משחקי הגולד לחודש מרץ (השמועות היו נכונות)

משחקי הגולד לחודש מרץ (השמועות היו נכונות)

הסרטון הזה עלה לערוץ האקסבוקס הספרדי הרשמי,ידידכם הנאמן כרונו הוא גם דובר ספרדית שוטפת אגב והספרדים מתלהבים מהחדשות.

אז כרגיל, חודש טוב יותר מהפלוס כמעט בוודאות, החיסרון ? אנשים אומרים שהביצועים של Lords of the Fallen בקונסולות (גם בפס4 וגם בone )בעייתים המון ירידות פריימים והמון באגים שהורסים את החוויה, עדיין הייתי שמח לקבל אותו בפלוס.

יש לי חבר שמפנטז לקבל the order 1886 החודש בפלוס, כל אחד והפנטזיות שלו כן?

הנחות טובות מאוד בPSN לPS4

אני שם פה מחירים של חלק מהמשחקים אחרי כפל הנחות עם הפלוס.
המכשף 3 למשל עולה 24.99 שזה מחיר תותח למשחק כזה!.
מסתבר גם שאם קונים דרך פיפאל עד תחילת מרץ מקבלים 10 דולר הנחה, אם הסכום הכולל של הריכשות שלכם מגיע ל60 דולר או עובר אותו.

Tales From the Borderlands 5.99
Until Dawn 23.99
Life Is Strange Complete Season 9.99
Batman: Arkham Knight 23.99

יש עוד הרבה מבצעים שווים לPS4 אבל אין לי כוח להעתיק לכאן את כולם.
כנסו לחנות.
https://store.playstation.com/#!/en-us/all-deals/cid=STORE-MSF77008-ALLDEALS

עטלפוני

New member
מחירים טובים מאוד

(קצת מזכיר את מכירת החגים שהיתה באקס בוקס). רכשתי עכשיו את הבאנדל של שני משחקי metro ב 7.5 דולר (x1), שמעתי עליהם רק דברים טובים.

metro last light אחלה משחק, אינטליגנטי ועם אקשן טוב.

ואחרי שהוא 60FPS על הONE/PS4 אתה לא יכול לטעות, גם קודמו בטח טוב באותה מידה אבל אני לא יכול להעיד עליו כי המחשב שלי בזמנו עשה לי איתו בעיות.

PlayGirl3

New member
מעולה, חיכיתי הרבה זמן למבצע על Life Is Strange

וגם קניתי במבצע של השבוע הקודם את המשחק rpg עם הבוגדים, אז יש הרבה מה לשחק גם אחרי שאסיים את דיג'ימון.

aaamar

New member
יש אפשרות ל20% הנחה וגם 15$ מתנה

מי שקונה בשבוע הקרוב מה23/2 - 1/3 בסכום של 100$ ומעלה, מקבל 15$ מתנה (קוד שמקבלים דרך המייל של הPS4)
בנוסף אפשר לשלב את זה עם הנחה של 20% (כולל כפל מבצעים, רק לא כולל PREORDERS), עולה רק 2$. (צריך לקנות דרך החנות של הPS4 עצמו, לא עובד במחשב)
http://boxeddeal.com/gaming/playstation-4/get-20-off-playstation-game-accounts.html

evilplate

New member
קניתי את LIS ואת UD.

מבצע מעולה.
&nbsp
אני חושב אם להזמין מראש את אנצ'רטד 4 בגלל שיש את המבצע של 15$ על כל 100 וברור שאני משחק אותו בהשקה, השאלה היא מה לקנות ב 10$ ככה שאני צריך בשביל להשלים ל 100?
&nbsp
את בורדרלנדס כבר קניתי במבצע בעבר באיזה 5 דולר, הייתי רוצה את Fire Watch אבל הוא עולה יותר.

אולי את everyone gone to rapture ? הוא עולה קצת יותר מ10.

זה חייב להיות 100$ עגול? זה לא 100$ ומעלה? כי אם זה אפשרי אז הייתי הולך על זה הוא נראה משחק חוויה מסקרן שכזה.

אני לא רואה בחנות הזו משהו יותר מעניין בטווח המחיר הזה ואת הדברים המענינים כבר קנית :)

אישית הייתי ממתין עם fire watch הוא מלא בעיות טכניות וגם ממש יקר למשחק של שעות ספורות!

evilplate

New member
ברור שאפשר 100 ומעלה

אני מעדיף פשוט שיצא יפה ועגול ולא לקנות עכשיו בכח משחק במחיר מלא שלא חשבתי ששווה את זה לפני המבצע.
&nbsp
לא יודע, נראה לי משעמם הסימולטור הליכה הזה, אולי שווה 5 דולר יום אחד.
&nbsp
FW נראה ממש מגניב אבל אתה צודק, באמת יקר, הבנתי שהם עובדים על פאטץ' שיסדר את הבעיות, אז אולי נחכה כבר שירד במחיר ונקנה אותו שהוא תקין וזול יותר.
&nbsp
הבעיה שאין לי מה לקנות וחבל לפספס את המבצע, באסה, בסוף אני אקנה איזה THEME או משהו.

חחחח סימולטור הליכה בעיקרון כמעט כל מה שתקנה במחיר הזה.

זה משחק שיגיע מתישהו לפלוס, כלומר משחקים שאת רובם המוחלט אנחנו גם ככה לא רוצים לקנות.

אם הייתי אתה הייתי שומר את firewatch למחשב, יש לי הרגשה שהתיקון של גרסת הPS4 יקח הרבה זמן כי בעיקרון הבעיות נובעות מזה שfirewatch גדול על המנוע שלו בכמה מידות, אבל זה משהו שמחשב חזק יכול להתמודד איתו אני מניח.

ועל המחשב אתה תמצא אותו מהר מאוד במחיר ריצפה.

אבל אין מה לעשות, אתה כמוני וכמו כולנו בפורום הזה, כולנו רוצים את כל המשחקים
שלנו בפלטפורמה אחת מרכזית שמחוברת לטלווזיה, בלי להתפזר.

פוקימון sun ופוקימון moon דלפו, ככל הנראה יוכרזו מחר.

ל3DS.

לא ברור אם מדובר במשחקי פוקימון ראשים חדשים, או שמדובר בגרסה שהיא סטייל
definitive version לפוקימון X/Y אבל היות ואנחנו חוגגים השנה, 20 שנה לקיומם של מפלצות הכיס, אני אהמר שנינטנדו תרביץ אותה עם משחקי פוקימון ראשים חדשים.

נינטנדו אני רוצה משחק פוקימון שסוחט את ה3DS עד למקסימום, קאפיש?
גם ככה אין לו כמעט כוח, אז לפחות שיוציאו ממנו תמקסימום.

doom 4
יהיה 60FPS ב1080P הקמפיין יהיה 13 שעות.

ID מנסה ליצור גרפיקה שתגרום לנו לתהות "איך הם הצליחו לעשות את הגרפיקה הזו ב60FPS כשחברות אחרות לא יכולות להוציא גרפיקה כזו ב30FPS "

קצת מגזימים שם בID :) הגרפיקה של דום 4 לא כזו מפילה לריצפה שאני אתחיל להתפלא שהיא רצה ב60FPS אבל אני מודה שהמשחק נראה ממש טוב יחסית למשחק שרץ ב60FPS וגם אורך הקמפיין נשמע סבבה לגמרי.

6.4 מליון בני אדם שיחקו בבטא של the division אני בינהם

בסוף השבוע האחרון מליוני בני אדם שיחקו בבטא של המשחק יוביסופט כמובן נרגשים מאוד רוב האנשים שיחקו משהו כמו 5 שעות בבטא.

אני שיחקתי הרבה פחות מ5 שעות (שעתיים) אבל אני חייב להגיד שמדובר במשחק מאוד סולידי, הירי משובח ביותר הגרפיקה טובה מאוד יחסית למשחק PS4 והכול כייפי וזורם, הבעיה? אין לי עם מי לשחק משחקים כאלה אז אין סיכוי שאשחק במשחק המלא.

גם אתם ניסתם את הבטא? מה חשבתם?

אולי אתה יותר בקטע של מולטי בגוף ראשון

כי די חרשת על הבטא של סטאר וורס (גם אני חרשתי) והגיימפלי של the division הרבה יותר מלוטש ותפס אותי.

אתה מאכזב אותי, היו לי ציפיות שיהיו תגובות הרבה יותר נרגשות ושנפתח איזו קבוצה.

עטלפוני

New member
את הבטא לא, אבל שיחקתי קצת באלפא ולא אהבתי בכלל

סיכמת את זה די טוב, זה מהסוג משחקים שאם אין לך חברים אמיתיים לשחק איתם, זה מאבד 80 אחוז מהכיף, אז מה הטעם ? הממשק היה לי גם מסובך מדי, יותר מדי בלאגן בעיניים.

evilplate

New member
אני שיחקתי

סיימתי את כל המשימות העלילתיות (אני מנחש שזה לפחות 4 שעות ככה), המשחק ממש מעולה לסגנון שלו, זה לא סגנון שהכי מדבר אלי, כי זה משחק מולטי עם חברים והמשימות מעוצבות סביב זה (בעיקר ללכת ולהרוג את כולם) אבל הוא עשוי ממש ממש טוב, הרבה יותר נהניתי ממנו מאשר הבטא של דסטיני בזמנו, יש לו אווירה מצוינת, הירי כיפי מאוד, נראה מאוד כיף לשדרג ולקדם את הדמות, בקיצור עושה רושם שהולך להיות פה להיט ענקי ליוביסופט ומשחק חובה למי שאוהב מולטי עם חברים.
&nbsp
אין לי ספק שאם דסטיני הצליח ככה אז גם זה הולך לשבור קופות.
&nbsp
הגראפיקה שלו אגב היא אחת המוזרות, המשחק יכול להראות, תחת התנאים הנכונים של התאורה ובאזורים הנכונים כמו המשחק הכי יפה על הפס4, בטח בהשוואה לעולמות פתוחים אחרים, אבל יש אזורים ותנאי מזג תאורה שגורמים למשחק כמעט להראות כמו דור קודם, אני לא צוחק.
&nbsp
אז ברגעים הכי טובים שלו הוא ממש קרוב לטריילר ההוא שכולנו הזלנו ריר עליו, וברגעים הגרועים הוא נראה ממש רע.
&nbsp

אני מסכים עם כל מה שאמרת, משחק שראוי להיות להיט

הכול בו מלוטש מאוד, ולפי זה שמעל 6 מליון שיחקו בו הוא גם בטח יהיה להיט, גם בשבילי זה המשחק רשת שהכי נהנהתי לנסות על הPS4, לא הגעתי רחוק כמוך ב"קמפיין" אז לא ראיתי את האזורים עם הגרפיקה שנראת דור קודם, יש איזשהו סרטון ברשת שמדגים את זה? אני מאמין לך שזה ככה כמובן, ושמעתי את זה גם מאנשים אחרים שזה נראה כמו דור קודם לפעמים, בגלל זה באתי עם ציפיות ממש נמוכות לבטא והופתעתי ממש לטובה מהגרפיקה שלו.

אגב גבר. בגלל שלא יצא לנו להשתמע כבר תקופה ארוכה, מה דעתך על ההתפתחויות האחרונות בגזרת האקסקלוסיבים של מייקרוסופט? אנחנו מגיעים למצב שתוכל לשחק QB בהשקה! על המחשב שלך וגם Recore וסביר מאוד להניח שגם gears 4 וסקילבאונד בשלב יותר מאוחר של הדור, האם זה אומר שסוף סוף תתן למחשב שלך מקודם של כבוד לצד הPS4 ותתחיל לשחק עליו?

evilplate

New member
בעיקרון מייקרוסופט הבינה שהיא הפסידה את הדור

כשזה נוגע לנתח שוק מול הפס4 ולכן עשתה מהלך חכם מבחינתה בלהשקיע בווינדוס וב DX12 ובכלל להגדיל את בסיס המשתמשים של הבלעדיים שלה ולעשות הרבה יותר כסף.
&nbsp
מבחינתם הם כבר לפני חודשים הודיעו שהם לא משחררים נתונים יותר של כמה ONE נמכרו וזה לא המדד שלהם, המדד שלהם זה כמה משתמשים פעילים יש, שזה כולל גם ווינדוס, כבר אז היינו צריכים להבין שזה אות לבאות, שהם הולכים להתפקס על להגדיל את מספר המשתמשים שלהם, לא משנה איזו פלטפורמה.
&nbsp
ברור אבל שאם היה לי ONE ומחשב אז אפשר פחות או יותר לזרוק את ה ONE לפח, אפשר להבין מהבחינה הזו את המירמור של חלק מבעלי ה ONE.
&nbsp
אז כן אלו חדשות מאוד טובות בשבילי אבל אני עדיין קצת חסר ביטחון בנוגע ל PC, לא סומך על המניאק הזה וקשה לי יהיה לשחרר 60$ מלאים על משחק עליו גם אם QB יפציץ בביקורות, כנראה את כל המשחקים האלו אקנה בסיילים.
&nbsp
בקשר לדיויזיה, הוא באמת מהמם, ברגעים הטובים הוא הכי יפה אפילו, אבל כן יש תנאים של לילה, על איזה גג של בניין שרואים בעיקר אספלט, שהוא ממש מכוער.
הוא מצטיין בעיקר באור יום, כשהולכים בשדרה הראשית עם כל הבניינים והעצים וקרני השמש שמבצבצות,כל כך הרבה פרטים (זה משהו שבכלל חזק בדור הזה, כמות ה details שאפשר לזרוק לכל סצינה בגלל כל הזיכרון, פעם הסביבות היו הרבה הרבה יותר פשוטות) פשוט מעלף.

למעלה