אני חושבת שזו כבר האישיות שלו
הוא לא היה מופתע בצורה של "
" כמו סנואו וצ'רמינג כי הוא לא הטיפוס.
אני גם תוהה עד כמה כולם שם היו מופתעים, הרי יש את שניות ה"וואו מה קורה פה?" ואז זה נגמר, כי הזכרון מכה בהם, הם יודעים שקיללו אותם, יודעים שהקללה נשברה, אומרים שלום ומתחבקים עם כל החברים שלהם.
זהו.
מה כשחזר לבל הזיכרון (פעמיים...) היא עשתה OMG ושטויות? לא, היא ידעה מי עומד מולה, I LOVE YOU סוער בפעם הראשונה (כי תכלס עברו עשרות שנים מאז שבערך אמרה לו לראשונה), הדביקה לו נשיקה בפעם השנייה וגמרנו. אין שוק. (רואים, רמבל מהווים אבן בסיסית משמעותית לכל ההסברים והדיונים על הסדרה הזו. וזו חלק מחשיבותם!)
מר.גולד הוא תחמן, והוא פועל שקט, והבעות השמחה שלו כמר.גולד תמיד מאופקות ומובעות על ידי חיוך קטנטן ומבט זדוני. (בניגוד לרמפל והצחקוקים והקפצוצים וכו')
לדעתי, אמה אמרה את שמה, בום, הוא נזכר וכל מה שעבר לו בראש היה- מואאהההה! it is time. ואם אני זוכרת נכון הוא גם העיף מבט קטן גם בגראני וגם כשיצא ברובי- מעין מבט של- גראני, כיפה אדומה, אז לזה היא הפכה אתכן כאן.
הכל מאופק- זה מר.גולד.
וזו הייתה האישיות של מר.גולד גם לפני שבירת הקללה.
ראינו אותו פעמיים לפני שבירת הקללה-
פרק 2X17, רג'ינה נכנסת לחנות שלו להגיד לו שהיא לא מאושרת, הוא לא מבין מה היא רוצה ממנו, אבל באישיות שלו להיות מאדר פאקר ולענות תשובות שיטריפו בן אדם בנימה מתנשאת של "לכי חפשי"- הפסיכולוג בצד השני של הכביש.
הפרק הנוכחי- אותו הדבר, נותן תשובות חמקניות וקרירות כיאה לאישיות שלו.
זה מי שהוא.
אגב, שכחתי, אמרו בפרק מה התמורה לעזרה שלו? מה רג'ינה נתנה לו בתמורה לאימוץ?