חחח הויכוח על אינפיימס רץ פה כבר מאז שיצא. my take:
קודם כל זה משחק שיש כנראה לכל מי שקנה פס4 בתקופת ההשקה כמונו כרונו אבל אל תשכח שמאז הצטרפו כמה עשרות מליונים עם אפשרות בחירה
P) שלא בהכרח שיחקו את המשחק הזה וגם את הגראפיקה שלו כבר עברו מאז כמה וכמה משחקים אז לא בדיוק היתה להם סיבה לקנות אותו בשביל הגראפיקה.

אבל, מסכים שהחודש של UD אכן יותר טוב, גם משחק יותר חדש וגם משחק שמצטיין בז׳אנר שלו הרבה יותר מאשר אינפיימס מצטיין בשלו.

העלילה שלו אכן פח אשפה ורואים שהיא rushed בלי טיפה של בניית דמויות או שביב של משהו מעניין, מי שרוצה לראות עד כמה היא גרועה שילך לצפות ביוטיוב בסוף ה Evil של המשחק.

פלטניום אכן קליל מאוד, גם לי יש עליו פלטניום, בין הבודדים שלי ועדיין זה לא מהנאה גדולה אלא כי היה לי די משעמם ולא היה כלום לשחק באותה תקופה וזה אכן לא משחק מעיק, הקמפיין מרגיש ממש דל וקליל אז זו לא בעיה לשחק אותו שוב אבל זה לא אומר שחשבתי שהוא טוב במיוחד או משהו.

למרות זאת בסכ״ה הוא לא משחק רע לפלוס, גם גראפיקה יפה והוא גם קליל וזורם, המכניקות שלו סבבה זה רק שכל המסביב לא משהו, אבל עדיין זה משחק זורם לסיים בסופ״ש בפלוס, להוציא קצת הנאה מהגיימפליי, ולשכוח מקיומו חצי שעה אחרי שנגמר.