משחקי הגולד לחודש מרץ (השמועות היו נכונות)

אני לא הייתי מצליח להתאפק בהשקה של
QB

אל תשכח שאנחנו מתעסקים פה עם מייקרוסופט שתצטרך לקנות את המשחק מהחנות שלה והיא בטח תוציא לך את המיץ עד שהיא תתן לך איזה סייל

נראה לי שמייק תנסה למנף את החנות שלה בעזרת המשחקים האלה, באותו אופן
שValve הצליחה להפוך את את steam להצלחה דרך half life 2, קשה לי להאמין שבלי
half life 2 סטים, היה ממריא כמו שהמריא.

הפחד שלי, זה שמייק תקח את כל העניין של החנות ברצינות ותתחיל להרביץ עוד אקסקלוסיבים צד ג' לחנות שלה, נראה

וכן, בטח ראית כבר אבל הרבה אנשים כותבים בGAF שההכרזה של QB שיכנעה אותם סופית לבנות מחשב PC ולהעיף את הONE. ככה שההכרזות האלה
עשו נזק גדול לONE מה שמייק לא תגיד או תעשה זה כן הזיק בגדול למלחמה שלהם מול הPS4.

היום גיימר PC מבין לדעתי שהכי כדאי לו זה או PS4 או קונסולה של נינטנדו.
הXBOX ONE הכי דומה למחשב משונמך בלי (כמעט) שום ערך מוסף.

נ.ב כמעט כל המשחקים שאתה רוצה לשחק על הPC הם שוטרים לינארים שזה הז'אנר שעובד הכי חלק על המחשב, תחשוש רק ממשחקי עולם פתוח, מילה שלי, אותם תשאיר לPS4.

עטלפוני

New member
דווקא הסיילים הדיגיטלים שלהם בכלל לא רעים

(לפחות באקס בוקס)
&nbsp
gaf מאוד מוטה גם ככה לכיוון פס4, אנשים שם יקפצו על כל תרוץ ללמה אפשר לוותר על x1.
&nbsp
השאלה אם זה יצליח או לא, ואם זה יוכתר כהצלחה עוד שנתיים-שלוש, מה סוני יעשו ? גרסת pc לאנצ'רטד ?
&nbsp
אגב, בינתיים כבר עלה בחנות עמוד ל gow1 רימסט ועוד משחקי אינדי
&nbsp
https://www.microsoft.com/en-in/sto...03c4d3e0b521ab2da12)(259740)(2542549)(d_wp)()
&nbsp
מה שמעניין זה שמודגש שזה דורש רק "סילבר" ולא "גולד" בשביל מולטי.

gaf באמת מוטים לכיוון הPS4 בכל זאת הדיון שם לא היה על הPS4

אלא האם אנשים יבנו מחשב PCו במקום הONE ואני מסכים שgaf בעיקרון לא מייצג
את הרוב גם כי הם משוחדים כפי שאמרת לכיוון הPS4 וגם שהם גרעין הארדקורי כמו שאיוול אמר.

אני מסכים שבשבילנו= האנשים שתמיד ילכו עם קונסולות לא משנה מה.
האקסבוקס תמיד ישאר המקום העדיף לשחק עליו QB כי אין לנו כוח למחשב ואנחנו רוצים את כל המשחקים שלנו על קונסולות.

עדיין בעיני אי אפשר להתעלם מהעובדה שהPS4 מציעה לשחקן הPC דברים שהמחשב והONE לא מציעים לו והיא נשארת אטרקטיבית גם לו, והONE לא מציעה לו הרבה דברים שאין לו.

בעיני פשוט זה חוזר לנקודה שסוני הצליחה בצורה (מופלאה כמעט)
למתג את הPS4 כמקום שיש בו הכול.
משחקי AAA בלעדיים מושקעים? יש בPS4
הקונסולה הכי חזקה בדור הזה? הPS4
הקונסולה שהתחילה כהכי זולה בדור הזה ? הPS4
משחקים יפנים בלעדיים? הPS4
משחקים שאין במחשב? יש בPS4
שחקן הארדקור של משחקי מכות? לPS4 יש את סדרת משחקי המכות החשובה בהיסטוריה באופן בלעדי...
מדיה סרבר ? יש בPS4
פוש חזק על מציאות מדומה? יש בPS4

בPS4 יש הכול ולדעתי זה משהו שמייק ממשיכה לפספס.

עטלפוני

New member
אני לא חושב שפס4 אבסולוטית מוצלחת יותר

אבל היא בהחלט ממותגת ככזו, וזה הקלף הכי חזק שלה.
&nbsp
הוואן "מתפסה" (מקבל תכונות של pc), בקרוב תמיכה במקלדת ועכבר למשחקים, הזרמת משחקים ממחשב לקונסולה ורק השבוע הם אמרו שממש בקרוב האפליקציות של חלונות 10 יעברו גם לאקס בוקס (ולמרות שאישית זה לא עד כדי כך מעניין אותי, בעולם של רשתות חברתיות ומובייל, זה יכול להיות מעניין לאנשים). אל תשכח שזה המכשיר היחידי שיתמוך במשחקי דור הפס360 בצורה לוקאלית בקרוב (חשוב בעיקר אחרי שהדור הקודם יפרוש). כל אלה הם *בונוסים* מאוד יפים שמוגשים בצורה ידידותית שרק קונסולה יכולה לעשות.
&nbsp
עכשיו, אם אתה שואל אותי כאיש טכני/גיימר הארדקור אם לבחור רק שני מכשירים בין פס4/מחשב/אקס בוקס - סביר שאבחר פס4 ומחשב - כי שילוב של שני אלה יתן לי אפשרות לשחק [בעתיד הלא רחוק] בכמעט כל המשחקים הקימיים (להוציא בודדים מאוד שישארו רק לקונסולת האקס בוקס). אם אצטרך לבחור רק מכשיר אחד, הייתי הולך על מחשב - כי זה יתן לי אפשרות לשחק את רוב המשחקים (להוציא אקסקלוסיבים של פס4)בשני המקרים האלה אני משתמש בשירות של מיקרוסופט, וסביר שגם במותג "אקס בוקס" - וכמו שכתבתי בעבר, בתמונה הכללית של מיקרוסופט כחברה - זה לא הפסד לקוח.
&nbsp
אם הייתי שחקן קונסולות, אני עדיין מאמין שהאקס בוקס 1 נותנת פייט יפה לפס4, ולא צריך לפסול אותה על הסף. הרבה השתנה מאז נובמבר 2013 (ואני כותב את זה הפעם כחובב קונסולות, לא כבעל אקס בוקס 1).
&nbsp
כמובן שכל זה לא רלוונטי לשחקני נישה - אם אני חולה הילו, אין לי מה לחפש בפס4, ואם אני חובב יפנים, מן הסתם פס4 היא העדיפה.

ברור שלא צריך לשלול את הONE על הסוף.

אבל בסופו של דבר הPS4 מאפשרת גישה ליותר משחקים והיא חזקה יותר, ככה שהיא נותנת לרוב האנשים יותר תמורה לכסף.

ברור שאם מישהו כל כך אוהב את הבלעדיים של מיקרוסופט אז הONE היא העדיפה,אבל לרוב הPS4 נותנת יותר ערך ועובדה שהיית בוחר בה ביחד עם מחשב ולא ONE עם מחשב :)

עטלפוני

New member
זה היה דיון תיאורטי, בפועל - אין לי לא מחשב, ולא פס4 :)

גם לא אקנה מחשב משחקים, אני לא מזלזל כלל וכלל באנשים שחשוב להם 4K ו V-SYNC, אבל עבורי זה לא חשוב. אז במקרה הספציפי שלי, וואן נותנת יותר מפס4. למרות שזה משתנה מאדם לאדם. זה גם עניין כלכלי כמובן, לו היה עכשיו 2500 ש"ח מיותרים הייתי רוכש PS4, אשמח לשחק את האוסף של אנצ'רטד מתישהו.

כל גיימר רוצה את כל הקונסולות מי שאומר שלא הוא שקרן

הקונסולות זה בסופו של דבר קופסאות שנותנות לנו לשחק במשחקים שהם מה שבאמת מעניין אותנו, תן לכל אחד מאיתנו להביע משאלה שקשורה לגיימינג וכולנו נביע את המשאלה שמייק נינטנדו וסוני יפתחו קונסולה אחת.

כבר אמרתי כאן בעבר שQB עושה לי את זה יותר מuncharted 4 למשל וKI עושה לי את זה יותר מגראן טוריסמו.

אבל היי אותי זה לא מטריד כל הדברים האלה כי לי כן יהיה ONE בשלב כזה או אחר
או NX :)

evilplate

New member
תכל'ס גם קשה לי להוציא מחיר מלא על משחק במחשב

שאני משחק על כסא משרדי ומסך קטן, גם אם יעבוד מושלם, עזוב זה לא יקרה, מחשב מרגיש לי כמו סוג של מפלט אחרון, וגם אז רק במחיר זול, לא אוהב להיות בחדר של המחשב ולשחק שם בצפיפות, נחמד לי שכל הגביעים שלי מחוברים לי לפס4, לא בא לי להתעסק עם הגדרות גראפיות ושטויות כאלו, להוריד דרייברים אם צריך וכו'
&nbsp
אני באמת רוצה כמה שפחות להתעסק עם זה, אז ברור שאשחק את QB כי זה בחיים לא יגיע לפס4, אבל למשל TR, בטח עד שיצא לפס4 הוא יעלה מחיר מגוחך על המחשב, ועדיין אני מעדיף שיצא לפס4 ולחכות אפילו יותר זמן שירד במחיר על הפס4 מאשר לקנות בגרושים את גרסת ה PC.
&nbsp
גם TR משחק מאוד מאוד תובעני, כמה שלא התרשמת ממנו טכנית מדובר באחד המשחקים הכי תובעניים היום ל PC, ו QB צפוי להיות אף גרוע יותר עם כרטיס 980 TI בשביל ההגדרות הכי גבוהות, ברור שעם שניהם אני אצטרך לשחק בהגדרות כדי שהמחשב שלי יעמוד בהם.
&nbsp
ובתכל'ס אני עם עטלפוני, ברור שאצל הסופר הארדקורים מייק די ירתה ל ONE בראש, אבל אלו אנשים שבאמת מוכנים ל PC ואין להם בעיה לעשות את המעבר או שהיה להם מראש 2 פלטפורמות ( PC ו ONE) ועכשיו הם ימכרו את ה ONE, אבל כמה כאלו יש?
&nbsp
אצל הקז'ואלים לא בטוח שזה ישנה יותר מדי, למרות שהרבה פעמים הם מושפעים ממה שההרדקורים אומרים ואם יש מילה בשכונה שה ONE מעפן כי הכל מגיע ל PC יכול להיות שזה גם ישפיע עליהם ברמה מסוימת, סתם מתוך זה שהמוצר יראה פחות אטרקטיבי עבורם למרות שהם בכל מקרה לא שחקני PC ולא יהיו כאלו פתאום.

מישהו 2

New member
בוא נודה באמת, אנחנו יותר מידי מתרצים למה לא מחשב

מסך קטן, כיסא משרדי , דרייברים והגדרות? זה הכול תירוצים. מחשב זה לא יותר מקופסא עם חומרה עפ"י הבחירה האישית שלנו, שנוכל לייעד אותה לאיזה מטרה שבא לנו, לחבר אותה איפה שבא לנו ולאיזה מסך שבא לנו וגם להוסיף שלטים.
הדרייברים וההגדרות, מדובר כמעט בעניין חד פעמי.
&nbsp
והמבצעים בסטים (ולא רק) תמיד יותר טובים מאלו של הקונסולות.
שלא לדבר על פיראטיות...
גם מבחינת מחיר הוכח כי באותו המחיר של הקונסולות ניתן לבנות מחשב שמתעלה בעוצמתו עליהן.
&nbsp
הדבר היחיד שבאמת עדיין מחזיק את הקונסולות זה המשחקים הבלעדיים שלהם.
סוני מודעת לכך ובגלל זה הבלעדיים שלה לא מגיעים למחשב.
אם בדור הבא של הקונסולות לא יהיו שום הבטחות למשחקים בלעדיים והכול יהיה "מגיע למחשב" מההתחלה, אני מבטיח שזה אומר שהסוף של הקונסולות קרב.

evilplate

New member
למה מתרץ? אתה יודע שבזמנו כשהיתה את הבטא של SW

רציתי גם לראות את גרסת ה PC כמתבקש, אחרי שהורדתי אותה המחשב שלי סירב להפעיל את המשחק, גרוע מזה, הוא אפילו לא הביא לי הודעת שגיאה!

פשוט לא רוצה לעבוד וזהו, מאיפה אני אמור עכשיו להתחיל ולשבור את הראש מה הבעיה?

לא טרחתי אפילו, והעדפתי לא לשחק וזהו.

בנוסף, מסך קטן וכסא משרדי זה לא תירוץ, זה חרא של תנאים, ברור לי שאחרים יכולים לחבר את המחשב לטלוויזיה, אצלי זה בעייתי, מה לעשות?

ואם ההנחה שלך נכונה, לגבי זה שכשיגיעו בלעדיים של הקונסולות למחשב זה יהיה הסוף שלהם, אז בטח נראה ירידה מטורפת במכירות של ה ONE, כאילו המכשיר בקושי ימכור לדעתך. נחיה ונראה כמו שאומרים :)

עטלפוני

New member
אני לא חושב שאלה תירוצים

מחשב מעניק לך הרבה יותר, אבל דורש התעסקות. זה בסדר שהוא דורש התעסקות, בדיוק כמו שלשדרג מנוע של מכונית דורש ידע והתעסקות, ובתמורה מקבלים ביצועים מטורפים. אני עדיין אוהב לבנות לפרק ולבנות חומרה, אבל הגעתי למסקנה שקונסולה נותנת לי מענה טוב יותר מהסיבה שלהוציא עידכוני מערכת אוטומטים - אין מה לקנפג, ואפשר להיות שקטים. מדליקים, משחקים. במחשב זה אף לא ככה, או כמעט ולא.
&nbsp
נכון להיום אני לא רואה פיתרון אלגנטי יותר מקונסולה.

בדיוק. גם אם אנחנו נשחק על הPC מהספה עם TV 72 אינץ...

תופיע פתאום נקודת השגיאה שתכריח אותו להעיף את השמיכה לעזאזל ולקום לסדר את השגיאה.

צריך להגיד את האמת מי שאוהב קונסולות זה אנשים שאוהבים להיות comfy בסבבה שלהם על הספה, אני לא מסתיר שאין בשבילי דבר מהנה יותר מלרבוץ על הספה יום שלם שאני לא חייב לעשות כלום (כשהרווחתי זמן פנוי לפחות)

המחשב מפריע לאידיליאה הנפלאה הזו.

amithas190

New member
אני לא חושב שהבלעדיים הם שיקול כל כך מרכזי

גם ככה המשחקים הטובים באמת יוצאים לכל הקונסולות .(למעט אולי tlou שהיה חריג אבל גם הוא לא שובר שיויון).
&nbsp
מה שמפריד בין קונסולה למחשב זה שבקונסולה אני יודע שהמשחק שקניתי יעבוד תוך 2 דקות מרגע הכנסת הדיסק וירוץ חלק גם אם עברו 8 שנים מהיום שקניתי את הקונסולה.
נכון שהחומרה במחשבים של היום חזקה יותר אבל ההתאמה של הגרפיקה לקונסולה עושה את ההבדל.
&nbsp
קח מחשב די חזק היום בעלות של 6000 שח ,שהמפרט שלו לא רואה את הפס4.
ואני מבטיח לך שבעוד שנתיים משחקים לא יזוזו בו. לעומת זאת בפס4 תוכל לשחק

V Has Come To

New member
איך אתה אומר דבר כזה?

הבלעדיים הם הדבר היחיד ששובר שוויון...
בלי משחקים כמו אנצ'רטד,TLOU,גוד אוף וור ועוד מה הסוני שווה בכלל?
אני איש של קונסולות לגמרי אבל אם לא היו אקסלוסיבים לקונסולות הייתי קונה מחשב...
הנשק העיקרי שיש לPS4 היום נגד המחשב זה הבלעדיים ובמקום השני הנוחות..הרי אני יכול לקנות בכלום כסף מחשב שמתעלה על הPS4 והוא עושה הרבה יותר דברים מרק להריץ משחקים...

amithas190

New member
אנצ'רטד ו TLOU משחקים נחמדים , גוד אוף וור משחק בינוני

הוויצ'ר MGS סקיירים פולאאוט GTA כמעט כל משחקי היריות והעולם פתוח - כל אלה לא בלעדיים.
&nbsp
פעם בדור יוצא איזה משחק בלעדי שבאמת שווה להסתכל עליו - זה לא מספיק בשביל ליצור מובהקות לטובת אחת הקונסולות.
&nbsp
&nbsp

מישהו 2

New member
אוקיי, כל אחד מאיפה שהוא בא עם השיקולים שלו

צריך בדיקה סטטיסטית לגבי השיקול המרכזי של אנשים אם לקנות מחשב או קונסולה.

מישהו 2

New member
אני יכול להעיד על עצמי

קניתי PS4 ולא מחשב חדש למשחקים, בעיקר כי משחקים כמו אנצ'רטד, god of war, infamous the last of us היו המשחקים הכי טובים והכי מהנים שיצא לי לשחק בהם ולא רציתי להחמיץ כותרים דומים בעתיד.
&nbsp

עטלפוני

New member
תיאורטית, אם המשחקים הנ"ל היו גם על מחשב היית מוותר על פס4 ?

הפרמטר היחידי עבורך זה הכותרים ?

מישהו 2

New member
כן. כל השאר זה בונוס

נחמד שנוח ומהיר, נחמד פיצ'רים מסביב. אבל אם אנצ'רטד היה יוצא למחשב - ביי ביי PS4 ושלום ולא להתראות לשירות PS PLUS הגרוע.
&nbsp
אני מאמין גם שאני ממש לא לבד בדיעה הזאת. יכול להיות שאני טועה להחריד.
&nbsp
&nbsp

למעלה