game news
-Gotta Read 'Em All

evilplate

New member
זה יכול להיות הגיוני במקרים מסויימים

מייק עשתה אוברקלוק למעבד של ה ONE בזמנו, אומנם לא בהרבה יותר משל ה PS4 אבל אולי זה יכול להסביר הבדלים בפריימרייט למשחק שמתבסס מאוד על CPU, כמובן זה לא אומר שהמשחק הוא לא זבל טכני ובמצב נוראי על 2 הקונסולות.
&nbsp
מה גם שלפי DF לא אמורה להיות סיבה שהפס4 רץ ב 900P ולא ב 1080P, זאת אומרת שאין קשר לכך שה CPU חלש מדי לכך שהרזולוציה לא גבוהה יותר, הוא היה אמור לרוץ ב 1080P בלי שזה ישפיע על ה FPS לפי מה שמשתמע מדבריהם.
&nbsp
בכל אופן נראה משחק שרחוק מלהיות מותאם לקונסולות במצבו הנוכחי, זה לא רק ה FPS זה גם התרסקויות חוזרות, גליצ'ים ובאגים בלתי פוסקים, POP INS שמתאימים יותר לדור ה PS2 עם עצמים שנוצרים 2 מטר ממך וכו', המשחק לא גמור ולא רצו לדחות אותו ולוותר על עונת החגים הקרובה, אולי בגלל זה הם גם אסרו לפרסם ביקורות עד אחרי שהמשחק יצא- דבר מאוד חריג שחלק מהמבקרים כבר הוציא הודעה שזו הפעם האחרונה שהם מסכימים לו.
&nbsp
יש פה כשלים של מנוע חדש שנראה שעדיין לא מוכן לדור הבא, אני מקווה מאוד ש AC הבא יהיה במצב הרבה יותר מלוטש ושזה לא רמת הביצועים שצפויה לנו לאורך כל הדור בכל משחק קצת תובעני מדי.

בהחלט, הרזולציה לא משפיעה^

מה שמשנה לפריים זה באמת המעבד, והמעבד של הONיE מהיר יותר משל הPS4 ב10% אני מקווה שסוני גם כן שוקלת את האופציה לעשות אוברקלוק
כמובן לא ברמה שתפגע ביציבות שלמ הPS4.

במקרה של המשחקים, אני חושב שאנחנו יכולים להביות רגועים כמו ששנינו חושבים, יוביסופט רצתה משחק פצצה לעונת החגים, זה גם מסביר למה חלק מהבאנדלים באים עם AC4 בנוסף, חחח כדי שיהיה לאנשים משחק שכן אפשר לשחק באופן נורמלי. אני מקווה מאוד שהמשחק הזה ימכור באופן זוועתי
כדי להרתיע מפתחים מלעשות טריק כזה.

הכי דפוק זה האספקט של ההמון, למי איכפת מההמון? זה צריך להיות פוקציונלי מספיק בשביל הגיימפלי כדי שתוכל להתחבא, השד יודע למה הם הרגישו להקריב את הביצועים בשביל זה.

evilplate

New member
קצת מצחיק אבל ההנדסה העליונה של סוני ״דפקה״ אותם

הם בנו קונסולה חזקה יותר במארז קטן הרבה יותר ואפילו הצליחו להכניס לשם את ספק הכח בזמן שב ONE יש לך ספק כח חיצוני, בקיצור הבנייה של סוני יעילה יותר אבל בגלל המארז הקטן יש בעיה לעשות מה שמייק עשתה מחשש לחימום יתר, מייק בנתה טנק קטן (בלי באמת הצדקה מבחינת החומרה ששם) אבל זה אפשר להם לעלות טיפה את הספק החום.
&nbsp
אני גם מקווה שימכור רע אבל אנחנו יודעים שזה לא יקרה, אנשים רואים בפרסומות את הגראפיקה והקונספט של ״אססין קריד אמיתי לדור הבא!״ ורצים לקנות, אפילו ביקורות יובי לא אישרה לשחרר בזמן כדי לעבוד על האומללים שרצו לחנות.
&nbsp
וכן הם לקחו כמה החלטות מטומטמות כמו גודל של קהל שלא שווה את הפגיעה בביצועים וחוץ מאווירה לא מוסיף הרבה לגיימפליי, גם אם היתה חצי מכמות האנשים עדין זה יותר מכל משחק אחר וזה מספיק לאחלה אווירה, זה מה שקורה כשאיזה במאי חסר כישרון לוקח החלטות מטומטמות (זה אותו בנאדם שאחראי על revelation שנחשב לחלש בסדרה ועכשיו הצליח לשבור את השיא השלילי הקודם שלו) בלי להתחשב באמת בחומרה ובחווית השחקן.

אני גם יכול להבין את זה, כי בלי אותם קונים שעשו רעש, אני

הייתי כבר קונה את AC UNITY וזה היה מאוחר לי מדי, אני לא הרגשתי שהמבקרים הדגישו מספיק שהמשחק רץ על הפנים ובקלות הייתי יכול לחשוב שזה נושא מינורי, אז אנשים שלא מבקרים בכלל באינטרנט זה יכול לעבוד עליהם בגדול. לפחות הם עשו לי חיים קלים עכשיו ואני הולך לחסוך כסף ולהנות מAC4
ששוכב פה סתם.ס

לפי הביקורות אני מבין שגם אם המשחק היה 60FPS הוא לא מציאה למרות כל ההייפ שהייתי בו, מצחיק איך יוביסופט הצליחה כמעט לעבוד עלי שוב, הם אשכרה ניסו לרכוב על הגל של "אנחנו אחת החברות הראשונות שמציאות לכם משחק NEXT GEN אמיתי"

בנתיים כל המשחקי NEXT GEN ONLY האלה, כמו איינפימוס והאורדר וAC נראים על הפנים.

בנוגע לחימום זו באסה לא חשבתי על זה, אבל אני סומך על סוני וסקוור שימצאו טריקים להעיף לנו את המוח, 50% יותר כוח זה לא משהו שמתאדה עם האוויר, ואם סוני הלכה על חומרה כזו אני בטוח שזה בגלל מה שהצוותים הפנימים שלה ביקשו לא רק כדי לנפנף למיקרוסופט מול הפרצוף עם ההיתרון הזה.

Megalomaniac911

New member
אם מדברים רק על גרפיקה

הוא לא פחות מ-10, וכן הוא הכי NEXT GEN שיש. אני אמנם משחק בו על ה- PC אבל גרסת ה- PS4 נראת די דומה.
הביצועים רק זה הדבר היחיד שמפריע, זהו. המשחק עצמו מצויין. הביקורת הכי טובה שתוכל לעשות זה לשפוט בעצמך את המשחק.

הPS4 רצה הכי מחורבן מכולן למרות שכולן רצות חרא

אז לנסות את המשחק עכשיו בעצמי זה לא בא בחשבון, אני אנסה את המשחק רק כאשר יוביסופט יתקנו את כל הבעיות שלו בביצועים, אבל אני לא רואה סיבה שהם יחליטו לעשות את זה שהם יכולים פשוט לחכות לAC הבא, כל מה שאני יכול באמת לעשות זה לא לקנות משחקי AAA שלהם ביום הראשון או בחודשים הראשונים שהם יוצאים, רק אם כולנו כל הגיימרים, נחליט ללמד את יוביסופט לקח ולפגוע להם ברווחים רק אז הם ילמדו לכבד אותנו.

זה חדשות טובות, אבל הם לא מתקנים את הדבר הכי חשוב.

הפריים רייט, אין מצב שאני משחק במשחק שמגיע ל19FPS אף אחד לא ירק לי בפנים ויקבל על זה 60$ זו השפלה.
דברים כמו פריים רייט יכולים לקחת כמה חודשים לתקן במקרה הטוב ובמקרה של יוביסופט יש מצב שלא יתקנו בכלל אבל זה נתן לי אופטימיות.
בנוגע לאתר הזה, אני אקרא את הכתבה אבל כל אתר שנותן 10 למשחק שרץ ככה מאבד אצלי אמינות באופן אוטומטי, זו כבר הטעיה צרכנית.

evilplate

New member
ויובי מגיבה לתלונות של שחקני ה PC

users on Steam claim the PC version is poorly optimized and suffers from a wide range of problems, including poor frame rate, crashing, clipping, mouse lag on menus, freezing, poor rendering, and a general lack of graphics options.

Ubisoft has commented on the problems, noting that they seem to effect AMD users especially.

"We are aware that the graphics performance of Assassin’s Creed Unity on PC may be adversely affected by certain AMD CPU and GPU configurations," Ubisoft said on their forum. "This should not affect the vast majority of PC players, but rest assured that AMD and Ubisoft are continuing to work together closely to resolve the issue, and will provide more information as soon as it is available."

מתוך IGN.

כמובן שהיא מתנערת מאחריות ומאשימה את AMD, ב GAF אנשים מבקשים ממנה להפסיק לחרטט ושלא רק כרטיסים של AMD מתפקדים גרוע.
אנשים לא מבינים שהמנוע פשוט דפוק ולא מוכן.

אהבתי אגב שיובי מגיבה לתלונות שחקני ה PC כאילו על הקונסולות המצב לא חמור יותר, זה לא כמו המשחקים הקודמים שלהם כמו WD ו AC4 שרצו ממש סבבה על הקונסולות ורק שחקני ה PC נדפקו, פה כולם נדפקים מי יותר ומי פחות, אבל שחקני הקונסולות יכולים לחלום על תיקון, את זה הם יקבלו ביוניטי 2 אם ליובי יהיה כח וזמן לעשות אופטימזציה.

חדשות טובות הן שהמניה שלה ירדה ביותר מ 9%, הנה דיווח ופרשנות של מדור העסקים של YAHOO:

Ubisoft’s stock got crushed over 9% today in Europe after an abysmal new game launch of its most important franchise Assassin’s Creed. Not only are the reviews coming in poor with a current Metacritic score of 76 on the Xbox One version, which is only 1 point higher than the critically panned Activision’s Destiny, the game’s bugs and poor performance is becoming a laughing-stock right now on the Internet. There are thousands of posts flooding message boards and Youtube showing graphical glitches, crashes, and frame-rate problems.

Assassin’s Creed Unity is reminding gamers of EA’s Battlefield 4 launch problems last year, which was so bad the developers of the next Battlefield game had to literally promise their game “will work” when it comes out.

Ubisoft would have been better off to delay Unity like Take-Two does frequently with their Grand Theft Auto games than to release it in this state. The market has noticed the poor response today and punished the company for it.

מתוך YAHOO:
http://finance.yahoo.com/tumblr/blo...-after-abysmal-assassins-creed-165926902.html

מאחל להם כישלון מוחלט עם המשחק הזה, למרות שברור שזה שהמנייה יורדת ממש לא אומר שהמשחק מתפקד רע במכירות, זו פשוט תגובת המשקיעים לכל הבאז השלילי שאופף את המשחק שגורם להם להפטר מהמניות שלהם מתוך הנחה שזה יפגע בצפי המכירות שלו מה שיוביל לירידה בהכנסות של יובי, במידה והתחזית שלהם לא תתממש והמשחק ימכור ממש טוב (וסבירות גבוהה לכך לדעתי) ביחד עם FC4 שגם עושה רושם שימכור טוב אין מניעה שהמניה תחזור למצבה הקודם.

בתכל'ס אם הייתי מתעסק עם זה עכשיו דווקא הייתי קונה מניות שלהם, מתוך הימור שלי ש UNITY ו FC4 יהיו הצלחה.

evilplate

New member
וככה נראה משחק שיוצא לא מוכן לשוק

אוי זה כל כך מצחיק, לא יאומן שהמשחק יצא במצב כזה ואחד השיאים זה שאפילו בסצינות מעבר מתוסרטות ללא שליטת השחקן שנתונות 100% לשליטה של יובי יש באגים וגליצ'ים קורעים, איך לעזאזל הם עשו את זה? זה כבר באמת סוג של כישרון.

עין תחת עין, שן תחת שן.

לפחות GAF קרעו אותי מצחוק עם התמונות האלה שהם שמו שהם מסתלבטים על הבאג המפלצתי בAC UNITY, אז יצא משהו טוב אחד מכל החרא הזה.
וגם אני חושב שהמשחק ימכור טוב, ליוביסופט יש מספיק מכורי AC שצריכים את המנה שלהם, אחרת איך אפשר להסביר שהם ממשיכים אפילו השנה להוציא משחק לדור הקודם.

חבל באמת שלגיימרים כקולקטיב לא איכפת, אף אחד לא מארגן חרם צרכנים עולמי על המוצרים הבאים של יוביסופט, אף אחד לא מנסה לארגן פנייה רשמית אליהם בשם הגיימרים כקולקטיב, ושFAR CRY 4 יקבל שבחים (לא שFAR CRY3 היה משחק טוב, הוא לא היה בעיני) אף אחד לא יזכור להם את הקטע המסריח הזה.

אבל עדיין אני שמח שיורדים עליהם בכל מקום ושהממוצע שלהם נפגע, כשהמנהל הכללי שלהם הולך לפגישות עם משקיעים הוא צריך להציג להם את הממוצע כי רק ככה המשקיעים האלה יכולים להבין מי נגד מי, והוא יציג להם ממוצע מחורבן, חבל רק שהממוצע של הONE נמוך יותר המשחק הזה צריך להיות עם ממוצע 40 בכל גרסאותיו.

sky121

New member
אם מדברים על המשחק הנוסף

שמתם לב שאין ביקורות על Assassin's Creed Rogue, באף אחד מהאתרים הגדולים.
לפי מה ששמעתי (אילו שמועות לא מבוססות), יש אמברגו חזק על המשחק כדי שלא יפריע להשקה של UNITY. אך משהו בכל זאת מפריע, המשחק הושק רשמית וזה לא 'ביקורת לפני תאריך השקה', אפשר לפרסם את הביקורת. כאן טמונה הבעייתיות של היחסים בין המפיצות לתקשורת. שאם אתר גדול יפרסם ביקורת למרות הבקשה של המפיצה, אותה מפיצה יכולה להכניס את האתר לרשימה השחורה, להבא לא יקבלו עותקים מוקדמים של משחקים אחרים.

ביקורת על המשחק מיו-טיוב [URL]http://www.youtube.com/watch?v=aC4oY1ScDEo[/URL]

עטלפוני

New member
בולשיט, גם הX1 וגם ה פס4 מבוססים AMD

אם כבר, הם היו אמורים דווקא להיות טובים יותר על AMD, אבל לא גרוע יותר...

evilplate

New member
לפי איך שהמשחק רץ על הקונסולות זה דווקא עוד יותר הגיוני :)

הנחות שוות למשחקי PS4 לבעלי הפלוס האירופי.

ההנחות כמובן לא מוגבלות רק למשתמשי הפלוס, אבל הן משמעותיות ושווות יותר לבעלי הפלוס כמובן. הנה כמה מהן (תפוז לא מאפשרים לי להדביק הכול, יש לינק לבלוג של פלייסטישן עם הרשימה המלאה, גם לאיינפימוס יש הנחה אבל בעיני הוא לא שווה גם איתה.

Sniper Elite 3
Non PS Plus members: Was €59.99/AU$84.95/£49.99, now €44.99/AU$63.71/£37.49
PS Plus members: Was €59.99/AU$84.95/£49.99, now €29.99/AU$42.48/£24.99
Watch_Dogs Digital Deluxe Edition
Non Plus Members: Was €79.99 / $114.95 / £64.99 Now €59.99/ $86.21/ £48.74
PS Plus Members: Was €79.99 / $114.95 / £64.99 Now €40.00/ $57.48/ £32.49
EA SPORTS UFC
Non PS Plus members: Was €69.99/AU$99.95/£54.99, now €48.99/AU$69.97/£38.49
PS Plus members: Was €69.99/AU$99.95/£54.99, now €28.00/AU$39.98/£21.99
Sleeping Dogs Definitive Edition
Non PS Plus members: Was €59.99/AU$84.95/£39.99, now €47.99/AU$67.96/£31.99
PS Plus members: Was €59.99/AU$84.95/£39.99, now €35.99/AU$50.97/£23.99
Killzone Shadow Fall
Non PS Plus members: Was €39.99/AU$54.95/£34.99, now €29.99/AU$41.21/£26.24
PS Plus members: Was €39.99/AU$54.95/£34.99, now €20.00/AU$27.48/£17.49
Killzone Shadow Fall and Season Pass Bundle
Non PS Plus members: Was €54.99/AU$82.95/£44.99, now €41.24/AU$62.21/£33.74
PS Plus members: Was €54.99/AU$82.95/£44.99, now €27.50/AU$41.48/£22.49
Killzone Shadow Fall Intercept Online Co-op (requires active PS Plus subscription to play)
Non PS Plus members: Was €19.99/AU$29.95/£15.99, now €14.99/AU$22.46/£11.99
PS Plus members: Was €19.99/AU$29.95/£15.99, now €10.00/AU$14.98/£7.99
LEGO Marvel Super Heroes
Non PS Plus members: Was €59.99/AU$84.95/£54.99, now €44.99/AU$63.71/£41.24
PS Plus members: Was €59.99/AU$84.95/£54.99, now €30.00/AU$42.48/£27.49
LEGO The Hobbit
Non PS Plus members: Was €59.99/AU$84.95/£54.99, now €44.99/AU$63.71/£41.24
PS Plus members: Was €59.99/AU$84.95/£54.99, now €30.00/AU$42.48/£27.49
Plants vs. Zombies Garden Warfare
Non PS Plus members: Was €39.99/AU$54.95/£34.99, now €27.99/AU$38.47/£24.49
PS Plus members: Was €39.99/AU$54.95/£34.99, now €16.00/AU$21.98/£13.99
http://blog.eu.playstation.com/2014...start-today-double-discounts-ps-plus-members/

אוסף של משחקי gears of war ב2015 על הXBOX ONE?

כנראה, שיינובי מGAF שכבר קיבל במה כמה וכמה פעמים בשרשור הצנוע שלנו, צייץ שמשחקי GEARS OF WAR יגיע בשנה הבאה לONE
עכשיו אם ניקח בחשבון שבמיקרוסופט אמרו שאין מה לצפות למשחק GEARS OF WAR חדש בשנים הקרובות, אז האוסף זה הדבר הכי הגיוני שיכול להיות.
נקווה שסוני תכריז כבר בדצמבר הזה על אוסף של UNCHARTED דאמט!

עטלפוני

New member
אם כולם בשוונג אוספים..

ME היה יכול להיות נחמד, זה גם טוב להייפ לפני חלק 4.

למעלה