לא לא לא לא לא !!
כלכך הרבה דברים בסיפור של האימוץ והאימהות של רג'ינה לא מסתדרים.
קודם כל, לא משאירים לבד על שולחן בדיקות, זה הזוי ברמות מטורפות, אף רופא או אימא טרייה, ביולגיות או לא יפנו את הראש לרגע מתינוק בוכה על שולחן הבדיקות אצל הרופא.
דבר שני, ההיסטריה של רג'ינה מוגזמת ברמות. כן קשה להיות אימא טרייה לתינוק, קשה להיות להיות אימא טרייה לתינוק צורח ובוכה שאי אפשר להרגיע אותו, אבל ברגע שאימא מקבלת "גזר דין" מרופא היא לא אומרת "משהו לא בסדר עם התינוק שלי" ודורשת בדיקות דם נוספות או שיתקנו לה את התינוק. כל אימא, ביולגיות או אמיתית מרגישה את התינוק, לא נכנעת להיסטריה למרות העייפות, ויודעת לחפש מידע, להתייעץ עם אימהות אחרות. ורק אימהות יכולות להבין מה באמת עבר על רגי'נה, כי עד שאישה לא מקבלת ילד לידיים שלה, היא נושמת אותו ויודעת שהוא שלה לנצח, אי אפשר להבין מה עבר עליה או כמה מופרכות הסצנות האלו, מאוד לא אמיתיות.
מאוד הזדהתי עם התסכול, שהיא לא מבינה מה הוא רוצה, כי התינוק ובוכה, אבל רוב התגובות שלה היסטריות לחלוטין וחסות פרופורצויות. רג'ינה היסטרית, מאבדת שליטה, רגי'נה יוצאת מגבולות העיר, משנה את דעתה. רג'ינה מתנהגת ומדברת עם גולד, כאילו הוא יודע מיהו, ויודע על הקללה, למרות שבירור נאמר לנו שגולד לא ידע על הקללה עד שאמה הגיעה לעיר. מאוד לא מתאים לעלילה ולמה שאנחנו יודעים על ההיסטוריה של הדמויות, בעיקר רג'ינה. והשטות עם האחים של וונדי, ממתי זוגות הומואים יכלו לאמץ תינוק בארה"ב השמרנית של תחילת שנות ה-2000?!!
רג'ינה יודעת / חושדת שאמה, למרות שהיא לא יודעת את השם שלה, דואגת שהיא תגיע לעיר, והיא מכינה לעצמה שיקוי שכחה? אני לגמרי בעד שיקוי שכחה, הלוואי והיה לי אחד, הייתי לוגמת ממנו על בסיס יומי, אבל זו הדרך של המלכה המרושעת, רוצחת ההמונים, הנוקמת, הקוסמת הכל יכולה להתמודד עם העתיד?!?
הסצנה ההזויה בה שלישיית הבנות קשורה ופיטר פן מתוודה שרמפל הוא בנו, מטופשת לחלוטין, אבל מתאימה לקילשאה בה הנוול מתוודה על פשעיו רגע לפני שהגיבורים הורגים אותו. רג'ינה הצילה את הסצנה, וסוף סוף מקבלים ממנה כנות. היא לא מצטערת על הרציחות, היא לא מצטערת על הקללה, כי זה הביא לה את הנרי. בדרך מעוותת מאוד אפשר להגיד שמעז יצא מתוק.
הדבר הכי אמיתי שהיה בפרק היא האמירה של פיטר פן שסנאו, אמה ורג'ינה, הן אימהות לביאות שיעשו הכל למען הילד שלהם. אבל לא הצלחתי להתחבר לאימהות ברגי'נה. אני יודעת שהאהבה של להנרי כנה, אבל לא כל האמצעים מקדשים את המטרה.
הסוף של הפרק מעניין מספיק. פן מופיע ומנסה לגנוב להנרי את הצל, רמפל משתחרר מהקופסא (אך לא השתחררו כל השדים?!), כל הילדים האבודים מגיעים לסטוריברוק (מה זה אומר, שהם יעלמו ולא נראה אותם טוב או שכל תושב מקבל ילד במתנה). כל הקצוות נקשרים לאט לאט, רגי'נה וטינק משלימות וטינק מאמינה. אמה ואבא שלה מסכמים את אירועי האי, וונדי וטינק מדברות. וכמובן הטווסיט "האולטימטיבי" פיטר פן עדיין איתנו, "כלוא" בגוף של הנרי....
פרק מאכזב, לא אמין בכלל, אולי הפרק הגרוע בעונה
האמת היא שאני מאוד מואכזבת מהעונה הזאת, ואין לי את ההתלהבות שהייתה בעונה הראשונה והשנייה. אני מקווה שעכשיו שהם עזבו את האי העונה תשתפר....