משחקי הגולד לחודש מרץ (השמועות היו נכונות)

הOrder 1886 נראה יותר טוב לדעתי.

אם אנחנו מסתכלים על גרפיקה נטו. אבל אם אתה מדבר על משחקים נורמלים עם גרפיקה טובה ולא על משחקים קקה שהם נטו showcase, אז כן uncharted 4 הוא אחד המשחקים הכי יפים שיש.

אם כי אני חושב שגם המשחק של רמדי מציב לו תחרות (QBָ ׂ)

מישהו 2

New member
בתור אחד שסיים את the order

אני אומר בוודאות שאנצ'רטד 4 לא רק נראה טוב יותר אלא מרסק אותו. והוא גם יהיה מסך מלא :p קוונטום בריק מהטריילרים, אולי מתקרב ללהתחרות, אולי הגרסה שלו אחרי מודים של משתמשים על המחשב תהיה מדהימה. ואנצ'רטד שונה משניהם גם מבחינת האזורים והגיוון בנוף. The order, וקוונטום בריק מציגים פחות או יותר סביבה אפורה-כחולה כל המשחק. אנצ'רטד יקח אותך מתוך שחייה בים, לביניינים, לנופים מכל הגוונים בכל הצבעים וזה פשוט נראה יפיפה

evilplate

New member
מסכים המשחק הכי יפה שראיתי אי פעם

אני שיחקתי וסיימתי את האורדר, אנצ'רטד 4 לא רואה אותו ממטר, הוא מציג גראפיקה מדהימה לא פחות, ב 1080P מלא ועם סקייל ענק ופיזיקה, זה בכלל לא בר השוואה.
&nbsp
האורדר מרגיש כאילו אתה מסתובב באיזה מוזיאון או שהכל תפאורה, אנצ'רטד 4 מרגיש חי ונראה כל כך טוב, גם הסגנון האומנותי הרבה יותר יפה ונעים לעין לדעתי.
&nbsp
בקיצור מלך הגראפיקה החדש ללא ספק.

מישהו 2

New member
evilplate, התגעגתי. תחזור להיות פעיל יותר ; )

האמת שראיתי את הטריילר של המשחק בסמארטפון שלי (גלקסי 6) וסרטונים ביוטיוב פשוט נוטים להראות מעולה על המסכים הקטנים של הסמארטפון עם צפיפות הפיקסלים הגבוהה. מסכים גדולים יותר קל יותר להבחין בירידה של האיכות של יוטיוב.
&nbsp
אני בטוח שכולנו נהנה מאנצ'רטד 4

הסגנון האומנותי של uncharted 4 באמת הרבה יותר יפה

משל האורדר, הוא הרבה יותר צבעוני ססגוני ופשוט נראה טוב. אני מסכים איתכם בפה מלא בעניין.

אני מדבר נטו על גרפיקה מבחינה טכנית, ברור שאם נתחשב בזה שהעולם של uncharted 4 ענקי בהשוואה לthe order ושמכניקת הקרב שלו בטח הרבה יותר טובה משל האורדר, אז בהתחשב בכל זה הוא מרשים בהרבה מ the order אבל אני מדבר נטו על גרפיקה, בלי להתחשב בשום דבר אחר חוץ מהאיכות הטכנית של הגרפיקה, בזה האורדר נראה יותר טוב בעיני.

evilplate

New member
נראה לי אתה צריך לשחק באורדר כדי להבין

אני חושב שאנצ'רטד נראה יותר טוב מכל בחינה, אפילו גם גראפית טהורה, האורדר מרגיש כל כך סטטי ומוגבל ולהגיד לך את האמת? התוצאה לא מספיק WOW בשביל ההקרבות שהוא עושה.
&nbsp
אין לי בעיה עם משחקים מוגבלים שמציגים משהו מפוצץ ראשים, למשל המשחקים של דייויד קייג' יושבים בטופ של הדור הקודם למרות המוגבלות כי הגראפיקה שלהם כל כך יפה משל השאר (בעיקר beyond) שזה שווה את זה, אתה מרגיש כאילו אתה משחק במשחק שהוא חצי דור קדימה מהשאר.
&nbsp
עם האורדר ממש אין הרגשה כזו, אתה חושב שאולי הוא עובר את אנצ'רטד בקצת, אני חושב שלא, אבל זה לא משנה, הפער בקושי קיים והוא מקריב המון בשביל זה, קשה לי להתלהב מזה וזה מרגיש לי כמו עבודה די בינונית שלהם כשמשווים אותו לאנצ'רטד ואפילו ל QB למשל, 2 משחקים שנראים לא פחות טוב (לטעמי יותר) ועושים כל כך הרבה יותר (אנצ'רטד עם סקייל ופיזיקה, ו QB עם אפקטים הכי מדהימים שנראו במשחקים, ואומנם פחות פיזיקה מאנצ'רטד 4 אבל הרבה יותר דינאמי מהאורדר) שבאמת קשה לי להשוות.
&nbsp
אז כן אם אתה רוצה לאמר שבאופן "טהור" נטו האורדר נראה לך יותר טוב אני אקבל את זה, אבל מבחינת התרשמות הוא לא ממש עושה לי את זה ביחס ל 2 המשחקים האחרים.
&nbsp
יש לי אצלי סוג של איזון בין סקייל לבין מה שאני מקבל בסופו של דבר, אם למשל אני רואה משחק עולם פתוח שנראה קרוב גראפית לאורדר אבל הוא ממש עולם פתוח עם פיזיקה והמון NPC וכו', יש בגלל ספק שהוא מפוצץ ראשים פי 100 (הוא גם בטח רץ על הפס5 אבל לא משנה :p) מהאורדר גם אם האורדר נראה יותר טוב כשאתה נכנס לתוך איזה חדרון קטן?
&nbsp
אם המשחק של דייויד קייג' יראה לי שוב כמו חצי דור מעל השאר, אז אני אסלח לו על כך שהוא עם סקייל מצומצם כי אני ארגיש שקיבלתי תמורה בשביל זה, עם האורדר אני לא מרגיש זאת ביחס לתחרות (אבל אני בטוח שבזמנו אם הייתי קונה אותו חדש הייתי מתעלף כמו שהתעלפתי מהסרטונים)

זה גם בגלל מצפים מדיוויד קייג' לתת לנו הרגשה של משחק TT

על סטראוידים :) אנחנו מראש לא מצפים ממנו לתת לנו חוויה שמנסה לדמות את מה ש uncharted עושה.

אני מבין אבל את מה שאתה אומר, שאתה לא יכול להתלהב ממשחק מוגבל כזה שהתמורה הגרפית היא לא שנות אור מuncharted 4 ואני מסכים בבירור שהיא לא שנות אור.

אולי אם לאורדר היה את הגרפיקה של הדמו המטורף ההוא של סקוור היינו סולחים לו
(איזה אולי, כולנו היינו קונים אותו וגם אומרים תודה שנתנו לנו אותו)
אני עדיין חושב שהאורדר נראה יותר טוב מuncharted 4 אבל אני יכול להבין למה אתם מרגישים שזה בטל בשישים כי הוא לא שנות אור מQB או UN4.

יש פה גם קטע של עיצוב אמנותי, עם כל הכבוד לעיצוב האמנותי המושקע של האורדר, לנוטי דוג יש אמנים הרבה יותר טובים והסבביבות שהן בחרו הרבה יותר יפות לעין מהשיעמום של האורדר, זה גם משחק תפקיד.

evilplate

New member
כן קלטת אותי. למרות שאני לא חושב שהוא נראה טוב יותר גם באופן

"טהור" כמו שאמרת, אבל זה כנראה עניין של טעם.

PlayGirl3

New member
משחקי המינוס לחודש מרץ - האם זה החודש הגרוע בהיסטוריה?

Broforce (PS4)
Galak-Z (PS4)
Super Stardust HD (PS3)
The Last Guy (PS3)
Flame Over (PS Vita)
Reality Fighters (PS Vita)

ועוד בלי בושה בכלל הם כותבים בבלוג "Here is the full list of uber-cool games that await you on 1st March"

ממש לא החודש הכי גרוע.

ראשית יש בטא של היטמן שזה בעצם לקבל את המשימות הראשונות בחינם.
&nbsp
שנית: את galak z רציתי לקנות גם ככה. מי שהוא שחקן shoot em up הארדקור כמוני לא יכול לפספס משחק כזה ויש לו אפילו עלילה.
&nbsp
אני לא יכול להגיד שזה חודש מדהים אבל סוני שיחקו אותה עם הבטא של היטמן. היו חודשים הרבה יותר גרועים.
&nbsp

מישהו 2

New member
תמונה

התגובה של נוטי דוג -

קוד:
"In our eagerness to get the story trailer out we made a regrettable mistake and didn’t thoroughly vet the art work used for an in game painting. We’ve already updated the trailer. We hold all artistry in high regard and take full responsibility for having allowed this to happen.

We want to sincerely apologize to everyone at Ubisoft, the Assassin’s Creed team, the original artist and our fans.

Naughty Dog"

חחחחח התגובה של יוביסופט הכי הצחיקה אותי :)

"עכשיו הבנו למה יש "גנב" בכותרת של המשחק"
סה'כ נראה שכולם לקחו את זה בסבבה יחסית.

פייר אמבלם החדש מוכר מעל 300 אלף עותקים בשלושה ימים!!!

במשך כל הדור הקודם, חברות רבות ,במיוחד סקוור ונינטנדו לא האמינו שבמערב באמת אוהבים JRPG,היום כל החברות היפניות קיבלו תזכורת חד משמעית.

במערב אוהבים JRPG.

פייר אמבלם מכר מעל 300 אלף עותקים בשלושה ימים! ושבר שיאי מכירות לסדרה.

המשחק מציב אותנו מול דילמה קשה, משחקים גיבור ששני ממלכות יריבות קשורות אליו.

ממלכה אחת גידלה אותו כבן מהיום שנולד ואותם הוא מכיר כמשפחתו האמיתית והטבעית, וכנגד זה המשפחה הביולוגית שלו, שולטת בממלכה הנגדית, ורוצה להחזיר אותו אליה, ולנו כמובן הבחירה במה לבחור.

אני מצרף את טריילר ההשקה.

meishar84

New member
זורק את הפלייסטיישן וקונה מחשב ב6000 ש"ח

NOT
&nbsp
אגב, הגרפיקה באמת מדהימה.

למעלה