מי הולך לצפות כאן בתערוכה של מייק?

evilplate

New member
הצמחייה נראית טוב יותר מ U4 בצורה ברורה לדעתי

וכך גם התאורה שנראית כמו קפיצה ענקית, גם המודל של אלי ובמיוחד במיוחד המודלים של האויבים נראים פי כמה יותר טוב משל U4.
&nbsp
הערפל והאפקטים גם ברמה מעל ובוא לא נזכיר את האנימציות.
&nbsp
אם אני צריך להסביר בערך את ההבדלים בקצרה אז המשחק הזה נראה ברמת ליטוש של סרט CGI ואנצ'רטד 4 עם כמה שמהמם הוא עדיין נראה כמו משחק או סרטון אנימציה יפה במיטבו.
&nbsp
יכול להיות גם ש DS משחק PS5, הסביבות באמת מדהימות שם למרות שהמים עדיין חלשים כמו בהוריזון. GoT דווקא לגמרי מרגיש שייך לדור הזה למרות שהוא באמת בטופ של הדור.

גבר אנימטור מומחה עשה ניתוח להצגה של TLOU2

ואמר שלדעתו (למרות שהוא בהלם איך הם עשו את זה ומה) בהחלט מדובר במשחק שרץ על הPS4 ובגיימפלי בזמן אמת. לא אומר לקחת את הדעה שלו כתורה מסיני
אבל הוא כנראה יודע על מה הוא מדבר.

evilplate

New member
טוב לדעת :)

עכשיו רק שיבואו מומחים לגראפיקה שיאשרו שככה המשחק יראה בול על הפס4 גם :p

כן, צדקת המתים לא משהו (ספוילרים למתים
וTLOU )

מתישהו אתה מבין שסדרה שחשבתי שיש בה שיקולים אמנותים מונעת בעיקר על ידי רצון להטריל לזעזע ולייצר כמה שיותר רייטינג. יכולתי להמשיך לגרור צפיות בסדרה הזו רק בשביל הPayoff שאקבל מהסיפור של ריק, מהתהייה איך הסיפור שלו יסתיים.

היוצר של המתים המהלכים אומר לך "ריק ימות מתישהו לקראת הסוף"
השמועות אומרות לך שאנדרו לינקולן (השחקן של ריק) לא ימשיך מעבר לעונה 9 בסדרה. ואתה כזה WTF.

מימלא הרגתם את קרל בשביל רייטינג נטו (למרות שהוא חי בקומיקס) מימלא הפכתם את הסדרה ל"המופע של נייגן" עכשיו אתם מספיק מטורפים להרוג את הדמות הראשית לפני שהסדרה מסתיימת?

איפה הPayoff שאנחנו מקבלים כצופים במשך שנים? בשביל מה צפינו בסדרה הזו? לאן כל זה הוביל עלילתית? להטרלה אחת גדולה וזלזול, אם אני מרגיש ככה לא רוצה לדעת איך השחקנים של קרל וריק מרגישים.

על הכוח של הPS4 : גבר, אני מבין מה אתה אומר על "אני יודע מה לצפות מהPS4 " אל תשכח שאנחנו מרגישים ככה בגלל שרוב המשחקים רצים על אנריל 4 והתרגלנו לגרפיקה של המנוע של זה.

אל תשכח שגם לפני כמה שנים שיצא אנצרטד 4 שנינו הגבנו פה לדברים של הבמאי הטכני בנוטידוג שהוא אמר לנו שתהיה קפיצה מורגשת בין Uncharted 4 לTLOU2 (שאז לא ידענו אם זה באמת TLOU2 ) אבל היא תהיה קטנה יותר מהקפיצה של Uncharted 1 מול uncharted 3 כנראה על זה הוא דיבר.

לפני שאתה קובע לעצמך שתהיה חייב PS5 ניאו בדור הבא חכה ותראה אם אתה באמת תרגיש שנמוך על הPS4 הרגיל בTLOU2 אני חושב באופן אישי, שתהיה ירידת פריימרים, המשחק לא ישאר יציב מוחלט על 30FPS ויכול להיות שהוא גם לא יהיה על 1080P לכל הזמן אלא יהיו אזורים עמוסים גרפים שהוא ישונמך בהם זמנית ל900P אבל מפה ועד "זו לא תהיה באמת הגרפיקה"

אולי תרגיש ככה אם עד היציאה תוריד רק סרטונים שרצים על הפרו ותתרגל למראה של המשחק עליו, שהוא ייצא שנינו נחפש סרטונים של הPS4 הרגיל ותראה שנהיה מרוצים, מוכן להתערב על כסף.

הסיבה שאנחנו כל כך נדהמים היא שבתחילת הדור הזה בשנתיים הראשונות שיחקנו בעיקר בריאמסטרים של דור קודם או במשחקי קרוס ג'ן פתאום מראים לנו
משחק שמוציא את כל המיץ, שבקושי התאוששנו מהגרפיקה של GOW4.

זה האפקט לדעתי. שמע אני עד היום בהלם שהמגה דרייב מריץ קומנדוס או שיש מפתחים שהוציאו מהחומרה שלו בשנים האחרונות גרפיקה שהיתה אפשרית בשנות ה90 רק ממכונות ארקייד, אנשים ראו ת'משחק החדש שאני מדבר עליו ומתכננים לפורט מהמגה דרייב לPS4/ONE/PC אתה קולט? פאקינג 2018.
זה כשפים טכנים שלא ברור לי איך אפשר לעשות אותם אבל הם קורים.כנראה בגלל שעושים עליו פיתוח בשפת מכונה, שנותנת גישה ישירה לכמעט כל הכוח האפשרי.

קח בחשבון שבאופן תאורתי לא ראינו לעולם גם למה הPS3 וגם לא הPS4 כי המשחקים שלהם מתוכנתים בשפת C++ שהיא שפה גבוהה שרחוקה מאוד משפת המכונה הבינארית כלומר בברית מחדל אין למפתחים של הPS3/PS4 גישה לכל הכוח רק מעצם שפת התוכנה שהם משתמשים בה.

באופן תאורטי הPS4/PS3 מסוגלות ליותר ממה שראינו או נראה מהן.
קצת מעצבן.אבל גם מרתק כל הקטע הזה של פיתוח.

גבר בנוגע להוריזון. תראה המערכת קרב שלו פצצה בעיני, הגרפיקה מפילה לך לסתות ל10 השעות הראשונות ואז הרבה מהתוכן הראשי נעול בPaywall ודורש גריינד להתקדם ומשימות צדדיות.

כמו שתמיד אני ואתה אמרנו בפורום. התעייפנו מעולמות פתוחים. אחי התעייפתי אני פותח את הוריזון מנסה לעשות משימה צדדית ואומר לעצמי "כרונו למה אתה מבזבז לעצמך ת'זמן על השיעמום הזה"

אחי אני משחק 40 דקות/שעה בSF5 ואני מקבל יותר אתגר, סיפוק רואה דברים חדשים שלא ראיתי (טכניקות חדשות ודפוסים חדשים של התנהגויות ) שלא ראיתי אף פעם, מחזק תקשר עם חברים אמיתים שהכרתי דרך המשחק הPayoff של סטריט הרבה יותר גדול.

ועזוב סטריט אני פותח GOW4 גם כן בחצי שעה שם אני נהנה יותר מכל משימה שעשיתי אי פעם בהוריזון. זה לא הוריזון הוריזון הוא משחק עולם פתוח טוב סולידי שנראה הכי מדהים שיש גרפית.

אבל לי אישית כבן אדם (ולדעתי לנו בכלל) זה כבר לא מדבר אין לי כבר סיפוק בלעשות fetch quest בשביל לקבל טפיחה על השכם על זה בצורת סקייל פוינטס.
והעלילה של הוריזון לא חזקה מספיק לכפר על זה.

אם גרילה יראו שהוריזון 1 היה בעיקר "פרויקט התלמדות" והוריזון 2 יהיה קפיצה קוונטית מהראשון אני אחזור לIP הזה בשמחה, הרי אני מניח שהם לא שכרו כותבים של CDP בשביל העינים היפות שלהם, נכון ? :)

אבל כרגע המשחק הזה הוא ממתק לעינים עם מערכת קרב מושחזת מאוד שלצערי אין לה מספיק גיוון באויבים או בנשקים בשביל ליצור Loop שהוא מספיק לשעות.

אני יודע שהבעיה היא אצלי (אצלנו?) כי טבלת המכירות שfar cry 5 שולט בה מראה שזה מה שאנשים רוצים, המילים הטובות שAC האחרון מקבל גם כן מראה שמליוני אנשים רוצים משחקים כאלה מפוצצים fetch quest עם קווסט ליין ראשי

אנמי. אז אני פשוט לא מבזבז זמן על משחקים שמדברים לכולם ואלי לא אני מחפש מה שמדבר אלי.

המשחק של סאקר פאנץ (למרות שתמיד תפסתי מהם פחות מוכשרים מגרילה)
לפחות ממשש לי פנטזיה של "משחק AC בעולם אסייתי" שזה מה שאני רוצה מAC בערך מהתקופה שהכריזו עליו, ההבטחה שלהם שזה סייד קווסט ושמערכת הקרב דורשת חשיבה שיטתית ומתודית בשביל לנצח ושזה לא משחק של "

Press A for Awesome "יש לי תקווה שגם אם זה לא משחק שיעיף לנו את הסכך הוא יזכר מאוד לטובה בעיני ויהיה כייפי מאוד וסולידי יותר מההצעות השנתיות של יובי ויותר משני המשחקים הסמוראים האחרים ויותר מעניין מהבלעדיים של מייק אז אני נלהב.

זה גם מחזיר אותי להוריזון כמו שאמרת לא ראינו פה איזה אלמנטים של RPG ויש מצב גדול שכמות הסייד קווסטים תהיה קטנה למדי אבל איכותית ואני מעולה עם זה ושלא יהיו משימות ראשיות שסגורות בPaywall שדורש גריינד להתקדם. קיצר משחק עם קצב טוב וסיפור נחמד וסינמטי, כייף.

רמה הרבה יותר גבוהה אצל מייק אחי? אני לא חושב ככה. ספנסר פשוט מראה לך כל משחק אפשרי שעומד להגיע לOne בתערוכות שלו. הוא יוצא מגדרו ליצור תחושה של "שפע של משחקים על הONE "

סוני לעומת זאת גם שיש לה הצפה של בלעדיים אמייתים היא לא עושה לך מצגת של 50 משחקים. אני מאמין שהפילוספיה שלהם היא שהם לא צריכים לדחוף לך כמה משחקים בלעדיים יש להם, אתה יודע לבד כמה אקסקלוסיבים יש להם.

תראה אם נהנהת בטירוף מהפרנטזיה של מייק אני לא יכול לקחת לך את זה אחי ולקבוע לך מה לחשוב עליהם,אני רציתי להפסיק לצפות ונשארתי כי הרגשתי אווירה חגיגית של E3 אז זרמתי גם שממש שיעמם לי.

זה לא שספנסר הוא איזה בדרן שאני מחכה לפנינים שהוא מוציא.
ההרגשה היא שסוני לא הראתה כל מה שיש לה והם קצת תמיד מפסידים מהגישה הזו. כי בPSX אנשים יגידו "זהו אירוע שלם בשביל חפירה על Days gone ואקסקלוסיבי יפני וחפירה על Nioh 2 ?

אבל אם הם לא היו שומרים אקסקלוסיבי לPSX (אין שמועות אבל אני בטוח)
אנשים היו נותנים להם נקודות בE3.

הם פשוט לא באים בגישה של gun blazzing עד הסוף בE3 כי תמיד יש להם עוד אירוע כמה חודשים אחכ.

גם איך בדיוק אפשר להלהיב אנשים אחרי שחשפת GOW 4 אחרי שחשפת את הגרפיקה של הוריזון? אחר שהחזרת משחק של קוג'ימה מהמתים, אחרי שחשפת שנמו 3, אחרי שחשפת SF5 בלעדי איך בדיוק הם יכולים להתעלות על כל מה

שהם עשו כל דור, הרף כל כך מטורף שרק הPS5 יאפשר להגיע לשיאים דומים, כי הכל יהיה בו חדש.
ועדיין למרות כל החפירה הזו הם לקחו בעיני.
כנראה שלא נסכים על זה אבל :).

נינטנדו יכלו לקחת, אבל הם כבר בדיחה להארדקור. חיכיתי למשל לפייר אמבלם, הם הצליחו להרוס את זה. המשחק נראה בדיחה ומכוער כאילו זה פרויקט של מעריצים. יש לי את פייר אמבלם של הקיוב על המחשב נשבע לך הוא נראה יותר טוב. באלוהים :)

evilplate

New member
אני כבר ממזמן ראיתי התדרדרות במתים אבל זה הגיע לשיא בעונה 7

משם אפילו הצפייה האוטומטית שאין לי משהו יותר לראות הפסיקה. מעדיף כבר לראות תוכנית אירוח בערוץ המצרי מאשר את זה.
&nbsp
סבבה אחי כשיצא המשחק אנחנו נראה אם כבעלי פס4 רגיל אנחנו מרוצים, אם ההבדל יהיה ברור מיידית לעין בין זה לגרסת הפרו אז מבחינתי זה כבר פספוס. אני חושב שמה שראינו פה הרבה יותר מרשים מ GOW4 ככה שאני לא מאלו שאומרים ש GOW4 נראה ככה אז ברור ש TLOU2 יראה ככה. אבל נחיה ונראה יש זמן :)
&nbsp
מאוד מאכזב מה שאמרת על הוריזון, לא חשבתי שאשכרה צריך לעשות דריידינג כדי להתקדם בעלילה, חשבתי הכל פתוח לך ואין חובה לתכון כל מני fetch בשביל להתקדם. גם מאכזב שהעלילה לא משהו, דווקא שמעתי מילים טובות עליה.
&nbsp
מסכים איתך שעולם פתוח מעייף לרוב, בגלל זה אני לא טורח עם כל השטויות השנתיות של יובי סטייל AC ו FC. אבל פעם ב כשיש משחק מיוחד (כמו הוויצ'ר 3 למשל) אני מרגיש ששווה "לסבול" קצת בשבילו וחשבתי שהוריזון זה משחק כזה.
&nbsp
שמע יש לי טראומה מהמשחקים הקודמים של סאקר פאנץ'. אני רוצה להאמין שהם יכולים לבנות עולם מעניין עם משימות טובות, מגוונות ומושקעות ושהעסק לא ירגיש רפטטיבי, אבל עדיין פשוט קשה לי להאמין והדמו הזה לא שינה לי את התחושות האלו.
&nbsp
הוא כן נראה עם פוטנציאל למשחק כיפי אבל לא בטוח שמדובר ביצירת המופת שלהם כמו הוריזון לגרילה (בלי קשר שהתאכזבת, מדבר על איך שאנשים הרגישו לגביו, שזו היתה קפיצת איכות ענקית לגרילה). אני כן רואה פה שיפור יפה לסאקר אבל כנראה שציפיתי ליותר.
&nbsp
גם הוא לא בדיוק מדובר ב E3 הזה כמו שהוריזון היה בזמנו, ביוטיוב גם אין לו הרבה צפיות יחסית. נראה שהם די נכשלו בליצור לו הייפ.
&nbsp
אני מקווה לטוב, אין לי כל אינטרס שזה לא יצא משחק פצצה.
&nbsp
בעניין הפרזנטציות, תשמע מייק הרימה שואו יותר טוב אין פה אפס. לסוני יש את הבלעדיים ההרבה יותר טובים ובעיקרון יש להם מבחינת תוכן את היכולת לנצח את E3 השנה אבל הם ממש פישלו חזק עם הפרזנטציה וגם עם זה שבנו ציפיות מוגזמות ושקריות עם כל ה DEEP DIVE שלהם (מה בדיוק קיבל deep dive? לרוב קיבלנו פשוט חשיפות טריילר רגילות ובמקרה של DS אפילו את זה לא קיבלנו כי עדיין לא ברור מה זו השטות הזו), אז אנשים יצאו עם טעם רע יותר מהרגיל.
&nbsp
נינטנדו באמת בדיחה היו, כמו שראית המניות שלהם ירדו ב 7% בעקבות הפרזנטציה הזו ובצדק. תצוגה עלובה מצידם אבל ברור לי שהפאנבואים יתנהגו כלפיהם הרבה יותר בסלחנות מאשר כלפי סוני למרות שאין בכלל מה להשוות בין הרמה של המשחקים והחשיפות שהציגו (חוץ מסמאש, רק שחפרו עליו שם כל כך הרבה שהוציאו את כל הטעם והכיף מהחשיפה שלו)
&nbsp

אחי לפי הסקר דעת קהל של VG27.

שבדק מאיזה תערוכה הגולשים שלו הכי נהנו סוני מובילה על מייק כרגע בטיפה עם 32% שחשבו שהתערוכה שלה היא הכי טובה. 31% חשבו ששל מייק.
מהסקר עולה שהגולשים חושבים שהתערוכה של EA היא הכי חלשה חחח.

(בטח בגלל המשחק פלאפון הזה שהם הראו חח, לא ראיתי תתערוכה בכלל שנים שאני לא מבזבז את זמני על EA והמוצרים שלהם)

כמו שאמרת אנשים סלחנים כלפי נינטנדו אבל בכל זאת היא מאחורי סוני ומייק.
בדעת קהל לפי הסקר הזה.

אז שמע, גם אם אנחנו לא באמת יכולים להגיד שסוני פתחה למייק ת'תחת אנחנו יכולים לפחות להגיד שברוב דעת הקהל הם היו צמודות מאוד עם יתרון קל לסוני שגם משתקף מספרית ואובייקטיבית בסקר הזה.

הסקר עדיין מוציא את סוני כמנצחי התערוכה בדעת קהל.
אז כן אי אפשר לדבר על פתיחת תחת (שזה אולי צריך לשמור לתערוכות של שנים עברו)

אבל בואנה בהשוואה לזו שזו היתה אחת הE3 היותר משעממות בהיסטוריה סוני דפקו פה שוואו יותר טוב ממייק לדעתי.

שמע כאילו מה היו מבחינתך ההיילטים של מייק ? מה גרם לך להנות יותר מהמסיבה שלהם מאשר סוני ? מבחינתי ההילטים של מייק היו גירס 5 וDMC.
והמשחק של יוצר LIfe is Strange

קשה היה בעיני להתלהב מDMC5 כי כולנו ידענו כל השנה שהוא יהיה בתערוכה ולא ראינו שום גיימפלי אמיתי אצל מייק אז מה הקטע?

אצל סוני אובייקטיבית ההילטים שלי היו המשחק סמוראים וספיידרמן ורזי 2 וכולם יותר ענינו אותי ממה שמייק הציגה.

גם האינדי של מייק שאני הכי רוצה Below לא היה בתערוכה אז אתה יכול לראות
שאני לא סתם מחפש להיכנס בהם בשביל הכייף אני באמת חיכיתי למשחק מסוים בתערוכה שלהם אמנם אינדי והוא אקסקלוסיבי להם והוא לא הגיע.

אבל נו טוב קלטתי איך זה איתי ועם מייק, אם למייק יש אקסקלוסיבי שמעניין אותי הוא כנראה יבוטל
.

למייק לדעתי יהיה סיכוי להרים תערוכות E3 ממש טובות בדור הבא כשיהיה להם את נינג'ה אבל אני מאמין שסוני תעלה תרף גם כי היא תדע שמייק כבר לא משחקת בליגה הארצית.

אחי אני גם חושב שהוריזון היה קפיצה קוונטית לגרילה אי אפשר לתאר בכלל כמה הוא כייפי לעומת סדרת קילזון והסיפור שלו כן מעניין פשוט לדעתי הוא לא Payoff מספיק בשביל כל הBusywork.

אני לא חושב שהוא משחק רע רק שהוא לא מתאים למי שאני היום, אולי לפני 16 שנה היה הופך לאחד ממשחקי הדור שלי שהתלהבתי מעולמות פתוחים

וכמו שאמרתי אחי אני חושב שאם הם יעשו קפיצה קוונטית בעיצוב קווסטים ושאר הנקודות הבעתיות אז הוריזון 1 ייזכר כיצירת מופת טכנית והתחלה נחדה של IP מפואר אני בהחלט מחכה לראות מה ייצא מהIP הזה.

לא חושב שתתאכזב ממנו אם תבוא אליו בגישה של FAR CRY מגוף שלישי עם דינוזאורים רובטים וסיפור נחמד :)

והוא גם יכין אותך כנראה להוריזון 2 שהלוואי יהיה שנות אור קדימה.
המשחק הסמוראי לא נראה משחק שיקח GOTY אבל הוא לא צריך לדעתי

אבל אפילו אם נשווה לקטלוג של חברות סינגל פלייר מובילות כמו בטסדה? המשחק מעניין אותי יותר מכל המשחקים שהם הוציאו/מוציאים/הכריזו עליהם.

ככה שאני בדוק קונה אותו, גם אם הוא היה צד ג' הוא היה מתבלט אצלי לעומתם וזה מה שמשנה לי אחי לגביו.

אחי המשחק סמאש גם נראה גרפית בדיוק כמו המשחק WII U למרות שהקפיצה בין הסוויץ לווי יו יכולה להוציא גרפיקה הרבה יותר טובה מזו.

נינטנדו איבדו טאץ עם הארדקור סופית לדעתי.
הזוי לי להגיד את זה אבל אני מרגיש שאפילו בימים האפלים של הWII
הם הרגישו לי פי כמה הארדוקרים ממש שראינו פה.

זה רק יחמיר בדורות הבאים אפילו משחקי WII U לקח להם שנים לפתח, הסוויץ חלשה מאוד לעומת הONE והPS4 אבל היא בכל זאת חזקה מספיק בשביל שהיא תעריך מאוד את מחזורי הפיתוח של משחקי נינט עוד יותר והתוצאה מאוד פשוטה לנינטנדו בכל רגע נתון כמעט אין מה להראות כי הפיתוחים לוקחים עידנים.
חבל.

איווטה למרות שהביא הצלחה מטאורית שנמשכה 6 שנים בסוף הביא לדעיכה שלהם.

evilplate

New member
ולפי הסקר ב ERA מייקרוסופט מנצחת בגדול

לא צמוד אפילו, סוני אחריה בפער גדול ונינטנדו בכלל עם אחוזים בודדים כי רק פאנבואים ומעריצי סמאש מורעלים יכולים לחשוב שהמסיבה הנוראית הזו היתה הכי טובה ב E3.

גם בטופיק שנפתח שם לגבי "האם מייקרוסופט החזירה לכם את האמון באקס בוקס אחרי E3" הרוב הגדול אמר שכן ושהם חושבים על אקס בוקס כאופציה רצינית לדור הבא.

ושלא תגיד שזה פורום שנוטה למייק, אם כבר תמיד היו נשמעות טענות ש GAF/ERA (זה אותו המקום בתכלס, רק בעלים שונים, GAF בית קברות נטוש עכשיו כי כולם ב ERA) זו שלוחה נוספת של סוני, לא שזה נכון בכלל כי בדור ה 360 היית מרגיש שזה הבית של מייקרוסופט, אבל הם בטח גם לא אנטי סוני שהם העדיפו לבחור במייק כמנצחת.

בשבילך אפילו קפצתי ל GAF הנטוש לרגע וגם שם מייק ניצחה בפער גדול כשסוני מקום שני :)

זו באמת היתה E3 חלשה, מתאר לעצמי הרבה בגלל שזה סוף דור, אבל בתכלס מבחינת ליינאפ משחקים שמגיעים בשנתיים הקרובות לא חסרים בכלל שמות גדולים, פשוט לרוב לא ראינו מספיק מהם.

מבחינת בלעדיים אתה צודק שלא היו היילטים במיוחד במסיבה של מייק, אבל אירועים חזקים שכן היו זו ההכרזה על הרכישה של NT וגם הקמת סטודיו AAA חדש (E3 זה גם הכרזות לא רק משחקים, זוכר שסוני פירקה את MS ב E3 רק בגלל שהם הודיעו שלא תהיה הגבלה על משחקים משומשים ושהפס4 תעלה 100$ פחות?), הצגת טריילר לסייברפאנק (איך שכחת את זה? זה הטריילר הכי נצפה ב E3 עם יותר מ 11.5 מיליון צפיות כבר!) כמובן שגם DMC5, המשחק החדש של FROM (שנראה מצויין ומסתבר גם שזה action adventure! שזה בכלל טוב בשבילנו ככאלו שלא שיחקו או התחברו לסולס) הטריילר של גירס היה לא רע בכלל, Dying Light 2, מטרו וכו'.

שמע, למייק היה יותר דברים להראות וגם חשוב, הציגו הכל בדרך הרבה יותר טובה מסוני עם כל הפורמט ההזוי שלהם שרק הרס.

אני לא אשקר לך, מבחינתי TLOU2, ספיידרמן וגם GOT יותר עדיפים מכמעט הכל שם, רק סייברפאנק משחק שיותר נחשב "גדול" מאלו אבל רק ראינו טריילר קונספט ממנו, בלי גיימפליי.

ובכל זאת קשה לתת לסוני את הניצחון עם איך שהעבירו את המסיבה שלהם, עם זה ש GOT נראה ממש אחלה אבל הוא לא עושה רושם כמו ההוריזון הבא, עם זה ש DS הופיע עם עוד טריילר מטומטם שלאנשים כבר אין סבלנות אליו בכלל וזה למרות שסוני הבטיחה לנו DEEP DIVE בזמן שאנחנו אפילו לא יודעים מה עושים שם.

אני פשוט לא מרגיש שמגיע להם השנה, אולי זה בגלל שהציפיות מהם גבוהות יותר מהשאר ומכל השאר בקושי יש ציפיות כבר, אבל זו התחושה שיצאתי איתה.

חבל שיש בהוריזון busy work, אני לא אוהב את השטויות סטייל יובי האלה שאתה מרגיש כאילו אתה עושה כל מני פעילויות רפטטיביות בשביל להתקדם. מעניין מה אני אחשוב עליו כשאגיע לשחק בו, והאם אני אצליח לסיים אותו בניגוד אליך :)

אחי בת'סדה הכריזה על RPG חלל ו Elder Scroll חדש, אלו משחקים הרבה יותר גדולים ומשמעותיים מ GOT, אבל בסדר זה הטעם האישי שלך ואני בסכ"ה מזדהה איתו כי רוב הסיכויים שהמשחקים האלו לא ידברו גם אלי, רק אומר שמבחינת הכרזות לבת'סדה היו הכרזות משמעותיות, רק התוכן של המסיבה שלהם היה די על הפרצוף.

המשחק סמאש הזה הוא לא פורט אולטמטיבי של גרסת ה WIIU פשוט עם כל הדמויות מכל הזמנים? זה לא משחק סמאש חדש לגמרי הרי נכון? הוא באמת זהה לWIIU במראה.

אני איתך בנוגע לסוויץ', אני יודע שאני ואתה הימרנו שהדבר הזה יכשל ואז הם הביאו השקה ושנה ראשונה פצצה, אז מהבחינה הזו לא הערכנו הכי נכון עד כמה כח יש למכשיר ושגם הקהל הנייח וגם הקהל הנייד של נינטנדו יקפוץ על זה ביחד ויתן להם מספרים גדולים של 2 פלטפורמות בערך, אבל אני עדיין חושב שהמומנטום לא יחזיק לאורך זמן, שהטעות שהם עשו עם החומרה החלשה תתברר כפטאלית כי הנה, כבר אנחנו רואים שכלום רציני מצד ג' לא מגיע לסוויץ' והרי ברור שכולם היו שמחים לעשות להם פורטים (המכשיר הרי מצליח בניגוד ל WIIU, למה שלא ירצו להרחיב את קהל המשתמשים שלהם? ברור שאם הכח היה שם וזה היה פשוט הם היו עושים בלי לחשוב) אבל היא פשוט חלשה מדי טכנית ולעשות פורט לרוב המשחקים האלה זה סיפור מהסרטים (לא מפתיע אותי שהצד ג' המועט שלרוב מגיע זה כל מני אינדי/ הפקות זולות או משחקים עם גיימפליי ועיצוב אולדסקול לניארי של דורות קודמים סטייל דום וולפנשטיין שרצים ב 60 פריימים על הפס4 שאתה רק משנמך את הגראפיקה, חותך את הפריימרייט ל 30 וזהו, הסוויץ' מסתדר), כל הפקה רצינית ומושקעת פשוט לא מגיעה לשם.

אני חושב שכבר עכשיו יש האטה מסויימת כי הנה הפס4 מנצחת כבר כמה חודשים ברצף את ה NPD וגם את הסוויץ', קונסולה חדשה שצריכההיות בשיא ההייפ לעומת קונסולה ותיקה שאמורה להיאבק יותר לאסוף לקוחות אחרי כל הזמן הזה.

אבל נחיה ונראה, בתחושה שלי אנחנו צודקים וכן תהיה אכזבה מסויימת מהפלטפורמה בסוף למרות כל ההתלהבות וההייפ. למרות שלך תדע טעינו בעבר אולי גם פה נטעה והסוויץ' תגיע בסוף למספרים של הפס4 או משהו, אני עדיין מופתע שהיא ככה הצליחה עד עכשיו תאמין לי, כנראה זלדה ומריו לבד עשו את העבודה.

גבר אני אוהב את בטסדה

שכחת שאחרי הכל שרפתי 299 שעות על סקיירים? הבעיה שלי עם בטסדה לא היו ההכרזות עצמן, שכולן היו גדולות ומגניבות כולל דום חדש והכל.

הבעיה היא בדיוק זה,התערוכה של בטסדה היתה תערוכת לוגאים בעיקר.
תאר לך איך היו נראות התערוכות E3 של סוני אם במקום לחשוף את הוריזון היינו מקבלים טריילר CGI עם לוגו "הוריזון" או רואים את אלי מנגנת בגיטרה עם לוגו
TLOU 2 או רואים סהכ לוגו של GOW4 עם CGI של הסביבה הנורדית.

זה מה שבטסדה עשו, ניסו לחרמן אותנו על משחקים שבכלל לא ראינו.

Elder Scroll 6 יכול להגיע בסוף 2020 במקרה הטוב במקרה הקצת פחות טוב יכול להגיע בתחילת הדור הבא ובמקרה הכי גרוע יכול להגיע לקראת הסוף של הדור הבא. אז מה שווה ההכרזה הזו?

אפילו סקוור יכלו לעשות טריילר מפוברק לכתוב פפ16 והנה לך הכרזה.

שמע נכנעתי כנראה לדעת הרוב מייק ניצחה אוקיי קיבלתי. אחי כשמייק הראו את הטריילר של סייברפאנק 2077 אני כבר כמה ימים סחבתי בבטן את ההאכזבה מכל

מה שהאיינסידרים הדליפו עליו שהוא לא גוף שלישי ויותר WRPG כמו של בטסדה מאשר המכשף 3. אז לא משנה מה מייק הראו כבר הייתי בבאסה.

אני מקנא במי שלא היה מעודכן כמוני על סייברפאנק כמוני כי מה שלא ידע על כל ההבטחות של CDP (גוף שלישי וכו' ) בהכרח יהנה ממנו יותר ממני.

בשבילי רק נינג'ה תאורי היתה מגהטון אחי. אני ואתה ואחרים פה לפני שהפורום מת טחנו דק את ההכרזו של ספנסר על זה שהוא הולך לקנות חברות פיתוח ולהשקיע בסיינגל פלייר דיברנו על זה זה היה ידוע. לא נכנסתי להלם מרוב ההכרזות שלו.

והיילו זה אחד הדברים המשעמים ככה שלא משנה מה הם יעשו עם הIP אני בחוץ.
זה עוד רצינית שלי עם מייק. זה או שהם מראים לך משחקי AAA מפוצצים צפויים וסטרילים כמו פורצה, גירס והיילו.

או שהם מראים לך משחק אינדי ממבט על שאתה משחק בו שועל חיקוי בוטה של זלדה ומלא אינדים הכי משעממים שיש.

ההרגשה שלי היא שאין להם אמצע. המשחק של From הלהיב אותי אבל אז שראיתי את המשחק של סאקר פאנץ הם לקחו להם את ההתלהבות כי אני עדיין

סומך על סאקר פאנץ שגם הטראש העלילתי הכי זבלוני שהם יוציאו יהיה יותר טוב מהעלילות של From שתקועים עדיין ב"משחקים לא צריכים באמת עלילה"
אני אשחק במשחק של From אבל הוא נדחק למקום שני וככה בדיעבד ניצח לי את מייק.

ומה עם הזמן שמייק בזבזה לי מהחיים על 3 Shitdown אחי? אפילו בעלי בוקס שהיו איתי בצט של התערוכה קיללו את מייק על המשחק הזה.
DMC5 היה נראה מטורף ולא אשקר אפילו המוזיקה של הטריילר לא יוצאת לי עד עכשיו מהראש והורדתי את השיר המלא ואני שומע אותו לפחות פעם ביום.

אבל מייק לא הראו גיימפלי, אפילו מהמשחק של רמדי וקוגי'מה כבר ראינו "גיימפלי ומDMC5 לא, אז ממה אני אמור להתלהב וזה מרגיש כאילו DMC5 יותר קרוב

ליציאה משני אלה. קפקום אמרו שיהיה גיימפלי שלו בגיימסקום אז למה מייק לא הראו לנו גיימפלי? נשבע לך תצוגת גיימפלי של DMC בסגנון הDeep dive שסוני עשו ודיבור על Below והייתי מפרגן למייק שהם שקולים, אבל הם לא לפי דעתי.

אבל אוקיי מקבל בהחלט שבעד הרוב הם ניצחו וכמו שאמרתי התערוכה של סוני שיעממה אותי לא מעט זמן בגלל כל הנגנים והפיסינג האיום ונורא ורציתי ללכת לישון (אפילו נזכרתי בך וחשבתי שעשית בשכל שאתה חתכת לישון ולא חיכית שעות ער בשביל זה כמוני, ככה גם אם קמת לזה זה פחות מתסכל)

אבל וואלה בסופו של דבר יצאתי מרוצה יכל להיות הרבה יותר טוב ואני מקווה שכבר עוד חצי שנה נקבל פיצוי בPSX אבל בהשוואה נגיד לסקוור שהיו בזיונים במיוחד או בטסדה שרצו שננשק את האדמה שטוד האוורד דורך עליה
(ואני מת עליו אבל עדיין מה זה התערוכת לוגואים הזו)

בנוגע למה שאתה אומר זה נכון, בדיוק ראיתי היום את סקוור מדברים על זה שהם היו רוצים לראות את פלטיניום עושים פורט לנייר על הסוויץ אבל שזה יקח לפחות שנתיים גם אם הם יעשו בגלל האופטומזציה שהמכשיר דורש כדי שמשחקים מהדור הזה ירוצו עליו טוב.

גם שים לב מה המשחק הראשון שהוכרז לסוויץ DQ11. בנתיים המשחק יגיע לPC לפני שיגיע לסוויץ למרות שהוא המשחק הראשון שאי פעם הוכרז אליה.
וגם אז זו תהיה גרסה נחותה מגרסת הPS4.

וכן אחי, when it all said and done צדקנו גם אם הסוויץ תמשיך למכור כמו עכשיו אני לא רואה אותם עוברים את ה32M-40M שעל זה בדיוק דיברנו.

אפילו פוקימון ראשי עוד אין למוצר הזה. כמו שאמרתי רציתי לקנות את הסוויץ בשביל פייר אמבלם אבל איכשהו הם הצליחו לעשות למשחק גרפיקה שפחות

מושכת אותי ממשחק הקיוב או אפילו משחקי ה3DS אולי הם הראו את המשחק ממש ממש מוקדם בפיתוח רק כדי להראות משחקים בתערוכה והוא ישתפר מאוד לקראת היציאה, אבל כרגע הליינאפ שלהם לא מושך אותי בשיט.

מריו when it all said and done קל רצח ולא ברמה של משחקי הגלקסי ואין לי מה לקנות משחק קל, אני כבר יכול לראות אנשים משחקים בו ביוטיוב.
אם הוא קליל כנוצה.

סמאש זה כמו SF אם אתה לא אוהב את זה המשחק עובר לידך כלא קיים ואני לא אוהב סמאש. זיינובלייד 2 נחשב משחק JRPG אחד הגרועים של השנים האחרונות.

זה מרגיש לי כאילו הסוויץ שווה רק אם אתה ממש רוצה את המשחק זלדה כי הוא ממש נראה אחד ממשחקי הדור אין אפס.

או אם ממש בא לך להתמקצע בספלטון 2. היו לנינטנדו כמה הכרזות גדולות בדירקט הזה כמו זה שפורטנייט מגיע לפלטפורמה שלהם. או שדרגון בול Z החדש מגיע לפלטפורמה שלהם.

אבל זה הקטע אלה הכרזות גדולות שיעשו משהו רק לאנשים שיש להם סוויץ או לאנשים שרוצים לקנות רק סוויץ בלי PS4.

לי יש את פורטנייט על הPS4 (כי שיכנעו אותי לנסות להתמקצע בו ) ויש לי כבר את הדרגון בול Z (שהלוואי שלא הייתי קונה בכלל וחבל לי על ה335 שקל ששילמתי עליו ויכל ללכת על ספיידרמן בהשקה)

אז מה נינטנדו עשתה פה להלהיב אנשים כמונו שכבר עכשיו יכולים לשחק בכל ההכרזות הגדולות שלהם? נכון אחי, כלום.

evilplate

New member
מסכים איתך על המסיבה של בת'סדה

טוד הווארד תותח על, הוא מפוצץ כריזמה ואין מישהו שיודע להציג ולדבר יותר טוב ממנו. גם פיט היינס טוב במיוחד. בת'סדה סבלה מהבעיה ההפוכה של סוני, פרזנטציה טובה עם צוות מאוד כריזמטי אבל תוכן של פח אשפה.

לא קשה לשער איזו מסיבה היתה עדיפה פי כמה (עם כל זה שסוני פישלה) כי תוכן > מפורמט, לא יעזור כלום :)

המסיבה של בת'סדה היתה מיותרת לדעתי, עדיף היה לשחרר את מה שהציגו ליוטיוב ולהכריז על משחקי הדור הבא שלהם כשיהיה להם קצת יותר תוכן ביד. מבחינתי תצוגת של לוגואים זה נחמד אבל זה לא יכול להציל מסיבה שלמה (אלא אם כן אתה נינטנדופיל שהחליט שרק בגלל שראינו לוגו של מטרויד 4 אז נינטנדו ניצחה כל E3 לנצח נצחים!!!!1), בטח לא כשההכרזות צפויות וכולנו ידענו שיגיעו במוקדם או במאוחר.

זה יהיה נס אם אלדר סקרול יגיע ב 2020 אחי, אל תשכח שסטאר פילד צריך לצאת לפני, RPG החלל החדש שלהם, זה פרויקט גדול לא פחות. בת'סדה אשכרה חשפה את הליינאפ שלה ל 8 שנים הקרובות שם נראה לי. אלדר סקרול יגיע במקרה הטוב ב 2022 לדעתי.

אני חייב להודות שעם כמה שדיברנו על זה שמייק תעשה צעדים עם האולפני צד א' שלה, הרכישה של NT כן תפסה אותי בהפתעה. לא ראיתי את זה בא וזו רכישה מעולה, לא פחות מאשר רמדי (בוא נגיד את האמת, המשחקים שלהם ב 2 דורות האחרונים זוכים ליותר הצלחה וגם אהבה ממשחקי רמדי). מה שכן בוא נראה מה הם עושים איתם, יש למייק את היכולת והפוטנציאל להרוס אפילו אולפנים שהיו ברמה של נוטי דוג (כמו רייר) אז בטח שצריך לחכות ולראות מה יהיה עם NT, למרות שהם אומרים שהבטיחו להם עצמאות ויד חופשית (למה לרייר מייק אמרו שהם יעשו מהם כלבות של קינקט או שיבנו כל מני ספינאופים לבאנג'ו?)

אחי המשחק סמוראים של FROM נראה עם גיימפליי הרבה הרבה יותר טוב ומלהיב מסאקר. אפשר להתווכח על זה לדעתך?

מסכים שמבחינה גראפית ובטח גם סיפור הם לא יטרחו יותר מדי אבל כמשחק הוא נראה יותר איכותי. אני גם מרגיש שזה מגביל מבחינת סאקר פאנץ' שכל האויבים אנושיים ואין גיוון על טבעי כמו אצל FROM.

וגם אותי היילו משעמם רצח אבל צריך לשפוט האם זו הכרזה גדולה או לא בלי קשר להאם אנחנו מתחברים לזה. זה משהו שאפשר לשפוט רק כשיראו גיימפליי ונראה תגובות ברשת. על פניו זו הכרזה חשובה מצד מייק למרות שהיא לא עושה הרבה בלהרחיב את קהל הלקוחות שלה.

מה זאת אומרת לא הראו גיימפליי מ DMC5? בטריילר יש קטעי גיימפליי, אם אתה קורה למה שראינו מ DS גיימפליי אז בטח שזה גם :)

סוני חייבים לפצות על ה E3 הזה במסיבות הקרובות, זה מה שטוב אצלם שיש להם עוד כמה תצוגות אבל בתכלס קשה לי לחשוב מה הם יכולים כבר להציג בהן, אולי גיימפליי דמו מדהימים והכרזה על תאריך ל TLOU2 ו GOT שיגרמו לכולם להתלהב.

לא רק שהם פישלו ב E3, כל האינטרנט צולב אותם בצדק שהם לא נותנים קרוס פליי למרות שגם נינטנדו וגם מייק נותנים. בתכלס אלו סימנים מדאיגים אחי, כאילו סוני שוב הופכת לזחוחה ושחצנית והיא תשלם על זה כמו שקרה לה עם הפס3. מקווה מאוד להתבדות.

ותחשוב שאתה מדבר עוד על Nier, לא מהמשחקים המתקדמים טכנית על הדור הזה (ומתקדם טכנית זה לא רק גראפיקה אלא מורכבות של עולם ועיצוב שקשה לשנמך), זו הרי הפקת AA שכזה, אז תחשוב מה הסיכוי שיגיעו משחקי AAA מתקדמים לסוויץ', בדיוק.

ועדיין לא צדקנו בקשר למכירות של הסוויץ', קודם הן צריכות להיעצר משמעותית ולבינתיים זה עדיין רץ... תראה כמה אנשים הורידו על הסוויץ' את פורטנייט שהוכרז רק עכשיו, יש שם קהל מאוד חי ותוסס. אנחנו נראה עוד שנה מה יהיה המצב, אני כמוך חושב שהמומנטום ייעצר כי יגיעו תקופות בצורת בגלל שנינטנדו לא תוכל לספק מספיק משחקים בזמן.

חחח לא ידעתי ששנאת את DBZ החדש, חשבתי שאתה ומישהו 2 עפתם עליו :)

מישהו 2

New member
אני אוהב את ה- DBZ החדש וישחק בו עוד זמן רב

אבל וואו הוא דורש סקיל מאוד גבוה

בנוגע למשחק הסמוראי אחי.

גבר אם אתה רוצה אלמנטים על טבעיים במשחק סמוראים יש לך את Nioh וNioh 2 אחי, זה בדיוק הנישה שלהם. גם קנית את בלאדבורן (במחיר המבורגר אבל עדיין)

אז אני לא רואה סיבה למה לא תהנה מNioh 1 או 2 במחיר ריצפה.
אגב מה הלך עם בלאדבורן סיימת אותו? :)

מייק לדעתי יהרסו את NT לא כתבתי להם בתגובה שמייק תהרוס אותם כי לא רציתי שמישהו שם יראה את זה ויתבאס מהשליליות אבל אכן יש סיכוי רב יותר שמייק תהרוס אותם מאשר תעשה להם טוב, אולי נראה מהם משחק אחד או שנים סביר כמו שראינו מRare אבל אני צופה שרובם יעברו לאינדי ויפרשו מהחברה עם הזמן.

(מקווה שמייק תוכיח לי אחרת, אבל לדברים אין נטייה להשתנות, יש להם נטייה להישאר אותו דבר)

אם מייק ביטלה פרויקטים שעלו לה 70 מליון דולר כמו פייבל אם היא ביטלה את הבלעדי הכי מרשים שהיה לה (סקיילבאונד) אז מה זה בשבילם לפרק חברה כמו NT ?

הם כנראה לא רצו שסוני ירכשו אותם. המשחק של NT היה כישלון מסחרי לעומת הכסף שהוא היה צריך להכניס כדי לשמור אותם עצמאיים, הוא עלה להם איזה 10 מליון דולר לפתח.אז זה היה ברור שאו סוני או מייק או סקוור או האחים וורנר או אפילו בטסדה יקפצו עליהם.

סוני היתה מרוויחה מהם אחרי שאנשים פרשו מנוטי דוג.

כנראה שגם החברה של פורצה ברצינות חשבה להיות צד ג' בדור הבא, אחרת אין סיבה למייק באמת לרכוש אותה. אז אפשר להגיד שהפסדנו חברת מירוצים טובה אבל ניחא.

אחי בנוגע לפורטנייט והקרוס פליי. אני חושב שסוני עושים צעד שהוא מאוד חכם כלכלית ומה שנכון להם.מבחינת סוני הפס4 עצמו הוא לא הכסף הגדול וגם לא הפס5 ואפילו לא התמלוגים מהמשחקים יותר.

הכסף האמיתי זה מהגיימרים שמנויים מהפלוס ומהחנויות שקונות כרטיסי Pre paid לפלוס.

זו מכונת כספים רצחנית בשבילם יהיה טיפשי מאוד מצידם לאפשר לאנשים להעביר חשבון של פורטנייט לסוויץ או לוואן, האינטרנס שלהם שאנשים שכבר קנו מלא דברים אייטימים בפורטנייט ימשיכו לשחק על הפס4 ולקנות עליו אייטימים ולקבל אחוז מההכנסה, ויותר מזה שאנשים ימשיכו לשחק פורטנייט על הPS4 ולשלם לפלוס בשבילו.

סוני עושים כאן מה שכידוע נקרא במנהל עסקים "החלטה פוזיטיבית" התנהגות קרה נטו על ידי מה שטוב לארגון לפי חוקי כלכלה קרים.

הם יכלו ללכת על מה שנקרא "החלטה נורמטיבית" כלומר לשים זין על טובת הארגון ולראות את טובת הגיימרים קודם, אבל חוץ ממילה טובה לא היה יוצא להם מזה כלום.

אני לא מאשים את סוני בצעד הזה וכנראה כCeo הייתי עושה דברים מרושעים מאלה.
(כמו לנעול את ההתאימות לאחור בפלוס)

כשאנחנו קונים משחקים בהנחה אנחנו לא בדיוק רואים את טובת סוני או חברות אחרות אנחנו קודם כל רואים את הטובה שלנו ומה שיעזור לנו לגמור ת'חודש.

באותו משקל, אף אחד מהגיימרים לא ירים את סוני מהקרשים אם הם יקרסו, הם רק יקבלו עקיצות בפורומים, זו שרידה ארגונית בתוך ג'ונגל אין לי בעיה עם זה.

אני לא חושב שסוני יהפכו להיות זונות בגלל זה. ראיתי במלא פורומים אנשים שאומרים

"זהו סוני חזרה להתנהגות של הPS3 " אני לא חושב שזה נכון כשאנחנו מתעסקים עם בני אדם, בסוני רוב האנשים היו שם מהPS1 ורובם ממשיכים לPS5
עם הלקחים של דור הPS4 והPS5

הם יודעים מה אסור להם לעשות. אסור שיהיה מחיר לא אטרקטיבי אסור שתהיה חומרה שתקשה על המפתחים (כי ליפנים גם ככה הכי קשה טכנית סוני תעשה להם תמוות והם יאבדו תמיכה חשובה ביותר)

אני לא חושב שסוני תעז להציע 0% תאימות לאחור בPS5 הם כן עלולים לנעול את התאימות לאחור מאחורי הפלוס (וזה יהיה צעד גאוני להדהים כלכלית ורעיון שלי)

אבל סהכ בוא לא נשכח שזה הדור היחיד שסוני לא הציעה בו תאימות לאחור
כלשהי. אפילו הפס3 שיצא בדגם הכי ראשון היה לו תאימות מלאה לPS2
ואפילו הדגמים הכי עדכניים של הפס3 תמכו תמיכה מלאה בפס1.

אני חושב שמבחינת סוני הPS1-PS2-PS3 הם משפחת קונסולה אחת
והPS4 PS5 והלאה הם משפחה שניה של מכשירי פלייסטישן שלא יסטו יותר ממעבד סטנדרטי והעניין של התאימות לאחור לא יהיה יותר אישו.

הדרך היחידה שאני יכול לראות את סוני מדלגת לחלוטין על תאימות לאחור זה אם יהיה להם מידע אמין ממפתחי צד ג' שגם מייק בניגוד מוחלט להבטחות תעשה את זה ואז סוני ידעו שלמרות שזה dick move גם מייק בסירה הזו והם ידעו שלא יקבלו שם רע על זה.

גם אנשים אוהבים להציג כאילו אין לך מולטיפלטפורום בכלל בפרוטנייט בPS4.כל זה בזמן שיש תאימות לאחור עם מכשירי האנדרואיד והPS4 ואלה מגדילים את הPlayerbase של המשחק לפס4 הרבה יותר מהסוויץ או האקסבוקס.

לדעתי ככל שהניידים יתחזקו משחקי רשת כמו פורטנייט יהיו יותר ויותר מקובלים עליהם שמשחקי הסינגל והרשת שהם כבדים גרפית ישארו בקונסולות לתמיד.

ספנסר בעצמו אמר שהוא חושב שיש עוד הרבה מעבר לדור אחד לפני שנגיע לחזון ההזרמה המדובר.

כמו שאמרנו אפילו הוא יודע שתמיד יהיה פער בין גרפיקה של משחקי ענן לחומרה פיזית לא משנה כמה הוא יצטמצם. כמו שהסוויץ ממש מתקרב לדור הזה בשביל מכשיר נייד אבל הוא עוד לא שם :)

אם סוני תלך על הרעיון "שלי" של נעילת התאימות לאחור בפלוס, אני חוזה שזה ישחק קצת ליידים של מייק אבל אנשים בסוף יבלעו תצפרדע הזה ובסוף חלקם עוד ייצאו מרוצים שסוני הכריחה אותם לשלם לפלוס כי הם יקבלו משחקים מהפלוס בשלהי הדור, ויתמכרו לאיזה משחק אונליין שהם יתנו לו צאנס כי יש להם פלוס.

מייק תנסה לצייר את זה כמשהו שהוא מקביל בזעזוע שלו ל"אין משחקים משומשים"

אבל ברור לי שזה יעבור חלק לסוני (אם זה בכלל יקרה)

לדעתי סוני תפשל בדור הבא אם היא לא תעזור/או לא תצליח לעזור
למפתחים היפנים לצלוח את דור הPS5 כמו שהיא עשתה בדור הPS4.

הדור הבא הולך להיות אפילו יותר מסובך טכנית בגלל טכנולוגית מאוד מתקדמות
ואם המפתחים היפנים ישארו בלי תמיכה כלכלית מסוני ולא נראה משחקי AA מהם בפס5 זה ישחק ליידים של מייק, סוני עדיין יכולה לנצח עם המערב לבד.

אבל זה יעלים יתרון משמעותי של סוני ותהיה הרגשה שעכשיו ששני החברות משקיעות בצד א' מערבי אין כזו סיבה לבחור דווקא בסוני.אם אין משחקים יפנים בלעדיים.

לפי האיינסידרים סוני שפכו ערמות של כסף על סקוור וחברות אחרות בדור הזה
ייתכן שהם עומדים מאחורי הסיבה שDQ11 משחק פס4.

אז אם הם יעשו את אותו דבר בדור הזה, ישפכו ערמות כסף על פלטיניום קפקום סקוור קוג'ימה ואפילו יגדילו לעשות ויביאו את מיקאמי אליהם.

אז אני צופה על דור הPS5 להיות דומה לדור הזה מבחינת שליטה.

מייק אולי יכלו לקחת את הדור הבא מסוני אם איכשהו אחד ממשחקי הGame as service שלהם, היה הופך לפורטנייט של הדור הבא, אבל גם אם יקרה הבלתי צפוי הזה ואחד מהמשחקים הסודיים שלהם יהפוך לפורטנייט הבא, הוא יהיה זמין גם לPC והאקסבוקס הבאה לא תוכל להנות מהפופלאריות שלו כסיסטם סלר.

מייק פשוט לא בקטע יותר של לנצח פול פורס את המירוץ מסוני יותר. זה לא שווה להם את ההשקעה הכלכלית.

עוד לפני סוני הם הבינו שהכסף הגדול זה במנויים שמשלמים לך כל שנה על אונליין
והחזון שלהם זה שיהיה להם כמה שיותר לקוחות מרוצים שמשלמים להם
פחות איכפת להם לדעתי שהם מכרו 40 מליון וסוני 80 מליון, יותר נוח להם לדעתי להיות הSecond best. מאשר להתאבד על הניצחון הזה ולהפסיד המון כסף בדרך.

מייק הם בעיני מה שסגה היו צריכים להיות בעולם אידיאלי, אם הם היו לוקחים את סוני ברצינות הם היו צריכים להיות היום בעמדה של מייק היום שנינטנדו נדחקת למקום 3 שולי.

וזה מקום מכובד למייק מאוד ואני צופה שהם בעיקר ירצו לשמור עליו במקום להיכנס להרפתקאות מסוכנות אחי.

דרגון בול החדש סתם משחק לעכברי מעבדה חנונים שאוהבים לשנן קומבואים שאחראים המציאו וגילו ולהרגיש חקיינים שלהם.

SF זה משחק לגברים אמייתים אחי :)

evilplate

New member
איזה אפילו לא התחלתי את בלאדבורן

ואני לא יודע מתי אתחיל כבר ברצינות עם כל הבקלוג הזה. זה גם משחק שאני צריך לקרוא קצת טיפים ומדריכים עליו בגלל שאין לי כח לבזבז שעות של ניסוי וטעייה על זה.

Ni-Oh הוא כמעט בז׳אנר שונה מ GOT, אין לו סינמטיות או אווירה או בקושי עלילה. אני רק מקווה שסאקר פאנץ׳ תצליח לשמור על גיוון גבוה לאורך המשחק למרות שנלחמים רק נגד בני אדם.

בקשר ל NT, זה באמת תלוי בחופש שמייקרוסופט יתנו להם, אם מייקרוסופט תחפש לתת מענה לחוויות הסינגל הסינמטיות של סוני אז NT יהיו בסדר, אבל אם הם יחליטו לרדוף אחרי מולטי ו GaaS וכו׳ אז NT כמו שאנחנו מכירים אותם יעלמו.

אני מאמין שכרגע אין סכנה, שמייקרוסופט אכן רוצה לתת מענה לסוני עם חוויות סינגל שכאלו, מעניין אותי אם הקהל על הוואן יתמוך בזה מספיק אבל, זה סוג של ביצה ותרנגולת שמייק בנתה שם קהל חולה מולטי כי זה מה שמייקרוסופט סיפקה בלי הפסקה במשך שנים על שנים, אז ברור שיש שם גם הרבה שחקני סינגל אבל לדעתי רוב האנשים שאוהבים סינגל ושמתחברים לחוויות המשחק ש NT מספקת (כולל גם ההאק אנ סלאש שלהם) נמצאים על הפס4. אז אני באמת מקווה שיצליחו מסחרית מספיק על הוואן ושישמרו על הזהות שלהם, כי אם המכירות לא יהיו ממש טובות אני לא בטוח כמה סבלנות תהיה למייק לפני שיתחילו להתערב שם ולדחוף אותם לכיוונים לא רצויים.

ו AS של NT נחשב לממש הצלחה יפה, הם אמרו שהמכירות (שנשענו כמובן בעיקר על הפס4, המשחק הגיע באיחור גדול לוואן) עלו על כל הציפיות שלהם.

בקשר לקרוס פליי, פורטנייט אפילו לא דורש פלוס בשביל לשחק בו, הם סתם עקשנים ועושים לעצמם נזק תדמיתי גדול עם זה, מה זה משנה שיהיה אפשרי לשחק גם עם בעלי פלטפורמות אחרות? במה זה פוגע בהם?

ותאמין לי שמי שירצה להחליף קונסולה אז הוא יחליף, הנעילה הזו לא תעזור להם. הפס4 גם כל כך שולטת שאף אחד לא מעוניין לשנות פלטפורמה בכלל, אנשים שרוצים להשתמש בחשבון פורטנייט שלהם מהפס4 אלו בכלל שחקני סוויץ׳ שיש להם כבר פס4 בבית (הרי כמעט כל מי שקונה סוויץ׳ קונה אותה כפלטפורמה שנייה כי היא חלשה מדי ולא מגיע לה כלום כפלטפורמה ראשית, לרובם יש פס4 בבית) ככה שבעצם אין פה ממש איום על סוני.

ה PR השלילי שזה יוצר לא שווה את זה, מייקרוסופט מתחילה לצבור המון רצון טוב ואהדה לקראת הדור הבא וזה בטח לא הזמן של סוני להיות פוצים שוב. אם הם ימשיכו ככה ומייק תמשיך לעשות צעדים טובים אז סוני תשלם על זה קשות עם הפס5.

מייק ב 99.9 אחוז תציע תמיכה לאחור מלאה בדור הבא זה ברור. סוני חייבים במינימום להציע תמיכה מלאה לדור הפס4 אחרת זה יגמר לא טוב מבחינתה, אפילו אני לא אקנה את הקונסולה שלהם בהשקה אם לא תהיה תמיכה שכזו. אני אשקיע כבר בבוקס ואקנה פס5 בשביל הבלעדיים כשירד במחיר מאוד בהמשך הדור, זה יהיה בלתי נסלח מבחינתי.

ואף אחד לא יעריך נעילה לאחור בפלוס בגלל שגילו משחק חדש בזכות סוני, מה זה המנטליות של האישה המוכה הזו חחח :) אנשים לא אוהבים שמכריחים אותם לשלם על דברים שאצל המתחרים מקבלים בחינם, זה אף פעם לא נראה טוב.

נראה לי אתה קצת מזלזל במייק ושוכח איזו חברת ענק היא, ועד כמה היא יותר עשירה וחזקה מסוני, אם קונסולות היו בעדיפות הכי גבוהה אצלה אז סוני היתה כבר טוסט כנראה, לשמחתנו זה חשוב לה אבל לא ברמה של עדיפות עליונה. ועדיין אל תחשוב שהיא איזו חברה קטנטנה שמקבלת את מקומה הטבעי, היא תבוא בדור הבא להלחם בסוני עד הסוף והיא כן עושה צעדים רציניים בשביל חהוות על סוני איום משמעותי. אם סוני חושבת שהשוק בידיים שלה אז הדרך לעוד דור סטייל הפס3 שבו היא תירק דם היא קצרה מאוד.

אם כבר פורטנייט אתה יודע שמייק כן דורשת ממך

מנוי גולד תמידי לשחק בו (וזו הסיבה שסקוור לא מוכנים לשים את פפ14 שם בנתיים)
סוני כמו שאמרת נותנת לשחק בפורטנייט כמשחק חינמי אמיתי, למה סוני מקבלת יותר שנאה ממייק?

הבחור שעשה את הפס3 כבר לא אחראי על עיצוב הקונסולות בסוני, וליפנים יש קטע כזה שאם מישהו הוא בכיר, לא מעירים לו מהכבוד אליו גם אם הוא עושה טעויות פאטליות.

הוא לא שם לדפוק את הפס5 אחי כמו שהוא לא היה שם לדפוק את הפס4.

סוני (ואני מדבר על חברת האם האלקטרונית בכלליות, לא רק על חטיבת הפלייסטישן שלהם) מנוהלת היום על ידי
גיימר (קאזו היראי) בחור שהתחיל בתוך מחלקת הפלייסטישן האחראי הראשי להצלחת הPS2. והיה לו חלק פעיל בפיתוח המשחקים של נוטי דוג בתקופה ההיא.

תראה לאן הגיע היום אחי, היום כל משחק של סוני צריך לעבור אור ירוק אצלו לפני תקציב,הוא הגיע לסוני בגלל שהוא גיימר תקרא עליו ותראה.

הסיכוי שהוא יתן לסוני ליפול לתהומות של דור הפס3 שקן ההוא לא שם לדפוק את העסק עם שיגעון הגדולות שלו נמוכים למדי.

גם בלי קשר לקאזו היראי סוני צריכים שליטה מוחלטת בענף הקונסולות הרבה יותר ממה שמייק צריכים מייק היא חברת ענק שעדיין יש בה קולות, שאומרים שהקונסולות הן בזבוז זמן :) מבטיח לך שבסוני אין קולות כאלה.

היו בסוני אנשים פרימטיבים בשנות ה90 שחשבו ככה, היום כולם שם יודעים שהכניסה לשוק הזה היא אחד הדברים הכי טובים שהחברה עשתה מעולם.

אני בכלל לא מתווכח איתך שמייק יכולה להשתלט על השוק אם היא תרצה את זה מספיק. אז אני לא מבין למה הגבת כאילו עשיתי מהם קטנים אחי.

זה בדיוק העניין הם יכולים הם לא רוצים, גם צה'ל יכול למחוק את עזה בשניה, הוא לא רוצה.

זה לא עניין של יכולת.

תסתכל בדור ה360 שלדעתי ייזכר לדורות במייק ובהיסטוריה כדור המוצלח ביותר של מייק בשוק.

ה360 היה הפס2 של מייק, תמיכה יפנית ענקית (שעלתה למייק המון כסף) תמיכה צד ג' ענקית, רוב המולטי אצלה, ערמות של כסף ממנוי גולד, והופ מייק איבדה את העמדה הזו ברגע של שאננות.

גם אם סוני עקפו אותם בסוף כולנו יודעים שהדור היה של מייק ברובו המוחלט.
ולא רק תודעתית.

העניין הוא שמייק השקיעה ערמות לא מבוטלות של כסף בהשתלטות על המקום ה1 (חומרה סופר יקרה לזמנה, במקור ה360 היה אמור להיות חלש בהרבה)
ועוד המון דברים, ועדיין כמה טעויות פאטליות החזירו תכ'דור לסוני.

מה שאני מנסה להגיד שלדעתי מבחינת מייק הרבה יותר קל ורצוי לשמור על המקום השני ליום שLG, סמסונג אפל או גוגל ירצו להיכנס לשוק מאשר
להתאבד על סוני רק בשביל לחזור למקום השני בדור הפס6.

בשבילם המשחקים זה עסק רווחי אבל צדדי שהם יכולים בלעדיו בשביל סוני, שאיבדה את היוקרה שהיתה לה בענפים האחרים, היא חייבת להתאבד על זה והם יודעים את זה וקאז יגרום לזה לקרות עם הרקע הפרו גיימינג שלו.

אחי תסמונת אישה מוכה או לא, אם חשבת שמשחקי המולטיפלייר הולכים לאנשהו אז אנחנו רק נראה מהם עוד יותר דומיננטיות בדור הבא.

הדור הבא הולך להיות עם פחות בהרבה סינגל פלייר מהדור הזה, הרבה יותר משחקי שירות, ושם אנשים יעריכו את סוני שגם בדור כזה שיגרום לדור הפס4 להראות גן עדן של סינגל פלייר בהשוואה סוני תטרח להשקיע בסינגל צד א'.

אני מאמין בלב שלם גם שסוני יודעים שהולך להיות חסרון מאוד מורגש בסינגל פלייר בדור הבא, ולכן הם ירצו את הקטלוג העשיר של הפס4 שיהיה שם Day one להשתיק אנשים.

אני מאמין בלב שלם שכל ספריית הPS4 תהיה זמינה לרכישה Day one אבל באמת מאמין שאנשים יבלעו צפרדע של נעילה הBC בפלוס.

בדור הבא רק לנישה מאוד מצומצמת לא יהיה מנוי לפלוס גם ככה, וסוני תרצה ותעשה בחוכמה אם היא תכריח את מעטי המתנגדים לשלם לפלוס.

השוק הזה מאוד צבוע ושטחי. בדור הPS3 שמייק שלטה רוב הדור, ראינו BIas
של משחקים מערבים ירידה על יפנים ועל המשחקים שלהם, הקטנה וחוסר פרגון.

ופתאום שסוני חזרה לשלוט יש פתאום קבלה של משחקים כמו יאקוזה שיש להם גיימפלי של רמת PS2.

אני מנסה להגיד שהעיתונאים קובעים (אולי בתת המודע שלהם)

את הBias שלהם על המשחקים לפי החברה ששולטת בענף באותם שנים.
כלומר לחברות היפניות יש אינטרס לראות את סוני שולטת אולי זה ההסבר הכי אמיתי לסיבה שסקוור תומכת בהם יותר ממייק,הם יודעים שבגדול שסוני בשלטון העיתונאים יהיו פרו המשחקים היפנים שלה.

כשמייק שלטה זה היה כאילו קהל הבוקס הכתיב מה מיינסטרים מה קביל כי מייק בשלטון.

הזוי לקלוט שככה הדברים מתנהלים אבל הם ככה לדעתי.

בדור הזה הכול הסתדר לסוני משמים יכולת להרגיש לרגעים שאלוהים מסדר בכוונה את הכול לטובתם ובעדם מרוב טעויות הזויוות ממייק.

לא אתפלא אם פעם מישהו יעשה דוקו על הדור הזה.

סוני היו מאסטר קלאס, בדור הזה ואני לא רואה סיבה שהם יעצרו כי בגדול למרות שאיבדנו את האנדרו האוס,יש לנו את קאז שהוא טווה תמידיניות הנוכחית, יש לנו את יושידה שדואג ליישם תמדיניות בשטח וגם הוא גיימר ענקי.

בעוד אצל מייק יש את ספנסר שתאמין לי ביום שבמייק יגידו לו למצוא למי למכור את חטיבת המשחקים הוא יעשה את זה.

שוב, סוני יכולה לפשל בענק אם היא תביא מחיר אסטרונומי,אבל למה להם?
הם יודעים שהפלייסטישן זה לא אייפון אנשים לא ישלמו 600$ שיהיה להם פס5 בבית.

האש היחיד שחשב את זה זה קן ההזוי אין שם אנשים שחושבים ככה יותר, הוא היה איש זקן וסנילי.

out of touch.

תאימות לאחור? אז נכון שהם אמרו שאנשים חופרים על תאימות לאחור אבל בפועל אף אחד לא באמת משחק בהם (הנתונים גם תומכים בזה, הרוב משחקים

משחקי דור נוכחי בכל דור)

אבל זה כל כך שקוף שסוני היתה חייבת להביא איזה ספין חיובי לזה שאין לה BC בדור הזה.וכשיהיה להם BC הם ידברו אחרת.

מה גם שהBC לא כזו פרה קדושה זה לא הציל את הWII U מכישלון צורם, או מנע מהסוויץ להצליח. (או מהפס4)

אני אישית מאוד רוצה BC כי השקעתי ערמות של כסף בדור הזה, ואין שום מכשול טכני ליישם את זה.

אבל וואלק אני לא אעבור למייק בגלל זה למה מה קרה? אני לא בוגד בסוני.
אני פשוט אשאיר את הפס4 מחובר ליד הפס5 כל עוד אני רוצה לשחק במשחקים שלו.

מימלא הסכום שאעשה על מכירה שלו הוא אפסי.

מה גם שהפס4 שלי מתחיל להראות את הגיל שלו ופעם בכמה חודשים עושה לי טרן אוף פתאומי אז נראה לי שב2020 אני אהיה חייב להחליף אותו בפס5.

אחי מה קרה לך שכחת שסוני גוזרת קופה מכל איייטם שנמכר בפורטנייט?
למה שהיא תרצה שנינטנדו או מייק יקבלו את הנתח שלה רק בגלל שמישהו רוצה לשחק על הסוויץ שלו? ברור שהיא תפסיד לקוחות, אנשים לא מקפצים בין

פלטפורמה לפלטפורמה הם נתקעים לרוב על פלטפורמה ראשית למשחק מסוים.

מי ירוויח ממהלך של קרוס פלי עם סוני? הקהל המצומצם של נינטנדו והקהל של מייק שפתאום יגדול ל141 מליון.

סוני לא צריכים את זה 80 מליון שחקנים+עשרות מליוני שחקני PC+ עשרות מליוני שחקני מובייל זה מספיק.

סוני גם הוכיחו שהם לא דבילים לגמרי לDQ10 יש קרוס בPS4 עם הפאקינג WII עם הWII U עם הPC ואפילו עם ה3DS.

מה שאני מבין מזה אחי זה שסוני כן חושבת על השחקנים שלה אם היא תעשה שרירים על סקוור עם DQ10 אז יהיו לה הכי פחות שחקנים במשחקי המערב אף אחד מהמשחקים שלה לא ריקים.

אפילו משחק נישתי כמו SF5 פעיל 24 שעות ביממה.לוקח לי פחות מדקה למצוא משחק :)

evilplate

New member
אבל מייק בניגוד לסוני לא מגבילה אנשים מלשחק ביחד

וגם לא נועלת את החשבון של המשחק לפלטפורמה שלה בלבד.

מסכים איתך שזה גם יפה מצד סוני ושמייקרוסופט גם צריכה לקבל על זה קצת אש, הקטע זה שמייקרוסופט קבעה כסטנדרט שכל דבר שמצריך אונליין חייב לעבור דרך הגולד בעוד שאצל סוני יש להם תמיד הקלות בעניין הזה.

בגלל שמייקרוסופט קבעה את הסטנדרט הזה אנשים לא מצפים לאחרת ממנה, מה שמשחק לטובתה קצת.

אני יודע מי זה קאז היראי אחי, הבנאדם תותח על ושיקם את סוני (כחברה, לא רק בקונסולות) מחברה שדיברו עליה שהולכת להיעלם (הם פישלו אז לא רק עם הפס3 אלא כמעט כל המחלקות שלה דיממו כסף חזק ולא היה את הקונסולות שיצילו אותם כי גם עם הפס3 היא הפסידה) לחברה בריאה וריווחית מאוד כמו שהיא היום.

נכון קרייזי קן עזב ומארק סרני אחראי על כל הבנייה של הקונסולות שזה מצויין כי מן הסתם שהוא נמצא בקו השפיות והוא בונה קונסולות חזקות (ביחס לפרמטרים שסוני קובעת של 400$ מבלי שיפסידו על כל יחידה שנמכרת) ושידידותיות לפיתוח.

אני סומך על החומרה ועל המחיר של הפס5 באופן יחסי (למרות שיש חשש שמייקרוסופט כן תתאבד יותר על החומרה והיא תעקוף את סוני בדור הבא, זה נראה די ודאי שהבוקס הבאה תהיה חזקה יותר אסל אני מקוטה שלא בהפרש משמעותי), אבל אני רק חושש שסוני יפשלו עם התמיכה לאחור, אולי גם ברמה טכנית כי אין להם אנשים טכניים ברמת העל של מייקרוסופט לא פחות מאשר ברמה של החלטה.

אני מקווה שסוני מבינים שהם חייבים ממש להתאבד על הנושא הזה, גם אם יחליטו לנעול את זה מאחורי הפלוס העיקר שתהיה להם האפשרות לזה, מקסימום הנעילה תעשה הרבה רעש אפשר לבטל אותה אבל אם הם לא יעבדו על זה שהחומרה תאפשר את זה אז כבר לא יעזור להם כלום.

אתה חייב להודות שעכשיו לפי המהלכים האחרונים אצל מייק זה ברור שכבר אין שום קול שמעז לערער שם על החשיבות של הבוקס, הם מגבירים את ההשקעה הכספית, לא בדיוק מורידים פרופיל.

אתה צודק שה 360 ניצחה בדור הזה בתכלס אם נצא ממלחמת מספרים של מי מכר יותר קונסולות. הם הגיעו בעמדה של אנדרדוג רציני מול סוני והם יצרו מצב שהם משתלטים על חצי מהשוק ממצב של אולי 10 אחוז בדור הפס2, זה הזוי.
שלא לדבר על כל הבוכטות שעשו מאונליין בתשלום, מהקינקט וגם ההיילו גירס שלה היו מוכרים בכמויות הזויות יותר מכל בלעדי על הפס3 חוץ מ GT5 ככה שגם שם הם חגגו (היום לא להאמין אבל המותגי סינגל הגדולים של סוני מגיעים לאותם המספרים ואף יותר) .

מה שהרס קצת את החגיגה זה ה RROD, בלי זה היה להם דור מושלם אבל זה היה נזק כלכלי ענקי בשבילם. בכל אופן הם ניצחו, גם אם סוני מכרה קצת יותר בסוף הם עדיין ניצחו כי סוני יצאה חבולה ומדממת והם הגדילו את הנתח שוק שלהם בעשרות אחוזים ואשכרה השתוו פחות או יותר מבחינה עולמית לפלייסטיישן, המותג שנחשב לבלתי מנוצח.

אין פלא שהם היו בכזו אופוריה שהם חשבו לשחרר כישלון כמו הוואן ושהם ינצחו אוטומטית וזה אחרי שכמה שנים לפני שהדור הסתיים הם הפסיקו להשקיע אפילו טיפה בבלעדיים, עברו לחפור על קינקט כל היום ונעלו שימוש באפליקציות בסיסיות כמו נטפליקס מאחורי תשלום לגולד ככה שהם צברו גם לא מעט ביקורות לקראת הדור הבא בעוד שסוני רק קיבלה שבחים על הפלוס המעולה וכל הבלעדיים. כשיצאה הוואן והיתה לה חשיפה כזו רעה זה היה המסמר האחרון ומייקרוסופט מאותו רגע הפסידה את הדור הזה.

אני לא רוצה שזה יקרה גם לסוני, בזמן האחרון הם מקבלים הייפ שלילי, גם עם המסיבה שלהם ב E3 וגם עם פרשת הקרוס פליי ונעילת החשבונות בעוד שמייק צוברת הייפ חיובי שיכול להתבטא בדור הבא.

זה מרגיש כאילו ההיסטוריה חוזרת רק שהפעם מהצד של סוני, אני מקווה שהם לא נופלים לאותו חקום שאנן ושחצני שמייק היתה בו בסוף הדור של ה 360 שהם הרגישו בלתי מנוצחים וחסינים.

אתה אומר בעצמך שלא תעבור בשביל BC ומקסימום תחבר את הפס4 ליד אבל באותה נשימה אתה מודה שהוא מתחיל לגמגם וזו בדיוק הנקודה שלי אחי, אני רוצה שהמשחקים יעברו איתי לכל חומרה חדשה שאקנה, לא שיעלמו לי ביום שהחומרה הישנה תתפגר כי החדשה לא תומכת עוד. איזה מן דבר זה?!

אני לא מוכן לקבל את זה, הבוקס הבאה בכל מקרה תהיה חזקה יותר מהפס5, אני אשקיע בפלטפורמה שמכבדת אותי ואת הכסף שלי והפלטפורמה של סוני תקבל ממני רק שאריות כי אני אקנה את המכשיר פלוס את הבלעדיים שלה רק בסיילים רצחניים במחיר מינימום כי זה מה שיגיע להם אם הם יעזו לעשות את זה.

בקשר לפורטנייט, אין באמת איום על סוני מהבחינה הזו שאנשים רוצים להחליף את הפס4, הרי למה הפרשה עלתה ככה בכשו עוצמה עכשיו? בגלל ששחקני סוויץ׳ שלרובם הגדול יש פס4 בבית רצו לשחק עם החשבון שלהם על הסוויץ׳ וזה לא עבד. מדובר במאסה גדולה יחסית של אנשים אז זה עשה הרבה רעש.

האנשים האלה מן הסתם לא מתכוונים להחליף פלטפורמה, הם שחקני פס4 עם סוויץ׳ כקונסולה שנייה (הרי היא לא מהווה תחליף לפס4, אין עליה בכלל צד ג׳!) שרוצים לשחק פורטנייט גם על הסוויץ׳, זה הכל.

נכון שזה ומר שסוני תצטרך להתחלק בהכנסות ביחד עם נינטנדו אם הם יקנו גם אייטמים מהחנות של הסוויץ׳ ולא מה PSN, אבל בשביל זה שווה כל ה PR השלילי הזה? לא חושב.

אח יקר ביל גיטס אמר שהוא לא יתנגד למכירה של חטיבת הבוקס

אם הCeo הנוכחי ירצה את זה גיטס אכן אמר שזה לא סביר בעיניו שהם ימכרו את חטיבת הבוקס כי יש לה קשר לאסטרטגית ארוכת הטווח שלהם
(השתלטות על הסלון ) אבל שוב הוא לא יתנגד.

ולדעתי אם הוא אומר את זה, זה לא בא רק מהכיוון של בעלי המניות.צירפתי לך סרטון של הדברים האלו.

שים לב בסרטון מי מדבר הכי ברגשנות על הבוקס, היזם המקורי שלו במייק (שכבר לא במייק)

ביל גיטס שראה בעצמו את הקונספט של הבוקס המקורי הוא אמר "הרעיון הזה זה עלבון לכל מה שבניתי במייק"

רק שאנשים התחילו לצייר לו את התמונה שסוני משתלטת אט אט על הסלון הוא אמר שפתאום מייק התחילו לחשוב שסוני יכולה להיות סכנה למייק יום אחד אם ימשיכו להפוך לחברת בידור חזקה כזו אז הוא זרם.

ברור שעכשיו אם סוני תעשה טעויות כל כך מפגרות שהשוק יפול ליידים של מייק אז היא תהנה מזה ותהיה מרוצה, אבל אני חושב שסיימנו לראות מהם סימנים אקטיבים של התאמצות יתר.

זה שהם קנו את NT זה טוב ויפה הם יודעים שהסיכוי שסוני תפשל הוא קטן והם רוצים להראות בE3 2020 מתי שייחשף הדור הבא שגם להם יש משחקים להציע לא רק לסוני כי הם יודעים שסוני תתחיל עם מומנטום נורא חזק.

הם יודעים שלמרות שהאינטרנט וBBC מנסים לעשות מהקרוס של פורטנייט טרגדיה (כנראה בעידוד של מייק ונינטנדו שנהנהות מהקרקס)

זה בתכלס זניח מאוד. אם אנשים מוותרים למייק כדברייך אחי על זה שפורטנייט דורש תשלום אין סיבה שהם לא יוותרו לסוני על זה שאין קרוס פליי ויקבלו את זה כחלק מהמדיניות.

ראיתי מישהו בEra אומר משהו שאני מסכים איתו. אם בן אדם מסוים כל כך רוצה לשחק עם בעלי הPS4 ואין לו פס4 למרות שלכל הסביבה שלו יש, ואין לו PC שיכול להריץ את פורטנייט ב2018 ואין לו טאבלט כלשהו שיכול לעשות את זה.

אז אחי זה בן אדם שעשה בחירת פלטפורמה לא נכונה (עבורו ) בשיט.

כל מי שאני רוצה לשחק איתו פורטנייט משחק על הPS4 אחי אפילו לא על הPC ואני מדבר איתך על חברים קאזואלים שלי שמשחקים רק פיפא לא פגשתי אחד שהתבאס עלי.

לשכן שלי שמשחק רק פורטנייט נטו כל היום, יש רק PS4 וגם אם אפגוש שחקני PC אני יכול לשחק איתם.

לא ברורה לי איפה הטרגדיה, אם היו לי הרבה חברים שרוצים לשחק איתי והיה להם אקסבוקס, אז הם מפגרים כי היה עדיף להם שיהיה להם PS4 שאני אחליף איתם משחקים :)

שמע אחי בתאימות לאחור אתה צודק שזה יבאס אם הPS4 שלי ימות לפני שהספקתי לסיים את הבקלוג אם לא תהיה תאימות לאחור, אבל אחי בנינו?

אם אני כל כך ארצה לשחק בבקלוג ? עדיף יהיה לקנות PS4 שוב בזול, Down of the road אם זה כל כך יבער לי.

למה? כי הנוסטלגיה של לשחק על החומרה המקורית זה כייף.

כי זה אומר שהפס5 שלי יעבוד פחות שעות ביום על לשחק משחקי PS4 וישחק פחות אני אהיה מאושר אם יהיה BC, אני לא אהפוך את הPS5 לקונסולות אקסקלוסיבים בגלל זה, פשוט כי אני לא מאמין שיש קונסולה בעולם ששווה לקנות אותה רק בשביל אקסקלוסיבים.

כן גם לא סוני וגם לא נינטנדו. אבל זו רק הגישה שלי.

יש לי תמיד יותר מוטבציה לסיים משחקים שכולם על פלטפורמה אחת ואין לי זין להתפזר עכשיו גם על הבוקס.

גם לא ברור לי למה שסוני לא תציע BC לא מדובר במצב כמו הPS3 שרק מומחים כמו מייק היו יכולים לגרום לPS4 להריץ בשלמות משחקי PS3 וגם הם אני מאמין היו מחכים לכוח של דור הPS6 לעשות אימולציה כזו.

בדור הבא המשחקים הם לא אימולציה הם רצים Native על החומרה כידוע לך.בדיוק כמו שכל PC יכול להריץ כל משחק שתשים עליו.

קח בחשבון ששתי החברות רוב 99.9% אחוז ימשיכו עם ATI כספקית גם של כרטיס המסך הבא וגם של המעבדים הבאים, ואתה מקבל תאימות מוחלטת שאפילו PC לא יכול להגיע אליה, מרוב שהחומרה זהה רק משופרת בהרבה.

אם מייק תתן תאימות לאחור מלאה על היום הראשון.
ולא (טיפין טיפין ) ולא תקשור אותם בGame pass ולא תציע בשלב הראשון רק צד א' והבטחות עמומות.

BC אמיתי Out of the gate זה אומר שכל חברות צד הג' לחצו על זה ורצו את זה.
ואיזו סיבה יש לסוני להסתכסך איתן ולגרום גם לחברות הכי פרו סוני כמו נאמקו וסקוור להתמרמר עליה?

למה להסתכסך עם בטסדה שירצו לתת חיים נוספים לכל הבקלוג שלהם מהדור הזה שלא מכר הכי טוב? הזוי לגמרי וזה לתת למייק נקודות פתיחה בחינם.

אם נאמר שמייק תעשה תרגיל מסריח לסוני כלומר, תהיה עמומה ובE3 תפיל פצצה שיש לה BC מלא, אז לא קרה כלום, סוני תוכל לאפשר BC בנקל.

לא יהיה טרראם כמו שהיה טרראם על משחקים משומשים וחובת חיבור לאינטרנט.
כי שחקני הקונסולות רגילים כבר 10 שנים שאין תאימות לאחור.

אז תמיד הוספה של זה יראה כבונוס מדהים,אבל אף פעם לא דיל ברייקר.
קח לדוגמא את מה שמייק עשו.

הם באמת הביאו תקדים שלא היה עם החסימת משומשים והתמיד אונליין הזה.
זה מעבר ללעצבן את הגיימרים זה לעצבן רשתות שיווק ענק שחיות על טראיד אין של משחקים משומשים.

אם מייק וסוני היו שתיהן חוסמות משומשים בדור הזה, רשתות השיווק הגדולות היו מתחילות להפעיל צעדי ענק עליהן לבטל אותן ומי שהיה מנצח תדור היה מי שמבטל ראשון את החסימה וזוכה באהדת הרשתות וזה היה מתבטא בזה שהם מקבלים יותר מקום על המדף יותר מילה טובה מהמוכרים יותר הזמנות ויותר ביקוש.

סוני ידעה את כל זה מראש ולא נכנסה לקן הצרעות הזה. היא ידעה שמלבד הגיימרים חסימה תאכזב הרבה מאוד אנשים.

גם בדור הPS3 הם עשו הרבה כסף מרימאסטרים זה לא מנע מהם להציע תאימות לאחור בדגמים הראשונים, הם הפסיקו כי זה היה יקר מדי ולא מוצדק.

ואמנם היה אימולטור לPS2 לPS3 ויש גם אימולטור PS2 לPS4 אבל אימולציה זה לא מוצר מושלם וזו פדיחה לחברה רצינית כמו סוני לשחרר אותו בחינם. שאין דרך לדעת איזה משחקים לא יעבדו טוב באימולציה איזה נשברו וכו' וכו'.

הרבה יותר עדיף היה מצידם לעשות אופטיזמציה של האימולטור למשחקי הלהיט של הPS2 ולשמור את הBC לדור הPS5 ששם סיימנו עם האימולציה זה תאימות לאחור ללא מאמץ. לא כלכלי לא אנושי וכמעט בלי תקלות ובאגים.

יכולים להיות אבל היום השוק מורגל לפצים שיסדרו את זה.

אחי אני חושב שתמיד סוני תעדיף להרוויח כסף גם אם זה במחיר של פרסום רע.
מספיק שיש להם אפילו רק 10 מליון דולר בחודש מהככנסות של פורטנייט,
5 חודשים כאלה וכמעט יש לך תקציב למשחק AAA צד א'.

עוד משהו ששתי החברות מסוגלות לעשות, זה להציע תאימות לאחור רק לעותקים הדיגטלים ולהמציא שתיהן איזה תירוץ למה הם לא יעשו את זה עם עותקים פיזים.

וככה להרוויח כסף מהפרייארים שלא עשו המרה מלאה לרכישות דיגטליות בדור הזה וייאלצו לקנות תמשחקים שהם רוצים שוב.

כך או אחרת סוג מסוים של BC מסוני בן אם קשור לפלוס בין אם רק בעותקים דיגטלים, יהיה BC מסוג כלשהו ושניהם לא יזעזו תספינה.

אני באמת חושב שאם לסוני לא יהיה BC זה אומר שגם למייק לא יהיה.
ואם רק למייק יהיה וסוני לא, זה אומר שזה יהיה מעפן מאוד כמו רק צד א' או טיפין טיפין, שתוך 5 שנים יש לך תאימות אולי ל3% מהספרייה.

בקיצור ככה או אחרת סוני לא תנוצח על ידי מהלך כזה ולא תהיה טיפשה לעשות בו צעדים שיסכנו אותה.

evilplate

New member
לא חושב שלביל גייטס יש השפעה ממש

היום הקולות הקובעים במייקרוסופט כן מעוניינים בהשקעה נוספת ופעתוח פלטפורמות המשחקים שלהם. הם עושים כסף מזה אחי, גם עכשיו שהם מכרו חצי מהכמות של סוני, אין להם ממש סיבה לבטל את זה.

אבל אני מבין למה שאתה מתכוון, שאצל מייקרוסופט יכולה להגיע הנהלה חדשה עוד מעט והכל יכול להשתנות אצלם כולל הרצון להשקיע בבוקס, מהבחינה הזו הם הפכפכים יותר בניגוד לסוני ונינטנדו שאצלם קונסולות זה כבר חלק מה DNA.

מייק מבחינתי תמיד הרגישה הכי צינית ואחת שקשה לסמוך עליה כי לך תדע מה יהיה מחר. קשה לי לשכוח להם שהם הביאו אונליין בתשלום ללא פלוס או הטבות ושהם העיזו לנעול שימוש בנטפליקס ואפליקציות חינם שזמינות בכל חור מאחורי תשלום. גם לא שוכח להם שהם שינו פתאום את פניהם עם הקינקט וכל מסיבות העיתונאים ב E3 נהפכו למופע של קינקט וגירס-היילו-פורצה. הכי נהפכו למפעל ציני שחושב רק איך אפשר לעשות כסף קל.

ואז הגיע הקטע שהחליטו לדחוף קינקט לכל קונסולה עם הוואן. איך אפשר לשכוח את זה? גם כשסוני היו הכי נבזיים הם לא היו כאלו אנטי גיימרים. הם דחפו בלו ריי זה נכון אבל זה מתוך מחשבה שזה יהפך לסטנדרט ושזה יתרום לכולם כי זה משהו שגיימרים ירצו כמו שקרה עם ה DVD על הפס2 שלא נראה לי שמישהו התלונן על זה. הפעם הם אולי טעו בהערכה שלהם אבל עדיין אף פעם לא הרגשת שהחברה שינתה את פניה והיא כבר לא פונה לגיימרים כמו שהיה עם מייק והקינקט ואפילו נינטנדו והווי.

אני מרגיש אחי שאם סוני לא תספק תמיכה לאחור לפס4 בדור הבא אז זו תהיה בגידה כמעט כמו קינקט בגיימרים, אני לא יודע אם אני אוכל לבטוח בהם ברמה של לקנות קונסולה שלהם בהשקה ולא תהיה לי ברירה אלא לקנות אקס בוקס ממייקרסופט הנטכחית שעושה רושם שתומכת בגיימרים בוורסיה הנוכחית שלה.

דרך אגב סוני בדרך כלל פותחת דורות בצורה חלשה יחסית כי היא ממשיכה להוציא משחקים גדולים ומושקעים לפלטפורמה הקודמת שלהם עד הסוף. אני מקווה שהפעם סוני תנהג אחרת ואני מאמין גם שזה מה שיקרה, שבשנה שנתיים הראשונות של הפס5 אפשר יהיה לצפות לגוד אוף וור חדש והוריזון 2 במינימום. אולי גם GT חדש ראשי אם ספורט הוא ה GT הראשון והאחרון על הפס4 (פוליפוני כאלו כושלים :/ חבל שסוני לא קנתה את היוצרת של פורצה מתחת לאף של מייק) לא רוצה פשוט שנחכה יותר משנתיים בשביל הלהיט הגדול הראשון שלהם.

בעניין פורטנייט, ראית מה הולך איזה טירוף? מייקרוסופט ונינטנדו לא רק שהן נהנות מהקרקס אלא הן מתאחדות ועושות קמפיינים משותפים של ״בואו נשחק ביחד״ וכו׳. בחייים לא ראיתי מצב כזה שמתחרות משתפות פעולה ככה כדי לפגוע במתחרה השלישית שלהם, רואים עד כמה סוני שולטת ומאיימת עליהם (בכל זאת קונסולה בת 5 שנים מוכרת כבר לפחות חודשיים ברצף יותר מהסוויץ׳ ״הלוהטת״ והחדשה ב NPD, זה בטח לא נעים :)) שהם הגיעו למצב שהן מחליפות ציוצי אהבה סרקסטיים בטוויטר נגד סוני.

כמובן שהגיימרים חוגגים וצוחקים על סוני ומוסיפים אש למדורה.

אתה עדיין חושב אחי שזה חכם מצד סוני לא להתקפל? תראה איך המתחרות חוגגות עליהם, מי יודע איזה נזק זה עושה.

אחי בטח תסכים איתי שהקובעים הכי גדולים הם בעלי המניות.

גם איווטה (זכרונו לברכה) ניסה לשכנע את בעלי המניות "לא צריך משחקי סמארטפון" מאחורי הגב שלהם נכנע ללחץ חיפש מפתחת שתעשה את פוקימון GO ועזר בפיתוח שלו עד היום האחרון שלו במלחמה שלו בסרטן.

עד כדי כך שהCeo הנוכחי של נינטנדו אמר שהוא ידחוף את הסמארטפונים עוד יותר, כי זה גם מה שאיווטה היה עושה אם היה חי.

אין יותר קובעים מבעלי המניות לדעתי, ובעלי המניות כן אמרו למייק מה אתם צריכים את הקונסולה הזו.

ובעקבותיהם ההתחילו הEchos האלה במייק עצמם.

אחי נוח להם במקום השני (כל עוד הם שומרים עליו)

אבל אתה לא יכול להכחיש שגם עם רכישת החברות יש הרגשה שמייק לא נותנת פול גז.

אחרת שאנשים יסבירו לי איך Gears tactics בלעדי למחשב משחק פאקינג צד א'.
בז'אנר שנולד על הקונסולות. זה כאילו שהם יכריזו על פלטפורמר בלעדי לPC
ולא לאקסבוקס, זה לא נגיד כמו משחק RTS שהייתי אומר יאללה זה ז'אנר PC

הקלאסיקות הכי גדולות בז'אנר פיינל פנטזי טקטיקס, פייר אמבלם Tactics ogre
כולן חוץ מXCOM נולדו על הקונסולות.

אנחנו שואלים את עצמנו למה סקוור וסגה ונאמקו. מדלגות על הבוקס כל שני וחמישי?
כי מייק עושים את זה בעצמם.

משחקי היאקוזה הוכרזו למחשב, אבל מדלגים על הONE.
משחקי המכות הקלאסים של SNK יוצאים עם אונליין לPS4/סוויץ אבל מדלגים על הוואן.

כך למשל את Garou: Mark of the Wolves משחק מכות של הדירמקאסט זמין על הסוויץ והפס4 עם אונליין, קיבל פורט לPS2 קיבל פאקינג פורט עם אונליין ל360. קיבל פורט לאנדרויד וIOS עם אונליין על איזו קונסולה הוא דילג בדור הזה?

נכון, רק על הONE, מימלא אין לכם SF, איך אין לכם את הקלאסיקה האל זמנית הזו שהיה אותה בקונסולה הקודמת שלכם?

אני משחק עם חבר את המשחק הזה באונליין כל סופש שהוא מגיע מהצבא, אם לא היה לנו PS4 היינו חייבים לשחק את זה פיראטית על המחשב באימולציה,עם פאקים וקונטרולים שיום אחד עובדים ויום אחד מפסיקים לעבוד.

עם הPS4 נותן לנו לשחק בשקט, למה אני צריך להרגיש שאם הייתי בוחר בONE הייתי מאבד את זה?

אנשים יכולים להגיד נישה אחי, שיגידו.כשלנינטנדו יש משחקים שאין למייק
אתה כבר מרים גבה, הרי לא ייתכן שכל האנשים שקנו ת'משחק על ה360 כבר לא שם.

תמיד יש שוק לקלאסיקות על כל קונסולה.

סגה עכשיו עובדת על משחק טקטיקה חדש, אחד הפופלארים שלה "סאקורה וורז"
סדרה שמוכרת מליוני עותקים במערב והם בטח רוצים להכניס אותה לשוק המערבי.
שהיא רואה שסוני מייק וסקוור משאירות לנינטנדו את השליטה בז'אנר.

אנשים גומרים מהתרגשות כי סגה הזכירה שהיא מחפשת מפתחים למשחק מולטיפלטפורום לONE ולPS4 וישר רואים בזה אישור שסאקורה וורז יוצא גם לONE.

עד כדי כך שהכתב של אחד מהאתרי חדשות היפנים הכי נחשבים, הגיב לשרשור ואמר שלדעתו מדובר במשחק מולטיפלטפורום של PS4/סוויץ ומאוד יהיה מופתע אם יגיע לONE.

גם אם הוא טועה (ויש מצב שסגה מחכים לראות איך וולקריה קורניקלס 4 מאותו ז'אנר וצוות ימכור על הONE)

תראה את החרדה של בעלי הONE, את ההייפ שמשחק מולטיפלטפורום שצריך להגיע אליהם כברירת מחדל מגיע.

מבאס אותי ש40 מליון אנשים נלקחים כסוג ב'.

מבאס אותי שמייק לא עושה כלום בנידון, הרי כל התערוכה האחרונה שלהם אחי.
מה זה נועד לעשות? הם יודעים שאין מה לשחק על הפלטפורמה שלהם חוץ מAAA מערבי. (וגם שם הם מקבלים פתיחת תחת מסוני כמובן, שזה הכי מעליב חחחח)

כל ה500 אינדים שהם הראו זה ניסיון להראות לאנשים "תראו כמה משחקים יש לנו! אתם פשוט לא שמים לב אליהם!"

הGame Pass עזוב רגע שזה רעיון ממש טוב אבל
מה המטרה האמיתית שלו? בדיוק אותה מטרה של של תערוכת הE3 לתת לגיימרים של הבוקס, תחושה של שפע. תחושה שהנה כל כך יש במה לשחק, שהכנו לכם שירות דמוי נטפליקס מרוב שיש לנו מבחר!"

מייק תמיד עסוקים בלפזר פצצות עשן שיגרמו לקונסולה עמוסה במשחקים, אז אולי זה מנצח להם תערוכות E3 מדי פעם, אבל על ניצחונות כאלה בדיוק נאמר.
"ניצחון בקרב, הפסד במערכה"

דיברנו על הנזק של הקרוס פליי עם פורנט נייט אחי, אתה חובב סקרים של ERA להמחשת דעת קהל, לא ? :)

אז בסקר האחרון ללמעלה70% מהאנשים שם לא איכפת אם סוני לא תיישם קרוס פלי בדור הבא.

אתה יכול לטעון שכולם שם שחקני סינגל ולא מייצגים. אני חולק המון אנשים מציינים את פורטנייט, רוקט ליג overwatch ומונסטר האנטר, כמשחקים הכי משוחקים שלהם בדור, שחקני הסינגל פשוט קולניים יותר.

ואני לא חושב שאצל הקהל הרחב זה יהיה שונה. לאנשים נמאס לשחק עם זרים, הרוב מעדיפים לשחק עם החברים שלהם מהעולם האמיתי.
(חוץ ממשחקי מכות, שבאמת תמיד ייצרו חברויות אמת בין זרים)

אנשים משתיקים היום מיקרופנים ומדברים רק עם החברים,אני מנסה להגיד, שחבורות של גיימרים שכולם מעדיפים וואן, כבר משחקים על הוואן.

חבורות של גיימרים שמעדיפות PS4 מימלא משחקות כבר על הPS4 ביחד.
והסטטסטיקה מראה,שאחרי הסמארטפונים הPS4 היא הפלטפורמה המובילה.

הז'אנרים שבאמת ירוויחו פלאים מקרוס פליי, אלה משחקים שאנשים גם ככה נרתעים לשחק אונליין עם זרים, מכות, ספורט וכו'.

משחקי הספורט אמנם פופלארים רצח,אבל כמו משחקי המכות וכל הז'אנרים של ה1 על 1. רוב האנשים משחקים עם החברים והאונליין יחסית נישתי.

הרעיון מגניב בתאוריה, ההשפעה הפרקטית שלו על החוויה של רוב הגיימרים היא אפסית.

ולכן הנזק שייגרם לסוני לדעתי מינורי לגמרי. הנזק של אובדן ההכנסות הרבה יותר גדול.

והנה עכשיו סוני משחררים באנדל מטורף של פורטנייט עם הPS4, באנדל עם חפצים וכסף וירטואלי ומלא דברים,נראה לך שהם היו עושים את זה, אם לא היה

איכפת להם מההכנסה שפורטנייט מכניס? הם מנסים לנעול כמה שיותר אנשים על הפס4 עם המשחק הזה.

קח אותי לדוגמא עם SF5 עם כל הDLC שהרווחתי בחינם אחי, נראה לך שאם הפס4 שלי ימות לפני בשלהי 2019 אני פשוט אעבור לשחק אותו על הPC עד הפס5 או משהו?

חרא יש לי בגרסת הPS4 דברים ששווים הרבה כסף אמיתי.אני באותו היום אקנה PS4 שוב.

מייק לא משקיעות בסינגל לדעתי כי הן "למדו ת'לקח" הן גם יודעים שהדור הבא יראה אחרת לגמרי ובקושי יהיו משחקי סינגל והם יודעים שכמו שכתבת סוני תראה אי של חיים בתוך ים המולטי הזה.

משחקים הולכים להפוך מאטאמורפוזה רצינית של "פיינטבול וירטואלי"
כמו שאנחנו רואים עם ספלסטון פורטנייט וPUBG ועוד ספינים על מולטיפלייר
שנראה בדור הבא.

הרבה Long time גיימרס, יפרשו סופית מהתחביב לדעתי, בניגוד לסמארטפונים
אני לא רואה ב"משחקי שירות" משהו שיעבור מהעולם.

זה מודל הרבה יותר רווחי ממשחקי סינגל, שהמחיר פיתוח שלהם ממאיר בלי סוף, והרווחים מצטמצמים בלי סוף, אפילו GTA הפך את עצמו למשחק שירות.

יכול להיות שבסיטואציה כזו, רוב חברות הצד ג' יידעו שלבקלוג שלהן יהיה
משיכה, והן ינסו לגרום לכולנו לקנות שוב את הספרייה שלנו בPS5/ONE 2.

אבל אם זה יקרה, גם מייק וגם סוני לא יציעו BC לאחור.

אין מציאות בעולם לדעתי שמייק תציע BC אמיתי ומלא וסוני לא.

הסיטואציה חייבת להיות כזו או ששתיהן לא מציעות בכלל BC.
או ששתיהן מציעות BC אנמי, של (רק צד א') ומדי כל חודש עושות BC למשחק חדש (כמו שמייק עושה היום על הONE )

או ששתיהן יתנו BC מלא, או ששתיהן ינעלו את הBC לשירותי הגולד והפלוס.
לא ייתכן שסוני ייפלו בזה הם יחכו שמייק תחשוף ראשונה את המדיניות האמיתית
בנושא, ויצרו מצב כזה שלא משנה מה מייק תעשה עם BC סוני תצא עם ספין חיובי מהמצב, סומך עליהם בנושא :)

evilplate

New member
מסכים שמייק עדיין לא נותנת פול גז

אבל הם כן עושים צעדים בכיוון. למשל הצוות של פורצה מתרחב והם כנראה יעבדו גם על פייבל חדש, NT גם תתרחב משמעותית והבנתי גם שפיל אמר שזו רק ההתחלה ויש עוד סטודיואים על הכוונת.

שמע, מדובר פה בתהליך די ארוך שאת הפירות ממנו נראה רק בדור הבא אז כל הדיונים סביב זה לא רלוונטיים כי לך תדע מה יהיה עד אז, אולי המצב באמת ישתפר משמעותית ואולי מייק תפשל וסטודיואים ופרויקטים יתבטלו או יצאו מעפנים. אי אפשר באמת לדעת.

אני גם לא יודע אחי מה הקטע שהמון יפנים מדלגים על הבוקס, זו באמת תעלומה. קשה לי להאמין שסוני משלמת על כל דבר שם שיהיה בלעדי לפלטפורמה שלה, כאילו זה המון משחקים גם קטנים ונישתיים וגם פחות, קשה להאמין שסוני טורחת לשלם על כל שטות שם.

ושמע אם נתייחס לסקר של ERA כמשהו שהוא אינדיקצה למציאות אז גם כמעט 30% שינטשו את סוני זה לא מעט P:

אבל סבבה מאמין שאתה צודק שזה לא משפיע יותר מדי, אני פשוט חושב שזה יוצר להם תדמית לא חיובית והרבה PR שלילי לקראת הדור הבא, לא משהו שהם רוצים.

אני גם חושב שזו צביעות שמייק מבקשת כסף לאונליין למשחקי F2P וזה עובר בשלווה. לדעתי האישית זה גרוע יותר מלהגביל קרוס פליי, כאילו וואלה יש המון שחקנים שעכשיו נמצאים בטירוף של פורטנייט ולא מעניין אותם שום דבר אחר על הקונסולה, לא פלוס/גולד ולא משחקי אונליין אחרים. אם הייתי שחקן כזה הייתי מתמרמר פי כמה יותר על זה שאני צריך לשלם לפלוס שלא מזיז לי מאשר זה ששחקני בוקס לא משחקים איתי.

לא יודע מה לאמר לך אחי, זה קצת מרגיש מלחיץ האווירה הזו, כאילו סוני שולטים ומפרקים את התחרות וכוולם מתאחדים כנגדם כולל מייקרוסופט ונינטנדו כדי להפיל אותם ועל הדרך כולם מתעלמים מפאקים חמורים יותר אצל מייק כמו תשלום האונליין. אני לא יודע להגיד לך למה זה קורה אבל אני כן חושב שהאווירה הזו מסוכנת לסוני ושכדאי להם לפעול בחוכמה פה, אין ספק שזה מרגיש כאילו ההיסטוריה מתחילה לפעול לרעתם פה.

מקווה מאוד שאתה צודק ושלא יקרה מצב שמייק תציע BC ושסוני לא תציע, אני אזכור לך את זה לקראת ההכרזה של הדורות הבאים... ;)

האיינסידרים דיברו אמת: סייברפאנק משחק מגוף ראשון בלי

דמות ראשית מוגדרת מראש, אנחנו יוצרים דמות שיכולה להיות זכר או נקבה בשם V
ולמרות שאני די מאמין שיהיה מראה "ברירת מחדל" זה לא באמת דמות כמו שהמכשף ואדם ג'נסן הם דמויות.זה לא יותר מהאווטר שלנו.

הגוף שלישי מופיע רק בסרטוני הקישור העלילתים ולא במשחקים מה שמעלה את השאלה למה לטרוח בכלל לתת לנו ליצור דמות משלנו אם 99% מהזמן לא נראה אותה?
עולם פתוח, זה בעיקרון מוגדר RPG עם אלמנטים של ירי ולא להפך.
עיר המשחק מחולקת ל6 מחוזות שלכל מחוז יש הרגשה משלו.
אנחנו יוצרים לדמות שלנו את הBackstory האישי שלה.
(אז אולי זה כן יכול להיות קצת מעניין אם כל Backstory יהיה מושקע, אבל לא יודע, הייתי מעדיף שהם יצרו סיפור רקע אחד וזהו.

שמעו הזעם ברשת גדול. רוב האנשים רצו מה שאני רציתי שזה אומר דאוס אקס בעולם פתוח בגוף שלישי עם סיפור מוגדר מראש ואנחנו בעצם מקבלים בדיוק מה שהאיינסידרים אמרו.

אנשים רבים אומרים שהמשחק השתנה להם מ"משחק הדור" למשחק שקונים במחיר זנות, אני לא יודע אם אהיה כל כך קיצוני כמוהם.
אבל לשחק RPG מאסיבי הזה בגוף ראשון לא ילך לי.
אני לא אצליח להישאב לעולם לצערי.

בדוס אקס זה עבד לי כי כידוע לכולנו היתה מערכת היברידית של גוף ראשון לשלישי וחלק לא מבוטל מהזמן העברנו בגוף שלישי.

עם סקיירים שרפתי 300 שעות כי הוא אפשר לי לשחק את כולם מגוף שלישי. כן זה היה קלאנקי כן, זה לא היה להיט אבל הצלחתי להתחבר לדמות השתקנית חסרת האישיות שיצרתי בזכות הגוף השלישי הזה.

אני יכול להבין למה המפתחים לא רוצים מצב כמו של בטסדה, שהגוף השלישי ירגיש כזה קלאנקי ומעפן שיתקפו אותם שהם בכלל הכלילו אותו. לדעתי האישית פשוט אם כמו שהאיינסידרים אמרו דאוס אקס האחרון הוא ההשראה אז שהיו

לוקחים מהרייבוט גם את מערכת הגוף ראשון שלישי ההיברידית וזהו, זה היה עובד מושלם והייתי מרוצה ואני מאמין שגם שאר האינטרנט.

לדעתי CDP פשוט מנסים ללכת בדרך של בטס'דה הם רוצים לדעתי ליצור משחק סייברפאנקי דמוי בטסדה לפני שבטסדה וטוד האורד ינכסו לעצמם גם את התת ז'אנר הזה.

אני יכול להבין את השאיפה לבנות IP שהוא מעצמה אבל לדעתי אם CDP באמת מאמינים שRPG גוף ראשון נטו יכול לזכות בהצלחת המכשף או בהצלחה של פולאאוט 4 וסקיירים אז.... חלומות בהקיץ.

שחקני קונסולות מטבעם מתחברים יותר למשחק גוף שלישי וגם אם שחקני בטסדה הארדקורים ישחקו תמשחקים של בטסדה רק מגוף ראשון טהור, עדיין המון קאזואלים שיחקו וימשיכו לשחק אותם מגוף שלישי למרות הקלאנקיות.

החופש שבטסדה מאפשרת במשחקי הRPG שלה באיך לשחק אותם זה סוד ההצלחה שלהם ונראה אם CDP יכולים לחלום לנצח אותם במגרש שלהם.

חבל כי המכשף 3 כבר טווה להם את הדרך ואת הנוסחא הם לא היו צריכים לשנות אותה.

שוב ייתכן ואני ואחרים סתם מתבכיינים ושסיפורי הרקע שנוכל לבחור מהם לגיבור שלנו יהיו כל כך מושקעים שהם יעשו בית ספר עלילתי לBackstory של משחקים אחרים, אבל כל הדברים האלה הם בגדר אולי והשערה.

כרגע ההייפ שלי ירד לתחתית במיוחד שCDP לא ידועים בגיימפלי מלוטש ומרתק.
אני מקווה שהCEO החדש של סקוור שהוא בחור שיותר מחובר לטעם של הגיימרים מהCEO הקודם מסתכל על מה שקורה ויבין שזו שעת הכושר של דאוס אקס לעבור רייבוט שיתחרה בCDP כי בחייאת, אנחנו צריכים את זה.

evilplate

New member
צדקת במה שאמרת בהודעה הקודמת

וגם אני התאכזבתי לגלות שלא מדובר בדמות שמוגדרת מראש וגם מבאס קצת שזה גוף ראשון.

אבל איפה ראית בדיוק המוני מאוכזבים וכאלו שאומרים שיקנו רק בסייל?

מוזר לי שככה אנשים חסרי אמון ב CDP עד כדי כך שבגלל כמה פרטים כאלו הם יגיבו בכזו קיצוניות. אני חושב שמדובר במיעוט ושהרוב עדיין בהייפ ויש כאלו שאפילו יותר כי מבחינת לא מעט אנשים ה RPG הכי טוב זה כזה שבונים בו דמות.

אני באמת מבואס מזה כי רציתי דמות אייקונית כמו שגראלט היה, אבל עדיין אני נותן ל CDP את האמון שלי אחרי איך ש TW3 יצא. בכל זאת מדובר במפתחת שאחראית לאחד ממשחקי הדור הזה, מגיע לה עוד הרבה הרבה ספק לפני שמכריזים על חוסר אמון פה :)

ויש גם אשכרה עיתונאים שראו גיימפליי של שעה מהמשחק הזה ואם פספסת אז הראשים שלהם התפוצצו בערך, אמרו שזה מדהים ולפי התגובות שלהם אני יכול להמר די בקלות שזה יהיה אחד המשחקים הכי טובים של אותו הדור כשהוא יצא.

קבל את הציטוט הזה מהטוויטר של הכתב של DF מיורוגיימר:

Cyberpunk 2077 is legit. I can’t even imagine this being current gen. Like holy shit. It’s like Deus Ex + Crysis + Witcher at a scale and level of detail that I’ve never seen. It’s the kind of game I’ve dreamt of for ages. That was one hell of an hour.

לדבריו המשחק הזה בכלל לא שייך לדור הזה מבחינת מה שהראו שם, ומדובר בכתב טכנלוגיה אז די ברור שזה משחק שיצא רק בדור הבא, זה כנראה מאוד מאוד מרשים טכנית גם.

הנה מה שהכתב של GameInformer חשב:

Cyberpunk 2077 is like Rockstar levels of open-world craziness. Beautiful, detailed, choice everywhere. Gunplay is wicked. Can run on walls, plant into them with blades, drop onto foes, slice their heads off. Slow time, use mods to control bots. Wow. Wow. Wow.

הוא אשכרה העז להשוות את העולם שלהם לרוקסטאר! ותראה מה שיש לו לאמר על הגיימפליי שאתה ספקן כלפיו.

ותראה מה VG24 אמרו על ההדגמה הזו:

We sat down at E3 to witness 50 minutes of stunning gameplay. Jaws dropped at the ultraviolence. Eyeballs sprang out on stalks. Ears burned at the spicy language. And afterwards we jabbered out mouths off in excitement at what we’d just witness. Holy. Guacamole. The wait has been justified. The hype tame in comparison to reality. Cyberpunk 2077 is going to be a game changer.

אתה באמת חושב עכשיו שהייפ ברצפה אחי? :)

מתי בכלל ראית תגובות כאלו לכל משחק? אפילו זלדה BOTW כמה שהמבקרים עפו עליו היתה חסרה ההתלהבות של ראשים מתפוצצים, זלדה זו יותר היתה הדגמה והתרשמות כזו של "וואו איזה משחק איכותי ואיזה גיימפליי טוב והחופש פשוט מדהים וכו'" אבל לא תגובות של "וואווווווווווווווו מה זה?????!!!! $%#%#$ הולי שיט!!!" כמו שאתה רואה מסייברפאנק חחח

בקיצור, אני בהייפ לדבר הזה ושום פרט טכני כמו גוף ראשון או בניית דמות יוריד אותי מזה :)

ולסקוור יש עוד הרבה ללמוד לפני שהם בכלל יכולים לדגדג את CDP אחי, עם כל הכבוד.

למעלה