Days gone יוצא ב22 לאוגוסט השנה?

וסקיירים גם מרגיש הרבה יותר חי מ

המכשף 3 :) כאילו עמית עם כל הכבוד למפתחי המכשף 3. שיחקת בסקיירים?

לכל npc יש סדר יום משלה דברים שהיא עושה בלי שום קשר אליך והגיוני שחצי מהם אף פעם לא תראה.

לדעתי כל הדיון שלך ושל איוול משקף שני השקפות שונות על משחקים.

אתה מסתכל על משחקים קצת כמו על רכבים (וזה בסדר גמור כמובן) בקטע הזה שברור לך שכל שנה הרכבים מתעלים על קודמם ומייתרים אותם.

ואיוול יותר מסתכל על משחקים כיצירת בידור כמו סרטים וספרים.

אין פה לדעתי נכוו ולא נכון כי יש הרבה צדק במה ששניכם אומרים.

משחקים מהטבע שלהם כטכנולוגיה שמסה לחקות את המציאות. באמת משתפרים בלי היכר מדור לדור.

כי החיקוי של המציאות הופך לאמין יותר כל דור.

אני אישית יותר מרגיש כמו איוול לגבי משחקים.

משתי סיבות.

1. אני חושב שהעלילות של המשחקים ישמרו על הערך שלהם. גם עוד 20 שנה אני אחשוב שיאקוזה שווה סיבוב בגלל הסיפור שלו.

2 לפעמים משחקים ישן עושה משהו מקורי שהחדשים לא עושים.

Tlg למשל הלך על ריעיון מקורי שהחיה הזו יש לה אופי משלה ורגשות ומצבי רוח.

ברור שעוד 30 שנה יוכלו לעשות משחק עם חיה הרבה יותר מתוחכמת שמרגישה יותר בחיים ויותר קרובה למציאות, אבל בהחלט יכול להיות מצב שלא יעשו משחק כזה עוד 30 שנה והקונספט ישאר יחודי לtlg והוא יהיה שווה סיבוב גם אז.

amithas190

New member
אין מצב שזה מה שאתם חושבים כנראה לא ראיתם את סקיירים

הרבה זמן ואתם לא זוכרים איך הוא בנוי . ועל זה בדיוק אני מדבר - לפני 7 שנים זה היה מספיק כדי לגרום לך להרגיש שאתה בעיר אמיתית - היום ממש לא .
תראו את הוידאו הזה מסקיירים מדקה 7 בערך - תת רמה ,אנשים עומדים ומסתכלים אחד על השני.
&nbsp
https://www.youtube.com/watch?v=nNMqM4uI_sQ
&nbsp
&nbsp
ומצד שני תראו את העיר בוויצ'ר 3 :
&nbsp
https://www.youtube.com/watch?v=gtChsONV-K8

בסקיירים בחרת משימה מתוסרטת.

ברור שאתה לא תראה את ההתנהגות של הNPC במשימת סטורי מוד שקובעת להם איך להתנהג.

תאמין לי שאניזוכר את סקיירים זה המשחק סינגל ששיחקתי בו הכי הרבה כל החיים שלי :) לא שוכחים משחק שבילית איתו כל כך הרבה זמן. 4 חודשים :)

אני לא חושב שתמצא הרבה אנשים שיסכימו איתך שהמכשף 3 מרגיש יותר חי מסקיירים.

גרפיקה טובה בהרבה משל סקיירים? בהחלט!
מערכת קרב טובה משל סקיירים? - בהחלט.
סייד קווסטים טובים יותר משל סקיירים? - בהחלט.
כתיבה יותר טובה משל סקיירים? BY FAR כי סקיירים לא אחיד בשיט.

עולם יותר נושם וחי משל סקיירים? אפילו לא בחלום.

זה ברור שלא תהנה מסקיירים בגלל הגרפיקה ואתה מחפש משחק דומה למכשף מבחינה עלילתית,אבל סקיירים לדעתי עדיין עושה כמה דברים יותר טוב מהמכשף.

אתה צריך לשחק פשוט את המכשף 1 על המחשב :) רוב הסיכוים שהPC שאתה כותב איתו יכול להריץ אותו:)

evilplate

New member
סיכמת את זה בול

משחקים זה לא רכבים ואומנם חלק מאבדים רלוונטיות כמו משחקים בסגנון גירס שהתבססו על גיימפליי שהיה אז מקורי יחסית והיום הוא מיושן וגנרי וגראפיקה שאז היתה פורצת דרך והיום מכוערת ועלילה שתמיד היתה אשפה, אז גירס באמת מקביל לאיזה פיאט פונטו מיושנת אבל יש משחקים שכן משתמרים טוב יותר גם מבחינת גראפיקה, גם בגיימפליי וגם בעלילה שלהם.
&nbsp
ואישית אני חושב שהחל מהדור הזה אפילו בלי קשר לסגנון אומנותי (רוב המשחקים הישנים שהשתמרו טוב גראפית הם לרוב עם אומנות מסויימת שנשארת יפה לתמיד) גם משחקים עם גראפיקה ריאליסטית יראו תמיד סבבה לפחות, לא רואה תסריט שעוד שלושים שנה אנצ׳רטד 4 פתאום יראה מכוער מבחינה גראפית, כן יכול להיות מיושן מבחינת גיימפליי אולי זה כן, אבל יש מצב שהערך העלילתי של הסדרה יחד עם מראה שעדיין יהיה סבבה יגרמו למשחק להרגיש רלוונטי גם בעתיד.
&nbsp
בטח שבדור הבא- שניים לפחות שעל זה היה הדיון של ההרצה לאחור :)

אני מסכים איתך. המראה של הדור הזה לא יכול להתכער.

אם דור הפס2. הוא הדור המקביל של המעבר מסרטים של שחור לבן לסרטים בצבע.

הדור הנוכחי הוא התופעה המקבילה לסרטי 3D (לא משקפי תלת מימד) 3D צעצוע של סיפור וכו'. שנראה טוב בקולנוע.

המפתחים בדור הזה לקחו באמת את כל מה שהם למדו על רזוולוצית HD
מהדור הקודם וליטשו הכל.

ולכל המשחקים כמעט, יש מראה פיקסרי שכזה שהוא מאוד נעים לעין.
אני מסתכל על הוריזון, ואני נזכר בכל הסרטים המושקעים של פיקסר.
(גם אם אני מעדיף ותמיד אעדיף סרטי 2D הם נעימים לעין)

הדור הזה הוא מין שילוב של "מראה של סרט פיקסר" ל"מראה של צילומי טבע"
כמו שגרילה קראו להוריזון.

לא כל המשחקים בדור הזה יפים באותו מידה,אבל אלה שבאמת שייכים לדור המשחקים האמיתים של הדור הזה, כולם חולקים איזשהו DNA משותף של המראה הזה

גם בעוד 20 שנה שיראו לי משחקי ONE/PS4 שלא שיחקתי בהם ולא הכרתי אני מאמין במאה אחוז שאוכל לשייך אותם לדור הזה לפי המראה האופיני הזה.

שבאמת נראה מצוין והולך להשתמר מעולה.

באופן כללי אני חושב שיש חוק בגיימינג, והחוק הזה הוא שתמיד הדור שמגיע אחרי מהפכה טכנולוגית משתמר ממש טוב.

כלומר, דור הPS2 השתמר הרבה יותר טוב מדור הPS1. ודור הפס1 זה מהפכת ה3D.

משחקי המגה דרייב והדור שלו נראים השתמרו כל כך יותר טוב מדור המגסון.
שדור המגסון זה בעיני רבים, הדור הראשון האמיתי של המשחקים המודרנים.

ולראיה סוניק מאניה וSF2 שנים ממשחקי הדגל של דור ה16bit עדיין מאוד נעימים לעין ואנשים מוכנים לשחק בהם בדור הנוכחי במראה המקורי כמעט ללא שינוי.

גם הדור הנוכחי, הוא דור של "אחרי מהפכה" מהפכת הHD.
אז הוא גם מציית לחוק הזה.

אבל הדור הזה באמת הולך לשבור את כל הדורות הקודמים בכמה שהמשחקים שלו הולכים להרגיש מודרנים ו"בבית" על קונסולות העתיד.
קלעת לגמרי.

evilplate

New member
נכון מאוד למרות שסוניק מאניה עבר איזשהי החלקה לא?

זה כאילו המשחק מדור המגה דרייב בגראפיקה אבל בסוג של גראפיקת רימאסטר ככה שאין פיקסלים בולטים לעין והתמונה נעימה וחלקה.
&nbsp
אבל העיקרון ברור ואתה צודק לגמרי, זה באמת כאילו הגיעו למצוי של גראפיקת HD עם הדור הזה, בדור הקודם היתה בעיה בלא מעט משחקים שאיכות התמונה היתה ממש צורמת לעין, זה היה כביכול HD (לפחות במובן הישן של HD READY של 720P) אבל הרבה משחקים היו עם AA רע או עם פגמים רבים אחרים, התמונה פשוט לא היתה נקייה מספיק וזה היה ברור די מהר במהלך הדור והגיע לשיא שליחי מבחינת איכות תמונה לקראת סופו עם משחקים כמו GTA 5 ו TLOU, תוסיף לזה גם טכניקות מכוערות שהוסיפו עם התקדמות הטכנולוגייה כמו שהכל היה בצבע חום ומלא ב BLOOM, זוכר את המראה הזה שהיה כל כך אופייני אז? גירס הראשון (וגם ההמשכים אז) שכולנו עפנו ממנו גראפית בזמנו בכלל חטא בזה, בגלל זה הוא מכוער היום במיוחד מעבר לזה שהתיישן טכנולוגית.
&nbsp
הדור הזה זה כאילו המפתחות התבגרו גם, חזרו לצבעים יפים, התמונה כבר מאוד נעימה וחלקה כמו שתיארת, אפשר להוסיף המון פרטים לתמונה פתאום כל יער זה יער עבות והכל נקי כמו ישבן של תינוק, לראות את אנצ׳רטד 4 זה כמעט כמו לראות סרטון אנימציה שזז, אין פגמים בכלל בתמונה זה ממש נקי ויפה, בגלל זה הוא ישתמר לנצח מבחינת הנעימות לעין, לדעתי זה הדור שמסמל את המעבר הזה שכבר הרבה משחקים ממנו יראו ממש סבבה לתמיד, לכן חסר לסוני אם הם מעיזים לא לתת תמיכה לאחור אני מתכנן עוד להשלים משחקים מהדור הזה על הפס5 :)

חוץ מHD ו60FPS יציב? לדעתי כלום תראה את זה למשל.

עשו מודיפקציה לסוניק 1 על המגה דרייב כדי שיראה כמו סוניק מאניה, הוא די מריץ את זה יפה.
https://www.youtube.com/watch?v=4jYh622dBsY
ההבדל כמובן הוא בHD שהמגה דרייב לא מסוגל (אבל בטח כן עם מודפיקציה לחומרה) וגם סוניק אמנם היה 60FPS רוב הזמן על המגה דרייב אבל היו פה ושם

frame drops שסוניק מאניה מונע לחלוטין.ואפשר לראות מן הסתם את שהמגה דרייב מריץ את גרסת המאניה הזו עם ירידות פריים רייט.

חחחח אחי אל תשכח שיש כאן בחור אחד בפורום שמאוהב בדור הקודם ויגן על אפקט הBloom עד חורמה, כן? הוא נראה לי הבן אדם היחיד על כדור הארץ שעד יומו האחרון יגן על הדור הקודם כדור היפה ביותר של הקונסולות.

אז לדור הקודם יש איזה שניים שלושה מעריצים הזויים חחחח.

כן, התמונה החלקה הממש יפה הזו, אתה יכול להרגיש שאפקט הBloom היה ניסיון מלאכותי להשיג את אותו "ניקיון" וברק, ניסו שהכל יצעק HD, אבל בדור הזה השילוב של הקפיצה הטכנולוגית והמפתחות שסוף סוף הבינו מה הדרך הנכונה

לעבד תמונה ולהפוך אותה לנעימה באמת לעין ברזולציות האלה, הביא מראה
שגרם לדור הקודם להיראות בוסרי לגמרי.

אני מסתכל על מאס אפקט 1 למשל, ואני לא מבין איך עפתי מהסקופ והגרפיקה שלו כאילו זה העתיד חחחח.

ברור שאני גם לא מבין איך עפנו מגירס.

אם יש דבר אחד שמפריע לי בUncharted 4 ונגיד גם יאקוזה 6, זה איך
קיריו וניתן דרייק נראים כל כך טוב בגילם! זה לא פייר, ניתן די מבוגר ונראה כזה בייבי פייס.

וקיריו מתקרב לחמישים ביאקוזה 6 ונראה יותר טוב מכל אחד בשיא שלו.

אבל חוץ מתלונות כאלה, על שלמות לא הגיונית של הדמויות אין לי תלונות כלל מהדור הזה.

זו הסיבה שאני מת לראות לארה קרופט שבאמת שייכת לדור הזה גרפית :)

amithas190

New member
זו בדיוק הנקודה שלי. מאס אפקט 1 גרם לך להרגיש בחלל בזמנו

והיום כשהתרגלת לגרפיקה פי10 יותר טובה ולעולמות מורכבים וחיים בהרבה- אי אפשר לחזור אחורה ובאמת להרגיש בחלל עם מאס אפקט 1.
&nbsp
אבל לא משנה ,נאלץ להסכים שלא להסכים.

כן, אבל מאס אפקט לא היה משחק טוב מראש.

זה משחק שכל כך איכזב אותי. מה עם המכשף 3 מה אתה רוצה להגיד לי שעוד 12 שנה תחשוב שהוא פתאום "משחק על הפנים" בגלל איך שהגרפיקה שלו תראה לך? ומה עם הסייד קווסטים המעולים שלו, אתה לא תמליץ עליהם לאנשים גם אז?

אצלך, ברגע שיש פיזיקה יותר טובה והעולם החדש אמין יותר, המשחקים הישנים בטלים, אני יותר ממבין מאיפה זה בא לך.

אבל כן כנראה שלא נסכים כי לדעתי יש עוד דברים חוץ מגיימפלי וגרפיקה אמינים יותר שעושים את המשחק :)

amithas190

New member
קח את half life 1 . משחק אדיר

אי אפשר להמליץ לאף אחד לשחק בו היום. אין מה לעשות ,מי שלא שיחק בזמנו הפסיד-היום הוא לא יצליח להתחבר לעלילה עם אנשים שמדברים איתך והשפתיים לא זזות.או עם צינורות עגולים שהם בעצם משושים. וגם אז כולנו הרגשנו שזה הדבר האמיתי ושהגרפיקה מספיק אמיתית.

שמע זו באמת דוגמא ממש טובה אבל עדיין Half life 1.

עם כל הכבוד להלף לייף אחד ושהוא משחק מעלף והכל, הוא לצערנו יצא ב98 כל המשחקים בתקופתו נראים כמו חרא. ראית את זלדה OOT למשל? המשחק נראה נורא בדיוק באותה מידה. לקחת תקופה של ראשית ההתעסקות עם 3D :)

אתה באמת מאמין שהמכשף 3 והוריזון ואנצרטד 4 ואפילו דום יראו לך מגעיל כמוהם באותו זמן?

תסתכל אפילו על הלף לייף 2. עברו איזה 13 שנה מאז שהוא יצא, ואפילו יותר מאז שנחשף, אחרי 13 שנה אתה באמת יכול להגיד עליו שהוא נראה גועל נפש כמו הלף לייף 1? ושהוא התכער באותה מידה של זוועה?

אז תחשוב איך זה יהיה עם המכשף 3 ואנצרטד, עוד 13 אני ואיוול פשוט לא מצליחים להבין איך יהיה אפשר להגיע איתם למצב שאתה אומר "הם מכוערים"

הרי כל חוסר האנושיות שמפריעה לך כל כך בהלף לייף 1 כמו שפתיים שלא זזות לא קיימת במשחקים בדור הזה.
(עזבו את מאס אפקט החדש, בושה לדור ולמפתחים ולתעשיה שיצא דבר כזה)

אני יכול להבין את הלך החשיבה שלך.אתה טוען פשוט שעוד עשר שנים או קצת יותר המשחקים האלה יראו לנו כמו Half life 1.

אבל נראה לי שזה נכון לגבי חלק מהאנשים שמרגישים כמוך.

אני לא יכול להחליט לך איך תרגיש, כי יש אנשים גם שמאז המעבר לתלת מימד לא היו מסוגלים יותר בחיים שלהם לשחק במריו דו מימדי או בריימן, אז אתה כנראה

מהאנשים שמתי שמשחקים מציעים להם יותר ראליזם ופיזיקה משכנעת יותר
ואשליה טובה יותר של המציאות, אז האשליה של המשחקים הישנים נשברת לך.

אני לא יכול להתווכח עם זה כי זה עניין סובייקטיבי.

מה שאני יכול להבטיח לך זה שיהיו לא מעט משחקים שאולי אתה אישית לא תוכל לחזור אליהם, כי הם יראו לך פרה היסטוריה טכנולוגים, אבל אני מבטיח לך
שאתה תוכל לחזור אליהם יותר בקלות ממה שהיה לך עם GOW3 לפחות :)

או שלכל הפחות תראה הרבה יותר אנשים שמסוגלים לחזור אליהם :)

אתה לא יכול להנות עדיין מGTA5 נגיד?

או דארק סולס 3 ? שהוא לא כזה שונה גרפית מהקודמים?
לדעתי, עצם המחשבה שיהיו לנו מאות משחקים במשך השנים שזמינים בכל רגע, זה מאוד מושך.

Yooka-Laylee וRain World נקטלים בהשקה שלהם.

שני משחקים שרציתי לקנות בהשקה שלהם נקטלו לחלוטין. מצד אחד חסכתי כסף
מצד שני מבאס רצח.

Yoka מגיע מהכשרונות הגדולים מRare והיה אמור להחזיר אותנו לימים
של פלטפורמה מדהימה, זה לא קרה רוב המבקרים אומרים שקטעי הפלטפורמה הם הכי גרועים במשחק אתם מבינים כמה זה רע למשחק כזה.

רוב המבקרים גם קוטלים את המשחק כמשחק שתקוע בדור הN64/PS1.

הלב רוצה להאמין שאלה מבקרים אכזריים שעושים עוול למשחק נהדר.

אבל מאז ששמעתי שהמשחק משתמש במנוע יונטי היו לי חשדות שהמשחק יהיה בינוני :(

כאילו המנוע הזה בקושי מצליח להריץ firewatch איך הוא אמור להתמודד עם פלטפורמר 3D.

ואני מבין שהמפתחים בחרו אותו כי הוא זול, אבל יצא משחק חרא בגלל זה.

המשחק השני זה Rain world שיושב על ממוצע 55.

זה משחק שאני ואיוול התלהבנו ממנו (לפחות מהטריילר)

וזה היה גם המשחק הכי מצופה של יוצר TLG/שדו/ICO מעניין איך הוא הגיב לביקורות האלה.

גם כאן המשחק נקטל ונפל על שליטה מעפנה בקטעי הפלטפורמה בעיקר, קושי שהופך את המשחק למשעמם, ובכללי משחק שנראה מצוין אבל ממש לא.

אוף.

evilplate

New member
חבל מאוד

עצוב לי גם על Yooka Laylee כי באמת היה נראה שהמפתחים באים ממקום טוב ואוהב לז׳אנר ורציתי שילך להם טוב, חבל אבל לפחות במקרה שלהם הם כבר קיבלו את הכסף מראש ככה שלפשוט רגל הם לא אבל כן נפגע המוניטין והאמון וקיוויתי אחרת בשבילם :(

אני חושב שהבאסה כאן היא שזה לא ז'אנר שאינדים יכולים להחיות.

והמשחק הזה היה כאפה מצלצלת לאנשים כמוני שחיו בסרט שזה יכול לקרות.

בשביל פלטפורמר טוב צריך מנוע 3D טוב שהפיזיקה שלו מרגישה כייפית ואדירה
לא איזה unity שמשחקים כמו firewatch והריימיק של Oddworld מקרטעים עליו.

רוב המשחקים שרצים על המנוע הזה הם משחקי מובייל ואלה שלא לרוב משחקי זבל כמו Recore.

גם לי כואב הלב עליהם כי בטח הם עשו את המקסימום שאפשר עם המנוע המחורבן הזה ובלי לדרוש הרים של כסף מהמעריצים בקיקסטארטר.

אבל לצערי, עד שאני לא אשמע שיש מאחורי הפרויקט הבא שלהם מפיצה
גדולה שיכולה לתת להם את הכלים הכי טובים, אני אצפה לעוד כשלונות שכאלה.

אלא אם כן הם יירדו מהעץ ויעשו משחקים בהיקף של 2D.

מזל שחיכיתי לביקורות אחי ולא עשיתי פריאורדר כמו שתכננתי,אין החזרות כסף בPSN הזה!

evilplate

New member
אף פעם אל תעשה פריאורדר

הבונוסים אף פעם לא כאלו שווים את זה, תמיד עדיף לחכות לביקורות, מילא היתה הנחה של 5-10 דולר בהזמנות מוקדמות הייתי זורם אבל באמת שזה לא שווה את זה ואין ממש יתרון מובהק חוץ מהרגשה פסיכולוגית מסויימת של התרגשות שכאילו כבר רכשת את המשחק שזו די שטות לטעמי.

Little Nightmares הזדהב.

יוצא ב28 באפריל. יש זמן :)
הדרך הכי טובה שלי לתאר את מה שהמשחק מעביר בי הוא "לימבו עם קצת תבלין של מיקאמי, מרגיש משחק אימה.

אני רוצה להתלהב ממנו אבל אחרי שתי האכזבות הקשות מהידיעה הקודמת.
אני שומר על ציפיות אולטרא נמוכות.

evilplate

New member
מרפרוף מהיר בסרטון נראה מבטיח

גם יפה מאוד ויזואלית, לא הכי מתחבר לעיצוב של הדמות הראשית, אבל יש פוטנציאל.

למעלה