משחקי הגולד לחודש מרץ (השמועות היו נכונות)

אתה במיעוט אקסקלוסיבים ממש לא מכריעים לרוב.

אם לקנות PC או קונסולה? וההוכחה הכי גדולה? קח את סדרת uncharted שמכרה
19 מליון עותקים (לא לכל כותר, כולם ביחד) תחשיב את זה שחלק גדול מאוד מהעותקים האלה נמכרו בבאנדלים של הקונסולה וחלק מהמספר הזה זה הורדות מהפלוס.

גם אם נצא מתוך הנחה שכל מי שקנה משחק בסדרת uncharted קנה פלייסטישן 3 בשביל הסדרה (מה שרחוק מהמציאות

הגענו למצב שרק 27% מבעלי הפלייסטישן 3 מחזיקים איזשהו משחק בסדרת uncharted בספריה שלהם.

אפילו לא חצי מבסיס המשתמשים!

אנשים לא קונים קונסולה במקום מחשב בגלל בלעדיים, אולי אתה כן אולי פרסונה כן ואולי עוד כמה אלפים כמוכם (שזה מספר זניח של אנשים בתמונה הגדולה)

אבל הרוב קונה קונסולות בשביל נוחות השימוש וספריית צד ג' עשירה.

מישהו 2

New member
האמת... טענה לגיטמית

נראה לי עדיין שמדובר בכמה מיליוני אנשים שקונים בשביל הבלעדיים ולא אלפי, אבל כנראה שזה מאוד רחוק מהרוב.
לפחות אתם יודעים מתי הקונסולות יאבדו את האמון שלי ; )

אולי 10 אלף טופ :)

לדעתי האישית זה הולך ככה.

בן אדם קונה קונסולה בגלל כל מיני סיבות, נוחות שימוש, פיפא, COD מה שיש לחברים, מה שהילדים רוצים, בשביל לחסוך על קניית מחשב וכו'

ואז כשהוא כבר קונה את הקונסולה הוא מתחיל לגלות שיש המון אקסקלוסיבים שמדברים אליו, והוא קונה אותם גם, ומשם מגיעים המליונים.

תסתכל למשל על מריו גבר, בתקופת הWII משחק מריו מכר משהו כמו 22 מליון עותקים אולי יותר, ועכשיו על הWII U הוא מוכר 5 מליון משהו כזה?

זה לא שמליוני אנשים לא בא להם על מריו יותר, זה פשוט בגלל שרוב האנשים היו רוצים לשחק במריו אם כבר היתה להם את הקונסולה המתאימה אבל הרוב לא יקנו אחת במיוחד בשבילו.

תאר לך שהיה לנו מריו בPS4, מתאר לעצמי שהיית קונה מריו לPS4 בשלב כזה או אחר או אפילו בהשקה, אבל לא היית קונה WII U בשביל אותו מריו.

ככה זה עם האקסקלוסיבים של סוני, וכל אקסקלוסיבי לדעתי.

כשיש לך כבר את הקונסולה הם מאוד קוסמים לך אבל הם לא שיקול עיקרי לרכישה הראשונית לרוב האנשים.

מישהו 2

New member
זה בידיוק מסוג הדברים שבעלי קונסולות נוטים לומר

בויכוח מהסוג הזה. ואני אומר את זה כי אני יודע מאיפה זה בא, גם אני הייתי קצת מקובע בחשיבה הזאת בעבר וכמובן גם הצורך להצדיק את ההעדפה שלי לקונסולות משחק על פני מחשב. אבל פתחתי את הראש וגיליתי קצת אחרת מזה...

"קח מחשב די חזק היום בעלות של 6000 שח ,שהמפרט שלו לא רואה את הפס4.
ואני מבטיח לך שבעוד שנתיים משחקים לא יזוזו בו. "

זה בוודאות הצהרה לא נכונה, מחשב בעלות של 6000 שקל יכול להריץ היום משחקים ב- 4K על ההגדרות הכי גבוהות. בעוד שנתיים, אולי הוא לא יצליח להחזיק באותה מידה ותצטרך להוריד מעט את ההגדרות הגרפיות של המשחקים כדי להריץ אותם טוב- וגם אז זה עדיין יראה וירוץ טוב יותר מאשר על ה- PS4.

אני חושב שכל העניין גם של נוחות שימוש וידידותיות הוא נתון לויכוח, זה לא שלהפעיל משחק במחשב זה "מדע טילים", אבל בכללי זה נכון הקונסולה קצת יותר ידידותית למשתמש, אני בספק שזה שיקול המרכזי אצל צרכנים שמחליטים לקנות קונסולה.

הבלעדיים לדעתי הם אלה שמחזיקים את הקונסולות, הם עושים את המכירות. במקרה של נינטנדו ה- 3DS מחזיק רק בזכות העובדה שמי שרוצה לשחק במשחקים שלו חייב לקנות 3DS. ככה העסקים האלה עובדים, ככה הם משווקים לציבור. אתה יודע שהדרך היחידה שלך לשחק אנצ'רטד 4 זה לקנות PS4, אין לך ברירה. (ובגלל זה דרך אגב אני מצדיק את הכעס של בעלי אקסבוקס רבים ש- QB מגיע גם למחש, זה לא בגלל שמפריע להם שאנשים אחרים יוכלו לשחק, אלה בגלל שרימו אותם מההתחלה, ואולי הם יכלו לעשות בחירה אחרת ולקנות מחשב.)

גם לסוני תמיד היו המון בלעדיים לקונסולות שלה. בדור הקודם ל- PS3 היו עשרות משחקים בלעדיים. זאת הסיבה שרציתי להמשיך ב- PS4, אבל לצערי אתה צודק בעניין הזה. האיכות + הכמות של המשחקים הבלעדיים הצטמצמה מאוד באופן יחסי. אבל אנשים לא באמת ידעו שככה זה יהיה. והשיווק המוצלח עשה את העבודה וההצלחה לה ה- PS4 זכה.
אבל אם זאת תשאר המגמה זה בהחלט אומר לדעתי שהקונסולות מתחילות לגסוס..

נחיה ונראה.

amithas190

New member
גם אם אתה צודק בדוגמא הספיציפית של מחשב ב 6000 יחזיק שנתיים

עדיין-
מחשב של 6000 לא יחזיק 5 שנים ,
ובכלל - אם תשווה לקונסולה שעולה 2000 שח - איזה מחשב ב2000 שח שקנית ב2013 יחזיק מעמד היום?

מישהו 2

New member
תגובה

מאמין שמחשב של 6000 יחזיק אחרי 5 שנים טוב יותר מקונסולה באותו הזמן לדעתי.
בכללי אבל 5 שנים זה הרבה גם לקונסולה. אני חושב שהדור הנוכחי של הקונסולות יסתיים מהר יותר ממה שאנחנו רגילים אליו.
&nbsp
צריך לזכור את כל ההקרבות שהמפתחים עושים לפני שאנחנו מקבלים את המוצר המוגמר על קונסולה.
ביטול של אפקטים , Anti alising, רזולוציה משנומכת ל- 920P או נמוך מזה, 30 FPS במקום 60 FPS. בגלל שאין שום הגדרות גרפיות להתעסק איתם בקונסולה, ומה שאנחנו מקבלים - ככה זה נראה מההתחלה, זה נותן לנו מן תחושה של אופוריה לא מוצדקת כזאת שהמשחק נראה הכי טוב.
במחשב זה לא עובד ככה, ולפעמים צריך באופן ידני להוריד מההגדרות האלה כדי להגיע לביצועים הנכונים. מחשב ב- 2000 לעומת קונסולה יחזיק קצת פחות טוב לעומתה, אין לי ספק. אבל מאמין שאם תעשה עליו את השינויים הגרפיים הנכונים , גם הוא יריץ את כל המשחקים החדשים בשוק.
&nbsp
חוץ מזה, מי שקונה מחשב למשחקים, כבר יקנה ביותר מ- 2000. ההשקעה הראשונית היא היקרה, אבל אתה חוסך מאות של שקלים על המשחקים בטווח הרחוק.

צודק בהחלט. משחקי AAA קולנועיים כאלה נועדו לקונסולות.

אי אפשר להתווכח עם זה. הרי קוונטום ברייק וTLOU והמשחקים האחרים של נוטי דוג, כל אלה עם הדגש העלילתי החזק, כל כך מנסים לתת לנו חוויה של "סרט קולנוע אינטרקטיבי"

שלשחק אותם על הPC במסך קטן על המשרד זה פשוט מדכא, גם אם אתה יודע
שהעשן שאתה רואה על המסך הקטן שלך יותר מציאותי מהעשן שיש בקונסולות זה לא מה שמשנה לנו את החוויה.

בסך הכול אף אחד לא רוצה לשחק משחקים כאלה על מסך קטן. בדיוק כמו שאף אחד לא רוצה לראות סרט כמו דדפול על מסך קטן :)

זה מה שאנחנו כל כך אוהבים בקונסולות. אתה יכול לקחת משחק כמו XCOM 2
שהוא בלעדי למחשב כרגע, לעשות לו גרסת PS4 ועדיין לקבל חוויה טקטית ממש מגניבה ממנו על הפלייסטישן 4 על הספה שלך, תקח משחק כמו uncharted 4
או קוונטום ברייק למחשב, והוצאת מהם את האוויר (על מסך קטן)

אני מצדיק אותך בהחלט.

גבר, אם הטלווזיה היא ממש ממש לא אופציה כמו שאמרת ויש בעיה אז זה באמת
מבאס אין פה אפס.

אבל אם נגיד היה אפשר לחבר את המחשב שלך לטלווזיה אז אפילו אם היית משחק על 900P אני בטוח שהיית מקבל חוויה עדיפה על מה שיש בPS4 או ONE :) עם הכרטיס שלך.

בדור הקודם הייתי בעיקר על המחשב, ואכן המסך הקטן תסכל אותי למרות שידעתי
שאני אמור להרגיש בעננים כי אני משחק ב1080P שהקונסולות הנחותות משחק ב720P עדיין הרגשתי כאילו אני בעונש, והם מקבלים את החוויה שאני באמת רוצה.

ואז חיברתי את המחשב לטלווזיה :) והכול השתנה.

אני חושב שאתה ועטלפוני צודקים בזה שמי שאוהב את המנטליות של הקונסולות כמונו לא יהפוך פתאום להארדקור של PC רק בגלל כמה בלעדיים, אבל אני מאמין שיש אחוז לא קטן שהוא "על הגדר"

מבחינת פלטפורמה כאלה שהבלעדיים של סוני לא עושים להם את זה, והם לא מתים על HALO, ומשחקי JRPG נראים להם כמו משחקים של אנשים הזויים....

כל אלה שגם ככה המחשב מציע להם את כל המשחקים שהם באמת מעונינים בהם
יכולים בעיני להכריע שהם הולכים על המחשב.

אבל שוב, מסכים בהחלט שאנשים שהם במנטליות שלנו והם מתים על קונסולות ובחרו בONE כקונסולה שלהם לא יהפכו פתאום לשחקני PC, יש אחוז כזה, אבל הוא לא גדול.

יוביסופט רומזים שAssassin's Creed לא יהיה שנתי יותר.

לפני הCEO של יוביסופט המטרה שלהם היא לא לחזור בהכרח למצב שיש משחק כל שנה, אלא לחזור למצב שיש משחק כל תקופת זמן מסוימת (שנתיים?) הCEO מדגיש שהוא לא יכול להגיד שמדובר בהכרח בחזרה למצב שיש משחק חדש כל שנה.

שימו לב, שהמנכל מדבר עם משקיעים ככה שברור שהוא חייב לרמוז להם בעדינות המתבקשת שהוא מפסיק לחלוב את הסדרה, הוא לא יכול להגיד את זה נחרצות, מי רוצה להפסיד משקעים פוטנציאלים? אבל זה ברור שזו המטרה שלו.

זה די ברור שיוביסופט מתכוננת להפציץ אותנו במשחקי מולטיפלייר שיחפו על החסרון במשחק AC כל שנה, אבל זה עדיף מאשר לקבל משחקי סינגל מסריחים כל שנה.

עטלפוני

New member
האמת שאני מאוד שמח על שרלוק הולמס

זה מהסוג משחקים שלא הייתי רוכש, אבל אשמח לשחק בהם דרך הגולד. גם בורדלנד לא שיחקתי מעולם, אז כמובן שגם זה משמח. בסה"כ חודש טוב, אין תלונות.

אני מסכים, הייתי מנסה את שרלוק בחינם :)

נראה לי שהוא כבר היה בפלוס אבל, פשוט כמשחק PS3 או משהו.
גם ממני לא היית שומע תלונות אם הייתי מקבל
lord of the fallen בפלוס בפס4 :)

הדבר היחיד שקצת חיובי בשבילי מהחודש הזה בגולד זה שיכול להיות שסקוור כבר מוכנים לתת את lord of the fallen גם בפלוס בקרוב :) אבל אחרי שנכוויתי מהפלוס הזה כל כך הרבה, אין באמת ציפיות.

סוני הולכת להציף אותנו במשחקי מולטי מעפנים שאף אחד לא שמע עליהם.

הם כבר לא מציעים שום משחק נורמלי שאתה יכול להוריד לPS4 של אח שלך.

עטלפוני

New member
לפני חודש או חודשיים הורדתי לו משחק על רובוט

לא זוכר את השם, אבל התחיל ברובוט שהולך באי בודד ומטפס וכאלה. מאז הוא לא רוצה שאוריד לו משחקים.

אתה בטח מדבר על המשחק הזה :)

אני יכול להעריך את יוביסופט על הניסיון לעשות משהו חדשני ומקורי אבל הביצוע יצא להם על הפנים :( שאל את אחיך חחח.

PlayGirl3

New member
לא שווה להוריד אפילו אם ישלמו לך

שרלוק הולמס אחת הסדרות הכי נוראיות שיש. משחקים זבל אחד אחד.

Far Cry Primal זוכה לממוצע של 76.

חסרונות לפי הביקורות :
סיפור לא מעניין וכמעט לא קיים אפילו ביחס לסטנדרטים הנמוכים של הסדרה.*
קמפיין לא מושקע אין תחכום במשימות ואין Set-Pieces בקמפיין.
המכניקה של הMelee combat לא מספקת בכלל, וחסרת אימפקט.
העצים של פיתוח הדמויות נחשפים במלואם מהר מדי בקמפיין ואין ריגוש והפתעה בפיתוח היכולות שלך.
יתרונות:
גרפיקה פצצה*
רץ טוב גם על הPS4 וגם על הONE.
עולם שכייף לחקור*
כיף להשתמש בחץ וקשת*
כייף לביית את החיות ולהילחם בעזרתן, הן מרגישות כמו נשקים בפני עצמן.

את דעתי על המשחק אמרתי כבר בהכרזה הראשונית עליו. far cry: skyrim edition.
יוביסופט לא מתביישים אפילו יש אזורים מושלגים במשחק! כמה אפשר לגנוב ממשחק אחר בלי בושה?

אני מאחל ליוביסופט (ולנו) רק טוב ומשחקים יותר טובים מזה, זה משחק שאפשר אולי לקנות כשיעלה 10$ דולר לא הייתי מתקרב אליו בפחות מהמחיר הזה וגם במחיר הזה תלוי אם היו משחקים יותר טובים במחיר הזה.

CallMeCavanaugh

New member
לא הבנתי

אתה טוען שהמשחק מעתיק מסקיירים כי יש בו איזורים מושלגים? יוצרי סקיירים לא המציאו את השלג ועידן הקרח הוא אחד הסממנים הכי ידועים של התקופה בה מתרחש המשחק, זה היה מטופש מאוד לעשות משחק עם ממותות ובלי שלג.
&nbsp
זה לא אומר שמדובר במשחק טוב או משהו כזה, אני מתייחס רק לנקודה הספציפית הזאת.

כל הכבוד איתי, אתה אלוף בלשחק אותה ראש קטן.

להיצמד למה שאמרתי על השלג, זה ממש לשחק אותה ראש קטן. אני לא אמרתי
שהמשחק מעתיק מסקיירים בגלל שיש בו שלג, אלא שהשלג זה רק קצה הקרחון של הדמיון בינהם. (המשחק מילים הוא מכוון)

המשחק נראה כמו מוד לסקיירים ואני ממש לא היחיד שמרגיש ככה, מותר לך להרגיש אחרת, אבל זה שאתה מנסה להוציא את ההודעה שלי מהקשרה לא פוגע בנכונות של דברי.

CallMeCavanaugh

New member
יכול להיות

המשחק לא ממש מעניין אותי וגם סקיירים שיעמם אותי די מהר אז אני ממש לא יכול להצביע על דימיון או שוני ביניהם, אני רק אומר שספציפית איזורים מושלגים, לא רק שזו לא העתקה אלא זה משהו שאני מצפה לראות במשחקים על האדם הקדמון שכוללים בתוכם ממותות וירגיש לי מאוד מוזר אם לא יהיו.

אתה צודק שהמשחק לא צריך לשבור את ההגיון הפנימי שלו

ולחטוא למציאות כדי להימנע מדמיון לסקיירים או משהו כזה. פשוט יש למשחק הרגשה חזקה מאוד של " Been There, Seen That, Done That" ודמיון לסקיירים.

אני מאמין בלב שלם שסקיירים היה מקור ההשראה העיקרי למשחק הזה.

הפעם אפילו הרעיון של מכונת זמן לא יעזור פה, יוביסופט לא מספיק מוכשרים טכנית בשביל להמציא מכונת זמן.

למעלה