תמונות מהממות של Dragon quest 11

אי אפשר להסביר רציונלית את זה, זה לא אנושי.

גם אם נגיד שהיפנים התחילו לאהוב משחקי עולם פתוח אחרי פפ15 וMGS5, זה לא מסביר למה המשחק הזה יותר מצליח מnier שיש בו כל מה שיפנים רוצים.גם בהוריזון יש את כל מה שהם רוצים, אם כבר משחק מערבי.

היפנים סולדים ממשחקים בלי עלילה- אין לגוסט עלילה
היפנים סולדים מהרג גרפי של בני אדם במשחקים- בגוסט יש את זה.
היפנים שונאים CO OP - המשחק מתמקד בCO OP.

ומי שינסה להגיד, שהמכירות החזקות האלה הם בגלל שרק לאנשים שאוהבים משחקי יוביסופט יש PS4 ביפן, אז לא יכול להיות המכירות האלה גבוהות מדי לזה .

amithas190

New member
אני עדיין חושב שאלה הזמנות לאקס בוקס שבו לא יצא שום משחק

מעניין אחר בזמן האחרון

ביפן? כל המכירות הן מגרסת הפס4 ביפן.

הONE לא מכר ביפן מספיק בשביל להגיע למספרים כאלה.אם אתה מדבר על המערב,אני די בטוח שהמשחק מוכר הכי טוב על הPS4, כמו שרוב המשחקים של יובי בדור הזה מוכרים הכי טוב על הPS4.

כמה שקשה לנו לעכל, הרוב לא מתלהב ממשחקי הסינגל פלייר שאנחנו מתלהבים מהם.

Drawn to Death הוא אחד ממשחקי הפלוס לPS4.

המשחק הבא של יוצר סדרת GOD OF war והמעצב הראשי של שני המשחקים הראשונים.

המשחק הוא משחק מולטיפלייר מגוף שליש שנראה כמו סגנון קומיקס של צייר ממש גרוע.

המשחק היה אמור להיות מתישהו בעבר Free to Play אבל עכשיו הוא עולה 20 דולר, או בחינם בפלוס.

אני אשמח לנסות את המשחק בחינם במיוחד בגלל שהוא בגוף שלישי.
אבל האמת שאני מתחיל שוב לעכל שכמעט אין משחקי מולטיפלייר בשבילי.

רוקט ליג, שיעמם אותי ולא תפס אותי
Overwatch שיעמם אותי.
DISC JAM - שחשבתי שאתמכר אליו אחרי שעה שיעמם אותי.

נראה איך יהיה עם המשחק הזה באפריל, אבל אין לי ציפיות גבוהות או משהו להתמכר.

evilplate

New member
נראה נורא

אפילו אם יש גיימפליי טוב שם איפשהו איך אפשר לסבול את הארט סטייל המכוער הזה?
&nbsp
דייויד יפה התדרדר מאז GOW :/

כן, גרפיקה של משחק WII.

וזה חבל כי לפי מה שהבנתי הוא אמור להיות משחק נטו של סקיל אין רמות, אי אפשר לקנות שיפורים בכסף וכו' אני לגמרי בעד משחקי סל שיידינג עם מראה מצויר אבל יש גבול זה מכוער ברמות.

אני יכול להבין למה הוא התעייף מהנוסחא של GOW הישנים כמו שאנחנו כבר התעייפנו ממנה, אבל אם זה מה שהוא עושה במקום אז הוא מבזבז את הזמן שלו,

evilplate

New member
עזוב הבעיה היא לא הרמה הטכנית

זה עוד מילא, בכל זאת משחק שנותנים חינם קשה להתלונן שלא מתקדם טכנית, אבל גם עם טכנולוגיה מיושנת אפשר לפחות להביא אומנות נעימה לעין.
&nbsp
אני מבין את הרעיון שזה כאילו שירבוט של איזה תיכוניסט מופרע אבל וואלה שיתנו לילד הסתום הזה קצת טושים וצבעי פנדה, כמה עוד אפשר לראות את כל הלבן הנוראי והמונוטוני הזה, זה מרגיש כמו איזה משחק שנמצא בתהליכי בנייה שעוד לא סיימו אותו :/

חחחחחחחח טושים וצבעי פנדה.

זה באמת משחק אפור מדי, הסיבה שאמרתי שהוא מזכיר לי את הWII זה בגלל Madworld שגם הוא ממש משעמם מבחינת הצבעים. (בלשון המעטה!)

אבל וואלה, לפחות לפלטיניום אנחנו יכולים לוותר אחרי שנאלצו לעבוד על הWII עם המגבלות שלו.

כאן אין להם תירוץ יש להם את הקונסולה הכי חזקה בשוק
(במובן הזה שהיא תקבל בלעדיים, לא מדבר על פרו וסקורפיו) וזה מה שהם עושים? חחח.

מישהו 2

New member
ידעתי שזה נראה מוכר, כן MadWorld עושה את זה טוב דווקא

רואים שהצוות שעבד עליו בעל ניסיון בפיתוח משחקים מהסוג הזה.

פלטיניום באמת יש להם ניסיון עם סגנון גרפי כזה דרך אוקמי.

כאילו ברור שאוקמי נראה הרבה יותר יפה מmadworld לפי דעתי אבל שניהם בסגנון המצויר הזה.

וכן ברור שMadworld נראה יותר יפה מהמשחק ההוא אחרי הכל, Madworld לפחות אשכרה עושה כבוד לסגנון הקומיקס שהוא מנסה לחקות.

evilplate

New member
כן מכיר את מאד וורלד :)

גם מראה מעצבן אבל עשוי ברמה הרבה יותר גבוהה ממנו.
&nbsp
קצת עצוב שמשחק Wii נראה הרבה יותר טוב ממה שעשה שם, זה שהוא בעל תקציב נמוך זה לא תירוץ היום גם משחקים בתקציבי אינדי יכולים להראות יותר טוב מכל מה שראינו בדור הקודם במובנים מסויימים.

כן האינדים עושים עם אנריל 4 דברים מגניבים לגמרי!.

תזכר אחי,מה מפתח אינדי אחד עשה לבדו עם אנריל 4 בדור הזה, אמנם הוא השתמש במודלים שהוא קנה בגרושים או חינמים, אבל הוא הגיע למצב שחברות ענק כמו סוני וEpic מפתחת המנוע מחפשות אותו בטלפון.

(אני מוכן להמר שסקוור גם כן דיברו איתו)

אם בן אדם אחד עושה את עם מודלים שעלו לו גרושים או שלקח בחינם אז צוות קטן של אינדים יכול לעשות דברים פשוט יוצאים מן הכלל!

זו גם אחת הסיבות שלדעתי יהיה לSwitch עתיד מעט יותר טוב משל הWII U, הוא תומך באנריל 4 ויכול להריץ את הרוב המוחלט של האינדים האלה שאנחנו רואים שרצים על המנוע.

בושה, שאחד המפתחים הגדולים של סוני לשעבר, לא הוציא משחק ברמה כזו.

evilplate

New member
וואו נשמע הזוי שבנאדם אחד יצר את זה

כאילו איך!? o_O
&nbsp
זה משאיר אבק לכמעט כל אינדי אחר שיצא בדור הזה.

והחלק הכי טוב אחי? המשחק יהיה בלעדי זמנית לPS4.

סוני יצרו קשר עם יוצר המשחק אחרי פרסום הסרטון והוא יקבל מימון מסוני להמשיך את הפרויקט וכנראה גם עזרה נוספת.

התנאי שלו היה שהוא לא מוכן לאקסקלוסיביות מלאה לPS4 בגלל שחשוב לו שהמשחק יגיע לPC (כנראה כי זו הפלטפורמה המקורית )

אבל הנה לך עוד דוגמא דווקא לצד ג' שמייק פספסה בדור הזה וסוני לעומתם כל הזמן מפנקים ועושים את הPS4 לפלטפורמה הכי טובה שהוא יכול להיות.

בנוגע למשחק, כן מטורף אחי שבן אדם אחד עשה את זה. אני לא חושב שאני אגזים אם אני אגיד שיש חברות AAA שלא מוציאות פרויקטים ברמה הזו.

כנראה שהמורות של בית הספר היסודי לא חירטטו אותנו שאמרו לנו
"אין דבר העומד בפני הרצון"

משהו באנריל 4 חייב להיות מאוד ידידותי למשתמש, אם בחור אסיאתי אחד עושה עבודה כזה לבד, או שהיפנים מצליחים לעשות קאמבק מטורף.

אפיק פשוט יצאו מדהימים עם האנריל 4 הזה, אני לא יודע איך הם עשו את זה.

יש גם כמה משחקי אינדי בדור הזה שהם מרשימים והם לא על אנריל 4 כמו
No man sky, אבל הרוב המוחלט על אנריל 4.

אבל אין איך להכחיש הבחור הזה מדהים.

הוכחה קטנה לזה שהמוח האנושי עדיין עושה דברים שמוציאים מאנשים WOW אחרי שכבר התרגלנו למחשבה שאדם יחיד לא מסוגל להפקה כזו.
סיפרו לנו שבן אדם לא יכול לעשות משחק ברמה של PS2.

והבחור הזה מוכיח לנו שעוד לא ראינו כלום לגבי מה שהמוח יכול לעשות.

evilplate

New member
אכן עוד דוגמא טובה לשאננות של מייק

הם אפילו לא צריכים להוציא סכומי עתק, רק קצת פתוחים ועם יד על הדופק, כמו שאמרתי זה נראה מהצד כאילו מייק היא זאת שמנצחת ולא סוני עם ההתנהלות הזו שלה.
&nbsp
בעניין אנריל 4, לא יודע עד כמה המנוע טוב אבל עושה רושם שהוא הרבה פחות דומיננטי מדורות שעברו ושרוב החברות מעדיפות להשתמש במנועים משלהן, בלי קשר הבנאדם מוכשר ברמות והוא באמת עדות לכך שאין גבול לאן שאפשר להגיע אם יש לך תשוקה וכישרון.
&nbsp
&nbsp

מישהו 2

New member
נראה די מגניב, אני אנסה לשחק בזה

כמוני, כמוך גם אותי רוקט ליג ו- Over watch לא תפסו. disk jam אני אפילו לא מנסה.

היו לי דווקא תקוות גדולות לגבי disc jam

קיוויתי מאוד שזה יהיה סוג של טניס, כל כך חסר לי משחק טניס לPS4 אתה לא מבין כמה.

השליטה על הפנים, אין סקיל, ובכללי משחק משעמם.

נקווה לטוב עם המשחק הזה.

למעלה