מי הולך לצפות כאן בתערוכה של מייק?

evilplate

New member
לא שיחקתי בספיידרמן 2 אבל כן עקבתי אז מאוד אחרי משחקים

ו-וואלה ממש לא זכור לי שמדובר באיזו אגדה של הדור, אם זה היה קלאסיקה הייתי מכיר אותו ומשחק בו בעצמי אבל הוא לא.
&nbsp
בדקתי בגיימראנקינג את הממוצע שלו בשביל הקטע והוא יושב על ממוצע 80 ובתקופה שמשחקי גיבורי על טובים היו נדירים ככה שאם הוא היה פורץ דרך וממש מציג איכות חריגה לתקופה הוא בדוק היה מקבל תשיעיות ועשיריות אבל הוא לא.
&nbsp
בקיצור אני מאמין שהוא משחק נחמד שנופח מעבר לכל פרופורציה וכל הסימנים מראים שהמשחק של אינסומניאק יהיה טוב יותר במידה ולא תהיה איזו הפתעה לרעה.
&nbsp
ואתה בדוק תלך על דראגון קווסט, אל תנסה לשחק אותה מתלבט חחחח

חחחח כן איזה משכתבי היסטוריה יש בEra

עושים לך ממנו אגדה של הדור ממש ככה.או שאלה שתולים של מייק שמנסים להרוס את ההייפ.

בנוגע למה שאמרת על סקוור ומשחקי המארוול אחי. תראה כמו שאמרתי אני בטוח שבדור הבא יהיו פחות משחקי סינגל ויותר משחקי שירות, גם סקוור אמרו שזה העתיד גם יובי ולפני כמה ימים גם האחים וורנר הצטרפו לזה, ומייק בבירור חושבת שזה העתיד.

ובאמת המשחקים שהוכרזו בנתיים הם משחקי שירות אונליין אבל לדעתי זה בלתי אפשרי שאחרי ההצלחה הזו של ספיידרמן שכל פאקינג טריילר שלו מקבל מליוני צפיות ולדעתי הוא הולך לעקוף בסופו של דבר את GOW4 במכירות, אין מצב שסקוור יתעלמו מהביקוש למשחקי סינגל טובים של מארוול.

מה שאני כן חושש שהם יעשו זה שהם יתנו לAvalanche Studios מפתחי מקס הזועם וjust cause לעשות משחקים כי זה יהיה ממש בזבוז משאבים.

סקוור מסוגלים לתת להם לפתח איזה משחק של הענק הירוק או משהו כזה ואני מקווה שאם כבר הם ישתפו פעולה עם צד ג' זה יהיה שוב עם פלטיניום על IP של מארוול, צבי הנינג'ה אמנם היה זוועה אבל לדעתי פלטיניום יכולים לעשות משחק איירון מן מדהים אם יהיה semi עולם פתוח כמו Nier או אפילו משחק וולברין עכשיו שפוקס שייכים לדיסני ואין בעיה להשתמש באקסמן שוב.

מהצוותים הפנימים חבל שקריסטל דיינמיקס יהיו תפוסים על המשחק מולטי, אבל הצוות של דאוס אקס יוכל לעשות משחקי סינגל פלייר אחרי טומב ריידר הנוכחי ואם נזכור שהם אמרו שבדור הבא הם יסתכו על המערב אפילו עוד יותר, בטח נראה שיתופי פעולה שלהם עם מפתחות מערביות על הIP של מארוול.

אז כן יהיו פחות משחקי סינגל אבל לדעתי נראה (לפחות) שני משחקי AAA גרנדיוזים מהם על הIP של מארוול.

וכמה AA מפלטיניום ומפתחי just cause. (למרות שאולי יש כאלה שיקראו למפתחת של מקס הזועם AAA אבל אני לא מסוגל לקרוא להם ככה)
לצערי אפילו בטסדה התחילה לעשות איתם שיתופי פעולה וחבל לי לראות אותם בכל מקום, יש להם משחקים מעפנים.

evilplate

New member
אני גם שותף לתחושות שלך לגבי הדור הבא

אני חושב שמשחקי סינגל מצד ג׳ יגיעו אבל במתכונת A או מקסימום AA שכזו. כמעט הכל יהיה מולטי ומשחקי שירות וסוני תהיה כמו אי ירוק וקטן באמצע השממה מה שאמור עוד יותר ליצור משיכה כלפי הפלטפורמה שלהם כי וואלה יש מליוני שחקני סינגל פלייר כמו שהמכירות של גאד אוף וור מוכיחות וגם אם הרבה מהם אוהבים לשחק בפורטנייט זה לא אומר שאין להם רצון לרענן עם סינגל לפעמים וזה הרבה מהסיבה שסוני מצליחה כי היא מביאה חוויות ייחודיות לקונסולה שלה, חוויות שמושכות גם כאלו שנחשבים לשחקני מולטי על פי הסטטיסטיקה בעוד שמייק מנסה להביא עוד חווית מולטי ולרכב על הגל בשוק שמפוצץ בהם ולכן כל המותגי מולטי הגדולים שלהם מהדור הקודם כמו היילו וגירס נפלו קשות מבחינת הצלחה.
&nbsp
בכל אופן מבלי להכנס עכשיו למלחמת הקונסולות העתיד לא נראה ורוד בשביל שחקני סינגל כמונו אחי :/
&nbsp
מקווה שסוני לא תשנה כיוון בחיים ותמשיךלהתמקד בסינגל בלי כל מני אלמנטים חברתיים.
&nbsp
ואני גם לא אוהב את Avalanche, הם יודעים אולי לעשות מכניקות כיפיות אבל הם כנראה חושבים שזה מספיק ואין צורך לבנות סיפור מעניין או ליצור משימות מגניבות ומגוונות. מבחינתם הם עשו מכניקות והביאו לך קצת חופש להשתולל איתן וזהו סגרו עניין.

שמע מה שלא תגיד ראינו מה המפתחים מוציאים בעזרת מייקרוסופט

Sunset overdrive שהיה משחק low tier חסר השראה. לעומת מה שהם עושים עם סוני שזה המשחק ספיידרמן הכי High Tier שאי פעם היה :)

מההודעה שלך נרמז כאילו אם סוני לא היתה מפריעה למרוול המשחק הזה היה מגיע ככה גם לוואן, סוני עומדים מאחורי המשחק לא פחות ממה שהמפתחים שלו עומדים מאחוריו.

מישהו 2

New member
ברור לי שדווקא הבלעדיות אצל סוני

היא מה שמאפשר למשחק להיראות כמו שהוא נראה, יש מצב טוב שאם זה לא היה בלעדי התוצאה הסופית הייתה פחות טובה.
זאת מגמה ברורה שקשה להסביר למשחקים לאורך ההיסטוריה.
אפילו סדרת משחקי הנארוטו שכל כך אהבתי לשחק, המשחק הראשון בסדרה יצא כבלעדי ל- PS3 ונשאר כזה עד לא מזמן. ועד היום רבים רואים בו כמשחק הטוב ביותר בסדרה מהרבה בחינות. במילים אחרות
naruto storm 1 >> naruto storm 4
שזה משוגע כשחושבים על זה.. סדרה שלמה של משחקי נארוטו שיצאה לכל הפלטפורמות חוץ מהראשון ודווקא הראשון הוא זה שהכי הותיר רושם
כשסוני מחליטים לעמוד מאחוריי משחק כבלעדי הם עושים מה שצריך כדי שהוא באמת יהיה יוצא דופן.
בתקופת ה- PS3 כמות הבלעדיים הייתה באמת עצומה, לא כמו היום שיש בכל שנה רק איזה 4

לא זכור לי שסוני עמדו מאחורי משחק הנארוטו אבל זה בהחלט יכול

להיות. אין לנו דרך לדעת בוודאות בדור הPS2 הם עזרו לסגה עם סדרת היאקוזה ואף אחד באותם ימים לא ידע שהם עושים את זה. אבל גם האפשרות שמשחק הנארוטו פשוט היה בלעדיי לPS3 בלי כאבי ראש של עוד פלטפורמות עזר לו להיות הכי טוב שיש בסדרה הזו :)

למעלה