עד עצם 3X09

Jason2

New member
תמונת השבוע ודעתי

היה פרק מצויין. לאנה היה הנכס היקר ביותר של הסדרה ואני מאוד שמח שלא חיסלו את הדמות שלה בעונה הראשונה.
לטינקר בל יש עדיין קסם זה אומר שהפיה הכחולה הולכת לקבל את שלה (אני מקווה).
מעניין לראות את הנרי כטיפוס רע, יכול להיות שג'ארד גילמור נועד לשחק את תפקיד הנבל, נחכה ונראה.

OohLaLa

New member
ראיתי את הפרק פעמיים

ודבר כזה לא קרה לי עוד העונה

הגעתי למסקנה כמה שפחות סנאו וצ'רמינג בהווה ככה יותר טוב (כי הם נמושות ולא כמו בפיירי לנד)
פחות זמן מסך לג'ניפר מוריסון עם ההבעת פנים אחת שלה מעולה

הרבה לאנהההההההההההההההההה ! וכמה שיותר !~
הסצנה שהיא מדברת עם הנרי במגורים בסיפון פשוט ממיסה. עם המבטים. תנו לשחקנית הזו אמי כבר!

Macphista

New member
חחחחחח

חשבתי על זה שבאמת בעונה הקודמת ובטח בראשונה תמיד ראיתי פרקים פעמיים (חלק יותר... רמבל...) ובעונה הזו אני מדי פעם תופסת את השידור של יס בחמישי אבל זה תמיד במקביל למשהו אחר והשבוע אני ממש מחכה לו!

כמה שפחות צ'רמינגס יותר טוב, עבורי גם בהווה וגם בעבר. די, מיציתי את הזוג. וכל הפלשבקים שהיו לנו שלהם בעונה הזו לא חידשו שום דבר. מיציתי אותם בעונה הראשונה.
כמה שפחות ג'ניפר מוריסון יותר טוב. אני פשוט מתאבלת על כך שהיא לכאורה מרכז הסדרה. זה ממש כמו דוסון קריק שאם היו הורגים את דוסון בעונה הראשונה הסדרה הייתה פי אלף יותר טובה.
כמה שיותר לאנה יותר טוב- אבל דברים חדשים. אין לי סבלנות לראות עוד פלשבקים שלה מתעללת בצ'רמינגס אי שם ביער המכושף. מיציתי. רוצה לראות את הדמות מתקדמת. לאנה יכולה לעשות הרבה יותר מ"מואאהההה" לסנואו.

ו...
רוברט! לא נשכח את רוברט!
אבל כנ"ל כמו לאנה. מצד אחד כבר די מיציתי את רמפל של היער המכושף. די, הבנתי מה היה בעבר, בואו נתקדם. מצד שני מאוד לא אהבתי את רמגולד של נברלנד. הוא נראה מעולה, אהבתי את השילוב של בגדי רמפל ופני גולד ובלי המקל המזקין הזה, אבל העלילה שלו העונה הייתה די מיותרת ומטופשת, וממש לא אהבתי את בחירת הקול של רמגולד של נברלנד. כאילו הוא לחש בקול רם. קיצור, לא אהבתי. זמן לרמבל בייבי!

OohLaLa

New member
רוברט לא מזיק לי

ולא מוסיף לי. הוא שם אבל זה לא מפריע... בעונה הראשונה ממש אהבתי אותו אבל בתור רמפל, לא בתור גולד...

רמבל מעניין
ולא גולדבל

לגבי רוברט, יש מצב שהבן שלו שיחק הפרק? בעונה שעברה אמרו שהילדים שהיו איתו בשדה תעופה היו הילדים שלו. עכשיו יש מצב ילד אחד שלו היה ילד אבוד שהלשין לאמה איפה פיטר? כי הילד הזה היה מממש דומה לילד מהעונה הקודמת! זה הילד הראשון הקטן שאמר לאמה איפה הוא.

את צודקת לגבי העבר אבל סביר להניח שהפלאשבקים יעסקו רק בזה, הרי זה כל הקטע של העבר בסדרה הזו.. אז עוד פרק שתיים בטח נראה את רג'ינה מנסה עוד פעם לעשות פוו על סנואו וצ'ארמינג יציל אותה או משהו כזה. בסדר

ג'ניפר מוריסון בדיוק כמו השחקנית הראשית בבלקליסט, בעלת פרצוף אחד, מיוסר, ותחושה תמידית של שלפוחית מלאה.
מי ליהק אותה לקומדיה בכלל HIMYM ?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דוסון
יאו ממש ממש ממש מממש ממממש מממש נכון

Macphista

New member
הנה הילדים שלו

איתו בשדה התעופה

(חמודה, את גורמת לי להעלות תמונות של רוברט
)
אני לא מוצאת רשימה של כל שחקני המשנה מהפרק האחרון אבל אני בספק אם הוא נתן לילד שלו להשתתף, גם ההופעה הקצרה הזו הייתה אחרי מסע שכנועים אדיר מצד הילדים. הוא לא רוצה שהם יהיו מול המצלמות בגיל הזה. לפחות זה מה שטוענים ברשת אחרי ניתוח אמרות קצרות מאוד שלו בנושא.

עוד פרק שניים? נסי פרק הבא.

כבר שכחתי שהיא הייתה ב HIMYM. אני כל כך לא מחבבת אותה, לא על מסך הטלוויזיה שלי כשחקנית ולא על מסך המחשב באמרות והתנהגות מתנשאת ויהירה.

OohLaLa

New member
הילד מאוד דומה, אבל כנראה זה לא הוא

כי אם זה היה הוא אז כבר הפאנדום היה שם לב.
לילד הימני התכוונתי.
ילדים חמודים

Macphista

New member
את מתכוונת להארווי

לבת הגדולה קוראים אווה (11), לבן האמצעי הארווי (9) ולבן הקטן פירס (7).

כן... את צודקת... אם זה היה הוא הפאנדום כבר היה שם לב...

Shiri from the block

Active member
מה שלא ברור לי...
זה איפה הכישוף שרמפל הטיל שדיויד לא ימות מהקללה של נברלנד?
או שפיספסתי משהו?
ומה היה בכלל התרופה שהוא חשב עליה?

OohLaLa

New member

לא פספסת משהו פשוט לא הראו.
הבנתי מהפרקים הקומדים שםה צריכים לקחת את המים ושמה בחנות יש לו שיקוי? לא יודעת...
כננראה כבר צ'ארמינג פרט שולי בעלילה

Jason2

New member
בדיוק

הם לקחו מים לדרך. לא הראו שהם ממלאים את המימיות נראה לי שבפרק הבא יתייחסו לזה.

יסמין@

New member
פיטר או רמפל?

באחד מהשרשורים הקודמים שאלתי את השאלה:
מי מניע את כל העלילה - פיטר פן או רמפל?
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2298&messageid=172736583

מתברר ששניהם!!!
א. מהפרק הזה עולה בבירור שרמפל אכן ידע הכל, זכר הכל, והוא הביא את הנרי (הבן של המושיעה) לסטוריברוק כדי שהמושיעה תגיע ותפר את הקללה וכך רמפל יוכל למצוא את בנו האובד שנמצא בעולמנו. זו הסיבה לכך שרמפל נתן לרג'י את הקללה (להגיע לעולמנו) וזו הסיבה שהביא לה דווקא את הנרי

ב. מתברר ששני האחים של ונדי הגיעו לקבל את הנרי התינוק! כלומר, פיטר ידע מי הוא הנרי ורצה שיביאו לו אותו לנברלנד מייד לאחר הלידה. האג'נדה של פיטר כבר ידועה.

פרק מאוד מעניין, בייחוד הקטעים העוסקים בעבר. עונה על חלק מהשאלות אבל לא על כולן. ויש גם דברים תמוהים ומופרכים לגמרי, וממש חבל שכך.

יסמין@

New member
את ההודעה הקודמת

כתבתי לפני שצפיתי בפרק האחרון, שכאמור השיב לי על כמה מהשאלות. אבל כמובן שלא על כולן.

Shiri from the block

Active member
נראה לי אמה צריכה טיפול פסיכולוגי גם חח זה כבר לא ספוילר לא? הפרק משודר בימי רביעי עד כמה שזכור לי..

Macphista

New member
הפרק משודר בימי חמישי

כמו שכתבתי בהודעה הראשונה...
אבל שמתי שם כל כך הרבה ספויילרים שמי שלא צפה בפרק צריך לדעת לא להיכנס עד שיצפה בו...

רגע, גם אני ראיתי משהו חמוד...
ממממ
הנה
חיחי
פן מחוק משהו
חחח

למעלה