חדשות

evilplate

New member
אינפיימס הראשון P:

אומנם נראה כמו זבל עופות לעומת SS אבל הוא משחק טוב יותר.
&nbsp
בכלליות אינפיימס (הסדרה, לא רק האחרון) די מרגיש מוגבל בסקייל שלו ככה שגם כגיבור עם כוח על בעולם פתוח לא יוצא לך בדיוק לעשות דברים מגניבים עם זה, העיר מרגישה כמו דימונה והכל סטטי ומת כזה באווירה, אז זה לא שבדיוק הוא מנצל את הגיימפליי שלו לדברים מעניינים בעולם פתוח.
&nbsp
ב GTA5 ״ההשתעשעות״ עם הגיימפליי יותר כיפית בהרבה למרות שאין כוחות על.
&nbsp
בכל אופן מסכים שהז׳אנר הזה חלש ואם אתה מתעקש אז אינפיימס בין המצטיינים בו, לא עושה את SS משחק טוב יותר מצטער

עדיין עדיף שהיו נותנים דום.

גם ככה כל שני וחמישי יש עליו מבצע חיסול של איזה 50 שקל אז שיעשו לי טובה וכבר יתנו לי אותו כי אני לא קונה אותו מכספי זה לא ייצא ממני.

(ולאלה שיגידו הפלוס זה לא חינם, חברים בשבילי זה חינם אני משלם לאונליין)

evilplate

New member
הלוואי אחי

נראה לך הייתי מתנגד לדום? למרות שאני לא עף על הז׳אנר שלו הוא נחשב לאחד ממשחקי ה FPS הכי טובים של השנים האחרונות, בכיף הייתי נותן עליו הרצה ברמת קושי סבירה ולא מתסכלת מדי :)
&nbsp
הוא גם חדש מאוד יחסית אז ברור שגם מבחינה אובייקטיבית בלי להתייחס לזה שאיכותי יותר השווי שלו גבוה משל אינפיימס.
&nbsp
אין מה לדאוג אם סוני ממשיכה עם AAA כל חודש כמו שזה נראה עכשיו אז זה עניין של זמן עד שדום יגיע אני בטוח.

YS 8 מקבל ממוצע 84 זוכה לאנספור שבחים.

על עלילה טובה ועל זה שהוא הצעד הכי גדול שהסדרה עשתה מאז שהיא צעדה ל3D
כל מי ששיחק בסדרה הזו (ובפורום הזה אני חושב שיש לנו 3 כאלה)
יודע שעלילה זה לא בדיוק הצד החזק של המשחקים האלה, בדרך כלל הם כל כך רעים שהם גורמים לטיילס להיראות עלילות טובות.

אז שהסדרה תקבל שבחים מקיר לקיר על הסיפור?
חייב לנסות ת'דמו.

אקסקלוסיבי לPS4/ויטה.

14 המשחקים הכי טובים בכל הזמנים לדעת היפנים ב2017

Persona 5 – 835
Dragon Quest III – 612
Splatoon – 411
NieR: Automata – 369
The Legend of Zelda: Breath of the Wild – 350
Final Fantasy VII – 287
Danganronpa V3: Killing Harmony – 257
Chrono Trigger – 231
Sakura Wars – 223
Shenmue – 217
Danganronpa 1.2 Reload
Shenmue 2
Hatsune Miku Project DIVA Future Tone
Yakuza 0

חייב לומר שהמקום האחרון ברשימה גרם לי לחייך חיוך ענקי. זו לא רשימה רעה חוץ מזה שהייתי מוציא את פרסונה 5 מהרשימה ואני חייב לנסות כבר את הNier הזה.

evilplate

New member
זה מסקר דעת קהל או משהו?

בכל אופן מופתע שזלדה ממוקם יחסית נמוך, מתחת למשחקים כמו Nier וספלטון.
&nbsp
גם מפתיע שכל כך הרבה משחקים חדשים יחסית כבשו את הצמרת.

זה הקונצנזוס אצל הארדקורים ביפן
יפן לא אוהבת זלדה.

מתאר לעצמי שזה בגלל כמות הפאזלים העצומה שיש בזלדה מניח שהיפנים לא אוהבים את זה.זו תאוריה בשקל תשעים אבל בגלל שהטעם שלי די יפני אז אני חושב אולי הם מרגישים כמוני בנושא.

בגלל שזה הארדקור היפני אז ברור שהם כן ישחקו בזלדה, לעומת הקהל הרחב.

ממה שראיתי אצל יפנים ואפילו כמה יפנים דוברי אנגלית שהיה לי המזל לקשקש איתם הרשימה הזו (שלא פרסמתי כאן את כולה)

אכן מייצגת את הטעם היפני שהיית שומע אם תכנס לפורומים של יפנים
או אם תשאל כאמור יפנים מה הרשימה שלהם.

בכללי אני אוהב את זה שאנשים מתמקדים במשחקים חדשים, הגיע הזמן.
הקלאסיקות מוכרות לכולם :)
נ.ב יאפ, זה סקר דעת קהל שמכוון להארדקור.

נ.ב 2 חייב להוסיף משהו מעניין מאוד שרזי 7 לא ברשימה למרות שזו אחת מ5 הסדרות הכי אהובות ביפן, הם בדוק לא אהבו את רזי 7 חח.

evilplate

New member
טוב לדעת

נחמד להחשף לטעם של היפנים הכבדים :)
&nbsp
אני לא מופתע שהם לא עפו על רזי 7, בתכל׳ס זה נידון לכישלון מבחינת הטעם שלהם ברגע שזה עבר לגוף ראשון.
&nbsp
קז׳ואלים או יותר הארדקורים דבר אחד בטוח, היפנים לא אוהבים גוף ראשון, בטח לא בסינגל פלייר שלהם. אני נוטה להסכים איתם בנושא.

יאפ, גם המשחק ההוא של יובי שהפך ללהיט ביפן.

הוא גוף שלישי, פאר קריי נגיד אף פעם לא היה מגיע לגבהים האלה. המכשף גם חווה שם הצלחה בסקאלה קטנה והוא גם גוף שלישי וכמובן הם אוהבים GTA.

גם אני מסכים איתם בנושא, אם נותנים לי בחירה אני תמיד אקח גוף שלישי על גוף ראשון.

אני אפילו מהאנשים האלה שחושבים שאם דאוס אקס היה mankind היה עובר רייבוט מלא בגוף שלישי עם גרפיקה עדכנית, הוא היה מוכר הרבה יותר טוב
ממה שמכר המשך לעוס לHD שלא ריענן דבר.

אה ובנוגע לתרומה של מייק לאקסקלוסיבים כי שכחתי לכתוב על זה...

כן אחי, מייק לא תרמה כמעט כלום לאקסקלוסיבים. גם אם נסתכל על HALO 3 אין באמת סיכוי שהוא הגיע לשם בגלל סיינגל פלייר טוב, על זה שנינו מסכימים

כאילו הוא הגיע לשם נטו כנראה בגלל שהצוות של EDGE נוסטלגי לגבי הזמן
שהם העבירו ביחד. וכמו שאנחנו תמיד אומרים אפילו משחק זבל הוא כייף עם חברים...

אולי התאימות לאחור של משחקי האקסבוקס המקורית, תזכיר קצת את האקסקלוסיבים שהיו למייק וז תהיה הדרך היחידה המודרנית לשחק נינ'ה גיידן בלאק.

אבל זה יותר ישמש להם כתזכורת שעכשיו הם כבר לא משקיעים כלום.

אגב, היו שני משחקי ODDWORLD בלעדיים לאקסבוקס.
היה אחד שהיה גרוע אתה צודק. והיה שוטר גוף שלישי בעולם של oddworld
אקסקלוסיבי לבוקס המקורי בזמנו והוא ממש לא היה גרוע תראה תממוצע שלו.

http://www.metacritic.com/game/xbox/oddworld-strangers-wrath
וכמובן אי אפשר לשכוח הלף לייף 2 רץ כמו שצריך בקונסולות. היה להם משחקים שיכולים לעורר קנאה אז.

לא משחקים שיגרמו לך להגיד אני זורק את הפס2 ועובר לבוקס, אבל לגמרי
משחקים שהית רוצה על הפס2 בזמנו.

evilplate

New member
לא זכרתי את ה OddWorld הזה

אז בסדר לא היה גרוע, אבל בוא נגיד שלא בדיוק התקבע כקלאסיקה על זמנית מאותו הדור או משהו. לא נראה לי שתראה אותו בהרבה רשימות טופ 100 בוא נאמר...
&nbsp
תראה עד כמה צריך לפשפש עמוק כדי להמציא איזה בלעדי אמיתי ממש טוב לקונסולה שלהם, זה מעיד יותר מהכל על המצב שלהם.

בעיקרון אנחנו חושבים אותו דבר בנושא.

אין לי מחלוקת על זה שמייק לא תרמה כמעט כלום לרשימות הall time. אני רק אומר שבדור הראשון שלהם בשוק ובדור השני הם עוד ניסו בכל הכוח לתת מוצר טוב.

ולאקסבוקס וואן אני לא יכול לקרוא מוצר טוב, גם אם יבוא מישהו שיש לו one ויגיד לי אני קונה תמכשיר נטו בשביל משחקי צד ג' AAA אני עדיין לא אחשוב שזה מוצר טוב.

כי שוב, אני לא מאמין בגישת ה"קיצוניות" כאילו, אני לא מאמין שבן אדם שאומר שהאקסקלוסיבים של סוני לא מעניינים אותו באמת אומר את האמת.

אולי 90% לא מענינים אותו אבל בטוח יש איזה שתיים שכן.

כנל לבן אדם שאומר שכל האינדים האקסקלוסיבים של סוני לא מעניינים אותו.

מי שיגיד לי שספיידרמן זה לא ביג דיל שקרן.מי שיגיד לי אצל מייק, שהוא לא מסתכל כל E3 בחדרה איזה אקסקלוסיבי יש לסוני הוא שקרן.

גם אם 99% מהם לא יעניינו אותך חייב להיות 1-2 שכן ואפילו רק במצב המנימלי הזה, הפס4 כבר קונסולה שווה יותר.

evilplate

New member
שמע תמיד יכול לבוא מישהו כמו עטלפוני

שיכול לאמר שמבחינתו היתרונות של המכשיר בנגן מדיה ועוד כל מני פיצ׳רים מסביב שווים לו יותר מהבלעדיים הרבים והעדיפים של סוני. אני כמובן לא מזדהה עם הגישה הזו אבל זה קיים.
&nbsp
אני מקווה שרוב הצרכנים ימשיכו להיות כמונו ולא עם הגישה של עטלפוני (שהיא לגיטימית, לא מבקר אותו, פשוט יש לי העדפה אחרת ואני מן הסתם רוצה שהשוק ימשיך להראות לפי הטעם שלי) ואנשים ימשיכו לקנות קונסולות לפי ליין אפ המשחקים העדיף יותר אחרת התעשייה הזו תאבד הרבה קלאסיקות בעתיד.

אפילו עטלפוני ממש רצה את האקסקלוסיבים של טים שיפר.

(אקסקלוסיבים בקונסולות כן? ) הריימיק של יומו של הטנטקל והרימאסטר שלGF
אני זוכר שהוא לגמרי התבאס שאין את זה בבוקס ואפילו שהוא יכל/יכול לשחק את זה על הPC שלו הוא העדיף שזה יהיה על הוואן.

אז גם אם הוא התייחס לאקסקלוסיבים אחרים כ"טובים אבל אני יכול לוותר עליהם לטובת הפייצרים" אני זוכר היטב שאת האקסקלוסיבים האלה הוא ממש רצה.

אבל כן זה נכון שלמרות הכל ובסופו של דבר הוא העדיף את המוצר של מייק בגלל הפיצרים.

אני די בטוח שהרוב כמונו אחי ושזה ישאר ככה. הקינקט נכשל נחרצות,הסמארט גלאס בקושי קיבל שימוש והנה רק עכשיו סוף 2017 אנחנו מתחילים לשמוע על משחקים שייתמכו בעכבר ומקלדת.

אם יש פיצר של מייק שבאמת הייתי רוצה זה הטיימר שלהם שאומר לך כמה שעות שיחקת בכל משחק זה פייצר נחמד שמספר לך כמה תמורה לכסף שלך קיבלת או לפחות נותן לך ערך מספרי לכמה שהשקעת במשחק.

לא פיצר שהוא דיל ברייקר או יגרום לי לעבור למייק אבל בהחלט הייתי רוצה שסוני תחקה אותם עם זה.

עוד פייצרים שהייתי רוצה לראות את סוני ומייק עושות.

תמיכה בעברית בדפדפנים שלהם, למקרה האולטרא נדיר שארצה לבדוק מייל בפלייסטישן או סתם לכתוב תגובה איפשהו.

זה נישתי לאללה, אבל אתה אף פעם לא תדע מתי שאר המכשירים שלך לא יעבדו.
עוד משהו שהייתי רוצה זה נגיד שסוני או מייק יעשו דילים עם נטפליקס שדרך הקונסולות שלהן יהיה לנו נטפליקס אמיתי עם כל הספרייה בארץ.

או נגיד אם סוני היתה מחלקת סרטים בפלוס עם כתוביות לעברית זה היה פייצר נהדר. אני לא צריך כתוביות כמובן, אבל בישראל כדי שמוצר יהיה מוצר בידור כוללני הוא צריך כתוביות עברית כדי להתאים לכל המשפחה.
אלה לא דברים שיגרמולי לעבור למייק אם היא תציע אותם וגם לא היו גורמים לי לעבור לסוני אם הייתי בעלים של בוקס אם היא היתה מציעה אותם אבל זה נחמד אם היה אותם.

בפיצרים הקיימים שמייק מציעה כמעט ואי אפשר להגיד שהפיצרים שלה הופכים את הבוקס למוצר עדיף.

סטרימינג- יש בפס4.
יוטיוב עם שליטה מהסמארטפון יש בפס4-
ניגון הזרמה/של מוזיקה תוך כדי משחקים/יש בפס4.
ניגון קבצי סרטים יש בפס4

אז אפילו לאנשים כמו עטלפוני זה לא שהוא לא היה מרוצה מהפיצרים של הפס4.
פשוט מייק הוציאה תפייצרים האלה מוקדם יותר ושסוני כבר הכלילה אותם בפס4 היא עשתה את זה כדרך אגב בלי רעש וצלצולים.

חוץ מתמיכה בעכבר ומקלדת אני לא רואה איזה פייצר טוב יש לבוקס ובנינו? כולם יודעים שמי שכבר בקטע של עכבר ומקלדת שיעשה לעצמו טובה וישחק על הPC.

אני שמח בשביל כל מי שרוצה לשחק עם עכבר ומקלדת שמייק עושה עכשיו שילוב רציני של זה ואני מקווה שסוני תעשה את זה גם בשביל מי שרוצה את זה.
(עם שמירה על שחקני גיימפאד שיוכלו לשחק לבד)

אבל זה עוד פייצר שהוא לא דיל ברייקר.

בגדול רוב האנשים הם כמוני וכמוך, אנחנו נעדיף לקנות כמה מוצרים שעושים כל אחד את העבודה הכי טובה בתחומו במקום לקנות איזה מוצר שהוא "תפסת מרובה לא תפסת"

evilplate

New member
מסכים איתך

סביר להניח שהרוב הגדול של האנשים ימשיך להיות כמונו ולא כמו עטלפוני, שאפילו הוא דיבר על כמה בלעדיים שחסרים לו ויש מצב שאפילו התחיל בזמנו לחשוב על קנייה של פס4 אבל אל תתפוס אותי במילה :)
&nbsp
זה יהיה מעולה אם יהיה נטפליקס בעברית דרך הקונסולה ואני חושב גם שזה מתבקש, לא יודע למה נטפליקס בעצמה לא יוזמת את זה אני מתאר לעצמי שיש עשרות אלפי בעלי פס4 ו ONE בארץ ולהרבה מהם יש מנוי נטפליקס אז למה שלא יוכלו להנות ממנו על הקונסולה בעברית?
&nbsp
הרבה מהדברים שציינת הם באמת יחסים נישתיים, לא שהייתי מתנגד אבל כמו שאמרת זה רחוק מדיל ברייקר.
&nbsp
מה שכן למרות שלסוני יש חלק מהפיצ׳רים יש מצב שעדיין הוואן מכשיר מדיה טוב יותר בגלל עניינים של ממשק ותמיכה בהרבה פורמטים וקלות הפעלה, לא יודע אני סתם מניח בגלל שעטלפוני דיבר על זה כעובדה.
לזכות מייק יאמר שיש לה שירותים נוספים טובים יותר שאין לסוני כמו התוכנית מנויים של EA והמנוי משחקים שמייק מציעה לצד תמיכה לאחור מלאה לכל הדורות.
&nbsp
וכן גם אלו לדעתי לא פיצ׳רים שיכולים להתעלות על ליין אפ בלעדיים עדיף בהרבה אבל אם סוני לא תציע במינימום תמיכה לאחור בדור הבא זה יצרוב מאוד מאוד חזק הפעם ולך תדע כמה לקוחות תאבד, במיוחד אם מייק תתעשת מבחינת בלעדיים. אבל דיברנו על זה ואני יודע שאתה מסכים :)

חחח תראה כמה רחוק צריך ללכת כדי לשבח

את הבוקס כמכשיר מדיה, "נוחות הפעלה" בלה בלה ודברים שהם אינדיבידואלים לחלוטין, במעט הזמן שהשתמשתי בפס4 כסטריימר זה היה נוח ביותר, כנל לגבי הזרמה של מוזיקה בזמן גיימפלי, עבד חלק כחמאה.

האמת, אחי אני לא יודע אם יש עברית בנטפליקס של הפס4 או לא, אני התכוונתי יותר שסוני או מייק צריכות לסכם עם נטפליקס שכל התוכן שלהם יהיה זמין בארץ לפחות בפס4 ובעברית.
(הרי לא כל התוכן של נטפליקס זמין בארץ)

יכול להיות שיש עברית בנטפליקס של הפס4/ONE בתוכן שכבר קיים לא ניסיתי את זה עדיין. אבל אם מייק או סוני היו הולכות אקסטרא מיל ודואגות לזה זה היה חתיכת פלוס בשבילן.

evilplate

New member
כאמור לא יודע אין לי ניסיון עם האספקט הזה בכלל

חבל שעטלפוני לא פה עוד, אולי יכל לפרט קצת יותר.
&nbsp
בעניין נטפליקס, יש להם כבר סניף בארץ וקשה לי להאמין שלישפאר או מייקרוסופט ישראל היה מספיק אכפת כדי שידחפו את זה יותר ממה שהגורמים הרלוונטים יכולים, אבל כמובן שזה יכל להיות נחמד מאוד.

Edge ברשימת 100 המשחקים הטובים בכל הזמנים 2017

https://mynintendonews.com/2017/08/30/edge-reveals-the-100-greatest-video-games-2017-edition/100. Super Hexagon
99. Her Story
98. Super Monkey Ball
97. Final Fantasy XII
96. Prince of Persia: The Sands of Time
95. Hyper Light Drifter
94. Katamari Damacy
93. Animal Crossing: New Leaf
92. Resogun
91. Puzzle Bobble
90. F-Zero GX
89. The Sims 3
88. R-Type Final
87. Elite: Dangerous
86. Bomberman
85. StarCraft II
84. Pac-Man: Championship Edition
83. BioShock
82. Call of Duty 4: Modern Warfare
81. Puzzle & Dragons
80. Tearaway
79. League of Legends
78. Super Meat Boy
77. Xenoblade Chronicles
76. OutRun 2006: Coast to Coast
75. Counter-Strike: Global Offensive
74. Civilization IV
73. Battlefield 4
72. Metroid Prime
71. Hearthstone
70. Castlevania: Symphony of the Night
69. Limbo
68. Towerfall Ascension
67. EarthBound
66. Batman: Arkham Knight
65. Transistor
64. Puyo Puyo
63. FTL: Advanced Edition
62: Persona 4 Golden
61. Mass Effect 2
60. Okami
59. The Stanley Parable
58. XCOM: Enemy Unknown
57. Monster Hunter 4 Ultimate
56. The Witcher III: Wild Hunt
55. Far Cry 4
54. Titanfall 2
53. Doom (2016)
52. Trials Fusion
51. Nidhogg
50. Fez
49. Overwatch
48. Super Mario 3D World
47. Journey
46. Dead Space
45. Dota 2
44. Vanquish
43. Super Mario Maker
42. Fire Emblem Fates
41. Inside
40. Shadow of the Colossus
39. Halo 3
38. The Legend of Zelda: Majora’s Mask
37. Spelunky
36. Destiny
35. The Legend of Zelda: A Link to the Past
34. Kerbal Space Program
33. Dishonored
32. Splatoon
31. The Legend of Zelda: The Wind Waker
30. Rock Band 3
29. The Last Guardian
28. The Elder Scrolls V: Skyrim
27. Ico
26. Super Metroid
25. Demon’s Souls
24. Horizon: Zero Dawn
23. Advance Wars
22. The Witness
21. Mario Kart 8 Deluxe
20. Ultra Street Fighter IV
19. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
18. Rez Infinite
17. Uncharted 4: A Thief’s End
16. Super Mario World
15. Red Dead Redemption
14. Super Mario 64
13. Portal
12. Bayonetta 2
11. Minecraft
10. Resident Evil 4
9. The Legend of Zelda: Ocarina of Time
8. Super Mario Galaxy 2
7. Tetris
6. Half-Life 2
5. Bloodborne
4. The Last of Us
3. Grand Theft Auto V
2. Dark Souls
1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

evilplate

New member
צרם לי קצת שמגס5 נמצא שם

אבל לא מגס1/2/3, סוג של כבר שולל את הרשימה מבחינתי P:
גם באטמן AK (למרות שאהבתי את המשחק מאוד בסכ״ה) במקום סיטי או אפילו אסיילום זה קצת תמוה.
&nbsp
גם פה יש לא מעט משחקים חדשים מהשנים האחרונות שהתברגו יפה, אני חייב לנסות את בלאדבורן שכבר קניתי בסייל ממזמן.
&nbsp
מפתיע מאוד גם עד כמה גבוה הוריזון ממוקם, גם מעל הוויצ׳ר וגם מעל סקיירים, עם כמה שהוא נראה משחק טוב.
&nbsp
בכלל סוני כבר בדור הזה הספיקה להכניס כמה משחקים: בלאדבורן, אנצ׳רטד 4, הוריזון, TLG ו Resogun, כבר 5 משחקים וכולם חוץ מרזוגאן נמצאים בטופ 30.
&nbsp
עקיצה מתבקש לבוקס: תראה כמה משחקים מהרשימה הם בלעדיים ששייכים לסוני ולנינטנדו, כולל כאלו שיצאו רק לאחרונה יחסית, איפה הנוכחות של מייק פה?
&nbsp
היילו 3 מתחילת הדור הקודם במקום ה 39, זה הדבר היחיד שמייק תרמה לרשימה הזו.
קיימים כבר 3 דורות ולא מצליחים לתרום כמעט כלום כשזה מגיע למשחקים, מה יזכרו בעתיד כשיחשבו על הבוקס ועל מה שאפיין אותו? היילו (גם לא קלאסיקת ענק במיוחד בתכלס) ואולי שהיה לו שירות לייב טוב שגם שם בהמשך סוני סגרה את רוב הפערים. מה אני אגיד לך אחלה מורשת.

אותי הרג מצחוק שFar cry 4 ברשימה ובאיזה מקום גבוה הוא

כאילו באמת פאר קרי 4 מעל באטמן ארקהם נייט? הם מסתלבטים או מה? מעל המכשף 3? מעל סופר מיט בוי? לא מספיק שהכניסו ת'חרא הזה הם שמו אותו הרבה מעל משחקי קלאסיקה.

אני ממש אוהב את זה שגם היפנים וגם המערב מתחילים לבחור משחקים חדשים, כולנו כבר יודעים שסופר מריו זו קלאסיקה נצחית, כולנו יודעים כמה GTA3 היה משמעותי, כולנו יכולים לדקלם בעל פה איזה משחקים עשו היסטוריה.

טוב שהגענו לשלב שהרשימות מפסיקות לנסות לספר לנו את ההיסטוריה שכולנו חיינו אותה. ומתמקדים בהווה,

באמת זוועה שמגס5 נמצא ברשימה ואף אחד מהמשחקים הקלאסים לא, אולי זה קשור לסיבה שפאר קרי 4 ברשימה אולי הם אוהבים שם עולמות פתוחים :)

עדיין לא לעשות כבוד למשחקים הקלאסים ההם שהגדירו בבת אחת התגנבות מה היא וקולנועיות מה היא, קצת .... מעצבן.

אני גם כן עובר על הרשימה ובודק איזה משחקים מודרניים לא שיחקתי ומה יכול לעניין אותי.

הייתי מת למשל לנסות את העד על סמך המקום הגבוה מאוד שלו ברשימה אבל אני יודע כמה הוא יתסכל אותי, הפאזלים שלו נראים ממש מגניבים אבל אני יודע שתגיע השעה שאתחרפן.

בכללי אני חושב שהם באמת עשו עבודה טובה בלהכניס את האינדים הבולטים ששווים התייחסות בשנים האחרונות.

מזל שקיבלתי את Tearaway בפלוס, אמנם של סוני אבל עדיין מרגיש אינדי.

באופן אישי אני די מרגיש כמוהם לגבי הוריזון מול סקיירים והמכשף. שניהם גם המכשף וגם סקיירים טובים מהוריזון כמשחקי תפקידים, הם עושים את זה יותר טוב והעולמות של שניהם טובים ומרשימים יותר לחקירה.

אבל וזה אבל גדול בעיני, כמשחק הוריזון הוא חוויה מרשימה יותר, כייפית יותר, וכמו שאמר יוצר סמאש.

"הוריזון זה כייף טהור זלדה לפעמים מרגיש כמו עבודה"
לול ושזה בא מנינטנדו אתה יודע שיש בזה משהו.
זה פשוט משחק שכייף לשחק אותו ומשחק שהוא חוויה ויזואלית קולית וגיימפלי wise, בטופ.

ברור שהוריזון כל כך גבוה כי הוא כל כך טרי בזיכרון של המבקרים, אבל לדעתי
הוא בהחלט אחד ממשחקי הAAA שיזכרו גם בעתיד כ"היילייט" של הדור.
יותר מבאטמן ארקהם נייט לדעתי, שעוד אפשר יהיה להתעלות עליו בסדרת ארקהם בעתיד, ובטח שיותר מהfar cry 4 הזה.

או טיטאנפול 2, טיטאנפול 2 אני בטוח שהוא אדיר אבל כמעט כל דור יש משחק FPS סיינגל ממש טוב.הוריזון יזכר כגדול מזה.

בנוגע למורשת של מייק, הם עשו הרבה דברים טובים דווקא, הם די הביאו את מהפכת האינדים בקונסולות ונגיד סופר מיט בוי, ומפתחי טרנזיסטור התחילו את דרכם אצל מייק.

הבעיה של מייק שאף אחד לא יזכור לה את הדבר הטוב הזה שהיא עשתה כי בדור הזה סוני ונינטנדו נתנו לאינדים הרבה יותר ממה שמייק נתנה

אם זה הדגש המטורף שסוני שמה על אינדים בתחילת דור הPS4 סוני פרסמה אותם מקיר לקיר בכל תערוכה. או כל יוזמת ה Nindie שנינטנדו עושה וחותמת איתם על אקסקלוסיביות זמנית כאילו זה כותרי AAA.

האינדים לא שוכחים את זה למייק ונינטנדו.
והנה שוב טרנזיסטור וPyre אקסקלוסיבים לסוני כתוצאה מהמרמור של המפתחים על מייק.

בקטע של האקסקלוסיבים, באופן אישי, אני זוכר שקצת קינאתי בבעלי הבוקס המקורית כשהיה לי פס2, על זה שהיה להם נינג'ה גאיידן בלאק.
(שעד היום אין לו פורט אמיתי לקונסולות)

וקינאתי בהם שיש להם אקסקלוסיבים כמו המשחקים של צוות Oddworld.

כמו Stranger ומשחק ABE בלעדי.

הם התחילו ממש טוב את תחילת הדרך שלהם בקונסולות, אבל הם לא טיפחו שום דבר.

אם הם היו ממשיכים לטפח את הצוות של Oddworld וממשיכים להשקיע בנינג'ה גאיידן כIP יכול להיות שהתמונה היתה שונה אחי.

כרגע, אני מסכים איתך מורשת אפסית ולא יזכרו להם את המעט שהם כן עשו.

למעלה