מי הולך לצפות כאן בתערוכה של מייק?

evilplate

New member
תאמין לי לא מבין מה הולך שם

זו באמת תעלומה למה זה קורה. צריך לזכור שזו החלטה של סקוור בלי שהיא מקבלת על זה משהו מסוני, ההנחה הסבירה ביותר זה שהוואן לא הוכיח את עצמו כלכלית כמשהו ששווה את ההשקעות האלו.
&nbsp
כנראה המכירות היו עד כדי כך נמוכות על הפלטפורמה הזו לחלק מהמשחקים הקטנים יותר של סקוור שאפילו לעשות פורט מסכן לא משתלם להם כלכלית.

והנה המשחק של סקוור ופלטיניום (טריילר PS4/PC)

אנחנו לא יודעים עליו כלום רק שקאמיה (רזי 2 אוקמי, ביונטה סקילבאונד ג'ו וכו' לא מעורב)

לא ברור אם זה הצוות של Nier שעובד עם פלטיניום אבל המשחק מרגיש מאוד
"square game" בקטע טוב.

האם יכול להיות שזה המשך רוחני לvagrant story וmatsuno כותב את העלילה של זה בשביל פלטיניום וסקוור (היי הוא כתב להם תעלילה של Mad world לווי!!)

האם אני סתם משלה את עצמי וזה יהיה חיקוי של עבודת קבלן למשחק הסולס?

סוני תנו לי תשובות בתערוכה בבקשה.
(פליז)

ומי שחושב שאני סתם מנצל תהודעה הזו לחפור לכם על Matsuno....כל השבועות האלה של לפני E3 הוא הראה לנו משחקים שהוא עבד עליהם אצל סקוור ובוטלו
לא יכול להיות שהוא עשה את כל זה לחינם, נכון? חייב להיות שסוני וסקוור מבשלים משהו.

evilplate

New member
לא יודע את האמת מי זה Matsuno

אבל הטיזר הזה לא הכי משך אותי באופן אישי.
&nbsp
אני מקווה שזה משחק מושקע של פלטניום ולא אחת מההפקות זבל הזולות שהם גם עושים לפעמים בשביל כסף קל.

Fist of the North Star מגיע למערב באוקטובר בלעדי לPS4

לא זמנית ולא ביחד עם המחשב, בלעדי אמיתי.
בקצרה? תחשבו על יאקוזה מעורבב עם מקס הזועם והכל באנימה מצוירת וזה בערך זה.

יש אנימה אבל אין צורך כלל להכיר אותה והמשחק הוא stand alone לגמרי מבחינת עלילה ומסדר אותך.

תהרגו אותי אישית זה יותר מעניין אותי ממשחקי היאקוזה או מRage 2 חחח.
(נכון שיאקוזה 0 היה לא פחות ממדהים אבל זה חידוש מרענן)

מאז המגה דרייב וstreet of rage אני מחכה לראות את סגה חוזרת לביטאמ אפים
מצוירים של מכות רחוב, ככה שזה בדיוק מה שרציתי, זרקו עלילה לחבילה? קניתם אותי.

מייק: באלוהים שאני לא מנסה להוציא אותכם או את ספנסר קטנים אבל עוד לא הגענו לתערוכה של סוני וכבר יש לפס4 יותר אקסקלוסיבים מכל התערוכה שלכם חחחחחחח.

evilplate

New member
שמח שזה מעניין אותך ככה

זה מה שנחמד אצל סוני, שמגיעים כל מני משחקים בכל מני סגנונות ורמות הפקה ולמרות שאישית יותר מעניין אותי לראות צבע מתייבש זה נחמד שיש מענה לכל מני קהלים על הקונסולה.

עד שתקבל את המשחק הזה בפלוס תנסה

ותמות שהצבע יתיבש שתוכל לחזור לשחק בזה. יאקוזה וזה זה לגמרי מהמשחקים שנראים כל כך קלאנקים וכל כך יפנים עד כדי כך שאף אחד לא ירצה לשחק בהם עד שאתה מנסה טיפה ואיכשהו יש קליק.

אם סוני היו נותנים לך את יאקוזה 0 בחינם כמו שקיוויתי שהם יעשו היית רואה שאתה אומר "זה מעניין אותי כמו צבע מתייבש אבל בגלל שזה הצוות של יאקוזה אני לא שולל" :)

אבל כמובן שאני מסכים איתך אצל סוני זה לא משנה מי אתה יש משהו בשבילך.
זו הסיבה שאפילו שהגינהום כבר קפא ודרגון קווסט הגיעה לPC (וכנראה לנצח)
אני עדיין לא אעבור לPC ואזנח את סוני אני נשאר איתם לתמיד ופשוט משחק DQ עליהם.

evilplate

New member
אני אשמח לקבל את יאקוזה 0 בפלוס

נראה משחק קלאסי בשביל זה.
&nbsp
אבל ביאקוזה יש לפחות עולם פתוח עם המון פעילויות ודברים לעשות מה שלא נראה שיש ב fist שזה סתם beat em up רפטטיבי ממה שראיתי.

V Has Come To

New member
הכנופיות רחוב מציקות לך כלכך הרבה פעמים...

שאפשר כמעט להגיד שיאקוזה הוא גם סוג של beat em up...
אבל באמת בגלל משימות הצד ההזויות,הסיפור המעולה והמיני גיימס הכיפיים הוא הרבה יותר מזה...

אגב..הרבה מתלוננים על זה שמערכת הקרב פשוטה מדי ומיושנת..זה הכל נכון..אבל אני עדיין מת עליה..זה אף פעם לא נמאס לתת למישהו זוג אופניים בראש או לדפוק את הראש שלו בקיר...פיור פאן...

חחחחחחח פרסונה! אהבת את מאג'ימה?!?!?!

איך אני שמח לשמוע שאהבת את יאקוזה 0 כמו שחשבתי שתאהב אותו. כן הברוטאליות והאכזריות ביאקוזה עושה את הקרבות ממש מספקים למרות שהיא מיושנת רצח.
ללא ספק למשחק יש את אחד הסיפורים המעולים בדור הזה :) שימחת אותי.

V Has Come To

New member
אולי תתפלא או תתאכזב לדעת שעוד לא סיימתי את 0...

אני נמצא בידיוק בפרק שאתה מתחיל לשחק את מאג'ימה..קצת אחרי הCutscene הכלכך גאונית שהוא מסרב להילחם בלקוח שעושה בלאגן במועדון...
אני כלכך עמוס בעבודה ודברים אישיים שאני לא מצליח כמעט למצוא זמן לשחק...
far cry 5
god of war
ויאקוזה 0
הם כולם משחקים שאני באמצע שלהם ומת כבר לגמור אותם אבל לא מוצא זמן...
כבר קניתי והורדתי גם את יאקוזה 6 כי 0 כלכך שכנע אותי על הסדרה...
נראה לי שאני יהנה מ6 יותר..לא בטוח שהסיפור שלו יותר טוב אבל נראה לי שהשקיעו בו יותר מבחינת התוכן והכמות של המיני גיימס שלו שאני כלכך אוהב ב0...

וואי אחי אני מקנא בך רצח.

אתה הולך לאהוב את המשחק יותר ממה שנראה לך אם אתה אוהב אותו ככה אחרי שהיית עם קייריו משימות הצד של מאג'ימה... אני לא אדבר אתה הולך להנות.

רק שתדע שאתה פותח את המפה בתפריט משימות הצד מסומנות על המפה הזו בסימן קריאה
(למקרה שאתה לא יודע) ככה שאם חשוב לך לא לפספס אותן זו הדרך.

ואת משימות הצד של מאג'ימה אסון לפספס חח.

זהו אני לא אדבר כדי להשאיר לך להתענג על החוויה ואני מאמין שמתישהו אשמע ממך מה חשבת על הסיפור בסיום.

חח לא ציפיתי שתסיים עם המשחק הזה מהר אחי, עם כמה שאתה שונא ת'מילה הזו, יאקוזה 0 הוא בכל זאת JRPG ולי הוא לקח 38 שעות בלי שעשיתי בו כל דבר אפשרי הוא בקלות יכול לקחת לך פי 3 ממה שהוא לקח לי אם רק תרצה.

לא משנה מה תעשה אתה תמשיך להנות זה היופי של המשחק.
תראה, יאקוזה 6 הוא יאקוזה שבאמת שייך גרפית לדור הזה ככה שאני מבין למה אתה מתלהב ממנו ורוצה לשחק בו.

אני מת לראות איך יהיה יאקוזה 7 גם כי הוא אמור להיות קפיצה גרפית יותר גדולה אפילו וגם הוא אמור להיות עם דמות ראשית חדשה במקום קיריו
(כי 6 זה הסוף של הסאגה)

בכל מקרה נדבר על זה (ועל מאג'ימה ) יותר לעומק כשתסיים עם המשחק.
כייף לשמוע שבניגוד לתחילת ואמצע הדור אתה הפעם מוצף במשחקים שאין לך זמן לשחק אחי :)

מישהו 2

New member
סוני הצליחו לבאס גם את הדברים הבטוחים

הכול היה שקט ועגמומי כזה כל ההופעה...
למרות שהם הציגו דברים טובים בסה"כ ומרשימים מבחינה טכנית

אפילו לדברים טובים שכבר ראינו מהם בתערוכות אחרות כמו Kingdom hearts נעשה עוול חח

ממש לא מסכים אם כבר KH3 היה נראה הכי טוב אצל סוני

הבעיה היא שסקוור דחפו לנו את KH3 יותר מדי לגרון כבר וההרגשה היא שדי ראינו ממנו מספיק הוא לא יצא ואני מרגיש שאני מכיר כל כך הרבה ממנו, אבל עדיין ההדגמה של סוני עם שודדי הקאריבים היתה הרבה יותר שווה מהטריילר שראינו אצל מייק.

סוני גם עשו משהו חכם מאוד והדגישו את מה שכתבתי כאן לפני כמה שעות, רק על הפס4 אפשר לשחק בכל המשחקים הקודמים שחייב לשחק בהם בשביל להבין את המשחק ולהנות ממנו, זה משהו שאפילו הפס3 והפס2 לא מאפשרים באותה שלמות וזה היה חכם מצידם להדגיש כמה שוב, הבוקס מקבל מכל מיני חברות את היחס של "הבן החורג" "הכבשה השחורה" וכו'.

לא מסכים איתך גם לגבי השאר במיחד שדי עפת במחמאות על מייק.
בהשוואה.

מייק הם סוג של HOT של עולם הגיימינג הכל מגיע אליהם באיחור מטאורי והם
מנסים לחרטט לך שאיכפת להם ממך כלקוח.

יותר מהכל ספנסר הוכיח מי קהל היעד של הבוקס.

אנשים שהם גיימרים רצינים מספיק בשביל לרצות גרפיקה עדכנית אבל סה'כ רוצים קופסא ממוצעת שמריצה משחקי צד ג' עם כל מיני שיט שמייק זורקת עליהם לקינוח.

יש קהל לזה, אבל זה לא ראוי להערצה.

סוני פשוט ניצחו את E3 לדעתי

ואני אהיה בהלם אם מישהו יוכל לטעון שמייק לקחה את התערוכה. זה התחיל נורא משעמם עם כל מיני נגנים מעפנים אבל וואו.

The last of us 2: אני מודה הסיפור לא כזה עניין אותי לפחות בנתיים. אני די חושש שזה הולך להיות משעמם עלילתית כמו העונות של המתים המהלכים באלכנסדריה.

אבל הגיימפלי וואו! זה כאילו נוטי דוג אמרו לסקוור "בואו בואו תראו איך עושים משחק ירי התגנבות בג'ונגל עם בחורה כמו שצריך"

ההרגשה היא שהמשחק הוא כל מה שטומב ריידר היה צריך להיות בדור הנוכחי
ההרגשה היא שנוטי דוג שוב מוכיחים, הם היורשים של רמדי בכל מה שקשור לסינמטיות בשוטרים day one גם עם העלילה תרדים אותי ואני מקווה שלא.

(בכל זאת אלי אחת הדמויות האהובות עלי פשוט לא אוהב ת'כיוון עד עכשיו)
אבל הגיימפלי מכר לי תמשחק.

המשחק של סאקר פאנץ: וואו פשוט וואו, סוג של זלדה+ המכשף+ AC+ קסם.
המשחק הזה גורם לnioh 2 ולמשחק של from software להראות פשוט מעפנים בהשוואה!

זה לא שהגיימפלי שהראו כאן עמוק במיוחד, וזה נראה לא יותר מAC ממש מלוטש
אבל וואו מי צריך יותר מזה שהגרפיקה הבעות הפנים והאווירה כל כך טובים?

אם נשווה את זה לדוגמא לAC המשעמם שנחשף ביווון וואו איזה הבדל. ומה זה הגרפיקה המטורפת הזו? הפס4 הזה לא מפסיק להדהים אותי
(גם אם ניקח בחשבון שזו גרסת פרו)

לא יאמן שאנחנו מתעסקים פה עם טכנולוגיה שהיתה קיימת פחות או יותר מ2011-2012 ותראו מה אנחנו שיחקנו בשנים ההם!

המשחק סמוראי הזה לא יהיה הכי עמוק בעולם מבחינת גיימפלי אבל שוב כל הפרחים האלה והדהירה עם הסוס ההבעות פנים של הבחורה הלוחמת האווירה האותנטית מכרו לי תמסע הזה. בשביל דברים כאלה אני גיימר

היה נהדר לראות אצל סוני גם את המשחק החדש והמושקע של רמדי.
אמנם החשיפה הזו רק הדגישה כמה נוטי דוג (ואפילו סאקר פאנץ וסנטה מוניקה)
ירשו כולן את רמדי והתעלו עליה בכל מה שקשור לסינמטיות אבל כל הדור הזה אנחנו רצינו חוויה של רמדי על הפס4 והנה קיבלנו אותה.

ספנסר וסוני עשו שניהם משהו חכם בתערוכות שלהן, ספנסר סילק תחשש שDMC5 בלעדי לפס4 וסוני על אותו משקל דאגה לסלק כל ספק שהמשחק של רמדי בלעדי לONE (אפילו זמנית)

day one, אמנם המשחק נראה לא באמת מתקרב לבלעדים של סוני אבל הוא עדיין חוויה של day one ושמחתי לראות אותו, במיוחד שהפעם מייק לא תהרוס לרמדי כי לא תהיה סדרת כבלים גרועה בתוך המשחק.

רזי 2 : בהתחלה נשבר הזין מעוד זומבים אבל אז אתה קולט שזה רזי 2 ולמרות שידענו שזה יגיע, כבר היה החשש קצת שזה משחק שהולך לדלג לדור הבא.

כייף לראות שהוא כזה קדימה בפיתוח ונהנה ממנו בדור הזה, פשוט כייף!
במיוחד שהוא הולך להיות הרבה יותר מחידוש של 1:1 עם אזורים שלמים חדשים חידות חדשות אויבים חדשים וקטעי גיימפלי ועלילה שמעולם לא היו במקורי וארוך פי כמה ממנו.

nioh 2 : לא כזה דיבר אלי וגם לא ראינו ממש כלום ממנו אבל ברור שזה אקסקלוסיבי רציני גם אם משותף למחשב.

ספיידרמן: מדהים לדעתי. מרגישים כמה שהמפתחים אוהבים את ספיידרמן, שמרו כל כך טוב על ההומור ועל ההרגשה של ספיידרמן ההרגשה היא שאנחנו משחקים בסרט אינטרקטיבי של ספיידרמן וזה בהחלט נאמר כמחמאה ולא כעקיצה.

אני חושב שהרבה יותר קל ללכוד את האווירה של באטמן בתוך משחק מחשב
כי אין לו הומור במיוחד והכל gritty מימלא ומוגזם.

בספיידרמן יש הומור וקטעים דבילים ודברים שהרבה יותר קשה להכניס למשחק ושירגיש טבעי והם פשוט עשו עיבוד מושלם לדעתי, והוכיחו שזה לא אקרם לילדים או ארקם QTE או מה שלא יהיה.

כמעט הכרחתי את עצמי לא לראות כלום מזה שלא יהיה לי ספוילרים אבל זה היה נהדר, לא יכולתי להפסיק לצפות בזה.

ועכשיו למה שאיכזב אותי:
המשחק של קוג'ימה: אני אוהב את קוג'ימה אני אוהב את סוני ואני אוהב את ריידוס יותר משניהם אבל וואלק, המשחק הזה נראה משעמם תחת. אנשים קוראים לזה

סימולטור הליכה,אני קורא לזה בוב הבנאי "The Game " כאילו בחיי Outlast
נראה יותר מעניין מזה.

למה סוני קוג'ימה וריידוס פשוט לא עשו משחק אימה ברוח של המשחק של קונאמי? הרי אני בטוח שקוג'ימה כבר עשה המון עבודה בראש שלו למשחק
אני בטוח שהיה לו רעיון מאוד מוחשי לאן המשחק אמור ללכת, למה הוא התחיל הכל מחדש עם הקונספט הלא ברור הזה?

גם מדאיג אותי שסוני לא הראו גיימפלי אמיתי מהמשחק, כאילו זה או שבקושי יש gunplay או שיש הרבה אבל הוא לא טוב.

וזה מביא אותי לעקב האכילס היחיד של סוני. זה מעולה ש99.9% מהמשחקים שלהם הם Story driven, זה מה שאנחנו רוצים היום ממשחקי הסינגל שלנו.
אבל יש עניין של מינון ואיזון, לא יכול להיות שגיימפלי של הליכה וטיפוס ישתלט לנו על כל משחקי הסינגל כמכניקת גיימפלי באיזושהי אמתלה של "פיתוח דמויות ועולם"

המשחק הזה נראה משעמם רצח. ראיתם תמשחק של רמדי? ראיתם כמה אקשן הם דחסו לשם בכמה שניות? זה מה שקיוויתי שקוג'ימה יעשה במשחק שלו.

הרי מה אתה אומר לעצמך שאם זה לא משחק אימה יותר, אז לפחות שיהיה דחוס באקשן, לא? אבל מסתבר שקוג'ימה בקטע של ברברת ומשחקי הליכה עד שיוכח אחרת ולכן מאכזב רצח לבנתיים.

חבל שזה מעיב על התערוכה הכי טובה בנתיים בE3 הזה.

אני מקווה שקוג'ימה יצליח להוכיח בPSX או בE3 הבאה שהמשחק הזה הרבה יותר ממה שחשבנו כי בנתיים, ממש לא מעניין אותי.

עוד דבר מטופש זה שסוני ביזבזו זמן על KH3 וזה בהחלט זמן שיכל ללכת לפחות
על איזה אקסקלוסיבי יפני שהם בטוח שומרים בצלופן לPSX.

סה'כ הם לא באמת יכלו להתעלות על הE3 שראינו בהן את הוריזון וGOW4
אלה היו E3 שיזכרו לדורות אבל בהתחשב ברף שהם הציבו, אני לא רואה את נינטנדו מנצחת אותם.

סוני פשוט על לבה כל הדור הזה (לבה של הר געש כאילו)
לא יאמן באיזה פער הם מהשאר, והסוויץ שמתגלה יותר ויותר כלא שונה מהWII U גם כן מוכיח את זה.

מישהו 2

New member
מסכים איתך לגבי המשחק של קוג'ימה

the last of us 2 היה ממש מרשים טכנית מבחינת גיימפליי , השחקן ששיחק בגיימפליי שיחק כמו שחקן גרוע באופן מכוון כדי להראות איך המשחק זורם עם הטעויות שלך וגורם לזה להיראות כמו סרט אקשן מהסוג הריאליסטי ביותר. סרט שנוצר ע"י השחקן.
לדעתי אם היינו רואים מישהו מוכשר משחק בזה ההדגמה הייתה הרבה פחות מעניינת כי הוא פשוט היה מצליח להרוג את כולם בהתגנבות או משהו כזה ואז לא היינו נחשפים לאקשן הסינמטי של הקרבות במשחק.
&nbsp
בהחלט קסם שרק נות'י דוג יכולים לעשות וזה לגרום לך להרגיש כאילו אתה ממש משחק בסרט ולא מדובר בסרט אינטרקטיבי אלא שהכול קורה בחי בגיימפליי טהור.
מבחינה גרפית the last of us 2 לא הרשים אותי מי יודע מה.
&nbsp
המשחק של סאקר פאנץ' וקוג'ימה נראו מדהים גרפית אבל המעט גיימפליי היה אדיש ומשעמם.
באופן אישי אססינס קריד של יוון היה נראה הרבה יותר חי ושוקק בשבילי ואני לא משחק בסדרת אססינס קריד בכלל
ספיידרמן פתאום היה נראה לי קצת פחות מרשים גרפית מהטריילרים הקודמים, לא יודע אם זה downgrade או שפשוט המשחק נראה פחות טוב בסביבות סגורות ובלילה.
אבל הוא נראה כיפי מאוד.
וזהו בגדול, הכול היה מאוד slow phase , קריפי , קר ואפל וואלה היו צריכים להכניס איזה sizzle עצבני של משחקי אינדי עם מוסיקה קצבית קצת כדי להפיג את האנרגיות השליליות חח
התערוכה נגמרה ממש מהר ובסופה הרגשתי כאילו בא לי לשחק בגירס 5
&nbsp

evilplate

New member
לא רואה תסריט שהסיפור של TLOU 2 יהיה משעמם

אני מאלו שממש לא בטוחים שהוא היה הכרחי, ושעדיף היה לעשות המשך עם עלילה ודמויות חדשות, אבל אפילו הסרטון מעבר בטריילר היה עשוי ברמה של שלמות מבחינה טכנית, בימוי וכתיבה והכל, אי אפשר פשוט לא להשאב לדבר הזה.

הטריילר ההוא הוא ללא ספק הטוב בתערוכה עד עכשיו, הגראפיקה נראית כל כך טוב שאנשים רבים ב ERA חושדים שמדובר בגרסת הפס5!

פשוט לא יאומן שהדבר הזה רץ על פס4 מרוב שהכל נראה ומרגיש כל כך כל כך טוב, מבחינת אנימציות, ירי, ה gore והחלקות והליטוש של הכל שמתקרבת לרמה של CGI כבר, מטורף.

מבחינת גיימפליי קיוויתי שיחשפו יותר ממה שהם שיפרו ושינו בהמשך, שיראו למשל את העולם הגדול וקצת traversal (שבטוח גם יכלול רכבים לפעמים), ושיראו גם אויבים חדשים ואינטרקציה של יצורים עם בני אדם והכל, ברור לנו שאלו דברים שבטוח יופיעו במשחק אז כנראה הם שומרים כרגע על הקלפים קרוב לחזה בנוגע לשלל השינויים והשיפורים שהכניסו אבל בכל מקרה הביצוע של מה שהם כן הראו היה שלמות.

משחק התערוכה שלי ללא ספק ואחת ההדגמות הכי טובות שראיתי אי פעם ב E3.

איפה ראית אגב המכשף במשחק של סאקר פאנץ'? לא היו שם אלמנטים של RPG בהדגמה.

אני כן מסכים שהוא הרבה יותר מעניין מ AC וגם הרבה יותר יפה, אבל לדעתי לא מדובר פה במשהו שהולך להיות יצירת מופת או משחק פצצה כמו שגרילה עשתה עם הוריזון. זה כן נראה משחק טוב ומעניין יותר מכל מה שסאקר פאנץ' יצרה אי פעם אבל יש להם עוד דרך לפני שהם נכנסים למועדון האליטה של סוני אם צריך לשפוט לפי הדמו הזה.

בכל זאת, יש פוטנציאל למשהו ממש כיפי ומהנה של 8+ כזה וזה לא דבר רע בכלל, אי אפשר שכל בלעדי יהיה 9 ומעלה זה לא ריאלי.

המשחק של רמדי נראה ממש כיפי מבחינת הגיימפליי, אני מקווה שהפעם הם יצליחו ליצור סיפור מעניין וגיוון טוב מחוץ לקרבות כי אחרת הם שוב יתקעו על ממוצע פושר. בכל אופן כיף שמגיע סוף סוף משחק שלהם גם לנו ואני בהחלט אפקח עין.

זה קצת מצחיק כי מבחינה מסויימת הפסדנו בלעדיים ומשחקים עתידיים מ NT שתמיד היו אם כבר קרובים יותר לסוני מאשר MS במשך רוב השנים (HS בהשקה של הפס3 וגם Hellblade שהיה בלעדי זמנית לסוני) אבל מצד שני פתאום הרווחנו משחקים ממפתחת ששנים על גבי שנים היתה נעולה בפנינו כמו רמדי, כנראה שבאמת אין וואקום בעולם :p

רזי 2 זה לגמרי הייפ אחי, יהיה להם קשה לפשל עם זה ולדעתי הם עשו פה את כל ההחלטות הנכונות באדפטציה הזו. לעשות מצלמות סטטיות זה לא היה עובר ב 2018 מחוץ לשוק האינדי, ואני אישית מעדיף לקבל רמת הפקה גבוהה ורזי כזה מושקע מאשר איזו גרסת אינדי זולה יותר עם מצלמה סטטית. מערכת הקרב רק הולכת להיות טובה הרבה יותר וברור שגם יהיו פאזלים והכל. אולי האווירה המיוחדת שהמצלמה הסטטית יודעת לתת תפגע קצת אבל זה מחיר ששווה את זה בשביל מה שנקבל.

זה משחק שאם יצא טוב אני קונה ביום הראשון לא משנה מה יצא באותו הזמן איתו :)

NIOH 2 גם אלי לא מדבר אבל אני שמח בשביל מי שאוהב. המשחק של FROM ושל סאקר הרבה יותר מושכים בשלישייה הסמוראית הזו.

מסכים לגמרי על ספיידרמן, נראה פצצה וכל מה שבעצם יכלנו לקוות לו.
שמע המשחק הזה לא הולך לשבור קרקעות ולהמציא מחדש את הז'אנר כמו שארקהם עשה בדור הקודם, לכן גם אי אפשר לצפות ממנו לתשיעיות. אבל, זה נראה ממש אחלה של משחק ספיידרמן, משהו שרוקסטדי היו מתגאים בו. לא צריך לראות יותר ממה שראינו כדי להבין שהוא הולך להיות כיפי ברמות ומשחק שעומד בכבוד לצד סדרת ארקהם גם אם הוא לא חידש כמו שארקהם חידש.

מה אפשר לבקש יותר מספיידי ברמת האיכות של ארקהם? לא הרבה. אינסומניאק עשו עבודה מדהימה פה וזו עלייה ברמה בשבילם. אני חוזה לו ממוצעים של 85+ והרבה אהבה מצד השחקנים וכולם. גם הוא הולך למכור המוווון ויש לי הרגשה שיהיה מהמשחקים האהובים של השנה גם אם לא יקבל את הממוצעים של "יצירות המופת" סטייל GOW ו RDR2.

מסכים איתך גם לגבי DS, הטריילר הזה היה בדיחה ודי כבר, לא מתלהבים מכל "המסתוריות" והבלבול, אף אחד לא רוצה לראות גיימפליי של בנאדם הולך (בסביבות מדהימות ביופיין, אך גם שוממות רצח) במשך כמה דקות. אני לא יודע מה הקטע של המשחק ואם יש לו גיימפליי אמיתי, אולי הוא כל כך מוקדם שאין להם הרבה מה להראות והוא בכלל יסיים ככותר פס5 או משהו (סיכוי לא רע לזה) אבל לבוא לתערוכה עם ה"גיימפליי" הזה זה לא רציני. מבחינתי לא היה קורה כלום אם לא היה מופיע אם זה מה שיש לו להציג. זה כאילו יש הרגשה שהוא חושב שהעולם ימס מכל נפיחה שלו לא משנה מה יעשה. שיצא מהסרט, עם כל זה שהוא באמת גאון זה לא אומר שהוא מעל כולם, גם מפתחים אחרים גאונים מראים משהו קונקרטי עם תוכן על מנת שנתלהב וגם עליו חלה אותה החובה.

הלוואי והוא היה מוציא את החזון שלו לסיילנט היל תחת שם אחר כמו שהצעת, אבל סוני נותנת חופש גדול למפתחים שלה ובסופו של דבר זו הסיבה שאנחנו גם אוהבים אותם, אבל היה יכול להיות נחמד אם הם היו כופים עליו סטייל קונאמי (שעשו ממנו מכונת MGS מאתיים שנה) לעשות מה שמתאים להם ולמעריצים במקרה הזה, לפחות כמשחק בכורה ותנאי לקבל תקציבים בהמשך, אחרי זה היה עושה משחק משלו כמו DS תחת סוני. אפילו נוטי דוג עשתה בשביל סוני אנצ'רטד 3 ואז קיבלה חופש לעשות מה שבא לה עם TLOU, וקוג'ימה לא מעל נוטי דוג.

בכל אופן נחכה ונראה מה זה הדבר הזה אבל אני ממש לא אופטימי ואני מקווה שזה לא יתפוצץ לכולם בפרצוף שנתנו לו ככה חופש מוחלט להתפרע בלי מחסומים, אני מקווה שיש באמת מכניקות גיימפליי ברמה טובה ושכל מה שראינו שם יתחבר ונאכל את הכובע.

מה שכן אני מופתע בכל זאת שככה עפת על התצוגה כי לדעתי הפרזנטציה היתה ממש גרועה. מבחינת תוכן היו להם דברים לא רעים בכלל להראות באופן כללי אבל עם איך שהשתמשו בזה יצאה פה תצוגה לא טובה כמו שהיא היתה צריכה להיות.

אני חושב שמבחינת חשיבות התצוגה הזו הרבה יותר טובה משל מייק וזו לא תחרות בכלל, אבל מייק כן תקבל את רוב הקולות למסיבה הכי טובה ב E3 כי הם באמת ידעו להרים פרזנטציה טובה עם מה שהיה להם בניגוד לסוני, בלי קשר לזה שהיתה להם נוכחות חזקה יותר של צד ג' מה שהוביל לגם יותר טריילרים ותוכן בכלליות.

מסכים לגמרי שלא היו צריכים לגעת באלי וג'ול

הסוף סגר את הסיפור כל כך טוב לא משנה מה יהיה הסיפור הוא לא הכרחי, היו צריכים להתחיל עם דמויות חדשות וזהו. אני לפחות מקווה שזה המשחק הסופי בסדרה ושלא מחכה לנו גם TLOU Part 3/4 וכו' כי די מיציתי את הזומבים כ

plot device רציני. ובא לי לחזור לראות אותם כיצורים מגוכחים כמו שרזי מציג אותם.
כאילו עם כל הכבוד טריילר לDMC לא ניצח בשבילי למייק תתערוכה, אם ספנסר היה מציג לנו את DMC בלייב כמו שסוני עשו למשחקים שלהם במקום טריילר? סיפור אחר לגמרי ויש מצב שהייתי יכול לדבר על מצב שהם שקולים לסוני.

סוני עשו משהו קצת ריסקי כי אני לא הייתי בטוח שאני רוצה לראות כל כך הרבה גיימפלי מהבלעדיים האלה כי כולם קניות בטוחות אז זה סתם לעשות לעצמנו

ספוילרים לעתיד, אבל בדיעבד אחרי שצפיתי במקום להרוס לי סוני הוכיחו לי
שכל הבלעדיים שהוצגו חוץ מהמשחק של קוג'ימה הם day one.
הרבה מזה זה באשמת המתים המהלכים שבעונה האחרונה סופית הרסו לי כל מוטבציה אפשרית להמשיך לצפות בסדרה הזו והמאיסו עלי את כל הז'אנר האפוקליפטי (לא מחשיב את רזי כי זה אחרת)

המשחק עצמו יהיה מדהים כך או אחרת אחי :). אני מאמין לסוני שראינו את גרסת הפרו ולא את גרסת הPS5
. כאילו זה משחק סוף דור מנוטי דוג על גרסה משופרת של הדור הנוכחי ברור שזה יראה לא מהעולם.

כל הדור הזה השתעשענו בספקולציה למה הPS4 יהיה מסוגל שינסו לסחוט אותו לחלוטין, אז הנה זה (פחות או יותר) התשובה, ככה כנראה נראה משחק שסוחט את הקונסולה (עם רזוולוזיה ופריים רייט פחות טובים על Base כנראה)

שמע אני גם לא שולל את העלילה לחלוטין זה לא שאני אשחק במשחק ואתחיל לדלג על סרטונים, כן? זה פאקינג אלי אני אבדוק תמיד מה קורה איתה כמו שסחבתי את הזוועה במתים המהלכים רק בשביל לראות מה הולך עם ריק.
(כי די דריל הפך לעציץ ושאר הדמויות נהיו משעממות תחת חוץ מריק)

אני פשוט לא מאמין שזה יגיע לגבהים של המשחק הראשון או ישאב אותי באותה צורה וזה לא רע,גם במשחק של רמדי אני לא הולך לצפות מהעלילה לגבהים מטורפים זה לא ימנע מהמשחק להיות כייפי בטירוף וday one ולהיות טראש מהנה.

אחי לא הייתי אומר שעפתי על התערוכה של סוני, אבל בואנה הם פתחו לנינטנדו ומייק ת'תחת לדעתי. זה לא שהיתה להם תחרות אבל כאילו עדיין. חוץ ממישהו 2 שאמר שיצא מהתערוכה של סוני עם חשק עז לשחק בגירס 5 אני לא ראיתי אף אחד שהעדיף את מה שמייק או נינטנדו הציגו.

בתור מישהו שצפה בלייב אני מסכים שכל ההגשה והנגנים המעפנים האלה ואיך שזיינו לנו תמוח על דסטני 2 באמצע התערוכה בלי קשר לכלום וניסו להליב אותנו על קול אוף דיוטי, זה היה קצת מוד קיילר, אבל זה עדיין לא אומר שמייק ניצחו לדעתי.

כי וואלה לדעתי ולדעת הרבה אחרים שהיו איתי בצ'ט של התערוכה החפירה של מייק על פורצ'ה היתה mood killer התערוכה של מייק הביאה אותי למצב שאני חושב "וואו יכולתי לעשות משהו מועיל בזמן הזה"

התערוכה של סוני גם כן נתנה לי לפעמים הרגשה של "יאללה אני אלך לישון וזהו"
אבל נשארתי כדי לראות בלייב את המשחק הסמוראי ו... הוא היה שווה לי את זה בענק ובסוף קיבלתי עוד הפתעה בצורת רמדי ורזי 2 ריימיק שהיו שווים לבד את זה שנשארתי ער. לא יכול להגיד את זה על התערוכה של מייק שלא יצאתי משם עם שום וואו אמיתי.

אני חושב שמבחינתי המשחק של סאקר פאנץ יתעלה בקלות על הוריזון. הוריזון לוקח בקלות מהבחינה הגרפית הטכנולוגית והוא אחד המשחקים הכי יפים שקיימים, מהמשחקים היחידים ששווה לשחק בהם נטו בשביל הגרפיקה שלהם.

אבל אותי אישית (בגלל האהבה הלא מוסתרת שלי לאסייתים) הרקע של המשחק החדש יותר מעניין אותי, תראה שוב בהדגמה את הקרב של הגיבור עם האישה תראה את כל העלים האדומים ההם מתנופפים ברוח באמצע הקרב זה פשוט מטורף אחי. ואז בוא נזכור שסאקר פאנץ אומרים שראינו רק סייד קווסט.

לא בונה הרים וגבעות שאני לא אתאכזב לי כמו עם הוריזון או משהו אבל לדעתי יהיה משחק יותר טוב מdays gone למשל ואני הולך לקנות בהשקה.
(מה שכזכור לך שנינו לא עשינו עם הוריזון בסוף)

זה נכון שלא היו אלמנטים של הRPG הקטע עם הסוס והמרחבים הפתוחים העצומים פשוט עשה לי וויב של זלדה/המכשף ואהבתי את זה :) מפה זה הזכיר לי תמכשף.

כל מה שאמרת על DS קוג'ימה עסוק יותר מדי בלאונן לעצמו כל טריילר שהוא מוציא אני מניח שכל הררי הניתוחים שהטריילרים מקבלים נותנים לו חתיכת בוסט לאגו.

אבל די אחי זה לא עובד, כמו שאמרתי זה או שאין gunplay כמעט בכלל או שהgunplay כל כך גרוע שבגלל זה לא מראים אותו ובגלל זה קוג'ימה ממליץ להימנע מקרבות ירי ולהשתמש רק בהתגנבות.

אין לי בעיה שזה משחק התגנבות, אבל למה לא הסבירו לנו מה המשחק מההתחלה? מבאס תחת. עדיין יש לי תאוריה שהמשחק ייצא בסופו של דבר

כמשחק אפיסודי ושנחזה בסופו רק בסוף דור הPS5 כלומר נתחיל אותו על הPS4 נסיים בסוף הדור הבא, אלוהים יודע אם אני צודק בתאוריה הזו אבל אני מבסס אותה בעיקר על דברים שקוג'ימה אמר לפני כמה שנים שהוא היה רוצה לראות את המודל האפיזודי יותר תופס יותר תאוצה בגיימינג.

אני לא נגד החזון שלו אני תומך בו אני נגד השיעמום שהוא הראה פה,לא יודע אם סוני היו צריכים לכפות על קוג'ימה את זה. היו יכולים פשוט להחתים אותו על שני משחקים.

קשה לי להאמין שדל טורו היה מתנגד לחזור לעבוד איתם, קשה לי להאמין שקונאמי וסוני (שהיחסים בינהן מצוינים) היו עולים על שרטון אם סוני היתה עוש משחקאימה . או שנורמן היה מתנגד,עכשיו שהמתים המהלכים מדשדשת וזה לא יזיק לכיס שלו לעשות שני משחקים.

אני מניח שקוג'ימה אולי כן רצה דווקא לעשות את המשחק אימה אבל זה שדל טורו נכווה הכי הרבה מקונאמי והחליט לא להשתתף יותר במשחקים אולי קוג'ימה הרגיש שזה לא אתי לעשות את זה בלעדיו ושהוא יראה את קוג'ימה וריידוס קוטפים תהילה לבד לא יודע, בכל מקרה חבל לי שקוג'ימה לא עשה את זה.

כי הדמו של PT לגמרי הראה שיש לו תשוקה לפרויקט נקווה שיחזור אליו ביום מן הימים כרגע המשחק זוועה וכמו שרמזת הוא היה צריך להיות פרויקט משני אצל סוני והאימה ראשון.

התערוכה לא מושלמת יש הרבה דברים שסוני יכלה לשפר בה ולא הכול קשור להגשה, חלק מזה זה גם בתוכן.

ראיתי הרבה אנשים שאמרו שהתערוכה לא שווה כי לא ראינו תפרויקט הבא של נוטי דוג, זה קצת הזוי לצפות או לבקש דבר כזה אבל מה שהם כן יכלו לעשות?
לדבר עם סקוור שיביאו תמשחק החדש שלהם עם פלטיניום לתערוכה הרי זה

אקסקלוסיבי והוא די מוכן הרי סקוור יראו גייימפלי שלו בפחות מחודשיים והשמועה היא שהוא משתמש בהרבה נכסים גרפים מסקילבאונד שיועדו ללכת לפח.

סוני יכלה לעשות פעם אחת חסד לדרגון קווסט 11 בתור סדרת הJRPG החשובה והמשפיעה בכל הזמנים ולתת לו ייצוג של כבוד שיתן לו את החשיפה שהוא ראוי לה
יכלו להראות לנו איזה אקסקלוסיבי יפני הם שומרים לPSX במקום לשמור דברים לPSX כי אחרי כמה שנים רצופות כולנו יודעים שיהיה אקסקלוסיבי יפני בPSX.

הרבה יכל להשתפר אבל התערוכה עדיין לא ראתה ממטר את מייק ונינט לפי דעתי.

evilplate

New member
אמרתי שהמתים המהלכים לא משהו

לקח לך זמן להבין אבל בסוף הצטרפת אלי ;)

אגב גם אני פרשתי מהסדרה אחרי עונה 7 לדעתי ומאז לא ראיתי ממנה כלום. את כל העונה האחרונה פספסתי ואני לא חושב שאני אי פעם כבר אחזור אליה, פשוט חבל לאיזו רמה נמוכה הם התדרדרו שם.

ושמע אני משחק בפס4 ורואה לאיזו רמה של גראפיקה המכשיר מסוגל להגיע (מאוד גבוהה ומרשימה) אבל מה שראיתי מ TLOU2 הריח לי מעבר. אתה מכיר את זה שאתה מקבל אחרי כמה שנים כבר סוג של feel לחומרה שלך בבית ואתה יכול לשער פחות או יותר מה המקסימום שלה ומה מרגיש כאילו זה כבר מעבר? אז ככה הרגשתי מהגיימפליי של TLOU2.

אם זה לא פס5 אז לך תדע אולי הם מפתחים את זה לפרו ואז משנמכים לפס4 הרגיל? זה יהיה נורא אם זה נכון. בכלליות אני מתחיל להרגיש חרטה שלא שדרגתי לפרו כשיצא אחי, עכשיו זה כבר מרגיש מאוחר ומטופש מדי כשהדור הבא די בפתח אבל בדיעבד זו כנראה היתה טעות.

עם הפס5 אני כנראה אקנה כבר 2 חומרות, זה שווה רק בשביל המשחקים של סוני, אף חברת צד ג' לא יוצרת לי את אותה החרטה, אני בסדר עם לשחק AC ומטרו והכל על הפס4 הרגיל, אבל המשחקים של סוני כל כך יפים ובכמה רמות גראפיות על שאר התעשייה שאתה קצת מתבאס שלא יוצא לך לחוות אותם במקסימום שלהם.

אני אישית כבר נשאבתי לאווירה ולעולם של TLOU2 רק מהסרטון מעבר הקצר שהיה שם, אבל זה כנראה כי הרמה הטכנית והביצוע של נוטי דוג כל כך טובים שקשה לי שלא. בכל אופן מסכים שעדיף היה להניח לאלי וג'ואל לנפשם.

אני לא חושב שסוני פתחה למייק את התחת, אני מסכים שהיא ניצחה בקלות אם מדברים על תוכן משמעותי לפלטפורמה, אבל מבחינת שואו ופרזנטציה וגם כמות משחקים והכל אצל מייק היתה רמה הרבה יותר גבוהה. סוני פשוט פישלו עם איך שהם הציגו את המסיבה הזו, זה לא ברור לי למה זה קורה, הרי זו אותה הסוני שיצרה את הפורמט הכי מושלם שנראה ל E3 ב 2016 ופתאום ככה הם התדרדרו.

מייק סיפקה את המסיבה הכי טובה ואני חושב שאתה תראה את זה גם בכל המשאלים וההצבעות, הראו שם גם הרבה יותר תכנים, כמובן שהבעיה היא שרובם יוצאים גם לפס4 וזה למה סוני ניצחה מבחינת תוכן משמעותי אבל עדיין כצופה אובייקטיבי לדעתי הרוב נהנו יותר לצפות במסיבה של מייק.

הופתעתי באמת שמה שראינו מ GOT זה בסך הכל סייד קווסט, קצת מביא לי יותר אמון לגבי המשחק, אם באמת התוכן הצדדי יהיה ברמת השקעה כזו אז זו כבר קפיצה ענקית בשביל סאקר פאנץ'.

לא ידעתי שהתאכזבת מהוריזון, דווקא שיבחת אותו. מה קרה פתאום?

מסכים עם מה שאמרת על DS אבל אני לא חושב שהם ילכו על תוכן אפיסודי איתו, זה מתאים אולי להפקות יותר קטנות ופה זה כן נראה משהו רציני ומושקע.

הלוואי והפרויקט הבא של קוג'ימה יהיה לבנות את המשחק אימה שרצה, אני בטוח שגם דל טורו יסכים להצטרף הרי הוא משתף איתו פעולה ברמה מסויימת גם ב DS, זה יהיה מגהטון ענקי אם הם ידחפו אצבע לעין ויקימו לתחייה את סיילנט היל עם שינויים נדרשים כדי לא לחטוף תביעה מקונאמי. לסוני אין משחק אימה AAA (ו UD לא נחשב כי זה ז'אנר אימה סיפורית, מדבר על אימה עם גיימפליי "אמיתי" סטייל רזי וסיילנט) וזאת ההזדמנות לספק למעריצים גם משחק בז'אנר הזה.

הרי תמיד אמרנו שזה מה שיפה אצל סוני, שהיא דואגת לכולם באיזשהי רמה, אז גם את זה צריך וקוג'ימה זו ההזדמנות המושלמת. חבל שנבזבז עכשיו שנים על הדבר המעפן הזה שהוא כרגע יוצר שם.

וכן אחי גם מבחינת תוכן סוני יכלה לשפר בהרבה ואני לא מדבר על דברים בדיוניים ולא ריאליים כמו הבא של נוטי דוג או לחשוף את הוריזון 2, יש להם כבר מספיק משחקים מוכרזים ומוכרים שיכלו להראות. מה עם concrete genie למשל? למה לא להכריז על תאריך ל Dreams עם טריילר חמוד מהקמפיין? גם Days Gone יכל לקבל יחס למרות החשיפה ב GI עם דמו גיימפליי חדש ממשימה יחסית מאוד מושקעת שלא ראינו. לא חסרים דברים להראות אבל משום מה הם בחרו להציג את מה שהציגו וזה מאכזב מאוד.

על נינטנדו אין מה לאמר אחי, חרא של מסיבה היתה להם, רק המעריצים הכי מורעלים של סמאש (שזה בערך 3% מכל מי שקונה את המשחק, אלו שממש תחרותיים והכל) יכלו להנות ממסיבה כזו. בשביל כל השארת גם רבים שיקנו את סמאש ויהנו ממנו, זה היה ממש מעפן.

מישהו 2

New member
אני יכול להבטיח לך - TLOU2 ירוץ מושלם על ה- PS4

והסיבה לכך היא שאנצ'רטד 4 רץ מושלם.
זה בסה"כ המנוע הגרפי של Uncharted 4
הצמחייה היא אותה צמחייה עם אותו פיזיקה. אולי עם כמה שיפורים קלים של אור וצל מפתיע אותי שמבחינת תחושה אתה מרגיש שזה לא אמור לרוץ
עכשיו, זה לא שלא היו דברים מרשימים גרפית בתערוכה של סוני כבר אמרתי.
המעט שראינו מהמשחק של סאקר פאנץ' ו- death stranding היה פסיכי לגמרי.
הסביבות פשוט היו פוטו-ריאליסטיות
רק שמבחינת גיימפליי לא ראינו משהו שיעיף את המוח.
אישית אני חושב ש- death stranding הוא חומר של PS5

למעלה