תמונות מהממות של Dragon quest 11

תמונות מהממות של Dragon quest 11

יש עוד המון תמונות בלינק שאצרף.

המשחק נראה כל כך יפה.מי שזוכר הוא לא היה נראה כל כך יפה בחשיפה שלו והמראה הריאליסטי שלו ממש איכזב אותי.

עכשיו אני יכול להגיד בוודאות שהמשחק נראה מדהים ובדיוק כמו שאני מצפה ממשחק בסדרה להיראות.

ממש כמו אנימה של אקירה טוריאמה.אפשר לראות בתמונה השלישית מפלצת חדשה, שזו מנורה שהפכה למפלצת אחרי שהבעלים הישנים שלה זרקו אותה ויש עוד הרבה מפלצות חדשות במשחק הזה.

מבחינת העלילה, ממה שyuji horii סיפר, אנחנו משחקים בחור צעיר שהוא בן של שד שטני, והוא לא ידע את זה והוא נרדף בגלל זה.

בדרך כלל בסדרה הזו או שהגיבורים הם מלאכים או שהם נסיכים בלי לדעת שהם נסיכים. אז זה שינוי מרענן :) (זה לא שולל שהבן של שד הזה הוא נסיך הגינהום או משהו, חח :)

ממה שאנחנו יודעים זה המשחק שyuji horii עובד עליו הכי קשה מאז 2001.
הוא בהחלט הולך לשים את כל הנשמה שלו במשחק הזה וזה נראה ככה.

מבחינת הגיימפלי, נראה שנוכל להקים מחנה בשדה הפתוח איפה שנמצא שרידים של מדורות, במחנה נוכל כנראה לשמור את ההתקדמות, להירפא ולפעמים יבקר אותנו סוחר עם נשקים וחפצים מיוחדים.

לפי איינסידרים המשחק יגיע למערב מתישהו ב2018.
אני לא יכול לחכות.
סקוור עלו על הציפיות שלי לגמרי.
http://gematsu.com/2017/03/dragon-quest-xi-details-towns-fields-dungeons-camp

טריילר ההשקה של Mass effect

שיר ממש נחמד הם שמו בטריילר, לא יודע למה כולם קיבלו את הבחילה של החיים שלהם מהשיר.

אתם תשחקו גבר או אישה? (גבר) כמה אנשים ששיחקו במשחק דיברו על זה שאפשר לבחור הרבה בחירות אפורות במשחק הזה ושלא הכול שחור ולבן.

כמו שאמרתי אז, אני מהמר על ממוצע 82.מי רוצה להתערב איתי?

גבר, היית צריך להתחיל עם הסדרה הכי טובה בז'אנר.

עם הסדרה הזו אתה באמת תקבל עולם קסום ומופלא ומשחק שירגיש לך עולם פתוח
לא בסדרה כמו טיילס, שזה הג'אנק פוד של הז'אנר.

בגלל שאתה אוהב דרגון בול, אתה גם תבין את עשרות הרפרנסים שיש לדרגון בול בסדרה, ואת עשרות הרפרנסים שיש בדרגון בול, לדרגון קווסט.

בקיצור, אם לא מפריע לך קרבות בתורות אתה תהנה מאוד.

כמובן שגם פרסונה 5 המתקרב מאוד מומלץ.

אגב, הנה משחק ששווה לך את הPS4.

נכון, הוא יהיה גם על הסוויץ אבל גרסת הסוויץ תהיה נחותה לא כדאי לך :)

הPS NOW יציע משחקי PS4 השנה.

דאמט (איך זה בכלל יעבוד! אולי רק אינדים??)

אם זה נכון, שירות הPS NOW באמת יהיה הפלוס החדש כמו שאורלי אמרה בזמנו.

דאמט, הולך להיות מעניין. לצערנו ישראלים כמונו לא יהנו מזה, אבל מעניין אותי מה הולך לקרות.

הייתי בטוח שהטכנולוגיה בכלל לא בשלה לדבר כזה.
ואל תשכחו שאני בא מהתחום הזה :)
http://blog.us.playstation.com/2017/03/13/playstation-now-stream-ps4-games-in-2017/

evilplate

New member
אל תשכח שיש גם PS NOW על ה PC

לא ברור איך סוני תתנהל עם זה, זה אומר שלשחקני PC תהיה גישה לבלעדיים של סוני על הפס4?
&nbsp
טוב בכל מקרה זה שירות די נישתי אז קשה להאמין שיהיה לזה אימפקט משמעותי.

האמת, כבן אדם שבא מהתחום הזה של סטרימינג

רשתות וכל מה שבתחום הזה,אני עדיין ממש מופתע שסוני הולכת על משחקי PS4 בPSNOW אני עדיין מאמין שהחוויה תהיה מעפנה ויהיה עדיף בהרבה לשחק משחקי PS4 על הPS4 המקורי, במיוחד באקסקלוסיבים של סוני שהם אינטנסיבים טכנית.

יש לי הרגשה, שגם אם הם ישימו שם את האקסקלוסיבים שלהם זה יקח כל כך הרבה זמן לכולם להגיע עד שרוב שחקני הPC פשוט יחליטו לקנות PS4 וזהו.

אני גם די מאמין שהרוב שיראו איך המשחקים רצים על הPSNOW יעדיפו שיהיה להם PS4 בבית ויכול להיות שלשם סוני חותרת אחי.

אבל כמו שאתה אומר מדובר בכללי בשוק מאוד נישתי, עם המחיר של PSNOW לשנה עדיף פשוט לקנות PS4 וזהו ואז המשחקים נשארים שלך לתמיד ועם ביצועים עדיפים.

אני לא רואה את המצב הזה פוגע בסוני באיזושהי צורה אם כבר, מגרה את שחקני הPC ללכת על פס4 :)

מישהו 2

New member
ה- PS NOW בהחלט לא יכול להחליף משחקים שמותקנים פיזית

על המחשב . שירות סטרימינג לעולם לא יתן את החוויה השלמה הזאת גם אם יהיה לך אינטרנט של טרה ותגור בארה"ב ממש ליד השרת של סוני זה עדיין לא יהיה אותו הדבר כמו לשחק את זה על קונסולה באמת.
זה יכול להתקרב לשם, אבל זה לא זה ואני לא רואה את שירות הסטרימינג מצליח

ובטח ובטח שלא אם מעוניינים גם בחווית אונליין ולא רק סינגל פלייר

evilplate

New member
מסכים אתכם ה PS NOW לא ממש פקטור

אולי עוד כמה שנים טובות אבל כרגע רק מעטים נהנים ממנו ברמה של קונסולה אמיתית, מייק לדעתי די נתנה לסוני בראש עם ההכרזה האחרונה על שירות מינוי משחקים אמיתי שמביא לך להוריד את המשחק לקונסולה והכל, זה בעל פוטנציאל הרבה יותר טוב ממה שסוני מציעה אבל לצערי בחיים לא נקבל משהו כזה כי אז זה כאילו סוני מודה בכישלון של ה NOW הזה :/

מצד שני האקסבוקס Pass מביא זבלונים.כמו Mad max ולגו באטמן

אני לא בטוח שאלה המשחקים שאתה רוצה :) הנה הרשימה המלאה, אני מאתגר אותך למצוא אפילו 5 משחקים שהיית משחק :)

http://www.gamepur.com/news/25965-xbox-game-pass-list-31-supported-games-revealed-includes-halo-5-mad-max-and.html

אבל לא משנה כי האקסבוקס Pass הזה באמת עדיף על הפלוס הנוכחי או על הPSNOW רק בגלל שזה שירות שאשכרה מביא משחקים יותר נורמלים מהפלוס לכולם ולא תלוי במהירות האינטרנט שלך.

אני מקווה שסוני תקבל הרבה ירידות על זה וזה יכריח אותם לתת לנו משהו דומה.

הבעיה עם מייק האפסים האלה שגם תחרות הם לא יודעים לתת!
כשסוני יזמה את הפלוס היא הביאה המון משחקים שווים שהכריחו את מייק להוציא שירות דומה, והנה אפילו נינטנדו עכשיו עושה פלוס משלה.

עם משחקים עלובים כאלה לא בטוח שסוני תרגיש מאוימת :(
מה שכן אני מאוכזב מאוד עם סוני שהיא ככה מפנקת את בעלי הPSNOW לעומתנו כי זה שירות ששווה בעיקר לאמריקאים וזה משהו שמתאים למייק לעשות
(לפנק אמריקאים ולשכוח מהאחרים) לא לסוני.

מבאס.

evilplate

New member
צודק אבל תן לזה קצת זמן

השירות רק הושק, גם הפס פלוס היה מעפן בהתחלה על הפס3, חילקו איזה Theme חינם ומשחקון קטן כל חודש, זו היתה שטות עד שסוני הבינו שהם חייבים לעלות את הרמה ואז השירות נהפך באמת לאגדי, הביא להם המון פירסום חיובי שעזר לסגור את הפער (ושתרם גם למומנטום הטוב שלהם עם הפס4) ולבסוף באמת הוביל ליישור קו של המתחרות שהוציאו שירותים משלהן, אבל בהתחלה זה לא היה ככה.
&nbsp
לשירות של מייק יש הרבה פוטנציאל אם באמת ילחמו כמו שסוני עשתה בדור הקודם, למרות שכרגע זה לא נראה שהם ממש מנסים, סוני בדור הקודם כשהיו במצב כזה מול ה 360 לא רק הכניסו פלוס אגדי אלא הפציצו בבלעדיים, גם אם מייק הובילו רוב הזמן הליינאפ של הפס3 בשלב מסויים שנתיים שלוש אל תוך הדור לא ראה את של ה 360 ממטר וגם זה חילחל לתוך ההארדקור, הרבה רכשו פס3 ועזרו לפער להסגר ואלו שלא התפתו עשו זאת כבר בדור הפס4 ככה שמהלכים כאלו הם טובים גם לטווח רחוק ולא רק בקטע של לסגור את הפער עכשיו (מה שבלתי אפשרי בשביל מייק), אז איפה באמת הבלעדיים של מייק עד עכשיו כשהם די בצרה בדור הזה?
&nbsp
תאמין לי אם היינו רואים אילו משחקים יוצאים לכל קונסולה בלי לדעת כמה כל קונסולה מכרה היינו חושבים שבטח סוני שוב בצרות עם הפס4 ולכן הם ככה מפציצים ומייק כותשים את התחרות אז הם מרשים לעצמם להיות שאננים, עצוב שהמצב הפוך, מייק באמת חייבת לעלות את הרמה וכדאי לה מאוד להתחיל להכניס משחקים על רמה לשירות הזה וכמובן להביא בלעדיים מדהימים, לא שזה יעזור המון כי סוני כאמור הם לא מייק וגם כשהם מובילים הם מפציצים (בשלב הזה מייק בדור הקודם כשהיא הובילה בבטחה היתה כבר מכונה של פורצה - גירס - היילו - קינקט לכמה שנים טובות) אבל וואלה שיראו מלחמה וירוויחו קצת רצון טוב מצד הגיימרים ככה שבדור הבא אנשים יחזרו להתלבט אם כדאי אקס בוקס או פס5, אם סוני תמשיך לכתוש אותם ככה מבחינת בלעדיים והכל אז גם את הדור הבא רוב הסיכויים הם יפסידו אוטומטית, סוני לא תעשה עוד טעויות כמו שעשתה בתקופת הפס3 עם הפס5, הם כבר למדו את הלקח ויודעים שהם צריכים להביא קונסולה שפויה ומאוזנת כמו הפס4, כדאי למייק לעלות את הרמה ולהציע מוצר אטרקטיבי כמו שסוני עשתה כשהיתה במצוקה עם הפס3 אחרת מצבם יהיה רע.

סקיילבאונד חשף כמה הם אפסים אחי.

אם Nier מתקבל בכזו אהדה, אין סיכוי שסקילבאונד שפותח 4 שנים והיה הפרויקט הכי גדול של פלטיניום אי פעם היה יוצא מעפן.

אם מייק יכלו לוותר על פרויקט כזה וזה בלי שהם היו צריכים להקים סטודיו מיוחד משלהם, אז אין להם רצון בכלל להילחם בסוני.

זה כאילו שצה'ל יחליט שמהיום הוא מחליף את כל הנשק המתקדם שלו ברובים
מהמהפכה התעשיתית או משהו.

יש למייק כוח לשחרר על סוני, יש להם עוצמה הם לא משתמשים ב2% מהעוצמה שלהם נגד סוני.

והאמת? חייבים להגיד שגם אם מייק תחליט שהיא נלחמת בסוני בשיא העוצמה
עם כל האנרגיות והיכולות שלה, עדיין אין שום הבטחה שאין תנצח את סוני.
כי כמו שאתה אומר, סוני גם בדור הקודם, כשמייק נלחמה ברצינות סוני ניצחה לבסוף.

אבל וואלה לפחות היה קרב צמוד.

מי שהיה לו אקסבוקס 360 בכל זאת הרגיש שהוא עשה בחירה טובה עם הקונסולה הזו,היה לה הרבה משחקים מגוונים, כמו שאמרת הפס3 בסוף מעך אותם מאז שנוטי דוג למעשה קיבלה את ההתפרצות היצירתית שראינו מהם בדור הקודם. (תהליך שאני רואה שעובר עכשיו גם על גרילה)

עדיין מי שהיה לו אקסבוקס 360 לא הרגיש פרייאר שעשה בחירה גרועה עד כדי כך כמו הONE.

אל תשכח אחי, מאס אפקט 1, היה בלעדי ל360 המון זמן, המון משחקים צד ג' עבדו טוב יותר על ה360, היה אוקיינוס של JRPG ל360 כשלPS3 היה מדבר ושממה.

היה אפילו את גירס שבתחילת הדרך היה מרענן והרגיש כמו השוטר הגדול הבא אחרי רזי 4.

אני לא חושב שמייק האפסים האלה הולכים לתת פייט בדור הבא, סוני בהחלט תכתוש אותם בדור הבא ברמות שקשה להאמין.

מייק נמצאת במצב אחי שרק אם איכשהו יהיה להם IP חדש שיהפוך לטירוף הבא.
הם ינצחו את הדור.

הם צריכים IP חדש שיהיה משהו ברמת הטירוף של מיינקראפט COD או פוקימון.
אפילו משחק אחד או שנים ברמה של נוטי דוג כבר לא יעזרו להם, כי לסוני כבר יש צבא של מפתחות שכולן מוציאות בלעדיים ברמת הפקה נוט דוגית.

נראה לי שהם קיוו בכל ליבם שטיטנפאול יהפוך לטירוף הבא, אבל זה לא קרה.

כאילו עם כל הכבוד למייק, אם נינטנדו בדור הקודם, הוציאה משחק מקורי ומטריף כמו Splatoon והמשחק הזה לא השאיר את הWII U בחיים, אז מייק בטח שלא מסוגלת להביא IP כזה שיציל אותה.

הרבה אנשים מדברים על סוני כאילו התמיכה בפס4 באה להם בחינם רק בגלל שהם יפנים, אבל שמייק רצתה באמת היא גם כן קיבלה את התמיכה היפנית הזו, אז מה הבולשיט הזה?

הם לא רוצים פשוט. והם דפוקים כי אקסקלוסיבים כן יכולים להכריע מלחמה בין קונסולות, פשוט אין להם רצון לעשות את זה.

אולי כל זה נובע מחוסר ביטחון והם חושבים שגם אם הם הכי ינסו סוני תנצח בסוף גם אם בהיפרש קטן יחסית.

evilplate

New member
אחי בדור הקודם הניצחון של סוני עם הפס3 היה ניצחון פירוס

בבחינת ״עוד ניצחון כזה ואבדנו״, למרות שלמייק היתה פאשלה ענקית עם ה RROD, סוני פישלה כל כך הרבה ומייק עשתה כל כך הרבה כסף קל על הסחטנות של הלייב שזו אומנם היתה פרקטיקה תת רמה בזמנו (חסמו מאחורי תשלום ללייב שימוש באפליקציות שהיו בחינם בכל מקום אחר, ובכלל כל התשלום על אונליין מלחתכילה בלי להציע שום משחקים או מבצעים/ הטבות, סתם לקחת כי אפשר לדפוק קהל שבוי היה מגעיל ממש) אבל הכניסה ים כסף, וכך גם על הקינקט המעפן שלה וגם על הסדרות הקבועות שעשתה יחסית במינימום מאמץ כמו מפעל (אז משום מה גם הקהל שלה וגם המבקרים אכלו בלי מלח את כל הרוטצייה השנתית של גירס היילו פורצה וחוץ מפורצה ששמר על הכח שלו, תראה איך דברים השתנו בדור הזה...), לא חושב שאפשר לאמר שסוני ניצחה ממש גבר, הם יצאו מוכים וחבולים מהדור ההוא גם אם בסוף מכרו 2 יחידות יותר.
&nbsp
בעניין סקיילבאונד אתה צודק, מגוחך שבמצבם הם מרשים לעצמם ככה לוותר עליו, אבל ברור שזה לא היה מספיק ככה או ככה, הם צריכים לירוק דם כמו שסוני עשתה עם הפס3, לדפוק ליינאפ של בלעדיים שיוצאים נונסטופ, לתת שירות טוב כמו שעשו עכשיו עם המנוי החודשי רק עם המשחקים הכי שווים שהם יכולים לספק, לתת בלייב משחקים שיביכו את סוני עם הפלוס, תחשוב איך סוני תראה אם כל חודש מייק היתה מביאה AAA סטייל הפלוס של סוני על הפס3? כמה ירידות סוני היתה סופגת וכמה תשבוחות מייק היתה מקבלת, איך הם לא מפעילים את כל הקשרים שלהם, סופגים גם קצת הפסדים אם צריך והולכים על מהלך כזה? זה כל כך מתבקש כשכולם יורדים על הפלוס (והלייב) להכניס לסוני ככה.
&nbsp
בגלל זה אתה צודק כשאתה אומר שהם לוזרים, הם בכלל לא מנסים אפילו לדחוף לסוני איזו אצבע בעין, כל יוזמה שלהם או שהיא חצי יוזמה ולא מרגשת (כמו המנוי משחקים הזה לבינתיים) או שהיא סתם כושלת, מאוד מקווה בשבילם שיש להם E3 מהסרטים בתכנון ושהם מתכוונים להעלות הילוך רציני ולהלחם כמו שסוני עשתה עם הפס3 בזמנו (שזה באמת היה קאמבק מהסרטים כמה שזה עלה להם בהרבה דם אבל הקאמבק הכי מוצדק שיש) אחרת אין להם מה לטרוח להוציא את ה Xbox2.

יש פה גם את הקטע שמייק לא מרגישה מחויבת לקונסולות.

בסופו של דבר זה לא ביג דיל בשבילם להפסיד את השוק הזה, ואצל סוני, אם היא תאבד את הפלייסטישן אז הלך עליהם.

במובן מסוים לסוני הקרבות עם מייק, זה מה שקובע אם הם ישרדו כמו שצריך או לא,
בשביל מייק, יותר מדובר בקרבות שהם היו מאוד רוצים לנצח, אבל לא כאלה שיכריעו את העתיד של החברה, ולא כולם במייק רוצים לנצח את סוני. ככה זה לפחות נראה, עם הקולות שלהם שאומרים שהם צריכים להתמקד בתוכנה.

בדור הPS2 ביל גיטס ממש רצה לנצח את סוני,אולי לא ניהל את הקרב מולם
בעצמו אבל הוא ממש רצה לנצח אותם ושהקונסולה שלו תהיה השולטת.

והם יצרו מאפס קונסולה שהיא מתחרה ליגיטמית לפלייסטישן איפה שחברות ענק נכשלו.

הפעם, חלק מהאנשים במייק לא מבינים מה הם צריכים את האקסבוקס הזה על הראש.

המבקרים לא אוכלים יותר את גירס ופורצה והיילו, כי יש את פאקינג סוני שבדור הקודם נתנה את The last of us שהרים את הרף ממה אפשר לצפות ממפתחי צד א' שהם לא נינטנדו.

כבר לא מדובר רק באנצרטד שהוא כמו שאתה אומר משחק דמוי סרט פופקורן.
סוני הביאו משחק שאמר לכולם להגיד "מהיום אני רוצה את האקסקלוסיבים שלי ברמה הבוגרת הזו, זה הסטנדרט שלי.

ובעוד שסוני מנסה להתקרב לרף הגבוה שהיא הציבה לעצמה עם TLOU.

נראה שמייק לא יכולה להתמודד.

אם מייק באמת היתה רוצה להתחרות בסוני זו לא בעיה להחתים יוצרים ענקים שיפתחו משחקים.

מה הבעיה לארגן משחק עם יוצר ביושוק שאין לו מי שיממן לו משחק?
מה הבעיה לקחת את וורן ספקטור היוצר המקורי של סדרת דאוס אקס, ולעשות עם סקוור הסכם, שמייק תפתח עם ספקטור deus ex חדש ובלעדי?

מה הבעיה לממן לקפקום בלעדיים? הם ממש צריכים עזרה.

במקום זה מה מייק עושים אחי? שורפים קשרים עם פאקינג קאמיה.

הבן אדם שיצר לקפקום אינספור דמויות אהובות, ויכל בפוטנציה לייצר למייק את הIP הגדול הבא.

גם אם סקיילבאונד היה משחק נישתי.

אם אני הייתי בתפקיד של ספנסר? אני תומך בקאמיה בלי סוף, כי אני יודע שמתישהו הוא היה מביא לי IP שיעיף את כולם מהרצפה.

הבן אדם כשרון מהלך ורואים לאן קפקום הגיעו שהוא עזב.

מה עוד מייק עשו דפוק בדור הזה? לבטל RPG בלעדי לוואן מObsidian Entertainment.

כאילו מה עובר על מייק? מדובר בחבר'ה שרובם עשו את הRPG המערביים הכי טובים בהיסטוריה יותר מBIOWARE יותר מכולם.

אמנם את רוב הקלאסיקות שלהם הם עשו בשם אחר, ולא בשם הנוכחי שלהם, אבל אם יש חברה שיכלה לייצר למייקרוסופט את המכשף 3 הפרטי שלה?

זה רק הם. מי הולך ומבטל להם משחק? בחיים שלי לא הייתי מבטל להם משחק
גם אם הייתי צריך לירוק דם.

יש גם את matsuno היפני ההוא שאני ממש אוהב.

מה הבעיה של מייק להגיד לו, שמע Matsuno, שמענו שעזבת את סקוור
כי הם לא נותנים לך את החופש היצירתי שאתה מחפש כבר שנים שלא עשית פרויקט AAA בוא איתנו.

הוא לבד מביא להם קלאסיקה של כל הזמנים עם העלילות שלו.

האפשרויות של מייק לקאמבק הם פשוט בלתי מוגבלות.
הם פשוט לא רוצים לעשות שום דבר עם זה.

פשוט הרג אותי מצחוק שעכשיו הם השיגו את הגרסה המקורית של SF4 לONE.
הגרסה שכולם שונאים.

זה מאוד סימבולי ומייצג את הקרב כולו, מייק מסתפקת בפירורים כמו SF4
נינטנדו מסתפקת בפירורים כמו פורט של SF2,רק סוני הולכת על הדבר הגדול באמת.

כמובן שסתם נתתי דוגמא סימבולית עם סטריט פייטר, אבל זה נכון כמעט לכל IP בדור הזה.

לכל IP בדור הזה, יש את הגרסה הכי מוצלחת שלו אצל סוני.

evilplate

New member
מסכים עם מה שאמרת רק הרעיונות שלך לגבי מה הם צריכים לעשות

שכוללים כל מני שתפ״ים עם צד ג׳ הם לדעתי לא הדרך שהם צריכים ללכת אליה, אולי אלו פתרונות טובים לטווח קצר אבל זה לא מספיק טוב אם הם באמת רוצים להיות שחקן דומיננטי.
&nbsp
אני חושב שאין קיצורי דרך, היא חייבת לבנות צד של חברות צד א׳ טובות כמו שיש לסוני וכמו שיש לנינטנדו אחרת בחיים הם לא יאיימו על סוני והם ימשיכו להתפס כאיזה תחליף מסכן לפלייסטיישן הליינאפ, אומנם תמיד עם צד ג׳ אבל צד א׳ משעמם וחסר זהות ועניין מלבד פורצה, ואולי שירותים טובים מסביב, אבל בסופו של דבר קונסולה חסרת ייחוד או זהות, כבר אנשים יעדיפו לקנות פס5 ואת מה שנינטנדו תעשה כקונסולה שנייה כי לפחות יש גם להם אופי וייחוד שאתה יקבל תמורת הכסף שלך, מה יקבלו ממייק אם היא תמשיך ככה? עוד היילו וגירס ומשחק אחד בדור (שהוא די בינוני לרוב בשנים האחרונות עם כל הצער) של רמדי הבלתי יעילה בעליל?
&nbsp
עזוב זה לא עסק, הם חייבים בעבודה קשה להתחיל להקים את הנוטי דוג, סנטה מוניקה, גרילה, קוואנטום דרים, סאקר פאנץ׳, מדיה מולקול וכו׳ הבאים, גם אם את הפירות הם יקצרו רק בדור הבא, כל הפתרונות המידיים האלו של לשים פלסטרים באותו הרגע כמו איזה הסכם בלעדיות מפגר על טומב ריידר (וגם בדור הקודם עם ביושוק ומאס אפקט וכל השאר, אולי זה עזר באותו הרגע אבל לטווח ארוך כל האלו שהצטרפו בהמשך הדור ראו את אותם המשחקים בגרסה לפס3 + בלעדיים אמיתיים של סוני שבחיים לא יגיעו למתחרה וזה למה לרבים הבחירה היתה מובנת מאליו) או גם משחק בדור שהם מצליחים להוציא מרמדי זה לא באמת עובד ולא תורם למותג שלהם לטווח הרחוק, אף אחד לא זוכר את זה בסופו של דבר, מה שכן זוכרים זה שלפס4 יש כבר כמה בלעדיים שנחשבים לחלק ממשחקי הדור ולוואן אין אפילו משחק דור בלעדי אחד.
&nbsp
אני עדיין לא מבין איך מייק יכלה לקנות את אחת מחברות המשחקים הכי גדולות וטובות בזמנו, חברה שמקבילה למעמד של נוטי דוג היום וככה לחרב אותה מהיסוד ולהפוך אותה לחברה כזו שולית, מסכנים החבר׳ה של רייר איך הם פרחו תחת נינטנדו ומה שקרה להם אחרי, הם בטח מקללים את היום שהם נרכשו על ידי מייק :/
&nbsp
עוד דוגמא לניהול הכושל של מייק שלא יכולה לטפח כמעט אף חברת צד א׳ טובה.

אני מסכים עם כל מה שאתה אומר, אבל אתה מציג את התוכנית

המושלמת, אין לי ספק שאם מייק באמת רוצה לכתוש את סוני היא צריכה להקים צוותים של צד א '.

אבל המציאות מראה שהם ממש לא רוצים לעשות את זה, כל הקטע של להחתים צד ג' זה כדי להימנע מלהקים צוותים פנימים.

אז במקום זה אחי, ניסיתי ללכת לפי האסטרטגיה של מייק (פרויקטים עם צד ג')
ולהראות שאפילו את האסטרטגיה הזו היא לא עושה כמו שצריך ולא בכל הכוח.

נראה לי שאנשים יזכרו דאוס אקס חדש בתקציב הרבה יותר גבוה ממה שסקוור היו עושים :).

או משחק חדש וגדול של יוצר ביושוק, או משחק אקשן ברמת ההפקה של death stranding רק עם matsuno בתור במאי וכותב במקום קוג'ימה.

קח בחשבון שחלק מהIP החדשים האלה שאני מדבר עליהם, מייק תוכל להיות הבעלים של הIP האלה לדורות הבאים והיוצרים האלה בוודאי ירצו להמשיך עם מייק לדורות הבאים במיוחד אם היתה מפנקת אותם בתקציבים ענקיים.

אבל מה שקרה עם קאמיה וכל החברות האחרות מוכיח שמייק קמצנים בטירוף
שמבחינתם לשפוך עשרות מליונים על IP חדש זה משהו שלא עושים.

מייק כנראה לא מבינים שמצד אחד, לא כל IP הופך ישר להיות גירס או היילו.
שהם היו להיטים מההתחלה.

אבל מצד שני לא כל IP חדש, נכשל לעורר התלהבות כמו sunset overdrive.

אני עד היום חושב שהמטרה האמיתית של מייק בקנייה של Rare היתה, יותר להחליש את נינטנדו מאשר זה שהם באמת רצו את Rare לעצמם.

דוק הקיוב היה הדור שנינטנדו ניסתה בו הכי חזק להחזיר אליה את ההארדקור
וRare בוודאי היתה עוזרת לה להפוך את הקיוב ליותר רלוונטי מהבוקס במערב.

המשחקים של RARE ג'יימס בונד, פרפקט דארק, הם משחקים שעזרו לנינטנדו להתחרות על לב הגיימר המערבי שמייק היתה מעונינת בו.

אני לא יודע אם רייר היתה מצליחה לגרום לנינטנדו לנצח את מייק לחלוטין בדור ההוא, אבל אני יודע בוודאות שלמייק היה הרבה יותר קשה, להפוך את הבוקס הראשון לכוח רציני, כשRARE משחררת להיטי FPS, שגורמים להיילו

להראות כמו בדיחה. בשנים ההם האקסבוקס עדיין היה מותג חדש ואנשים התייחסו לקונסולה ממייק בחשדנות,כידוע לך.

אני די בטוח שאם אני או אתה היינו מקבלים את התפקיד של ספנסר והיינו מקבלים מגבוה תנאי אחד.
"תחתמו רק על פרויקטים בלעדיים של צד ג'"

עדיין היינו עושים עבודה יותר טובה ממייק לשם אני חותר, עם מי ומה שאנחנו מחתימים.

לא יודע אם היינו עושים בחירות כלכליות נבונות, אבל בטח GAF היו כזה
"כרונו ואיוול האלה תותחים!"

ממה שאני מכיר אותך, אם היית בנעליים של ספנסר אז זה אומר הרבה אקסקלוסיבים על אינדים ברמה של לימבו ואיינסיד והרבה הרבה אקסקלוסיבים של AAA עם עלילה קולנועית, ובטח היית מאשר גם איזה סליפינג דוגס 2.

ואפילו מאשר איזה פרויקט שלא היית משחק בו בעצמך רק בשביל לראות אנשים מתלהבים בGAF חחח.

כדי שמייק תשתנה עד רמה שהיא משקיעה בצד א' היא צריכה כישלון ברמה של הWII U כמו שבשביל להפוך לצד ג' נינטנדו צריכה איזה 2 כישלונות יותר גדולים מהWI U :(

evilplate

New member
כן אחי קלעת בול

מרגיש באיזשהו מקום שזה מה שסוני עשו בדור הזה, שהם מחוברים לגיימרים ולרצונות שלהם הרבה יותר וזה משהו שמאפיין אותם לכל אורך הדרך מהחומרה והמחיר שבחרו ועד לליינאפ.
&nbsp
אפילו בצד ג׳ סוני עושה את המהלכים שמייק היתה אמורה לעשות עם שאנמו 3, כאילו לעזאזל זו סדרה שקיימת על הבוקס ויש להם סוג של מחויבות היסטורית למעריצים של הבוקס לסיים אותה ודווקא סוני מצליחים לגנוב אותו?
&nbsp
חבורה של ליצנים אחי, כן ברור שהיום שאנמו זה לא אותו הייפ שהיה אז אבל עדיין יש לו גרעין מטורף של מעריצים (בכל זאת שבר שיא למשחק בקיקסטארטר) וזה סכ״ה פרויקט קיקסטארטר שעולה גרושים יחסית ולא המשך באותה רמת הפקה יחסית שהיו לקודמים אז מה יש להם להפסיד פה?
&nbsp
במקום זה סוני גנבה את המותג וביחד עם עוד כמה הכרזות פיצצה את האינטרנט עם מה שנחשב בעיני רבים למסיבת העיתונאים הכי גדולה אי פעם, מייק יכלה להרוויח לא מעט מהכרזה כזו אבל הם לא באמת מראים רצון ומחויבות למעריצים כמו שסוני וגם נינטנדו עושות, סוני בחיים לא היתה נותנת למייק לגנוב לה את הרימייק של פפ7 כי הם יודעים שזה משחק שמזוהה עם הפלייסטיישן אבל מייק נתנה לסוני לעשות להם את זה עם שאנמו 3.
&nbsp
וכן גם את פפ7 רימייק הם היו צריכים להביא, למה? כי זה מהלך קלאסי של אנדרדוגית חצופה שתוקעת אצבע בעין לחברה השולטת בשוק, זה היה מפוצץ את האינטרנט ומרוויח להם המון PR וגם הרבה מעריצי פלייסטיישן היו נאלצים לקנות או להשאיל וואן מחוסר ברירה, אבל דווקא סוני ששולטת בשוק עושה את המהלכים החצופים שמייק אמורה לעשות כזאתי שמפסידה.
&nbsp
ומה שאמרת על רייר שקנו כדי להחליש את נינטנדו ממש נכון, תכל׳ס סוני אז שלטה כל כך חזק שלא היתה דרך לגעת בהם, מייק כבר ויתרה מן הסתם על הדור ורק רצתה לצבור טיפה שם כדי שיכירו את המותג לקראת הדור הבא, מי שבאמת היוותה לה תחרות ישירה על המקום השני זו היתה נינטנדו והקנייה של רייר ללא ספק החלישה אותה.
&nbsp
איך כואב הלב אחי, יצאו לנינטנדו משחקים מעולים לקיוב באותו הדור, רק לדמיין שלחגיגה הזו היתה מצטרפת רייר בשיאה בדור שהגראפיקה בו הציגה את הקפיצה הכי מרשימה אי פעם עד היום... רק תראה מה הם עשו על ה N64 המסכן, בטח היינו מקבלים מהם שוטרים ופלטפורמרים שהיו נכנסים לרשימות של הגדולים אי פעם.

פיינל פנטזי 7 היה מציל את האקסבוקס ביפן לבד :)

היפנים לא היו יכולים להתעלם מהאקסבוקס יותר במיוחד עכשיו שנראה שהם בקטע של משחקים מערביים והיפני הממוצע היה מרגיש שיש לו יותר משחקים לשחק על הוואן מאשר רק פפ7.

שנמו 3 זו גם החמצה מטורפת באמת מצד מייק, סדרה כל כך אייקונית שהמציאה את הQTE שגם מי שלא שיחק בה כמונו, לפחות שמע עליה והיה רוצה לשחק בבלעדי הזה על הONE.

שנמו 3 יכל להיות התשובה של מייק, למשחקי הדיוויד קייג' של סוני רק ששנמו לא רק שבטח היה טוב יותר מהם אלא גם יותר אינטרקטיבי מהם. שנמו 3 היה מוציא עינים לבעלי הPS4 לא משנה מה רמת ההפקה שלו היתה, אני בטוח שהיינו מקנאים ומתים לשחק בו.

אם נלך אחורה אני אזכיר לך שוב, שמקורות אמינים אומרים שבדור הPS2 שסגה חיפשו מימון ליאקוזה 1 נינטנדו ומייק סירבו לעזור להם, וסוני מימנה והרוויחה את יאקוזה. וזה עוד בדור הפס2 שסגה תמכה במייק יותר מבנינטנדו ומייק והיה לה את שנמו כמו שאמרת, ועוד מלא אקסקלוסיבים שלא הגיעו לסוני ונינטנדו.

כבר אז הפאשלה עם יאקוזה 1 (אם היא נכונה, והיא נשמעת לי כזו) מוכיחה שמייק היא מלכת ההחמצות, לא רק בצד א' אלא גם בצד ג'.

ואילו סוני פשוט יודעת לבנות קשרים עם צד ג', אני זוכר ששמעתי מה שאיינסידרית עם קשרים בסקוור אומרת שסוני עזרה לסקוור לממן משחקי JRPG לפס4.

בגלל שזו איינסידרית אמינה שיודעים בוודאות שהיא מה שהיא טוענת שהיא. אז אין ספק, שסוני לא מקבלת במתנה את הבלעדיים היפנים, היא ממש מביאה אותם

פשוט נראה שסוני עושה הרבה מהמהלכים האלה מאחורי הקלעים ולכן אנשים חושבים שזה מובן מאליו שסוני תקבל תמיכה יפנית חזקה כזו.

אני לא אומר שאין טיפה של צדק במי שאומר שלסוני קצת יותר קל ממייק עם חברות יפניות יש בזה אמת. קוג'ימה למשל היה ברור לי ולך אז שהשמועה עם הבליונים ומייק טיפשית.

קוג'ימה ילך עם סוני כי חשוב לו ללכת עם יפנים אין לי ספק, אבל סקוור? סקוור הוכיחו שאין להם בעיה לתת בלעדיים למייק, אפילו בלעדיות זמנית של פפ7 היתה עושה פלאים לONE.

בעניין Rare כן באמת כואב הלב אחי, אני בטוח שנינטנדו מתחרטים על זה שהם מכרו את Rare אבל אני בטוח שאם מייק היו רוצים הם היו יכולים לעשות לRare
השתלטות עוינת ופשוט לקנות בה מניות או משהו.

אני גם חושב שבRare בטח שמחו אפילו להימכר למייק, הם בטח חשבו שחברה מערבית כמו מייק שרוצה להתמקד בFPS תבין אותם יותר מנינטנדו ותתן להם יותר חופש, תאר לך מה זה, בשבילם לעשות אחר כך בעיקר משחקונים לקינקט המסריח הזה.

ורואים במשחק החדש של עובדי רייר שהם צוחקים על מייק ומרירים כלפיהם על מה שקרה.לא ברמה שהם יחרימו את הONE כי הם צריכים כסף, אבל הם עוקצים אותם.

יש לי האמת כמה חברים שהיו בצד של נינטנדו ועברו למייק אחרי דור הקיוב אז אני יודע בוודאות שמייק אכן הצליחה לגנוב לנינטנדו חלק מהקהל.

(לצערי אני לא מכיר אף אילתי שהוא הארדקור נינטנדו, אוף, הייתי שמח להשאיל לאקסקלוסיבים, כל החברים שנשארו נינטנדואים הם מהמרכז.

RARE היתה מיוחדת באמת לנינטנדו אחי כי כמו שאמרת הם לא עשו רק פלטפורמרים הם עשו גם שוטרים, הם היו מאוד מגוונים והליינאפ האקסקלוסיבי של נינטנדו היה מרגיש הרבה יותר שלם ובשרני עם Rare. מייק ללא ספק הצליחו בהחלשה של נינטנדו ואני בטוח שנינטנדו מתבאסים על זה בדיעבד.

כן, הם הקימו את Retro כתחליף שעשו את הרייבוט של מטרויד ועשו פלטפורמרים מצוינים, והאמת שהאיכות שלהם לא נפלה מRare ההבדל בינהן, או שבעוד רטרו עושה 2 משחקים בדור מקסימום. Rare עשתה לנינטנדו כמויות לא נתפסות של משחקים בדור, הם אפילו הספיקו לעשות משחק לקיוב לפני המכירה למייק, זה לא נורמלי ההיספק האיכותי הזה.

evilplate

New member
לא יודע אם היה מציל

כנראה שלא ובטח שלא היה מאיים על הפס4 אבל זה יש לזה לדעתי יתרונות לטווח ארוך, גם שאנמו 3 וגם FF7 רימייק שבלעדיים לוואן היו עושים חתיכת ספלאש ורעש, מייק היתה מרוויחה מזה לא מעט נקודות מוניטין וגם כמובן היו כאלו שקונים את הקונסולה בשביל זה אבל זה יותר בקטע של לתקוע אצבע בעין לסוני, ליצבור מוניטין ולהגדיל את השם שלהם לקראת הדור הבא אפילו יותר מאשר להציל את המצב האבוד של הדור הנוכחי.
&nbsp
מה שאני יודע זה שאם מייק תכנס עם המוניטין העכשווי לדור הבא היא טוסט שרוף, היא באמת צריכה יותר להציל את השם של המותג בשלב הזה יותר מכל דבר, מהבחינה הזו אפילו עם הבוקס המקורי היא עשתה עבודה הרבה יותר טובה מול הפס2 (ששם בכלל היה מונופול מוחלט של סוני) מאשר היא עושה עכשיו, כן עם הרכישה של רייר, עם הקנייה של היילו, ההסכמים עם סגה וכו׳, היא לא דגדגה את הפס2 אבל היא צברה שם טוב לקראת הדור הבא ועם ה 360 זה לא הרגיש כבר כמו רעיון גס לקנות קונסולה שלא של סוני, פתאום היא נהפכה ליריב ראוי שחולק שווה בין שווה עם סוני את שוק הארדקור, זה מה שהיא צריכה לעשות עכשיו עם הוואן, בעיקר מזעור נזקים ויצירת מוניטין לקראת הדור הבא שידעו שהאקס בוקס זו קונסולה ראויה כי כרגע המצב בקרשים.
&nbsp
מסכים איתך כמובן לגבי כל השאר וברור שרייר היתה חברה מדהימה, ההקבלה לנוטי דוג של היום די מדויקת ואולי אפילו עושה עוול לרייר שבאמת גם היה לה הספק שנוטי לא מתקרבת אליו (מצד שני אז להפיק משחקים היה יותר זול), בכל אופן מייק דפקה את אחת החברות הכשרוניות שהיו וזה חבל מאוד.

למעלה