מי הולך לצפות כאן בתערוכה של מייק?

אנשים זועמים על מה שקורה עם סייברפאנק 2077

הנה אחת התומכות הגדולות של המשחק (לפחות עד היום) מדברת ומסבירה על למה ולמה גיימרים כל כך עצבניים על מה שנחשף על סייברפאנק.

אני לא זוכר מתי ראיתי פיידבק כזה שלילי על משחק שבפיתוח, אולי כשדרגון קווסט 9 נחשף כמשחק אקשן במקוםו משחק בתורות ? אולי כהרייבוט של DMC נחשף? ואנשים זעמו על הכיוון והמראה של דנטה?
אולי שביונטה 2 נחשף כבלעדי לנינטנדו?

אני מרגיש בכל זאת שהBlacklash כאן גדול משלושת הדוגמאות הללו ואני מדבר על שלוש דוגמאות קיצוניות במיוחד שמשחקים בפיתוח קיבלו.

המכירות הולכות להיפגע אין אפס. עד כמה? לדעתי אם התקרה היתה סקיירים כלומר 22 מליון, עכשיו התקרה היא 10 מליון ופחות מכך.

גם אם הם ינסו לתקן את המצב המשחק כבר נפגע ואנשים ידעו שגם אם הם יוסיפו גוף שלישי זה לא ירגיש טבעי למשחק.

יהיה מעניין לעקוב חבל לי על כל זה.
אני מזכיר שהבחורה שבסרטון היא פאן גיירל של המשחק עד כמה שאפשר להיות פאן גיירל של משחק בפיתוח ותראו תתגובה שלה.
https://www.youtube.com/watch?v=kjRUKK0PJks

evilplate

New member
אני ממש חושב שאתה מגזים

המשחק הזה, במידה ויצא טוב כמו שאלו שראו אותו טוענים, הולך למכור 20 מיליון יחידות בקלות.
&nbsp
כל הקצת בכייני אינטרנט שעושים רעש הם בקושי קמצוץ ממי שיקנה את המשחק, גם אלו אגב יקנו ברובם את המשחק. רק אלו עם הבחילות אולי יוותרו אבל הם באמת מיעוט ביחס לכלל האוכלוסייה, ממש ממש לא ברמה שמ 22 זה ירד ל 10.
&nbsp
&nbsp

גיימפלי לרזי 2 יאי.

אדיר, נראה כאילו הריימיק לוקח קצת השראה מסדרת הצד Rev וזה סבבה המשחק מרגיש AA אבל שומר על הרגשת האימה שזה מעולה. אין לי את אותה נוסטלגיה שיש לאיוול ואחרים עם המשחק, אז אני לא יכול להעריך מספיק את

השידורגים/השינוים אבל אני יכול להגיד שזה מרגיש לי כמו מה שרציתי שרזי 5 יהיה במקום מה שקיבלנו כאילו שכך יראה רזי ראשי מאז 4.

אימיתי קלאסי עם כל השידרוגים של 4 והמשחקים שיצאו אחריו ועדיין למרות השידרוג אני מקבל וויב של משחק אימה קלאסי משנות ה90 מעולה!

הלוואי שסוני היתה ממננת את הריימיק הזה כמו SF5 שתהיה לו גרפיקה פצצה, מונסטר האנטר וSF5 מוכיחים שקאפקום לא באמת איבדו את הכישרון שלהם, זה עניין תקציבי נטו.

אני מניח שהם חושבים שרזי 2 ריימיק עם כל הכבוד זה עדיין לא רזי 8 ושומרים תתקציב אליו.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=428&v=DFykxpS7xVE

evilplate

New member
הרימייק הזה זה שלמות

ראיתי כמה דקות ממנו וזה הספיק לי. הוא כמעט כולו חדש לגמרי, ברור שיש עדיין תחנת משטרה ואת הלוקיישנים שראינו במקור אבל כל הסיטואציות והתוכן שקורה בתוך תחנת המשטרה חדש לגמרי ולא היה במקור, בטח לא באותה הצורה.
&nbsp
זה ממש מרגיש כמו רזי חדש שלקח השראה מה 2, בניגוד לרימייקים האלה שרק מעדכנים גראפיקה וקצת משפרים את המכניקות. (SOTC אני מדבר אליך)
&nbsp
מאוד התרשמתי לטובה מכל מה שראיתי, הירי למרות שהאקדח הראשון נשמע רע הוא מאוד מספק, הסיפור, הדיאלוגים ואיך שהכל מועבר עושים רושם מצויין, הזומבים נראים מושלם, הכי טוב שראיתי במשחקים עד עכשיו, הגראפיקה גם אם לא מדהימה כמו הרימייק של הראשון בזמנו על הקיוב, עדיין נראית מצויין וזה לא איזה Revelation 2 בתקציב של 1.90. הכל שם פשוט עשוי ברמה הכי גבוהה מבחינת ההשקעה והאהבה שיש למפתחים כלפי הפרויקט, לא אכפת לי בכלל איזה ביקורות הוא יקבל, מבחינתי זו קנייה בטוחה day 1.:)
&nbsp
וזה באמת איך שהייתי חולם שרזי 5 יהיה.
&nbsp
אפשר להגיד משהו בלי שאצלב? זה גם איך שהייתי חולם שרזי 4 יראה וישחק... ;)

אנחנו נשחק את זה ביחד אחי.

כאילו באותו זמן כי המשחק עם הכי הרבה באז שבערך יוצא באותו זמן זה days gone. וברור שרזי לוקח בענק, גרמת לי להתלהב עוד יותר שאמרת כמה המשחק הזה שונה מהמקורי כי חששתי מאנשים שיתחילו לעשות רייפלי לרזי 2 ביוטיוב בגלל הריימיק ושאתחיל לקבל ספוילרים בקוביות בצד :)

כן רזי של הקיוב היה נראה מדהים בזמנו ברמה כזו שאפילו על הPS4 הוא ממש נעים לעין בלי ששיפרו בו משהו.

אבל אני שמח שהם הלכו על השיטה הזו ועל המודל הזה. אני חושב שקאמיה ומיקאמי בעצם היו מעדיפים לעשות ריימיק למשחק בדרך הזו במקום ללכת על רקעים מוכנים מראש ושליטת טנק :)

שמע מה שאמרת על רזי 4 זה לא פחות מעורר מחלוקת מהדברים שאני אומר על סייברפאנק 2077 (ויש שיגידו שאתה אמרת פה משהו הרבה יותר נפיץ )

רזי 4 אגדה לא יעזור לך, אבל אני מבין שאם הם היו קוראים לו רזי Gaiden
רזי leon adventure וכו' (הכל חוץ מרזי ראשי) היית מעריך אותו כמו שמגיע לו.

(או שאולי גם אז היית טוען שאפילו אם הוא לא ראשי הוא עדיין צריך להיות ברוח הסדרה כמו קוד ורוניקה)

העיקר שקפקום חוזרים לעצמם, לראות מהם כל כך הרבה משחקים טובים זה כמעט כאילו הם חוזרים לימי הPS2 שלהם, לא מהבחינה הכמותית ברור שלא, כי היה הרבה יותר קל ומהיר להשריץ משחקים דאז וגם לתת אור ירוק לפרויקטים מטורפים, אבל בהתחשב במצבם ובזמני הפיתוח של העת המודרנית.

הם חוזרים להיות Top tier.

evilplate

New member
לא יודע איזה ספוילרים כבר יכולים לתת

זה משחק בן 100 שנה בערך, ואין בו תפניות עלילתיות כאלו דרמטיות. כן יכולים אולי להרוס עם קוביות שיראו לך אויבים ובוסים אם אתה מאלו שרוצה לראות אותם בעצמך לראשונה זה כן.
&nbsp
וכן זה לגמרי רימייק שמיקאמי היה עושה היום. אני חושב שזה הרימייק גם שראוי לעשות היום עם כמה שאהבתי את הסגנון של הישנים. אני לא חושב שלקאפקום היו עוד אופציות פה והיא עשתה את ההכי טוב שאפשר בתנאים האלה. בתכלס אי אפשר לוותר היום על מערכת ירי אמיתית עם AIM והכל, זה לא סביר וזה באמת מיושן להיות עם המערכת המוגבלת של פעם ב 2019.
&nbsp
רזי 4 משחק טוב אבל הוא לא מרגיש כמו רזי ממש, העלילה שם מטומטמת מדי, הכל נהיה יותר מוגזם וזו הדרך שהובילה לרזי 6 בסופו של דבר, זה נהפך ליותר ויותר אקשן עד שהגענו ל RESI OF DUTY ב רזי 6.
&nbsp
אין שם אימה בכלל והפאזלים די מינימליים, וגם אלמנטים של הישרדות אין ויש מספיק כדורים ותחמושת וכח אש עם כל הנשקים והבלאגן.
&nbsp
מבחינתי לא כזה עפתי אבל יש מצב שאם היה לי קיוב בזמנו והייתי זוכה לשחק בו כמו שצריך כשהוא בשיא הייתי מחשיב אותו לקלאסיקה כמוך.
&nbsp
וכן אחי, קאפקום לגמרי חוזרים לעצמם וכיף לראות את זה, יותר מדי שנים הם היו בשפל.

אני שיחקתי אותו כמוך על הPS2

ולמרות שקיבלנו גרפיקה נחותה (בהרבה) וחיכנו כמעט שנה לשחק בו עדיין הפך לקלאסיקה בעיני.

שמע אני יכול להבין אותך הוא שונה מאוד מהסגנון שבגללו אתה אוהב את הסדרה, הוא לא מעניין עלילתית ובאמת אין בו שום וויב של דינו קריסיס ומשחקי האימה של קפקום ואם הייתי קונה אותו כי בא לי משחק כמוהם ברור שהייתי מתאכזב.

הסיבה שהוא הפך לי לקלאסיקה זה כל כך הרבה דברים, זה בגלל שאני יכול לשחק בו כל שנה בלי להשתעמם זה בגלל שיש לו עיצוב אומנותי פגז.

זה בגלל שאני לא יכול לשכוח את הזומבים המפחידים הכפריים הפרימטיבים שלו וזה היה מאוד מרענן בזמנו.

אבל יותר מהכל? עד רזי 4 הייתי משחק כמעט כל ז'אנר בקונסולות אבל את רוב משחקי הירי הייתי מעדיף על הPC פשוט הרגיש לי יותר כייפי.

השיטת שליטה שרזי 4 המציא (ואחר כך זוקקה על ידי Gears of war ואחרים)
פשוט שיכנעה אותי סופית שקונטרולר לא רק שיכול לעבוד בשוטרים
(מדבר רק על סינגל)

הוא יכול לתת חוויה נוחה ממכרת, שמזכירה אפילו במעט את הכיוון בעכבר.
זה העיף לי תמוח בזמנו, ואני זוכר שחשבתי "מיקאמי אתה יותר גאון ממה שחשבתי.

פשוט מאסטרפיס. אבל שוב כמשחק אימה כישלון טוטאלי, ואפילו לא ברמה של מקס פיין עלילתית.

אבל בהחלט אחד המשחקים שהייתי נותן לחייזרים במתנה אם הם יגיעו לכאן ויבקשו משהו מרשים לשחק בתמורה לזה שלא יהרגו אותנו :)

וכן ברור שאני מפחד מספוילרים של גיימפלי אחי הכי הרבה. מספוילרים של עלילה במשחקים אני עוד יכול איכשהו להתאושש כי לא תמיד הם הורסים כל דבר בעלילה וכל הנאה ממנה, תראה לי פיתרון של פאזל או בוס או חלק קשה, אני כבר לא אשחק במשחק שנהרס לי.

המשחק הזה Day one.

evilplate

New member
רזי 4 באמת היה מהפכני אין בכלל ויכוח על זה

אבל למה הם החליפו ככה את העלילה הרצינית של הסדרה בעלילה מפגרת כזו במודע שמודעת לעצמה? זה הרס לי הרבה מהקסם.
&nbsp
הלוואי והיו הולכים פשוט על מה שרימייק 2 עושה, גם זה היה גיימפליי מהפכני בזמנו אבל בו זמנית זה היה שומר על העקרונות של הסדרה.
&nbsp
התגובות כלפי רימייק 2 מכל מי שראה גיימפליי או שיחק הן מדהימות אחי, לא מעט אנשים בוחרים בו כמשחק התערוכה שלהם השנה. הם פשוט לא יכלו לעשות רימייק יותר טוב.
&nbsp
שנינו נשחק אותו Day 1 במקביל. אני כבר יודע שאעוף עליו כי ראיתי גיימפליי והבנתי את העיקרון ומה שמצפה לי פחות או יותר, אבל מעניין יהיה לשמוע מה אתה חושב במיוחד שיש לך פחות פקטור של נוסטלגיה ממני ואתה בטח יותר תשפוט את המשחק בזכות עצמו.

גיימפלי מControl החדש של רמדי.

אהבתי את כל מה שראיתי את הגרפיקה, את זה שאפשר להעיף בכוחות טלפתים חפצים על אנשים וכו' נראה יותר מעניין מאלן וויק וקוונטום ברייק וחזרה לימים הטובים של רמדי.

הדברים היחידים שלא אהבתי זה שהסביבות נראות קצת יותר מדי כאילו אתה בסוג של טריפ, זה קצת יותר מדי מסוגנן אני מקווה שנראה סביבות ריאליסטיות יותר כמו שראינו בקוונטום ברייק והמשחקים הקודמים.

אבל לא משהו שהוא דיל ברייקר מבחינתי כן? גם אם זה יהיה משחק של 7 אני קונה. (כמו שאמרתי שאקנה את קוונטום אם היה על הPS4 )
רמדי אומרים שזה יהיה המשחק הכי טוב שלהם למרות שהם יודעים שזה נשמע כמו טריק שיווקי שהם חייבים להגיד. והם מבטיחים שהם מנסים לרענן את הדרך שבה הם הם מספרים סיפור, נחייה ונראה מה ייצא מההבטחות.

evilplate

New member
הגראפיקה באמת יפה מאוד

לא יודע אולי אני מדמיין אבל נראה שיפור יפה מקוואנטום ברייק מבחינה גראפית.
&nbsp
הגיימפליי נראה אחלה, אבל אני מבואס ששוב הם הלכו על מדע בדיוני מקושקש כזה עם עלילה ועולם שאתה יודע שלא יעניינו אף אחד מהרגע הראשון.
&nbsp
אני רוצה שיחזרו כבר למשחקים המסוגננים ומלאי הקסם שלהם כמו מקס פיין ואפילו אלן וויק (שכמה שיש בו חסרונות עדיין יש בו הרבה יותר קסם מפה), משחקים כאלו עם המון אווירה מיוחדת וסטייל.
&nbsp
מרגיש חוסר חיבור עם כל מה שהם עושים בדור הזה, כשראיתי את אלן וויק לראשונה בדור הקודם ממש נחמץ לי הלב שלא אשחק בו כי הוא היה נראה ממש בטעם שלי (וכן קצת שמחתי כשקיבל ציונים פושרים והרגשתי שלא פספסתי הרבה) אבל עכשיו אני מרגיש שרמדי לא ממש מדברים אלי (ולפי המכירות של קוואנטום + חוסר הדיבורים סביב החדש זה נראה שאני לא לבד בסירה הזו) עוד.
&nbsp
עדיין למרות הכל זה משחק יפה עם גיימפליי שבטוח יהיה טוב והוא כן מתיימר לפחות להביא סיפור טוב, אני בטוח אקנה אותו אבל בהנחה.

כן ממו ג'מבו כזה שגם היפנים נופלים בו שונא את זה אחי.

לא אהבתי את אלן וויק בכל זאת מסכים שהוא היה מאוד מעוגן במציאות שיחקת בו סופר וזה הרגיש כאילו הם לפחות מנסים לחקות את האווירה של הספרים של סטיבן קינג.

במקס פיין כידוע שיחקנו שוטר שאשתו והבת נרצחות גם ככה זכור לי כמשהו שהרגיש לי משהו שאפשר נורא להזדהות איתו וכאן כלום....בחורה שמגלה שיש לה כוחות וכל מיני בולשיט כזה.

הרבה יותר אהבתי את הגישה שלהם אני זוכר שקניתי את מקס פיין למחשב
ובחוברת רמדי כתבו "אנחנו לא הולכים להסביר למה מקס פיין יודע להאט את הזמן, אנחנו לא יודעים איך הוא עושה את זה העיקר שהוא עושה את זה זה מה שחשוב
"

לא לחינם אהבנו אותם יותר אז.

אפילו הכוח המיוחד הטלפתי הוא לא ייחודי להם. היה שוטר בPS2 שהיה די אהוב בזמנו שגם כן יכולת להרים חפצים דרך המחשבה.

לפחות ההרגשה היא שבקונטום ברייק הכוחות היו יותר מגניבים יכולת לעשות Dash מהיר, לעצור את הזמן וכל מיני שטויות מגניבות

קראתי גם שכל המשחק מתרחש בבניין WTF ? לא יודע אם זה היה ככה גם בקוונטום ברייק אבל מהגיימפלי שראיתי ממנו הסביבות הרגישו יותר מגוונות.

קיצור אני מרגיש שהתקציב של המשחק יותר נמוך ממה שמייק נתנה לקוונטום וחבל. אולי אני טועה והחברה שממננת את רמדי והמשחק הזה נותנת לה את אותו תקציב... מקווה שסוני יקנו אותם בדור הבא חח.

evilplate

New member
כן המשחק מתרחש באותו לוקיישן

כי הוא בסגנון מטרוידואניה שאתה פותח אזורים חדשים בתוך אותה מפה ככל שאתה מתקדם.
&nbsp
אני מקווה שבאמת זה עדיין ירגיש שיש גיוון מסויים בסביבות כי גם אני לא אוהב את הרעיון שהכל נמצא בתוך בניין.
&nbsp
ואין לי בעייה אחי שעושים משחק שבחורה מקבלת כוחות אבל אפשר לעשות את זה עדיין מעניין ומגניב ועם אווירה (Life is Strange הראה את זה יפה למרות שהז'אנר שונה) ולא מפוצץ בממבו ג'מבו מפגר.
&nbsp
אין אני אומר לך הם איבדו את זה מהבחינה הזו של לדעת ליצור עולמות וקונספטים מעניינים שאתה מתחבר אליהם ומרגיש את הקסם, הם אשכרה מרגישים עכשיו כמו מפתחת גנרית כזו פשוט שיודעת ליצור מכניקות גיימפליי כיפיות. מבאס.

כי היום שנוטי דוג יושבים על המשבצת הריאליסטית

יותר הם גורמים לרמדי להיראות כמו סטודיו של סרטי אינדי בהשוואה לנוטי דוג שמרגישים סטילבן שפילברג מבחינת איכות הפקה. אז הם עושים משהו שנוטי דוג לא יעשו וזה משחקים יותר בדיונים.

אין להם אומץ לדעתי להתחרות בנוטי דוג במגרש הזה יותר.קצת חבל לי עליהם כי הם פעם היו באמת הנוטי דוג של דור הPS2 בזמן שנוטי דוג היו הנינטנדו של סוני בעת ההיא.

הקטע עם רמדי שזה לא ישתנה בקרוב כי ליוצר של המשחקים שלהם יש מעמד כמו של ניל בנוטי דוג וכל עוד אלה המשחקים שהוא רוצה לעשות הם לא יתווכחו איתו.

(הבחור הזה שנראה כמו מקס פיין במקס פיין 1)

במשחק הזה אני עוד יכול להבין למה הוא הלך על רעיון דומה לקוונטום ברייק
זה שקוף שהם ממחזרים נכסים גרפיים ואפקטים ואולי גם מנוע המשחק מותאם מראש למשחקי מדע בדיוני ומציג את זה הכי טוב.

אז אולי הם רצו לחסוף כמה שיותר כסף ומאמץ בפרויקט החדש שלהם
ואולי יש תקווה שהברנש יתן לנו משחקים בסגנון אחר שהם יפתחו מנוע חדש :)

כך או אחרת אנחנו צריכים לפחות להתלהב שהם חזרו להיות צד ג'
כי עוד משחקים בסגנון השוטר הלינארי שאנחנו כל כך אוהבים זה תמיד טוב :)

evilplate

New member
מסכים, במיוחד עם הפסקה האחרונה

טוב שהם חזרו ובתקווה שהמשחק הזה יצליח ויביא להם מספיק בוכטות כדי שיצליחו לחזור למעמד שהיה להם פעם. תמיד טוב שיש עוד משחקים בסגנון הזה בשוק מול כל הים של העולם הפתוח.
&nbsp
אני חושב שאם הוא יקבל 8 ומעלה אז אנשים כמונו צריכים לתמוך בהם ולקנות אותו בהשקה. הם צריכים כל עזרה כדי שישמרו על הזהות שלהם ויחזיקו, כי בתכל׳ס רמדי היא באמת אחלה מפתחת עם חזון שאני ואתה כן אוהבים בנוגע למשחקים, פשוט הם לא בתקופה הכי טובה אומנותית בדור הזה אבל הכוונות שלהם תמיד הכי טובות.

גיימפלי מורחב של ספיידרמן

זהו אחרי זה אני נכנס להקפאה לגבי המשחק לא רואה ביקורות לא רואה אותן לא רואה הדגמות של PSX כלום עד שאני משחק. (אבל כן מציץ בממוצע)

אין המשחק נראה הכי מושלם שמשחק ספיידרמן יכול להראות על הדור הזה, העיר מדהימה ספיידרמן משעשע, אפשר להשתמש מעולה בסביבה לקרבות כמו שראינו בבאטמן וSD והקרב עם שוקר נראה קולנועי כאילו אתה צופה בסרט, ועוד דילגתי על קטעים מההדגמה כדי לא להרוס לעצמי יותר מדי מההנאה.

פשוט מדהים, חבל שסוני לא שחררו תדמו הזה בתערוכה שלהם להורדה הם היו בדוק משמחים את כולם. אהבתי גם איך תוך כדי שספיידי נלחם בבוס הוא חייב להיות כל הזמן באוויר על הקורים כדי לא להיפגע משוקר.

הגיימפלי מתאים לספיידרמן ולא מרגיש כמו סתם כאילו אתה משחק בבאטמן עם סקין של ספיידרמן וכמובן גם העיר מרגישה הרבה יותר חיה מהמשחקים של באטמן. וואו.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=389&v=xew1WivOfC4

מישהו 2

New member
חח זה הבלעדי הכי מפתיע ומלוכלך של סוני אי פעם

לא מבין איך זה בלעדי אבל שאפו. זאת יצירת מופת מדהימה ומשחק גיבורי העל הכי טוב שעשו עד היום באופן כללי

evilplate

New member
חחח כבר החלטת שזה יותר טוב מכל סדרת ארקהם?

תן למשחק לצאת קודם לפחות.
&nbsp
אבל אני מסכים עם שניכם, זה נראה פשוט מדהים, לא חושב שאפשר היה לבקש הרבה יותר מזה. בכל הקטעים שרואים אותו קופץ בעיר הפתוחה אני עם פה פעור :O
&nbsp
המשחק הזה כל כך יפה ומרשים, לא יאומן איך אינסומניאק עשתה את זה. בטח השתמשה בהרבה מהטכנולוגייה של סוני בשביל להגיע לזה. ללא ספק יזכר כאחד המשחקים היפים ביותר של הדור לא משנה איך יצא מבחינת איכות.

לדעתי הוא יעשה בציפר להארקם נייט מבחינת כייף וליטוש אחי.

אבל מבחינת אימפקט ברור שהוא לא יהיה מהפכני כמו ארקהם, כי הוא נשען עליו להשראה.

אם סקוור יעמדו במשימה של משחקי המארוול (ואני לא רואה סיבה שהם לא)
אז ספיידרמן לפחות יזכר בהיסטוריה אולי לא כמשחק מהפכני, אבל התחלה של
"תור הזהב" של מארוול בגיימינג, שזה גם כייף :)

evilplate

New member
אני מקווה שסקוור בכלל מכוונת למשחקי מארוול בסגנון הזה

שיכילו קמפיין ויהיו עם עלילה מושקעת וכו׳ ושלא הכל יהיה שם חוויות מולטי שכאלו כי אני בטוח שגם לשם הם פוזלים.
&nbsp
בנוגע לספיידי אני חושב שאפשר להיות רגועים בנוגע למכניקות ולגראפיקה וההפקה, הכל נראה הכי מושקע ומלוטש.
&nbsp
אני מקווה שהמשימות רק יהיו ברמה טובה, שהתוכן צד וכל מה שעושים שם יהיה מגוון ועשוי טוב וכמובן שהסיפור יהיה סבבה (לא צריך יצירת מופת אבל מספיק שיהיה מהנה באיזשהי רמה), אם כן אז צפוי לנו משחק פצצה שגם אני אקנה בהשקה.
&nbsp
אגב אנגרי ג׳ו שהוא מבקר לא רע וקשוח מאוד שיחק במשחק ב E3 והוא כל כך התלהב ממנו ומעד כמה שהוא כיפי ומהנה שהוא אמר שהמשחק הזה יקבל אצלו לפחות 9 כבר מעכשיו, מבחינתו אם הסיפור לא יהיה ממש ממש גרוע באופן חריג ולא יהיה שם משהו ממש רע באופן בלתי צפוי הוא יהיה מדהים או כמו שהוא אמר “אלא אם כן הם ממש ממש ידפקו שם משהו, המשחק הזה מקבל אצלי 9 לפחות בוודאות, לכו תעשו לו הזמנה מוקדמת עכשיו״
&nbsp
כבר הקטע הזה של הרשמים של אנגרי ג׳ו עשה לי הייפ והביא לי עוד יותר ביטחון במשחק הזה.

אתה רואה אחי :)

בכלל לא ידעתי שהוא אמר את זה, לדעתי כדאי לאחים וורנר לשקול ברצינות לבקש מהמפתחת הזו לפתח להם משחקי באטמן כי הם פשוט טובים בזה ואין סיבה שאחרי שרוקסטדי פרשה מבאטמן לא נקבל עוד.

יש איזושהי אידילזציה מטורפת לספיידרמן 2 ואנשים כבר מנסים לצייר נארטיב שהמשחק החדש יהיה אכזבה לעומתו.

אנשים עפים על ספיידרמן 2 כאילו היה שם משהו גראנוד ברייקינג במערכת הקורים, שלו וואלה היה משחק לא רע בכלל לימים ההם אבל לא זוכר לי שנהנהתי ממנו בטירוף.

הסיפור יהיה כייפי למי שאוהב ספיידרמן זה ברור, מי שמצפה לTLOU2 מספיידרמן לא מבין לאן הוא נכנס חח.

זה נראה לי משחק שאפילו לאסוף חפצים חבויים יהיה לי כייף ואני לא עושה את פעילויות האיסוף האלה באף ז'אנר חוץ ממשחקי פלטפורמה.

המפתחת הצליחה לדעתי ללכוד את הכייף של משחקי פלטפורמה במשחק הזה.
וזה מתבקש כי באה מהז'אנר.

משהו בי רוצה לקנות את ספיידי וDQ11 בהשקה ולשחק את שניהם במקביל back to back רק בשביל לא לקבל ספוילרים לספיידי ולהנות עם כולם אבל אני יודע שבקושי יהיה לי זמן אליו לחודש שלם.

איזה צרות של עשירים חחח.
אבל מה דחפו לי את שני המשחקים הכי מצופים שלי בדור הזה בהפרש של כמה ימים זה מזה אחי חחח.

למעלה