תמונות מהממות של Dragon quest 11

הוריזון מכר מעל 2.6M עותקים לגיימרים בשבועיים.

כן חברים, לגיימרים לא לחנויות. אפילו למעלה בשרשור אי אפשר לפספס את הדיון שבו היינו מאוכזבים, שהוריזון מפסיד לגוסט.

מסתבר שלמרות הכל הוריזון הוא הצלחה כבירה עבור גרילה. מדובר במעל 2.6M עותקים שנמכרו ללקוחות או דרך החנויות או דרך הPSN.

מדובר בהשקה הכי גדולה של גרילה אי פעם, שום משחק שלהם לא הביא מכירות כאלה תוך שבועיים.

ומי שרוצה לקרוא את מה שיש לגרילה להגיד לנו.
We're thrilled that Horizon Zero Dawn has been embraced by critics and players alike. Developing the game was a labor of love, so it's extremely satisfying to see that it elicits the same passion and enthusiasm from the gaming public that we felt during its development. This is only the beginning of Aloy's story and our exploration of the world of Horizon Zero Dawn, with the team already hard at work on an expansion to the story."

איוול צדקת, כנראה שנראה את Aloy גם במשחק הבא :) לפי מה שהוא אומר כאן.
אני ממש אוהב את השם שלה משום מה.

מעניין אותי כמה אנשים כמונו עוד חמים על המשחק הזה ועדיין לא רכשו אותו, בטח עד סוף השנה, הוא ימכור עוד כמה מליונים.

עוד הצלחה לסוני שמבטיחה לנו שנקבל עוד בלעדיים מושקעים בסגנון הזה.

evilplate

New member
יפה מאוד

לא יודע מה היו התחזיות שלהם, נשמע לי שמגיע לו למכור הרבה יותר אבל סבבה, אם הם מרוצים אז לא נתווכח :)
&nbsp
אני כל כך שמח שהמשחק יצא ככה טוב ואהוב ע״י כולם ושהרווחנו עוד מפתחת מעולה אחרי שגרילה מבחינתי לא היו קיימים כל השנים האלו, מי שהחליט על השינוי הזה אצלם צריך לקבל צל״ש, המשחק הזה לבד קידם אותם לרמות הכי גבוהות בתעשייה עכשיו, עוד כמה כאלו תוך כדי שיפורים מתבקשים והם לא פחות מ CDP מבחינת הקהל או נוטי דוג מבחינת סוני, הם כבר עכשיו השאירו אבק לכל המפתחות האחרות של סוני מלבד נוטי וסנטה מוניקה רק מהמשחק הזה.
&nbsp
הלוואי וגם סאקר פאנץ׳ תפתיע ותראה קפיצה דומה עם המשחק הבא, מבאס שהם כבר שנים חברת משחקים ״נחמדה״ כזאת ולא רשומה על שמם שום קלאסיקה, יאללה שיעלו כבר לליגה של הגדולים הגיע הזמן.

אכן. לפי איינסידרים.

השינוי שאנחנו רואים בגרילה נובע מזה שבסוני החליטו שהם רוצים שכל החברות שלהם יהיו ברמה של נוטי דוג.

אני מניח שמה שהם עשו בסוני זה לשאול את האנשים בגרילה, איזה משחק הם באמת היו רוצים לעשות במקום קילזון וזו התוצאה שקיבלנו :)

זה בטח חתיכת מתסכל לעבוד על קילזון, שאתה יודע שאתה והצוות שלך יכולים לעשות משחק עולם פתוח ברמה הטכנית והגרפית של Uncharted.

אם סוני תצליח במה שהיא מתכננת לעשות אז סאקר פאנץ גם כן תהפוך פתאום
להפועל באר שבע של סוני.

אם סוני בחרו למרות הכל לתת להם לשפר את המנוע של Infamous, יש לי הרגשה שאיינפימוס היה הtech demo שלהם.

כל מה שאנחנו יודעים על הפרויקט שלהם זה שתאורה ואור הולכים לשחק תפקיד מרכזי, אני מקווה שזה לא הולך להיות איזה שוטר עם הקונספט של Alan wake

אבל אתה יודע מה? סוני כבר מצליחים שאסמוך עליהם בעינים עצומות, אז לא משנה מה המשחק של סאקר פאנץ יהיה, אני רוצה לראות אותו.

סוני נמצאת במצב כל כך טוב עם הצד א' שלה, שהדבר היחיד שיכול להיות יותר טוב מהמצב הנוכחי, זה מיזוג שלה ושל נינטנדו לחברה אחת.

יותר שלמות מזה בגיימינג לא נקבל :)
הPS1 המקורי התחיל הרי בפרויקט שנקרא "נינטנדו פלייסטישן"
אין מצב יותר אוטופי מהתגשמות החזון ההוא.

evilplate

New member
חחח דווקא בהפועל באר שבע בחרת

איזה עילבון זה לסוני להשוות אותם למשהו שקשור לכדורגל פח פה :)
&nbsp
שמע הלוואי ומה שאתה אומר נכון ומה שקרה עם גרילה זהסוג של שינוי שהולך לעבור גם על שאר החברות של סוני שהן לא נוטידוג וסנטה מוניקה, אם כולן יתחילו לעלות את הרמה שלהן ככה כבר לא נצטרך לפנטז על מיזוג עם נינטנדו כי הצד א׳ של סוני יהיה לא פחות טוב משלהם... נחיה ונראה וכמובן שבלי קשר אני תמיד בעד שסוני יקנו את נינטנדו באיזה תסריט הזוי (לא מיזוג כי אז זה אומר שתהיה לנינטנדו השפעה עם החומרות פח אשפה שלה), אם דבר כזה יקרה מייק אומנם תתפרק שזה לא טוב לתחרות אבל מצד שני תהיה קונסולה אחידה וכולם יהנו מאותם המשחקים (שזה משהו שהרבה מפנטזים עליו שיהיה פורמט אחיד כביכול) אז אולי לטווח ארוך זה בריא לתעשייה כמו שבתעשיית הסרטים והמוזיקה לכולם יש את אותה ״הקונסולה״.

סאקר פאנץ מעולים :) פשוט נתקעו על IP משעמם לדעתי.

אהבתי אותם בדור הPS2. איינפימוס IP פשוט משעמם שמדגיש דברים שאני לא אוהב.קרבות לא כייפים, עלילות מעפנות, דימונה וכו'

עכשיו שהם יוכלו להשתחרר מהIP המעפן הזה הם יוכלו לחזור לעצמם.
אחי עם המכירות של הוריזון וUncharted 4 אני חושב שסוני רק הופכים ליותר ויותר בטוחים בגישה שלהם.

תחשוב על זה, 2.6 מליון להוריזון בשבועיים אולי נשמע מתחת לציפיות שלהם, אבל מדובר אשכרה ב2.6M שקנו את המשחק ומשחקים בו עכשיו, תוך שבועיים.
מספר העותקים שנמכרו לחנויות בטח גדול בהרבה.

לפי אנליסטים הציפיות של סוני מהוריזון זה 4M-6m ככה לפחות סופר data חושבים והם אנליסטים טובים.

האמת אפילו רק מרמת ההשקעה אפשר להבין שסוני רוצה IP ברמה של המכשף והמכשף עשה איזה 6M אם אני לא טועה.

הנקודה שלי היא שסוני רואה שהצד א' שלה מביא תוצאות מדהימות כשכולם מקבלים יחס של נוט דוג, אז אין להם סיבה להפסיק עם זה. אמרנו כבר בעבר שאנצרטד מוכר יותר טוב מהיילו.

יש למשל את סוני בנד (שאולי הם יותר מתאימים להיות הפועל באר שבע )
אז כן, אף משחק שלהם לא מרגיש בליגה של נוטי דוג, אבל וואו אפילו החברות הכי קטנות עלו ליגה מטורפת.

evilplate

New member
אנחנו יודעים בכלל שהמשחק הבא שלהם

הוא בוודאות לא אינפיימס?
&nbsp
אם כן אלו חדשות מעולות.
&nbsp
אני מסכים איתך אגב, בדור הפס2 הם הראו פוטנציאל מבטיח מאוד, משחקי סליי באמת היו מצוינים בשביל חברה שזאת ההתחלה שלה, היה מצופה כבר שבדור הבא הם יקפצו בדרגה כמו שנוטי דוג עשתה אחרי דור הפס2 אבל הם יותר הלכו אחורה מאשר התקדמו ואני חושב שמשחקי סליי עשו יותר איפמקט ורעש מאשר אינפיימס הזה :/
&nbsp
אני לא בטוח שזו רק אשמתם, יכול להיות ענייני תקציב שמביאים להם לעשות משחק עולם פתוח ואולי הם לא צוות גדול מספיק אז יוצא להם דימונה, אולי אם יתנו להם תקציב סטייל הוריזון הם יראו באמת למה הם מסוגלים.
&nbsp
ואני מקווה באמת שסוני מרוצים מהתפקוד של הוריזון ושכל חברה תזכה לשדרוג דומה כמו שאתה אומר, מהבחינה הזו הקפיצה של בנד היא גם מטורפת, ממפתחת PSP שולית ל AAA זומבים סופר מושקע בעולם פתוח, סוני בקטע של לפנק לפנק לפנק :)

כן, לפחות אם אתה מאמין לשינובי אחי :)

שברקורד שלו הוא הראשון שדיבר על הוריזון וdays gone, הוא אומר שהמשחק החדש של סאקר פאנץ הוא IP חדש, הנה ההודעה שלו אם אתה רוצה לקרוא :)
http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=228119227&postcount=572

ההודעה שלו גם הזכירה לי עוד משהו, הוא מזכיר שם בהודעה שאפילו סנטה מוניקה עבדו על IP חדש, הפרויקט פשוט נכשל (ובדיעבד אני אומר הרווחנו).

במקום עוד the order קיבלנו את מה שלפי דעתי ייחשב בתור הרייבוט הטוב ביותר בהיסטוריה ביחד עם זלדה האחרון.

כן ואחי לא רק שסוני בנד עשו משחקי PSP וויטה, אלא עוד משחקי השיא שלהם, לפני זה הם עשו סייפון פיילטר אנחנו אולי די חיבבנו את סייפון פיילטר, אבל לקפוץ ממשחקי סייפון פיילטר וויטה לPS4 זה וווא.

days gone נראה הרבה יותר טוב ממה שסייפון פיילטר אי פעם היה.
אן בקצרה כמו שאמרת פעם אחרת. סוני מתנהגים כאילו הם אלה שנלחמים על השוק ומייק מתנהגים כמו אלה שיושבים מתחת לעץ התאנה שלהם מדושנים שבעים ומרוצים מהניצחון.

הבעיה האישית שלי עם איינפימוס היתה שלא ממש התחברתי לגיימפלי שלו,אני לא כל כך אוהב את "הירי" באיינפימוס משהו מרגיש לא מדויק, זה פחות מהנה לירות אש מהידים מאשר שימוש מאסיבי ברובים לפחות לדעתי, גיבור העל המעפן הזה בSS

הרגיש כמו איזה גיבור של סדרת ילדים אמריקאית בניקולנדאון או פאוור רנג'רס במקום גיבור מגניב כמו באטמן או ספיידרמן. משהו שם ברמת הקונספט לא עשה לי את זה.

לא בגיימפלי לא בעלילה ולא בבאנליות של הבחירות בין רשע וטוב.

הנה הIP החדש ההוא של קפקום המודלף זה שמשלב כוחות על וקסמים עם ירי הוא לטעמי ברמת הקונספט, משהו שם מרגיש שיהיה כייף.

אבל אני מודה שאני משוחד, אם אתה לא נותן לי רובים בשוטר מגוף שלישי רוב הסיכוים שאני לא אאהב את המשחק, אלא אם כן מדובר במערכת של באטמן או סליפינג דוגס שהיא האלטרנטיבה היחידה בעיני במשחקי גוף שלישי.

אפילו במשחקי התגנבות אני אוהב שיש לי את האופציה לירות כמו בהיטמן. גם אם לא אשתמש בה כלל מעבר לכדור אחד בודד בראש של המטרה שלי.

evilplate

New member
בטח מאמין לשינובי אחי :)

חדשות מעולות!
&nbsp
וואו אני מתחיל באמת להאמין לדיווח שהבאת שסוני רוצה להעלות את הרמה של כל החברות כמה שאפשר, היא רואה שאינפיימס אומנם לא סדרה כישלון והאחרון בכלל מכר טוב ממש (שילוב של משחק שיוצא בתחילת הדור גראפיקה מטורפת ובתקופת בצורת אחת הקשות) אבל וואלה זה לא זה, אין לה ממש אימפקט, היא די forgettable ואין רבים שממש יכניסו את המשחק לרשימת הטובים של הדור או יביא לו GOTY, הם בטח גם יודעים ש SS היה בינוני ומכר טוב בגלל נסיבות מסויימות ושמשחק נוסף בינוני כזה בסדרה גם יהיה פלופ במכירות, אז גם פה הם נותנים למפתחת להשתחרר מהייעוד הבינוני שנכפה עליה ונותנת לה להגיש רעיון למשהו חדש שאולי יצליח יותר, זה מעולה.
&nbsp
ההודעה של שינובי שהבאת אגב מאוד נכונה, הוא מדבר בדיוק על הדברים שאנחנו מדברים פה, על העבודה הקשה שסוני משקיעה בצד א׳, על הסיכונים לטווח ארוך שהם לוקחים כמו לתת לגרילה 5 שנים לפתח משחק RPG עם דינוזאורים ממתכת בזמן שמייק רק מחליפה מפתחות כדי שימשיכו לפתח את אותם המותגים השחוקים שלהם (מפעלי גירס והיילו), הוא אומר שאין למייק ברירה ושהיא חייבת לבנות צד א׳ טוב ולא על פתרונות קצרי טווח, בקיצור בול :)
&nbsp
אני יכול להבין את הטענה שלך לגבי מערכת הקרב של אינפיימס, לי אישית אין בעיה עם כוחות העל אבל חסרה מערכת מילי טובה, זה לא מספיק מגוון במצב הנוכחי, ספיידרמן צריך להציע גם מילי וגם שימוש בכוחות ואני ממש מתרגש לקראתו, נקווה שאינסומניאק יעמדו בציפיות.

ספיידרמן מצדי שיעתיק את באטמן או סליפינג דוגס במערכת קרב.

ואני אהיה מרוצה, זה גם יהיה בערך המשחק היחיד שלא יפריע לי להשתמש בראיית לילה וכאלה כי יש "חוש עכביש" בקטע של המילי של ספיידרמן אני באמת אשמח אם אינסומניאק לא ינסו להמציא את הגלגל יותר מדי
.

כמובן שאם הם רוצים לחדש בכל מה שקשור לניווט ושיטוט בעולם עם הקורים, אני בעד, המשחק צריך להרגיש ספיידרמן אחרי הכל ולא באטמן בסקין של ספיידרמן.

אני סומך על אינסומאניק בעיקר כי הם די מתאימים למותג הזה אני גם אשמח לראות אותם עושים משחק דדפול למשל כי גם הדביליות של דדפול מתאימה להם :)

שינובי מלך, והוא אוהב את האקסקלוסיבים של מייק אז אף אחד לא יכול להגיד עליו שהוא משוחד לכיוון של סוני, כל בן אדם עם ONE שהיה אצלי בבית אמר לי בערך

"מה אין את היאקוזה הזאת לאקסבוקס גם?" ואני כזה בראש "חכו חכו אני אביא הוריזון תראה מה זה אקסקלוסיבי של ממש"

אני באמת חושב שהוריזון הולך להיות אס חזק של סוני, כי אף אחד לא ציפה לדעתי בתחילת הדור שסוני תביא RPG מושקע כזה, זה מסוג המשחקים שאתה אומר לעצמך שרק חברות צד ג' ענקיות יכולות לנסות להביא, בגלל הUserbase הענק שלהן.

וכל מי שקנה ONE היה בהרגשה של "נו טוב יהיה לי מאס אפקט והמכשף ומלא משחקי עולם פתוח מה אני צריך PS4 "

ופתאום סוני מנחיתה משחק כזה ומאס אפקט יושב על 75. אפשר לראות אפילו בממוצע של מאס אפקט שהממוצע שלו בגרסת הONE יותר גבוה משל הPS4.

ולדעתי זה לא רק בגלל שהיסטורית זה מותג אהוב שם, זה גם בגלל שאין להם אלטרנטיביות אחרות, וחלק ממבקרי הבוקס כל כך נאמנים לקונסולה שהם באמת לא שיחקו בהוריזון ואין להם גישה אליו, אז הסטנדרט שלהם יותר נמוך.

כל עוד סאקר פאנץ עושים משהו בסקאלה של Uncharted 4 אני מאוד אשמח.
זה לדעתי מה שמתאים לסקאלת הדימונה שלהם.

יש לנו התגנבות עם TLOU, ואימה עם days gone אנחנו צריכים לדעתי גם איזה שוטר מושקע שיפצה אותנו על הזוועה של the order אבל כמובן לא איזה חיקוי גירס, משהו מקורי וענק.

יאלה שתגיע כבר E3 ונראה את המשחק!

evilplate

New member

באמת לא ציפו לראות בדור הזה עולם פתוח בעל רמת הפקה שכזו מצד א׳ בדור הזה, יכול להיות שעם הטכנולוגיה היום זה יותר קל לעשות את זה כי בדור הקודם לא היה אף משחק עולם פתוח מרשים מצד א׳ והיום גם אינפיימס היה נראה ממש טוב (למרות שהיה דימונה כמו המשחקים על הפס3 אבל לפחות היה מהמם הם היו גם דימונה וגם מכוערים אש) ועוד פי כמה יותר הוריזון מכל הבחינות (גם עולם עשיר, פיזיקה מערכת אור ולילה ומזג אוייר דינאמיים וכו׳), או שאולי זו פשוט סוני שהשקיעה בצד א׳ שלה והביאה אותם לרמת תקציב של מפתחת צד ג׳ גדולה ככה שהם גם מפיקים ברמה של מפתחת צד ג׳ גדולה :)
&nbsp
בעניין מאס אפקט לוואן זה לא הכי מדויק פשוט חסרות לגרסה של הוואן הרבה ביקורות אז הממוצע גבוה יותר בכמה נקודות זה תמיד ככה לרוב שיש הבדלים בציונים בין הגרסה עם כל הביקורות לגרסאות עם הפחות, אה והוא ירד לאיזור הצהוב ולממוצע 74, איזו נפילה.
&nbsp
ואני זורם על שוטר טוב אבל תמיד מעדיף שישלב גם הרפתקאות כי משעממים אותי משחקים עם אקשן בלתי פוסק וגלי אויבים לא משנה עד כמה טובים (כמו דום), בכל אופן סומך על סוני בעיניים עצומות כמעט.

אה וואלה לא לקחתי בחשבון את מספר הביקורות לONE חחח :)

באמת נראה לי שיותר קל לעשות עולמות פתוחים כאלה כמו שאמרת לא רק בגלל הכוח הנוסף של הPS4 וההשקעה של סוני אלא גם בגלל שהמעבד של הPS4
עם כמה שהוא חלשלוש ונוטבוק הרבה יותר קל לעבוד איתו מאשר מעבד הסל של הPS3.

ואני מניח שאפילו אם סוני רצו לדחוף עולם פתוח בדור הקודם זה לא היה קל באמת עם המעבד ההוא.

הוכח אפילו שמבחינת כוח העיבוד אין הבדל גדול בין המעבד של הPS3 והפס4.
אבל הפשטות עושה את כל ההבדל.

ללא ספק בלי מארק סרני כנראה שלא היינו נהנהים מכל הטוב הזה :)

אבל שוב, גם מייק יכולה לעשות בדיוק מה שסוני עושה והיא לא עושה את זה.

הכעס הכל כך גדול שלי על מייק הוא שבשבילם לממן אקסקלוסיבים רצינים
זה כמו שאני ואתה נחליט לקנות קרטיבים במכולת והם לא עושים את זה.

דווקא מסוני אתה מצפה להתקמצן כי יש להם פחות לבזבז לעומת מיייק
ומייק יכולה לשרוד אינסוף כשלונות כמו הONE בלי שזה יזיז לה פיננסית.

אז מה פאקינג הבעיה שלהם.

טריילר חייזרי לPrey

טריילר שמסביר לנו קצת על ההתנהגות של החייזרים השונים במשחק.
הרבה אנשים אומרים שזה נראה גנרי פצצות, ואני לא מבין מה הם רוצים.

לדעתי? זה יהיה אחד המשחקים הגדולים של השנה.

מה דעתכם?
אני קונה בהשקה כמובן או ימים ספורים אחריה.
יוצא במאי.

כל כך נראה היורש של dead space.

evilplate

New member
נראה טוב לז׳אנר שלו

כבר דיברנו על זה שדווקא בכל מה שלא שקשור ל RPG שלה בת׳סדה מפציצה בדור הזה, אני צופה שגם זה יהיה כותר איכותי שלהם, מה שכן אותי אישית לא מושך לשחק שוטר כל כך, למרות שזה לא דום או וולפנשטיין אבל עדיין.

ויש לי הרגשה שתקבל את שניהם :)

במשחק הזה. כאילו, זה נראה לי כמו משחק נדיר, אני רק מקווה שהמבקרים לא יתנקמו במשחק הזה, בגלל Prey 2 ההוא שבוטל (אנשים צריכים להניח למשחק ההוא ודי, זה נגמר)

למעלה