חדשות

evilplate

New member
לא שמתי לב אפילו לפאר קריי 4

וואי עזוב מגס 5 ועזוב הכל, מה באמת הדבר הזה עושה במיקום כזה ברשימה?
&nbsp
ועוד מעל הוויצ׳ר 3!?
&nbsp
יש גבול למה שבנאדם יכול לספוג P:
&nbsp
אני מסכים איתך שנחמד לראות רשימה בלי GTA3 ושטויות בסגנון, יאללה מספיק, הם אולי קלאסיקות אבל לא מגיע להם להכנס לרשימות של 100 המשחקים הכי טובים כיום, הם היו מדהימים לזמנם ולנצח יזכרו כקלאסיקות אבל היום כבר לא רלוונטיים.
&nbsp
העד נראה קשה ומסובך גם בשבילי ואני אוהב פאזלים כידוע אבל יותר חידות סביבתיות או דברים יצירתיים כמו פורטל, שם מדובר בחידות קווים כאלו שאני כבר רואה איך זה יכול להסתבך ולחרפן, בכלל אני לא אוהב חידות שהם סוג של ״מיני גיים״ אם אתה מבין למה אני מתכוון, של להעביר קו או להצליח לחלץ איזה דומינו שתקוע בין דומינו אחרים ושאפשר להזיז כל פעם דומינו אחד כדי לפנות מקום וכל מני דברים בסגנון.
&nbsp
אבל חייב לנסות את העד בכל זאת, הוא נחשב ליותר מדי טוב מכדי שלא ניתן לו צ׳אנס, רק צריך מחיר נמוך :)
&nbsp
אני חייב לנסות את הוריזון כשירד במחיר, אני יכול להבין שהיום הוא משחק יותר טוב מסקיירים אבל הופתעתי שממוקם עד כדי כך גבוה, אתה קולט שהם בעצם אומרים שמדובר ב RPG הכי טוב בעולם היום?
&nbsp
זה באמת נשמע הזוי.
&nbsp
מסכים איתך שמייק גם הכניסה את האינדים והארקייד, אני סוג של החשבתי את זה עם הלייב אבל בסדר, הם עשו כמה מהלכים טובים שקידמו את התעשייה, אבל איפה המשחקים?
אחי סדרת Oddworld על הבוקס היתה מעפנה, זה בכלל לא עבד לעשות את זה תלת מימד. נינג׳ה גאיידן בלאק הוא אחד ממשחקי הדור אין ויכוח ובין המשחקים היחידים שהיה מה לקנא (למרות שבתכלס הייתי מבסוט רצח מ GOW, זה לא שלסוני היה משחק רע בז׳אנר) אבל מה רע בגרסה של הפס3?
&nbsp
בכל אופן על השורה התחתונה אנחנו מסכימים וזה שהמורשת חלשה מאוד מאוד מלבד המהלכים שעשו שבהחלט היו טובים וקידמו את התעשייה בתחילת דור ה 360, למרות שצריך לכור שגם הכניסו את התקדים של האונליין בתשלום בקונסולות שעד עכשיו בוכים עליו.

זה נשמע הזוי עוד יותר שנזכרים בביקורת שלהם עליו

Makes for an unexpectedly contradictory proposition. On the one hand Horizon: Zero Dawn is an ambitious technological showpiece for

Sony’s new PlayStation Pro platform and a visual benchmark for this console generation. And yet its underlying hunter/gathering gameplay mechanics and zonal map architecture have barely evolved from their obvious origins in the long-established franchises Far Cry and Tomb Raider.

זה או שEdge קוראים לעצמם זונות גרפיקה בלי להתבייש או שהם מודים שהם סתם ירדו על המשחק כדי לככב בדיונים על המשחק כשהוא יצא, כשבעצם הם חשבו שמדובר באחד המשחקים הטובים של הדור.הרי לא יכול להיות שאתם כל כך אוהבים far cry כמו שרואים ברשימה ואז יורדים על הוריזון.

לגמרי גורם לך להרהר אם מישהו היה מת אם המשחק היה מקבל ממוצע 90 כמו שהגיע לו.

והכי מצחיק? את רוב הדברים שהם אומרים שהוא לוקח מFar cry הוא בכלל (הוריזון) לקח מסקיירים וגם פאר קרי לקח את הדברים האלה מסקיירים.
(הfetch quest והסגנון שלהם ומבנה המשימות) וכל האובססיה לcollectables.

אני לגמרי חושב שתהנה מהוריזון כסינגל פלייר לינארי (וכן גם טיפונת fetch quest רק בשביל להנות עוד טיפה מהגרפיקה)

אבל חכה שקצת תתגעגע לעולם פתוח (אם זה יכול לקרות חח)

בנוגע לעד אני הפוך ממך, יותר קל לי עם פאזלים שהם בצורת מייני גיים ומבודדים מהסביבה הראשית של המשחק.

כי אז אני מרגיש שיש פחות חפצים ודברים בסביבה שיכולים לקחת חלק בפאזל ויותר קל לי לפענח אותו.

זה לא סותר את זה שהעד יתסכל אותי כי הוא נראה כל כך עמום וכל כך זורק אותך למים ו"תבין מה שתבין זה בעיה שלך תקבל 0 עזרה.

אולי כשהוא יגיע לפלוס אחי.

נינג'ה גאיידן בלאק וגרסת הPS3 הם שני דברים שונים בעיקר בזה שגרסת האקסבוקס המקורית נחשבת הרבה יותר קשה מגרסת הPS3 חלק מהשלבים שונו טיפה והארדקורים של נינג'ה גאידן אומרים שגם השליטה בגרסת האקסבוקס המקורי רספונסיבית הרבה יותר.

כמובן לא היה לי התענוג לחוות את זה בעצמי כי אני סתם איזה קאזואלי בסדרה הזו. אבל זה בהחלט גורם לי להבין
למה המשחק הזה היה כל כך מוערך על האקסבוקס המקורי והייתי רוצה לחוות את הגרסה הזו.

evilplate

New member
לא ברור איך הוריזון אז יושב ככה גבוה עם ציטוט כזה

מתאר לעצמי שאולי המבקר שכתב את זה נמצא בדעת מיעוט בעיתון.
&nbsp
אני בטוח שזה משחק שנוציא ממנו הנאה למרות המשימות Fetch, רק מזה שלרוב התוכן יש סיפור והדמויות והעולם עשויים טוב זה יספיק כדי שנהנה.
וברור שחובה לחוות את הגראפיקה הזו :)
&nbsp
את האמת התיאור של נינג׳ה גאיידן הקל יותר נשמע לי טוב יותר, אין לי כח לדרגות קושי רצחניות ב beat em ups בסגנון כזה, כמו שאני לא משחק GOW על הרמה הקשה ככה לא היה לי כח לשחק במשחק מכות שמלחתכילה כופה עלי רמה קשה.

גם פרו אבולושן 2018 מקבל דמו בPS4 מצטרף לנאק 2

וYS8.
מה שלא נגיד כל הדמואים האלה והגרסאות ניסון האלה והגרסאות בטא עדיין נותנות לנו לנסות מלא משחקים בחינם.

evilplate

New member
זוכר את הימים שהייתי מתרגש וספר את הזמן

ביחד עם החברים לפני הדמו השנתי של PES שגם היינו חורשים עליו עד שיצא המלא, עכשיו התגובה שלי היא כזו MEH שנראה לי הדופק לב שלי ירד במקום לעלות.
&nbsp
חבל כי דווקא הבנתי ש PES בשנים האחרונות מתחיל לחזור לעצמו אבל עבורנו זה כבר מאוחר מדי.

מרדף מThe Evil Within2

בואנה זה היה מלחיץ אותי אם הייתי משחק את זה בהפתעה בחושך בטלווזיה.
עד עכשיו דגלתי בלא לראות כלום מהמשחק, אבל עכשיו ברור, לי, זה היורש האמיתי לדד ספייס/רזי בדור הזה.

לא מסתכל לא רוצה לדעת כלום

בראשון עשיתי זאת כי לא ידעתי אם אני יאהב תמשחק אבל בשני אין מצב. אני מגיע דף חלק למשחק להתרגש מהכל מההתחלה ועד הסוף.

evilplate

New member
אל תראה אחי ספוילר ענק

מצטער שבדיעבד שראיתי את זה, סתם הרס קטע מפחיד וטוב מהמשחק.
&nbsp
מה שכן כמו שכרונו אמר זה היה ממש טוב :) אבל לא ממליץ לראות למי שקונה כמונו את המשחק.

לדעתי דווקא לא קריטי.

אני ממשיל את זה למצב שבו הייתי רואה את המשחק אצל חבר או בתצוגה בחנות ושוקל לקנות בגללו.

(נו טוב, זה כן היה אפילו עוד יותר מרשים אם לא היו מראים את זה)
אבל היי נוטי דוג הרסה לנו יותר ממה שבטסדה הרסה ועדיין היה לנו כייף.

אני סומך על בטסדה שאם הם אומרים שזו טעימה קטנטנה מהמשחק
אז זה בסדר לראות את זה.

evilplate

New member
לדעתי הרס לא מעט

מילא היו מראים גיימפליי שלו מסתובב ויורה קצת באויבים רגילים אבל הרסו קטע אווירתי ממש מגניב שמסתיים ב jump scare ובסוג של מפגש בוס. ברור שזה הרס הרי ברגע שתגיע לקטע הזה במשחק במקום לחשוב מה קורה פה ולהיבהל מכל זה אתה תהיה עם מבט אדיש שכבר ראה את ההפתעה.

וואה וואה עכשיו אני מקווה שלא אני זה שהרסתי לך

ושראית את זה כבר לפני שבאת לכאן לא נעים. :( אני מודה שחצי מהכייף זה לחשוב בשעת הלחץ לאיפה לברוח ולנשום לרווחה שאתה קולט את פתחי האיורור האלה.

אבל הם לפחות הוכיחו בהדגמה הזאת שזה לא איזה משחק קופי פייסט של הקודם שרץ טוב יותר. הם אשכרה הוכיחו שיש פה משחק שהוא יהיה המשחק אימה הדפינטיבי של הדור.

(לא מאמין שרזי 8 יהיה המשחק אימה הכי טוב בדור אבל נראה)

evilplate

New member
זה בסדר :)

זו יותר אשמת בת׳סדה, בכל זאת קטע גיימפליי רשמי שלהם, חוץ מזה שכמו שאמרת זה באמת קטע טוב שהעלה את ההייפ למשחק אז יש לזה גם אפקט חיובי, אני באמת מקווה שהפעם זה יצליח להם.

Tiny Metal (בהשראת אדוונס וורס) PS4/סוויץ PC

משחק טקטיקה אינדי לPS4/PC/סוויץ שנראה ממש טוב. ממש הולך צעד צעד אחרי אדוונס וורס של נינטנדו.

למשחק תהיה עלילה הומריסטית סטייל אדוונס וורס והקמפיין יהיה בין 8-10 שעות

(כזה בא לי משחק טקטיקה פתאום לא יודע למה, כנראה בגלל המריו ארנבים, סקוור, שימו כבר את פרונט מיישן 4 בתור פס2 קלאסיק בפס4 כושליראבק אתכם)

amithas190

New member
ובכלל יצאה השבוע הרחבה לxcom2 שמקבלת ציונים מעולים. אני ממלי

ממליץ לך

Obsidian דחו הצעה לעבוד על משחק של משחקי הכס ב2005.

יותר נכון משחק על "שיר של אש ושל קרח" כמובן. לדברי המפתחים הסיבה שהם דחו את ההצעה לעבוד על משחק בסדרה, היא פשוט שאין לסדרה הזו לדבריהם מספיק חומר
טוב למשחק פנטזיה, ההרגשה של המפתחים היא שעיקר היופי בסדרה הם התככים הפוליטים וכמובן הדמויות, ושחוץ מדרקונים, חרבות ופה ושם קצת מיסתוריות...

פשוט אין איך להרים משחק פנטזיה איכותי מהסדרה הזו לדעתם.
הם אמרו שהם יכלו לעשות משחק מקדים לסדרה, שמתרחש לפני הספרים אבל הם לא ראו בזה טעם.

נ.ב קצת חבל שהם חושבים ככה כי קיוויתי שהם יעשו עם בטסדה את המשחק שמדברים עליו.
http://www.gamezone.com/news/we-cou...rones-game-from-obsidian-back-in-2005-3457067

amithas190

New member
זה בדיוק מה שאני חושב אחרי שקראתי את כל הספרים

היופי זה התמונה הגדולה והמזימות הפוליטיות בכל רחבי היבשת,מה גם שהעלילה מתבססת על המון גיבורים במיקומים שונים.
&nbsp
משחק כזה יהיה שטוח ומעפן לעומת המקור כמו שSHADOW OF MORDOR שטוח ומעפן מול הסרטים עצמם.

לדעתי הכול תלוי אם המשחק יכלול את הדמויות המרכזיות.

אם הדמויות הראשיות/מהספרים/סדרה יהיו במשחק ואפשר יהיה לעשות איתן אינטרקציה משמעותית
(אפילו אם יהיה שוני בין עלילת הספרים או הסדרה למשחק) אז יש טעם במשחק והוא יכול להיות נפלא. הרי אפילו הספרים והסדרת טלווזיה כבר שונים משמעותית זה מזה ואין שום בעיה שגם המשחקים יוכלו להתפתח בצורה שונה לפי הבחירות שלנו.כאילו אם נוכל לגרום לסיפור להתפתח בהתאם לבחירות שלנו- יהיה נפלא.

אם משחק של משחקי הכס יהיה סוג של Prequel לספרים או עם הופעות אורח לא משמעותיות של הגיבורים אז המשחק אכן חסר טעם.

evilplate

New member
אני חושב שזה לטובה בסך הכל לפחות מבחינתי

אלא אם כן היו עושים אותו בסגנון גיימפליי של פולאאוט לאג וגאס אבל אם זה היה אמור בתכנון שלהם להיות בסגנון של רוב המשחקים שלהם של RPG כבדים כאלו ממבט עילי עם חבורה שאתה מסתובב איתה וכו׳ אז זה פחות בשבילי, לגמרי טעם אישי ברור לי שהיא מפתחת מאוד איכותית ושהרבה אנשים מתבאסים מזה שזה לא יצא לפועל.

אם היו משתפים פעולה עם בטסדה זה בבירור היה

בסגנון של פולאאוט לאס וגאס. אם זה לבד זה באמת היה ממבט עילי. אני חושב שכמעט כל מי שרוצה שהם יעשו משחק רוצה שזה יהיה בשיתוף עם בטסדה הרי מה שווה משחק של משחקי הכס אם אתה לא יכול לראות את הגיבורים בגרפיקה מרשימה?

בגלל זה קיוויתי שהם ישתפו פעולה עם בטסדה שנקבל את בניית העולמות המדהימה של בטסדה עם הכתיבה הנהדרת של הצוות הזה והקווסט ליינס המושקעים והמסתעפים שלהם :)

למעלה