חדשות

evilplate

New member
לא רואה באמת דימיון בין יאקוזה לקייג׳

אולי אם כבר להשוות אותו לסליפינג דוגס? למרות שאין נשק חם ביאקוזה אם אני לא טועה.
&nbsp
אחי בוא נקווה שקוג׳ימה יספק את הסחורה של ה story driven בכלל כי זה ממש לא בטוח איתו, יכול להיות ה DS הזה יתברר כאיזה חרא עם פוקוס אונליין או עוד עולם פתוח עם מינימום עלילה. יש לי הרגשה רעה לגביו לא מבחינת איכות אלא מבחינת הסגנון שמכוון אליו :/

ברור שאין דמיון בין קייג ליאקוזה הכוונה שלי היתה.

שסדרת יאקוזה כמו MGS ופיינל פנטזי זו סדרה שלא מפחדת לתת לך לצפות שעות בסרטוני מעבר ולא מפחדות לקחת לך את השליטה כדי שתצפה בסרט, ושבדור הזה חסר לנו משחקים שעושים את זה.

כי MGS כבר לא קיים במתכונת של פעם, ופפ15 מאוד שונה מהכיוון הזה.
אז יאקוזה טיפה ממלא את המקום שלהם.

התכוונתי פשוט שאנשים יכולים להגיד שמי שרוצה משחקים עם דגש כבד על סיפור יש לו את TT/וקייג אבל המשחקים האלה הם יותר סרטים אינטרקטיבים.

בעוד יאקוזה MGS ופיינל פנטזי הם משחקים פרופר :) עם דגש סיפורי.

יאקוזה אפילו לא באמת דומה לסליפינג דוגס אפילו.
(למרות שזה מה שקיוויתי שהוא יהיה)

הדרך הכי טובה שלי לתאר את יאקוזה זה, תחשוב על Hub קטן דחוס בתוכן כמו בדאוס אקס, עם המון קרבות beat em up כמו בארקייד של פעם, עם שעות של תוכן עלילתי בין כל הגיימפלי, זה באמת יאקוזה :)

evilplate

New member
אה אוקיי הבנתי עכשיו

ותודה על ההסבר ליאקוזה, עכשיו יותר ברור לי מה הסגנון שלו, זה באמת נשמע מעניין ומשהו שארצה לנסות בעתיד עם יאקוזה 0 :)

אני תוהה איך תגיב לsidestories.

כי מצד אחד יש בהם הרבה תוכן מפגר וקורע מצחוק שאמרת שאתה מתחבר לדברים כאלה ואני בטוח שאתה תעריך את ההשקעה ותשומת הלב שדחפו שם.

מצד שני בsidestories בניגוד לעלילה הראשית אין דיבוב ואת רוב הדיאלוגים אתה קורא, זה יכול לפעמים לתת הרגשה שחזרנו לתחילת שנות ה90.

אני בטוח שאת יאקוזה 0 אתה תקבל בחינם בפלוס ואם לא לא ירחק היום שתוכל להשיג אותו במחיר רצפתי.

סגה בוודאות יודעים שזה המשחק להתחיל איתו את הסדרה ככה שיש להם יותר תמריץ לתת אותו בפלוס מיאקוזה 4 ו5 ואלה היו בפלוס.

evilplate

New member
אין לי כזו בעיה עם מחסור בדיבוב

למרות שזה באמת מיושן בימינו אבל אני סתגלן בסכ״ה ולא מתפנק במיוחד אם לא בדיוק שילמתי 60 דולר על זה. מבחינתי אני יכול להתייחס אליו כמו אל הפקת אינדי יפה :)
&nbsp
אני אוהב את התיאורים שלך על המשחק וזה מרגיש לי שיש סיכוי גבוה שאוהב אותו חוץ מעניין הקרבות הרפטיטיביים שזה הדבר היחיד שקצת צורם לי, אבל אני מאמין שאסחוב את זה, המשחק קיבל אחלה ציונים אז כנראה זה לא מספיק מבאס כדי להרוס יותר מדי.

15 המשחקים הנמכרים ביותר באנגליה בשבוע שעבר.

1.Uncharted the lost legacy
. 2. מריו ארנבים
3.F1 2017
4.GTA V
5.קראש בנדיקוט
6. everybody golf
7. ark survival evolved
8. yakuza kiwami
9, Overwatch
10 פורצה הוריזון 3.
11.מדן 2018
12. רינבאו סיקס.
13.מריו קארט 8
14.פולאאוט 4.
15.הוריזון.

Uncharted הוא המשחק הכי נמכר החודש גם דגיטלית, בכללי הוא מוכר פחות טוב ממה שUncharted 4 מכר אבל יחסית להרחבה הייתי אומר שהוא שובר שיאים.
כל הכבוד לנוטי דוג.

גם נשמע שהוא ממש מצדיק את זה, אני רואה יותר ויותר אנשים שאומרים שהוא יותר טוב מuncharted4 וברור שגם אצלנ בפורום אנשים שיבחו אותו.

מגניב לראות את הריימיק של יאקוזה 1 במקום השמיני ואפילו מעל Overwatch זה יפה מאוד יחסית לכל המשחקים החזקים שיש ברשימה הזו.

מריו ארנבים בטח איכזב את נינטנדו ויובי אבל אולי זה דווקא טוב יחסית לז'אנר הניישתי שלו?

בכל אופן אחלה טעם לבריטים.רק משחק אחד של יובי בטופ 15.
https://www.chart-track.co.uk/index.jsp?c=p/software/uk/latest/index_test.jsp&ct=110015

evilplate

New member
טבלה שמחממת את הלב :)

אפילו שהרבה משחקים לא לטעמי במיוחד אבל מאוד נחמד לראות איזה גיוון מטורף יש פה, כל כך הרבה ז׳אנרים וסגנונות, הרבה זמן לא ראיתי טבלה כזו, רק אומר איזה דור טוב זה.
&nbsp
וכמובן שאני מבסוט ממש מההצלחה של ה ״DLC״ של אנצ׳רטד, חלק (כמובן פאנבואים של קונסולות אחרות או שונאי אנצ׳רטד ונוטי דוג) עוד ניסו לעשות לזה ספין שלילי שהוא לא מוכר טוב כמו אנצ׳רטד 4 אבל כמובן שזה מגוחך והוא מוכר בצורה מדהימה בשביל כותר צדדי ולא ממוספר שיצא בסכ״ה שנה אחרי המשחק הקודם בסדרה. זה רק אומר עד כמה אנשים מתים על המותג הזה ושהם לא יכולים לקבל מספיק ממנו.
&nbsp
אנצ׳רטד 4 הגיע לאיזה 9-10 מיליון יחידות, מי שציפה למספר כזה ממשחק צדדי שיוצא שנה אחריו הוא כנראה לא הכי מחובר למציאות, מזה להסיק שהמכירות מאכזבות זה מגוחך.
&nbsp
מה שכן מאכזב שפולאאוט 4 מעל הוריזון, אין צדק שמשחק כזה מאכזב בסדרה שיצא כמה חודשים טובים לפניו מוכר יותר טוב מאחד ממשחקי השנה ובכלל מאחד הטובים בז׳אנר.

לגמרי, יש מילוני גיימרים שהמנטליות שלהם היא

לשחק רק במשחקים ראשיים של סדרה מסוימת גם אם הם הפאנבויז הכי גדולים שלה. וזה מה שיקרה גם כאן, חלק ניכר מהאנשים פשוט ידלגו על המשחק האיכותי הזה כי הוא כותר צדדי.

עדיין לדעתי 3M וכל מה שלמעלה מזה ייחשב הצלחה מסחררת, רוב האקסקלוסיבים של מייק לא עברו את ה1M וחלקם לא הגיעו ל1M, ככה שזו הצלחה אדירה לכותר צדדי.

פולאאוט 4 באמת בהמה אחי, אתה יודע שרק בפס4 למשל הוא מכר מעל 7.5M ?

בטסדה פשוט מעצמה בז'אנר הזה, היא פשוט תפסה את המקום שהיה לסקוור בז'אנר מ97 עד 2006. שכל RPG ראשי שלהם היה מוכר מליוני עותקים תוך כמה חודשים.

לא חושב שהוריזון יוכל להגיע ל7.5M האלה בפס4 כי הIP חדש מדי, אבל אני כן חושב שאם הוא היה מולטיפלטפורום עם הPC והONE הוא היה לפחות יכול להתקרב למכירות בפס4 (כן הזוי)

אם היה על הONE הוריזון היה מוכר 1.5M ועל הPC 1.5M יענו הוא היה ב6.6M עכשיו (או יותר) אם הוא היה מולטיפלטפורום.

בעתיד אם גרילה תשכיל לפתח את הוריזון ולעבוד על החוליה החלשה שלו הוא יוכל לעמוד עם בטסדה.

הפחד שלי שגרילה ייכנסו לשאננות ויפלו למלכודת של מפתחי watch dogs 2 וdeus ex mankind שני המשחקים האלה לא רק שלא שיפרו את הבעיות הרציניות של הקודמים שלהם, הם גם הלכו אחורה.

גרילה צריכה להבין שהאלמנטים של הRPG כל כך על הפנים שאין בחירה אמיתית בדיאלוגים שאין באמת מה לחקור ולראות בעולם הזה מעבר לנופים מהממים ו"וואו איך הגרפיקה הזו קיימת"

אינשאללה ממה שהבנו בעבר יש שם כותבי קווסטים מCDP וכותבי קווסטים
מהמפתחים של פולאאוט ניו וגאס אז נקווה שבהוריזון 2 נרגיש את הנוכחות שלהם

זה לא שחסר לבטסדה, הם גם הלכו לאחור עם פולאאוט 4 וגם הוא בקושי מרגיש RPG לעומת הקודמים וגם בו בקושי יש מה לראות והעולם קטן.

אבל הוא יצא בסוף 2015 שהשוק היה הרבה יותר צמא וסלחני.
תחשוב אחי אם הוריזון היה יוצא ב2015 באותה שנה שהוא נחשף למעשה?
ההייפ היה בשיאו כלפיו באותו זמן ואני בטוח שגם אני ואתה היינו קונים אותו בהשקה, ולא רק אנחנו.

זה הרבה עניין של תזמון עם פולאאוט 4 וכמובן המיתוג של בטסדה שתפסה את המקום שהיה לסקוור בעבר בתחום.

amithas190

New member
אולי כדאי להסתכל על מכירות בדולרים ולא ביחידות

הוריזון עדיין במחיר גבוה ולעומתו פולאאוט צנח אחרי חודש כשכולפ הבינו שהוא מעפן. היום אתה משיג את פולאאוט ב9 פאונד

בהחלט יש בזה משהו אבל...

משחקי RPG כמו הוריזון, פיינל פנטזי, פולאאוט (כמו שאפשר לראות גם עם דרגון קווסט)

מוכרים את רוב העותקים שלהם בחודשים הראשונים שהם בשוק. בגלל שהמשחקים האלה מציעים שעות של גיימפלי רוב הקהל שלהם מרגיש שהוא מצדיק מחיר מלא.

כאילו מה שאני מנסה להגיד, זה שפולאאוט 4 במחיר מלא עדיין מכר יותר ממה שהוריזון מכר כי גם פולאאוט 4 עשה את רוב המכירות החזקות שלו במחיר מלא.

evilplate

New member
ברור שפולאאוט 4 הוא חתיכת בהמה אין ויכוח

פשוט עצבן אותי קצת שיש לו כאלו רגליים שלמרות שהוא כזה עתיק הוא מצליח למכור גם היום יותר ממשחק שכולם כמעט מחשיבים כטוב יותר ובטח שמלוטש ומושקע יותר.
&nbsp
מצד שני זה גם נכון מה ש amithas אומר על כך שנמכר במחיר נמוך יותר אבל עדיין, צורם לי בעין מה אני אעשה P:
&nbsp
טוב נו בוא נפרגן להם בת׳סדה היא אחת מהמפיצות הטובות והיא בין היחידות מהגדולות שככה מפוקסות על סינגל לפני הכל, ככה שרק על זה צריך לעודד כל הצלחה שלהם כי עוד מיליון עותקים לפולאאוט זה אומר סיכוי טוב יותר ל TEW2 או לוולפנשטיין חדש :)
&nbsp
ואתה צודק הוריזון 2 חייב לחזק את האלמנטים RPG שלו, זה באמת יעלה אותו לליגה של הגדולים של הדור (אם הוא לא שם עדיין), לחשוב על משחק עם רמת ה RPG של הוויצ׳ר והגיימפליי, הגראפיקה והליטוש של הוריזון זה על סף השלמות

&nbsp

יאפ זה מתחבר לשיחה שלנו מקודם.

בטסדה היא אחת החברות היחידות שמאמינות בסינגל פלייר. ואני בספק אם הם היו מאמינים כל כך בסינגל פלייר אם סקיירים ופולאאוט לא היו הצלחות כאלה כבירות.

בטסדה מעדיפים להיות דג ענקי באגם קטן ושרק יזכו להצלחה.

גם אותי זה מעצבן איפשהו אני הרי אמרתי שלדעתי זה לא הוגן שהם קרובים כל כך בממוצע. ממוצע 87 לפולאאוט לעומת 89 של הוריזון.

אבל אני יודע איך דברים עובדים בתעשייה הזו, לא פולאאוט 4 יאכל קש על הכשלונות שלו הוא ייצא נקי, מי שיידפק מזה זה פולאאוט 5 אם בטסדה לא ישתפרו.

לצערנו בתעשייה זו ההמשכים אלה שנענשים על הכשלונות ולפעמים אפילו שההמשכים טובים משמעותית לא רק מהקודמים אלא בסדרה כולה.

evilplate

New member
נכון יש בזה משהו

אבל כמו שאמרת אם בת׳סדה תביא חשיפה מרשימה ממש לפולאאוט 5 שזה כולל גם מנוע טוב וחדש או משופר משמעותית וגיימפליי שיביא אמון לשחקנים אז הם יכולים לתקן את הנזק ש 4 עשה.
&nbsp
אבל הם באמת צריכים חשיפה טובה ולא משהו שיראה כמו איזו חבילת הרחבה אחרת המשחק באמת יקבל בראש מבחינת מכירות וביקורות והכל, אז עוד היו עדינים איתו כולם בגלל שכמו שאמרת יצא בטיימינג טוב יחסית בתקופה לא הכי חזקה בדור וכו׳ אז נתנו לו ציון די מאכזב של 87 שזה לא מדהים בשביל משחק RPG ראשי של בת׳סדה (למרות שגם לא נמוך מאוד) אבל הפעם אם תהיה פאשלה דומה כולם יהיו הרבה פחות רחמנים. לא אומר שהמשחק יהיה פלופ כי המותג מספיק חזק כדי שימכור טוב אבל תהיה ירידה לא קטנה בביקורות והמוניטין של המותג גם ממש יפגע.

למעלה