סטאר אושן 5 מגיע בקיץ למערב, יש דיבוב אנגלי ויפני.

סטאר אושן 5 מגיע בקיץ למערב, יש דיבוב אנגלי ויפני.

אין תאריך יותר מדויק כרגע רק את חלון ההשקה הקיצי אבל יש טריילר.
אני כמובן רוצה את המשחק הזה, אבל לא בהשקה, מצער TRI ACE לא מגיע לכם
מחיר מלא על הגרפיקה הזו, שירד לטווח המחירים של 140 שקלים אקנה.

Nuk3town המפה הכי מגניבה של COD BO3 בחינם.

המפה המגניבה הזו שהיתה זמינה עד עכשיו רק לפרייארים שעשו פרי אורדר זמינה לכולם בחינם.
המפה זמינה בחינם לPC/XBOX ONE/PS4

גיימרים רבים מתאכזבים שקוונטום ברייק הוא משחק 720P.

(על האקסבוקס וואן) מיקרוסופט לא תציע (בהשקה לפחות)פאץ שמעלה את הרזולוציה שלו.

אני חייב להגיד, אני מצדד בהחלטה של מייקרוסופט ורמדי לשים את המשחק הזה על 720P אם זה מאפשר להם לעשות גרפיקה יותר טובה, לא הייתי עובר בשקט על 720P בדור הזה, אבל אם מחר איזושהי חברה תגיד שהיא רוצה לסחוט את כל המיץ מהקונסולות ובשביל זה היא צריכה שהמשחק שלה יהיה 720P אז אין לי בעיה.

כמובן שאפשר להבין את תסכול בעלי הוואן, בעיקר בגלל הסיבה שאם באמת יש
xbox 1.5 הוא בטח יעשה 1080P בלי בעיות או אפילו upscale ממש טוב ל4K.
(אני לא מדבר על 4K אמיתי, אלא על Upscale איכותי)

לא נכון, כל הבדיקות של המשחק מראות שהוא רץ על 720P.

איפה שמעת על זה ? יש מקור? :)

עטלפוני

New member
צודק, טעות שלי. זה היה בילבול על בילבול

רמדי אישרו בטוויטר שזה 720 אפסקייל ל 1080.
&nbsp
אבל ת'כלס, הפאדיחה האמיתית היא לא של אקס בוקס או רמדי אלא של כל האתרים שסקרו את הגיימפלי עד עכשיו וכתבו שהמשחק נראה מדהים. איזה כתב באתר משחקים יודה שהוא כתב משהו חיובי על 720 ? :) עכשיו צריך לחזור ולשנות את הכל לזה שהמשחק נראה זוועה.

הוא עדיין מדהים ב720 אז אין פדיחה.

רמדי תותחי על אני בטוח שהם ממש ניסו שזה יהיה 1080p אבל האקסבוס חלש מדי לזה מה אפשר לעשות.

עטלפוני

New member
לחכות לדור הבא :)

אם יש משהו שאני יכול להיות רגוע שהם יעשו, זה לדאוג המכשיר יהיה מפלצת חומרה. אין סיכוי שהם יתנו לעצמם לעבור את זה שוב.

אתה דווקא לא יכול להיות רגוע

לפחות לא ב100%.

מייק הכי הגיוני שתהיה זו שתתחיל את הדור הבא כדי לצאת מהמצב שלה כרגע. כדי שיהיה לה יתרון טוב על סוני היא צריכה להשיק לפני סוני בערך שנה לפני שסוני תשיק.

השנה הזו תתן לסוני להמתין לכרטיסי מסך טובים יותר או משופרים יותר משל האקסבוקס וככה הקונסולה של סוני שוב תהיה חזקה יותר.

עטלפוני

New member
סביר שהן יוציאו ביחד

נראה לך שסוני תשב ותחכה שנה בזמן שמשחקים רצים טוב יותר ויש קונסולה עם מפרט טוב יותר שעלולה לגנוב לקוחות ? (ולא משנה מי חברת הקונסולה).
&nbsp
אנשים ישדרגו, ולא ישדרגו שוב אחרי שנה רק כי פס5 יצא. אני מהמר שהסבב הבא של הקונסולות ידע להתמודד יפה עם 4k במשחקים. זה לא שלפתע פס5 יוציא 8k רק כי הוא יצא שנה אחרי, בטח לא במחיר תחרותי. אין פה קסם. הקונסלות הנוכחיות חלשות גם ביחס לשנה שהן יצאו, לכן יש הרבה מה לשפר בגרסה הבאה. ההבדלים בחומרה בין סוני למיקרוסופט יהיו לדעתי ברכיבים מסביב - משקפי vr וכו'

CallMeCavanaugh

New member
הרכיבים שמסביב - זה מה שחסר

נינטנדו עשו מהפכה עם הווי כי הוא הגיע עם בקר תנועה. בשביל להכניס את הרכיב הלא סטנדרטי הבא (לא משנה אם VR או משהו אחר) לכל בית צריך שהוא יהיה חלק מהחבילה הבסיסית, אחרת יהיה בדיוק אותו מצב שיש כרגע עם בקרי התנועה של שתי החברות - שאפשר לספור על אצבעות יד אחת כמה כותרים יש לכל אחד מהם.
&nbsp

עטלפוני

New member
הווי היה לא סטנדרטי בעצמו, זו היתה קונסולת קונספט

אבל הקונסולות הקלאסיות במצב יותר קשה. בינתיים כל הרכיבים האלה התגלו כגימיקים של זמן קצוב. אני גם לא צופה עתיד מזהיר לקסדה של סוני, וגם לא חושב שההולו-לנס יעשה מהפכה אמיתית.
&nbsp
עכשיו הלהיט זה vr, אבל מה יקרה אחרי שנה וחצי ?
&nbsp
קינקט זכה בפרס שיא גינס על היותו Fastest-Selling Consumer Electronics Device, וראינו לאן זה הביא אותו :)
&nbsp
חלק מהחבילה הבסיסית ? ההחלטה לצרף את הקינקט בתחילת הדרך השפיעה ישירות על המחיר של הקונסולה ומכאן גם על נתח השוק שהיא קיבלה ואפילו על הבעיות העיצוביות של הממשק, שחלקן נגררות עד היום, כי הוא תוכנן מראש עם מחשבה שקינקט יהיה בכל סלון. אני מאוד מתקשה להאמין שסוני תציע חבילה בסיסית בעלות של 650 דולר ומעלה, הם למדו מההשקה של פס3 מה קורה כשמשיקים מוצר יקר יותר, וראו שזה שוב קרה למיקרוסופט עם x1.
&nbsp
לפעמים זה מרגיש שחברות מנסות בכוח לשנות דברים שעובדים. אולי יש סיבה שגם היום, אחרי 30 שנה, אנשים עדיין משתמשים בשלט שפחות או יותר נראה כמו צאצא של השלטי שליטה המקוריים. אנשים לא אוהבים לקפוץ מול המסך או לחבוש משקפיים/קסדה לאורך זמן (רק השנה שתי יצרניות טלוויזיה גדולות הודיעו על הפסקת ייצור של טלוויזיות תלת מימד). הרכיב הלא סטנדרטי הבא חייב להיות זול, אופציונלי, קטן ושלא דורש מאמץ מהשחקן. הכי קרוב לזה שאני ראיתי זה קונספט ה ilumniroom שהוצג כדמו תיאורטי לפני כמה שנים
&nbsp
https://www.youtube.com/watch?v=-6SJnpBfdBs
&nbsp
איזה רכיבים חסרים בעצם ? אפילו שינויים קטנים כמו הטאץ' פד בשלט של הפס4 לא ממש תופסים.

CallMeCavanaugh

New member
מה שגרם לווי לתפוס בזמנו זה שלא הייתה ברירה

לא יכולת להוציא משחק ווי בלי בקרת תנועה כי לא היה בקר שאינו בקר תנועה בקופסה. ברגע שהמפתחים חייבים להשתמש במשהו (עצם הנוכחות שלו בקופסה לא מחייבת שימוש - ע"ע קינקט 2.0), אז הוא ייכנס ויהיה בשימוש. השאלה היא האם אנחנו כגיימרים היינו רוצים גימיק כזה שישתלט לנו על הפלייסטיישן בדור הבא והתשובה שלי היא ככל הנראה לא, בטח אם מדובר בקסדת VR (שתגיע עם קונסולה ללא יציאת וידאו כדי להבטיח שהמפתחים ישתמשו בה).

CallMeCavanaugh

New member
הכוונה היא לשימוש בבקרי התנועה של הווי

לא לקונסולה עצמה. אני מאמין שהיו סיבות אחרות להצלחה הכבירה של הווי, בעיקר המחיר בהשוואה לתחרות. אבל ברגע שאנשים כבר קנו ווי, למפתחים לא הייתה ברירה אלא ליצור משחקים עבורו ועבור הבקר המוזר שלו.

המחיר לא היה יכול להיות הסיבה העיקרית להצלחה של הWII בעיני.

תראה את הגיימקיוב, בהשקה שלו הוא עלה 199$ דולר והווי עלה 250$ דולר בהשקה.
והגיים קיוב היה לא רק הכי זול בהשוואה לתחרות שלו, הוא היה חזק משמעותית מהפלייסטישן 2 והיו לו אקסקלוסיבים חזקים בהשוואה לאקסבוקס.

ברור שהמחיר של הWII לא הזיק, אבל אי אפשר להתעלם מזה, שאנשים רצו ווי בשביל
wii sports ורק בשבילו, מאז סופר מריו 1 אני לא חושב שהיתה קונסולה שאנשים קנו בשביל משחק אחד ויחיד.

לסוני יש יותר צבא מאשר לשי חי.

הצבא של סוני יחכה לפלייסטישן 5 זה ברור וסוני יודעים את זה. אנחנו גם צריכים לראות מה יקרה אחרי הקונסולות המשודרגות ואז נהיה יותר חכמים לגבי מי תשיק ראשונה דור חדש.

אם נסתכל גם על האסטרטגיה של מייק שהאקסבוקס הופך להיות רק פלטפורמה אחת שלהם ןלא דווקא עיקרית אז אין להם סיבה להשקיע יותר מדי בחומרה.

לסוני מצד שני יש המון צוותים פנימים שעושים חיל בגרפיקה ובשבילהן סוני תדאג להיות top notch.

CallMeCavanaugh

New member
זה בדיוק מה שהיה בדור הקודם

וראינו כמה טוב יצא לסוני מהקונסולה ה"יותר חזקה" שיצאה שנה אחרי...

להיות ראשונים זה באמת הכי חשוב.

לכן אני לא רואה סיבה שמייק תעדיף כוח על סוני. היא תעדיף פשוט לצאת ראשונה ולבסס את עצמה.

חוץ מזה למרות כל מה שהיה בסופו של יום הps3 מכרה יותר מהבוקס לקח שנים אבל זה קרה.
אני גם בטוח שלא יהיו יותר צרות פיתוח אחרי שסוני עברה למעבדי pc סטנדרטים.

למעלה