מסכים לגמרי שלא היו צריכים לגעת באלי וג'ול
הסוף סגר את הסיפור כל כך טוב לא משנה מה יהיה הסיפור הוא לא הכרחי, היו צריכים להתחיל עם דמויות חדשות וזהו. אני לפחות מקווה שזה המשחק הסופי בסדרה ושלא מחכה לנו גם TLOU Part 3/4 וכו' כי די מיציתי את הזומבים כ
plot device רציני. ובא לי לחזור לראות אותם כיצורים מגוכחים כמו שרזי מציג אותם.
כאילו עם כל הכבוד טריילר לDMC לא ניצח בשבילי למייק תתערוכה, אם ספנסר היה מציג לנו את DMC בלייב כמו שסוני עשו למשחקים שלהם במקום טריילר? סיפור אחר לגמרי ויש מצב שהייתי יכול לדבר על מצב שהם שקולים לסוני.
סוני עשו משהו קצת ריסקי כי אני לא הייתי בטוח שאני רוצה לראות כל כך הרבה גיימפלי מהבלעדיים האלה כי כולם קניות בטוחות אז זה סתם לעשות לעצמנו
ספוילרים לעתיד, אבל בדיעבד אחרי שצפיתי במקום להרוס לי סוני הוכיחו לי
שכל הבלעדיים שהוצגו חוץ מהמשחק של קוג'ימה הם day one.
הרבה מזה זה באשמת המתים המהלכים שבעונה האחרונה סופית הרסו לי כל מוטבציה אפשרית להמשיך לצפות בסדרה הזו והמאיסו עלי את כל הז'אנר האפוקליפטי (לא מחשיב את רזי כי זה אחרת)
המשחק עצמו יהיה מדהים כך או אחרת אחי
. אני מאמין לסוני שראינו את גרסת הפרו ולא את גרסת הPS5
. כאילו זה משחק
סוף דור מנוטי דוג על גרסה משופרת של הדור הנוכחי ברור שזה יראה לא מהעולם.
כל הדור הזה השתעשענו בספקולציה למה הPS4 יהיה מסוגל שינסו לסחוט אותו לחלוטין, אז הנה זה (פחות או יותר) התשובה, ככה כנראה נראה משחק שסוחט את הקונסולה (עם רזוולוזיה ופריים רייט פחות טובים על Base כנראה)
שמע אני גם לא שולל את העלילה לחלוטין זה לא שאני אשחק במשחק ואתחיל לדלג על סרטונים, כן? זה פאקינג אלי אני אבדוק תמיד מה קורה איתה כמו שסחבתי את הזוועה במתים המהלכים רק בשביל לראות מה הולך עם ריק.
(כי די דריל הפך לעציץ ושאר הדמויות נהיו משעממות תחת חוץ מריק)
אני פשוט לא מאמין שזה יגיע לגבהים של המשחק הראשון או ישאב אותי באותה צורה וזה לא רע,גם במשחק של רמדי אני לא הולך לצפות מהעלילה לגבהים מטורפים זה לא ימנע מהמשחק להיות כייפי בטירוף וday one ולהיות טראש מהנה.
אחי לא הייתי אומר שעפתי על התערוכה של סוני, אבל בואנה הם פתחו לנינטנדו ומייק ת'תחת לדעתי. זה לא שהיתה להם תחרות אבל כאילו עדיין. חוץ ממישהו 2 שאמר שיצא מהתערוכה של סוני עם חשק עז לשחק בגירס 5 אני לא ראיתי אף אחד שהעדיף את מה שמייק או נינטנדו הציגו.
בתור מישהו שצפה בלייב אני מסכים שכל ההגשה והנגנים המעפנים האלה ואיך שזיינו לנו תמוח על דסטני 2 באמצע התערוכה בלי קשר לכלום וניסו להליב אותנו על קול אוף דיוטי, זה היה קצת מוד קיילר, אבל זה עדיין לא אומר שמייק ניצחו לדעתי.
כי וואלה לדעתי ולדעת הרבה אחרים שהיו איתי בצ'ט של התערוכה החפירה של מייק על פורצ'ה היתה mood killer התערוכה של מייק הביאה אותי למצב שאני חושב "וואו יכולתי לעשות משהו מועיל בזמן הזה"
התערוכה של סוני גם כן נתנה לי לפעמים הרגשה של "יאללה אני אלך לישון וזהו"
אבל נשארתי כדי לראות בלייב את המשחק הסמוראי ו... הוא היה שווה לי את זה בענק ובסוף קיבלתי עוד הפתעה בצורת רמדי ורזי 2 ריימיק שהיו שווים לבד את זה שנשארתי ער. לא יכול להגיד את זה על התערוכה של מייק שלא יצאתי משם עם שום וואו אמיתי.
אני חושב שמבחינתי המשחק של סאקר פאנץ יתעלה בקלות על הוריזון. הוריזון לוקח בקלות מהבחינה הגרפית הטכנולוגית והוא אחד המשחקים הכי יפים שקיימים, מהמשחקים היחידים ששווה לשחק בהם נטו בשביל הגרפיקה שלהם.
אבל אותי אישית (בגלל האהבה הלא מוסתרת שלי לאסייתים) הרקע של המשחק החדש יותר מעניין אותי, תראה שוב בהדגמה את הקרב של הגיבור עם האישה תראה את כל העלים האדומים ההם מתנופפים ברוח באמצע הקרב זה פשוט מטורף אחי. ואז בוא נזכור שסאקר פאנץ אומרים שראינו רק סייד קווסט.
לא בונה הרים וגבעות שאני לא אתאכזב לי כמו עם הוריזון או משהו אבל לדעתי יהיה משחק יותר טוב מdays gone למשל ואני הולך לקנות בהשקה.
(מה שכזכור לך שנינו לא עשינו עם הוריזון בסוף)
זה נכון שלא היו אלמנטים של הRPG הקטע עם הסוס והמרחבים הפתוחים העצומים פשוט עשה לי וויב של זלדה/המכשף ואהבתי את זה
מפה זה הזכיר לי תמכשף.
כל מה שאמרת על DS קוג'ימה עסוק יותר מדי בלאונן לעצמו כל טריילר שהוא מוציא אני מניח שכל הררי הניתוחים שהטריילרים מקבלים נותנים לו חתיכת בוסט לאגו.
אבל די אחי זה לא עובד, כמו שאמרתי זה או שאין gunplay כמעט בכלל או שהgunplay כל כך גרוע שבגלל זה לא מראים אותו ובגלל זה קוג'ימה ממליץ להימנע מקרבות ירי ולהשתמש רק בהתגנבות.
אין לי בעיה שזה משחק התגנבות, אבל למה לא הסבירו לנו מה המשחק מההתחלה? מבאס תחת. עדיין יש לי תאוריה שהמשחק ייצא בסופו של דבר
כמשחק אפיסודי ושנחזה בסופו רק בסוף דור הPS5 כלומר נתחיל אותו על הPS4 נסיים בסוף הדור הבא, אלוהים יודע אם אני צודק בתאוריה הזו אבל אני מבסס אותה בעיקר על דברים שקוג'ימה אמר לפני כמה שנים שהוא היה רוצה לראות את המודל האפיזודי יותר תופס יותר תאוצה בגיימינג.
אני לא נגד החזון שלו אני תומך בו אני נגד השיעמום שהוא הראה פה,לא יודע אם סוני היו צריכים לכפות על קוג'ימה את זה. היו יכולים פשוט להחתים אותו על שני משחקים.
קשה לי להאמין שדל טורו היה מתנגד לחזור לעבוד איתם, קשה לי להאמין שקונאמי וסוני (שהיחסים בינהן מצוינים) היו עולים על שרטון אם סוני היתה עוש משחקאימה . או שנורמן היה מתנגד,עכשיו שהמתים המהלכים מדשדשת וזה לא יזיק לכיס שלו לעשות שני משחקים.
אני מניח שקוג'ימה אולי כן רצה דווקא לעשות את המשחק אימה אבל זה שדל טורו נכווה הכי הרבה מקונאמי והחליט לא להשתתף יותר במשחקים אולי קוג'ימה הרגיש שזה לא אתי לעשות את זה בלעדיו ושהוא יראה את קוג'ימה וריידוס קוטפים תהילה לבד לא יודע, בכל מקרה חבל לי שקוג'ימה לא עשה את זה.
כי הדמו של PT לגמרי הראה שיש לו תשוקה לפרויקט נקווה שיחזור אליו ביום מן הימים כרגע המשחק זוועה וכמו שרמזת הוא היה צריך להיות פרויקט משני אצל סוני והאימה ראשון.
התערוכה לא מושלמת יש הרבה דברים שסוני יכלה לשפר בה ולא הכול קשור להגשה, חלק מזה זה גם בתוכן.
ראיתי הרבה אנשים שאמרו שהתערוכה לא שווה כי לא ראינו תפרויקט הבא של נוטי דוג, זה קצת הזוי לצפות או לבקש דבר כזה אבל מה שהם כן יכלו לעשות?
לדבר עם סקוור שיביאו תמשחק החדש שלהם עם פלטיניום לתערוכה הרי זה
אקסקלוסיבי והוא די מוכן הרי סקוור יראו גייימפלי שלו בפחות מחודשיים והשמועה היא שהוא משתמש בהרבה נכסים גרפים מסקילבאונד שיועדו ללכת לפח.
סוני יכלה לעשות פעם אחת חסד לדרגון קווסט 11 בתור סדרת הJRPG החשובה והמשפיעה בכל הזמנים ולתת לו ייצוג של כבוד שיתן לו את החשיפה שהוא ראוי לה
יכלו להראות לנו איזה אקסקלוסיבי יפני הם שומרים לPSX במקום לשמור דברים לPSX כי אחרי כמה שנים רצופות כולנו יודעים שיהיה אקסקלוסיבי יפני בPSX.
הרבה יכל להשתפר אבל התערוכה עדיין לא ראתה ממטר את מייק ונינט לפי דעתי.