חדשות

evilplate

New member
DOTA2 זה לא אחד על אחד? P:

חחחח עזוב אני לא אוסיף הרבה יותר מזה, באמת שאני לא יודע על המשחק הזה מספיק חוץ מזה שאומרים שיש לו learning curve רציני וגם בדף שלו בסטים גם רשום difficult בתיאור (שהקהילה אחראית על התיאורים, לא המפתחים), יותר מזה לא יודע הרבה.
&nbsp
וכמובן שאני מכיר במורכבות של משחקי מכות, וברור לי שברמות הגבוהות זה ברמה של ללמוד מקצוע רציני לכל דבר, אבל תסכים איתי שהוא יותר נגיש או יותר קל להבין אינטואיטיבית עבור בני אדם את הקטע של לקרוא את היריב שלך שם, במיוחד כשלא ידובר ברמות גבוהות. ב RTS (ונראה לי גם ב DOTA2 אבל לא רוצה לאמר סתם) תניח נוב והוא לא יבין באמת מה זה לקרוא את היריב גם אם היריב ברמה שלו כי הם יהיו עסוקים עדיין בלהבין איך הדברים הכי הבסיסיים עובדים. זו הכוונה.

מישהו 2

New member
ככה זה צריך להיות

נכון שעפ"י הקונצנזוס קונסולות זה רק לחבר לטלווזיה גדולה בסלון, אבל זה לא פיר שזה יהיה רק כך.
לא פיר להוציא כל כך הרבה כסף על מכונת משחקים, בייחוד אחת כמו האקסבוקס וואן X ושיהיה ז'אנר שלם של משחקים שלא יהיה אפשר לשחק בהם רק בגלל שזאת "קונסולה" ולא "מחשב".

אני באופן אישי מאוד אוהב את החוויה האישית הזאת של עמדת מחשב, אצלי ה- PS4 מחובר רוב הזמן למסך המחשב, ורק במקרים מיוחדים אני מעביר אותו למסך טלוויזיה, כאשר לא רק אני רוצה לשחק.

מעבר לאיכות תמונה שאני מאוד מרוצה ממנה, היתרונות שזה נותן לי זה Input lag מאוד נמוך, וזמן תגובה מאוד מהיר של המסך. חשים בהבדל הזה במשחקי מכות ו-FPS, הכול מגיב מאוד מהר.
גם אני חובב אסטרטגיה לא קטן , אני מאוד אוהב סטארקראפט ולשלוט על צבאות ואנשים.
אם היה לי את המענה הזה ב- PS4 למשל , סביר להניח שלא היו לי הרבה סיבות גם לקנות מחשב.
וזה לגמרי לגיטימי ותקין שתהיה תמיכה כזאת למשחקים שדורשים את זה. לא הייתי דוחף את התמיכה הזאת למשחקי FPS לדוגמא, למרות שזה נחשב הרבה יותר טוב כי זה יפגע בכל הקטע השיוויוני. אבל בשביל משחקי אסטרטגיה זה חובה.

עכשיו, מה שיפה בזה - שגם אם כמו ש- evil אמר מדובר בכמות מאוד מצומצמת של אנשים באופן יחסי שהיו משחקים במשחקי אסטרטגיה בצורה כזאת על קונסולה.
זה לא בא על חשבון משהו רציני, זאת אומרת, זה לא דורש איזה משאבים ותקציבי ענק להוסיף כולה תמיכה במקלדת ועכבר.
אנחנו מדברים כאן על קונסולות שהן למעשה כמו מחשב לכל דבר,
אין מה להפסיד.
וברגע שזה יכנס לתודעת הציבור שקונסולות הן מחשב משחקים לכל דבר שניתן להשתמש בהם כפי שרוצים, יותר אנשים ישחקו במשחקי אסטרטגיה האלה שיוצאים לקונסולות.

evilplate

New member
אין לי בעיה שהקונסולות יתמכו בזה

כמובן כל עוד מגבילים את זה בשוטרים אונליין כמו שאמרת. אין שום סיבה שהקונסולות לא יתמכו, זה לא מפריע לאף אחד ואופציות זה דבר טוב.
&nbsp
מה שאמרתי בדיון ההוא זה שלא סביר שיוציאו משחקים לקונסולות שמחייבים מקלדת ועכבר, כתוספת אופציונאלית זה לגיטימי לגמרי.
&nbsp
אני עדיין חושב שזה יהיה כמובן נישתי מאוד ואני מאמין שגם אם מייק ממש תרצה זה יהיה על גבול הבלתי אפשרי לגרום לז׳אנר הזה לשגשג על הקונסולות, אבל היי, שינסו בכיף, לי זה לא מפריע :)

מסכים לגמרי, ז'אנר הRTS בכלליות מת אפילו על הPC.

אז בטח שעל הקונסולות. אז כן, ברור שיש הרבה אנשים שמשחקים בAge of Empiers 2 HD (היום שיחקו קצת מעל 13 אלף שחקנים, אבל אם נשווה את זה למעל 350 אלף של DOTA 2 (שזה הז'אנר שדי ירש את הRTS בפופלאריות לדעתי)

זה כלום, לעומת DOTA 2 ואני עוד יכול להגיד שיש ל AOE2
13 אלף שחקנים בגלל שדרישות המערכת שלו כל כך נמוכות, שאפילו פנטיום 3
יכול להפעיל אותו לAOE4 שבטח יהיהו לו דרישות מערכת גבוהות בהרבה
יהיה פחות שחקנים.

ובכל הטקסט הזה באתי לומר דבר אחד אם זה המצב בPC שהוא הבית של הז'אנר הזה, אז המצב בקונסולות של מייק יהיה רע יותר.

אפילו עם Userbase מאוחד.

זה לא ישפיע על אנשים שיחפשו שחקנים ברשת,הם ימצאו די בקלות מישהו לשחק איתו כל שעה ביום, אבל הז'אנר רחוק מבריא ורחוק מקאמבק בטח שעל הקונסולות.

זכרו מה שאמרתי קראו לי צנצנת אם לAOE4 לא יהיה במקרה הטוב 5 אלף שחקנים בפיקים שלו לעומת ה13 אלף של AOE2.
ובקונסולות המספר יהיה נמוך מזה לכן האיחוד קהל ותמיכת המקלדת.
http://store.steampowered.com/app/221380/Age_of_Empires_II_HD/

amithas190

New member
אני אזכור לך את ההודעה הזו :)

"קראו לי צנצנת אם לAOE4 לא יהיה במקרה הטוב 5 אלף שחקנים בפיקים שלו "
&nbsp
אני צופה לו הצלחה לפחות כמו סטארקראפט 2
נחיה ונראה

גבר מבדיקה שעשיתי לסטארקראפט יש בממוצע 40 אלף שחקנים.

פעילים ביום. אתה אומר שAOE4 יגיע לזה? אוקיי :) אבל תהיה פייר צריך לבדוק נתונים אחרי שלושה חודשים, כי זה צפוי שבחודשים הראשונים יהיו לך הרבה שחקנים, החוכמה היא שנדע כמה שחקנים קבועים יש :)

אני צנצנת אם זה לא ככה.

amithas190

New member
הRTS לא מת ! השחקנים צמאים למשחקים טובים. הכשלונות של

המשחקים : red alert3 ,C&C4 נובעים מכך שאלו משחקים שניסו לשנות את הז'אנר.
&nbsp
ואחרי הכשלונות האלה אף אחד כבר לא ניסה להוציא משחק קלאסי ראוי.
&nbsp

amithas190

New member
יש דרך מאוד פשוטה וזולה לעשות את זה

פשוט לאשר רק עכבר בלי מקלדת , לא צריך יותר מזה למשחקי אסטרטגיה . והעלות של עכבר אחד היא כלכך זניחה שזה יכול להתקבל בתור מתנה בפרה אורדר.

סקוור עובדים על cover shooter אונליין של הנוקמים.

(או לפחות של אחד הגיבורים שמככבים בצוות של הנוקמים) המשחק ככל הנראה יהיה משחק שירות, סטייל המשחקים של יוביסופט (כן כן) קריסטל דינמיקס אמרו שלדעתם המודל הזה של יוביסופט הוא העתיד של הגיימינג.

אני עד עכשיו לא מבין איזה גיבור של מארוול שנמצא בנוקמים חוץ מאיירון מן יכול להיות חלק מאיזה משחק שוטר אונליין.

אני לא דואג בכללי מהכיוון הזה זה ברור שסקוור ירצו גם חתיכה מהעוגה הזאת של יוביסופט עם כל המשחקי שירות האלה ומן הסתם יהיו לנו מהם גם המון משחקי סינגל פלייר מושקעים על מארוול, אבל עדיין קצת חבל שהם מדברים על הפרויקט הזה לפני משחקי הסינגל.

וגם חבל שסקוור מבזבזים top talent כמו קריסטל, על משחק אונליין.

וזה פחות מפריע לי שזה אונליין כמו שמפריע לי שהם קוראים לזה cover shooter. זה ממש לא מתאים למארוול המשחקיות הזו.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1427783

evilplate

New member
וואו זה נשמע רע

ירד לי כל ההייפ מהפרויקט הזה, וזה עוד משחק של קריסטל? אולי המפתחת הכי טובה שלהם?
&nbsp
0 הייפ לדבר הזה, אני מקווה לפחות שזה צוות מצומצם של קריסטל ושרובו מתרכז בטומב ריידר 3 שלפחות הוא יצא טוב.
&nbsp

אחי ממה שהבנתי. הצוות של דאוס אקס עושה את טומב ריידר 3

לא קריסטל. (חלק קטן מהצוות של דאוס אקס עוזר לקריסטל גם במשחק הזה, לך דע אולי יש לזה איזה תקציב וסקאלה כמו של הדוויז'ן)
ככה שטומב ריידר ביידים טובות אבל כמו שאמרתי בעבר לדעתי זה די ימנע שנראה איזו קפיצה גרפית בטומב ריידר 3 כמו שקיוויתי.

בסקוור כבר אמרו בעבר שהדיל עם מארוול הוא ארוך טווח והוא יתן לנו הרבה מאוד סוגים של משחקים שונים (גם סינגל פלייר AAA )

ככה שבכללי אני די בטוח שנהיה מרוצים משיתוף הפעולה בינהם.

אבל פאק לבזבז את קריסטל על החרא הזה? למה לא לתת את זה לצוות של פיינל פנטזי 14/דרגון קווסט 10 הצוות הזה טוב במשחקי מולטיפלייר ואני לא מאמין שליפנים יש בעיה עם ליצור מערכות קרב טובות, למשחק אקשן.

בזבוז ענק של קריסטל שכל החיים שלהם עשו משחקי סינגל פלייר.

,

evilplate

New member
נכון. אני מתבאס בעיקר מהבזבוז של קריסטל

אני מקווה שזה לא פרויקט ענק שלוקח מהם הרבה משאבים, ואני מקווה באמת לראות יוזמות סינגל פלייר מגניבות. אני לא כזה עף על הנוקמים אבל בתכלס חסרים משחקי סינגל טובים של גיבורי על (אפרופו הדיון על אינפיימס), חוץ מבאטמן שהוא באמת מעולה וברמות הכי גבוהות אין ממש כלום. בתקווה שספיידי ומשחקי הנוקמים ישפרו משמעותית את פני הז׳אנר.

זה פרויקט ענק אחי. בסקוור מדברים על.

משחק שיקבל תמיכה לאורך שנים ארוכות. זה לחלוטין יהיה משחק יוביסופטי.
אני מקווה שהוא יצליח. זה לא שחסר לסקוור כסף או משהו אבל אני נורא אשמח אם יהיה להם עוד cash cow מערבי חוץ מפפ14 ופיינל פנטזי וטומב ריידר
ככה שזה יוכל לחזור אלינו במשחקי סיינגל פלייר.

המשחק נשמע זוועה ולא בשבילנו והבזבוז של קריסטל מכניס לעצבים אבל כנראה סקוור ממש לא רוצים לפשל עם המשחק הזה.

אני מקווה שגם אם הוא משחק שירות, שקריסטל לפחות יעשו לו איזה קמפיין סינגל שגם אנחנו נוכל לשחק בו איזה 20 שעות בלי להיכנס לאונליין.

evilplate

New member
אני גם מקווה שיצליח

שמע זה חשוב שתהיה תעשיית AAA משגשגת כמו שחשוב שתהיה תעשייה של סרטי קולנוע AAA שמשגשגת ולא סתם אני מקביל את שתי הדברים.
&nbsp
הקולנוע עבר שינוי משמעותי בשנים האחרונות עם כל הפקות הקומיקס הענקיות האלו בגלל שאלו הסרטים שמושכים אנשים לקולנוע מתוך ידיעה שגם אם יש לך טלוויזיה מעולה ועותק פיראטי זו לא אותה חוויה כמו לראות את הסרט הזה בקולנוע, אלו גם סרטים עם מעריצים כבדים שלא יתפשרו על לראות את הסרט על היום הראשון באיכות מיטבית ושכמו בתעשיית המשחקים מושכים המוני קז׳ואלס לראות את זה גם עם ההייפ שהם יוצרים לפני כל סרט גדול (ואפילו אני שומע על שטויות כמו ליגת הצדק שמעניין לי את הקשקש אבל יש כזה הייפ כל הזמן בגלל כמה גיקים שעוד אני יכול למצוא את עצמי רואה את זה, עכשיו אני מבין איך קז׳ואלים במשחקים שנסחפים אחרי הזרם כשיוצא משחק גדול מרגישים P:).
&nbsp
אני לא מת על הסרטים האלו ו 90 אחוז מהם מבחינתי אפשר לזרוק לפח אבל הם מכניסים הרבה כסף ומשאירים את האולפנים ההוליוודים משגשגים מספיק כדי שהם גם יוכלו להפיק את סרטי האוסקר השנתיים שלהם שהם באמת עושים בשביל יוקרה ואומנות או סתם לנסות עוד סרטים טובים בז׳אנרים שונים חוץ מקומיקס, אם ההורדות הפיראטיות והטלוויזיה היו מנצחים את הקולנוע כמו שאנשים חשבו שיקרה עם הזמן אז לא היינו מקבלים כלום, אז אם הייתי חובב קולנוע גם של סרטים יחסית איכותיים אז עדיף מבחינתי קולנוע שלא נראה כמו באידיאל שלי מאשר שהתעשייה תקרוס.
&nbsp
אותו הדבר פה, אני לא רוצה שמשחקי AAA גדולים כאלו שיש להם פוטנציאל להכניס טונות של כסף יכשלו כי זה לא שפתאום כולם יעברו להפקות סינגל כפיצוי, זה לא איך שזה עובד, המשחקי ענק האלה, המשחקי שירות כמו שאומרים, בסופו של דבר מזרימים עוד כסף לאולפנים שיכולים להרגיש בתמורה יותר בטוח להתרחב לעוד כיוונים שזה כולל גם הרבה הפקות סינגל.
&nbsp
והנה אפילו FIFA, באטלפילד, באטלפרונט 2, טיטאנפול 2 ומשחקים אחרים שהיו נחשבים למשחקי מולטי ענקיים הכניסו עם הזמן קמפיינים למשחקים שלהם מתוך ידיעה שלמרות שהם מכניסים כבר טונות של כסף הם עדיין כל הזמן מחפשים דרכים להרחיב את הקהל וכל עוד יהיה קהל גדול מספיק שאוהב סינגל (ואין סיבה אני מקווה שזה יעלם) אז תמיד ירצו לפנות גם אליו.
&nbsp
אז ברור שהכי חשוב לי זה שקודם כל משחקי סינגל יצליחו זה מעל הכל, גם אם הם לא לטעמי (כמו AC ORIGINS למשל, ממש מקווה שיצליח) וגם אם לא מדהימים (אבל כמובן גם לא גרועים), מעבר לזה אני מייחל גם הצלחה למשחקי AAA בכלליות כולל דסטיני 2 הקרוב ודברים שפחות מדברים אלי מתוך אותה מחשבה של תעשיית הסרטים.
&nbsp
צריך AAA משגשג ולא משנה איך כדי שלא נדבר כולנו עוד כמה שנים על אנגרי בירד החדש בתור המשחק הכי מבוקש שיוצא השנה.

לגמרי חושב ככה

הסרטים האלה של הקומיקס חיונים פשוט כי הם פונים לקהל כל כך רחב שזה מפחיד, חברה שלי לשעבר היתה חולה עליהם
וזה תמיד היה מדהים אותי כמה אפיל יש לסרטים האלה.

ילדים אוהבים אותם נשים אוהבים אותם, ערסים אוהבים אותם וגיקים אוהבים אותם וגיימרים וכל אחד והמון אנשים.

זה ז'אנר כל כך מיינסטרימי. וגם אם אנחנו לא מתחברים לכל סרטי הקומיקס
אין ספק שהם מביאים את הכסף לרוב הסרטים שאנשים אוהבים.

אני יכול לתת לדוגמא את יוביסופוט אנשים אוהבים לשנוא אותם וגם אני ואתה יורדים עליהם לא מעט.

אבל הם דוגמא טובה לחברה שמנתבת את הרווחים המיינסטרימים שלה לטובת משחקים יצירתיים יותר.

ריימן- איזו עוד חברה חוץ מנינטנדו עשתה בשנים האחרונות משחק פלטפורמה 2D בתקציבים גבוהים? -הם ידעו יהיה כישלון כי זה לא נינטנדו או קראש או סוניק, והם עשו את זה בכל זאת.
המשחק ההוא על מלחמת העולם ה1.- מההתחלה אתה יודע שזה לא יהיה להיט והם עשו את זה.
child of light- כנל.
מריו ארנבים- במקום לעשות משחק מיינסטרימי עם הדמויות של נינטנדו יובי הלכו במקרה הזה על high quality.

אז... אני לא מאמין למה שהמקלדת שלי כותבת ושאי אשכרה כתבתי כאן דברי שבח ליוביסופט, אבל אני לא אדם שקרן ואפשר לומר לזכותם שהם מנתבים חלק מהרווחים לפרויקטים שיותר נועדו לאנשים כמונו.
(גם אם נגיד אתה במקרה לא אוהב את המריו ארנבים, אתה כן קהל היעד שלהם עם המשחק כבן אדם שמחפש סינגל פלייר באיכות גבוהה"

וזה ממש נכון עם TITANFALL 2 אנשים לא מפסיקים להלל את הסינגל אז הרווחנו בגדול ככה נראה. עם כל כמה שwolfe 2 יותר עושה לנו את זה, אנחנו כנראה נחשוב שטיטאנפול 2 הוא סינגל איכותי מתי שנקבל בחינם או נקנה ב8 דולר.

סקוור הרי במצב שהם תמיד עלולים להגיד "מהיום אנחנו סטודיו של טומב ריידר ומשחקים יפנים ויאללה ביי" ולהפוך את קריסטל דיינמיקס והצוות של דאוס אקס לצוותים שעושים טומב ריידר בצורה מפעלית שבלונית.

אני מעריך את מה שהם עושים כי במקום להפוך לחברה של משחקי טומב ריידר שנתיים הם מנסים לתת לצוותים שלהם IP ענקיים ומוצלחים.

הם כנראה מבינים שהצוותים מוכשרים ברמות על הצוותים הם לא הבעיה הבעיה היא שדאוס אקס היטמן, thief, ושאר הסדרות של איידוס חוץ מטומב ריידר הם לא סדרות מיינסטרימיות אם הן היו איידוס היתה שורדת בלי סקוור עד היום.

בסקוור כנראה קיוו שעם הידע שלהם בהפקת משחקים איכותים ותקציבים גדולים הם יצליחו למנף את הIP של איידוס להצלחות מיינסטרים גרנדיוזיות, אבל לצערנו זה לא עבד, כי אלה סדרות שנועדו לגיימר של תחילת שנות ה2000 סוף שנות ה90 והגיימרים היום אחרים והנוף אחר.

מאוד מפריע לי שכנראה לא יהיה דאוס אקס חדש עוד המון זמן, אבל כנראה שנינו מבינים שזו לא סדרה שנותנת לסקוור את ההצלחה, הסכומים שדאוס אקס האחרון עלה התקרבו כבר להוריזון.

המשחקים של מארוול לא רק יהיו משחקי סינגל איכותיים, הם הסיכוי היחיד שלנו שסקוור אולי בכל זאת יעשו איזה רייבוט לדאוס אקס או יעשו IP חדשים לסינגל פלייר.

evilplate

New member
מסכים עם כל מה שאמרת

כולל הדברים שאמרת על יוביסופט למרות שלא בדיוק נמנית עם החברות האהובות גם עלי.
&nbsp
ולא ידעתי שדאוס אקס היה כזה יקר להפקה, כואב הלב עליהם אבל לצערי יש הרבה אשמה על המפתחת שלא הביאה משהו שהרגיש מספיק מבריק וקפיצה של דור על הקודם, הקונספט פשוט לא הרגיש מספיק מלהיב והעלילה לא היתה מספיק מושכת ומעניינת כמו העלילה של HR שעוד מהטריילרים תפסה אותך. בחדש זה פשוט לא הרגיש מספיק מעניין ומסקרן עוד מהטריילרים הראשונים לצערי. ככה שקשה באמת להאשים את סקוור שהקפיאה את המותג, המפתחת היתה צריכה לעשות איתו טוב יותר.
&nbsp
סתם רציתי להרחיב על העניין של דאוס אקס, חוץ מזה אין מה להוסיף, אני מסכים לגמרי עם ההודעה שלך :)

אחי ממה שהבנתי זה לא שדאוס אקס היה אמור להיות יקר.

זה פשוט ניהול תקציבי על הפנים וניהול פרויקט על הפנים הם עבדו תוך כדי גם על המשחק השלישי בסדרת דאוס אקס ואפשר לראות מהמראה שלו שפשוט ביזבזו עליו

המון כסף כי משהו לא התנהל נכון, הוא נראה כמו משחק שהיה צריך לסגור את סוף הדור הקודם ביחד עם TLOU או במקרה הממש קיצוני להיות משחק cross gen ב2014

משהו השתבש בענק וברור שאם משהו לא היה משתבש הוא היה אמור להיות פרויקט זול (יחסית) ורווחי.

המנכל בסקוור אמר הרי שהוא נותן 3 נסיונות לכל IP לפני שהוא מרים יידים ואני רואה שהוא ניסה לעשות את זה עם דאוס אקס הרי היה משחק שלישי בפיתוח.

אבל זו כנראה הסיבה, לא ברור למה הם פיתחו שני המשכים במקביל.

ואם זה משחק אחד שהתפצל לשניים, איפה היה הבן אדם שהיה אמור להגיד שזה לא ילך.

מפתיע שזה קורה אצל סקוור שידועים ככאלה שיודעים לא רק להרים משחקים איכותים בעקביות אלא גם לשקם פרויקטים כושלים כמו פפ14 ומלא אחרים.

אבל אני מניח שאין חברה שיכולה לברוח מביטולים וכשלונות זה חלק מהעסק כנראה.
לצערנו זה קרה עם דאוס אקס שלנו (באסה)

הריימיק של Yakuza 2 קיים בגלל תגובת המערב ליאקוזה 0

והריימיק של יאקוזה 1.יוצר הסדרה אמר שהמשחק קייים רק בגלל המכירות החזקות של יאקוזה 0 ויאקוזה 1 גם בפריאורדר וגם במכירות שבאו אחרי ההשקות.

יודעים שהוא מתכוון למערב כי הוא קרא למשחקים יאקוזה ולא Like a Dragon כמו שקוראים לסדרה ביפן.

בכל מקרה נחמד לקבל אישור סמי רשמי שהריימיק יגיע למערב.
וכמו שאני תמיד אומר אני מקווה שסגה יקחו את הזמן שלהם עם יאקוזה 7 ויחשבו טוב טוב איך הם עושים לו מערביזציה. אם הם יכו בברזל שהוא חם, זו יכולה להפוך לסדרה ייחודית בז'אנר העולם הפתוח.
http://segabits.com/blog/2017/08/31...yakuza-0-and-yakuza-kiwami-did-outside-japan/

evilplate

New member
כיף לשמוע שלסגה הולך טוב לשם שינוי

הרבה זמן הם הלכו על גישה של לייצר זבל ולנסות לעשות כסף קל או לשחרר שטויות לסמארטפונים. יש בזה צדק שהם רואים קצת נחת וכסף מלעשות משחקים טובים שוב :)

יאפ אם הם ימשיכו ככה הם עוד יזכירו לכולם למה

הם היו פעם אחת המפתחות הטובות בעולם.קצת מוזר שהם לא רכבו על הטרמפ של שנמו 3 ולא מימנו אותו בעצמם זה היה עושה להם כל כך טוב למונייטין.

אבל מי יודע אולי הם עדיין לא חזקים מספיק בשביל לספוג הפסדים או מכה מהמשחק.

בהרגשה שלי סוניק ה3D הבא יהיה גם חרא אבל זה פחות אשמתם זה יותר מה שאמרנו שסוניק לא עובד ב3D.

בגדול אני פשוט שמח שיש לנו סדרה שהיא כל כך story driven כמו יאקוזה בדור הזה שאנחנו מקבלים בה משחקים באופן סדיר.

נכון יש את המשחקים של קייג/TT אבל זה לא אותו דבר כי יאקוזה יותר אינטרקטיבי מהם.

עכשיו רק צריך שהמשחק של קוג'ימה כבר ייצא ויהפוך לסדרה ענקית וגדולה שגם בה נקבל משחק story driven כל איזה שנתיים :)

למעלה