Days gone יוצא ב22 לאוגוסט השנה?

המשחקים הכי נמכרים של מרץ באנגליה: גוסט והוריזון.

גוסט של יוביסופט כמובן.אותו משחק שהיפנים טוענים בתוקף שלא רואה ממטר את רוב המשחקים של 2017.

(ומי שתמיד חשב שהיפנים הם מוזרים קיבל עכשיו תחמושת חזקה מתמיד לטיעון שלו)

זה ממש מכובד להוריזון להיות צמוד יחסית עם משחק צד ג' גדול כזה שבמפתיע
זכה להצלחה גדולה בכל אזור על הגלובוס.

הוריזון גם ניצח את מאס אפקט וזלדה במכירות החודש.

איוול, אחרי ההצלחה של הוריזון וNier אתה עדיין מרגיש שבדור הזה אין התאמה
בין הביקורות למכירות?
http://www.gamesindustry.biz/articl...dlands-was-the-uks-best-selling-game-of-march

evilplate

New member
הוריזון?

אומנם היה עם קונספט קצת שונה אבל מבחינת גיימפליי הוא די אמור להיות הצלחה, RPG אקשן עולם פתוח כיפי וזורם ועם ביקורות טובות למה שלא יצליח?
&nbsp
Nier וגם Nioh אלו באמת הפתעות נעימות וכיף לראות הצלחות כאלו :)
&nbsp
כנראה שעבור משחקים צנועים יותר יחסית יש יותר חשיבות לביקורות מאשר הדברים שיוביסופט ואחרות משחררות שבאים עם תקציבי פרסום ענקיים ואמורים לשבות קהלים גדולים שלא ממש מתעניינים ומתעמקים במשחקים ובביקורות בכלליות ופשוט נתקלים בשלט פרסום ענקי של חיילים בפוזה קשוחה ורצים לחנות לקנות, אחרת איך תסביר את ההצלחה הגדולה של גוסט שכידוע הוא משחק די מעפן :)

כן. אפילו המשחק של דיוויד קייג' עדיף על הגוסט הזה למשל.

הDetroit ההוא. נשבע שאם אני אראה אותו בראש המצעד מנצח את הAAA התורן
של יובי/EA אני אשמח.אפילו לו יש יותר נשמה מהם בוא נגיד תאמת.

אתה זוכר שבE3 לפני התערוכה של סוני אמרת שהתחלת להרגיש שאתה כבר אולי לא מתלהב ממשחקים? ואז התערוכה של סוני הלהיבה אותך מחדש.

זה לא אתה או אני או כל מי שמרגיש ככה, זה המשחקי AAA חסרי הנשמה האלה בעיקר של יובי וEA
שפשוט מוציאים את החשק מהתחביב.

בגלל זה אני קצת מתבאס בשבילך שNier,persona 5 וכל המשחקים הצנועים שיצאו לאחרונה לא בשבילך,כי וואלה מגיע לך שגם לך יהיו משחקים טובים לשחק בהם.

כאילו יש לך את רזי7 שמחכה לך ואני בטוח שלמרות העיפות שלך מעולמות פתוחים הוריזון
כן יהיה בשבילך משחק עולם פתוח יוצא מן הכלל שאתה נהנה ממנו.

בתור אחד שהתלהב מהפיזיקה של החול באנצרטד 4 אתה תהנה לבדוק את העולם של הוריזון ובGAF אני שומע יותר ויותר שהעלילה טובה למדי.

כששיחקתי ביאקוזה 0 הרבה פעמים חשבתי שבטח תחבב את זה שהמשחק מתרחש בשכונה קטנה ודחוסה שיותר מזכירה את הHUB בדאוס אקס והיא מלאה במייניגימס של סנוקר, סייד קווסטים ושתאהב את זה שהמשחק לא מכריח אותך

באמת לעשות שום פעילות צדדית ואפשר פשוט לעשות ריצה על הסיפור ולהנות באותה מידה.למשל לא נגעתי בכל ה47 שעות שלי בסנוקר או באולינג או אלוהים יודע איזה עוד פעילויות צדדיות היו בו אבל כן שמעתי על אנשים ששרפו על זה

20-30 שעות ויש עוד פעילויות כאלה ששואבות המון זמן אבל הן ממש לא חובה
nioh לא בשבילי אבל גם אני שמח שהוא מצליח.

אם היה ליאקוזה 0 הפקה נורמלית מבחינה תקצבית בעצמי כבר הייתי דואג להשאיל לך עותק.

evilplate

New member
אל תצטער בשבילי גבר

יש לי מספיק משחקים לשחק עד סוף הדור בערך תאמין לי :)
&nbsp
הוריזון לבד יכול לשרוף לי עשרות שעות, ישגם רזי וראצ׳ט ודיסהונורד 2 ואינסייד והמון משחקים אחרים שפספסתי , באמת שאין תלונות.
&nbsp
אני שמח שיפן חזרה בשנה הזו ושהמשחקים הנישתיים האלו מצליחים, אם לא ראית גם פרסונה 5 מוכר בטירוף והם כבר שלחו מיליון וחצי יחידות שזה מעולה ברמות למשחק כזה, כשמשחקים כאלו מצליחים גםם אם ספציפית הם לא בשבילי זה מעודד עוד מפיצות לקחת סיכונים מה שיוצר עוד משחקים יותר נועזים שבסופו של דבר בטוח יהיו מביניהם גם כמה בשבילי :)
&nbsp
לכן אני מעודד מכל הצלחה שהיא לא הדברים שציינת שמוציאים את החשק מהתחביב כמו משחקי יוביסופט וחלק ממשחקי EA וכו׳
&nbsp
ואחי הסיכוי שמשחק כמו דטרויט ימכור יותר ממשחק יובי גדול מקביל לסיכוי שהמריו הבא יצא בלעדית לסקורפיו P:

כן, פרסונה 5 מכר ממש טוב.

פרסונה 3 ו4 יצאו לפס2 אחרי שדור הפס3 כבר תפס תאוצה ממש חזקה אז הרבה אנשים או שפספסו אותם או שלא היה להם כוח לפס2.

הפעם זה שיש למשחק השקה על הפס4 נותן לו את כל ההצלחה והפוש שהוא ראוי לה.

כן אני בטוח שיהיו כמה משחקים כאלה בשבילך, יאקוזה 6 בפרט אחרי הבוסט הגרפי הרציני שלו ואולי גם nier, זה נכון שיש בו המון fetch quest פיילרי אבל אף אחד לא מכריח אותנו לעשות אותם ואנחנו יכולים לשחק את זה כמשחק לינארי עם עלילה.

evilplate

New member
גם ליאקוזה 0 אני אשמח לתת צ׳אנס בהזדמנות

עשית ממני כזו זונה גראפית, כאילו אני קצת אבל לא עד כדי כך שלא אסכים לשחק במשהו שפחות מהטופ :)
&nbsp
גראפיקת פס3 ב full HD ועוד שיפורים זה לא כזה נורא, כמו לשחק ברימאסטר של משחק פס3.
&nbsp
גם ל Nier אני אשמח לתת צ׳אנס כשיהיה זול במיוחד, רוצה לראות למה מתלהבים ככה מהסיפור ובכלל נראה משחק מיוחד ומרענן יחסית בז׳אנר.

חחחחח! שתרצה לנסות את יאקוזה 0 דבר איתי.

אני אשלח לך את העותק בדואר, מקסימום תשאיר אותו אצלך ואם תצליח למכור אותו שלח לי חצי.

אני די בטוח שתאהב אותו.

evilplate

New member
וואו תודה זה ממש יפה מצידך :)

אבל אין צורך אחי, זה לא שאני בתקופה יבשה ורקאשמח לשחק במשהו, עד שאגיע אליו אם בכלל הוא כבר ירד לסיילים של גרושים אז תשאיר לך אותו אולי תרצה פעם לעשות סיבוב נוסטלגיה או סתם למכור אותו.
&nbsp
אבל באמת שתודה על ההצעה :)

בכייף גבר. הסיבה שהצעתי לך היא...

שידעתי שאם הוא יהיה אצלך בבית יהיה יותר סיכוי שתגיע אליו מאשר בהנחה חחחח. ;)

הסכום שאני אעשה ממנו זה גרושים אין לי כוח אפילו לטרוח עבור סכום כזה חחח.

evilplate

New member
חח אתה יודע איך זה עובד אה

כל השטויות שקונים בסיילים ויכול להצטבר עד לפס8 :)
&nbsp
מן הסתם גם על הפס3 יש לי בקלוג שכבר לא אגיע אליו, וכן קיבלתי Ylod אבל גם בלעדי זה אין מצב שהייתי כבר חוזר.
&nbsp
אבל בכל זאת נחכה כבר לסייל, שילמת על זה מחיר מלא גם אם לא תמכור זה נחמד שיש את הקופסא בבית, עוד כמה שנים תתקל באריזה וזה יעלה לך נוסטלגיה זה אחד היתרונות בעותקים פיזיים :)

כמו שאמרנו בעבר, זה לא יקרה לנו יותר

אם הPS5 באמת יתמוך לאחור בכל הספריה של הפס4. :)
במקום שזה יוריד לי את החשק מהדור הבא זה רק עושה לי יותר חשק להשקיע בדור הזה ולעבור עם הספריה שלי לדורות הבאים.

(ואולי גם להוריש אותה לדורות הבאים חחח(

evilplate

New member
נכון חסר לסוני שלא יתמכו

זה באמת ישבור אותי מלהשקיע ככה בקונסולות, כשהייתי ילד וזה היה הכסף של ההורים אז פחות התרגשתי חחח אבל ראבאק אני השקעתי אלפי שקלים אין סיבה שהכל ילך לפח ברגע שקניתי את הדור הבא, אני אמור לקבל פרס על זה שקניתי פס5 ולקבל אם כבר שדרוגים לכל הספרייה של הפס4 שלי לא עונש על זה.

מאמין שזה תמיד היה החלום של סוני ומייק

לאפשר לנו גישה (טוב נו של מייק זה לא היה ואפשר להיות בטוחים לפי 2013)
אבל אפשר להיות בטוחים שסוני היתה בעד משהו כמו סטים וזה לא היה אפשרי טכנית בגלל ההבדלים העצומים בין קונסולה לקונסולה.

גם נינטנדו אף פעם לא תהיה בעד לתת גישה נצחית לספריה לכל הדורות כי מבחינתם זה מוריד את הערך והיוקרה של הIP שלהם (לך תבין את הראש שלהם)

תחשוב אחי, לשחק בכל הבקלוג ישר שהPS5 יוצא עם מלא שיפורים.
גם לאף חברת צד ג' לא אמור להיות אינטרס להתנגד זה נותן לכל המשחקים מכירות של חיי נצח (בערך)

evilplate

New member
מבחינת סוני לא יוצא לה משהו טוב מלאפשר את זה

תחשוב שזה מוריד מהערך של ה PS NOW, מהאפשרות למכור מחדש רימאסטרים של הדור הקודם ע״י חלק מהלקוחות שיש להם כבר את הגרסה האורגינלית, אפילו לחברות צד ג׳ תראה איך GTA5 נמכר בצורה פסיכית על הדור הבא, אם כל פס4 ואקס בוקס וואן היו יכולות להפעיל את גרסת הפס3 אז לא בטוח שהרבה אנשים היו קונים את המשחק שוב, לפחות לא באותה המאסה.
&nbsp
אז זאת שאלה טובה אם זה משתלם כלכלית אבל וואלה, לא בדיוק מעניין אותי זה צריך להיות שירות בסיסי לצרכן שהדברים שקנה בעבר ימשיכו לפעול תמיד.

יש בזה משהו, אבל קח נגיד את Red dead 2 כדוגמא.

רוקסטאר לא עשו לו רימאסטר והוא זמין בPS NOW כאילו גם משחקים כמוהו שהיה מוכר מליונים הם לא תמיד רוצים להשקיע כלכלית בפורט.

אם היתה תאימות לאחור מלאה עם הPS3 אז עכשיו הם לא היו צריכים לטרוח
ופשוט היו מקבלים ערימה של מזומנים.

כמו שאמרת לעמית, תמיד יהיו אנשים שגם ב2030 יתענינו במשחקי פס4 הם כבר נראים ממש טוב.

ומשחקים כמו GTA5 ימשיכו למכור טוב בכל מצב גם אם לחצי מהם
יהיה את הגרסה האורגינלית, תמיד יהיו כאלה שעדיין אין להם.

ורוקסטאר יכולה אם בא לה להוציא כל מיני DLC. נגיד קח את GTA6.

בוא נגיד שהוא יוצא בסוף הדור הזה ובמקום רימאסטר הוא זמין בתאימות לאחור לPS5, עדיין רוקסטאר יכולים בדור הPS5 להוציא לו DLC עלילתי מושקע ביותר. שמי שירצה אותו כמובן ישלם עליו כסף גם אם כבר יש לו אותו.

אם אני זוכר נכון אנחנו עדיין לא שמענו על הDLC העלילתי המסתורי של GTA5
והוא עדיין יכול לצוץ בדור הזה.

זה נכון שתאימות לאחור מורידה מהערך של הPSNOW אבל אחי אל תשכח
שהPSNOW לא זמינה לכולם בעולם באותה איכות.

וגם אם היא היתה, תמיד יהיו אנשים שיסרבו בתוקף לשחק משחקים מושקעים
עליה כי זה פשוט לא איכותי ומלוטש כמו משחק שרץ לך ישירות על הקונסולה.

amithas190

New member
אם אני נותן לך מחר בבוקר גישה לכל משחק שאי פעם קנית

אתה באמת תטרח לשחק במשחקים ישנים שוב? אחרי שהעין שלך התרגלה לרמה גרפית מסוימת קשה מאוד לחזור אחורה ולהנות מרמה גרפית ירודה.

evilplate

New member
שמע אנחנו מדברים כבר על גראפיקה מספיק מודרנית

אני לא רואה תסריט גם בעוד 500 שנה שתבוא ותאמר על הגראפיקה של הוריזון נגיד שהיא מכוערת.
&nbsp
אולי היא לא תרשים אותך אבל המשחק כבר נראה מספיק טוב ויפה לעין, ככה גם הרוב הגדול של המשחקים שיוצאים לדור הזה, זהו כבר הגיעו לנקודה שהם יראו ממש סבבה תמיד גם לרוב הגיימרים הרציניים שמבינים בזה קצת לדעתי ולא רק לקז׳ואלס שאולי מבחינתם גם הפס2 נראה אחלה.
&nbsp
חוץ מזה שאני לא בקטע של רק לחזור לסיבובי נוסטלגיה אלא אשכרה לשחק בכל מני משחקים שלא הספקתי להגיע אליהם, אני רוצה לדעת שגם כשאני קונה איזה בלאדבורן בסייל ב 10$ מתוך מחשבה שאני לא בטוח שאשחק בו בקרוב, אני עדיין אוכל גם ב 2030 כשאני אתקל בכתבה שמדרגת את עשרת משחקי הדור של הפס4 שבלאדבורן יופיע בה לאמר לעצמי יאללה תקופה יבשה רצח בוא ניתן למשחק הזה צ׳אנס ולהפעיל אותו על הפס6 שלי.
&nbsp
במחשב זה ככה ואין שום סיבה שזכות כזו בסיסית תישלל מאיתנו.
&nbsp
חוץ מזה שבתקופת הפס3 חזרתי לסיבוב נוסטלגיה על רזי 2 מתקופת הפס1 וסיימתי אותו שוב, אז כן מסתבר שבקונטקסט הנכון אני יכול גם להנות ממשהו ממש ישן :)

amithas190

New member
תשמור את התגובה הזאת ונדבר על הוריזון עוד 7 שנים

הסטנדרטים יעלו כל כך שלא נוכל לשחק בו.

amithas190

New member
וחוץ מזה לא רק הגרפיקה משתפרת אלא גם הדרך שבה המשחק בנוי

תסתכל על איך הערים בנויות בסקיירים בפולאאוט ואפילו בהוריזון- אנשים שעומדים במקום ומסתכלים אחד על השני.תשווה את זה לוויצ'ר או לgta ששם הערים חיות ממש.
זה שכנע אותנו ב2010 ,זה כבר לא עובד ב2017.
אתה חושב שנתפשר על ערים שבנויות ככה בעוד 7 שנים? אין מצב.

evilplate

New member
זה לא קשור ללהתפשר

זה קשור לטוב מספיק, הוריזון ומשחקים מודרנים רבים כבר נראים כל כך טוב שעברנו את הנקודה שהם יהיו מכוערים בעתיד, מו הסתם הם לא ירשימו כמו שהם עכשיו, אבל כיעור? אין מצב בנאדם.
&nbsp
חוץ מזה שאני גם לא מבין מה מלהיב בערים של הוויצ׳ר מבחינת איך שבנויות, לא הרגשתי שהיה שם משהו שמתקרב ל GTA5 או משהו, סתם דמויות NPC שתקועות באותה אנימציה מה מיוחד פה בכלל.

למעלה