סטאר אושן 5 מגיע בקיץ למערב, יש דיבוב אנגלי ויפני.

הם עסוקים בלפתח מקרן שהוא מסך טאץ

כלומר במקרן שיהפוך כל קיר למסך נגיעה ולמצוא את הלהיט הבא אחרי הסמארטפון. נצטרך לחכות עם המסע בזמן :(
לא שזה הפסד גדול כי לפי כל התאוריות אתה יכול לחזור בזמן רק לשנה שבה פיתחת את המכונה :(

CallMeCavanaugh

New member
זה מוזר מאוד

הרי יש מקרנים שעובדים עם "טושים" מיוחדים עבורם ויש את כל האנשים שעשו שילוב בין מקרן וקינקט, שהמקרן מגיב למה שהם עושים (היה מישהו שהעלה וידאו מטופש אבל חמוד שלו עושה האדוקן ועל הקיר מאחוריו מוקרנים כדורי אש שכאילו עפים לו מהידיים). נראה כאילו כל החלקים כבר קיימים וצריך רק לחבר אותם.

V Has Come To

New member
חחחחח ברור שזה קיים כבר...

כבר יותר מלפני 3 שנים עבדתי כטכנאי מחשבים בחברה שנותנת שירותים למכללות ולמשרדים ובתחום התיקון שלי היה גם לטפל במקרנים אינטרקטבים אם הם יוצאים מסינכרון ועוד תקלות...זה עדיין לא עובד מושלם לגמרי אבל הטכנולוגיה הזאת לגמרי קיימת ואפילו בהרבה בתי ספר יסודים בארץ משתמשים בה...

מישהו 2

New member
אין כמו לפתוח את היום עם הבדיחה שנקראת אקסבוקס

720P ? בלתי נסלח. אולי אם המשחק הזה היה אמור לצאת רק לאקסבוקס וואן בלבד הוא היה נראה טוב יותר. נקודה למחשבה.

לא, לא יעזור לך הנארטיב הזה :)

לא משנה כמה תעשה את המשחק רק על האקסבוקס וואן אתה לא יכול לחולל קסם על הgpu שלו לא משנה כמה תתקרב לשפת מכונה בשביל זה.

אם המשחק היה אקסקלוסיבי גיימרים היו פשוט אומרים שבגלל שהמשחק סוחט את כל הכוח של הone אז הוא 720p

או בקיצור ps4.5 זה לא רע וגם לא xbox 1.5 הנה לך דוגמא חיה לזה שהקונסולות האלה חלשות ולא שידרוג פגע במשחק.

V Has Come To

New member
למרות זאת כנראה שלרמדי ומייקסרופוט יש ביטחון מלא במשחק הזה..

גירסאות מלאות של המשחק(מה שנקרא "קודים") נשלחו לאתרי ביקורות נבחרים כבר לפני שבוע..מה שאומר שלמבקרים יש 3 שבועות שלמים לבחון את המשחק לעומת כמה ימים בודדים בלבד שזה בדרך כלל המצב הרגיל..כמובן ככל שיש למבקרים יותר זמן לבלות עם המשחק קיים יותר סיכוי וסיכון שהם ימצאו כל מיני בעיות ומגרעות...
כמו כן האמברגו של חשיפת ציון המשחק יהיה מוקדם יותר מ12 שעות(אולי בהרבה אולי בקצת..עוד לא ברור..)שזה גם סיכון לא קטן שהחברות לוקחות, כי כמובן אם המשחק יקבל ציונים נמוכים לפני תאריך היציאה זה יפגע קשות במכירות...זה מהלך מאוד לא טיפוסי מצד מייקרוסופט...
ברור שזה עדיין לא אומר שהמשחק יהיה בטוח מוצלח אבל זה אומר של2 החברות יש ביטחון מאוד גדול במשחק וזה כן סימן טוב ומעודד...
פעם האחרונה שאני זוכר מקרה דומה לזה היה עם MGS5..וכולם פה בפורום יודעים מה דעתי על המשחק הזה...

עטלפוני

New member
אם המשחק טוב זה שהוא 720 לא יפגע בכלום

כן, יעקצו אותם על זה, אבל זה לא ימנע מהמשחק להיות טוב ומהנה (בהנחה והוא כזה, לא יודע). ההפך, יש בזה יתרון כי זה רק יתן לבעלי פס4 במה להאחז, אם הוא גם יהיה 1080/60 וגם יקבל ציונים גבוהים זה יכול לבלבל :)

amithas190

New member
מה זה אומר 720p ? מה שאני מכיר זה מידת רזולוציה 800*600

או 1024*768

CallMeCavanaugh

New member
אלה בכלל רזולוציות ביחס 4:3

היום, עם המסכים הרחבים, יחס הרזולוציות הוא 16:9 והיו פה ושם גם כמה טלויזיות רחבות מאוד ששם נדמה לי שהיחס היה 21:9.

העלילה תהיה שווה לתחת המשחק מדהים

מסכים שמייק ורמדי יודעות שהוא טוב ושאין להן ממה לדאוג.

זה משחק של 8.5-9 ורואים את זה.
חבל שהגיימרים של הpc יורידו אותו פיראטית איזה שתי מליון פעמים.

מקווה שעל הבוקס הוא ימכור טוב

עטלפוני

New member
האמת ? זה יהיה מבחן מסקרן לעמידות לפריצה

לדעתי מכיוון שהוא משחק ארוז ב uap בלעדי לחנות של מיקרוסופט בחלונות 10 לא יהיה ניתן לשחק אותו פרוץ (או לפחות יקח זמן עד שיפרצו אותו).
&nbsp
העלילה בטח תהיה הולמארק :)

אמן שלא יצליחו לפרוץ אותו.

אנחנו כל כך צלריכים שהמשחק הזה יהיה הצלחה כדי שרמדי תוכל לעשות משחק מולטיפלטפורום שכולנו נוכל לשחק בו אח'כ.

אמנם מייק תאכל את ההפסדים ולא רמדי אבל צריך שמפתחים יראו שרמדי יכולה להביא כסף.

חוץ מזה, עוול לגנוב משחק כזה טוב.

אני ממש שיניתי עליו את הדעה, בחשיפה הוא היה הכי גנרי בארץ לדעתי ואחר כך גם ופתאום שהתחילו לראות ממנו יותר ויותר גיימפלי היה ברור שהוא יהיה מדהים.

נראה לי משחק באיכות של QB אנחנו מוכנים לשחק גם בפנטומימה.

V Has Come To

New member
אני יכול לחיות עם זה...

בשוטר גוף שלישי אם הגיימפליי חזק מאוד אני יכול לסלוח לעלילה בינונית\גרועה...
האמת היא שבכלל לא טרחתי לקרוא על העלילה וכבר אמרתי כאן הרבה פעמים שהקונספט של להוסיף קטעי וידאו אמיתיים בין פרק לפרק נשמע לי דפוק..אני גם מכיר טוב את הקאסט של השחקנים שבחרו למשחק ולא ממש אוהב אף אחד מהם...מה שמעניין אותי במשחק זה בעיקר מכניקת המניפולציה של הזמן...
לגבי עניין הפיראטיות - אל תיהיה כלכלך בטוח...יותר ויותר משחקים כיום שיוצאים לPC התחילו להשתמש בהגנות חזקות מאוד נגד פריצות ועושים לפיראטים חיים קשים..יצאו לאחרונה משחקים שהחבר'ה האלו פשוט הרימו ידיים ולא הצליחו לפרוץ...

מישהו 2

New member
יש בעיה גדולה בפיראטיות בזמן האחרון

לא מצליחים לפרוץ את המשחקים האחרונים. אין עדיין פריצה לטומב ריידר לדוגמא.

כן, נראה לי שגם את Just cause 3 לא הצליחו לפרוץ, לא?

אמן שלא יצליחו לפרוץ את המשחק.

amithas190

New member
המפתחות עלו על הנוסחא המושלמת נגד פריצה

מוציאים משחקים עם מלא באגים וצריך להתחבר אליהם כדי להוריד עדכונים.
&nbsp

למעלה