עדכונים וחדשות!

Macphista

New member
עדכונים וחדשות!

אכן אין יותר מדי חדש... אבל יש טיפל'ה.
אם אתם רואים/שומעים דברים נוספים- אנא שתפו.
אה, והבהרה- כשכתוב "חדשות ליהוק" זה די ספויילרי עבור מי שלא רוצה לדעת בכלל כלום לגבי השחקנים והדמויות שהם מגלמים בעונה הבאה.
אז היכנסו בזהירות.

Macphista

New member
חדשות ליהוק!- דמות חוזרת

אז כנראה שנראה שוב את לנסלוט בעונה השלישית!
אני אומרת כנראה... כי... הידיעות מבלבלות.
רגע אחד כתוב שהוא חוזר והשחקן מקשקש על זה, רגע שני אומרים- מה פתאום, הוא לא חוזר.
אפילו הכתבה הזו מכילה את שתי הקצוות...
http://hollywoodlife.com/2013/06/19/once-upon-a-time-season-3-sinqua-walls-returning-as-lancelot/

Macphista

New member
לדעתי ה- 10 שניות שלה בפרומו

נראו כמו 10 שניות המשחק הכי טובות שראיתי שלה עד כה...

Macphista

New member
מקדמת את הסרט בראיון בגוגל הנגאוט של פוקס

https://www.youtube.com/watch?v=RjJ-ZCpLFA8
זה ארוך- היא מגיעה ב 59:00.
שואלים אותה כאן על פרוייקטים שונים, יש התייחסות לא מרתקת לוואנס- צחוקים על קשרי המשפחה.
ב- 1:15:00 נותנים לה לנסות את משקפי גוגל.

Macphista

New member
שוב, שחקן אומר משהו הפוך משאמרו הכותבים

נו, אז רוברט קרלייל מקשקש עצמו לדעת בפסטיבל הסרטים באדינבורו.
עכשיו דיבר לתכנית ששודרה ברדיו bbc וגם אונליין.
מעבר לדיבורים על טריינספוטינג (איך לא נמאס לבן אדם לדבר על סרט שעשה לפני 20 שנה שוב ושוב?) הוא נשאל על וואנס.
והוא אמר ש... מתקשר לוויכוח נצחי שיש לנו כאן...
הוא אמר, בניגוד למה שאדם הורוביץ ואדי קיציס אמרו, שגולד זכר כל הזמן. אמר שהוא זה שנתן את הקללה לרג'ינה לכן הוא זכר כל התקופה מי הוא ומי האחרים.
פם פם פם

(אני תמיד מתבאסת לגלות שוב ושוב ששחקנים הם לא עם כזה גאון, בנוגע לעולם וגם בנוגע לדמויות שלהם.
מרגישה מאוכזבת.
קרוב לאיך שהרגשתי כשפיטר דינקלג' אמר שהוא בכלל לא רואה משחקי הכס, אין לו HBO, גרוע)

יסמין@

New member
למה מקשקש?

למה לא גאון?

ככה הוא מבין את הדמות שהוא מגלם. וגם ההסבר שלו מאוד הגיוני: רמפל נתן את הקללה, ולכן הוא ידע איך לעשות זאת כך שהוא עצמו לא ישכח, או שמשום שהוא נתן את הקללה הוא זכר את זה. ואז זה מסתדר עם העובדה שהוא הביא לה דווקא את הנרי התינוק. וזה מתאים לתפיסת הדמות של רמפל כמי שמניע את כל או את רוב האירועים. לי זה מסתדר יופי מהרבה בחינות.

יסמין@

New member
חשבתי על כך ופתאום קלטתי

גם רג'ינה עצמה הרי עברה לסטוריברוק, והיא עצמה לא שכחה מי היא ומי האחרים/ות. אין שום סיבה שמי שנתן לה את הקללה לא יזכור. שניהם דיברו על הקללה מראש, שניהם דיברו על המעבר לסטוריברוק מראש. ומשום שרמפל נתן את הקללה לרג'י, לפחות בנושא זה יש לו יותר ידע משלה. זה מתקשר גם לכך שהוא היה המנטור שלה בענייני כישוף. לא מתאים לדמותו כפי שאני מבינה אותה להיות במצב של חוסר אונים כלפי רג'י - כלומר במצב שבו היא יודעת משהו ויש לה כוח עליו והוא לא יודע וחסר אונים כלפיה. ממש לא מתאים לו. לי ממש מסתדר יופי מהרבה מאוד כיוונים שאצלו לא חל שום נתק בתודעה ובזיכרון. שהוא ידע כל הזמן ולא שכח אפילו לשנייה מי הוא ומה האג'נדה שלו.

את מדברת על רג'ינה וגולד

כאילו הם כמעט שווים מבחינת הקללה: אם היא לא שכחה, למה שהוא ישכח?
אבל הם לא אותו דבר. היא יכולה לעזוב את העיר, הוא לא.
רמפל יצר קללה, אבל לא היה יכול להטיל אותה ולכן השתמש ברג'ינה. היא הטילה אותה. היא תכננה את הפרטים שלה. כולם חוץ ממנה, כולל גולד, הם קרבנות של הקללה.

למעלה