חחחחחח
חשבתי על זה שבאמת בעונה הקודמת ובטח בראשונה תמיד ראיתי פרקים פעמיים (חלק יותר... רמבל...) ובעונה הזו אני מדי פעם תופסת את השידור של יס בחמישי אבל זה תמיד במקביל למשהו אחר והשבוע אני ממש מחכה לו!
כמה שפחות צ'רמינגס יותר טוב, עבורי גם בהווה וגם בעבר. די, מיציתי את הזוג. וכל הפלשבקים שהיו לנו שלהם בעונה הזו לא חידשו שום דבר. מיציתי אותם בעונה הראשונה.
כמה שפחות ג'ניפר מוריסון יותר טוב. אני פשוט מתאבלת על כך שהיא לכאורה מרכז הסדרה. זה ממש כמו דוסון קריק שאם היו הורגים את דוסון בעונה הראשונה הסדרה הייתה פי אלף יותר טובה.
כמה שיותר לאנה יותר טוב- אבל דברים חדשים. אין לי סבלנות לראות עוד פלשבקים שלה מתעללת בצ'רמינגס אי שם ביער המכושף. מיציתי. רוצה לראות את הדמות מתקדמת. לאנה יכולה לעשות הרבה יותר מ"מואאהההה" לסנואו.
ו...
רוברט! לא נשכח את רוברט!
אבל כנ"ל כמו לאנה. מצד אחד כבר די מיציתי את רמפל של היער המכושף. די, הבנתי מה היה בעבר, בואו נתקדם. מצד שני מאוד לא אהבתי את רמגולד של נברלנד. הוא נראה מעולה, אהבתי את השילוב של בגדי רמפל ופני גולד ובלי המקל המזקין הזה, אבל העלילה שלו העונה הייתה די מיותרת ומטופשת, וממש לא אהבתי את בחירת הקול של רמגולד של נברלנד. כאילו הוא לחש בקול רם. קיצור, לא אהבתי. זמן לרמבל בייבי!