עוד שרשור E3 כי ההוא כבר ענק

PlayGirl3

New member
המשחק הסודי הראשון של סקוור - Nier

למה?!?!?! מי לעזאזל רצה המשך למשחק המעפן הזה?

פלטינום יפתחו את המשחק, מה שיכול אולי להציל אותו אבל אני עדיין קצת סקפטית.

לצערנו אני ואת במיעוט רוב האנשים אהבו את המשחק הזה.

אין לי מושג למה, זה ברור שפלטיניום יכולה לעשות אותו מושלם מבחינת גיימפלי ושהוא יהיה האק אנד סלאש נהדר, העלילה שלו עדיין תהיה טיפשית כמו הקודם וזה מה שמבאס ומהטריילר/טיזר הזה הוא עדיין יראה כמו משחק PS2.

הוא אקסקלוסיבי לפס4 (ולא זמנית) חבל שנהרסה לנו הפתעה אחת על הקרטיב הזה.

PlayGirl3

New member
קינגדום הארטס 3 נראה מקסים!

מצחיק איך לפני הראו טריילר אחר עם הלוגו של דיסני בהתחלה ואנשים התלהבו אבל אז זה התגלה כמשחק פלאפון מכוער ובסוף היו אולי 3 אנשים שמחאו כפיים

הטריילר של KH3 נראה מהמם! הקרבות נראים כל כך זורמים ועם הרבה יותר אופציות והזימונים גם נראים הרבה יותר שווים מהמשחקים הקודמים. לא היו לי הרבה ציפיות מהטריילר הישן שנראה כמו KH2 עם קצת שדרוגים גרפיים אבל זה נראה ממש טוב!

אין זידאן ואין גיבורים של מרוול,....

הגרפיקה ממש יפה, נותן להם את זה.
עוד הפתעה הלכה לפח.

PlayGirl3

New member
האמת שגיבורים של מרוול היו מרגישים קצת מוזר שם

אולי ספיידרמן היה יכול להיות תוספת טובה, אבל אתה רואה את אורסולה או קפטן הוק מציבים קרב הגון להאלק או ת'ור?

ויכול להיות ששתי הפתעות בגלל המשחק סמארטפון המסריח ההוא.

אורסלה לא, אבל קרואלה דה ויל כן...

Cruella De Vil
Cruella De Vil
If she doesn't scare you
No evil thing will

הזכרת לי שהנוקמים 2 מחכה לי פה, לא מספיק שלא הלכתי לראות בקולנוע אפילו חיסלתי את כל האפרופו שהיה פה בלי לראות את זה.

פרסונה 5 יגיע לPS3/PS4 במערב ב2015.

אטלוס אישרו את זה רשמית. הם לא נתנו תאריך ספציפי, אך מקורות יודעי דבר מדברים על יציאה בחודש אוקטובר נחייה ונראה.
אז קודם כל וואו!!! בכלל וואו שזה יוצא השנה באמת במערב!!!

ואם זה יוצא בנובמבר אני ממש בדילמה כי אני אוהב לקחת המון זמן עם JRPGS אני לא אוהב למהר בהם אני יכול לפעמים לשחק חודש וחצי באותו JRPG
ואני אצטרך עכשיו להחליט מה אני משחק פרסונה 5 וממצה אותו עד הסוף ומדלג על פוללאוט קצת או שמתחיל פוללאוט ודוחה את פרסונה 5.

פאק..

PlayGirl3

New member
Star Ocean 5

מאוד מזכיר את 3 שזה מעולה!
נראה שדי הרבה דמויות יכולות להשתתף בקרב לעומת רוב משחקי הRPG שמוגבלים לעד 4 דמויות בדר"כ. הקרבות סוף סוף מתרחשים על מפת העולם בלי טעינה והמפתחים מבטיחים שגם סצינות המעבר יהיו חלקות ולא יבואו בכמות מטורפת כדי לא להעביר את הסיפור בצורה מוגזמת של סרט.
אחד המשחקים שאני הכי מצפה להם ב-2016! מקווה שבאמת יעמדו ביעד הזה כי נראה שהוא בשלב די מוקדם בפיתוח.

ו... הוא בלעדי לפס4 במערב.... אורלי, הגיע הזמן לשבור את

פסחזון
ולהיפרד מכמה שקלקלים. נראה אדיר, שונא שהגיבורה נראת כמו לייטנינג, אך לא אהיה קטנוני, מעניין אם הטיילס הפירטי גם יגיע בשנה הבאה
למערב... 2016 הולכת להיות מטורפת.

PlayGirl3

New member
IP
של סקוור- RPG בשם Setsuna

(סטסונה=רגע ביפנית)
יש כרגע רק כמה תמונות קונספט, אין יותר מדי מידע...
מפותח ע"י סטודיו חדש בשם Tokyo RPG Factory

(תאריך יציאה 2020?
)

שום הודעה על כרונו טריגר...

עטלפוני

New member
chrono, זכור לי שרצית את קילר אינסטינקט, נכון ? מגיע ל pc

ספנסר אישר שגם gow רימסטר וגם ki מגיעים לחלונות 10.

WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה כייף!!! הדרישות מערכת שלו לא יכולות להיות מטאוריות!! ככה שבטוח אפשר יהיה להריץ אותו על מחשבים חלשים יחסית.
יאי!!!

סקוור רוצים לעשות עוד ריימיקים לפפ, ויש מצב שכבר עושים

נומורה מעצב הדמויות של פפ7/8/10/13/15 רוצה לעשות ריימיקים למשחקים נוספים בסדרה, הוא מדגיש שלא בא לו על ריימיקים למשחקים נוספים
מתקופת הפלייסטישן, לדבריו הווא והקולגה שלו כל הזמן מדברים על זה שלפפ5 ופפ6 אין ריימיקים אמיתים, יש פורטים אבל אין ריימיקים.
ושניהם תוההים איך זה קרה..

החלק היותר מעניין פה והסמוי מהעין, הוא שאנחנו יודעים כבר כמה זמן מאייסנידר מאוד אמין שסקוור עובדת על ריימיק של פפ6... אז יתכן
שסקוור מספרים על זה כדי לבדוק את מידת ההתעניינות....ו

אישית, אני מת על פפ6 הוא אחד המשחקים הכי טובים בסדרה כולה והוא באמת ראוי לתואר משחק קלאסי, אני ממש לא רוצה שנומורה יפתח אותו אבל :(
הוא כבר אמר, שהוא יקח חופש יצירתי בנוגע לריימיק של פפ7 בנוגע לסיפור והגיימפלי, וזה לא מזיז לי בנוגע לפפ7, אבל לא בא לי שיהרוס את 6.

בכל זאת זה מעניין מודה :)
http://venturebeat.com/2015/06/17/n...asy-remakes-but-not-from-the-playstation-era/

אם היו לי קצת ציפיות מ The Division הן נעלמו...

ידענו שהולכים להיות אלמנטים חזקים של מולטיפלייר במשחק אבל לפי הוידאו שאני מצרף זה נראה כמו Destiny מגוף שלישי בניו יורק במקום בחלל...
אני יודע שיש הרבה אנשים שבטח שמחים על הכיוון הזה אבל אני קיוויתי למשחק בעולם פתוח עם עלילה ודמויות...
יוביסופט אתם לוזרים כרגיל...

מישהו 2

New member
The devision - אכזבת ה- E3 שלי, אבל

לעומת זאת, אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל קנו אותי עם אססינס קריד סינדיקייט שאני עלול לשחק בו

אתה רציני?

התצוגה שלהם מלפני חודש של המשחק היתה כלכך עלובה שלא טרחתי בכלל לראות את הוידאו שלהם מE3...
אני עכשיו אבדוק את נושא...

evilplate

New member
אבל מהרגע הראשון אמרו שהוא אונליין מולטיפלייר

גם נגד אנשים אחרים.
כמה משחקים כאלו אתה מכיר שיש להם באמת עלילה ודמויות משמעותיות, עצם הפורמט די דופק את זה.

למעלה