game news
-Gotta Read 'Em All

evilplate

New member
הגיימפליי נראה טוב. הגראפיקה...קצת פחות

אבל בסדר גם כשאמרו שהם מפתחים על UE4 לא ציפיתי להרבה, גם על הפס3 טקן נראה כאילו לא שייך לאותו הדור ויותר קרוב לדור קודם ב HD וכנראה הם חייבים לשמור על המסורת של משחק דור קודם ברזולוציה גבוהה יותר, לפחות עכשיו הסדרה הגיעה לימי ה PS3, התקדמות.

אבל שטויות, העיקר הגיימפליי, במיוחד במשחקי מכות, ומבחינתי אין פייטר יותר כיפי מטקן תוך כדי ששומר על עומק (בניגוד ל DOA שהוא כיפי אבל רדוד ולנובים או VF שעמוק אבל לא כיפי לשחק)

טריילר מקסים לNever Alone

טוב, אז אחרי משחק כמו Limbo שהייתי בהייפ עליו והוא לא התקרב לציפיות שלי אני חשדן כלפי משחקי אינדי שמתמקדים בפאזלים, אבל הטריילר הזה היה ממש שובה לב,נראה שהמשחק הזה מנסה לעשות את מה שthe last guardian רק בהיקף הרבה יותר קטן מן הסתם.הטריילר הזה מצא חן בעיני כל כך, שאני הולך לקנות את המשחק הזה ולתת צאנס.
רק נקווה שבעיקר אשבור את הקרח ולא את הראש בגלל פאזלים.

המשחקים הכי נמכרים בארצות הברית באוקטובר

NBA 2K15 (PS4, Xbox One, 360, PS3, PC)
Super Smash Bros. for 3DS (3DS)
The Evil Within (PS4, Xbox One, PS3, 360, PC)
Borderlands: The Pre-Sequel (360, PS3, PC)
Destiny (360, Xbox One, PS4, PS3)
Skylanders: Trap Team (360, Wii, Wii U, PS3, Xbox One, PS4, 3DS, mobile)
FIFA 15 (PS4, 360, PS3, Xbox One, Wii, PS Vita, 3DS)

Madden NFL 15 (360, PS4, PS3, Xbox One)
Middle-earth: Shadow of Mordor (PS4, XBox One, PC)
Minecraft (360, PS3, PS4)

הקונסולה הכי נמכרת בארצות הברית באוקטובר היא הPS4. עושה לי כך כך טוב לראות את the evil within במקום השלישי, עוד לא שיחקתי בו אבל אני גאה בעצמי על זה שקניתי אותו ותמכתי במיקאמי ושמח שלאמריקאים יש טעם טוב. סאמש מוכר מדהים על ה3DS בעיני נינטנדו ירו לעצמם ברגל שהם הוציאו גרסת 3DS, אם המשחק היה בלעדי לWII U אז הם היו מוכרים כמות מטורפת החודש על הWII U, הם עדיין ימכרו אבל פחות ממה שהם יכלו כרגע.

באותו נושא, מיקרוסופט הודיעו שהXBOX ONE היא הקונסולה שנמכרת הכי טוב בארצות הברית כבר שבועיים, ההוזלה כנראה עשתה את שלה ובגדול, אבל לסוני יש עוד מספיק זמן לנצח גם את החודש הזה.

evilplate

New member
איזה כיף על TEW! :)

נקווה שזה יוביל המשך או התעוררות של אימה-הישרדות, אין ספק שיש רעב לז'אנר.
&nbsp
וכן, היה צפוי שה ONE ימכור טוב יותר בשבועיים מאז הירידה, הפער במחיר גבוה מדי וסוני נדפקה בלי צד א' נורמלי, אני חושב באופן כללי שהחגים של מייקרוסופט בלי הרבה מאמץ עם הדילים שהיא שופכת- ראיתי ביום שישי השחור שהולך להיות באנדל של ONE+יוניטי+AC4 ב 330$ ועוד מקבלים 50$ מתנה כרטיס מתנה לחנות, זאת אומרת קונסולה ב 280$ עם 2 משחקים, נראה לי אפילו אתה היית קונה במחיר כזה כרונו, מייקרוסופט עושה הכל כדי לקחת את החגים והיא תצליח.
&nbsp
אולי גלובאלית לנצח את סוני יהיה כמעט בלתי אפשרי אבל הקרב על השליטה בארה"ב ואנגליה פתוחים לגמרי.

שמת לב שגם sunset overdrive וגם forza לא נכנסו לטבלה?

וזה אחרי שלsunset overdrive היו חמישה ימים למכור בחודש הזה, ובדרך כלל הימים הראשונים והשבוע הראשון הם התקופה שמשחק חדש מוכר בה הכי טוב.FORZA גם כאמור לא נכנס לא לחודש הקודם ולא לחודש הזה, הדילים מדהימים, אבל כמו שידעתי, הבלעדיים של מיקרוסופט לא מזיזים לאף אחד, סמאש קרע אותם במכירות וגם את זה אמרתי.

החודש לא נגמר עדיין סוני עוד יכולה לנצח, אבל אני מסכים שזה כבר נראה קלוש. הדבר הכי מעצבן זה שכל עוד מיקרוסופט לא מנצחת ברמה הגלובלאית, סוני לא תתעורר ולא תכנס לpanic mode ששנינו רוצים לראות אותה נדחקת אליו ומתחילה להכריז על האקסקלוסיבים ולשדרג את הפלוס ברמות על.
מקווה שחוץ מזיוני מוח וUNCHARTED 4 נראה הרבה דברים שווים באירוע של סוני. כבר מתחילות שמועות שגם למיקרוסופט יהיה אירוע קרוב לזמן של סוני, או קצת אחריו, אם זה נכון, אז מיקרוסופט פשוט לא מוותרים לסוני

הכי מצחיק זה לקרוא אחר כך על אירוע של פרסי אוסקר למשחקים, שסוני מיקרוסופט ונינטנדו מקימות ביחד..

evilplate

New member
כן אני מנחש ש SO לא בדיוק סנסציה

אבל אל תשכח גם שנמכר בבנאדלים שלא נחשבים וזה עדיין רק מספר ימים למרות שזה אמור להספיק כדי להתברג אם הוא באמת הצלחה גדולה.
הבנתי שאם סופרים לפי מכירות על פלטפורמה בודדת ולא מולטי-פלטפורם אז הוא מקום 9 בטבלה, לא שזה מדהים.

אבל זה לא שסוני בדור שעבר הוציאה רק להיטים, היו האבי ריין, ודימון סולס וואלקיר כרוניכלס ולא מעט שמות בסגנון שזכו לתשבוחות וגם אם לא התברגו בראשי המצעדים אתה חייב להודות שזה מחזק את הכח של המותג כי בנאדם רואה את SO ופורצה וליינאפ רב ומגוון יותר וגם אם לא הכל בשבילו כשהוא בא לקנות קונסולה זה גורם לו לחשוב שמשקיעים יותר בצד א' על הקונסולה הזו, כמו שעל הפס3 היו הרבה כותרי נישה אבל הם חיזקו את התחושה שעל הפס3 יש פשוט הרבה יותר מה לשחק מאשר אצל המתחרים.

ברור לך שסוני חייבת להתחיל לספק קבלות, אני מקווה שיעשו זאת כבר בדצמבר.
ועל איזה אירוע של פרסי אוסקר למשחקים מקימות החברות? אתה מדבר על ה VGA החדש של ג'ף קילי?

זה לא בדיוק הן מקימות, הן פשוט תומכות בו ביחד עם רוב התעשייה, הם יראו נוכחות ויביאו אולי טיזרים וטריילרים אבל זו לא יוזמה שלהן.

אם נסתכל על הבלעדיים של סוני ומיקרוסופט לשנים הקרובות.

לפחות אלה שאנחנו יודעים עליהם ואלה שקל להניח את קיומם.

סוני
משחק עולם פתוח סטייל GTA (יודעים שסוני עובדת על משחק כזה לפי האנשים שהם מחפשים לפרויקט AAA )A
משחק RPG פעולה סטייל the witcher עם גיבורה נשית, כנראה יהיה הmass effect או הthe witcher של סוני.כבר ראינו ART שדלף. אם המשחק יצליח אולי אפילו נראה טרילוגיה, או המשך לכל הפחות.
עוד משחק infamous לPS4 - זה ברור שסוני לא בנו מנוע מתקדם כמו של INFAMOUS SS בשביל משחק אחד בטוח הוא יהיה טוב יותר מSS וגם יראה טוב יותר.
GOW 4 - מאמין שהמשחק הזה יגיע ממש מאוחר בימי הPS4 אבל עדיין.
NEW IP מהיוצרים של TLOU- אמנם הם עסוקים בUNCHARTED 4 אבל מתישהו סוני תיתן להם לעבוד על פרויקט מקורי לאור ההצלחה האדירה של
TLOU
UNCHARTED 5 - זה ברור שסוני תיתן מתישהו לצוות אחר לעשות את UNCHARTED 5 בזמן שהיוצרים של TLOU עובדים על המשחק שלהם.
gran turismo 7 - אנחנו כבר יודעים שהמשחק יגיע ב2016 כנראה בסופה אבל עדיין.
לפחות משחק אחד של יוצר הביי ריין- אני מהמר על אפילו שניים אבל אחד זה דבר וודאי, סוני בהחלט תרצה להשתמש במשחקים של הברנש הזה כדי להמחיש כמה ה50% כוח יתרון שלהם על הXBOX ONE יכולים להביא לתוצאות מרהיבות גרפית.
DRAGON QUEST 11 - לפי כל העדויות המשחק בלעדי לPS4 (אין מה לשקול הוצאה שלו לONE )
THE LAST GAURDIAN - כן אני מאמין שהמשחק הזה קיים אבל אני לא יודע להגיד לך מה הוא בשלב הזה.
כמובן שזה כל הדברים שאנחנו פחות או יותר יכולים להיות בטוחים בהם אצל סוני,אני בטוח שיהיו עוד הפתעות.

דברים שאתה יכול לצפות להם ממיקרוסופט.
5/ GEARS OF WAR-4
sunset overdrive2 /לחילופין איזשהו שוטר לא מרהיב מהיוצרים שלו
משחק של RARE- כבר אין להם IP שווים חוץ ממשחקי הפלטפורמה שלהם, במקרה הכי טוב זה יהיה משחק פלטפורמה סביר של banjo kazooie במקרה הרע איזה perfect dark שלא מעניין אף אחד/ ובמקרה הזוועתי איזשהו משחק מצלמה/זבלון אחר לכל המשפחה
עוד FORZA
HALO 6
במקרה הטוב IP חדש של פלטיניום/או המשך של המשחק שהם מפתחים כרגע.
במקרה הטוב FABLE 4 אבל זה לא סביר,וגם אם המשחק ייצא הוא יהיה חרא כמו כל הקודמים לו.
תיתכן בלעדיות זמנית LOST PLANET 4/DMC5/HITMAN6
בלעדיות אולי לdead rising 4 אם קיים, אבל יהיה גם פורט למחשב.

אז נכון, נגררתי פה לספקולציות, בעיקר בנוגע למייקרוסופט אבל בחיי, עשיתי איתם חסד גדול בספקולציות שלי, ומאוד ייתכן שיהיה להם דור אפילו יוצר יבש וצחיח ממה שתיארתי פה . אני אשמח אם סוני תראה משחקי AAA בלעדיים חדשים בדצמבר, אבל לי מספיק שהם יראו את הRPG של יוצרי קילזון כדי להרגיש שאני הולך לקבל בלעדיי שווה, לחשוף בשלב הזה איזה טיזר משעמם לGOW4 יהיה למשל צעד בטוח מדי ומשעמם מדי.

מה אתה תרצה שייחשף? איזה סוג משחק או סדרת משחקים תגרום לך להרגיש שסוני משקיעה?

evilplate

New member
לא ידעתי שסוני עובדת על משחק בסגנון GTA

זה למשל דבר טוב, על גרילה אתה סומך כרונו? מבחינתי הם בחיים לא הוציאו משחק טוב, אולי מולטי טוב אבל סינגל הם פח זבל.
אין לי אמונה באינפמס, אני חושב שעולם פתוח גדול על אולפן צנוע כמו סאקר פאנץ׳, אין להם כנראה מספיק תקציב וגודל בשביל זה, הייתי שמח אם היו חוזרים אפילו לפלטפורמרים למרות שזה לא יקרה במציאות AAA של ימינו אז שילכו על IP חדש וזהו, אני כן מאמין בכישרון שלהם וסליי היתה סדרה מצוינת.
&nbsp
דייויד קייג׳, גם הוא איבד לא מעט קרדיט אחרי ביונד, אין לי אמונה שיודע לשלב משחק עם עלילה טובה, גם GT רחוק מימי הזוהר ועבר עליהם דור שבו מבחינת איכות די חוסלו ע״י פורצה, ועם GT6 גם מבחינת מכירות הם כבר איבדו את אמון הקהל.
&nbsp
טים איקו נראים כמו סיפור גמור, גם אם יצא אני בדרך נס TLG, אואדה כבר לא שם והוא המח מאחורי העסק.
נוטי דוג זה אולי בית הפיתוח מספר 1 והקלף הכי בטוח של סוני, ללא ספק הם היהלום שבכתר והסיבה העיקרית להעדיף פלייסטיישן מבחינת משחקים.
&nbsp
סנטה מוניקה כרגע ביטלו פרויקט שעבדו עליו שנים ופיטרו חצי מהצוות, כנראה היתה שם פאשלה ענקית, סוני בחיים לא היתה מבטלת פרויקט כזה שעובדים עליו מ 2009 אלא אם איבדה אמונה שלא הולך לשום מקום, נצטרך לחכות ולראות מה נשאר מהם, אסנשיין לא היה טוב ככה שיש להם מה להוכיח.
&nbsp
באופן כללי אנחנו לא יודעים בדיוק על מה כל חברה עובדת, גם מיקרוסופט קשה לחזות מה עושה, היא בינתיים אנדרדוג, זה כבר לא דור שעבר שהיא די שמה אצבע משולשת על כולם, ראינו איזה מבצעים פסיכים היא עושה כל יומיים, באנגליה יש עכשיו מבצע של ONE+ כל כך הרבה משחקים מתנה שכבר יוצא שמיקרוסופט משלמת לך כדי לקחת את המכשיר, יש להם משאבים בלתי נגמרים והכסף שמוציאה על תעשיית המשחקים זה בוטנים בשביל מייק העולמית בזמן שסוני משקשקת כל רגע שהולכת להתמוטט.
&nbsp
בהחלט אני רואה תסריט שמייק בעזרת הכסף שלה הולכת לסגור את הפער משמעותית, בין אם במבצעים ובין אם בבלעדיים שתקנה ותייצר, סוני במצבה לא יכולה להוות יריב שקול אם מייק הולכת על העסק בכל הכח, זה תלוי עד כמה זה באמת חשוב לה ולפי המבצעים שיורדת אליהם עושה רושם שזה חשוב לה מאוד.
&nbsp

evilplate

New member
סוני גם הכריזה על מבצעי יום שישי השחור

באנדל אחד יהיה של משחקי השנה מ 2013- GTA5 ו TLOU, ובאנדל שני של משחקי משפחה- לגו באטמן וליטל ביג פלאנט 3, 2 הבאנדלים ימכרו ב 400$.
&nbsp
הבאנדל של GTA5 זה סוג של הימור, 2 משחקים מצליחים ואהובים מאוד אבל כאלו שהמון שיחקו בהם, האם זה מספיק מפתה בשביל אנשים שיש להם דור קודם להצטרף לדור הבא? לא בטוח, אולי היו צריכים ללכת על באנדל שכולל את פאר קריי4, משחק חדש שאולי יפתה אנשים לקנות אותו כבר בגרסה עדיפה בהרבה ביחד עם קונסולה חדשה.
באנדל המשפחות לא רע סכ״ה והוא אלטרנטיבה טובה בשביל אבות שקונים מכשיר לילד ובטח לא רוצים להתקרב ל GTA.
&nbsp
מייקרוסופט מנגד מציעה מבחר באנדלים ב 330$ כשלפחות אשת ענקית אחת (טארגט אם אני לא טועה) גם מציעה עם זה 50$ דמי מתנה לחנות שזה כסף לכל דבר שמוריד את המחיר עד ל 280$ , שוב פעם פער ענקי אבל אני יכול להבין את סוני שלא מסוגלת לאבד את התחתונים ולרדת במחירים בשביל לקחת את החגים, אני מנחש שהם מתרכזים בלצמצם את הפער ככל יכולתם גם אם זה אומר שיפסידו את החגים ומקווים שב 2015 כשהסערה תחלוף יחזרו להוביל.
&nbsp
לפחות הם כן מספקים מענה עם באנדלים שנותנים משחקים חינם בניגוד לאלטרנטיבה שהציעה עד עכשיו של באנדלים במחיר של 450$ וסכ״ה 10$ הנחה, לא בטוח שזה יספיק לעומת המבצעים של מייק אבל לפחות הם לא ימחקו לחלוטין בחגים הללו.

סוני מסתכלת על זה באופן הרבה יותר גלובלי בעיני,

כן להוביל בארצות הברית זה חשוב לה כמו שזה חשוב לה בכל האזורים, אבל כל עוד היא מובילה ברמה העולמית אין לה מה לדאוג הרי זה ברור לה שמייקרוסופט לא תשאיר את המבצעים האלה לנצח והיא מנסה כרגע להגדיל את כמות בעלי הONE בצעדים נואשים.סוני לא יימחקו לחלוטין בגלל המבצעים?
ממה שאנחנו שומעים הם מוכרים יפה מאוד גם בלי המבצעים תאר לך שהם יחליטו להשתגע גם מתישהו עם איזה מבצע והורדת מחיר עוד שנתיים.

כן, אני סומך על גרילהמי

כי בתור התחלה, אף פעם לא זכור לי שראית אותם עושים משחק שהוא לא קילזון מותג שסוני ייעדה אותו להיות המתחרה של היילו ומאז הם לא קיבלו חופש לעשות דברים אחרים, כמו שהדגמת בעצמך לא כל המפתחות טובות בכל הז'אנרים מפתחת שהיא יהלום בז'אנר אחד יכולה להיות בינונית בז'אנר אחר.
חוץ מזה המפתחים של dark souls היו עד דור הPS3 מפתחים של סדרת RPG נישתית להחריד מגוף ראשון, כשסוני מימנה את פרויקט הPS3 שלהם
Demon's Souls היא הציעה להם ללכת על סגנון שונה של RPG והדריכה אותם בפיתוח, השאר כמו שאומרים היסטוריה הם יכולים להוציא גם מגרילה דברים כאלה.

משהו על אואדה, במערב כשאיזה מפתח עוזב חברה זה נורא דרמטי, אתה יכול להיות בטוח שקמארק לא יחזור ID software וכו' ביפן זה הרבה פחות ביג דיל.

מפתחים ובמאים שעזבו את סקוור אחרי 10-20 שנה שעבדו שם, חוזרים לעבוד איתה, כאילו לא קרה כלום,מסיימים איתה פרויקטים והולכים לעבוד גם עבור חברות אחרות, פרילנסרים בקיצור, אותו דבר עם סוני, היה אפשר לחשוב שאחרי שסוני לא רצתה להביא את דימון סולס למערב, from softwore לא יסמכו עליהם יותר ולא יעבדו איתם, אבל הנה הם מפתחים להם כותר בלעדי.

אם סוני תצטרך את אואדה הם יביאו אותו לעזור להם לסיים את הפרויקט והוא ילך לדרכו אחר כך. לסוני יש המון מה להרוויח מההוצה של המשחק הזה.

בנוגע לIP של סוני באופן כללי, שמע אני לא מטורף על infamous, והמשחקים של דיוויד קייג' לא מדברים אלי, אבל הנה בעצמך אתה אומר שנוטי דוג
לבד, אוכלת את כל האקסקלוסיבים של מיקרוסופט, אז כל היתר זה קינוח נחמד. מיקרוסופט לא שמה אצבע משולשת על כולם? בגלל זה המשחקים הבלעדיים מההשקה של הONE נמצאים עכשיו על הPC וכל יום אתה שומע רמזים ועדויות שFORZA וסאנסט מקבלים פורט למחשב?
(סאנסט יקבל זה די בדוק)

אז כן מיקרוסופט קצת בפאניקה, כי הם הבינו שהגיימרים לא כל כך מטומטמים, והדילים האלה נותנים לך לקנות ONE בערך האמיתי שהוא שווה.
ועכשיו מיקרוסופט מנסה לרצות את כולם, אבל זה לא ימשך לנצח.

סוני עומדת להתמוטט? בנתיים כולם יודעים שיש קולות במיקרוסופט שתוהים אם להשאיר את חטיבת הXBOX או למכור אותה, כולם יודעים
שבשביל מיקרוסופט כמות הONE שנמכרה (ובוודאי הדילים המטורפים האלה שהיא נאלצת לעשות) מתחילה לגרום לה להתעצבן על החטיבה הבלתי רווחית הזו שרק עושה להם צרות. למיקרוסופט, יש אולי כיס בלתי נגמר,אבל היא ממש לא חברה שמתאים לה פעם להיות למעלה, באיזשהו שוק ופעם להיות למטה, במיקרוסופט רוצים להוביל כל הזמן, אני מאמין שהדור הבא (PS5 ) יכול להיות מאוד הדור האחרון שלהם, בתעשייה הזו.

סוני ניצחה את הדור, מאיפה הבאת את זה שבמצבה היא לא יכולה להיות יריב שקול למיקרוסופט? סוני קורעת את מיקרוסופט, בוא נחזור למציאות.
מיקרוסופט מנסה לירות על סוני את הכדורים האחרונים שיש לה, שזה הורדת מחיר והיילו, אבל גם מיקרוסופט יודעת שהיא הפסידה
לצמצם את הפער? הפער רק צפוי לגדול.

אם בשבילך, מבצעים שלא מגיעים לישראל, ומשחקים אקסקלוסיבים באופן זמני, זה אומר שמיקרוסופט מתייחסת אליך יותר בכבוד מאשר סוני, אז תמכור את הPS4 שלך או לכל הפחות תציב לידו איזה ONE.

evilplate

New member
למה וישפאר יותר טובים?

לא הבנתי למה אתה מערבב עם ישראל בכלל, זאת טריפה וזו נבלה, ואני בטח סומך על מייק ישראל יותר מאשר ישפאר.

בקשר לגרילה המשחקי גוף ראשון שלה בסינגל כ"כ חסרי השראה וגנריים שאפילו אינפמוס (בעיקר הישנים) נראים כמו יצירת מופת לעומתם, הלוואי ויצליחו ליצור משהו מעניין אבל האמון שלי בהם לא רב, לפחות סאקר פאנץ' הוכיחה את עצמה במשך שנים בדור הפס2.

טים איקו גם אם יסיימו את TLG סוף סוף אני יותר מדבר על היום שאחרי, כמה סבלנות אתה חושב יש לסוני לאולפן שעד היום במשך 2 דורות הצליח להוציא 2 משחקים? אתה רואה אותם שורדים אחרי שאואדה סופית יתנתק? קשה לי פשוט להאמין.

כן, אני חושב שנוטי דוג ללא ספק בית הפיתוח מספר אחת על 2 הקונסולות, רק הצוותים המובחרים של נינטנדו (צוות זלדה ומריו בעיקר) בקאליבר שלהם, אבל כרונו זה עדיין בית פיתוח אחד שהוא ממש מדהים, הם לא יכולים להחזיק ליינאפ שלם אם MS תפציץ לא משנה עד כמה הם טובים, אז אולי אני לא אפספס את המשחקים שלהם אבל רבים אחרים יעשו את השיקולים שלהם ואם הפער בתוכנה יהיה גבוה יתכן שנוטי דוג לא תספיק עבורם.
סוני מבחינת פלייסטיישן מתפקדת מעולה והם לא יכלו לאחל לעצמם שנה טובה יותר, אבל סוני העולמית כל הזמן בסכנה כזו כן, ברור אבל שזה משהו שלא יקרה מהר והממשלה היפנית גם תסייע במקרה הצורך אבל הם בטח לא בעלי משאבים שקרובים ל MS, כל דו"ח רבעון אצלם זה התקף לב לעומת מייק שמגלגלת מליארדים ובתכל'ס מחלקת הבוקס זה בוטנים בשבילם.

מייק לפחות כרגע לא מתנהגת כמו אחת שבדרך החוצה, להפך, זה נראה שהכי אכפת לה בעולם והיא עושה הכל כדי לצמצם את הפער, אני ממש לא חושב שהיא מכבדת אותי יותר, אחרי הדור של ה 360 שבו היא זלזלה כ"כ בלקוחות עם לייב בתשלום שנועל לך אפליקציות של יוטיוב אפילו מאחורי כסף אני בחיים לא אחשוב ככה, אבל הדולר מדבר, אולי יש להם שאיפות לעשות משהו גדול יותר עם המותג של הבוקס ונראה שהם ישקיעו בו לא מעט כדי שישאר רלוונטי.

סוני באמת קרעה את MS עד עכשיו אבל כבר ראית שהם מוכרים מאז הורדת המחיר יותר מהפס4 אז איך הפער צפוי לגדול? קשה לראות איך החגים לא שלהם וזו תקופה שמוכרים בה המון קונסולות, האסטרטגיה שלהם ל 2015 אחרי שירדו ככה במחירים תהיה מעניינת, אם הם ימשיכו במבצעי כסאח כאלו לסוני יהיה לא קל לשמור על ארה"ב ואנגליה, מבחינה עולמית? אתה כנראה צודק והמשימה תהיה כמעט בלתי אפשרית עבור MS.

בוא לא נשכח דבר אחד.

כולנו בסופו של דבר קונים קונסולות בשביל משחקים של חברות צד ג' אם אנשים היו קונים קונסולה בעיקר בשביל אקסקלוסיבים נינטנדו היו מוכרים הכי הרבה קונסולות בעולם. ובעניין הזה של משחקי צד שלישי, יש לסוני יתרון, זה ידוע שהמשחקים נראים יותר טוב ורצים יותר טוב על הPS4,כמובן שאי אפשר לתת את AC UNITY כדוגמא שנינו או COD שנינו יודעים שהסדרות האלה, מיוצרות בלי הרבה נשמה וחזון ויש פה בעיקר רצון להגיע כמה שיותר מהר לקופה ולקבל מאיתנו את הכסף.

יוביסופט האלה, "תשלמנו לנו ואחר כך כעבור שנה UNITY יהיה שחיק בדיוק בזמן שנוציא עוד AC ותקנו גם אותו" גם COD וגם AC הם לא אינדקציה
למה שהONE והPS4 מסוגלות וזה ברור שהיה אפשר להשיג 30FPS על שתיהן יציב כמו הר, אם יובי היו רוצים.

אני מדבר על חברות נורמליות כמו פלטיניום וקפקום וסקוור וקונאמי ונאמקו שלוקחות את הזמן שלהם לתת לך משהו איכותי, המשחקים שלהן יהיו טובים יותר על הPS4 אין אפס, וזה לא דבר מועט.

אני חושב שחלק ענק מהגיימרים והתעשייה פשוט נמצא באיזו אשלייה לגבי מיקרוסופט וההשקעה שלה בבלעדיים הנה כתבה של יורוגיימר שאתה יודע שאני אוהב אותם בדרך כלל על השנה הראשונה של המPS4
http://www.eurogamer.net/articles/2014-11-15-who-needs-games-playstation-4s-first-year
והם פשוט מגזימים בצורה פראית, אני מתאר לעצמי שתסכים עם כל מילה שלהם, אבל דאמ הם עושים הנחות מטורפות למייקרוסופט רק בגלל התזמון.

כבר אמרתי, מיקרוסופט נתנה השנה את סאנסט? אז סוני נתנה גם INFAMOUS שניהם מימלא חרא ואנ לא רואה שמישהו מתלהב משניהם חוץ מפאנבוייז של ONE שמתלהבים שמיקרוסופט זורקת להם עצם, אז הם מתלהבים מסאנסט.
FORZA? אני בטוח שהוא סבבה למי שאוהב את הז'אנר אבל הטבלות מראות שאני ואתה לא יחידים פה, אנשים לא בדיוק רצים לקנות לא את DriveClub ולא את FORZA, יש משחק need for speed שקיים גם על הבוקס וגם על הPS4 ואני מאמין שהוא כבר נתן FIX לכל מי שחיפש משחק מירוץ לNEXT GEN אז הרעב למשחקים האלה פשוט לא גדול, מה לעשות? אז אם אנשים לא רצים לקנות את FORZA איך הוא בדיוק משחק להם תפקיד בהעדפה של הבוקס?
צה
אנשים נותנים לסאנסט יותר משקל מINFAMOUS בגלל שזה IP חדש, לעומת INFAMOUS וגם בגלל התזמון שלו, אבל אל תשכח שהזכויות על הIP
של סאנסט נשארו אצל היוצרים שלו, אם סוני ממש רוצה היא יכולה להציע לשלם על sunset overdrive 2 אבל אני מקווה מאוד שלא תעשה את זה, ממש לא בא לי שסוני יבזבזו כסף על המותג המשעמם הזה.

אנחנו צריכים רגע לעצור ולחשוב מה אנחנו מצפים, קנינו קונסולה שרק לאחרונה יש לה שנה בשוק, בוא ניתן לסוני מרווח נשימה והזדמנות להפתיע אותנו.
אנשים משווים לי את דור הPS4 לדור הPS2 ואני לא יודע אם לצחוק או לבכות. זה ברור שהיה לך את FF10 MGS2 וGTA3 בתחילת חייה של הPS2
אבל בחייאת, אולי נחזור פשוט לגרפיקה של דור הPS2 ואז כולנו נראה איך סוני משריצה אקסקלוסיבים בהשקה? הזמנים השתנו ולפתח משחק לוקח
כמות עצומה של זמן, עד כדי כך שסוני צריכה עזרה של סנטה מוניקה לסיים משחק אחד וגם לא כל כך אינטרקטיבי.

אי אפשר לאכול את כל העוגה וגם להשאיר אותה שלמה. נינטנדו מתקשה לספק זרם שוטף של משחקים ברמה גרפית של PS3 אז אנשים ציפו שסוני תפגיז בשנה הראשונה?

תגיד לי אתה איך כולנו היינו מרגישים, אם סוני היתה מעבירה את TLOU לPS4 אחרי שהוכרז לPS3 ורוקסטאר היתה נשארת בשקט וחושפת את GTA5 רק לPS4/ONE.

זה לא חוכמה מצידנו להגיד בדיעבד שהיינו מעדיפים שזה יקרה ולקבל גרסאות משודרגות, כי אני מבטיח לך שהיית מרגיש שסוני רימו אותך עם TLOU
אחרי שהבטיחו לך בלעדי לPS3 והמון אנשים היו ממורמרים על רוקסטאר שדילגה עליהם בשביל רווחים של הדור הבא.

באמת שלא ברור לי למה מיקרוסופט נתפסת כמשקעינית, בגלל משחק של פלטיניום שאנחנו לא יודעים עליו כלום? מיקרוסופט היתה כל כך, נואשת להראות שיש לה משהו, שהיא חשפה תמשחק הזה לפני שהיה מה להראות ממנו בכלל.

פלטיניום גם עובדים עם כולם, כל מי שמציע להם מימון, לא מן הנמנע שגם סוני תפנה אליהם למשחק בלעדי, ולא מן הנמנע שסודה51 גם ייספק בלעדיים
למיקרוסופט וסוני.

וזו בעיני הבעיה של מיקרוסופט, לכיס שלהם אולי אין סוף, אבל למספר המפתחים שהם יכולים לפנות אליהם שיקריצו להם בלעדיים יש סוף.
הם יכולים לפנות למשל ליוצר מגה מן/סטרייט פייטר שיצור להם משחק בלעדי אחרי שהוא עזב את קפקום, סבבה? הם גם יכולים לפנות ליוצר של ninja gaiden, אבל שני המפתחים האלה כבר לא בטופ וממש לא יכולים להתחרות בבלעדיים של סוני.

אולי יש מפתחים ששכחתי שהם יכולים לפנות אליהם, אבל אין להם שום מפתח של OMG לפנות אליו. לכל היותר מיקרוסופט יכולים לעצבן אותנו
ולגרום לנו לשחק ברזי 7 כמה חודשים עד חצי שנה מהרגע שהוא יוצא, כן אני אתעצבן על מיקרוסופט, אבל זה לא מה שיגרום לי לקנא בבעלי הONE

הנה אני אוכל לשחק בטומב החדש שיגיע על ה360 לא בוער לי אין לי בעיה לחכות לגרסת הPS4 וככה יהיה עם כל אקסלוסיבי זמני שהם ישיגו.נ
שמע, אני לא חושב שיש משהו שמטורף כמוני על סליי ואפילו אני רוצה לראות את סאקר פאנץ עושה דברים אחרים, הגיע הזמן להתקדם.

אני מאוד אשמח אם סוני תרגיש צורך ליצור IP חדש עם סאקר פאנץ במקום infamous, אבל אני מעדיף לא להתאכזב סתם.
בנוגע לגרילה עם הRPG שלהם, אני כנראה לא אצליח לשכנע אותך להאמין בהם, אבל אני באמת לא מבין איך הם יכולים לעשות עבודה כל כך גרועה, עם כל הזבל שיש שהולך להגיע, THE WITCHER 3 יהיה משחק עם חרא כתיבה כמו קודמיו, DRAGON AGE 3 הוא חרא כמו קודמיו, אני אף פעם לא התלהבתי מסדרת mass effect אז אין לי מה להתלהב מהרביעי, ואני באמת תוהה, אם הסטנדרט של ז'אנר הACTION RPG כל כך נמוך, כמה
כבר הם יכולים ליצור משחק גרוע יותר? מקווה שסוני תעזור להם ו/או שכרה כותבים טובים, וגרילה הם רק אלה שמוציאים הכול לפועל ומתכנתים.

שאמרתי שהפער צפוי לגדול עוד יותר התכוונתי ברמה העולמית, סוני תנצח גם באמריקה (כבר ניצחה) וגם שם יהיה פער עצום, מיקרוסופט לא יכולה למכור
כל הדור במבצעים בשבילה זה כמו לתת לך קונסולה בחינם זה לא מעשי.

evilplate

New member
דווקא אני חושב שהכתבה של יורוגיימר די מגוחכת

זאת אומרת, לאמר של ONE יש ליינאפ טוב יותר זה דבר אחד, אבל לצייר את זה שלפס4 אין משחקים כאילו ה ONE טובעת בהן זה כבר מגוחך.
יש פער אבל הוא לא גדול, ובאופן נוח הוא גם השמיט את אינפמוס, אם הוא מדבר על קילריות ולא על איכות אינפמס למשל מכר הרבה יותר טוב מ SO, חייב להודות שאולי זה היה חכם מצד MS לשמור הרבה מהתחמושת לחגים כי זה יצר תחושה שהליינאפ הרבה יותר טוב בעוד שפשוט סוני פרסה את המשחקים שלה על כל השנה ונתקעה עם LBP3 כמשחק החגים שלה מה שיוצר תחושה שאין כלום על הפס4 בזמן של ONE יש הוריזון, היילו ו SO.
&nbsp
דרייב קלאב זו באמת פאשלה ולסוני אין אלטרנטיבת מירוצים טובה ל MS אבל אם מדברים מסחרית אז באמת שניהם פלופים כמו שאמרת, וכמו שאמרתי בעצמי האורדר דפק המון מהליינאפ כי כמה שתזלזל בו משחק שנראה רמה מעל כולם גראפית מאוד מושך אנשים לעבר הקונסולה כי אז היו המון דיבורים על איזה מדהים הוא נראה וזה היה יוצר תחושה שמדובר בקונסולה חזקה הרבה יותר.
&nbsp
שוב, ל ONE יש יתרון של ליינאפ אבל הדגש לדעתי לקפיצה שלה זה יותר המחיר ואולי האשליה שיש עליו הרבה יותר משחקים, זה ברור שזה תורם לביטחון של הלקוחות כשהם קונים ONE כשהם משווים בין הליינאפ של החגים וזה כן יתרון אבל בסכ"ה הפער לא ענקי ולא קרוב לכך.
&nbsp
ודווקא COD עובד יפה על הפס4, הלוואי כל משחק של 60 פריימים ירוץ ככה, לטעמי היה שווה לא להתפשר על ה 1080P בשביל כמה נפילות בפריימים שהן ממש בקטנה, ואל תשכח שבמולטי הפריימרייט על ה PS4 יציב כמו ה ONE למרות שהרזולוציה גבוהה יותר בלא מעט וזה הדבר הכי חשוב במשחק כמו COD- שהמולטי ירוץ ויראה הכי טוב.
&nbsp
אתה צודק בחלק מהאבחנות שלך ובחלק מגזים, לפחות בזלזול ב RPG מערביים כאילו לגרילה לא תהיה בעיה להיות ברמה שלהן, במיוחד שזה הניסיון הראשון שלהם עם ז'אנר כזה.
&nbsp
בכל אופן זה באמת יהיה מעניין לראות מה MS תעשה שנה הבאה מבחינת תמחור, אין ספק שהיא תמיד תהיה זולה יותר מהפס4 והיא תקפיד על כך, השאלה אם הירידות מחירים שמציעה בחגים לא יפגעו בה כשיעלה המחיר חזרה, אני חושב שאתה מזלזל במייק אם אתה אומר שסוני תקח בענק את אמריקה, אנחנו רואים שיש לה מספיק נחישות לעשות הכל כדי לסגור שם את הפער ואם הם מספיק רוצים עם הכיסים העמוקים שלהם הכל אפשרי, כולל בלעדיים זמניים שבטח לא יאמרו לך אפילו שזמניים כדי ליצור אשליה שלא יגיעו לפס4, בקיצור, נצטרך לראות, כבר יהיה לנו מושג כלשהו לגבי הליינאפים באירועים של דצמבר.

יש שמועות על שתי חשיפות IP חדשות בדצמבר אצל סוני

והמפיץ של השמועה אומר שלא מדובר בחשיפה מחודשת לTLG אז בוא נקווה שזה נכון ונחכה ונראה מה אנחנו הולכים לראות שם :) אני באמת לא יודע כמה האורדר דפק, כי אמנם היה המון הייפ, אבל אני חושב שהביקורות היו קוטלות אותו כל כך, שאם סוני היתה מוציאה אותו השנה הם באמת היו נראים נחותים מול מייקרוסופט, וסוני ניסתה להימנע מזה. נראה לי פשוט שסוני יודעת שיקטלו אותה עם האורדר בשנה הבאה, אבל היא מקווה שUNCHARTED 4 המשחק של יוצרי סדרת souls והחשיפות, יגרמו לה לקרוע את מיקרוסופט בגזרת הבלעדיים בכל זאת.

בעיני חלק מהמשחקים של מיקרוסופט ל2015 ידחו מימלא ל2016 אין מצב שמיקרוסוט משחררת משחק ניישתי כמו הבלעדי של פלטיניום כשיש לה, את halo 5 בלעדיות זמנית של טומב ריידר, ובעיני גם יש סיכוי שהמשחק של רמדי ידחה גם הוא.

אני דווקא חושב שכל הארדקור גיימר שקונה ONE מרגיש דווקא אי וודאות לגבי האקסלוסיבים שלה והוא יודע שלסוני יש יותר חברות פיתוח אז הבלעדיים שלהם זה יותר ודאי, אבל כנראה האנשים שקונים ONE קונים אותו כי הרבה יותר חשוב להם לשחק עם החברים שלהם שיש להם ONE מאשר כמה אקסלוסיבים של סוני, זה לא סוד
שהמולטיפלייר מדבר היום לרוב האנשים יותר מהסיינגל, וסוני בונה על זה שהגיימרים שהסינגל חשוב להם יבחרו בה.

אני חושב שכולם מבינים, שהשנה הראשונה היא לא אינדקציה לספרייה, על ספרייה אפשר לדבר ברצינות בסוף השנה השנייה של הקונסלוה, וגם אז רק להתחיל לדבר עליה, ובאמת להתחיל לראות למי יש יתרון.

שמע, "פער" " תקח בענק" "צמצום פער" אלה מושגים מעורפלים שכל אחד יכול לפרש איך שרוצה. אין לך דרך מדעית לחישוב של מה זה "פער ענק"
אז גם עם הפער של סוני על מיקרוסופט יהיה משמעותי בסוף הדור, אתה תוכל להגיד לי שמיקרוסופט צימצמה ועמדה בכבוד מול סוני, כי אין לנו סטנדרטים למדידה.

יהיה מדובר על לפחות חצי מליון, PS4 שימכרו בארצות הברית י יותר מהONE בעיני זה פער ענק בכל שוק לוקאלי, אתה יכול לטעון שגם זה, לא יהיה פער ענק, אבל לטעמי זה ענק לשוק יחיד לטעמי סוני יכולה אפילו לעבור את זה אבל זה כבר תלוי בכמה היא תדע לשמור על המעמד של הPS4 ככל שהיא תיהיה קשובה ללקוחות היא תשמור על הבאז של הPS4. מבחינה עולמית כשדרגון קווסט 11 יגיע ליפן ו4 מליון יפנים יקנו אותו תוך שבוע וPS4 בשבילו, הפער העולמי של סוני על מיקרוסופט יהיה כזה שקשה מאוד לצמצם

בנוגע להוריזון (זה השם של הRPG של גרילה לפי מה שאני יודע) נצטרך לחכות ולראות, אני חושב שגם ז'אנר הJRPG וגם הRPG נמצאם בשפל כרגע
וממנו אפשר רק לעלות, תהיה בטוח שאני מחכה לדצמבר ומקווה שנצפה באותם זמנים באירוע של סוני, ושלא נתאכזב!

טריילר לThere Came an Echo

שמראה קצת מה אפשר לצפות מהסיפור. הסיפור נראה קליל ודי טראשי אבל משעשע :) חבל רק שעיצוב הדמויות כל כך גנרי קצת יותר מקוריות לא היתה מזיקה לאף אחד.

מה שמיוחד במשחק זה שהוא מזהה את הדיבור שלנו אנחנו בעצם המפקדים של הצוות במשחק, אפשר לתת לצוות פקודות אישיות לפי מילים שנמציא או להשתמש בפקודות שהמפתחים קבעו, מה שאומר שאם מישה רוצה לדבר לדמויות בעברית, הוא גם יכול :) אם מישהו ממש שונא לדבר הוא יכול גם לשלוט על המשחק דרך השלט, אבל הוא יאבד הרבה מהייחוד של המשחק בעיני.

מגיע בקיץ 2015 לPS4/ONE/PC

למעלה