ההדלפות שמועות מקורות אחי, איך שלא נקרא לזה.
אנשים עם מקורות אמרו שהשאיפה של הסטודיו היא לעבד את הIP ממשחק התפקידים השולחני. כלומר, לא מדובר פה בIP של הצוות מדובר פה כמו במקרה המכשף 3 בעיבוד של הצוות לפרויקט קיים.
מן הסתם אחד מסימני ההיכר של אותו IP זה שאין דמות מוגדרת אלא אתה יוצר את הדמות שלך ואנשים אומרים שהמפתחת שואפת להיות נאמנה לחזון הזה בפרויקט.
ולא ליצור לנו דמות של גיבור ראשי אלא לתת לנו ליצור אותו.
הסיבה היחידה שאני מאמין שהם עשו לנו מין גיבור מומצא כזה פה, היא שמן הסתם זה מייחצן ומשווק את הקונספט של המשחק יותר מאשר להראות טריילר שמראה לך ממשק ליצירת דמות משלך.
אני מקווה לטעות, אבל שוב זה מה שטוענים רוב המקורות בעניין ואני לא רואה סיבה לפקפק בהם.
אמן שRed הלכו על דרך ביינים, כלומר שיהיה דמות מוגדרת עם סיפור רקע מוגדר
וגם אפשרות ליצור דמות משלך למי שרוצה את זה.
ראינו את במשחקים בעבר והדוגמא הכי עדכנית היא divinity original sin 2 שם אתה יכול לבחור לשחק גיבורים ראשיים עם סיפורי רקע מוגדרים ואישיות מוגדרת וקול מוגדר שאתה צריך פחות או יותר להישאר נאמן לקווים שלה בבחירות שלך
ולהשקפות החיים שלה ולמטרות שלה ואתה יכול ללכת מצד שני על קו של טאבולה ראסה לגמרי ליצור דמות משלך מהמראה עד קווי האישיות ולהחליט על כל דבר שלה.
עם CDP ילכו על הקו של divinity original sin 2 אני יותר מאוכל את הכובע שלי, אני אצדיע להם כאחת המפתחות הגדולות של הדור הזה ואגיד שההשקעה שלהם היא מעל ומעבר, כרגע הדיווחים לא מדברים על זה.
אבל אתה יודע מה ? לפחות הדיון איתך על זה נתן לי קצת תקווה שהם יכולים ללכת על הקו של divinity original sin 2 למרות הכל.
זה שהסייד קווסטים יהיו מושקעים אני בטוח אחי, אבל זה לא בהכרח יתרון שיש להם על דאוס אקס, דאוס אקס הצטיין בעצמו לדעתי בסייד קווסטים הבעיה היחידה בדאוס עם הסייד קווסטים לדעתי זה שהיה יותר מדי מעט מהם ויותר מדי מהם יכולת לפספס.
בגדול אתה צודק אנחנו לא יודעים מספיק על המשחק כדי להיות נחרצים לכאן או לכאן לגביו אבל שוב לא הייתי מזלזל במקורות שאומרים שהוא פחות או יותר דאוס אקסי.
כאילו שוב החזון שלי לסייברפאנק בדמיון היה
*דאוס אקס בסקאלה ענקית מגוף שלישי
*דמות עם יותר אישיות מאדם אפילו"
"סקופ ענק בהרבה ממה שדאוס אקס אשכרה יאפשר עולם פתוח ענק"
מכניקות RPG עמוקות יותר בגלל שהIP בא מז'אנר הRPG הטהור.
והוא לא היברידי/התגנבות תפקידים.
גרפיקה עוצרת נשימה.
אני דואג מאוד אומר תאמת, אבל מאוד אשמח לאכול כובע במיוחד שסקוור לא סיפקו תסחורה עם דאוס אקס בדור הזה, אני הכי מת שCDP יראו להם איזה טעות הם עשו ומה דאוס אקס יכל להיות ולאן הוא היה צריך להתפתח, אבל שוב
אם המשחק הוא יותר "פולאאוט 4 "
"elder scrolls 6 " בעולם מדע בדיוני אני מאוד אתאכזב. וככה זה נשמע לי הרי המשחקים האלה גם שאפשר טכנית לשחק אותם בגוף שלישי נועדו לראשון ואין שם אישיות לכלום.
וכאילו להגיד תאמת אם אין גיבור עם אישיות ואיכות הסייד קווסטים היא top tier
היא לדעתי לא תסחב לי משחק שלם, הגיימפלי של CDP קלאנקי מדי, ואם דאוס
אקס הוא המודל והרף שלהם, כלומר לשם הם שואפים להגיע בחזון, אז כאילו הם לא הצליחו לדעתי, כי דאוס אקס מוצלח כמשחק התגנבות הוא די מעפן כמשחק ירי טהור (שככה אני רוצה לשחק את סייבר פאנק)
לא רוצה להיות אובר שלישי עליהם ומבאס אבל קשה לי לברוח מההרגשה שמחכה לנו משחק מאכזב.
ימים יגידו אחי ומקווה לטעות בענק.
בנוגע לסקוור אחי, שמע זה הזוי לגמרי, המשחק עם הסרטי FMV נראה מערבי לגמרי המשחק של פלטיניום נראה בדיוק מהמשחקים היפנים האלה שדווקא כן יכולים למכור לא רע על הוואן (בדיוק כמו שהמשחק החדש של from מגיע לשם ומדבר לבוקס)
ההסבר היחיד שיש לי (וגם הוא לא לגמרי מתקבל על הדעת)
לסקוור כנראה יש הרבה יותר מידע על הרגלי הקנייה של צרכני הבוקס
(גם לגבי המשחקים שלהם וגם נתוני מכירות של חברות אחרות על הבוקס)
וכנראה יש להם מטריצות מתחוכמות ואלגוריתמים ושאר ניתוחים מתחוכמים לצפות מראש כמה המשחקים האלה הולכים למכור על הבוקס והם כנראה הגיעו למסקנה, שהקהל של הבוקס הוא קהל שקונה בעיקר משחקי AAA כמו שמייק הציגו בתערוכה שלהם.
DMC5 פורצה, גירס, היילו.
אנחנו רואים שוב ושוב שגם שהיפנים חוזרים בענק רוב ההצלחה המטאורית של המשחקים היא על הפס4.
מונסטר האנטר World (שאני בטוח שאתה יודע ששבר שיאי מכירות לקפקום והציל אותם לפחות לתקופה מסוימת מכליון ) מכר את רוב העותקים שלו על הPS4 במערב. (בלי קשר ליפן)
עד כדי כך שאפשר להשיג תמשחק יחסית בזול על הבוקס אבל עדיין די יקר על הפס4 בגלל הביקוש.
אולי שמעת גם שהאוסף של סטריט פייטר לכבוד ה30 שנה מכר ליגה על הPS4 והסוויץ אבל בקושי הזיז מכירות על הONE למרות שבעלי הבוקס בכו שנים למשחק סטריט פייטר.
ולמרות ש4 משחקים מגיעים עם אונליין שלם ומתפקד לגמרי ומדובר בקלאסיקות על זמניות שכולן הרבה יותר פופלאריות ממה שSF5 אי פעם היה.
המון שחקני SF5 נוטשים אותו בשביל משחקי האוסף.
המשחק עדיין חי ובועט אבל זה רק מראה שלא מדובר פה ב"לא הבאתם לנו את SF5 אז אנחנו נוקמים בכם.
מדובר בקרם דה לקרם של סטריט פייטר על הבוקס עם אונליין מצוחצח ומלטוש והוא מוכר בצורה תהומית.
קח למשל את דרגון קווסט 11. המשחק יוצא לPC בספטמבר לצד הPS4 והסוויץ שיגיע בתאריך מאוחר יותר.
למה למען השם ספנסר לא דאג שזה יהיה על הסוויץ? הרי כולם יודעים שאין פה הסכם בלעדיות סקוור בחיים לא תתן לסוני או נינטנדו להחליט לה על דרגון קווסט, זה מכרה הזהב שלהם.
למה זה מגיע למחשב ולבוקס, לא?
כנראה סקוור חושבים ששחקני הPC יותר פתוחים בראש משחקני הONE
לכל מיני ז'אנרים וסגנונות שונים וכנראה שיש להם נתונים שמגבים את זה.
אחרת אין הסבר אחר.הרי די כולנו חושבים שגם הPS4 וגם הוואן יציעו תמיכה לאחור וחנויות סטייל steam לנצח.
אז זה לא שסקוור אומרים "טוב על הPC לפחות יהיה למשחק חי נצח ועל הONE לא"
הם אשכרה כנראה לא חושבים שהתמלוגים שהם יצטרכו לשלם למייק שווים את ההשקעה.
איך שאני מכיר את סקוור ודרך הפעולה שלהם כבר 20 שנה.
הם בטח בונים על זה שקהל הבוקס יתחנן לפורטים, ספנסר ישלוף תארנק
סטייל Nier וכל ההייפ שעשו בעלי הPC/PS4 במשך תקופה שלמה למשחקים, יגרום להם להזיז מכירות.
הרי אני בטוח שגם סקוור וגם ספנסר מבינים טוב מאוד מה הפנטזיה הרטובה של כל בעל ONE והיא "הלווואי שבעצם הייתי בוחר בPS4"
וכל הזמן ספנסר לפחות מתאמץ לתת להם את האשליה שהנה הONE
נהיה קצת יותר PS4 כל שנה, אבל אחח ספנסר יקר ככל שאתה ומייק מתקרבים לזה סוני דואגת לבדל את הPS4 מהפלטפורמה שלכם עוד יותר.