סטאר אושן 5 מגיע בקיץ למערב, יש דיבוב אנגלי ויפני.

ELEX הrpg הפוסט אפוקליטפי יגיע ב2017.

למחשב PS4/ONE המשחק יכלול עולם פוסט אפוקליפטי עם יצורים מוטנטים, המון דילמות מוסריות עם בחירה, ואפילו jetיpack שיהיה חלק עיקרי מהחוויה שלנו במשחק.

תמונות של המשחק אפשר לראות בvideogamer.
http://www.videogamer.com/ps4/elex/news/sci-fi_fantasy_rpg_elex_confirmed_for_2017.html
נראה מעניין רק חבל שהמפתחת תמיד הוציאה משחקים לא משהו.

סוני סוגרת את הסטודיו של דרייבקלאב.

ברור שכהיא לא צריכה אותם יותר כשהיא עובדת על משחקי GT.
עדיין כואב על אנשים שמאבדים מקום עבודה, במיוחד אנשים שצריכים לפרנס משפחות עם ילדים, נקווה שאיזושהי חברה תקלוט אותם מהר אליה.

Nikkei מדווחים, נינטנדו תפסיק לייצר את הWII U השנה.

בנוסף לזה Nikkei אומרים שאביזרים מסוימים של הWI U כבר הפסיקו להיות מיוצרים זמן מה לפני שנכתבו שורות אלה.

אז מה הולך לקרות? אני כבר נשמע כמו תקליט שבור, אבל קונסולה ניידת השנה קונסולה נייחת ב2017.

יש כבר מחסור בWI U ביפן (שם הקונסולה נמכרת יחסית טוב, כמובן הכול יחסי)

יאקוזה 0 יגיע בתחילת 2017 לPS4 בלבד.

זו למרות העובדה שביפן המשחק הוא משחק cross genעם הפלייסטישן 3.
להיט, אני אתחיל עם המשחק הזה.
(כן אני אומר את זה על כל משחק יאקוזה שאני רואה מאז תקופת הPS2ׂ)

חודש פצצה בגולד של מייקרוסופט, סאנסט אוברדרייב בחינם.

משחקי הגולד של מייק לחודש אפריל ממש פצצה.
סאנסט אוברדרייב
והזאב שבנינו של TT שניהם משחק הפלוס של האקסבוקס one
בנוסף לזה dead space 1 וsaint row 4 גם זמינים לOne בחודש הזה בזכות התאימות לאחור עם האקסבוקס 360.

בנוסף לזה יש מבצעים מטורפים בחנות של הOne ואפשר לרכוש משחקי xbox360 ספציפים שאתם רוצים לOne.

כל הכבוד למייקרוסופט, ומי שלא שיחק בזאב או בדד ספייס, תתקנו את זה עכשיו!

evilplate

New member
חודש מדהים

ממש ברמה של החודשים הממש טובים של הפלוס בימיו היפים.
&nbsp
האם סוני תגיב בחודש פצצה משלה או שאנחנו נקבל עוד איזה אינדי עלום שם שאפילו המפתחים שלו כבר לא זוכרים שהם פיתחו אותו?
&nbsp
&nbsp

חחח לצערי כבר יש לנו שם של אחד ממשחקי הPS4.

דד סטאר משחק שוטאמפ שמתרכז במולטיפלייר, אז נראה שצפוי לנו עוד חודש PS4 גרוע.

זה באמת חודש מדהים, אני מקנא בבעלי הOne סוני יכולה לפחות לתת לנו משחקי PS2 .... כמו manhunt. תראה כמה אני יורד נמוך בשביל לקבל משהו מהם, manhunt!

הלוואי שמייק תמשיך להשקיע ככה בגולד ושזה לא חודש חד פעמי.
הם כבר אמרו אם אתה זוכר שיהיה חודש פצצה בגולד אבל לא האמנתי שהם יתנו כאלה משחקים.

שאפו.

יורגיימר: יש לנו מקורות משלנו שהPS4K אמיתי.

יורוגיימר מאשרים דרך המקור שלהם הPS4K הוא אמיתי. אין פה שאלה.
מעבר לזה יורוגיימר כתבו מאמר מרתק שבו הם מנסים לענות על השאלה, מה מוביל את סוני דווקא בשיא הצלחתה ושיא הפריחה של הPS4 להכריז על צעד כזה, שנראה על פניו כאחד שהוא חסר הגיון.

הם מעלים 3 ספקולציות שונות לגבי מה יכיל הPS4K.
http://www.eurogamer.net/articles/d...ystation-4k-is-real-but-why-is-sony-making-it

השאלה המענינית כאן, היא.....

אתה באמת חושב שמדובר באופציה 3? או אתה רוצה ומקווה שיהיה מדובר באופציה 3 ופחות מזה?

ךאחד הדברים הכי בולטים זה שהרבה פעמים אנחנו לא מצליחים להפריד בין מה שאנחנו רוצים ומקווים שיקרה, לעומת מה שאנחנו יודעים שסביר להניח שיקרה.

גם אני נופל בזה הרבה פעמים ונותן למשאלת הלב שלי להחליט בשבילי,במקום להגיון.

מישהו 2

New member
אני לא מסתיר את העובדה שאני לא תומך נלהב של הרעיון

אבל הסיבה לכך שאני לא תומך מתבססת גם על דברים הגיוניים לדעתי, מלבד מה שאני רוצה באופן סובייקטיבי שיקרה. אותם דברים מפורטים בכתבה עצמה, ואלה דברים שסוני צריכה לחשוב אם זה שווה את הסיכון. לא אני.
&nbsp
זה שאני לא שש שיצא PS4 יותר טוב משלי, כשיש לי PS4 'תקין' בבית שאני אצטרך למצוא מישהו שיהיה מוכן לקנות אותו.. זה דבר אחד אבל אני לא מרגיש כמו קול בודד במערכה, אם הייתי מרגיש ככה הייתי שותק.

היי גם לקול בודד מותר להביע דעה :)

ברור שמה שאתה אומר הוא גם הגיוני מן הסתם, אבל אפילו בכתבה יורוגיימר העלו תהיה האם האופציה השלישית בכלל מצדיקה הוצאת דגם חדש? אין ספק ש4K אמיתי, זה מדע בדיוני כרגע, אבל גם תמיכה לסרטים ושטויות, זה נישתי לאללה וזה אידיוטי מצד סוני לעשות רעש על דגם כזה, שזה כל מה שהדגם יציע.

אני אישית חושב שאם מדובר באופציה ב' אז אמנם יהיה לך הלם ראשוני (וגם לי)
אבל אחרי השידרוג ואחרי שתהנה ממשחקים משודרגים וחלקים יותר, אתה תבוא
ותגיד לי "כרונו אני לא מאמין איך לא היה לנו את האופציה הזו עד היום"

זכור מילה שלי :)

גם לא הייתי מציע לך למכור את הPS4 בכל מקרה.

תזכור איך התחרטת שמכרת את הPS3.מה שאני הולך לעשות אם זה נכון שהPS4K משדרג גרפיקה, זה לשים PS4 אחד בחדר השינה ואחד בסלון. נכון, יש היום PSTV
אז אולי זה לא מדבר להרבה אנשים, אבל לך תדע אם יקרה משהו לאחת הקונסולות ותרצה שתהיה לך אחת לסמוך עליה במקרה חירום.

מישהו 2

New member
התבאסתי כי לא היו משחקים

וזה לא תמך משחקי ps3. במקרה הזה מדובר ב ps4 משודרג שאמור לתמוך באופן מלא במשחקי ps4 אולי להריץ את חלקם טוב יותר. אבל גם מה שאמרת נכון. בסדר נחכה שהיום יגיע ואז נחליט איפה לעמוד

האם זהו השלט של הNX הנייחת? יש תמונה.

מישהו טוען שהדבר הזה, שנראה כמו ויטה ללא כפתורים הוא השלט המרכזי של הNX
(הנייחת) מה דעתכם על זה? אין ספק שאם זה זיוף, אז זה הזיוף הכי מקצועי שנעשה אי פעם.

בהנחה שזה אמיתי מה דעתכם על השלט הזה? איך אתם חשים לגביו?. מופתע שאף אחד לא העלה את זה עדיין האמת .

לדעתי, אם זה באמת השלט הסופי והוא באמת יהיה כמעט כולו מסך נגיעה, אז נינטנדו יכולים לפרוש ממירוץ הקונסולות בעיני ולהתחיל לפתח לPS4/ONE אף אחד לא רוצה ולא יסכים לשחק על דבר כזה, גם אם הקונסולה תהיה חזקה.

מקווה מאוד שזו בכלל הקונסולה הניידת ושיוסיפו לה כפתורים בהמשך, כי אם זה השלט של הNX הנייחת אז הWII U עדיפה על הNX זה פשוט שלט מחריד כשלט סופי.

אלכס דמות הDLC הראשונה של SF5 תחולק בחינם.

קפקום נתקלת בקשיים לפתוח את החנות של SF5 כפיצוי, אלכס אחת הדמויות האהובות על שחקני סטריט פייטר 3, תהיה זמינה בחינם עד שיהיה אפשר לבצע רכישות בכסף אמיתי בחנות, עד שהאופציה הזו תגיע הדמות חינמית ויחולק גם שלב חדש בחינם.

האפשרות לקנות דמויות בכסף וירטואלי תגיע לפני האפשרות לקנות בכסף אמיתי.

מהאונליין אני יודע שיש לא מעט ישראלים שמשחקים בסטריט פייטר 5 אז אני מקווה
שהחדשות האלה מועילות לכם.

אלכס יגיע ב30 למרץ.
http://www.videogamer.com/ps4/stree...releasing_to_all_players_as_a_free_trial.html

הסיפור של פפ15 יקח 50 שעות מהחיים שלנו.

סקוור עדיין מנסים להגיע ל3OFPS במשחק נכון לכתיבת שורות אלה המשחק עוד לא שם.ספינת האוויר,שהיא חלק מרכזי בסדרת פיינל פנטזי מאז ומעולם נמצאת במשחק.

סקוור לא מתכוונים לגלות לנו אם התאריך שדלף (30 בספטמבר) הוא תאריך היציאה האמיתי, אבל הם כן מוכנים לחזור ולומר שנשחק במשחק השנה.
בסקוור מקווים שנצפה בדמו שיהיה באירוע.

אה ובקשר לרזולוציה .... גם על זה סקוור ידברו רק באירוע.
האירוע הוא ממש בסוף החודש ב31 למרץ.

למעלה