chrono היחיד
New member
וסקיירים גם מרגיש הרבה יותר חי מ
המכשף 3 כאילו עמית עם כל הכבוד למפתחי המכשף 3. שיחקת בסקיירים?
לכל npc יש סדר יום משלה דברים שהיא עושה בלי שום קשר אליך והגיוני שחצי מהם אף פעם לא תראה.
לדעתי כל הדיון שלך ושל איוול משקף שני השקפות שונות על משחקים.
אתה מסתכל על משחקים קצת כמו על רכבים (וזה בסדר גמור כמובן) בקטע הזה שברור לך שכל שנה הרכבים מתעלים על קודמם ומייתרים אותם.
ואיוול יותר מסתכל על משחקים כיצירת בידור כמו סרטים וספרים.
אין פה לדעתי נכוו ולא נכון כי יש הרבה צדק במה ששניכם אומרים.
משחקים מהטבע שלהם כטכנולוגיה שמסה לחקות את המציאות. באמת משתפרים בלי היכר מדור לדור.
כי החיקוי של המציאות הופך לאמין יותר כל דור.
אני אישית יותר מרגיש כמו איוול לגבי משחקים.
משתי סיבות.
1. אני חושב שהעלילות של המשחקים ישמרו על הערך שלהם. גם עוד 20 שנה אני אחשוב שיאקוזה שווה סיבוב בגלל הסיפור שלו.
2 לפעמים משחקים ישן עושה משהו מקורי שהחדשים לא עושים.
Tlg למשל הלך על ריעיון מקורי שהחיה הזו יש לה אופי משלה ורגשות ומצבי רוח.
ברור שעוד 30 שנה יוכלו לעשות משחק עם חיה הרבה יותר מתוחכמת שמרגישה יותר בחיים ויותר קרובה למציאות, אבל בהחלט יכול להיות מצב שלא יעשו משחק כזה עוד 30 שנה והקונספט ישאר יחודי לtlg והוא יהיה שווה סיבוב גם אז.
המכשף 3 כאילו עמית עם כל הכבוד למפתחי המכשף 3. שיחקת בסקיירים?
לכל npc יש סדר יום משלה דברים שהיא עושה בלי שום קשר אליך והגיוני שחצי מהם אף פעם לא תראה.
לדעתי כל הדיון שלך ושל איוול משקף שני השקפות שונות על משחקים.
אתה מסתכל על משחקים קצת כמו על רכבים (וזה בסדר גמור כמובן) בקטע הזה שברור לך שכל שנה הרכבים מתעלים על קודמם ומייתרים אותם.
ואיוול יותר מסתכל על משחקים כיצירת בידור כמו סרטים וספרים.
אין פה לדעתי נכוו ולא נכון כי יש הרבה צדק במה ששניכם אומרים.
משחקים מהטבע שלהם כטכנולוגיה שמסה לחקות את המציאות. באמת משתפרים בלי היכר מדור לדור.
כי החיקוי של המציאות הופך לאמין יותר כל דור.
אני אישית יותר מרגיש כמו איוול לגבי משחקים.
משתי סיבות.
1. אני חושב שהעלילות של המשחקים ישמרו על הערך שלהם. גם עוד 20 שנה אני אחשוב שיאקוזה שווה סיבוב בגלל הסיפור שלו.
2 לפעמים משחקים ישן עושה משהו מקורי שהחדשים לא עושים.
Tlg למשל הלך על ריעיון מקורי שהחיה הזו יש לה אופי משלה ורגשות ומצבי רוח.
ברור שעוד 30 שנה יוכלו לעשות משחק עם חיה הרבה יותר מתוחכמת שמרגישה יותר בחיים ויותר קרובה למציאות, אבל בהחלט יכול להיות מצב שלא יעשו משחק כזה עוד 30 שנה והקונספט ישאר יחודי לtlg והוא יהיה שווה סיבוב גם אז.