Days gone יוצא ב22 לאוגוסט השנה?

מישהו 2

New member
זאת לא באמת הסיבה + כמה מילים על Neir

אני בתקופה בחיים של לימודי תואר, ואני לומד רחוק מאוד מהבית, החלטתי להשאיר את כל הקונסולות שלי מאחוריי, כי אני לא יודע איך הייתי עומד בפיתויים. (המחשב דווקא נמצא איתי)

עכשיו, לא כל סופ"ש אני באמת חוזר הביתה , וגם באלה שאני כן חוזר אני בדר"כ צריך לנצל את הזמן כדי להשלים פערים מהשבוע... life is hard

אבל זהו, פסח הגיע ויש לי כמעט שבועיים חופשיים ... ללא ספק זה זמן מתאים.

לגבי ניר, כן יצא לי לשחק קצת יותר. שמתי לב שבאמת יש טיפה אישיו של ירידות FPS ב- cutscenes של המשחק. זה בעיקר איך שהסצנה מתחילה ואז משתפר. אבל המשחק עצמו רץ חלק ואני מאוד נהנה ממנו , משחק מסוג שבאמת היה חסר לי כבר די הרבה זמן.
משהו כזה שאתה פשוט פותח ובלי חשיבה מאומצת יותר מידי, האק & סלאש שעשוי טוב ומחסל מפלצות באנימציות שמשחקי DMC יכולים קצת ללמוד מהם. פשוט תענוג לראות איך הנשקים עפים באוויר, המשחק מצליח להעביר בך תחושה שאתה אף פעם לא רואה בידיוק את אותו הקומבו , את אותם ההרבצות , תמיד מגוון בעיניים.
כמו בדמו שהיה, לעיתים קרובות זוויות המצלמה משתנות ומקבלים כל מיני משחקי ארקייד כאלה שכל אחד מהם באמת כיפי ומיוחד בדרכו שלו.
לא קרה לי שאני מגיע לקטע כזה ואני מתבאס "אוף, עוד פעם הקטע שזה עובר למבט דו-מימד" או מה שזה לא יהיה כי זה הכול טוב ושומר על גיוון.

גם הסצנות מעבר עצמן מגניבות ומטורפות כמו שרק יפנים יודעים לעשות בסדרות אנימה שלהם, מזכיר לי קצת את ריידן מ- MGS, רק שזה כאילו כל המשחק מלא בסצנות רק שלו.

תוך כדי משחק אתה עלול להתקל בגופות של שחקנים אחרים ולהחיות אותם כדי שיעזרו לך בקרב שזה די מגניב ומיוחד ומזכיר את משחקי dark souls, בלאדבורן גם.

משהו שחשוב לי להגיד על המשחק - התחלתי אותו ברמה HARD. ואין שמירה אוטומטית במשחק. צריך להגיע לנקודות השמירה (כמו ב- dark souls) של המשחק.
נהרגתי איזה 3-4 פעמים בהתחלה. המשחק לא כותב בידיוק שנכשלת אלא מריץ איזה סצנת סיום של כשלון ואז שם את הקרדיטס של הסיום משחק על מהירות X100 בערך חח...
יש גם רמה הארדקור שבה מספיק שפוגעים בך פעם אחת כדי למות. המשחק כותב לך בעצמו שזאת רמה למשוגעים בלבד.
קיצר, למי שרוצה חוויה נורמלית במשחק צריך לבחור Normal.

בסוויץ לא נגעתי , כי אני יודע שכל מה שיש לי זה זלדה, ואני יודע כמה פאקינג אין לי באמת זמן לשחק כמו שצריך במשחק בסדר גודל שכזה... אבל אני צריך לבדוק שהכול עובד

בדמו של nier חצי מהזמן המסך שלי היה אפור על Hard

או איזה צבע שזה לא היה בגלל שכל הזמן עמדתי למות.היה משהו מזוכיסטי בזה קצת האמת ואתה באמת תוהה אם המפתחים באמת שיחקו ברמת הקושי הזו.

אבל נהנהתי ואני כנראה אשחק על הארד (מקסימום נחליף :)

גם את העלילה אהבת חוץ מכל הטירוף היפני?
בעיקרון אהבתי את הרשמים, די מאשר לי את מה שאהבתי בדמו.

אבל איך העלילה זה משהו שהיה נראה זבלוני ביותר בדמו ובכל זאת לא ראיתי ביקורת שלא משבחת את העלילה על הנושאים העמוקים שהיא מעלה, על אלגוריות מתוחכמות והמון סאבטקסט וכל זה, מה דעתך?

בנוגע לקטע עם העזיבה של הבית ותואר.

שמע אני יכול להזדהות רק בגלל שבקרוב אני אצטרך לעבור מכאן בעצמי לכמה זמן
(לא יודע לכמה זמן)

אבל למה אתה לא לוקח את הקונסולות שלך? אין מצב שאני לא לוקח את הפס4.

לא יודע אם יהיה לי אינטרנט בשבועות הראשונים שם אבל אני לא צריך אינטרנט בשביל סינגל פלייר :)

ונגיד שאתה לא רוצה לקחת את הפס4 מכל מיני סיבות, לפחות קח את הסוויץ הוא מושלם לזה.וברור שאין לך זמן לזלדה סבבה, אבל תקנה החודש מריו קארט 8, אתה חייב. זה יתאים לך ללוז.

קרנפול

New member
יש לי הסבר על נפילות הfps

המשחק נעול על 60 fps חוץ cutscenes שנעול על 30 fps

ג'ק ודקסטר חוזרים לPS4

יאי אמנם ג'ק ודקסטר 2 ו3 הם סתם משחקים לחסרי חיים, אבל ג'ק ודקסטר 1 הוא אחד ממשחקי הפלטפורמה הכי טובים אי פעם ולדעתי לא רואה ממטר את מריו 64.

(ואחרי הוידוי הזה אני הולך להיעלם כדי שלא יהרגו אותי או משהו)

אני פאקינג אוהב את ג'ק 1.
אין על המשחק הזה ואני הולך לחרוש על האמא של ג'ק ודקסטר.(1)
סורי קראש, אתה לא מקבל את הכסף שלי השנה.

חבל שעם ג'ק ודקסטר 2 ו3 אתה ממש יכול להרגיש שלא היה בזין של נוטי דוג
כבר לעשות פלטפורמה והם ממש רצו לעשות משחקים אחרים, כי אין קשר בין הגאונות של 1 להמשכים.
http://blog.us.playstation.com/2017/04/03/jak-and-daxter-ps2-classics-coming-to-ps4-later-this-year/

evilplate

New member
לא שיחקתי בסדרה הזו

הסדרה היחידה של נוטי דוג שלא ניסיתי, בדור הפס2 לא הייתי כל כך בעניין של פלטפורמרים עוד, היו כל כך הרבה ז׳אנרים שאהבתי שעשו קפיצת מדרגה אסטרונומית עם הדור הבא שלא עניין אותי פלטפורמר שלא נראה הרבה יותר מעניין ממה שהלך על ה N64 דור לפני מבחינת גיימפליי, אפילו על הפס2 עצמו ראצ׳ט נראה הרבה יותר מעניין ומושך מזה.

כן,הכל ליד GTA3 היה נראה ענתיקה.

איזו תקופה מטורפת זו היתה אני זוכר עדיין שGTA3 תפס את כולם בסערה.
היה לך ג'ק ודקסטר ומלא משחקים טובים אחרים וMGS 2 שעשה קפיצת מדרגה

אסטרונומית לסדרה שלו ולזאנ'ר שלו ואני זוכר בסרטוני גיימפלי איך שהAI היה נראה לי חכם מאוד עם איך שהם מחפשים אותך, הרגיש לי קפיצת מדרגה מהמעט ששיחקתי בMGS1.

ובכל זאת ברגע שGTA3 הגיע אני זוכר שכולם דיברו על זה, הציגו אותו בכל תוכניות הטלווזיה בארץ שנתנו מקום למשחקים ומחשבים (זומביט או משהו? איך קראו לזה)

כולם רצו את זה וניסו להריץ אותו על כרטיסי המסך הוודו הישנים שלהם כולם רצו PS2 או לפחות להשיג פיראטית.

אני זוכר שבזמנו כל כך התלהבתי ממנו וזה המשחק שהכי רציתי יותר מהכל
אז ברור לי למה ג'ק ודקסטר נדחקו לפינה.

אני אישית הייתי משוגע עליהם כי אף פעם לא נרפאתי מהחיידק הזה של משחקי פלטפורמה, אבל הם היו כלום לעומת GTA3 בשבילי באותה התקופה.

evilplate

New member
נכון גם GTA3 וגם ז׳אנרים אחרים שהתלהבו מהם

כמו DMC ו GOW, כמו שציינת גם קפיצה ענקית לסדרות קודמות כמו MGS2, גם בכלל כל הקולנועיות שהתווספה להכל, זה באמת הדור שהגראפיקה התחילה להיות מספיק ריאליסטית ויפה (לדעתי אף קפיצת דור לא תרגיש עוד מטורפת כמו הקפיצה של הדרימקסט/פס2/קיוב ובוקס) אז מפתחות עפו על זה, כל ז׳אנר כמעט הרוויח מזה כולל משחקי אימה כמו סיילנט היל ורזי, לא מזיק גם שהיתה איכות מטורפת בנוסף להכל והמון קלאסיקות ובין המשחקים הכי חשובים שהגדירו ז׳אנרים שלמים יצאו באותו הדור.
&nbsp
בקיצור לא מפתיע שנוטי דוג לא הכי בלטה באותו הדור עם זה שהלכה על הפלטפורמר הזה שלא באמת מוסיף הרבה על מה שהיה בז׳אנר, וגם בתחום הזה זוכרים יותר את ראצ׳ט מאשר ג׳ק מאותו הדור.

צודק, זו הסיבה שנינטנדו הרגישה נוח עם הגרפיקה של הWII.

לנו זה נראה מעשה טירוף, אבל מיאמוטו ואיווטה אמרו ב2004 שמבחינתם
הגרפיקה של הקיוב טובה מספיק והם המשיכו להגיד את זה גם ביציאת הWII.

אמנם אותנו זו לא גרפיקה שסיפקה כמובן (בלשון המעטה) אבל הקפיצה ההיא היא ללא ספק הגדולה מכולם ונינטנדו זיהו נכון שהגרפיקה של דור הקיוב, היא הגרפיקה שבה משחקים נראו מספיק טוב כדי שאנשים מהמיינסטרים התלהבו מהם.

בוא נגיד שאם נינטנדו היתה איכשהו בצעד מטורף חוזרת עם הWII לגרפיקת
נינטנדו 64, אז שום שלט תנועה שבעולם לא היה גורם לה למכור כמו שהיא מכרה.

קפיצה טכנולוגית שבאמת מעולם לא היתה ולא תהיה כמותה.

אולי הVR יכל להיות משהו דומה, אבל לדעתי העין שלנו לא בנויה למשחקי הארדקור ממושכים בVR, תוך כמה זמן אנשים מקבלים כאב ראש ובעיות.
קשה לי להאמין שיום אחד הVR יהפוך למשל לשיטת המשחק השולטת.

evilplate

New member
נכון מאוד

ואני לא רואה את החשיבה של נינטנדו בהכרח כ״הקז׳ואלס יתלהבו מהגראפיקה״ אלא יותר כהגראפיקה החל מדור הדרימקאסט כבר מספיק מודרנית, יפה ונעימה לעין ובשביל הקז׳ואלס זה לגמרי יספיק :)

PlayGirl3

New member
לא מתה על הסדרה הזו

מבין כל הפלטפורמרים של סוני (ראצ'ט וקלאנק, סליי וכו') הם תמיד הרגישו לי פחות טובים. כמו כל משחק של נוטי דוג גם זה סוג של חיקוי. ספיירו עשה את זה לפניהם ויותר טוב לטעמי.

כן, אבל תנסי לשחק היום בספיירו לעומת ג'ק 1.

אני לא בטוח בכלל שתוכלי לסבול את השליטה/הגרפיקה שלו, כשהיינו ילדים היה לנו יותר קל למחול לו על כל הפאקים.

לעומת זאת ג'ק לטעמי שרד את מבחן הזמן ועוד בא עם גביעים בפס4 :)

אם היו עושים ריימיק לספיירו הייתי ממש רוצה את זה אבל הם לא עושים :(

בנוגע לנוטי דוג, אני מסכים שהמשחקים שלהם מרגישים חיקוי, בגלל זה הכל אצלם תלוי כמה אהבת את הדמויות והסיפור.

אני למשל מחבב Uncharted אבל לא משגוע על הסיפור שלו (חוץ מדרייק!!)
אז באמת UNcharted הרבה פחות עושה לי את זה.

מצד שני אני מכיר בזה שTLOU חיקוי אבל אני ממש אוהב את אלי ואת כל מה שהם עשו עם הסיפור במיוחד הסוף,ובכלל המשחק הקסים אותי כמו שאת יודעת.

הכול תלוי אצלם לפי דעתי כמה אתה אוהב את הדמויות כי בזה הם טובים ובזה הכוח האמיתי שלהם.

וזה נכון שהם חיקוי גם בג'ק ודקסטר אבל לפחות ייצא להם משחק פלטפורמה ברמה של נינטנדו, מחזיק מהם :)

PlayGirl3

New member
זאת לא השוואה הכי הוגנת

ספיירו הראשון יצא לPS1 ב1998, ברור שהשליטה בו לא טובה כמו ג'ק ודקסטר שיצא ישר לPS2.
רק ספיירו 4 או 6 (תלוי איך סופרים) יצאו לPS2 והוא לא נופלים מג'ק ודקסטר, רק שלא עשו לו רימייק.

את עושה לי חשק שהם ייצאו כפס2 קלאסיק לPS4

אף פעם לא ניסיתי אותם כי הם היו נראים לי גרועים כמו המשחק קראש של הפס2.
אנסה אותם, בכל מקרה ג'ק לא יכול להיות גרוע עד כדי כך עשית לו 100% חשבתי ששכחתי את זה ?

אבל כן הנקודה שלך תקפה כי לא יזיק לנוטי דוג להיות קצת יותר נועזים ומקוריים.

אפשר לשחק בדיסהונורד 2 בחינם בקונסולות בסוף השבוע הזה.

גרסת הדמו תתן לנו לשחק ב3 משימות מלאות מהמשחק המלא, גרסת ההדגמה הזו תהיה זמינה גם למחשב האישי.

לי אישית זה טוב, המשחק תמיד היה נראה לי נחמד, אבל ממש ממש דור קודם, ואני לא התחברתי לעולם שלו כמו לעולם העתידני של דאוס אקס כדי שזה יחפה לי על ההרגשה של דור קודם.

3 משימות זה נתח מכובד בהחלט מהמשחק ואם יש עוד על אנשים על הגדר כמוני
הדמו לפחות יתן לנו לבדוק אם המשחק מתאים לנו.

אם נרצה ההתקדמות תישמר איתנו גם במשחק המלא אם נרכוש אותו.

evilplate

New member
אוי מגניב

ברור שאנסה את זה, עוד משחק שקצת נפל בין הכיסאות כמו דאוס אקס כי לדעתי לא היה מספיק גדול כדי לצאת מול הגדולים בחגים למרות שנחשב מעולה ממש (בניגוד לדאוס שקצת אכזב ביחס לקודם), הוא היה צריך להיות משחק של אפריל כזה עכשיו.

כן אם הוא היה יוצא עכשיו הוא היה מקבל המון תשומת לב

אנשים עייפים מהעולמות הפתוחים, והמשחקים היפנים זה לא לכל אחד , אם הוא היה יוצא עכשיו הוא היה נראה ממש כמו לימונדה קרה ומרעננת ביום חם.
(החום עושה לי כנראה את הדימוים האלה)

אתה תהנה מההדגמה אני בטוח :) מקווה שיהיה לך חשק לספר על איך היה מתישהו :)

לפי כל מה שסיפרת עליו בעבר הבנתי שיש בו כל כך הרבה דרכים לעבור כל משימה ככה שגם אחרי ההדגמה הארוכה הזו יהיה לי מה לעשות בו.אם אקנה אותו.

evilplate

New member
כן כל הקטע של הסדרה זה חופש

ודמו של שלושה שלבים בסדרה הזו זה מאוד נדיב, כל שלב הוא סוג של עולם פתוח קטן שבו אפשר להסתובב חופשי, לחקור את הסביבה ויש מגוון דרכי גישה ושיטות להגיע ולהרוג את המטרה שלך, תנסה את הדמו גם אולי תאהב, למשחק יש ממוצע ממש טוב ורק בגלל שפישלו בתאריך יציאה וגם בשיווק אפשר לאמר (כמו דאוס אקס לא נתנו מספיק תחושה של דור הבא או של המשך משופר במיוחד) הוא כשל ככה לצערי.

אני אנסה אותו בהחלט, הוא פשוט עושה לי חשק מטורף לדאוס אקס

זה מזכיר לי את כל מה שאני אוהב בדאוס אקס. ואני נזכר שיש לי את MD כאן.
הייתי מת להתחיל את דאוס אקס אחרי פרסונה 5 אבל אני חייב להגיע להוריזון אחרי זה.

שאלה יהיו הצרות שלנו אחי יותר מדי משחקים טובים חחחח.
לא כל כך הבנתי אם הדמו יהיה רק בסופש הזה או לתמיד אם זה לתמיד אני אחרוש לו על הצורה.
אנשים אומרים שהמשימה הראשונה היא די משימת תדרוך שכזו שמלמדת אותך לשחק אבל ששני האחרות ענקיות ברמה שלא סופרת את הקודם בהיקף.

Nier מוכר מעל מיליון.

מדובר בשילוב של עותקים פיזים שנמכרו לחנויות ביחד עם מכירות דיגיטליות בPSN/סטים. וכל זה ב3 שבועות פחות או יותר.

זה מה שהיה ליוצר המשחק להגיד
Thank you so.......so much. I can't describe by my poor English. But thank you. (;_;)

:) מדובר באחד היוצרים בסקוור שראה הכי פחות הצלחה מכולם כי הוא תמיד קיבל צוותי פיתוח סוג ז' ותקציב מעפן.

מדובר בבן אדם צנוע שאתם בטח זוכרים שהוא עלה לבמה של E3 באיזו מסכה מלחיצה כזו כי הוא לא רוצה שידעו איך הוא נראה.

אני מקווה מאוד שNIER זו התחלה של שיתופי פעולה בין סקוור לפלטיניום
החלום שלי הוא לא רק שפלטיניום תעשה טוב לIP שונים של סקוור, אלא שסקוור גם תתמוך בפרויקטים של קאמיה וכו' ושיהיה לו על מי לסמוך ולנו משחקים יפנים מעולים.

http://www.dualshockers.com/2017/04/04/nier-automata-shipments-digital-sales-surpass-one-million/

evilplate

New member
יפה שמח בשבילו ובשביל פלטניום

הצלחה מטורפת למשחק יחסית צנוע שכזה, כיף לראות משחק מז׳אנר כזה שנחשב לנישתי מצליח ככה, צריך לעודד כל הצלחה של יוזמה כזו שקצת מעודדת מפיצות להעז יותר מאשר לשחרר את הדבר הגנרי הפופולרי כביכול.

למעלה