משחקי הגולד לחודש מרץ (השמועות היו נכונות)

evilplate

New member
חחח גדול! והמשחקים האלו עוד עושים

חסד ביחס למה שאנחנו באמת מקבלים

חחחח נכון! המשחקים האלה לפחות נחשבו AAA בשלב מסוים בהיסטוריה

למשחקים שאנחנו מקבלים בפלוס אי אפשר להגיד את זה.

מישהו 2

New member
הוא לא סתם בחר את המשחקים שהוא בחר לפארודיה

המשחק של איטי ידוע כאחד המשחקים הכי גרועים שיצאו. עד כדי כך גרוע, שאטארי לא הצליחה למכור מספיק ונשארה עם הרבה מאוד עותקים. החליטה לקבור את כל העותקים של המשחק שנשארו ברשותה באזור המזבלה של ניו מקסיקו. (הייתה אפילו כתבה איך מצאו את העותקים והם עדיין נשמרו במצב טוב ועבדו).

Desert Bus נחשב בעיני רבים בתור המשחק הכי גרוע בכל הזמנים.
הסיפור מאחוריו הוא שבתקופה שהמשחק הזה יצא, בדומה למה שעדיין יש היום, אנשים התלוננו על האלימות וחוסר התוכן החינוכי שיש במשחקים. אז הח'ברה שיצרו את המשחק החליטו ליצור סימולציה שמשקפת את החיים האמיתיים - נסיעה של 8 שעות ללאס וגאס בלי שום דבר מעניין לעשות בתור בדיחה.

PlayGirl3

New member
הבדיחה על חשבוננו

זאת בדיוק הרמה של המשחקים שמחלקים לנו בפלוס.

מספיק להסתכל על התגובה הראשונה להודעה בבלוג- 94% לא מרוצים.

אבל הבדיחה לא צוחקת עלינו אלא על סוני :) זו הדרך שלנו למחות

שימי לב למרות ש94% לא מרוצים מהחודש הזה בפלוס ובטח אחוז דומה לא היה מרוצה גם מהחודשים הקודמים סוני לא עשו כלום בנידון.

הסרטון עוקץ אותם, אולי אחרי כל מיני ירידות כאלה פלוס זה שמייק מבייאה משחקים יותר טובים במנוי גולד שלה, יעירו קצת סוף סוף את סוני.

שלא תטעי, למרות שאני באמת הייתי קונה את Galak-Z: ואני שמח על הבטא של היטמן, זה עדיין חודש מחריד בעיני פשוט פחות מחריד מהחודש של הנום נום גלקסי, בגלל זה אמרתי שלא הייתי מכנה אותו החודש הגרוע בהיסטוריה, כי לפחות שווה להדליק את הפלוס בשביל הבטא של היטמן אבל עדיין חודש גרוע.

המשחקים לPS3 ולויטה מחרידים מעל כל דמיון.

אני הייתי שמח אם סוני היתה מבטלת לגמרי את משחקי הPS3 והויטה אם זה היה אומר שנקבל משחקי AAA בפלוס,קשה לי להאמין שיהיה מישהו שלא היה מוכן לtrade off הזה.

למעלה