עוד שרשור E3 כי ההוא כבר ענק

אני אישית לא זוכר שהם אמרו את זה...

אני זוכר שהם נתנו הרגשה שזה משחק עולם פתוח שמומלץ לשחק אותו co-op עם חברים והאוייבים שלך הם NPC...
אולי אתה ידעת דברים שאני לא אבל עובדה שגם גיימספוט היו מופתעים..נתנו להם לשחק את הקטע שהעלתי והם אמרו שזה בכלל לא מה שהם ציפו..הם היו עם ההרגשה שלי בערך של מה המשחק הולך להיות...

מה? גם לי היה ברור מההתחלה שזה מולטי אונלי.

למה אתה חושב שג'וש כל כך התלהב ממנו בזמנו? אם היה מדובר במשחק עולם פתוח שאפשר לשחק בקמפיין שלו בCO OP היית רואה הרבה יותר רעש והתלהבות כלפיו...

קודם כל הטריילר כן עשה הרבה רעש...

זה היה אחד הטריילרים המובילים ומדוברים של E3 2013..אם אותך אישית הוא לא עניין זה משהו אחר...
תראה שוב את הטריילר הראשון שהם הוציאו(אני מצרף להודעה)..חוץ מבשניות הממש אחרונות של הוידאו שברור שהם נלחמים מול אנשים אחרים, עם יד על הלב תגיד לי שזה לא נראה כמו משחק קמפייני עם סיפור והכל...
יש אינטרקציה עם הסביבה והם מדברים עם דמות AI...

evilplate

New member
יואו איזה שנמוך המשחק עבר מאז

איזה יוביסופט, כל טריילר שני שלהם הוא פשוט זיוף, משהו איתם.

שמע, זיוף או לא, שנינו קנינו watch dogs בהשקה

כמו ילדים טובים. אנחנו אומרים לעצמנו שזה בגלל היובש שהיה, ליוביסופט יש פסיכולוגים ויועצי שיווק שאומרים להם שאנחנו קנינו את המשחק בגלל שההדגמה של 2012 עדיין היתה בתת המודע שלנו כשקנינו

evilplate

New member
כן אבל באמת שה בגלל היובש!

היום לא הייתי נוגע בו גם עם מקבל של 10 מטר :(

נראה לי שבגלל שהוא בגוף שלישי יש לך את ההרגשה הזו.

והגרפיקה כמובן... גוף שלישי וגרפיקה מדהימה זה דברים שאנחנו אינטואיטיבית מייחסים למשחקי סינגל או CO OP לי ברגע ששמעתי שני אנשים מדברים בינהם הבנתי שזה משחק מולטי אונלי.

מה שבטוח אם הייתי חושב שיש בו אלמנט של סינגל לא הייתי מפסיק לדבר על המשחק הזה

זה לא משחק מולטי אונלי...

כי אתה יוצר קשר עם דמויות AI ונלחם גם מול NPC אבל זה גם לא מה שאני חשבתי...

והנה התגובה המופתעת של גיימספוט...

הכותרת אומרת הכל: "The Division Is Not What We Expected"

evilplate

New member
כל הקטע זה

שאתה נפגש גם עם חבורות אנושיות אחרות, לא רק נגד AI.

14 דקות של גיימפלי מMad Max

הדגמת הגיימפלי אכזבה אותי, כל ההדגמה הוא פשוט נוהג ומדי פעם מחסל איזה רכב מסריח. אין מה לראות...המרדפים האלה נראים משעממים בטירוף
כאילו המפתחים סתם זרקו אותם כדי שלא תירדם מול הקונסולה שלך בנהיגה בסביבה המונוטונית הזו. הטריילרים גרמו למשחק הזה להראות הרבה יותר מגוון ומעניין.

ירד לי ההייפ נראה לי משחק של ציון 6-7 נראה משחק שאחרי 3 שעות אתה רואה את כל סוגי המשימות והסביבות שיש בו ואז חוזר על אותו תוכן 14 שעות נוסופת. המערכת של באטמן היא הדבר היחיד שמחזיק את המשחק הזה נראה לי, ומה אנחנו צריכים אותו כשיש לנו את באטמן עוד איזה שבוע?

אם אקנה זה יהיה רק במצבע של איזה 100 שקלם. כמו Just cause המשחקים של הסטודיו הזה כנראה לא בשבילי.
מה דעתם? יש סיבה לאופטימיות לא הכול שחור? (אממ,חום במקרה הזה?)) שתפו.

מישהו 2

New member
אם להיות כנה, זה בידיוק כמו בסרט

חוץ מזה שבסרט המרדפים לא משעממים

הדגמת גיימפלי מ for honor הIP החדש של יוביסופט

זה משחק מולטיפלייר בעיקרון, יהיה בו גם קמפיין סינגל אך הוא שולי והוא בעיקר בשביל ללמוד את המשחק. ל ל
המשחק הזה יכל להיות חמוד בעיני אם הוא היה free to play, קשה לי להאמין שהרבה אנשים ירצו לשלם עליו 60$ זה נראה כמו משחק שהתחיל
כמולטיפלייר של AC ויובי החליטה שצריך להכין ממנו משחק בהיקף גדול יותר :(

evilplate

New member
זה מקורי משחק אונליין עם חרבות

בסקייל כזה, עובדה שחברות גדולות לא עושות דברים דומים, כל משחק אונליין היום זה רובים ופיצוצים.
לקחו פה די סיכוי עם קונספט שיכול להיות פלופ ענק, זה לא איזה מוד משני ב AC, זה המשחק העיקרי.
&nbsp

מישהו 2

New member
לפני דקות אחדות! Sword art online

למי שמכיר, המשחק מבוסס על סדרת אנימה פופולארית המתרחשת בעולם עתידני בו תחום ה- VR בגיימינג שולט.
בעזרת טכנולוגיה שנקראת בשם Nerve Gear בעזרתה נכנסות הדמויות לתוך עולם וירטואלי , ומעבר לשימוש בחוש הראייה הטכנולוגיה מאפשרת גם שימוש בחושים אחרים כמו ריח ומישוש ובכך בעצם הדמויות מאבדות לגמרי אחיזה במציאות
.

התגובות לסרטון של המשחק בהתאם להתקדמות המקבילה בעולם שלנו חח
משחק בלעדי ל-PS4 והויטה, נראה לא רע בכלל. יכול להיות שאני אקנה.

PlayGirl3

New member
דקות? בנדאי פרסמו את זה לפני יומיים. ויש עוד משחק

לא חשבתי שזה יעניין כאן מישהו...
המשחק הראשון שכבר יצא לויטה, אבל עכשיו מגיע גם ל-PS4

למעלה