חדשות

V Has Come To

New member
no more heroes חדש הוכרז...

יוצא לסוויצ' כמובן...
חדי העין ישימו לב להופעת אורח של Hotline Miami בטריילר...

day fucking one- תגיד פרסונה שתי שאלות אליך

ניסית כבר את יאקוזה 0? (אתה חייב)
לhotline יש סוף? או שזה משחק כזה שיוצר לעצמו שלבים חדשים בלי סוף כל הזמן?
אני תמיד רוצה לשחק בו אבל מפחד להתמכר לנצח חחח.

בנוגע לno more heroes 3 נראה חיה כצפוי, אני אשחק על הסוויץ גם אם זה יגיע לPS4 מתישהו, כי לשלוט בחרב עם השלטי סוויץ זה אדיר.
נ.ב נינטנדו מתחילים להפגיז.

V Has Come To

New member
עוד לא אבל כל המחמאות שלך למשחק עשו לי חשק...

בטוח אשחק בו ואפילו בקרוב...

כן לhotline miami יש סוף..הראשון אפילו די קצר...והוא באמת ממכר חחח...

......

רק תתגבר על השנאה שלך לקשקש עם NPCS כי אם לא תדבר איתם אתה תפסיד
כמה מהסייד קווסטים הכי מצחיקים ומגניבים שיש במשחק.
(זה לא מעייף כמו בדאוס )

evilplate

New member
אני סיימתי את Hotline ממש לפני כמה ימים

משחק בן זונה, סאונדטראק אחד הטובים ששמעתי כמה פעמים אחרי שסיימתי ביוטיוב מרוב שהתמכרתי, גיימפליי מעולה ומספק, מתים שם המון אבל זה חלק מהקטע, העלילה היתה לי מבלבלת ולא מובנת והייתי צריך לקרוא הסבר מה בדיוק הלך שם אבל יש במשחק אווירה מגניבה. בקיצור אחד מהאינדים הכי מגניבים, ממליץ עליו מאוד, הוא גם קצר יחסית ולא חופר עם מיליון שלבים שחוזרים על עצמם כמו שאתה חושש.
&nbsp
מעניין אם גם ההמשך שלו טוב, הציונים שלו נמוכים משמעותית משל הראשון, לא יודע למה בדיוק, מחכה כבר לסייל עליו.

אה זה מקרה של i don't know what i'm doing?

הולך לשמוע קצת את הOST של זה כדי להיכנס לאווירה אבל לא יותר מדי שישאר לי מה לשמוע במשחק.

זה נראה משחק אדיר אחי אתם עושים לי הייפ. דווקא לא חששתי שהוא חופר אחי חששתי שזה כמו המשחק ההוא על עקדת יצחק שגם אליו אני מפחד להיכנס כי השלבים לא נגמרים ולא בא לי להתמכר.

יש לי מישהו ישראלי בPSN שכבר איזה שנה כל מה שהוא משחק כל היום זה The Binding of Isaac ולא רציתי שhotline יעשה לי את זה גם חחח.
יאלה אני קונה את זה עוד מעט.

evilplate

New member
תשמור את ה OST למשחק...

ומקסימום אתה יכול לחרוש על להוציא ציון הכי גבוה על כל שלב אבל בעיקרון הוא די קצר, האורך שלו בא יותר מזה שמתים הרבה.
&nbsp
מחכה לשמוע מה אתה חושב על המשחק הזה בעתיד :)

חחח אל תשאל.

הגעתי בטעות לOST של hotline 2 במקום לראשון, ומצאתי בתוכו טרק שאני מחפש איזה חצי שנה ויוטיוב לא עזרו לי ותמיד שמו לי במקום מה שביקשתי איזה שיר האוס טראנס מפורסם שכזה.

אז מגניב :) עכשיו בכלל אני רוצה לשחק בשני המשחקים.

evilplate

New member
מגניב רק מראה לך איזה סאונדטראק טוב יש להם

אבל השני כאמור קיבל ציונים נמוכים משמעותית, לא ברור לי למה, תתחיל מהראשון ותראה אם אתה מתחבר לסגנון הזה בכלל.

איזה מזל נאחס יש לנו חברים, משחקי הפלוס לספטמבר 2017

השמועה היתה אמינה, איינפימוס SS וchild of light הם אכן משחקי הפלוס לספטמבר 2017.
(ביחד עם משחק VR שנחשב סביר ועוד כמה משחקונים)

אני אומר מזל נאחס כי אני לא מצליח לחשוב בפורום (או בעולם חח) על מישהו שלא שיחק כבר באיינפימוס SS.

יש לי עד אמצע נובמבר לפלוס אז כדאי לסוני לפצות אותי טוב טוב על החודש הזה.
אני רוצה DOOM או beyond two souls כי בחינם למה לא.
עם המזל הנאחס שלי זה בטח יהיה.
ריימן לג'נדס - שכבר יש לי
R&C - שכבר יש לי
TLOU- שכבר יש לי
הזאב- שכבר יש לי.

סוני תפתיעו אותי, צאו גיבורים.

מישהו 2

New member
אני דווקא שמח לקבל את child of light

ובכל אופן , אובייקטיבית זה החודש הכי טוב שהיה בפלייסטיישן 4 עד עכשיו כשחושבים על זה.

זה החודש הראשון שבו אנחנו מקבלים משחק שהוא בלעדי ללא עוררין לקונסולת ה- PS4, שהוא גם משחק AAA מלא , מושקע , של Sucker punch. ועם גיימפליי אמיתי , לא עוד משחק "בחר מה להגיד ותצפה בעלילה".

אפילו המשחק השני שנתנו לנו child of light נחשב מאוד ועשה די הרבה כותרות כשיצא.

אני יודע שזה נתון לויכוח אבל אוסיף להגיד שלדעתי infamous secons son אחד המשחקים הכי כיפים ששיחקתי , אני לא בן אדם שאכפת לו מפלטינומים, אפילו בנארוטו אין לי.. אבל פשוט נהנתי מאוד מהמשחק הזה ומ- First light שכבר קיבלנו מזמן.

עפ"י התגובות בסרטון, אומרים שהם גם מחלקים את RIGS המשחק הבלעדי של סוני ל- VR.

לדעתי אובייקטיבית החודש הכי טוב היה החודש של until dawn

משחק שלא הרבה אנשים שיחקו בו ואקסקלוסיבי שלרוע מזלי היה לי בעותק פיזי ועדיין לא שיחקתי בו.

איינפימוס זה מהמשחקים שאם יש לך פס4 ואין לך אותו אתה צריך שרופא יבדוק אותך כי קונים אותו נטו בשביל גרפיקה.

ככה שהסיכוי שאנשים לא שיחקו בו או השאילו אותו או קנו יד שניה נמוך אש.
חחחחח באיינפימוס זה קל לעשות פלטיניום, לא עשיתי כי המשחק היה פשוט רע מאוד אבל תן לי סופש ואני עושה פה פלטיניום למשחק הזה קבע לי דד ליין.

מישהו 2

New member
יכול להיות שזה קל יותר ממשחקים אחרים אני לא מכחיש

אבל זה עדיין דורש חרישה לא קטנה כדי להשיג את הפלטינום הזה...

עכשיו אם יש משהו שאמרתי לעצמי - ברגע שמשחק הופך ל"עבודה" ל"נטל".
זאת אומרת , ברגע שאתה מכריח את עצמך כזה לשחק ואתה כבר לא נהנה, אם זה בגלל שאתה מרגיש צורך להצדיק קנייה או שאתה ממש רוצה להשיג גביע וכו'
זה לא שווה את זה.
אבל אני יכול להכריז בוודאות - הפלטינום שלי ב- אינפמוס SS ו- FL הוא פלטינום של הנאה טהורה מהמשחק. לא משהו שאתה מצפה ממשחק של "נטו גרפיקה".
והאמת גם מהסיפור והקטעים הסינמטיים נהנתי במשחקים האלה. אני חושב שבשביל משחקים הם היו לא רעים בכלל. ראיתי סרטים גרועים יותר.

אני די בטוח שפשוט היית בתקופת "ירח הדבש" עם הPS4.

בתקופה שכל משחק שמרגיש נקסט ג'ן הלהיב אותנו והוא היה הכמעט יחיד בתקופתו לעשות את זה.

אבל מה אני אגיד אחי על טעם ועל ריח על מה להתווכח, אני גם לא יכול להבין איך אפשר לשחק בנארוטו או injustice או באטלפיילד :) אז כנראה אין לי מראש יכולת להבין את הטעם שלך :)

הסיפור... הסיפור כבר די...הסיפור זה זבל בצורה אונברסלית, להגיד שראית סרטים עם עלילה פחות טובה זה קשה, ברגע שאפילו לטלנובלה בערוץ ויוה יש עלילה יותר טובה.

מישהו 2

New member
חח זה אכן עניין של טעם

אין צורך בכוח להכניס הסברים/תירוצים כאשר דברים של מישהו אחר לא מתיישרים עם דעתך,זה לא קשור לירח הדבש שלי עם ה- PS4, זה פשוט אחד המשחקים הכי טובים שיש ל-PS4 לדעתי.
הייתי מממקם אותו איפשהו לא רחוק אחרי הורייזון ואנצ'רטד

שמע זה ידוע שאתה מעדיף פלאשיות על deep gameplay :)

זה לא הסבר או תירוץ זה המצב חחחח. אני מכיר הרבה אנשים כמוך שאם המשחק פלאשי ברמות מטורפות הם יכנסו למשחק הרבה יותר.

אחי למשל אוהב ת'משחקי נארוטו וgod of war ומורטאל קומבאט בגלל הסיבה הזו.
ואני מניח שהוא היה אוהב גם איינפימוס אם הוא היה מכיר את זה.

אני לא מנסה להטיל דופי בטעם שלך או בהעדפות שלך רק לומר שאנחנו מחפשים דברים שונים וסדר העדיפויות שלנו שונה.

ככה אני רואה את הדברים, קרא לזה תירוצים או הסברים אם זה עושה לך טוב :)

זה לא שאני לא מבין למה אנשים כמוך וכמו אחי נוטים לפלאשיות אבל בניגוד אליכם אחרי יומים נמאס לי מהפלאשיות והרדידות וזה משעמם אותי.

כך קרה לי עם איינפימוס.

אממ לשים את... איינפימוס לא רחוק מהוריזון וUncharted 4 .....

מה אגיד ..... אנחנו מדינה יהודית דמוקרטית חחחח.

evilplate

New member
חחח הויכוח על אינפיימס רץ פה כבר מאז שיצא. my take:

קודם כל זה משחק שיש כנראה לכל מי שקנה פס4 בתקופת ההשקה כמונו כרונו אבל אל תשכח שמאז הצטרפו כמה עשרות מליונים עם אפשרות בחירה :)P) שלא בהכרח שיחקו את המשחק הזה וגם את הגראפיקה שלו כבר עברו מאז כמה וכמה משחקים אז לא בדיוק היתה להם סיבה לקנות אותו בשביל הגראפיקה.
&nbsp
אבל, מסכים שהחודש של UD אכן יותר טוב, גם משחק יותר חדש וגם משחק שמצטיין בז׳אנר שלו הרבה יותר מאשר אינפיימס מצטיין בשלו.
&nbsp
העלילה שלו אכן פח אשפה ורואים שהיא rushed בלי טיפה של בניית דמויות או שביב של משהו מעניין, מי שרוצה לראות עד כמה היא גרועה שילך לצפות ביוטיוב בסוף ה Evil של המשחק.
&nbsp
פלטניום אכן קליל מאוד, גם לי יש עליו פלטניום, בין הבודדים שלי ועדיין זה לא מהנאה גדולה אלא כי היה לי די משעמם ולא היה כלום לשחק באותה תקופה וזה אכן לא משחק מעיק, הקמפיין מרגיש ממש דל וקליל אז זו לא בעיה לשחק אותו שוב אבל זה לא אומר שחשבתי שהוא טוב במיוחד או משהו.
&nbsp
למרות זאת בסכ״ה הוא לא משחק רע לפלוס, גם גראפיקה יפה והוא גם קליל וזורם, המכניקות שלו סבבה זה רק שכל המסביב לא משהו, אבל עדיין זה משחק זורם לסיים בסופ״ש בפלוס, להוציא קצת הנאה מהגיימפליי, ולשכוח מקיומו חצי שעה אחרי שנגמר.

מישהו 2

New member
הסיפור מתאים לבחירה של הצד הטוב

הצד הרע הוא לא מוצלח מבחינה עלילתית בכלל, הם לא הצליחו לעשות בו היגיון.
&nbsp
מה לדעתך יהיה דוגמה למשחק שמצטיין בז'אנר של אינפיימוס? משחקים כמו
prototype, Saints Row IV , ו- just cause 3 גרועים ממנו בהרבה.
&nbsp
&nbsp
ומשחקים כמו GTA והורייזון לא בדיוק שייכים לז'אנר רק בגלל שהם עולם פתוח.
&nbsp
איזה עוד משחק נותן לך להשתעשע בכוחות על מגניבים בגרפיקה ובאיכות של אינפיימוס.
אם תמצא לי כזה אני אקנה אותו מיד

למעלה