game news

כן לבל 5 עשו אותו. ואם תשחק בו אתה תתחרט על זה.

זה הJRPG הכי גרוע של הדור הקודם איתי, והדור הקודם היה מפוצץ בJRPG.
נראה לי שאם תשחק בו אתה לא תרצה לשחק במשחקי JRPG כמה שנים טובות כדי להתרענן ממנו :) הכול בו רע, הקרבות הגרפיקה הכול.

אני זוכר שממש רצית לשחק בולקריה קרוניקלס (מקווה שאתה לא מתבלבל בינהם) ובני נו קוני, ולשניהם יש המשכים בפס4, עדיף לך לשחק בהם :)

CallMeCavanaugh

New member
ני נו קוני נמצא אצלי ב-PS3

יש מצב שאזיז אותו קדימה בתור, אבל קודם כל אני חייב לסיים את הוויצ'ר 3 ואז לפחות שני משחקים שאינם משחקי תפקידים בשביל לנקות את המערכת.

מישהו 2

New member
הציל את הכנס בשבילי.

אם לסכם את הכנס כמו שהוא עניין אותי זה בערך מה שפרסמתם פה. הפיינל פנטזי 7, nioh , ni no kuni וראצ'ט וקלאנק.
גם הדמו החי של ה- VR הצליח להרשים אותי מאוד. בהחלט סוף סוף הצליחו להעביר את התחושה הדהימה של ה- VR מרובה שחקנים. זה הישג עצום ומעניין אם זה יוטמע כמו שצריך.

PlayGirl3

New member
כנ"ל, אבל לטעמי יותר מדי VR ומולטיפליירים משעממים

גם הרבה אינדי לא מעניינים.
ומה זה החרא הזה של סנטה מוניקה? לא בא להם כבר לעבוד על משהו רציני?

בקיצור ב-wishlist שלי: אנצ'רטד (לא שהיה צריך את הכנס בשביל זה), ראצ'ט וקלאנק, פפ7 וני נו קוני 2.

זכור לי באמת שרצית ממש לשחק בני נו קוני מישהו 2.

והתבאסת שלא שמרת את הPS3 בשבילו.
אז הנה קיבלת באמת את מה שרצית
וכנראה שהוא גם יהיה משחק יותר טוב מני נו קוני הראשון.

גם לפיינל פנטזי 7 יש יותר סיכוי להיות מה שרצינו שפפ15 יהיה אז זה בכלל טוב לך :)

לי זה בסדר הזה.
ראצ'נט וקלאנק במקום הראשון (כן, תירו בי אם אתם רוצים) uncharted 4
ני נו קוני 2 ולבסוף תקווה קלושה שפפ7 יהיה מעניין בשבילי.
(שזה לא משהו שחשבתי שאי פעם אגיד על פפ7 אז זה חידוש!)

PlayGirl3

New member
מאוחר יותר היום תצא גרסת הבמאי של הטריילר עם דקה נוספת

evilplate

New member
ממש קל לרצות אתכם

זו היתה מסיבה נוראית, אחת הגרועות שאני זוכר מצד סוני בשנים האחרונות.

היי אני גם התאכזבתי באיזשהו מקום. ציפיתי לgod of war 4.

וזה דפוק שסוני לא הראו אפילו מעט ממנו. מצד שני שסנטה מוניקה מתעסקת בכל מיני פרויקטים גרועים מהארודר ועד מציאות מדומה, אני כבר לא יודע מתי נשמע עליו, אולי רק בE3 וגם זה אם יהיה לנו מזל מטורף.

אני יכול להבין למה התאכזבת, גם בשנה שעברה המשחק הגדול שנחשף (סטריט פייטר 5)
לא דיבר אליך וזה באמת מבאס שעד שמוכרז משחק גדול כמו ני נו קוני 2, זה לא משחק שמדבר לכל הגיימרים.

אבל לפי דעתי לא קשה להבין למה מי שאוהב משחקים יפנים יוצא לפחות עם חיוך
קטן מהתערוכה הזו :)
שוב, היא היתה רחוקה ממושלמת ועדיין מפריע לי שהמשחקים המערביים הוזנחו כליל.

לכל הפחות יכלו להראות לנו דמו חדש מהוריזון :(

אני יודע שתהרוג אותי על זה, אבל אני מרגיש שהתערוכה הזו עם כמה שהיא לא היתה מושלמת היא עדיין יותר טובה מרוב התערוכות משחקים שמייקרוסופט עושה.

evilplate

New member
לפחות שנה שעברה היה דמו ראשון

של אנצ'רטד 4, ועוד באורך של רבע שעה, משהו עם קצת ערך, מה הפעם? 2 דקות של טריילר עם גיימפליי ראשוני של FF7 (שרואים שנמצא בשלב מוקדם כי ה FPS בערך היה 15) והכרזה על המשך לנינוקוני? זה אמור לפצות על שעתיים משמימות כל כך?
&nbsp
איפה GOW4? איפה המשחק של SONY BEND?, מה עם הוריזון, TLG, איפה RIME?
פשוט זבל טהור המסיבה הזו היתה, וברור שאני לא מסכים עם מה שאמרת על המסיבה של MS בהשוואה, שם לפחות נחשפים לתוכן חדש שקצת מעניין, בין אם QB או TR או אפילו משחק גדול מצופה של צד ג' שאנחנו רואים לראשונה, פה זו היתה פצצת שיעמום שלא חוויתי הרבה זמן במסיבות שכאלו.

evilplate

New member
הם אשכרה סיימו את הכנס עם MOBA

עם MOBA!!!
&nbsp
והמניאק הזה בפתיחה לובש חולצה של קראש באנדיקוט למרות שהוא יודע שהמון רוצים משחק חדש בסדרה, סתם בשביל הכיף, מה זה הטרולינג הזה?
&nbsp
איזו מסיבה מעפנה, ועוד אחרי ההכרזה שלהם שמשחקי PS2 יעלו 15$ ולא ניתן יהיה להעביר אותם מה PS3 (ועוד אחרי ש MS מביאה תמיכה לאחור אמיתית בחינם) זה בכלל מרגיש כאילו הם יורקים עלינו, היי הם לקחו את הדור הזה בהפרש גדול, MS לא יכולה לסגור את הפער גם בחלומות הכי ורודים שלה, אפשר לזרוק זין מבחינתם.

גבר הם לא זורקים זין, זה לא נכון.

כמו שכתבתי לך בתגובה הקץודמת. מה בעלי הONE יודעים על הליינאפ שלהם חוץ מקוונטום ברייק. ראית מה קרה שהם זירזו לנו את איינפימוס והאורדר, קיבלנו דמואים טכנים, showcase של גרפיקה.

זה באמת מה שאנחנו צריכים שיקרה לנו גם עם המשחקים שבפיתוח. תערוכה אחת פושרת ואתה שוכח איזה E3 מהסרטים היתה לנו? מתי היתה E3 בשנים האחרונות?

אתה צודק בקטע של הפלייסטישן 2 עם ה15 דולר האלה וחבל שזה ככה.
אבל אנשים שוכחים שעברנו שני דורות, כמה משחקים כבר בא לך לשחק מהPS2.

אתה באמת תלך לשחק עכשיו GTA 3? או הנסיך הפרסי או סייפון פיילטר?
המשחקים שהכי אהבת מהPS2, שזה מטאל גיר ומשחקי צוות ICO כבר כנראה חרשת אותם על הפס3 :)

אני לא בא להגן על סוני בכל דבר וזכותך להתלונן גם מה.מני הם לא יראו שקל על משחקי פלייסטישן 2 וזה זוועה.

אבל בגדול אני עדיין מרגיש שסוני משקיעה בנו פי מאה ממה שמייק משקיעה וסוני לא מקבלת קרדיט על זה אפילו בקטנה.

אולי למייק יש יתרון קל אצל אנשים מסוימים כי היא מתםמקדת רק במשחקים מערביים, וסוני מתמקדת בשני הסוגים ככה שמדי פעם היא חייבת לזרוק עצם גם לשוק היפני שזה מה שהיא עשתה היום עם ני נו קוני.

שזה מה שהיא עשתה היו

evilplate

New member
בקשר למשחקי PS2

אתה לא רואה את התמונה הגדולה, זה לא רק שמהותי לי לשחק במשחקים האלו, זו כל הגישה של סוני כלפי תוכן דיגיטלי, הם מנסים כל הזמן לסחוט כסף איפה שאפשר על מחזור של דברים שכבר שיחקנו בעבר, הרי אחרי דבר כזה זה ברור שגם אם הפס5 תוכל לתמוך במשחקי פס4 הם ירצו לסחוט ממני כסף כדי שאוכל להפעיל את כל המשחקים הדיגיטליים שקניתי בדור הזה.
&nbsp
זה סוג של זלזול בשחקנים שיכול לבוא רק מבעלת קונסולה ששולטת ככה בשוק, אני מקווה שדברים כאלו ינשכו אותה בישבן מתישהו, ביחד עם השנמוך שלהם לשירות הפלוס, מעכשיו אני מחזיק אצבעות שסוני תפסיד בכל NPD שיתקרב, מגיע להם קצת לחטוף בראש על הדברים הללו ועל כל הליינאפ צד א' המזעזע שיצא עד עכשיו.

TLG זה באמת פשע שלא היה אני מסכים, גם GOW4.

אני חושב שבטח ציפית כמוני שסוני תשתמש בתערוכה הזו כדי להראות לנו סביבות חדשות מTLG ולהוכיח לנו שהם לא סתם עשו סיאנס למשחק בE3 אלא שיש לו ממש תוכן מעניין וחדש שלא ראינו, איזושהי התקדמות.

זה באמת עלוב ימצידם שזה לא קרה, זה המנימום שהם היו צריכים לעשות.

GOW4 כולנו ציפינו לראות אותו הייתי בטוח שאם יופיע רק משחק אחד חדש זה יהיה GOW4.

אבל תזכור שזה לפני שידענו עד כמה סנטה מוניקה מתעסקת בשטויות.
לא ידענו עד לאחרונה שהיא עוזרת באיזה משחק בלרינות ושהיא מפתחת משחק לVR.

הם בטח לקחו הפסקה מgod of war 4 כדי לעבוד על כל הפרויקטים המעפנים האלה ולכן נראה לי שבמקרה הכי טוב נראה אותו בE3 הבאה, במקרה הכי רע הוא יהיה גולת הכותרת של הPSX של שנה הבאה
. ומי יודע אולי אפילו לא נראה אותו ב2016 בכלל כי לך תדע איזה עוד פרויקטים סוני מתכוונת להפיל על סנטה מוניקה.

זה אחד הצוותים הכי טובים שלהם טכנית, וחבל שבמקום לפתוח סטודיו חדש הם מפילים עליהם המון עבודה מיותרת.
RIME סוני והמפתחים אמרו כבר לפני PSX שהוא לא יגיע לשם, לא ראית את זה גבר? סוני אמרו להיות סבלנים עם המשחק הזה.

ובאמת לראוחת עוד מטומב ריידר שכל יום ראינו ממנו סרטונים של שעתיים זה יותר טוב מJRPG שהוא AAA ? לראות עוד מקונטום ברייק זה יותר טוב ממשחק חדש?

אני לא מבין איך.

סוני עשו טעות כי חלק מההכרזות שהם עשו כאן היו צריכות להיות בשבוע המשחקים בפריז והם היו צריכים לזרוק לנו איזה עצם לגבי TLG או GOW4 בתערוכה הזו.

ככה גם התערוכה שלהם בפריז היתה יוצאת מרשימה יותר.

אני מתמקד בדבר אחד גבר. אני יודע שמצפים לנו משחקים מצוינים בעתיד.
בעוד שאין לי שמץ מה מיקרוסופט מתכננים לליינאפ שלהם, חוץ מהמשחק ההוא של יוצר מגה מן.

אני יודע שאנחנו נקבל משחקים מדהימים מה בעלי הוואן יודעים על הליינאפ שלהם?
יש להם רק את קוונטום ברייק, כמו איזה גפרור של אור בחשכה גמורה.

אחי תזכור שsony bend קטנים. מה אנחנו צריכים עכשיו שסוני תלחיץ אותם להראות לנו דברים ולהשקיע בדמו לגיימפלי ובסוף נקבל זוועת עולם כמו האורדר?
שיקחו את הזמן שלהם, לא?

עולם פתוח זה אחד הז'אנרים היותר מורכבים בטח לצוות קטן כזה, שנראה אותו הוא יעיף לנו את המוח זה מה שחשוב :)

evilplate

New member
מה שמייקרוסופט מכינים ל 2016

Gears of War 4
Halo Wars 2
Quantum Break
Scalebound
Crackdown 3
ReCore
Cuphead
Sea of Thieves
Forza Horizon 3
&nbsp
אתה באמת הולך לרדת על הליינאפ הזה? גם אם הוא לא לטעמך אי אפשר לאמר שהם לא משקיעים.
&nbsp
כשאמרתי TR ו QB אז התכוונתי לתערוכות עבר של MS, בנוסף למשחקי צד ג' גדולים שנחשפים אצלם לעיתים, הרי אמרת שהמסיבה הזוועתית הזו עדיפה ממסיבות של מייק, אז הבאתי לך דוגמא למסיבת עבר של מייק שכבר יותר מעניינת מזה.
&nbsp
ויופי שאתה מקבל את זה שהם פשוט לוקחים הפסקה מ GOW4 או שהוא מתעכב קצת בשביל כל מני זבלוני אינדי שהם מפתחים, אותי זה מאוד אכזב שהוא נעדר.
&nbsp
נחמד גם שאתה מקבל את זה שצריך להיות סבלניים עם RIME, בטח גם אמרת בדור שעבר שצריך להיות סבלניים עם TLG אחרי שלא הופיע בעוד מסיבה... אתה לא מבין שדברים כאלו מעידים בדר"כ שמשהו השתבש?
&nbsp
כנ"ל סוני BEND, ולמה סאקר פאנץ' לא חשפו לפחות על מה הם עובדים, אפילו אם זה היה טריילר CGI ולא גיימפליי, כבר עברו יותר משנתיים מאז אינפיימס.
&nbsp
ומה עם TLG, אתה לא מודאג שוב שמשהו קרה איתו אחרי שלא ראינו ממנו כלום והתחייה שלו היתה מורכבת מדברים שראינו בטריילר המקורי לפני 100 שנה?
&nbsp
לא ברור לי איך אפשר לא להיות מודאג מהמצב צד א' של סוני אחרי המסיבה הזו.
&nbsp
&nbsp

מישהו 2

New member
הליינאפ של סוני הרבה יותר טוב לי

אנצ'רטד 4 הורייזון סטריט פייטר 5 ראצ'ט וקלאנק GT7 Dreams Detroit Tommorow childern The last guardian נוסיף על זה את משחקים שהוכרזו אתמול, ני נו קוני, nioh משחקים יפנים טובים למיניהם... אז נכון, יכול להיות שאתה אישית היית מוכן למחוק חצי מהרשימה הזאת ולכתוב god of war, ופרויקטים שנשמעים רציניים יותר. אבל מה שיפה בסוני זה שהם תמיד תומכים ביצירתיות ומביאים את המשחקים השונים, המיוחדים יותר. כאלה שנראה בבירור שיש בהם חשיבה מחוץ לקופסא. אולי כדאי לתת להם צ'אנס. ברור הרי שהמטרה של הכנס הזה הייתה להשים דגש על VR. רק ב VR הציגו איזה 10 משחקים אקסלוקסיביים לסוני בהשקה של זה. אבל כמובן שאנשים מסננים את התוכן הזה אוטומטית, הם לא מבינים לצערי כמה זה מגניב ה VR. ולכן, זה כנראה הולך לקראת כשלון.

הליינאפ של מיקרוסופט לא מרשים חוץ מScalebound וקוונטום

gears of war 4 נראה מדאיג, אפילו המעריצים הכי גדולים של הסדרה מודאגים לגביו.
הוא קיבל מפתחת חדשה וזה לא עשה טוב להיילו. היילו ששמת זה משחק אסטרטגיה בזמן אמת, ז'אנר שאף פעם לא העיף ראשים בקונסולות ולא כייף לשחק בקונסולות.

ReCore- מתי בפעם האחרונה יוצר מגה מן הוציא משחק טוב? כל המשחקים האחרונים שלו היו זבל. Yaiba: Ninja Gaiden Z היה תועבה שלא ברא השטן.
הבן אדם איבד את זה, היום הוא סתם משריץ משחקים כמו איש עסקים.
ואת זה החברים שלו בפלטיניום גיימס אמרו עליו.
אני גם אמכור את הכליה שלי באייבי, אם זה מגיע ב2016.

המשחק של rare עם הפיראטים, אפילו בעלי הONE לא מתלהבים מהמשחק הזה.
עטלפוני פה רק ירד על המשחק הזה, פתאום זה משחק טוב?

פורצה, זו כבר סדרת משחקים שנתית. זה באמת מרשים? אולי סוני תהפוך את גראן טוריסמו לסדרה שנתית ואז אף אחד לא יתלונן על הליינאפ שלהם? כי לפי מה שאני רואה זה עובד למייקרוסופט עם פורצה.

גבר, באמת היית מרוצה אם סוני היו מביאים לנו CGI לגב המשחקים של סאקר פאנץ וbend? מה היה עוזר לנו CGI?

סוני bend זו חברה שעד המשחק הכי שאפתני שלה היה משחק ויטה. אם סוני תאיץ בהם, אנחנו נקבל קטסטרופה יותר גדולה מהאורדר.

אתה יודע טוב מאוד שכשמכינים דמו למשחק שבפיתוח זה לוקח המון משאבים וזמן מהמשחק עצמו. צריך להכין דמו שיראה שחיק ומעניין ממשחק שאפילו לא סיימו לעבוד עליו. אם סוני היו עושים את מה שאמרת. אז כן הם היו מנצחים את התערוכה הזו בהליכה, אבל אנחנו נפגעים מזה.

אתה יודע את הדברים האלה אני לא צריך באמת להגיד אותם אבל משום מה אתה
פשוט לא רוצה להיות סבלני עם סוני ואתה מפקפק בהם אחרי הE3 שהיתה לנו?

הייתי בטוח שאחרי הE3 שהיתה לנו השתכנעת סופית כמוני שמצפה לנו פצצה של בלעדיים ופצצה של דור, ופתאום התערוכה הזו הספיקה בשביל להדאיג אותך?

גם סאקר פאנץ עובדים על משחק עולם פתוח, וגם סוני bend אתה יודע שאלה
משחקים מורכבים רק לבנות להם מנוע נורמלי זה לוקח זמן.

למה להראות אותם עם דמו מקרטע ולא מרשים, אם אפשר לשמור אותם לE3 2016.

ואז גם לנצח את E3 2016 וגם להראות משחקים הרבה יותר מרשימים ושחיקים?

אני מזכיר לך שאת הוריזון היינו אמורים לראות במקור בE3 2014 אבל גרילה חשבה
שהוא לא מרשים גרפית מספיק. אם היינו רואים אותו ב2014 הוא היה הרבה פחות מרשים אותנו.

יושידה כבר שיחק במשחק של סאקר פאנץ והתלהב ממנו, זה אומר שהוא שחיק ומתקדם טוב ושום דבר לא השתבש בו.

סוני bend עובדים בצמוד לepic בשביל שepic יעזרו להם לסחוט את מנוע אנריל 4.
המשחק רק נכנס להפקה מלאה ב2015. עד תחילת השנה הזו הוא היה עדיין
לא נכנס לתהליך פיתוח מלא. נעשתה עליו רק עבודה טכנית.

זה היה צפוי שהוא מוקדם מדי בפיתוח, אתה תראה שהוא יעיף לנו את המוח בדיוק כמו שהוריזון עשה.

בנוגע לRIME. אני באמת אמרתי שTLG לא מת ושצריך לחכות איתו ואני יכול למצוא פה שרשורים בפורום על זה במשך השנים. אני יכול להביא לך לינקים.

וכמו שאתה רואה אני לא טעיתי, TLG לא מת ולא כלום.

סה'כ הצוות שלו זה צוות קטן שהיה רגיל לסקאלה של משחקי PS2, הם נכנסו להלם
לגבי העבודה שמשחק PS3 דורש, ועכשיו סוני עוזרים להם לסיים אותו.

אני יכול לתת לך רשימה של מפתחים סופר מוכשרים, שנבהלו מהעבודה שמשחק PS2 דורש ופשוט חזרו לעשות משחקים קטנים.

כל מפתחת והיכולת שלה.
סוני אמרו שTLG זה משחק שבשביל להנות ממנו הוא צריך להיות הפתעה.
אתה באמת רוצה שיהרסו לך את החוויה עם טריילרים?

מה ישאר לך בסוף לראות מהמשחק אם תרגיש שראית את כולו בחשיפות?
ראית משהו מICO לפני ששיחקת בו? לא נראה לי, ולא נראה לי שזה הפריע לך להנות ממנו.

הצוות של RIME זה צוות קטנטן כמו הצוות של no man sky.

אני חושב כמוך שזה חרא שאיבדנו את משחק הAA בדורות האחרונים ונתקענו עם משחקי AAA ענקיים או משחקי אינדי. אבל זה המצב.

כבר אין צוותים בגודל בינוני שיפתחו לנו משחק כמו RIME.
אז המשימה הזו נופלת על צוותי אינדי קטנים שמשחק כמו RIME זה פרויקט אדיר בשבילם.

סוני יעזרו להם ואנחנו נקבל משחק טוב. חבל שסוני לא מבקשים מסנטה מוניקה
לעזור לצוות של rime במקום לפתח שטויות אבל המשחק הזה יגיע.

מישהו 2

New member
ספציפית על TLG, אני חושב שאין מה לדאוג

סוני לא הייתה מחזירה אותו לכותרות אם היה בזה בעיות, זה הרי משחק באש... זה גם ככה משחק שנדחה במשך הרבה מאוד זמן והמון חיכו לו , וההכרזה מחדש שלו הייתה הפתעה גדולה.
לא נראה לי שהם יעזו לתת לזה להתדרדר ולהיכנס לבעיות. הוא יצא ב- 2016 כמו שהובטח ויהיה בסדר.

מישהו 2

New member
זה היה חלש מאוד, גם לדעתי.

זה לא אומר שיצאנו מרוצים. המשחקים שהוזכרו פה היו המשחקים הגדולים של הכנס וגם הם משחקי נישה יותר לחובבי משחקים יפנים.
&nbsp
מצד שני לסוני היו המון כנסים השנה, ויותר מידי תוכן לפרוס על גבי כולם. אולי הם היו צריכים לוותר על אחד מהם.
כבר סתם מתחילים לעשות לנו ספוילרים לאנצ'רטד...
&nbsp
לדעתי היו המון משחקים שהיה אפשרי להשים נארוטו סטורם 4 במקומם וזה היה גורף הרבה יותר מחיאות כפיים חח...
&nbsp

PlayGirl3

New member
הרימייק של פפ7 יהיה משחק אפיזודי

אחת ההחלטות הכי מוזרות של סקוור.
הם טוענים שהנפח של המשחק כל כך גדול שהיו חייבים לחלק אותו.

שקרנים! הם הבטיחו מפורשות שהם לא יעשו את זה!

"
one of their upcoming RPGs might be episodic. Final Fantasy and Dragon Quest are unlikely to go episodic, as Matsuda says fans of these series are used to full-fledged titles and they are now more and more expecting "open world" types of games":

אין להם מילה בשיט, מה זה החוסר כבוד הזה.

אין להם גם תירוץ של נפח, היום טכנולגיות כיווץ הקבצים כל כך מתקדמות, שזה פשוט לא יאמן כמה תוכן אפשר להכניס בדיסק בלו ריי ולכווץ אותו משמעותית בלי לפגוע באיכות של שום דבר.

הם רואם את ההצלחה שהיתה להם עם life is strange ואת ההצלחה של TT ורוצים גם.

חבל להם, יקח להם המון זמן לראות את הכסף שלי. ואם הם חושבים להוציא כל חלק ב60 דולר, אז הם לא יראו את הכסף שלי בכלל.

למעלה