בעיקרון מייקרוסופט הבינה שהיא הפסידה את הדור
כשזה נוגע לנתח שוק מול הפס4 ולכן עשתה מהלך חכם מבחינתה בלהשקיע בווינדוס וב DX12 ובכלל להגדיל את בסיס המשתמשים של הבלעדיים שלה ולעשות הרבה יותר כסף.

מבחינתם הם כבר לפני חודשים הודיעו שהם לא משחררים נתונים יותר של כמה ONE נמכרו וזה לא המדד שלהם, המדד שלהם זה כמה משתמשים פעילים יש, שזה כולל גם ווינדוס, כבר אז היינו צריכים להבין שזה אות לבאות, שהם הולכים להתפקס על להגדיל את מספר המשתמשים שלהם, לא משנה איזו פלטפורמה.

ברור אבל שאם היה לי ONE ומחשב אז אפשר פחות או יותר לזרוק את ה ONE לפח, אפשר להבין מהבחינה הזו את המירמור של חלק מבעלי ה ONE.

אז כן אלו חדשות מאוד טובות בשבילי אבל אני עדיין קצת חסר ביטחון בנוגע ל PC, לא סומך על המניאק הזה וקשה לי יהיה לשחרר 60$ מלאים על משחק עליו גם אם QB יפציץ בביקורות, כנראה את כל המשחקים האלו אקנה בסיילים.

בקשר לדיויזיה, הוא באמת מהמם, ברגעים הטובים הוא הכי יפה אפילו, אבל כן יש תנאים של לילה, על איזה גג של בניין שרואים בעיקר אספלט, שהוא ממש מכוער.
הוא מצטיין בעיקר באור יום, כשהולכים בשדרה הראשית עם כל הבניינים והעצים וקרני השמש שמבצבצות,כל כך הרבה פרטים (זה משהו שבכלל חזק בדור הזה, כמות ה details שאפשר לזרוק לכל סצינה בגלל כל הזיכרון, פעם הסביבות היו הרבה הרבה יותר פשוטות) פשוט מעלף.