game news
-Gotta Read 'Em All

AC UNITY יורד מתחת ל30FPS בPS4 במקומות ספציפים

אני מתאר לעצמי שרוב בעלי הPS4/ONE כאן הולכים לקנות את המשחק ביום הראשון ליציאתו, אבל החדשות האלה על הFPS לא הולכות לשמח אף אחד מהאנשים האלה.כמה וכמה גיימרים שהשיגו את המשחק בPS4 אמרו שכשהFPS יורד זה מורגש וגורע מהחוויה, אחרים אמרו שאם אתם רגילים לנפילות פריים בAC על הPS360 אז זה אותו דבר כאן. אני שיחקתי את AC2 על ה360 ואני לא זוכר ירידות פריים אבל הפעם יש לי תחושה שזה הולך להיות יותר מורגש ורציני.

לפחות, הצד החיובי הוא שנדע מראש שזה לא רק הPS4 שלנו שזוחל, אני תמיד מפחד שאני אהיה הראשון שאגלה שגם לPS4 יש YLOD

מסתבר שמשחק זוחל גם על הXBOX ONE

המשחק זוחל בעיקר איפה שיש הרבה קהל אבל לא רק אומר את זה שחקן על הONE וגם מוסיף שכרגע אין טעם לקנות את המשחק כי פשוט אי אפשר לשחק אותו נורמלי.דאמ, מה נסגר.פרסונה, אם אתה קונה את המשחק למרות הכול, תספר איך הוא מהבחינה הזו....

שיחקתי בו איזה חצי שעה...

היו נפילות,לא חסר אבל לא משהו שהופך את המשחק לבלתי שחיק(שוב,אני משחק בו רק איזה חצי שעה)
מה שמדאיג אותי זה פחות הFPS אלא דווקא הציונים שהוא קיבל שעל זה ארחיב בהודעה חדשה...

אוקיי :) אני מקווה שתמשיך לשתף ברשמים בימים הקרובים

אני הייתי בטוח שאני קונה אותו לפני כל הבלאגן ואני אשמח לשמוע איך הוא לדעתך כשתשחק בו יותר זמן הגרפיקה כל כך טובה ואני כל כך שמח מכל התוספות אבל אם תגיד ש4 טוב ממנו בהרבה ושכדאי לשחק בו קודם, אז אני אמתין עם הקנייה הזו.
בנתיים מעודד לשמוע שזה לא בלתי שחיק, מצד שני אני נורא רגיש לירידות פריים.

Megalomaniac911

New member
גם ב- PC המצב לא שונה

אבל זה ירידות בלי היגיון. בעיר שאני סביב 1000 אנשים המשחק חלק, שאני בגגות המשחק חלק... אבל בזמן משימות שאני עובר בתוך בתים קטנים יש ירידות פריימים. זה משהו שאפשר לפתור, האופטימיזציה דפוקה... לא יודע איך זה בקונסולות.

batman arkham knight יראה זהה על הPS4 והONE

זוכרים, את הדמו המדהים של באטמן מE3 זוכרים, שזו היתה בכלל גרסת המחשב, ואף אחד לא ראה את גרסת הPS4/ONE? יופי, אז עכשיו לא רק שבאטמן החדש יראה פחות טוב מזה, הוא גם לא ינצל את העובדה שהPS4 הוא 50% יותר חזק מהONE, זה פשוט מטורף. המפתחים לא יודעים כרגע מה תהיה הרזוולוציה של המשחק ועל כמה הFPS הוא ירוץ, אבל הם יודעים שהם רוצים שזה יהיה אותו דבר על שתי הקונסולות, ומבטיחים שזה יראה מדהים בכל מצב.

מדהים בתחת שלי, אם הייתי אוהב את באטמן הייתי ממש מתעצבן מהקטע הזה, יש יותר אנשים עם PS4 מאשר עם הONE, אבל לא, בואו נתעלם מהקטע הזה... אין לי עכשיו ספק שרק סקוור וסוני ינצלו את הPS4 באמת.
אוף.

evilplate

New member
מאכזב מאוד. אני מקווה שזה סתם PR

בגלל שלא רוצים להצהיר על גרסה שתראה פחות טוב ולא באמת על מדיניות.

אל תבנה על זה

זה הבאסה עם מה שיוביסופט עשו על הPS4 עם AC UNITY זה גורר אפקט שרשרת ועכשיו תהיה לגיטימציה לרוב לחקות אותם בנוגע ל"שוויון" בין םהקונסולות, למרות שבמקרה של AC UNITY זה ברור שיוביסופט רצו משחק שמוכן לתקופת החגים, ולא היו מוכנים לדחות אותו וקיבלנו משחק עם חרא ירידות FPS של 20 ומשהו, אנשים ממש אומרים שהמשחק זוחל לפעמים.

מה שמעצבן בכל הסיפור

שלא מספיק מייקרוסופט מכרה בהתחלה יקר יותר את האקס בוקס שלה , הרי שהוא נחות יותר טכנולוגית, אין אבסורד יותר מזה גם לשלם יותר וגם לקבל פחות

אם אני קונה מחשב חזק אז מצפה לשחק משחק ברמה גרפית גבוהה יותר ממי שקנה מחשב חלש יותר
אז למה פה הם משנים זאת מה הטימטום

ההיגיון לייצר משחק בהתאם לרמה הגרפית שהמכשיר נותן לך ולא בגלל איזה בולשיט של שיוויון....

עטלפוני

New member
שאלה

(ואני לא שואל את זה כי יש לי x1, אני יודע לעשות את ההפרדה)
&nbsp
אתה חושב שזו הסיבה ? שמפתח בכוונה יחליש את המשחק כדי לרוץ זהה על שתי הקונסולות ? למה בעצם זו אשמת המפתח אם מיקרוסופט בנתה קונסולה חלשה יותר ? נשמע לי משונה. אולי זה קשור לאופטימיזציה של קוד ?
&nbsp
(ואני מבטל מראש העברת כספים של מיקרוסופט מתחת לשולחן למפתחים, זו תיאוריה מופרכת במיוחד שנתקלתי בה)
&nbsp

מבחינת המפתח, ברגע שגרסה אחת עליונה על האחרת,זה מסיט את

תשומת הלב מהמשחק עצמו לויכוחים על איזו קונסולה חזקה יותר והשוואות שיכולות להוציא לשfחקני הONE את החשק לקנות, המפתח בעיני תמיד לוקח
את הסיכון שהצוות שלו ייתפס כלא מוכשר וככזה שלא יודע לחלוב מהONE את הכוח ולכן המשחק נראה ככה וככה.
אני לא חושב שמיקרוסופט מעבירה כספים למפתחת בשביל שוויון, אבל אני כן חושב שהיא מתערבת אם היא חושבת שגרסת הONE יכולה לרוץ ברזוולוציה גבוהה יותר ממה שהמפתח הצליח לעשות, או אפילו דורשת ממנו להעלות את הרזולוצייה, שמענו שמועות בנוגע לדיאבלו 3 והסיפור שהיה.

בעידן הPS2 אני באמת זוכר שכל משחק מולטיפלטפורום היה נראה שנות אור על הבוקס המקורי, ממה שהוא היה על הPS2 והקיוב ושהוא גם היה מקבל
משחקים שהPS2/CUBE לא יכלו להריץ כמו half life 2 וfar cry ואני מזוכר שגם אנחנו הגיימרים וגם המפתחים קיבלו את זה כעובדה קיימת שהבוקס הוא חזק יותר בדור הזה, אחרי שהPS360 שמונה שנים בשוק, הגיימרים הרגישו יותר מדי כמה הPS360 חלשות ולא סוחבות משחקים וכמה המשחקים
שלהם נראים רע לעומת המחשב, וכתוצאה מזה אני מאמין שהיום יש יותר "רעב" למשחקים מתקדמים גרפית ולשידרוג ואנשים לא רוצים להרגיש
שהם שידרגו לONE או לPS4 ולא קיבלו שידרוג הולם, אחרי שהם שיחקו 8 שנים בקונסולות מיושנות כל כך.

ברור שלפעמים זה עניין של קוד, כמו שאני מאמין שזה במקרה של AC UNITY ברור שהמשחק כרגע זוחל על הONE והPS4 כאחד
וזה לא שהONE עיכבה כאן את הPS4 זה יוביסופט שלא רוצה להשקיע זמן וכסף באופטומזציה,אבל ברוב המוחץ של המשחקים זה חוסר רצון לבאס את בעלי הONE

עטלפוני

New member
לעזור למפתח למקסם את הגרסה זה משהו חיובי

(כמו בדיאבלו 3)
&nbsp
איזה "רוב מוחץ" של משחקים עושים את זה ? כל המשחקים רצים ברזולוציה גבוהה יותר על ה פס4....

עטלפוני

New member
סבבה. זה מה שקרה.

פיל ספנסר נפגש עם מנכ"ל יוביסופט בערב גשום וסוער (או אולי זה היה בפארק ציבורי בצהריי היום ? המקורות שלי לא בטוחים) חיכה בפינת רחוב עם מזוודה, לא זיהו אותו כי הוא לבש מעיל חום עם צווארון. במזוודה שכבו שטרות (כמובן שלא מסומנים!!) וכל מה שהוא ביקש זה ש ACU לא ירוץ ב 1080, אלא ב 900 גם על הפס4. וזה מסר שהוא ביקש להעביר לשאר החברות. עוד מעט שולה זקן תעלה לדוכן העדים ותלשין עליו, פאדיחה.
&nbsp
אתה יודע משהו, אם אתה באמת חושב שזה נכון - תפסיק לשחק. אני לא הייתי קונה משחק מאף חברה או יצרן קונסולה שמרמה אותי ככה. תכתוב להם, שידעו את זה ויחשבו לפני השוחד הבא...

נחש, אם אתה באמת מאמין שמיקרוסופט שיחדה את יוביסופט.

אז איך אתה מסביר את זה שהמשחק זוחל גם על הONE ? אם מיקרוסופט היתה חותמת איזושהי עסקה כזו היא היתה דואגת שUNITY יהיה יציב על הקונסולה שלה, אין לי ספק שיוביסופט קיבלה הצעה ממיקרוסופט לבאנדל על הONE אבל זה לא שיויביסופט הם טהורים, הם גם ככה רצו להוציא את UNITY בחגים וקפצו על ההצעה, זה לא שבלי מיקרוסופט היינו מקבלים משחק טוב יותר.

לא ציינתי עובדה לכאן או לכאן, אבל בטח לא שללתי הכל על הסף

הכל אפשרי היום לא אתפלא משוחד או מדבר אחר

evilplate

New member
אם אכן יש כוונה להוציא גרסאות שוות

אני חושב שזה פשוט עניין עסקי, יכול להיות שלא מעט אנשים לא אוהבים את התחושה שהם קונים משחק פחות טוב מהתחרות במחיר זהה, זה סוג של אינטרס מצד המפיצה לנסות לרצות את כל הצדדים ולא לתת לאף צד תחושה שהגרסה שלו נחותה יותר.
בהיגיון שלהם, שאולי הוא גם נכון, בעלי הפס4 כן יקנו משחק ששווה לגרסת ה ONE ולהפך (גם אם מאוכזבים על כך שכביכול לא ניצלו את הפלטפורמה שלהם יותר), אבל לא ישמחו לקנות משחק שנחות מהמקבילה לו, זה פשוט מוריד להם מההנאה וההייפ לקראתו.

למעלה