משחקי הגולד לחודש מרץ (השמועות היו נכונות)

evilplate

New member
אפילו בטריילר הזה יש רגעים שהוא עוצר נשימה

ויש כאלו שיחסית סתמיים.

המשחק אבל מהמם כמובן, וה 60 FPS מוסיפים המון, גם ליופי.

הוא נראה לי מדהים, בכל רגע אבל אני סאקר של 60FPS

אני בטוח שאם אני אחזור לגרסת הPS4 אני אקלוט על מה אתה מדבר :)

Jrpg news.

טריילר חדש ומושקע לדארק סולס 3.

אטלוס רוצה לדעת על איזו פלטפורמה תעדיפו משחק SMT חדש.
הפלטפורמות האפשריות הן, PS4,3DS VITA, סמארטפונים. שווה לא להיות אדישים ולהתאמץ להצביע דרך תרגום הדף, אם אתם רוצים לראות משחק PS4 בסדרה.
http://p-ch.jp/enquete2016/

Etrian Odyssey V בפיתוח ל3DS.

המפתחים של Lost Odyssey וברוולי דיפולט עובדים על JRPG ביחד, שמענו לא מזמן שהמפתחים של LO עובדים על JRPG לPS4 אז זה בטח המשחק הזה.

Psycho-Pass: Mandatory Happiness מקבל לוקאליזציה במערב לויטה ולPS4. זה לא JRPG אבל כמעט כל מי שאוהב JRPG אוהב גם את הז'אנר הזה, אז הכנסתי את זה.

השם אידיוטי בטירוף,אבל לאיזה משחק יפני אין שם אידיוטי בטירוף? יש טריילר הכרזה, ונקווה שאפשר להנות מהמשחק גם בלי האנימה כי ממש בא לי ויזואל נובל בPS4.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=48&v=8NCkgLOUyng

מישהו 2

New member
Psycho-pass זה השם של סדרת האנימה עליה עשו את המשחק

היא די פופלארית בקרב חובבי אנימה. מדע בידיוני פסיכולוגי-מסובך כזה. לא כל כך התחברתי.

PlayGirl3

New member
ויש לך גם את steins;gate שכבר יצא והוא בדיוק אותו סגנון

הוא גם מבוסס על אנימה הרבה יותר פופולארית.
לא סגורה אם כבר יצא ל-ps4, אבל לויטה ו-ps3 בוודאות.

בכל מקרה אני לא מתחברת לויז'ואל נובלס אם אין להן ערך מוסף כמו danganronpa או zero escape.

מה זאת אומרת ערך מוסף? ואגב רק תיקון קטן.

כאילו גיימפלי עם קצת יותר תחכום ומורכבות חוץ מלקרוא? אני הפוך אני מעדיף ויזואל נובל על אנימות בעיקר בגלל שאנימות לוקחות לי יותר זמן מאשר לשחק במשחק.
אבל ברור שאם האנימה טובה בהרבה אלך על האנימה.

ורק תיקון קטן steins;gate לא מבוסס על אנימה, זה משחק במקור שהפכו אותו לאנימה.

alan wake 2 בדרך אלינו?

משתמש בGAF גילה שרמדי מחדשת את הזכויות שלה על השם "alan wake" למרות שיש מצב שזה לא רמדי עצמם שיעשו את זה, אלא מפיצה שרמדי עובדת איתה.

ברמדי אמרו פעמים רבות בעבר שalan wake 2 זה דבר שהם ממש רוצים לעשות ושהם מדברים על זה עם כמהת מפיצות גדולות בתעשייה ומחפשים דיל טוב.

יותר מזה רמדי אמרו בעבר שאם אכן יהיה alan wake 2 הוא כמעט בטוח יגיע גם לPS4, אלא אם כן מייק תממן אותו.

אני דווקא לא מתנגד לאלן 2, אם רמדי תעיף את הגימיק הזה של הפנס והאור, ותתן לאלן כוחות מגניבים סטייל קוונטום ברייק.

מה איתכם? מה צריך להוסיף לאלן 2 כדי שהמשחק יעניין אתכם? או שאולי
אתם מרוצים מהמשחק הראשון ופשוט רוצים עוד? ספרו.

בכל מקרה, חייבים להסכים שהסיכוי שרמדי יסיימו לפתח את AW 2 בדור הנוכחי קלוש ביותר
(אשמח לטעות רמדי, תוכיחו לי שאמרתי שטות, בבקשה.)

PlayGirl3

New member
אני אהבתי את המשחק הראשון

שיחקתי בו ממש מזמן אז לא זוכרת בפרטי פרטים נקודות שלא אהבתי, אבל בכלליות הוא היה מוצלח בעיניי.
מבחינתי משחק המשך דומה בגרפיקה עדכנית יהיה אחלה.

אחרי שבקושי יש לנו משחקים בסגנון בדור הנוכחי גם אני

אקח משחק המשך בשמחה רבה בלי להתלונן יותר מדי :) רק שיעיפו את האור כי זה מיותר, תראי למשל איזה כוחות מגניבים יש לכוכב של QB טלפורטציה, מה לא, מה אנחנו צריכים את הפאקינג פנס הזה, בשביל שנוכל להרוג אויבים?

יהיה טוב אם הם יתנו לנו כוחות טובים כמו שהם יודעים לעשות.

הערכתי מאוד את אלן ברמת הקונספט, הם ניסו להרים שם עלילה סטיל ספר של סטפן קינג ובעיקר הגימיק הפריע לי, אם הם יכניסו את כל הליטוש שהם למדו מQB
אז יהיה לנו אחלה משחק.

CallMeCavanaugh

New member
מה שאהבתי באלאן ווייק זה שאין כוחות

לא שיחקתי ברמה קשה מדי אז לא היו לי הרבה מקומות כאלה, אבל בהחלט היו מקומות שבהם הייתי צריך לספור יריות וסוללות. זה גם איפשר ליצור קטעים מגניבים כמו הקרב על הבמה.
&nbsp
אבל כל הנושא של האור היה קשור בקשר הדוק לעלילת המשחק. לשמור על אותה מכניקה בדיוק יהיה דפוק מבחינה סיפורית.

TAKE 2 תרביץ נוכחות מרשימה בE3.

ככה אומר הCEO שלה."אנחנו נהיה שם בגדול" הוא לא רוצה לפרש מה המילים הבומבסטיות האלה אומרות.

אולי הרחבה לGTA 5 ? אולי red dead redemption 2? אולי alan wake 2 ?
(בהתחשב בזה שTAKE 2 היו ביחסים מאוד חמים עם רמדי בעבר )
אולי בכלל bully 2 או קאמבק של agent?

מה שבטוח יהיה שם אקסקלוסיבי לPS4

תזכרו מה ירדן אומר לכם.
http://www.videogamer.com/xbox360/red_dead_redemption/news/take-two_will_be_at_e3_in_a_big_way.html

אמן. ממש מתאים לי עכשיו למרות שלא הייתי מאוהדי RDR

אני בטוח שהם ישפרו וילטשו כל מה שהפריע לי במשחק ההמשך.
מנגד אפילו אם זה איזה תמקס פיין 4 בלעדי לPS4 אני אתלהב אנחנו צריכים כמה שיותר שוטרים לינארים בהקדם!

PlayGirl3

New member
Resident Evil 4, 5, 6 מגיעים ל-PS4 ו-XBONE השנה

קפקום הכריזה היום ששלושת המשחקים האחרונים בסדרת RE מגיעים במהלך 2016 לקונסולות הדור החדש. כל אחד יעלה 20$.

6 יהיה הראשון שאמור לצאת ב29 למרץ. אחריו 5 אמור להגיע מתישהו בקיץ ו-4 אחרון בסתיו. המשחקים יגיעו עם כל ה-DLC שיצאו בעבר.

יששששששששששששששש כפרה עליכם קפקום

אני כל כך רוצה לשחק שוב ברזי 4 -5 על הפאקינג PS4 שלי.

בנוגע ל6 אני אמשיך להת6נהג כאילו הוא לא קיים אלא אם כן הוא יהיה 60FPS וגם אז נחכה להנחה.

משחקי הפלוס לאפריל 2016.

בצעד חסר תקדים יש לנו החודש, לא רק את משחקי חודש מרץ אלא גם את משחקי חודש אפריל.

PlayGirl3

New member
זאת פארודיה

אם תלך ללינק ביוטיוב תראה שמי שהעלה את זה כתב בעצמו.

אני יכולה להבין איך אפשר להאמין לזה עם הליינאפים האחרונים. למרות שהוא ממש התאמץ לשים את המשחקים הכי מגעילים שיכל לחשוב עליהם, המציאות עולה על הדמיון.

אורלי נו בחייאת.

מי לא יודע שזה פראודיה? למה להרוס בדיחה ממש טובה?

הצחיק אותי שחשבת שהאמנתי לזה חחחחח

למעלה