game news
-Gotta Read 'Em All

האם אלה תמונות ראשנות מהמשחק של משחקי הכס של Telltale

?
הגלריה המודלפת לכאורה נמצאת בקישור הזה
http://www.gameinformer.com/b/news/...ltale-39-s-game-of-thrones-appear-online.aspx
אין כרגע אישור מהמפתחים שהתמונות האלה הן אכן מהמשחק שלהם. כל מה שיש לי להגיד זה שאם התמונות האלה הן אכן מהמשחק, אז המשחק הזה נראה לא משהו לעומת היופי של המשחקים האחרים שלהם שהם יותר ייחודים בסגנון האמנותי שלהם ממה שראיתי, זה נראה משעמם גרפית.

בכל מקרה יש לי המון זמן עד שאגיע למשחקים האלה בכל מקרה.
 

PlayGirl3

New member
לא יודעת אם זה אמיתי, אבל זה לא רע

המשחקים של TWD ו-TWAU מבוססים על קומיקס ולכן הם השתמשו בסגנון אומנותי שדומה לקומיקס. היו להם משחקים קודמים פחות מוצלחים ומוכרים עם סגנונות שונים (CSI, חוק וסדר, פארק היורה ועוד) שמבוססים על המקור.
המשחק של GOT אמור להיות מבוסס על הסדרה ולפי התמונות זה מאוד נראה ככה. מצד שני, הם כבר חשפו שהמשחק יתמקד בבית Forrester ומה שרואים בתמונות זה בעיקר לאניסטרים, אידיאלי מבחינת זייפנים.
אם זה אמיתי אני מקווה שהם השתפרו בתלת מימד מאז המשחק של CSI
 
צודקת וגם כנראה אם הם היו הולכים על מראה מצויר רוב הצופים של

הסדרה, היו נרתעים מהמראה הזה, אבל בואי נגיד ככה אחרי המשחקים שהזכרת אין לי ביטחון שהם יודעים לעבוד עם תלת מימד, חשבתי שהם השתפרו מאז סם ומקס (שזה באמת מוזר שהם לא עשו את סם ומקס בקומיקס, בהתחשב בזה שהם מעולים בזה ובזה שסם ומקס זה.... קומיקס)
נקווה לטוב.
 
מכירות באנגליה AC UNITY מוכר בכמויות


Call of Duty: Advanced Warfare
Assassin's Creed: Unity
Halo: The Master Chief Collection
FIFA 15
Lego Batman 3: Beyond Gotham
Assassin's Creed: Rogue
Minecraft: Playstation Edition
Pro Evolution Soccer 2015
World of Warcraft; Warlords of Draenor
Destiny

מעצבן לראות את AC UNITY במקום השני, הבריטים לא משתמשים באינטרנט או מה? למה הם קונים משחק לא מתפקד והרוס כמו AC UNITY ?
למה להראות ליוביסופט שמותר להם למכור לנו דבר כזה ואפילו לתגמל אותם במכירות כאלה? המשחק עקף את מכירות הפתיחה של AC4 אפילו.
עצוב גם לראות את האוסף של halo במקום השלישי, כשהאונליין שלו בכלל לא מתפקד ואפשר להעבמקיר שעות בלי להצליח להתחיל סשן ולשחק.

אני מקווה שהאמריקאים ידלגו על UNITY והאוסף, מישהו חייב ללמד את החברות האלה לתת לנו משחקים מתפקדים, אני אפילו לא אומר משחקים טובים, פשוט כאלה שעובדים.
 

evilplate

New member
דווקא פתיחה מאכזבת

אתה שוכח שבלאק פלאג בשבוע הפתיחה יצא לפס3 ול 360 ורק שבוע אחרי הגיע לדור הבא, לא מעט ויתרו על הגרסאות הללו לטובת הדור הבא ולכן יצא שיוניטי פתח יותר טוב מבלאק פלאג על הפס3 וה 360.
&nbsp
דלפו נתונים נוספים ונראה שווטץ׳ דוגס של יובי בגרסת הפס4 לבדה מכר יותר מיוניטי בשבוע הפתיחה על 2 הקונסולות יחד.
&nbsp
גם קוד ירד במכירות בשבוע השני ביותר מ 67 אחוז וזה לא הספיק ליוניטי לקחת את המקום הראשון בבכורה שלו, בקיצור עושה רושם שיחסית אכזב, ברור שהוא לא יכשל וימכור לא רע, אבל נראה שיגמור מתחת לציפיות של יובי.
 
כמו שאמר ידידנו אלברט, הכול יחסי לנקודת התצפית של הצופה

מנקודת המבט של יוביסופט אני בטוח שמדובר בכישלון הרי אחרי הכול עם כל כמה שהם ציפו לטוב מWATCH DOGS,
AC הוא עדיין הלחם והחמאה שלהם והם בטח בנו עליו רבות, מהנקודה שלהם אפשר להבין למה מדובר באכזבה.
מנקודת המבט שלנו כגיימרים בוודאי תסכים איתי, שהמשחק מכר הרבה יותר טוב ממה שמגיע לו,והגיימרים כ"עם" לא יודעים להעניש, בגלל זה המפיצות האלה יורקות עלינו כל שנה.
 

evilplate

New member
נכון אבל טוב לדעת שלפחות לא הצלחה מסחררת

בעולם מושלם לא היו קונים אבל זה ברור ש AC חדש שבלעדי לדור הבא ימשוך קונים, במיוחד שיוביסופט עשתה אמברגו על ביקורות שמשתחרר רק שעות אחרי שהמשחק בחנויות, אי אפשר לצפות שלא ימכר.
&nbsp
אפשר לקוות שיהיו לו רגליים של גמד בזכות השם הרע שלו שיעבור מפה לאוזן יותר ויותר.
 
יוצר דרגון קווסט חושב שהקונסולות הנייחות יחזרו לשלוט.

הנה מה שיש לו להגיד על הסמארטפונים וניידים כמו ה3DS והויטה...
What will happen to games in the future

Horii: People say that home consoles don't sell anymore in Japan, but once the smartphone boom settles I think home consoles will be the focus of attention again.

Horii: It's true that with smartphones and handhelds you have the benefits of taking them anywhere with you or watching TV as you play, but I think fans of video games are still feeling the desire to play games on the big screen. Also, with handhelds because the controller and the screen is on the same device it makes it painful to play for long periods of time. Playing with a home console controller and being able to move your hands around is more comfortable.

ודעתו על משחקים כמו GTA והמספר של הגיימרים היפנים
Interviewer: In the West, games like GTA seem to be the next popular thing.

Horii: Ah, Grand Theft Auto. This was the first game that employed the open world system. Instead of being forced down a certain path they put you in an open world and let you do whatever you want. This seems to be the genre most popular in the foreign market. Doing whatever you want in a game that doesn't give you instructions requires a certain talent, a playing talent; And if you don't have it you really have no idea what to do in an open space that doesn't tell you were to go. I think this is one of the reasons most Western games don't hit big in Japan.

Horii: The ability to play sounds like a pretty good way to describe it. People who aren't really good at games seem to stay away from them. This seems to currently be the problem with adults in Japan. In terms of Japanese core gamers how many do you think are in Japan?אנ

Yuji: All together regardless of genre, I think there's about 500,000 core games in Japan. Whether or not this increases is what we will be working hard towards in the future.

אני אוהב בעיקר את השורה האחרונה, אני רוצה לראות אותו עושה דברים כדי להחזיר את הקונסולות למיינסטרים, אם DQ11 יצליח להחזיר את הקונסולות לימי הזוהר שלהן בעידן הPS2 אז הדור הזה יהיה הרבה יותר מעניין לגיימרים כמוני, ואין ספק שאם מישהו יכול להעיר את התעשייה היפנית זה הבחור
הזה, שיצר לבדו גם את ז'אנר הvisual novel.
 
יפן מקבלת את קילזון לPS4 בפלוס וJRPG

לא רק שיפן תקבל בחודש הבא את קילזון ומשחק טקטיקה בשם Natural Doctrine הויטה שם תקבל את GOD EATER 2, כייף להם.
אפשר לקוות שגם אנחנו נקבל את קילזון, וND הרי ND הגיע למערב, אשמח לקבל אותו לויטה או PS4, כי זה נראה משחק שהייתי רוצה לנסות אבל ממש לא לקנות, אז יש תקווה שהפלוס משתפר בכל האזורים.
http://www.jp.playstation.com/psn/plus/cp/20th/?EMCID=jGMpsplus-webtop_z001
 
למעלה