מי הולך לצפות כאן בתערוכה של מייק?

כנראה בדעה הזו אנחנו חלוקים אחי וזה בסדר

https://kotaku.com/cyberpunk-2077-is-a-first-person-rpg-1826775323
לסקוור לדעתך יש הרבה מה ללמוד לפני שהם יוכלו לדגדג את CDP אם כך למה שני המשחקים האחרונים של דאוס אקס הם מקור השראה וריפרנס לCDP עבור סייברפאנק? רק כי אלה המשחקים הכי עדכניים בז'אנר? אני בספק רב.

אני יכול להסכים שסקוור לא נותנים פול גז לדאוס אקס CDP יעילים יותר מאיידוס מונטריאול ומוכשרים יותר טכנית, אבל סקוור כמכלול כמפיצה עשתה דברים נהדרים עם הIP של דאוס אקס, הכזירה אותו לרלוונטיות ואם הם יתנו לו את אותו תקציבים והשקעה שמשחקי הטומב ריידר/מרוול/פיינל פנטזי/דרגון קווסט
מקבלים, לדעתי הוא יהיה IP קיילר.

דאוס אקס HR ממה שאני זוכר היה גם אחד ממשחקי הדור שלך אז מה פתאום אתה מתנער מהם :) ?

כן הם פישלו בענק עם MD (וזה עדיין לא מונע ממנו להיות השראה לCDP )
לא אהבתי את MD אבל אני עומד על זה שאם סקוור באמת ירצו להיכנס ראש בראש עם CDP הם יאנסו אותם בלי מלח.הכל שאלה של כמה אתה "מתאבד על זה"

ועכשיו אני אשחרר רגע מהפאנבויות שלי לסקוור ונתייחס לסייברפאנק. אחי אני ממש לא מזלזל בשבחים בעיקר לא שהם באים מיורוגיימר ומהבחור הטכני שלהם.
ואני מאמין שהמשחק נראה טוב ומלהיב, והוא בא גם מחברה שיודעת לעשות משחקים שמלהיבים גיימרים הארדקורים כמונו אז לא ציפיתי למשהו שישעמם אותם.

אבל מהרשמים מדובר בRPG מגוף ראשון שמכיל הרבה אלמנטים של אקרובטיקה טיפוס על קירות ודברים שבעיני לא זורמים בגיימפלי של גוף ראשון. כן אפשר להביא נגיד את טיטאנפול ושוטרים אחרים שהכילו אלמנטים כאלה בגיימפלי

שלהם, אבל אני לא מצליח לברוח מהתחושה שפארקור ואקורבטיקה זה תחום של משחקי גוף שלישי

הרבה מאוד אנשים הגיבו כמו שתיארתי אחי לא יודע איך לא נתקלת בהם בEra ופורומים אחרים בשרשורים כולל בשרשור של VG24 על המשחק.
הנה למשל מגיב מקוטאקו על החדשות שאומר את אותו דבר עכשיו ראיתי.

Totally... I mean, didn’t Deus EX already do basically this exact First Person w/ little Third Person moments formula while also being kinda cyberpunk / futuristic? Pretty sure this news
just halved their audience for this game.

יכול להיות שבEra קראת רק את השרשור של הרשמים העיתונאים ולא איך הגיימרים הגיבו לחדשות כי הנה השרשור ואפילו אצל המגיבים הראשונים בשרשור אתה תראה אנשים שזה עשה להם טרן אוף טוטאלי מהמשחק יותר קיצוני בהרבה ממה שאתה רואה אצלי לדוגמא.

הנה השרשור אחי תרפרף וכמובן שגם בשרשור של VG27 תראה את זה.

https://www.resetera.com/threads/cy...d-classes-go-anywhere-first-person-rpg.48630/
ברור שיש אנשים שהגיבו כמוך ב" לא מבין איך זה יכול להוריד לאנשים מהמשחק בצורה טוטאלית כזו" או "אני מאוכזב אבל סומך עליהם".
אבל כך או אחרת כמו שאמר המגיב שציטטתי מקוטאקו נוצר פילוג לגבי המשחק.
בגלל החדשות האלה.

אין מה לעשות שהמשחק ששם אותך על המפה זה משחק כמו the witcher 3 זה הפך להיות המשחק שהגדיר את הציפיות מהם. בדיוק כמו שאמרת בעצמך דמות אייקונית והכל.

אם נוטי דוג מחר תגיד שבמשחק הבא שלהם אין דמות ראשית מוגדרת וגוף ראשון אנחנו נראה את אותה תגובה.

גם אחי זה RPG של עשרות שעות! עם אלמנטים של פארקור שעושים סחרחורת אנחנו באמת נצליח לשחק בזה שעות בלי לקבל בחילה? אני רואה הרבה אנשים שכמוני מודאגים אם הם באמת יוכלו לחרוש על המשחק הזה עם זווית הראייה הזו.

כמו שאמרו גיימרים אחרים ברשת, יש הבדל בין סשן מהיר וקליל של Call of duty לRPG שמשחקים שעות שכל ההנאה שבו זה חקירת סביבות והישאבות טוטאלית.
במצב כזה שהסנשים יהיו ארוכים יותר הסחרחורות והבחילות יגיעו מוקדם יותר.

יש אנשים שבטוחים שCDP לא מראים לנו את הדמו של השעת גיימפלי כי הם מעונינים להכניס שינוים נרחבים מאוד לגיימפלי לפי הפיידבק שהם יקבלו מהעיתונאים או התגובות שלנו לרשמים האלה.

אז אולי בסופו של יום הם כן יוסיפו גוף שלישי כדי להימנע מלפגוע במכירות אבל אתה יודע שבמצב כזה הגוף השלישי לא יהיה אידיאלי כמו במכשף, המשחק לא ירגיש כאילו הוא תוכנן לגוף שלישי והכל ירגיש קלאנקי אולי אפילו יותר מאשר אצל בטסדה.

השמועות הם שעדיין מדובר במשחק דור נוכחי אחי, אבל אולי אחרי מה שיורוגיימר אמרו נעשה בשכל אם נשמור לנו אותו לדור הבא גם אם הוא ייצא לPS4.
(לא נראה לי שנצליח להתאפק אם הוא יגיע לPS4, אבל זה תלוי כמה קרוב הוא יהיה להשקת הPS5 )

כך או אחרת אני ממש לא אתנגד שנתחיל את דור הPS5 עם משחק מאסיבי כזה במקום לשחק בזבלונים, אז זה ניצחון בשבילנו בכל מצב :)

אבל כן ההייפ שלי עדיין למטה למרות הרשמים המטורפים של העיתונאים וגם אצלך אני מרגיש אכזבה, אמנם לא חזקה כמו אצלי ואני מרגיש שאתה יותר מאמין במשחק ממני אבל כן מרגיש שזו לא בדיוק היתה הפנטזיה שלך על המשחק.

אני לא יכול לשקר כשאני רואה עיתונאים מכובדים צועקים "המציאות עלתה על הציפיות" זה מסקרן אותי לראות מה הם ראו שהוציא מהם משהו כזה, ואני בטוח שזה משחק איכותי אבל אני בטוח שהוא גם יאכזב אותי.

יותר ממה שאני רוצה לראות את הגיימפלי אני רוצה לראות איזו גרפיקה הם כבר ראו שהוציאה מהם מילים כמו "זה לא משחק של הדור הזה"
ומעניין אם הם יגלו שהם ראו משחק דור נוכחי אחרי הכל ויראו שזה רץ על הפס4 ואיך הם יגיבו :)

כך או אחרת ההייפ לא חזר אבל אני מקווה מאוד שנראה אותו בE3 הבאה ונוכל להבין מה הם ראו.

evilplate

New member
סייברפאנק מבוסס על משחק לוח

אם אתה מדבר על מאיפה הם לקחו את ההשראה לעולם הזה.
&nbsp
מבחינת גיימפליי הוא לוקח רעיונות מכל מני דברים כולל הוויצ'ר עצמו.
&nbsp
חוץ מזה אחי אל תשכח שדאוס אקס זו לא המצאה של סקוור אלא של וורן ספקטור בזמנו על ה PC. סקוור עשתה עיבוד חדש למשחק, לא באמת המציאה אותו.
&nbsp
אני מאוד אוהב את HR אבל לדעתי הוא לא בר השוואה מבחינת השאפתנות למה ש CDP השיגו בוויצ'ר 3. שמע אני לא בקטע להעליב את סקוור או משהו אבל CDP זה מהטופ של הטופ היום מבחינת יכולות ושאפתנות, רק רוקסטאר מגיעה לרמות האלה ובת'סדה כשהיא שווה משהו (והדור הזה עם פולאאוט 4 היא לא ממש שווה), זה למה אני מדבר ככה.
&nbsp
לא חושב שלסקוור יש את היכולת לאנוס אותם, גם סדרת הדגל הכי מושקעת שלהם כמו FF לא מתקרבת לרמה של הוויצ'ר, נשמע לי שאתה קצת מזלזל ב CDP ובאיזו רמה המפתחת הזו נמצאת היום אחרי הוויצ'ר 3 ושתי ההרחבות שלו.
&nbsp
קראתי באמת מה שאמרת, צודק באמת יש הרבה תגובות כאלו ברשת, אני חושב שזה overreacting, וחוסר אמון במפתחת כמו CDP.
&nbsp
אם זה נובע מבחילות אני יכול להבין, אבל אם זה מביקורת על גיימפליי אז וואלה צריך לתת להם קצת יותר קרדיט מזה.
&nbsp
אני גם העדפתי גוף שלישי ודמות מוגדרת והתאכזבתי במידה מסויימת שזה לא, אבל אני מאמין במפתחת הזו ואני גם שומע מה אנשים שאשכרה צפו במשחק אומרים אז אני מנסה לשמור על ראש פתוח ולא לשלול מראש ולאמר שההייפ ברצפה.
&nbsp
נוטידוג זה מקרה אחר כי הכל זאת אנחנו רגילים לסינמטיות ולסיפורים שלהם וזה לא שיש הרבה מפתחות שעושות משהו כזה ברמה הזו ככה שזה כן יהיה מאכזב אבל אפילו אז אני אשתדל לשמור על ראש פתוח.
&nbsp
עם CDP מדובר במפתחת שעושה RPG גדולים כאלו, אז היא החליטה הפעם בגבולות הז'אנר לעשות את ה RPG הבא בלי דמות מוגדרת ולשנות נקודת מבט, זה לא משהו שחריג לז'אנר שהיא פועלת בו. היא לא בוגדת בעקרונות של הז'אנר אם אתה מבין אותי, היא עדיין תספק את הסחורה עם ה RPG הכי טוב של אותה השנה.
&nbsp
אני חושב שאתה מגזים עם זה שאתה כבר קובע שבוודאות תהיה מאוכזב, לפחות תתן צ'אנס ותחכה להדגמה שהעיתונאים ראו בתקווה שתצא מתישהו בהמשך השנה.
&nbsp
וגרסת הפס4 בכל מקרה לא תראה ככה, זה בטח רץ על ה PC הכי חזק שיש וגם אז זה סחט אותו טוב, גם אם זה רץ על הפס4 זה בטח יהיה פער גדול ממה שהם ראו.
&nbsp
&nbsp

אחי סקוור וCDP בכלל לא באותו לבל

סקוור היא מעצמה בגיימינג מאמצע שנות ה80 עד היום
(זוכר שראינו את הרווחים שלהם לפני איזו שנה ונדהמו שהם איזה מקום 9 ?)

החידושים שסקוור הביאו לגיימינג (שלא לדבר על זה שהם יצרו ז'אנר שלם בעצמם)
CDP יש לה עשורים להתקרב לזה.

אז היה להם משחק אחד מאוד מוצלח the witcher 3 שהיה אחד הטובים בדור הזה.

גם Bioware נחשבה בדור הPS3 והPS2 למה שתופסים מCDP היום
(מעצמה של WRPG ) ואיפה Bioware היום אחי מי זוכר אותם מחזיק מהם או סופר אותם עושים שוטר שנראה בדרך להיות Meme.

אני חלילה לא אומר שCDP תלך בדרכם ואני מאחל להם בהצלחה ענקית
אבל בעיני הם לא מדגדגים את סקוור שהם מעצמה כבר 5 דורות ברצף.

אתה גם קצת נותן יותר מדי קרדיט לוורן ספקטור על הדאוס אקסים האחרונים הכי ופחות מדי לסקוור היפנית.

אם תרצה יש לי מקורות להוכיח לך, שאת הרעיון למשחק היברידי בין גוף ראשון לשלישי הביאה בדאוס אקס הביאה סקוור היפנית כדי להנגיש תמשחק.

סקוור היפנית עשתה את סרטוני הCGI והטריילרים לכל המשחקים בסדרה, ואני מניח שהיתה להם שליטה יצירתית לא קטנה גם על הרייבוטים של טומב ריידר.

אם אתה רוצה מקורות אביא אותם אבל אישית לפי דעתי? מספיק שתלך לראות את דאוס אקס 2 בבימוי של ספקטור שבו הוא ניסה לעשות את מה שסקוור עשו ולהנגיש תסדרה לקהל של קונסולות (על הבוקס המקורית)

תרפרף בביצוע של דאוס אקס 2 ותגיד לו שהוא באותה רמה של מה שסקוור עשו לIP.

לא בא לזלזל בCDP חלילה אבל מפה ועד שנציג את סקוור כחבורת יפנים מטומטמים שרק משלמים צ'יק למערב שיפתח להם משחקים המרחק רב.

וזה בלי שהזכרתי שבצד המערבי שלהם יש להם תאנשים שהדריכו ופיקחו על רוקסטדי שעשו את באטמן ארקהם המהולל.

קיצור כישרון יש שם בכמיוות.
אני די בטוח שאם הצוות של פיינל פנטזי 15 היה מפתח את דאוס אקס הבא הם היו עומדים ראש בראש עם CDP הבעיה מבחינת סקוור היא... מי יפתח אחר כך את פפ16?

עזוב את הצוות של פיינל פנטזי קריסטל דינמיקס יכולה לעשות אחלה עבודה בזה
אבל לצערנו מבחינת סקוור לעבוד עם מארוול זה יותר מפתה כי זה כסף הרבה יותר גדול.

זה שלCDP יש שאיפות ענק להתחרות ראש בראש בבטסדה על מכירות של 30M+ (טעיתי בנתונים סקיירים לא מכר 22M הוא מכר 30M )

לא אומר שהם יכולים באמת להגיע לזה/ כרגע הטריילר של סייברפאנק עומד על 11M צפיות זה מרשים מאוד אבל חכה שכל הצופים האלה יידעו שהם לא יכולים לשחק בגוף שלישי. חכה שכל המעריצים של המכשף 3 יידעו את זה.

ממה שראיתי ברשת גם גיימרים יחסית מעודכנים לא יודעים שCDP הבטיחה כבר שנים שיהיה אפשר לשחק בגוף שלישי. וכנראה מי שידע לוקח את זה יותר קשה.
(נראה דווקא שהאמת הרבה ידעו כי הרבה מתעצבנים על זה)

אני לא בא לחרבן על CDP ולהגיד שהם לא שווים כלום. אני רק בא להגיד שזה שהיה להם דור אחד מצויין לא הופך אותם לTop Tier בעיני.
לBioware היו שני דורות סבבה הם כרגע בTier של ביוור בעיני בימים הטובים שלהם.

תראה בשביל לסיים את זה בצורה יותר אופטימית. כולי תקווה שכל הרעש שאנשים כמוני עושים על העניין הזה יגרום לCDP להחזיר את הגוף שלישי למשחק ושיתאמצו שהוא לא ירגיש לא שייך אלא אינטגרלי.

(למרות שאתה יודע מה? גם אם הוא יהיה קלאנקי רצח בגוף שלישי זה עדיף לי ולמכירות)

אם CDP כל כך קשובים לגיימרים כמו שהם אומרים זו ההזדמנות שלהם להראות את זה.

כרגע הפרויקט מרגיש כמו משחק AAA של PC הוא לא מרגיש כמו משחק אונברסלי שבאמת נועד לשחקני קונסולות, מרגיש כאילו אנחנו afterthought שלהם.

evilplate

New member
סקוור לא יצרה משחק ברמה של הוויצ'ר 3 כבר שנים ארוכות

ברור שיש להם יותר כח, ושהם יחזיקו יותר. גם ל EA יש יותר כח וותק והכל ואם אני צריך להמר מי תהיה פה עוד עשרים שנה EA או CDP אז ברור על מי אהמר. זה עדיין לא אומר שיש ל EA מפתחת שמתקרבת לרמה של CDP :)
&nbsp
אחי וורן ספקטר המציא את דאוס אקס, בגלל זה אמרתי שגם אם CDP לקחו מדאוס אקס השראה במשהו, אז זה קשור לוורן ספקטר כי הוא זה שהמציא את העולם ואת כל הקונספט גיימפליי של דאוס אקס. לא מתווכח אם סקוור עשתה את המערכת ההיברידית אבל מה זה קשור ל CDP? הרי הם לא משתמשים במערכת כזו בכלל, הכל שם מבט ראשון חוץ מנסיעה ברכבים וסרטוני מעבר.
&nbsp
בסקוור יש כשרונות אבל לא משהו שברמה של CDP כרגע, הצוות של FF15 בקושי הצליח לעשות FF טוב אז אתה באמת חושב שיוכלו ללכת ראש בראש מול CDP? מצטער אבל לא מאמין בזה.
&nbsp
גם קריסטל דיינמיקס לא עשו בכל חייהם משהו ברמה של CDP. סורי אם אני נשמע פאנבוי אבל המספרים והמוניטין מדברים פה, מתי הם התקרבו לסטטוס של אחד ממשחקי הדור לדעתי עבר כבר את ה 20 מיליון עותקים? הם לא בליגה הזו, אתה מדבר על חומרים כמו בת'סדה ורוקסטאר כשאתה מזכיר את CDP של היום.
&nbsp
אני חושב שאתה יותר מדי מגזים בנוגע להשלכות של הגוף ראשון, לדעתי גם בסקיירים הרוב שיחק בגוף ראשון וזה לא הפריע למשחק למכור ככה. אם הם יצליחו לייצר משחקי אגדי כמו שזה נשמע אז שום דבר לא יעצור אותם מלהגיע למכירות הזויות, אבל נראה.
&nbsp
אני גם אשמח לקבל אופציה לגוף שלישי ככה או ככה אבל זה לא ימנע ממני לקנות אותו אם הוא יעמוד בציפיות. זווית מצלמה לא תהרוס משחק שלם מבחינתי.
&nbsp
&nbsp

אבל זה הקטע גם סקוור התחילו כמו CDP בדיוק (ואפשר להגיד )

שגם בטסדה. סקוור התחילו כמפתחי RPG לכל דבר שמרוב כוח הפכו את עצמם למפיצים אם CDP יראו את אותה עיקביות שסקוור ובטסדה מראות
(למרות שגם את בטסדה אי אפשר באמת להשוות לסקוור מבחינת כישרון)

אז הם גם יעלו על דרך המלך ועוד 20 שנה אתה תראה אותם עושים דברים הרבה יותר מגוונים ממשחקי WRPG.

מי השווה אותם לרוקסטאר אחי? כמה עיתונאים שנכנסו להייפ מטורף בגלל דמו שהם ראו? אחי יש לי בעיתיות מטורפת עם הדמו שהעיתונאים ראו.

ראשית אין לנו מושג מה העיתונאים באמת ראו, אולי הם ראו את המשחק בגרפיקה אידיאלית שאפילו הPS5 לא יוכל להציג?

אולי הגרפיקה תהיה אותו דבר בPS5 ואפילו בPS4 והיא באמת תעיף ראשים אבל העיתונאים יגלו שהסקאלה ורמת העומק זה לא כמו שהוצג בדמו ושCDP מכרו להם לוקש?

CDP חזרו שוב ושוב על זה שנוכל בחופשיות להחליף בין גוף ראשון לשלישי וזה לא קויים מי ערב לנו שגם הדמו הזה לא יהפוך למיתוס והבטחה לא ממומשת?

הבנתי שיעני דלף איזה רבע שניה של העיר עם רכבים מעופפים, אבל שוב מי ערב לנו שזה גיימפלי אמיתי?

הם מאוד מוכשרים מהבחינה הטכנית הגרפית אז אני לא אתפלא אם המשחק יעיף ת'מוח גרפית הם לא יובי (לפחות על המחשב) אבל בגיימפלי CDP הם לא שוס.

אני משחק במשחקים שלהם מ2007 וכולם קלאנקים עם גיימפלי זוועה, איך פתאום הם למדו להיות Top tier כמו רוקסטאר ? הזוי לי.

על הקטע עם סקוור תראה אחי האיינסידרים שהדליפו דברים על סייברפאנק אמרו בעצמם שמבחינת CDP שני המשחקים האחרונים של דאוס אקס הם נקודת ריפרנס להשראה.

אפשר לא להאמין להם כי הם לא אלוהים, כל אחד צריך להאמין למה שנראה לו.
אבל לא רואה סיבה לפקפק בהם.

עכשיו זה שסקור היפנית הביאו את הרעיון ההיברידי לדאוס אקס זה פחות רלוונטי צודק, אבל יותר מהכל ניסיתי להוכיח שגם במשחקים שאתה נהנהת ושיבחת אותם.יו
כמו דאוס אקס HR (וכנראה גם LIS וטומב ריידר) היה לסקוור היפנית יד בהם ומעורבות גם אם בכל אחד זה היה מידה שונה של מעורובת.

אפילו קח את יוצרי LIS ששיבחת את המשחק שלהם כאחד העלילות שממש אהבת במשחקים.

שהם עבדו עם קפקום מה יצא להם "ריימבר מי" שהם מפתחים משחק לבד מה יוצא להם ? Vampyr שבקושי גירד ממוצע 74 ואף אחד לא מדבר עליו.

קח את פלטיניום ששנים עושים משחקי קבלן או לא מצליחים לסיים משחק אחד עם מייקרוסופט. פתאום הם עובדים עם סקוור המשחק שלהם מוכר 3M יושב על ממוצע 88. וNier זה משחק סקוור מובהק ברור שהם השתמשו בפלטיניום כי פלטיונים תותחים במערכת קרב ויש להם הבנה כללית איך RPG עובד בגלל אוקמי

אבל ברור לכולם שהכל כאן מהעלילה עד עד המבוכים קטעי השווטמאפ המוזיקה הכל זה סקוור היפנית וזה אפילו לא מוסתר פלטיניום כמעט הוקטנו פה ל"קופי מעבדה" במובן הזה שסקוור אשכרה השתמשו ביכולת הטכנות שלהם.

כל מה שאני בא להגיד זה שהדברים האלה לא מקרים זה לא מקרי שכל החברות האלה עושות משחקים מדהימים שהם עובדים עם סקוור ומשחקים בינונים עם חברות אחרות.

כי בסקוור הProducers הכי "חדשים" ופרשים נמצאים שם מדור הPS1 והכי ותיקים מהנס ואפילו המנכל לשעבר ששנאנו אותו היה גיימר בנשמה.

האנשים שם נושמים משחקים אני לא בא להקטין את CDP או להגיד שהם לא שווים כלום. רק להגיד שסקוור הם לא איזה מעפנים תלושים שלא יכולים לתת פייט רציני אם הם רוצים.

אני מאוד רוצה לראות את CDP ממשיכים לגדול, אבל אני מרגיש שהם עושים טעות עם סייברפאנק והוא מרגיש לי כמו משחק PC שיהיה גם על הקונסולות וכאילו הם לא הבינו מה הפך את המכשף להצלחה.

סקוור בניגוד אליהם הבינו שאם אתה תקח סדרת PC מובהקת כמו דאוס אקס ותתן אותה לשחקני קונסולות הם לא יתחברו אליה אני מוכן להמר שזו הסיבה שהם הכניסו תגוף השלישי ההיברידי.

לא יודע זה מרגיש לי צעד אחורה מבחינת CDP כאילו הם חוזרים לשורשי הPC שלהם זה כאילו כמו שרוקסטאר היו חוזרים למבט על עם GTA4 אחרי הגוף השלישי של GTA3.

תראה לי בהיסטוריה משחק הארדקור גוף ראשון שהוא לא Doom שהגיע למכירות כאלה מטורפות אחי?

סדרת GTA, המשחקים של נוטי דוג, המשחקים של בטסדה כולם מכילים לפחות אפשרות לשחק בגוף שלישי.

גוף ראשון זו זווית משחק של שחקני PC ושם היא הגיונית כי אתה יושב קרוב למסך אולי גם בVR זה זורם לא יודע.

אבל לשחקני קונסולות אחי? בשביל מיינסטרים אתה חייב לפחות אופצייה לגוף שלישי.

גם משחקי FמPS ממש מצליחים כמו פאר קרי לא באמת מגרדים מכירות של משחקי גוף שלישי.

אתה אומר שלדעתך הרוב שיחקו את המשחקים של בטסדה בגוף ראשון אבאול אין לזה הוכחה, זה כנראה נכון אצל שחקני הPC או הארדקורים שמשחקים תמשחקים

שלהם משנות ה90, אני מתקשה להאמין שרוב ה30M שקנו את סקיירים היו הארדקורים לשחק אותו בFPS הרבה יותר הגיוני שהם בחרו בזווית ראייה שמוכרת להם מGTA מאשר לשחק אותו כמו דום.

תראה, לא משנה כמה הניתוח שלי יכול להיות מורכב ומעמיק ברור לי שאני גולש פה לספקולציות שאי אפשר להוכיח עדיין, אבל ימים יגידו אחי ולפי דעתי אם הם לא יקחו תפיידבק ללב הם ידפקו.

וקריסטל דיינמיקס לא כאלה נובים חחחח בדור הPS1 והPS2 הם השריצו משחקים מרשימים והופ רק בדור הזה אתה שם אותם תחת סקוור הם כבר הוציאו לך רייבוט לטומב ריידר שהחזיר את כל הסדרה לרלוונטיות הם כל כך מוכשרים שלדעתי בצדק סקוור שמו אותם בראש פרויקט הנוקמים.

מדור הPS1 והPS2 אני זוכר תמשחקים שלהם עם עלילה מרשימה למדי לא ברור לי למה הם לא יוכלו לכתוב עלילה טובה למשחק RPG.

אני אומר דבר כזה לסיכום החפירה, סקוור אמרו שבדור הבא הם יסתמכו על מפתחים מערבים אפילו יותר מבעבר כי בקושי יש מפתחים יפנים ביפן שיכולים לעמוד עם המערב, (חוץ מאלה שלהם עצמם וכנראה קפקום ופלטיניום)

ואז תראה מה המפתחים היפנים המוכשרים שלהם והמפיקים המוכשרים שלהם עושים בדור הבא כשיש להם אפילו יותר כוח מערבי שמגבה אותם.:)
ואת הIP של מארוול במקום IP של איידוס שהם לכל היותר AA (חוץ מטומב ריידר)

evilplate

New member
אני לא מזלזל בסקוור

יש להם כישרן, פשוט לא ברמה הזו, כי אם היה להם משהו ברמה כזו אז הם היו עושים הדגמה שהיתה מוציאה מעיתונאים את המשפט הבא:

Cyberpunk 2077 may be the best video game ever made. That may seem like a meaningless statement considering it’s nowhere near release yet, but what we saw of the game at E3 is probably the single most impressive preview we’ve ever been witness to.

Read more: https://metro.co.uk/2018/06/13/cyberpunk-2077-preview-game-next-generation-7627025/?ito=cbshare

אז אולי זה לוקש, אני לא יודע, אבל זה כן הדגמת גיימפליי של 50 דקות, לא תגיד סרטון וידאו שמוכן מראש. לכן אני כן נוטה להאמין למה שהעיתונאים אמרו שם.

אז עם כל הכבוד להסטוריה של סקוור, ולמרות שהעלית פה כמה דברים נכונים (באמת שיתופי הפעולה איתם מובילים למשחקים יותר טובים, אבל שכחת שפלטניום גם הוציאו אחלה ביונטה עם נינטנדו ובתכל'ס, למרות שאתה צודק שהמשחק היחיד שבאמת יצא טוב ל DONTNOD זה LiS, אני לא כל כך מבין מה סקוור תרמו להם שם, מדובר במשחק בלי ממש גיימפליי), כרגע אני לא רואה אותם עושים משהו שיוציא תגובות כאלו וזה למה אני אומר שהם לא ברמה הזו.

אולי הם יכולים להיות אם הם ירכזו את כל הכשרון שלהם באולפן אחד, לא יודע, אבל אם נעבור שלל המפתחות שתחת המטרייה שלהן אין אחת שמתקרבת כיום.

וסקיירים לדעתי זה משחק ששוחק ע"י הרוב מגוף ראשון בגלל שגוף שלישי הרגיש מעפן ולא טבעי. יש הרבה קהל לגוף ראשון אחי למרות שאתה צודק שיש אפילו יותר להיטים בגוף שלישי (למשל היום הלהיטים הכי גדולים זה פורטנייט ו PUBG וכו'). אני לא מאמין שזה יעצור אותם ואם כן הם מקסימום יוסיפו גוף שלישי אם זה עושה הרבה רעש. אל תשכח שהמשחק לא בדיוק קרוב לצאת ויש עוד זמן לשינויים.

עריכה: נכנסתי סתם ליוטיוב ובהצעות קיבלתי את ההמלצה לראות את הסרטון הבא:

https://www.youtube.com/watch?v=NN2Qp1GVFd8

לא יודע מי זה היוטיובר הזה אבל יש לסרטון כמעט רבע מיליון צפיות וזה כולה בחור מדבר במשך 4 דקות אז אני מנחש שיש לו השפעה. בכל מקרה רק תראה ותגיד לי אם תגובות כאלו זה משהו ששמענו בכלל ב 15 שנה האחרונות לכל משחק שתרצה בתעשיית הגיימינג. אני לא זוכר בחיים כאלו תגובות למשחק כולל זלדה BOTW שהסברתי מה ההבדלים בתגובות. שמע זלדה רוב הסיכויים שמן הסתם ישאר עם ממוצע גבוה יותר ועדיין, סייברפאנק מפוצץ ראשים בצורה שגם זלדה לא עשה.

וואו הכתב הזה נשמע פאנבויי "הזוי"

לא שאני מצפה למשהו אחר מאתר זבלוני כמו מטרו אחי. הדבר הכי מדהים שאי פעם ראינו ? חחחח.

איינסידרים באים ואומרים שמבחינת CDP דאוס אקס של סקוור הם מקור להשראה.
האם זה באמת יכול להיות "המשחק הכי טוב בכל הזמנים?"

האם באמת יכול להיות שCDP הם מעל סקוור אם הם לוקחים מהם השראה?

אפשר להתווכח מעל או מתחת עד מחר אחי זה עניין של טעם.
הרי אתה לא מוכן לתת קרדיט לסקוור על חידושי העבר אתה שופט אותם
(וזכותך המלאה)

רק על מה שהם עשו בדור הזה לעומת CDP.

אבל האמת היא? שלא משנה איזה חידוש CDP תציג הסיכוי שלהם להציג משהו מהפכני כמו הדברים שסקוור עשו, שקול לאפס.

רק בדור הפס2 הם הביאו לך אפשרות לתכנת בעצמך עם שפת סקריפטינג פרמיטיבית את הAI של הקבוצה שלך, דבר שחברות לא מעזות לתת לך היום גם שהקונסולות הרבה יותר חזקות.

ויש אינספור דוגמאות שCDP בחיים לא תגיע לחדשנות שסקוור הביאה
(ולדעתי סקוור לא גמרו תסיפור והם בדור הבא יהיו שחקנים אפילו יותר חזקים )

אחי שכחת שהמפתחים של המכשף הראו לנו איזה טריילר של המכשף 3 שהיה הרבה יותר מרשים גרפית ממה שהוא היה ופתאום הם דפקו לו שינמוך?

הם אוהבים לעשות לעצמם תדמית של "גיימרים בשביל גיימרים"
אבל הם שקרנים לא פחות מיובי ומשתמשים באותן טכניקות כדי להרשים ולשקר.

אז האפשרות שהדמו הזה לא מייצג תמשחק בכלל אחי היא סבירה פלוס.
אנשים יותר מדי עשו מהם "צדיקי הדור" הם לא.

אני לא זוכר שראיתי את סקוור משקרים ככה לגבי גרפיקה ועניינים אפילו שטומב ריידר החדש מכוער הם לא מוכרים לנו לוקש לגביו, זה מה יש, לא רוצים אל תאכלו.

אחי אל תשכח את האקלים של הדור הזה כמו שרוב החברות בעולם ראו אותו.
כמה שקשה לנו לתפוס את זה, גם המערב וגם יפן חשבו שהדור הזה הולך להיות ניישתי רצח.

שמייק וסוני ימכרו כל אחת בערך 25M קונסולות שרוב השחקנים ישחקו רק פיפא ושרוב האנשים בעולם יעברו למובייל זה מה שכולם חזו וכולם רצו להיות נאמנים לחזון הזה.

EA לפי התערוכה האחרונה עד היום מכינה את עצמה ליום הדין הזה.

CDP הרוויחו בענק, כמפתחי AAA לPC כבר היה להם משחק AAA מושקע ביותר בקנה ושהקונסולות התבררו כהצלחה מטאורית (ביחוד הPS4 אבל גם הוואן)

CDP היו הראשונים להנות מהפירות האלה ולעמוד ביחד עם באטמן ומשחקים מוקדמים בלאדבורן ומשחקים מוקדמים יחסית כמיצגי הדור.

אני לא אומר שרק זה קנה להם את מעמדם בדור הזה, הם עשו פרויקט איכותני ביותר עם המכשף 3 אבל אם חברות כמו סקוור EA בטסדה כולן היו קוראות תמפה נכון ומתכוננות מראש האקלים היה אחר התחרות של CDP והמכשף 3 היתה עזה יותר וייתכן והכל היה נראה אחרת.

אנחנו לא במצב הזה יותר כי כל המפתחים בעולם (שוב אולי חוץ מEA )
עברו סוג של התעוררות או "הארה" והם הבינו שגם אם יש לך להיט סמארטפוני
זה כמו לזכות בלוטו ומדובר בסיכון ולא משהו לבנות עליו ובדור הבא כולן יגיעו מוכנות בהתאם.

סקוור גם הפסיקו לשחק בחרא לפי דעתי. נמאס להם מהIP של איידוס שפשוט לא בנויים להיות AAA יש סיבה למה איידוס נכשלה עם הIP האלה.

מאז שאני פאנבוי שעוקב אחרי סקוור באדיקות ואני כזה בערך מ2001-2002.
כלומר כמעט 20 שנה.

אני זוכר את הדיבורים שלהם על השאיפה להיות יותר ממעצמת RPG שהם חוששים מהמצב הזה שחברה ענקית תלויה בפופלאריות של ז'אנר אחד כדי להצליח ושהם רוצים צי של IP שכל אחד יהיה "דרגון קווסט" או פיינל פנטזי.

הקנייה של איידוס לדעתי היתה אמורה להיות ההתממשות של החזון הזה.
אבל עכשיו עם מארוול הם בהחלט קרובים לזה מתמיד :)

כאחד שמכיר היטב גם את המשחקים שלהם וגם תצד העסקי/ארגוני.
תענוג לראות את זה.

קיצור יאללה שיפגיזו עם מארוול כמו שאני מצפה מהם ובהצלה.

הנה היוצרים של life is strange עושים עם נאמקו משחק דומה לLIS בוא נראה כמה לסקוור היתה השפעה ואיך הוא יהיה בהשוואה.קוראים לזה Twin miror

ברור שקל לנאמקו יותר, אחרי שסקוור עשו להם תעבודה גילו במה Dontood מוצלחים ולנאמקו נותר רק להציע להם פרויקט דומה ולהעתיק תנוסחא.

אבל בוא נראה אם אפשר בכלל לחקות את סקוור ברמת ביצוע כיוון ופיקוח.
גם אם אתה גאון אתה צריך מישהו אפילו יותר מוכשר ממך שיכוון אותך
זה מה שסקוור נותנים למפתחים אחרים.

אין לי בעיה עם זה שפלטיניום עשתה משחקים טובים עם ההדרכה של נינטנדו.
אבל תראה את מי אנחנו צריכים להוציא בשביל להשתוות לסקוור, אנחנו צריכים את פאקינג מיאמוטו והאלים בנינטנדו כדי להשוות אליהם.

וזה לא שאפילו מיאמוטו הוציא מפלטיניום זהב כל הזמן, סטאר פוקס היה כישלון.
נראה איך המשחק החדש עם סקוור יהיה, אני צופה ללהיט.

אבל שמע אני רוצה שההודעה תהיה יותר על סייברפאנק במקום לחפור לך על למה סקוור הם God tier.

אחי תזכור שCDP פולנים ואני מחבב פולנים ולא רק בגלל פולנים יהודים.
אני מחבב את זה שהם פולנים כי הפולנים זה עם שתמיד קיבל הזנחה בגיימינג והכל שם פיראטי ולראות אנשים שהיו פיראטים עולים ומצליחים ככה עושה לי טוב בלב.

זכור גם איזה ציפיות הזוויות היו לי מwatch dogs בזמנו.שהוא יהיה סוג של דאוס אקס, שכל NPC יכיל מלא Lore לקריאה בפלאפון שיהיו מלא סייד קווסטים.

בעצם כל הפנטזיה הרטובה שלי על Watch dogs סייברפאנק מבטיחים לי כאן רק בגוף ראשון.

אני אמור להיות הכי בעדם בעולם אחי, אבל וואלק לא סומך עליהם.
קבל עוד שקר שלהם. כל הימים האחרונים הם אומרים "זה משחק PS4 מה שהיה בתצוגה"

פתאום הם אומרים "יש עוד כמה שנים טובות עד שייצא ואנחנו מקווים לצאת על דור הPS4 "

הרי ברור שזה משחק סוף 2020 תחילת 2021 ברור שחלק לא מבוטל ישחקו על הפס4 וחלק גדול אחר על הPS5.

השאלה איזו חוויה יקבלו אלה ואיזה אלה? למה הם שקרנים? למה הם לא יכולים להגיד? זה משחק PS5 אבל אנחנו ניתן אופציה לאנשים שלא ישדרגו לחוות משהו דומה על הפס4?

הם כל יום אומרים משהו אחר גם על היציאה וגם על הדור של המשחק וזה לא מוסיף לאמינות שלהם אצלי במיוחד לא אחרי הטריילר המפוברק של המכשף 3 שיותר מדי אנשים שכחו ממנו.

רוצה עוד הוכחה שהרשמים האלה מוגזמים מכדי להיות אמייתים?
אני לא זוכר מי, אבל כתב מאוד מוערך אמר שבזמן שהדמו באמת מרשים, הגיימפלי קלאנקי כמו תמיד מCDP לפי דעתו.

הוא לא ראה שיפור מהמשחקים הקודמים, אם תרצה אחפש מי אמר כי ראיתי את הציטוט דרך Era ... אז הנה לך שיש כתבים שקצת פחות פאנבוים ויותר מציאותים
וגם בדמו מלוטש כזה ומסוגנן עדיין מצאו בו דברים לא מושלמים.

אני מת שזה יהיה משחק הדור של הדור הבא או לפחות שירת הברבור וסיום מלכותי לדור הנוכחי (אהיה מרוצה משני האפשרויות אם הוא יסחט תדור הנוכחי)

אני מת שהוא יחזיר את הסייברפאנק לאופנה ונראה כל שנה משחק סטייל דאוס אקס.

אבל ואני אגיד את זה עד היציאה אחי משהו חשוד במשחק הזה, אני מקבל ממנו וייב של "המכשף 1+2 " במקום המכשף 3, אני מקבל תחושה של pc focus.

אני מקבל תחושה שCDP בשאננות ולא מבינים מה אהבו בהם.

אז אוקיי גיקים כמו DF שהם חנונים כמונו, גמרו מהמשחק.הם מתלהבים כי הם ראו משהו שאנחנו לא יכולים לראות מבטיח לך שאם כולנו היינו רואים הם היו מחפשים על מה להתלונן ומחלקים פחות שבחים.

אלה דיונים חסרי משמעות אחי אם לא נקבע ברומטר להצלחה.
לפי המפתחים הם צופים למשחק הצלחה כלכלית מעל ומעבר למכשף בוא נראה
אם זה באמת מה שיקרה אחי

evilplate

New member
מה כזה רע במטרו?

דווקא זה אתר קשוח למדי בביקורות שלו שהדבר האחרון שאפשר לאמר עליו זה שהוא פאנבואי. הם די בריטים ציניים שכאלו ועדיין עף להם הסכך :)

אני לא משווה בין ההסטוריה של סקוור אלא למה שהם עכשיו. דאוס אקס זה לא מותג של סקוור ככה שאם לקחו ממנו השראה (והרי זה לא שלקחו את הקטע ההיברידי שסקוור כביכול הוסיפו, מסתבר שהכל מבט ראשון כמו הדאוס אקס המקורי) אז הקרדיט הולך לוורן ספקטור.

אני חושב גם ש CDP מודעים לשערורייה שעורר הוויצ׳ר 3 מבחינת שנמוך והם לא ירצו שמצב כזה יחזור שוב. בזמנו הם גם התנצלו על מה שקרה וניסו להסביר שהם לא העריכו נכונה את האפשרות להריץ כזו גראפיקה במשחק מלא עם עולם כזה גדול. זה לא שהם כמו יובי דופקים דמואים מפוברקים וכשיוצא המשחק המשונמך הם פשוט עושים כאילו כלום לא קרה או גרוע יותר, מכחישים ואומרים שלא היה שנמוך.

CDP כן התייחסו לזה לפחות וסוג של התנצלו.

אני כן חושב שהם צדיקים באופן יחסי כשמסתכלים על שאר המפתחות, לוויצ׳ר 3 הם לא הפסיקו לשחרר תכנים בחינם כולל קווסטים נוספים סתם ככה בלי סיבה מיוחדת. כל הרחבה שהוציאו לוויצ׳ר היתה סופר מושקעת וארוכה בסגנון הרחבות PC אולד סקול שכבר לא עושים היום וגם כל הרחבה תומחרה במחיר ממש זול ומשתלם.

מבחינתי הם הכי חברה למען הגיימרים בדור הזה, אף מפתחת לא מתקרבת אליהם מהבחינה הזו.

ואם אני לא טועה גם לסקוור היה איזה טריילר FFXV שהיה נראה יותר טוב או לא שיקף את התוצר הסופי.

מה שכן על טומב ריידר הם בטח לא משקרים, אבל אולי עדיף שישקרו עם איך שהוא נראה ב E3 הזה P:
סתם אני בטוח שהוא ישתפר עד היציאה שלו, אין מצב שיראה גרוע יותר גראפית מהמשחק הקודם.

אני לא חושב שיש קשר בין האקלים שציינת לגבי התחזית של הדור הזה לבין ההצלחה של המכשף, אם זה היה נכון אז לפחות עד עכשיו החברות האלו היו מספיקות להוציא משחקים ברמה של המכשף אבל עובדה שהם לא עושים את זה, ושלא יצא אף RPG שמתקרב לרמה הזו בכלל.

זה מרגיש לי שאתה יותר מדי מחפש סיבות להיות מודאג, כנראה בגלל שהזווית גוף ראשון הרסה לך את ההייפ ואני יכול להבין, אבל עדיין זה שאתה לוקח למשל ציטוט של מישהו שאמר שהגיימפליי קלאנקי ומחליט שהוא המציאותי כשכל שאר האנשים שהתעלפו מההדגמה הם הפאנבואים זה קצת מראה שאתה לא הכי אובייקטיבי בניתוח שלך לגבי המשחק הזה. כנראה בגלל שאתה מאוכזב מאוד מהכיוון שלו. זה בסדר אם המשחק לא מדבר אליך אבל עדיין אפשר להכיר שכרגע הסימנים מראים שמדובר בדבר הגדול הבא. האם זה ישאר ככה? לא ידוע, יש עוד זמן עד ליציאה (וכנראה בגלל זה הם לא רוצים לדבר על דור הבא ולהיות ספציפיים מדי) אבל לפי המידע שיש לנו כרגע מדובר באחד ממשחקי הדור ברגע שהוא יצא.

גבר דאוס אקס החדשים הוסיפו דברים

שלא היו במקוריים של וורן ספקטור, כמו ראיה דרך קירות בלתי נראות, זה לא מדויק מה שאתה אומר שהדאוס אקסים החדשים לא רק עשו HD למשחקים של וורן ספקטור, הדאוס אקסים של סקוור גם הרבה יותר סינמטים.

ברור שאנחנו יכולים להגיד שסקוור לא המציאו את הגלגל וכנראה לקחו לא מעט השראה מבטמן/קרייסיס ומשחקים מודרנים אחרים עם הכוחות האלה.

אני לא טוען שהם המציאו את זה, הם לקחו מכניקות פופלאריות שהתאימו לדאוס אקס אבל אני כן אומר את מה שהאיינסידרים אומרים שדאוס אקס של סקוור ולא הדאוס אקסים הקלאנקים של וורן ספקטור הם אלה שהשפיעו על CDP.

לפי כל ההעדויות סייברפאנק הולך להיות משחק שלא מעט ממנו מתרחש באור יום כמו Mankind אז עוד יותר מובן לי למה CDP ישחקו בו הרבה בשביל השראה.

הדאוס אקסים של וורן ספקטור הרבה יותר דומים להלף לייף סייברפאנקי מאשר
המשחקים של סקוור. ברור שהם לקחו השראה ברורה מהמשחקים של וורן ספקטור, אותה סדרה סהכ.

אבל מספיק שתשחק במוד העדכני של דאוס אקס של וורן בשביל להרגיש את ההבדלים הברורים וההשפעות היפניות הברורות.

הדאוס אקס של סקוור מרגיש לי בין הכלאה של מאטל גיר פיינל פנטזי ודאוס אקס המקוריים.

וככה אני בטוח שגם CDP ירגיש.

מטרו לא אמינים לדעתי אחי, הם איכזבו אותי הרבה פעמים בשטויות שהם כתבו בביקורות שלהם, ובמאמרים.

שמע הגוף הראשון הרס לי את ההייפ זה נכון אבל יותר מזה זה שאין דמות ראשית מוגדרת.

אבל זה אפילו מעבר לשניהם אחי. אני מודאג מזה שהיה להם חזון כל כך ברור של גוף שלישי עם אופציה לגוף ראשון למי שרוצה את זה ופתאום זה משתנה.

כי אני יודע שהם בטוח הבינו שמערכת הקרב שלהם קלאנקית ודפוקה והם בטוחים
שגוף שלישי יבליט את זה באנימציות גרועות ולא מספקות, הם לא שיפרו כלום
והכתב הכנה שהזכרתי רק חיזק לי את זה.

שאני אומר את זה לאנשים הם עונים "אולי אתה צודק אבל חכה"

אלה דיונים לא רצינים אנשים מתנהגים כאילו אין ממה לדאוג שבהחלט יש אחי.
אני מקבל וויב של דיוק ניוקם.

אני זוכר ב2001 שהיה לנו טריילר כולם התלהבו ואז עוד פעם החליפו מנוע ועוד פעם טריילר ועוד פעם שינויים ועוד פעם דחייה ועוד פעם מעבר לדור הבא.

וגם דיוק ניוקם הגיע מחברה שעשתה להיט אחד אדיר.

אני לא באמת אומר שזה יהיה גרוע כמו דיוק ניוקם, קשה להגיע לרמת הביזיון של הפיתוח של דיוק גם אם תנסה אבל אני אומר שבאופן יחסי להייפ שהמשחק מייצר הוא יהיה מאכזב רצח.

מה שלא תגיד אחי, אתה לא שנים אומר שהמשחק גוף שלישי ומשנה זווית ראייה.
זה בא לחפות על משהו, משהו בחזון לא הלך כמו שצריך.

משהו שם הרגיש פחות טוב מאשר המכשף אפילו, כי את המכשף 3 הם הרגישו נוח לשחרר בגוף שלישי למרות הקלאנקיות שבו.

אין מצב שאני ואחרים יודעים טוב מהם שהמשחק יהפוך לניישתי יותר שהוא גוף ראשון, הם בדוק יודעים את זה, אם הם לא מאפשרים גוף שלישי יש להם סיבה רעה לעשות את זה.

ברור לי שלמשחק יהיה ממוצע גבוה כי כל העיתונאים האלה לא יעשו מעצמם צחוק אחרי כל ההייפ שהם יצרו בעצמם אבל אתה תראה שהקונצנזוס הגיימרי בפורומים ובציבור לא יהיה דומה לממוצע הזה בכלל.

אם אני טועה? ווואלה אני אהיה מאושר לטעות ושזה יהיה אחד ממשחקי הדור שלי.

כרגע? לא נותר לי אלא לקוות שסקוור יחייו את הIP של דאוס אקס כי סייברפאנק
לא באמת מה שרציתי שיהיה.

אני מקווה שבאמת ההצלחה של המשחקים המשותפים עם מארוול תפנה להם זמן להוציא לפחות עוד דאוס אקס אחד בדור הבא אבל לא בונה על זה.

evilplate

New member
שמע אני חושב אישית שאתה מגזים בשליליות כלפי המשחק

ויוצא מתוך נקודות הנחה לא סבירות אבל אין הרבה מה להוסיף על זה. נצטרך לחכות ולראות אחי, כנראה עד 2020-2021 כשיצא בשביל תשובה סופית אבל גם החשיפת גיימפליי הראשונה בטח תביא לנו לא מעט תשובות אז נחכה עד אז לפחות :)

שמע אחי, אם הכל ילך חלק עם המשחק הזה.

הוא יהיה היורש הרוחני היחיד לדאוס אקס, אם CDP יצליחו עם הפרויקט הזה המשחק הזה יכול עוד להיות משחק הדור שלי.

אף פעם לא הסתרתי שבשבילי דאוס אקס HR לא ספר ממטר את הרוב המוחלט של משחקי הדור הקודם.

HD הרגיש כמו חיקוי כאילו סקוור לא עשו מספיק בשביל להביא את הנוסחא לדור החדש, סייברפאנק יכול/יכל לעשות, ואחרי כל האכזבות על זווית הראייה והגיבור.

DF כל הזמן אומרים שזה המשחק לאנשים כמונו, שיש פה את אותה רמת פירוט מטורפת שיש בדאוס אקס DF וHR אבל בסקאלה של GTA.

אני מניח שאני מרגיש תחושת החמצה גדולה, כי במכשף 3 CDP הוכיחו שכמו סקוור הם מסוגלים לקחת דמות אייקונית, וללכת יפה בין התפר של לתת לך בחירה לבין גיבור עם אישיות נפרדת ממך, אם הייתי חושב שהם לא מסוגלים לעשות את זה.

אז הייתי יותר פתוח שלדמות שלך אין אישיות.

אחרי ששמעתי את כל הרשמים של DF של כמה זה דאוס אקס ההייפ מתחיל לחזור, אבל אני עדיין חשדן,

מי יודע אולי נראה יום אחד שיתוף פעולה של סקוור עם CDP על דאוס אקס.
יש מספיק הבדלים בין שני הIP גיבור מוגדר, עולם קטן, התמקדות בהתגנבות לעומת ירי (נראה שסייברפאנק מתמקד בירי למרות שמציע התגנבות גם)

ייתכן שCDP מנסים לשאוב השראה מדאוס אקס אבל עדיין מנסים ליצור משחק שלא ירגיש Ripoff וייתכן שהם יוכיחו שהם המפתחים הכי מתאימים לקחת את הסדרה קדימה :)

evilplate

New member
שמע גם אותי זה מאכזב שאין לדמות אישיות מוגדרת

אני מעדיף את זה בהרבה אבל כנראה שאני מאמין בניגוד אליך שיש להם יכולת ליצור עולם ועלילה מספיק מעניינים גם עם המגבלה הזו.
&nbsp
אני שמח אבל שחזר לך טיפה מהאמון, הלוואי ותאהב את המשחק בסוף כי זה באמת משהו שיכול להתאים לטעם שלך מאוד :)

איזה גרפיקה מדהימה :) כפרה על העינים של הדנמרקים האלה.

אני לא יודע איך הם מצליחים לגרום לכל שלב בסדרה הזו להרגיש כל כך חי ונושם אני מת לחקור את כל השלב הזה ולמצוא את כל הדרכים הכי מטורפות להתנקש
(וכמובן תדרכים הכי יעילות)

אני מבין אנשים שציפו לקפיצה גרפית אפילו יותר גדולה, אבל צריך לזכור תמיד שזו כולה עונה שניה ולא משחק ראשי חדש בסדרה וכעונה שניה המשחק נראה מטורף!

וואי הם עשו לי חשק ללכת להדליק את העונה הראשונה ולשחק וואו איזו הדגמה זו היתה.

evilplate

New member
27 דקות אני רואה את האהבל הזה

רק כדי שהוא ימות בסוף על שטות ולא נראה כלום בכלל מאיך שאפשר להתנקש במטרות האלה.
&nbsp
זה קצת מביך שזה המקצוע שלו וזה הסרטון שהוא בוחר להעלות, אין בעייה אם הוא מת, זה גם חלק מהמשחק ואפשר להראות סיטואציות כאלה, אבל לפחות שבאותו סרטון יטען את השמירה ויראה בכל זאת כמה דרכים לסיים את המשימה שיהיה יותר ערך לכל הדבר הזה.
&nbsp
בכל אופן מאוד התרשמתי מההדגמה, פשוט הזוי כמה השקעה יש בשלב הזה, לא יכול לדמיין כמה זמן לקח להם לבנות את כל זה.
&nbsp
&nbsp

חחחחחח אפילו עם שמירה המשחקים האלה לא קלים.

אז בלי שמירה בכלל זה אתגר (שאני כמובן עמדתי בו כי סיימתי כמעט את כולם בלי לשמור גם בלי לשמור בהם ועוד עם דירוג S חח :) קצת שוויץ לא יזיק.

אני יכול להבין אותו אחי חחח הוא בטח היה לחוץ כי הוא כל הזמן דיבר תוך כדי משחק וזה מוציא מריכוז וגם אל תשכח אחי שהוא שיחק את זה בתנאים של תערוכה הוא בטח היה צריך לפנות את העמדה גם אם רצה להמשיך לשחק.

בהיטמן החדש יש כמה משימות שאפילו בשבילי לנסות לסיים אותם בלי שמירה עם דירוג של 5 כוכבים זה פרויקט.
(אבל אני עובד על זה)

אם הוא היה משחק על נורמל הוא היה יכול לשמור כמה שבא לו בלי הגבלה אבל הם בטח דפקו אותו וזה היה על הארד :)

וכן כמות ההשקעה אפילו בעונה הראשונה היא פסיכית פשוט פסיכי כמה דמויות DLC הם דוחסים וכולם מתנהגים נורא מציאותי.

evilplate

New member
כל הכבוד חח :)

אבל בתכלס הוא באמת עשה שם שטויות, ואני לא בטוח שישימו על הארד משחק שאמור להיות נגיש לתצוגה.
&nbsp
מאוד הרשים אותי הדמו הזה, מבאס שזה משחק נטו גיימפליי בלי עלילה ועולם מעניינים, זה הדבר העיקרי שחסר לי. אבל הגיימפליי, השלב וכמות ההשקעה ממש טובים.

כן לIO יש גישה מאוד נינטנדאוית לסדרה הזו.

שזה מצחיק כי יש להם עלילות למשחקים האחרים שלהם
"פריידום פייטרס" ואחרים.

אבל כמו שאמרתי בעבר אני רואה את הסיפור כמטרד בסדרה הזו. כאילו זה לא שאין משהו מעניין לעשות עם 47 כדמות.

הרקע שלו מאוד מעניין, הוא נוצר מDna של המאפיונרים הגדולים בעולם של המשחק הזה.
(כנראה ריפרנס לסוליד סנייק שהוא שיבוט של ביג בוס)
הוא גדל בתנאי מעבדה סגורים כל החיים ויש דברים מאוד מענינים עלילתית לעשות איתו.

אבל הייתי רוצה שהם יחקרו את הנושאים האלה במשחק דמוי Taletale מאשר להדביק אותם על השלבים האלה.

evilplate

New member
חבל שאין דרך או רצון בכל זאת לשלב עלילה ועולם מעניינים יותר

כי זה הדבר העיקרי שחסר לי בשביל שיהיה לי דרייב לשחק בזה.
&nbsp
אבל זה סבבה, מקבל ומעריך את הגישה שלהם של נטו גיימפליי ואני יודע שיש לזה מספיק קהל אז יאללה שיהנו בכיף וברגע שינסו ליצור עלילה טובה אני גם אשמח להצטרף. עד אז מקווה שמתישהו יצא לי לחוות את המשחקים האלו דרך הפלוס :)

למעלה