סטאר אושן 5 מגיע בקיץ למערב, יש דיבוב אנגלי ויפני.

V Has Come To

New member
מאכפת לי? חחח אני הולך לשחק את QB על המחשב-על שלי שעוד לא קנ

יתי

רק מה שמבאס אותי זה שיתכן שאני אדחה את הקניה של המחשב רק לקיץ כי אז אמורים לצאת כרטיסי מסך דור חדש של נבידיה..מה שאומר שיקח קצת זמן עד שאני אשים את הידיים שלי על המשחק

אבל לא נורא..יש לי את דיפוניה,UC4 ודום שיעבירו לי את הזמן עד אז...

הPS4 מקבל רקע של באטמן נגד סופרמן בחינם.

נראה מגניב, נראה לי אני אחליף את הרקע שלי לזה. מה הרקע שלכם ב PS4 אגב ?
שלי היה עד עכשיו רקע של סטריט פייטר 5 (ורקע של PS1 לפניו)

מישהו 2

New member
יש לי רקע של נארוטו

אבל נראה מגניב הסופרמן נגד באטמן, אולי אני אחליף לזמן מסוים

TT מדברים על משחק הבאטמן שלהם (מגיע בקיץ!)

טוב אז חוץ מזה שהמשחק מגיע בקיץ מה אנחנו עוד יודעים?
*במשחק נשחק ביום כברוס, ובלילה כבאטמן, בחירות שנעשה ישפיעו

(היי, אל תגלגלו עינים מול המסך, חשבתי שכל המשחק נהיה רק באטמן)
המשחק יהיה בסגנון לא ריאליסטי (כלומר קומיקסי!!!!)
(יששששששששששששששש) צפוי אבל נהדר.
מנוע משופר שיעביר את ההרגשה הקומקסית בצורה הכי אמינה שהיה במשחק TT עד היום.
(הגיע הזמן TT גרמתם לPS4 להיתקע 3 פעמים והקפצתם לי את הלב )

מיקרוסופט רוצה לדעת אם תרצו למכור לה עותקים דיגיטלים.

של משחקים שקניתם, תמורת 10% ממחיר הרכישה שקניתם את המשחק. חחחח
גדול מייקרוסופט. לא כל יום פורים אבל עכשיו פורים מותר לכם.

אני חייב להגיד שאני אוהב בתאוריה את הרעיון של מכירת עותקים דיגיטלים שקניתי בשבילי זיכוי בלייב/PSN אבל אני רוצה לקבל סכום שמשתלם לי, לא כזה שמשתלם לביל גיטס.

אם הייתי מקבל 25% מערך הרכישה היה עוד על מה לדבר ועוד זה היה מעודד אותי ואולי גם אחרים לקנות יותר משחקים בהשקה.

נקווה שסוני תקח את הרעיון תאמץ תשכלל ותביא לנו גרסה שהיא אתם יודעים...
for the players או סתם גרסה אנושית של הרעיון הזה.

עטלפוני

New member
לא רוצה למכור להם בכלל, רוצה לתת מתנה/למכור לחבר/שחקן אחר

שיאפשרו העברת רישיונות בין שחקנים, ויקחו עמלה על הטיפול בהעברה הכספית בין אדם לאדם. למה למכור להם ?
&nbsp
הצעה עלובה, כבר עדיף לי פשוט למחוק את משחק ולהסתיר אותו מרשימת המשחקים להתקנה מאשר לקבל עליו 3 דולר (קרדיט לחנות, זה אפילו לא לבנק).
&nbsp
סוני גרידי בדיגיטלי, הם לא יעשו משהו כזה ופשוט יפנו אותך לרכוש פיזי. גם אין להם רצון שיאשימו אותם בפתיחת העידן הדיגיטלי בלבד.

manhunt וbully הגיעו לPSN הישראלי לPS4 .

יש יש יש. סוף סוף משחקי PS2 שבא לי לשחק בהם. אמנם זה לא בעדיפות ראשונה, אבל בא לי מתישהו על bully, רוקסטאר מתי תתנו לנו כבר המשך לbully ? למה אתם רעים?

PlayGirl3

New member
Blue Steel - משחק עולם פתוח של סופרמן

בוטל

המשחק פותח ע"י Factor 5 בשיתוף עם סוני והיה אמור לכלול נבלים מפורסמים כמו דארקסייד, ביזארו, ברייניאק, גנרל זוד, מטאלו וכמובן לקס לות'ר. גם סופרגירל הייתה אמורה להיות דמות שניתן לשחק, כנראה ב-DLC או באונליין בדומה לרובין/נייטווינג/קאטוומן בארקהם.
לצערו של כרונו המשחק בוטל אבל אפשר לקבל מהוידאו רושם על איך המשחק היה אמור להיראות.
האמת, קצת חבל כי נראה שזה סטודיו שבאמת רצה להשקיע בעולם של סופרמן עם הרבה דמויות מהקומיקס בדומה לרוקסטדי.

סוני תחזיר את סופרמן מהמתים.

תחושת בטן שלי אני פשוט מרגיש שזה יקרה. אני אוהה את פאקטור 5 אבל המשחק הזה ממש לא נראה כמו משהו ברמה שלהם אז זה טוב שבוטל.

אני רוצה לראות את רוקסטאר עושה את סופרמן או צוות פנימי של סוני כמו מפתחי איינפימוס.

CallMeCavanaugh

New member
לא יודע בקשר למפתחי אינפמוס

עם כל האהבה שלי לסדרה הזאת, נראה שמשחקי עולם פתוח גדולים עליהם.
&nbsp
חוץ מזה שאני עדיין זוכר להם את הבחירה המעצבנת בין להציל את חברה שלך או עשרה רופאים במשחק הראשון.

יש פה התלבטות? מצילים את החברה.

ציירת את זה כדילמה קשה. יש משהו בזה שעולם פתוח גדול עליהם גם אני מרגיש ככה. העיר באיינפימוס הרגישה כמו אשדוד חחח קרדיט לאייול על זה.

אבל אני חושב שסופרמן לא צריך עולם פתוח ענקי בשביל להיות מרשים. לא חושב?

CallMeCavanaugh

New member
הבעיה היא לא בבחירה עצמה

טכנית, להציל את החברה נחשב לאופציה המרושעת (כי העיר הנצורה צריכה רופאים ואתה בעצם גוזר מוות על עשרות אם לא מאות חולים בזה שאתה נותן לעשרה רופאים למות). הבעיה היא שאם אתה הולך להציל את החברה אז כשאתה מגיע אליה אתה מוצא מישהי זרה - מסתבר שהרשע שם אותה בין עשרת הרופאים והיא מתה בכל מקרה. כלומר - ההחלטה איפה בדיוק החברה נמצאת נקבעת רק אחרי שאתה מחליט לאן ללכת - היא תמיד תהיה במקום שאליו בחרת לא ללכת.

מה ? מה זה הזין הזה.

לפעמים אני חושב שהמפתחים של איינפימוס צריכים לפתח סליי קופר חדש וזהו.

מה הקטע הזה שתמיד תרגיש חרא רק כי לא בחרת את מה שנכון בעינהם?

CallMeCavanaugh

New member
בעיקרון אפשר להסביר את זה באמצעות סוף המשחק

הרשע השתמש במסע בזמן כך שהוא יכל לדעת מה תבחר ולשים את החברה במקום השני, אבל זה עדיין מעצבן כשזה קורה וכשלא יודעים שלרשע יש כח של מסע בזמן.

CallMeCavanaugh

New member
נכון, אבל זו לא הנקודה

הנקודה היא שהם לכאורה נתנו לשחקן בחירה משמעותית (כי דמות ראשית שחיה או מתה זה משהו שישנה את עלילת המשחק לחלוטין) אבל בעצם לא הייתה שום בחירה.

PlayGirl3

New member
חדשות TellTale- המתים עונה 3 ומיינקראפט

טלטל מאשרים שעונה 3 של המתים המהלכים תתחיל עוד השנה. המשחק ישתמש בשמירות של שתי העונות הקודמות. מי שסיים את עונה 2 חייב לתהות איך הם הולכים לעשות את ההמשך. לדעתי הם יעשו קפיצת זמן קטנה כמו בין עונות 1 ו-2, כדי שלא משנה מה בחרת בסוף עונה 2 כולם יתחילו מנקודה שווה.
גם מי שלא שיחק בעונות הקודמות יוכל לקפוץ ישר לתוך העונה החדשה בלי בעייה הם מבטיחים.

מיינקראפט מצב סיפור מסתיים בסוף החודש אבל צפויים 3 פרקים נוספים שיהוו DLC לעונה וימשיכו את עלילת הדמויות. (מישהו שיחק בזה בכלל?)

חוץ מזה הם עובדים במרץ על באטמן ועל העונה השנייה של משחקי הכס.

למעלה