MGS5 עם כל הכבוד לא מדגדג את באטמן
מבחינה גראפית, הוא נראה פיצוץ ובקלות משחק ה 60 פריימים הכי מרשים על הקונסולות וזה רק מראה איזה כישרון טכני ענק יש לצוות של קוג'ימה שאין ספק שאם יבנה משחק לניארי שירוץ ב 30 על המנוע הזה הוא יהיה אחד המרשימים בשוק, אבל ספציפית MGS5 לא שם למרות שקשה קצת להשוות כי גם רץ בפריימרייט כפול.
קילזון אני לא יודע אם אתה צוחק, כי באטמן עולם פתוח ונראה גראפית יותר מרשים מקילזון גם אם תשים את אותה הגראפיקה שלו בשלבים לנארים.
אנצ'רטד 4 כאמור לא ראינו גיימפליי, ואם נוטי דוג אכן מכוונים ל 60 פריימים אז אני פשוט לא קונה מה שראינו ולדעתי הם מתחכמים עם עד כמה שזה מייצג גיימפליי, בכל אופן גם הוא וגם קוואנטום משחקים לניארים מסדרוניים, לא חושב שמישהו התווכח שהם יכולים להראות ממש טוב ולדעתי בז'אנר הזה נראה קפיצת דור ברורה מאוד.
הבעיה יותר בעולם פתוח ברמה של באטמן עם גראפיקה כזו ואיכות תמונה שכזו, החיסרון של הקונסולות זה במעבד שלהן שמקביל למעבד של מחשבי מחברת, משחקי עולם פתוח תובעניים מאוד למעבד ולדעתי הרבה בגלל זה הקונסולות יהיו מוגבלות מאוד יחסית בז'אנר הזה עם הקפיצה הגראפית שיוכלו להציג.
נכון שיובי פישלה ברמות עם יוניטי, אבל לדעתי היא פישלה כי חשבה שהקונסולות הללו יצליחו להתמודד עם עולם פתוח גדול ותובעני עם אלפי אנשים ברמת גראפיקה שכזו והם התבדו, לטעמי אם היתה להם עוד שנת פיתוח זה לא שהיה יוצא פתאום יוניטי שרץ ב 1080P ו 30 פריימים חלקים, זה פשוט שהם היו חותכים חצי מהקהל ומהדברים שחונקים את המעבד והיית מקבל יוניטי פחות שאפתני מהבחינה הזו- שזו אופציה כמובן עדיפה כי יותר טוב משחק שאשכרה עובד כמו שצריך מאשר משחק שאפתני שגדול על החומרה ופוגע בהנאה.
אני חושב שיוניטי 2 בשנה הבאה או עוד שנתיים יראה מצויין אבל פתאום יהיו הרבה פחות אנשים ברחוב ואולי חלק מהאפקטים יעברו קיצוץ קטן...הוא גם יהיה הרבה יותר טוב בזכות זה כמובן.
אבל בגלל דברים כאלו אני קצת סקפטי עד כמה באטמן יראה מדהים כמו בסרטונים על הקונסולות, אבל הלוואי ואתבדה.
בקשר למשפט שלך שאפשר ליצור משחק מדהים שירוץ ב 800*600 אני לא יודע אם אתה רציני, אבל שום דבר לא יראה מדהים ברזולוציה כזו, כל ה DETAILS יהיו עיסה מטושטשת, בקיצור הקונסולות רחוקות מלהתחרות עם PC חזק כמו שטענת.