מי הולך לצפות כאן בתערוכה של מייק?

outrigger

New member
אני צופה בזה כרגע.

לבנתיים לא משהו. סוני כרגיל תיקח את התערוכה.

evilplate

New member
ראיתי. אחלה הופעה אבל מבחינתי לא משכנע אותי להשקיע בבוקס

יכול להיות שבשביל המעריצים זו היתה תצוגה שהביאה להם חתיכת אורגזמה, בכל זאת גירס חדש, היילו חדש, פורצה, באטלטודס חוזר וכו'

אבל מבחינתי מה שהרגיש לי כמו מכה לסוני זו הרכישה של NT, סטודיו מאוד מוכשר שעכשיו הולך לקבל תקציבים גדולים ויש לו פוטנציאל לא קטן לשבור לבבות של שחקנים בלעדיים של סוני עם המשחקים הבאים שיוציא לבוקס.

שאר הרכישות גם אם חלקן מעולות ומתבקשות (כמו המפתחת המעולה של פורצה), לא היו ממש מעניינות כי בסך הכל אלו היו בכל מקרה מפתחות שעובדות בבלעדיות עם מייק ככה שזה לא ממש שינה את התמונה מבחינת בלעדיים. אחת מהן גם רק עכשיו הוציאה משחק של 60+ עם SOD2, לא בדיוק מרגש במיוחד.

גם היתה הכרזה על אולפן חדש שיהיה מדהים וכו' אבל זו בעיקר הבטחה לעתיד ומי יודע מה יצא ממנה, גם 343 ו The Coalition נפתחו בקול תרועה ובתכלס עד עכשיו מה הם כבר עשו שבאמת היה משמעותי בעולם הגיימינג? בעיקר הוציאו משחקים בינוניים בסדרות הגדולות של מייק. אז אני מרשה לעצמי להיות סקפטי עד שנראה מה יוצא מהסטודיו הזה לאור ניסיון העבר שלי עם מייק.

היו כמה תצוגות מצויינות או מעניינות במסיבה, אבל זה בעיקר בא מצד ג', סייבר פאנק קצת ביאס מהבחינה הזו שלא היה גיימפליי אבל העולם שהם יוצרים שם נראה מטורף, יש למשחק הזה פוטנציאל ברור להיות אחד ממשחקי הדור מתי שהוא יצא.

DMC5 בטח גם יהיה מעולה, וכמובן גם למשחק הבא של FROM יש פוטנציאל, אבל כאמור לא ראיתי בלעדי שגרם לי להתבאס במיוחד כשחקן פס4.

הכי קרוב היה גירס 5 שנראה אחלה ממש לסדרה, נראה שהם מנסים ליצור סיפור קצת ראוי וסינמטיות טובה במטרה שיהיה אכפת לך קצת ממה שהולך שם, אם הייתי מחובר לסדרה אני מתאר לעצמי שהייתי מתלהב אבל זה לא היה מספיק כדי לגרום למישהו שלא מחובר לסדרה להתלהב ממנה פתאום, פשוט נראה כמו משחק טוב מאוד בסדרה אבל לא גיים צ'יינג'ר כמו נגיד מה ש גוד אוף וור החדש עשה לסדרה של סוני.

חייב לציין גם שמפתיע כמה שיתופי פעולה של הסכמי פרסום עם חברות צד ג' מייק השיגה בתור מי שנמצאת במקום 2 הרחק מאחורי סוני, מהבחינה הזו הם עשו עבודה טובה.

בקיצור, היתה תצוגה טובה אם נתייחס לזה כאל פרזנטציה של E3 מבלי להכנס למלחמות קונסולות, ואני חושב שאלא אם כן סוני תפתיע עם משהו לא צפוי יש למייק סיכוי טוב לקחת את E3 השנה, אבל זו בעיקר היתה תצוגה טובה למעריצים הכבדים הקיימים, אני לא רואה את המסיבה של היום משנה משהו מבחינת מאזן הכוחות בעתיד הקרוב, לא ראיתי משהו שאמור לגרום לאנשים חדשים לנהור לפלטפורמה של מייק, זו בעיקר תצוגה למען השחקנים הכבדים שכבר שם ומהבחינה הזו מייק הצליחה, מבחינת מלחמת הקונסולות? לא רואה מה הם עשו פה היום ששינה משהו חוץ מהרכישה של NT.

כן צריך לתת להם לפחות מילה טובה על כך שהם רוצים לתקן את המצב של הבלעדיים, והם עשו צעד טוב היום, אבל הפער מסוני עדיין נשאר ענק גם אחרי המסיבה הזו. אולי עוד כמה שנים עם הפס5 נגד הבוקס 2 יהיה לסוני מה לדאוג.

כן גם אני לא הבנתי מה מלהיב ברכישה של הצוות של פורצה

כאילו ממתי שחקני סוני קיבלו גישה לסדרה הזו שבעלי בוקס צריכים להתרגש? זה לא חדש שמייק מאכילה את סוני קש בז'אנר המירוצים כבר שני דורות הפנמנו אבל סוני זיהו נכון את זה שז'אנר המירוצים הוא כבר לא סיסטם סלר כמו בעבר ומשקיעים יותר במשחקי סינגל פלייר ואני מברך אותם על זה.

(כאילו ברור שאני יודע שיש הרבה אנשים שקונים בוקס רק בשביל פורצה אבל אלה פאנטים של מירוצים )

אם מייק היו רוצים לזעזע שהיו קונים את רמדי ואומרים שהמשחק שעד עכשיו היה אמור לצאת גם לPS4 בסוף יוצא רק לבוקס וחושפים אותו זה היה מגהטון רציני.

היתה לי גם איזושהי תקווה שמייק יפגיזו עם משהו באמת לא מצופה איזה פרויקט יפני אני מניח שמבחינת ספנסר הפורט של nier שמגיע לא פחות מאשר מהמפתחים של סקיילבאונד היה אמור להיות הדבר הזה, אבל פורט של משחק שאנחנו יכלנו לשחק בו כבר לפני שנתיים זה לא מלהיב.

אפילו פרויקט "קבלני" מפלטיניום עבור מייק היה יכול להלהיב והם לא עשו את זה.

בנוגע לגירס 5, הסדרה הזו גם קצת יותר מדי מרגישה כמו סרט אמריקאי בסגנון עולם היורה כזה שאתה הולך לראות רק בשביל האפקטים והדינוזוארים אז נראה לי שגם אם היינו משחקים בכל הסדרה היה יוצא לנו "נחמד"

כמו שאם סוני תחשוף בתערוכה infamous חדש לא נתלהב ממנו.

אבל בגדול בשביל מייק עצמם אם שופטים אותם רק בהשוואה לעצמם בוואקום
ובמנותק מנינטנדו וסוני, זו התערוכה הכי טובה שלהם אבר.

מישהו 2

New member
תערוכה טובה של מייקרוסופט

מבחינת ליינאפ של בלעדיים, הם הביאו כל מה שהם יכולים להביא, השלישייה הקדושה של היילו, גירס 5 ופורזה
ככה שהמעריצים של אקסבוקס קיבלו בסה"כ את מבוקשם.
ואני מקווה שבעתיד נראה דברים קצת יותר יצירתיים ומחוץ לקופסא אצל מייקרוסופט בזכות הרכישה שלהם של חברות סטודיו שונות.

בכל מקרה, נדיר שמשחקים מצליחים לרגש אותי, אבל בתערוכה של מייקרוסופט היו לפחות 4 משחקים שמשכו את תשומת הלב שלי -

devil may cry
kingdom hearts
cyberpunk
jumpforce

devil may cry הכי ריגש אותי , כי אני מת על המשחקים של זה וממש אהבתי את האחרון.
כיף לצפות בתערוכה של מייקרוסופט כשאני יודע שלא משנה איזה משחק ישימו אם באמת ארצה אוכל לשחק בו במחשב גם אם הוא console exclusive.
אבל מבין ה- console exclusive שום דבר לא ממש תפס את תשומת ליבי,
אני חושב ש- the last of us 2 וספיידרמן , לפחות על פי הטעם האישי שלי לבדם מספיקים כדי לנצח את כל הליינאפ של מייקרוסופט - וזה בסדר, בגלל זה קניתי פלייסטיישן.
אבל מבחינה אובייקטיבית , זאת הייתה תערוכה באמת מושקעת וטובה עם המון משחקים, זה היה אפילו ארוך.
סוני כבר הורידה ציפיות בכך שהיא אמרה שהאירוע שלה יתרכז סביב 4 משחקי הדגל וזה בטח יהיה קצר יותר.
מה שאומר שאולי מיקרוסופט "נצחה" את ה- E3 הפעם, כמובן אובייקטיבית.
אבל מי יודע אולי ההורדת ציפיות הזאת היא מכוונת כדי שסוני תוכל לשלוף כמה שפנים מפתיעים מהכובע.

evilplate

New member
סיכמת את זה טוב

תצוגת E3 מצויינת שרוב האנשים יהנו ממנה מבחינת אירוע בידורי "אובייקטיבי".
&nbsp
לסוני אין פה הרבה סיכוי מבלי שהיא תשלוף משהו חדש מהכובע אבל סובייקטיבית כשחקני פלייסטיישן אם ארבעת המשחקים שסוני תציג יעמדו בציפיות אז מבחינתנו זה יותר עדיף מכל המסיבה של מייק עם כמה שאצל מייק הציגו המון דברים חדשים.
&nbsp
שינוי מהותי אחד שמייק הציגה אתמול זו תמיכה גדולה מאוד מצד מפתחות צד ג' שבחרו בהם כשותפים פרסומיים למשחקים שלהם, כולל כמה מפתחות יפניות במפתיע (ה"טיול" של ספנסר ביפן היה פורה במיוחד מסתבר), זה באמת היה מרשים ומהבחינה הזו הם שיחקו אותה ויצרו סוג של אשלייה (במיוחד עם כל הכיתובים שעבור חלק מבלבלים של מה בלעדי ומה לא) אולי בתת מודע שיש המון מה לשחק על הבוקס על פני המתחרות למרות שבמציאות זה לא בא על חשבון סוני בכלל.
&nbsp
בקיצור, מייק תנצח את E3 אבל סוני לדעתי תמשיך לנצח במגרש האמיתי של המכירות ואנשים ימשיכו לבחור לקנות פלייסטיישן עד שמייק באמת תראה משהו שהוא מעבר להבטחות. לבינתיים כל הבלעדיים שלהם מאתמול נועדו בעיקר לרגש את הקהל הקיים אבל מעבר לזה הם לא באמת מדגדגים את סוני.
&nbsp
סוני היום כבר הולכת להציג 3 בלעדיים (ספיידי, גוסט ו DS) שיש להם את היכולת למשוך עוד ועוד שחקנים חדשים לפלטפורמה שלה, מייק עם עוד היילו וגירס ופורצה לא בדיוק עושה את זה.
&nbsp
לפחות אני מקווה בשבילם שהיילו וגירס החדשים יהיו באמת משחקים מעולים בסדרה כי גם את זה הם כבר לא מצליחים ממש לעשות ובדור הזה גם המעריצים של הסדרות האלו לא היו מרוצים והמשחקים האלו איבדו המון כח והשפעה, אפשר לראות את זה גם בממוצעים שלהם שירדו חזק מהדור הקודם (ממשחקי 9 פלוס הם הפכו ל 8 פלוס) וגם במכירות.
&nbsp
אם הם יעשו משחקי היילו וגירס אגדיים של 9 פלוס (למרות שאני בספק ממה שראיתי מגירס למרות שלדעתי זה הגירס הכי מעניין בסדרה אבל בדור של היום זה כבר לא מספיק ל 9 פלוס) זה כבר יהיה צעד גדול קדימה לפלטפורמה.

אני לא רוצה לבאס אותך על cyberpunk

לפי המקורות הכי נחשבים בתעשיה מדובר בלא יותר מסוג של Deus ex Mankind Divided: אני יודע שאתה אישית אהבת אותו אז אולי לא יפריע לך. בשבילי הוא אחת מאכזבות הדור.

אני אגיד מה מפריע לי, אם זה נכון מה שאומרים שRED הלכו על סוג של דאוס אקס
בגוף ראשון בלי גיבור עם אישיות אלא גיבור שאתה יוצר כמו במשחקים של בטסדה וביווור אז זו בעיטה לפנים מבחינתי.

לי אישית מה שגרם לדאוס אקס לעבוד כל כך טוב זה שלאדם היה אישיות משלו וגישה משלו לחיים (ומראה משלו) גם אם יכולנו להחליט הרבה על מה שיגיד ויעשה.

אם אחרי כל ההייפ המטורף של RED אנחנו מקבלים חיקוי מלוטש של דאוס אקס
(והטריילר הסינמטי מאשר את זה) בלי גיבור שיש לו סיפור רקע אישי זה שנמוך.

אני ציפיתי לסוג של דאוס אקס ברור, אבל מגוף שלישי ועם גיבור מוגדר מראש :(

קינגדום הרטס, אני מקווה שאתה יודע שאין לך מה לשחק בקינגדום הרטס לפני שאתה משחק באוסף של 1+2 (שזמין רק על הפס4) אתה לא באמת תוכל להבין משהו מהמשחק בלי זה. אז שים את זה במודעות שלך לפני שאתה משחק בו :)

וזה רק מראה כמה סקוור מזלזלים בבעלי הבוקס וכמה המשחק הזה אולטימטיבי על הפס4 כי סקוור ומייק מנסים למכור את זה לאנשים כחוויה שהיא Stand alone
והיא ממש לא.

זה לא כמו לשחק במכשף 3 בלי לשחק ב1+2 זה יותר כמו לראות את שר הטבעות 3 בלי לראות את שני הקודמים.

אני מסכים איתך שTLOU2 וספיידרמן לבד אוכלים את כל מה שראינו אצל מייק.

אני אלך אפילו יותר רחוק Days gone (שנראה לי הולך להיות המשחק הכי חלש של סוני בתקופה שאחרי האורדר, אני צופה לממוצע 77-80 ממנו)
עדיין יותר מעניין אותי מכל הליינאפ שמייק הציגה.

DMC5 נראה חיה, בהתחלה התבאסתי שנדטה שוב מוקטן לדמות משנית, אבל העיצוב המחודש של ניירו קנה אותי לגמרי, הוא לחלוטין נראה כמו הכלאה בין הגיבור של סקיילבאונד ודנטה של DMC ואני ממש בקטע של זה.

צפיתי בזה בלייב זה היה.

בו זמנית תערוכה משעממת למדי ובאותה נשימה מסיבת העיתונאים הכי טובה שראיתי אצל מייק אי פעם.נראה שהE3 יותר ממה שהיא נועדה להרשים את הדור

-הנוכחי מייק מנסה יותר לשנות את התדמית לקראת הדור הבא ואני מאחל להם בהצלחה גדולה עם זה.

הם בכיוון הנכון.

כמו כולנו אני בעיקר משתמש בתערוכה של מייק ככלי לראות משחקים חדשים שלא ראיתי אף פעם ובזה מייק נכשלו בעיני.

המגהטון היחיד שראיתי היה DMC 5 שנראה נפלא נראה כמו הכלאה בין DMC
היפנים לDMC של נ'נג'יה טאורי עם קצת תבלין של סקיילבאונד ככה שקפקום
למדו את כל השיעורים הנכונים כל הכבוד להם.

הגרפיקה יכלה להיות יותר מרשימה אבל בהתחשב בזה שהם מכוונים במודע ל60fps במקום לחלוב את הקונסולות גרפית, המשחק נראה ויהיה פצצה.

חוץ ממנו, המשחק החינמי של יוצרי life is strange (ששוב משתפים פעולה עם סקוור בפרויקט ברוך השם) נראה נפלא וממש בא לי לשחק בו. ממש עשה לי את זה. ועשה לי פלשבקים לתקופת הילדות שלי.

עוד משחק שהלהיב אותי היה המשחק הסמוראי של From software, אני יודע שnioh כבר עשה את ה"סולס בעולם יפני" לפני שהם עשו את זה.

אבל בתכלאס? המשחק הזה נראה פי כמה יותר טוב מNioh והוא גם לא ממש נראה סולס טהור נראה שהוא מתמקד באלמנט ההרפתקה לא פחות מהקרבות וקצת יותר סטורי דרייבן מהרגיל.

באמת שהתלהבתי וכל מי שמכיר אותי יודע שאני לא מעריץ שלהם.

מייק הראו המון משחקים אבל הרוב היו פשוט מגוכחים.

צפיתי בזה דרך IGN ולקחתי חלק פעיל בצ'ט שלהם בלייב ושמייק התחילו לחפור על פורצ'ה כל הצ'ט היה "למי איכפת " גם בעלי בוקס כאילו גלגלו עינים.

הראו שם איזו מפתחת משחקים בשם רבקה משהו ואני ממש ריחמתי עליה שהיא היתה צריכה להציג לנו תשעמום הזה.

גם הבחורה המסכנה המתולתלת שניסתה להלהיב אותנו על זה שפולאאוט 4 מגיע לgame pass ועל שירות בשם game start נראתה כאילו "תמחאו לי כפיים בבקשה"

אפשר היה ממש להרגיש שהיא מצטערת שאין לה דברים יותר מלהיבים להציג לנו בתערוכה זו לפחות היתה ההרגשה שלי.

הקהל היה מחורבן בלי קשר, כי גם שהראו משהו באמת מלהיב כמו DMC 5 הם לא באמת התלהבו, רק שהבמאי עלה לבמה הם קצת הוציאו רגש.

הבעיה שלי עם פורצה והשאר שהציגו זה כמה הכל הרגיש סטרילי להדהים.
פורצה היה נראה מערבי חסר נשמה וסטרילי.

התלהבתי מאוד שמייק החליטו לפתח משחק Gears חדש כמשחק טקטיקה מושקע
זה היה אמיץ מצידם,ואז מה אתה מגלה? שזה משחק סטרילי חסר נשמה כמו Xcom, וששוב אין למייק את האומץ לשבור את המצופה והמוכר.

הם הוכיחו שסקוור ונינטנדו עדיין המלכים הבלתי מעורערים של משחקי הטקטיקה
ואני מצפה מנינטנדו להאכיל אותם קש עם פייר אמבלם או מסקוור לשלוף איזה משחק טקטיקה מקביל מלא נשמה בתערוכה של סוני.

אני מקווה שאני מצליח להסביר מה מפריע לי. כל המשחקים שהראו סולידים, אבל אף אחד לא נועז עם נשמה.

וזה מה שאני כן מצפה מסוני ונינטנדו לתת לנו לא משנה אם דרך צד א' או דרך צד ג' כמו סקוור

gears 5 נראה אחלה ונראה שנות אור מהקודמים וברור שהייתי משחק בו אם מחר הוא היה מולטיפלטפורום אבל הוא לא יגרום לי לקנות בוקס (או אפילו להשאיל את מהבן דוד את שלו, )

היה אפילו משהו שפשוט ספנסר יצא בו פתטי. הוא כזה סיפר לנו על הטיול ליפן
ושהוא ראה משחק אצל נאמקו שאף אחד לא ראה לפניו והוא היה נראה נרגש רצח,

חשבתי באמת שאני הולך לראות איזו שירת ברבור של נאמקו לדור הזה שנשמרה בצלופן עד אותו רגע איכשהו, אבל מה ראינו בסוף ? איזה משחק מעפן של גיבורי אנימה.

ואם אני אמרתי איכסה על זה, שאני מעריץ פאנטי של דרגון בול, אני לא יכול לדמיין מה חשב הגיימר המערבי הממוצע. פשוט היה פתטי.

והמכה של התערוכה נינג'ה תאורי בלעדית למייק, בצט הגבתי לזה בזעם האמת.

אבל אחרי שראיתי שנינג'ה תאורי פירסמו על זה סרטון מיוחד שבו הם הסבירו לנו למה הם עשו את זה, כתבתי להם שאני מאחל להם בהצלחה ואשתדל לתמוך בהם דרך המחשב אם אוכל להריץ תמשחקים שלהם.

אני חושב שזו החלטה נהדרת מצד ספנסר ושמייק תראה קצת אחרת בדור הבא בגלל זה. אני רק מקווה שלא נחזה בפירוק שלהם עוד 3 שנים ונקלל את מייק.

זה לא משנה אם מייק יתנו להם תקציבי ענק לדור הבא או שהם יפמפמו משחקי AA למייק כל הדור.

אם מייק יצליחו לשמור על נינג'ה תאורי ועל הנשמה שלהם
(והם לא הצליחו עם אף רכישה שלהם או פרויקט שלהם האמת)

אז יותר אף אחד לא יוכל לזלזל בצד א' שלהם ואנחנו כנראה בנקודת מפנה כאן.

אני עדיין בטוח שנינטנדו וסוני יאנסו את מייק. כי מייק פשוט לא הציגו שום משחק עם נשמה בתערוכה. המשחק עם הכי הרבה נשמה ופוטנציאל שהיה להם בליינאפ זה סקיילבאונד וכולנו יודעים מה קרה איתו.

אפילו הם הצליחו לאכזב אותי בחזית האינדית. אם יש אינדי אחד של מייק שממש
עושה לי את זה זה Below משחק אינדי מקורי וחדשני ואיפה הוא? לא ראינו שום דבר ממנו ראבק.

בקיצור תערוכה מאכזבת למדי אבל בהחלט מכינה את הקרקע למייק של הדור הבא וזו הבשורה האמיתית.

evilplate

New member
מה חשבת על סייברפאנק?

מן הסתם זה לא גיימפליי ואלא אם כן זה משחק שבלעדי לקונסולות הדור הבא גם אין סיכוי שיראה קרוב לזה (כולנו זוכרים גם את החשיפה המפוברקת מבחינה גראפית של הוויצ'ר 3 בזמנו) אבל מה דעתך על העולם והוייב שהם יצרו שם?
&nbsp
לדעתי זה נראה מדהים אחי, קיוויתי שגם אתה תתלהב מהעולם הזה ומהשאפתנות שהם הציגו שם.
&nbsp
מבחינת חוסר נשמה, אני לא יודע מה לאמר לך כי המשחקים שאתה מדבר עליהם ככאלה כמו פורצה והמשחק הטקטי של גירס הם לא כאלו שמדברים אלי מלחתכילה ככה שאני לא ממש הרגשתי משהו במיוחד לטוב או לרע. אני חושב שכן אפשר לפחות במקרה של הוריזון לתת להם את הקרדיט שהם בטח יספקו עוד הפעם משחק מירוצים פצצה אבל כמו שאמרת זה לא משהו חדש במיוחד, כולנו יודעים שמייק מנצחת במירוצים, המסיבה הזו או הרכישה של המפתחת של פורצה לא באמת משנה את זה.
&nbsp
על גירס 5 למשל לא הרגשתי חוסר נשמה, זה אם כבר הרגיש כמו המשחק עם הכי הרבה נשמה בסדרה הזו לעומת האחרים שתמיד שידרו לי משהו מאוד גנרי. רואים שמייק מנסה קצת לקחת מהסטנדרטים של סוני לגבי איך לעשות משחקי סינגל טובים וזה באמת מרגיש כמו שיפור אבל זה לא משהו שאתה מן הסתם משתגע ממנו ורוצה לקנות בוקס בגללו, כמו שאמרת, משחק שאם היה לנו את המכשיר היינו אומרים "וואלה נראה סבבה" ובטח היינו מחכים לאיזה סייל ונהנים ממנו בכיף, לא הרבה יותר אבל אני אשמח לאכול את הכובע במידה ויצליח לקבל 9+ בביקורות.
&nbsp
חחחח ומשום מה חשבתי שאתה ומשהו 2 תעופו על המשחק מכות הזה של נאמקו, זה כאילו סוג של אולסטאר אנימה כזה, מופתע מזה שלא עפתם על זה :)
&nbsp
ההכרזה על הקנייה של NT זה באמת חץ קטן בלב, זה המהלך היחיד במסיבה של מייק שאתה אומר לעצמך שוואלה, עוד כמה מהלכים כאלו וסוני צריכה לדאוג, למזלנו כשחקני סוני (ונינטנדו במקרה שלך), שאר הרכישות התגלו או כגרועות (המפתחת של SOD החלש והמפתחת אינדי) או כמובנות מאליו (יוצרי פורצה) שלא באמת משנות את המאזן, אבל אם זה סימן לבאות ומייק באמת תתחיל לקנות כל מה שאפשר אז וואלה הולך להיות פה מרחץ דמים, בתקווה שסוני בכל זאת תצא עם ידה על העליונה.
&nbsp
בסך הכל נשמע אבל שאתה חושב כמוני וכמו מישהו 2, נהנית מהתצוגת צד ג' ולראות משחקים שיגיעו אליך לפס4 אבל לא בדיוק התרשמת מהבלעדיים וממה שמייק עושה עד עכשיו כדי להוות תחרות טובה מספיק לסוני. נראה לי אפשר להסכים על זה.
&nbsp

האמת אחי ההתלהבות שלי מסייברפאנק די נעלמה אחרי.

כל הדיווחים על המקורות שמדובר במשחק מגוף ראשון שהוא פחות או יותר לוקח השראה כבדה מדאוס אקס האחרון, לא באמת ברור אם הם העתיקו גם את הסקופ וההיקף של דאוס אקס האחרון או רק את הגיימפלי והגוף הראשון אבל כאילו דאמ.

זה לא מה שרציתי, רציתי גיבור מוגדר עם אישיות מוגדרת, ודאוס אקס בגוף שלישי
שמנסה לשבור שיאי גרפיקה לדור הנוכחי (כי הצוות של דאוס אקס לא יכול לשבור

שיאי גרפיקה כמו שטומב ריידר החדש מדגים,הם אשכרה הצליחו להוציא משחק טומב ריידר שנראה פחות טוב מRise גרפית לדעתי)

כאילו ברור שאני לא הולך להתעלם מסייברפאנק או משהו והטריילר נראה מגניב, אבל כשאני יודע שהגיבור שמדבר שם איתנו כנראה לא יהיה דמות ממשית במשחק
ושהכל יהיה מגוף ראשון וכנראה עם מערכת הקרב הקלאנקית שידועה מהמשחקים של Red, אני לא יודע אם זה יהיה משחק שמסוגל לעמוד בהייפ או לפחות במה שאני אישית רציתי מהמשחק.

שוב, אני רציתי משחק דאוס אקסי בעולם פתוח לפחות בהיקף המכשף מלא בסייד קווסטים גוף שליש, ודמות עם אישיות שיש לו פרטנרים עם אישיות.

אני מתאר לעצמי שבחיים לא הייתי מצליח להתחבר לסדרת דאוס אקס, אם הגיבורים שם היו טאבולה ראסה וגיבור שאני יוצר.

די הוריד לי את ההייפ.

חוץ מזה אחרי כל הטיזינג הזה של Red על המשחק, הם היו חייבים לתת לנו קצת גיימפלי גם אם זה במצב הכי פרי אלפא שיש. לא יכול להיות שאפילו מהריימיק של פפ7 ראינו עד היום יותר גיימפלי.

(אם דרך תמונות או כמה שניות של גיימפלי) ומהמשחק הזה לא.

יש לי כרגע תחושה מוזרה שהמשחק יזכה לשבחים מקיר לקיר בצורה עיוורת שהוא ייצא, כמו שראינו בדור הזה לא פעם (כלפי פרסונה 5 למשל) ושאחרי תקופה נראה שהמשחק לא הותיר בנו רושם והפך לקלאסיקה. מקווה מאוד לטעות.

אין מצב שאני מדלג עליו ובאותה נשימה קונה את טומב ריידר, כן ? אני לא אדלג בחיים על משחק סייברפאנקי מושקע שכזה, אבל הסיכוי שלהם לעמוד בציפיות שלי הוא די נמוך עכשיו.

כי גיימפלי הם לא יודעים לעשות, אז אם העלילה ממוצעת והגיימפלי ממוצע וכל הרעיונות שלהם והגיימפלי שאוב בלי בושה מדאוס אקס האחרון בלי חידושים...

מאכזב אותי.

בנוגע למשחק הטקטיקה כן, זאנ'ר הטקטיקה הוא מימלא לא ז'אנר שמדבר להרבה אנשים, אבל אני בטוח שגם אתה תסכים איתי שמריו ארנבים, או משחקי פייר אמבלם של נינטנדו בכל זאת מציעים משהו עם הרבה יותר נשמה מהסטריליות

הגנרית שראינו מgears tactics או שאנחנו רגילים מXCOM.לפייר אמבלם יש עלילה טראשית אבל גם זה עדיף על סטריליות ונינטנדו הם top tier בעיצוב שלבים, לא סופרים ממטר את המערב כמו XCOM ודומיו בקטע הזה.

ומריו ארנבים כל כך מלא קסם שאני בטוח שגם מי שאף פעם לא חשב אפילו אי פעם לנסות משחק טקטיקה היה מעלה חיוך אחרי חצי שעה עם הקסם שנוטף מהמשחק, פשוט תענוג צבעוני שגורם לך להרגיש טוב עם עצמך.

והבדיחה הכי מצחיקה? גילתי שגירס טקטיקס מבחינת מייק הוא אקסקלוסיבי אמיתי למחשב, הוא לא מגיע או יגיע לאקסבוקס ever.שזו בושה רצינית למייק אחרי שXCOM 2 הוא הצלחה גדולה בקונסולות.

שלא לדבר על זה שהז'אנר נולד על הקונסולות עם פייר אמבלם וסקוור ונינטנדו החזיקו אותו בחיים במשך שנים (בזמן שהמערב זנח אותו וחזר אליו רק בסוף הדור שעבר)

רק למייק יש את האומץ להראת בתערוכה שלה אקסקלוסיבי אמיתי למחשב שלא יגיע לקונסולה שלה, תאר לך את סוני מראה אקסקלוסיבי שהוא לא משחק רשת למחשב.

והנה סקוור הציגו פרויקט קבלני כלשהו שהם עושים עם פלטיניום גיימס. לא ידוע מי מפתח את זה מהצד של סקוור ביחד עם פלטיניום אבל זה בדיוק
מסוג המשחקים שספנסר היה חייב להראות אתמול בתערוכה והיה חייב שיהיה בלעדי זמנית לפחות לבוקס.

נראה שלא הרבה השתנה, סקוור ומפתחים יפנים אחרים לא לוקחים את הבוקס כפלטפורמה רצינית אלא אם כן זה משחק AAA שימכור מליונים על כל מכשיר.

אני די בטוח שNIer יוצא לבוקס כי מייק ממננת את זה. המשחק החדש של פלטיניום מי יודע אם יגיע לבוקס בעתיד כמו שNIer הגיע אם מייק תחליט שהפעם היא לא פותחת את הארנק.

Nier זכה למעמד קאלט בדור הזה שהצדיק את הפורט מבחינת מייק. לא יודע אם המשחק החדש יצדיק את זה מבחינתם.

שוב מייק מקבלים פירורים. אם סוני הרגישו שDMC5 זה לא משחק שמקבל אצלם
מקום ראשי בתערוכה ואם המשחק של סקוור ופלטיניום נחשף עכשיו, אלוהים יודע

מה הם מכינים לנו למרות שהציפיות נמוכות אש הם עדיין יכולים לתפוס את כולנו
לא מוכנים.

המשחק של גירס 5 נראה עם נשמה בהשוואה לקודמים זה ברור במיוחד בגלל שהבחורה מאוד חביבה וlikeable כזו אבל עדיין לא מדובר פה במשהו שגורם לי לבקש מהמשפחה את הבוקס שלהם.

כאילו יש לי השנה את טומב ריידר וRDR 2 שהרבה יותר מענינים אותי ובערך מגרדים את אותו Itch.

כמו שאמרתי למישהו 2 אפילו משחק כמו days gone אחי, שאני צופה ממנו להיות אחד הבלעדיים הכי חלשים של סוני בדור הנוכחי (אולי יהיה טוב רק יותר

מinfamous וזוועת כמו האורדר) עדיין אני יותר מחכה לסיבובים על האופנוע ומרדפים עם הזומבים מאשר למה שגירס מציע לי.

המכניקה הזו של take cover and shoot כל כך מיצתה את עצמה זו מכניקת משחק פשוט עצלנית שעבר זמנה. לכן לא משנה איך מייק יעטפו לי את זה.

אני לא יכול להתלהב ממשחק שמרגיש כל כך הדור הקודם מבחינה מכנית.

אפשר כמובן להגיד שגם טומב ריידר ושאר משחקי האקשן הם בבסיס שלהם
משחקים כאלה, אבל זה לא ממש נכון טומב ריידר מציע גם התגנבות וגיוון וRDR 2
הוא עולם פתוח מרוקסטרק שמעצם טבעו יהיה יותר מגוון מכל מה שאי פעם יהיה בgears 5.

אני חושב שיהיה קל לנינטנדו וסוני לנצח תתערוכה הזו.רק מקווה
שלסוני יש משהו מעבר ל"יאקוזה 949495959 " וחפירה על days gone וVR
כי באמת... יהיה פדיחה.

אסור להם לשאיר אפילו את ז'אנר הטקטיקה עם כמה שהוא ניישתי ביידים של נינטנדו ומייק, זה אבסורד שלז'אנר אין ייצוג הולם אצל סוני בדור הזה.

evilplate

New member
למה נראה לך שבסייבר אין דמות מוגדרת?

הרי הטריילר הציג דמות כזו, עם דיאלוג משלה וקול משלה, אני די בטוח שזה הגיבור שמשחקים ולא ניתן לשנות אותו.
&nbsp
גם בקשר לגיימפליי אנחנו לא יודעים הרבה, די בטוח שהוא יציע קווסטים מורכבים לפחות כמו בוויצ'ר. לא יודע אם הוא ינסה להציג גיימפליי פתוח יחסית כמו דאוס אקס שאפשר לפתור סיטואציות בכל מני דרכים (מבחינה מכנית, לא פתרונות RPG שאני בטוח שיציע), נצטרך לחכות ולראות אבל העולם שלו והשאפתנות שהוצגה בטריילר מרשימים בהרבה מכל מה שדאוס אקס הציג.
&nbsp
לא יודע אני חושב שזו היתה חשיפה מצויינת למרות שמסכים איתך שמאכזב שאין גיימפליי. אולי באמת יראו דמו לעיתונאים ונוכל באמת לקבל רשמים למרות שברור שכולם יעופו על זה מעודף הייפ בלי קשר אבל לפחות יתבהרו עוד פרטים לגבי המשחק בתקווה.
&nbsp
ונראה שאתה לא מתחבר אולי למראה הריאליסטי במשחקים האלו שאתה אומר שנראים חסרי נשמה. אני מבין אותך במובן מסויים, גם אותי המריו ארנבים מושך הרבה יותר אבל אולי זה בגלל שאני לא הכי מת על הז'אנר והמריו ארנבים נראה יותר קל לעיכול.
&nbsp
זה באמת ביזיון שגירס לא יוצא לוואן, אין לי הסבר לזה. גם לא ברור לי איך סקוור ככה מכריזים על משחקים בשרשרת שאף אחד מהם לא מגיע לוואן, איזה מן דבר זה??
&nbsp
עם כמה שפיל מנסה ליצור רושם של שינוי זה מאכזב מאוד, הוא היה צריך להלחם בשיניים כדי שדבר כזה לא יקרה שמפתחות מתעלמות ככה מהוואן כדבר שבשגרה, הרי זה לא שסוני ממש משלמת לסקוור (ולאחרים) פה על הסכמי בלעדיות זמניים משחק אחרי משחקת זו בעיה ספציפית שקשורה לוואן ושפיל ממזמן היה צריך לפתור. לא חשבתי שזה יקרה ככה שוב ב E3 השנה אחרי כל ההבטחות לשינוי.
&nbsp
והייתי ממליץ לך להוריד ציפיות לגבי החשיפות שמחכות לנו במסיבה של סוני, ככה תוכל להיות מופתע רק לטובה :)
&nbsp
תבוא בראש שזו תהיה מסיבה בפרופיל נמוך יחסית שתתמקד בעיקר בארבעת הגדולים וכל דבר גדול מעבר לזה יהיה בונוס.
&nbsp
מסכים איתך בקשר לגירס, הוא לא משהו שגורם לאיזה שינוי תפיסה. מה שכן נראה לי שאישית הייתי מעדיף אותו על days gone אבל זה לא באמת משנה, שניהם משחקים שהייתי מביא בסייל חזק והם לא ממש פקטור רציני מבחינתי.
&nbsp
בקשר למסיבה הקרובה של סוני, הציפיות כלפיהם נמוכות יחסית מבחינת הכרזות אבל הם כן צריכים להפציץ עם ארבעת הגדולים, משימה לא קלה בכלל בכלל. אם הם יצליחו בזה אז הם כבר יעמדו בציפיות גם אם לא יכריזו משהו מעבר כי מלחתכילה אף אחד לא מצפה למשהו מעבר.

ההדלפות שמועות מקורות אחי, איך שלא נקרא לזה.

אנשים עם מקורות אמרו שהשאיפה של הסטודיו היא לעבד את הIP ממשחק התפקידים השולחני. כלומר, לא מדובר פה בIP של הצוות מדובר פה כמו במקרה המכשף 3 בעיבוד של הצוות לפרויקט קיים.

מן הסתם אחד מסימני ההיכר של אותו IP זה שאין דמות מוגדרת אלא אתה יוצר את הדמות שלך ואנשים אומרים שהמפתחת שואפת להיות נאמנה לחזון הזה בפרויקט.

ולא ליצור לנו דמות של גיבור ראשי אלא לתת לנו ליצור אותו.

הסיבה היחידה שאני מאמין שהם עשו לנו מין גיבור מומצא כזה פה, היא שמן הסתם זה מייחצן ומשווק את הקונספט של המשחק יותר מאשר להראות טריילר שמראה לך ממשק ליצירת דמות משלך.

אני מקווה לטעות, אבל שוב זה מה שטוענים רוב המקורות בעניין ואני לא רואה סיבה לפקפק בהם.

אמן שRed הלכו על דרך ביינים, כלומר שיהיה דמות מוגדרת עם סיפור רקע מוגדר
וגם אפשרות ליצור דמות משלך למי שרוצה את זה.

ראינו את במשחקים בעבר והדוגמא הכי עדכנית היא divinity original sin 2 שם אתה יכול לבחור לשחק גיבורים ראשיים עם סיפורי רקע מוגדרים ואישיות מוגדרת וקול מוגדר שאתה צריך פחות או יותר להישאר נאמן לקווים שלה בבחירות שלך

ולהשקפות החיים שלה ולמטרות שלה ואתה יכול ללכת מצד שני על קו של טאבולה ראסה לגמרי ליצור דמות משלך מהמראה עד קווי האישיות ולהחליט על כל דבר שלה.

עם CDP ילכו על הקו של divinity original sin 2 אני יותר מאוכל את הכובע שלי, אני אצדיע להם כאחת המפתחות הגדולות של הדור הזה ואגיד שההשקעה שלהם היא מעל ומעבר, כרגע הדיווחים לא מדברים על זה.

אבל אתה יודע מה ? לפחות הדיון איתך על זה נתן לי קצת תקווה שהם יכולים ללכת על הקו של divinity original sin 2 למרות הכל.

זה שהסייד קווסטים יהיו מושקעים אני בטוח אחי, אבל זה לא בהכרח יתרון שיש להם על דאוס אקס, דאוס אקס הצטיין בעצמו לדעתי בסייד קווסטים הבעיה היחידה בדאוס עם הסייד קווסטים לדעתי זה שהיה יותר מדי מעט מהם ויותר מדי מהם יכולת לפספס.

בגדול אתה צודק אנחנו לא יודעים מספיק על המשחק כדי להיות נחרצים לכאן או לכאן לגביו אבל שוב לא הייתי מזלזל במקורות שאומרים שהוא פחות או יותר דאוס אקסי.

כאילו שוב החזון שלי לסייברפאנק בדמיון היה
*דאוס אקס בסקאלה ענקית מגוף שלישי
*דמות עם יותר אישיות מאדם אפילו"
"סקופ ענק בהרבה ממה שדאוס אקס אשכרה יאפשר עולם פתוח ענק"
מכניקות RPG עמוקות יותר בגלל שהIP בא מז'אנר הRPG הטהור.
והוא לא היברידי/התגנבות תפקידים.
גרפיקה עוצרת נשימה.

אני דואג מאוד אומר תאמת, אבל מאוד אשמח לאכול כובע במיוחד שסקוור לא סיפקו תסחורה עם דאוס אקס בדור הזה, אני הכי מת שCDP יראו להם איזה טעות הם עשו ומה דאוס אקס יכל להיות ולאן הוא היה צריך להתפתח, אבל שוב

אם המשחק הוא יותר "פולאאוט 4 "
"elder scrolls 6 " בעולם מדע בדיוני אני מאוד אתאכזב. וככה זה נשמע לי הרי המשחקים האלה גם שאפשר טכנית לשחק אותם בגוף שלישי נועדו לראשון ואין שם אישיות לכלום.

וכאילו להגיד תאמת אם אין גיבור עם אישיות ואיכות הסייד קווסטים היא top tier
היא לדעתי לא תסחב לי משחק שלם, הגיימפלי של CDP קלאנקי מדי, ואם דאוס

אקס הוא המודל והרף שלהם, כלומר לשם הם שואפים להגיע בחזון, אז כאילו הם לא הצליחו לדעתי, כי דאוס אקס מוצלח כמשחק התגנבות הוא די מעפן כמשחק ירי טהור (שככה אני רוצה לשחק את סייבר פאנק)

לא רוצה להיות אובר שלישי עליהם ומבאס אבל קשה לי לברוח מההרגשה שמחכה לנו משחק מאכזב.

ימים יגידו אחי ומקווה לטעות בענק.

בנוגע לסקוור אחי, שמע זה הזוי לגמרי, המשחק עם הסרטי FMV נראה מערבי לגמרי המשחק של פלטיניום נראה בדיוק מהמשחקים היפנים האלה שדווקא כן יכולים למכור לא רע על הוואן (בדיוק כמו שהמשחק החדש של from מגיע לשם ומדבר לבוקס)

ההסבר היחיד שיש לי (וגם הוא לא לגמרי מתקבל על הדעת)
לסקוור כנראה יש הרבה יותר מידע על הרגלי הקנייה של צרכני הבוקס
(גם לגבי המשחקים שלהם וגם נתוני מכירות של חברות אחרות על הבוקס)

וכנראה יש להם מטריצות מתחוכמות ואלגוריתמים ושאר ניתוחים מתחוכמים לצפות מראש כמה המשחקים האלה הולכים למכור על הבוקס והם כנראה הגיעו למסקנה, שהקהל של הבוקס הוא קהל שקונה בעיקר משחקי AAA כמו שמייק הציגו בתערוכה שלהם.
DMC5 פורצה, גירס, היילו.

אנחנו רואים שוב ושוב שגם שהיפנים חוזרים בענק רוב ההצלחה המטאורית של המשחקים היא על הפס4.

מונסטר האנטר World (שאני בטוח שאתה יודע ששבר שיאי מכירות לקפקום והציל אותם לפחות לתקופה מסוימת מכליון ) מכר את רוב העותקים שלו על הPS4 במערב. (בלי קשר ליפן)

עד כדי כך שאפשר להשיג תמשחק יחסית בזול על הבוקס אבל עדיין די יקר על הפס4 בגלל הביקוש.

אולי שמעת גם שהאוסף של סטריט פייטר לכבוד ה30 שנה מכר ליגה על הPS4 והסוויץ אבל בקושי הזיז מכירות על הONE למרות שבעלי הבוקס בכו שנים למשחק סטריט פייטר.

ולמרות ש4 משחקים מגיעים עם אונליין שלם ומתפקד לגמרי ומדובר בקלאסיקות על זמניות שכולן הרבה יותר פופלאריות ממה שSF5 אי פעם היה.

המון שחקני SF5 נוטשים אותו בשביל משחקי האוסף.

המשחק עדיין חי ובועט אבל זה רק מראה שלא מדובר פה ב"לא הבאתם לנו את SF5 אז אנחנו נוקמים בכם.

מדובר בקרם דה לקרם של סטריט פייטר על הבוקס עם אונליין מצוחצח ומלטוש והוא מוכר בצורה תהומית.

קח למשל את דרגון קווסט 11. המשחק יוצא לPC בספטמבר לצד הPS4 והסוויץ שיגיע בתאריך מאוחר יותר.

למה למען השם ספנסר לא דאג שזה יהיה על הסוויץ? הרי כולם יודעים שאין פה הסכם בלעדיות סקוור בחיים לא תתן לסוני או נינטנדו להחליט לה על דרגון קווסט, זה מכרה הזהב שלהם.

למה זה מגיע למחשב ולבוקס, לא?

כנראה סקוור חושבים ששחקני הPC יותר פתוחים בראש משחקני הONE
לכל מיני ז'אנרים וסגנונות שונים וכנראה שיש להם נתונים שמגבים את זה.

אחרת אין הסבר אחר.הרי די כולנו חושבים שגם הPS4 וגם הוואן יציעו תמיכה לאחור וחנויות סטייל steam לנצח.

אז זה לא שסקוור אומרים "טוב על הPC לפחות יהיה למשחק חי נצח ועל הONE לא"

הם אשכרה כנראה לא חושבים שהתמלוגים שהם יצטרכו לשלם למייק שווים את ההשקעה.

איך שאני מכיר את סקוור ודרך הפעולה שלהם כבר 20 שנה.
הם בטח בונים על זה שקהל הבוקס יתחנן לפורטים, ספנסר ישלוף תארנק
סטייל Nier וכל ההייפ שעשו בעלי הPC/PS4 במשך תקופה שלמה למשחקים, יגרום להם להזיז מכירות.

הרי אני בטוח שגם סקוור וגם ספנסר מבינים טוב מאוד מה הפנטזיה הרטובה של כל בעל ONE והיא "הלווואי שבעצם הייתי בוחר בPS4"

וכל הזמן ספנסר לפחות מתאמץ לתת להם את האשליה שהנה הONE
נהיה קצת יותר PS4 כל שנה, אבל אחח ספנסר יקר ככל שאתה ומייק מתקרבים לזה סוני דואגת לבדל את הPS4 מהפלטפורמה שלכם עוד יותר.

מישהו 2

New member
המשחק מכות הזה של נאמקו

נראה ממש טוב גרפית לדעתי, יש כאלה שיחלקו עליי גם בזה
אבל אחרי שראיתי גיימפליי אין שם כלום חוץ מהגרפיקה, זה עוד משחק J-Stars מסריח..
עם פיזיקה גרועה ואנימציות הזויות
ולא הבנתי מה הביאו את death note לשם, כל מה שלייט צריך לעשות זה לכתוב את השמות של כולם במחברת המוות והוא מנצח אוטומטית חח

גיימפלי מטומב ריידר החדש

https://www.youtube.com/watch?time_continue=334&v=oB53HC5UP8o

סקוור כפרות אכזבתם. אני אקנה את זה ישר שאני מסיים את RDR 2 כי אני מהאנשים שמאוד אהבו את הרייבוט אחרי כל התלונות שלי על האנחות והפטפוטים של לארה.

אבל בחייאת זה נראה כמו איזה משחק PS2 בHD. אני די בטוח שקוג'ימה הצליח להוציא מהPS2 ג'ונגל יותר משכנע ממה שאנחנו רואים כאן.

כי הדגש שלי הוא לא על "אם הג'ונגל נראה ריאליסטי" את זה כבר השגנו בקריסיס ב2007 אלא יותר אם "הוא מרגיש ריאליסטי" וכאן הם נכשלו האנימציות גרועות,ולא נראה שכמו קוג'ימה יש להם רעיונות מקוריים לג'ונגל הזה.

בכל מקרה day one ואחרי שהכל ייגמר אני בטוח שבתוך תוכי אני גם אהנה מהמשחק הזה יותר מRDR 2 בלי לספר על זה לאף אחד (חוץ מכאן)

אבל ציפיתי ליותר ממשחק שנועד לדור הנוכחי.

evilplate

New member
חלש מאוד

לא שהגיימפליי רע בהכרח אבל בתור המשך זה מאוד מאכזב מה שהם הראו פה.
&nbsp
קודם כל זה נראה שהגראפיקה אשכרה התדרדרה מהמשחק הקודם! איך זה בכלל אפשרי? בזמן שנוטי דוג מביאים קפיצה הזוייה מבחינה טכנית מאנצ'רטד 4 ל TLOU2 הם הולכים אחורה?
&nbsp
אולי ערכי ההפקה קטנים יותר והם קיבלו תקציב מצומצם מסקוור :/
&nbsp
חוץ מזה שאין פה ממש שיפור שנראה לעין, מרגיש כמו "עוד TR" וזה יכל להיות חבילת הרחבה ל RISE ואף אחד לא היה מתווכח בכלל, איפה בעצם האבולוצייה מהמשחק הקודם ולמה ההמשך הזה היה נדרש בעצם?
&nbsp
זה נראה משחק שגם מי שאוהב את TR כמונו יחכה לסייל ולא יקנה במחיר מלא. אני מאחל להם בהצלחה כי אני כן רוצה עוד משחקי סינגל כאלו, אבל עד עכשיו הם פישלו חזק ולפי כמות הצפיות שיש לתכנים שלהם ביוטיוב ההייפ כלפי המשחק בקרשים והוא בטח יהיה פלופ וסקוור תרגיש עוד יותר בטוחה שאין טעם להשקיע בסינגל לניארי שכזה :/
&nbsp
באסה.

the quiet man
PS4/PC משחק סינמטי של סקוור.

מגיע ב2019 משחק שמשלב סרטונים עם אנשים אמייתים וגיימפלי, נראה משחק קווסט סטייל Taletale ואלה שהשוק היה מוצף בהם בשנות ה90 רק עם ערכי הפקה של היום, ועם סקוור שעומדים אחרי הפרויקט הזה (כי ברור שאני פאנבוי שלהם)

המשחק הזה ישר הפך למצופה אצלי.
אין כרגע דיבורים על יציאה לבוקס ואני מניח שגם לא יגיע.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=41&v=WK5Ule_0KBY

evilplate

New member
תכלס סיכוי גדול לפלופ ולמשחק שהמבקרים ישחטו

אבל יש פה גם את כל הפונטציאל ל"כל כך רע שזה טוב" חחח
&nbsp
אם יצא פה אשכרה משחק ברמה גבוהה עם עלילה טובה וציונים גבוהים אני אהיה בשוק של החיים.
&nbsp
ועדיין זו פאדיחה שהוא לא מגיע לוואן, כאילו זה אפילו לא "משחק יפני" באופי שאתה יכול לטעון שלא נמכר טוב על הוואן ולכן אין טעם להביא. הכל פה מערבי בסגנון ובהפקה ואין שום תירוץ למייק לדבר הזה.
&nbsp
אם הייתי בעלים של בוקס זה היה ממש מרגיז אותי שככה מפיצות מדלגות עלי מבלי שסוני בכלל עושה הסכמי בלעדיות ושלמייק זה לא מפריע.

אחי שמע אין ספק זה הזוי אש.

זה כמו שסקוור לא הוציאו את האוסף של קינגדום הרטס 1+2 שיצא לפס4 לוואן למרות שהם כן מוציאים את KH3 לוואן.

כאילו מה עם אנשים שרוצים להתחיל לשחק בכל הטרילוגיה פעם ראשונה שלהם?
הקרבה בין חברה כמו סקוור לסוני היא חסרת תקדים בשלב מסוים בהיסטוריה לסוני היתה בעלות של 20% מהמניות של סקוור.

ולמרות שסוני מכרו ב2014 את כל המניות שלהם בסקוור ואין להם היום שום חלק בהם אני מניח שתמיד יהיה לסקוור Bias לטובת סוני.

בגלל שהיסטורית סוני תמכו בהם בפיתוח של פפ7 כלכלית וכמובן זה הגיע עד מצב שלסוני יש בעלות חלקית עליהם.

אין דרך אחרת להסביר את זה, גם במקרה של פלטיניום, פלטיניום לא במצב שהם יכולים להגיד "אנחנו כועסים על מייק" פלטיניום במצב שלא משנה מי יתן להם עבודת פיתוח הם יקחו אותה :) גם אם זו תהיה שוב מיייק כי הם צריכים כסף.

סקוור לא סופרים את מייק וזה שקוף. אנחנו יכולים להיות בטוחים שהסיבה היחידה שKH3 מגיע לוואן היא שהם לא רוצים לפספס את בעלי הONE שב2002-2006 היה להם PS2 ושיחקו בסדרה.

הם לא סופרים את בעלי הONE שרוצים לשחק בצורה נורמלית בכל הטרילוגיה זה ממש מעליב.

למעלה