Games news

PlayGirl3

New member
אתה בכלל קורא הודעות שלי?

אני כל הזמן אומרת ש-arkham asylum ו-city הם משחקי הדור הקודם מבחינתי.

לא יודעת מאיפה הרושם, אבל אני לא משחקת רק RPG. כן, זה הז'אנר המועדף עליי אבל אני מאוד אוהבת גם משחקי action-adventure, משחקי עולם פתוח וכו'.
הסגנונות היחידים שאני לא ממש אוהבת הם מירוצים, FPS ומכות אבל גם בכאלה אני משחקת מדי פעם.

סטס אני מת עליך, אבל אתה נאיבי, אם קנית את זה

אתה תמים אם אתה מאמין שבגלל שמראים לך מקשים של PS4 זו הוכחה בשבילך שמדובר בגרסת PS4.
אל תקנה את הבולשיט של המפתחים האלה זו ממש לא בעיה להציג INPUT של PS4. גם פפ14 על הפיסי מציג מקשים של PS4 שמחברים אותו.
מעבר לזה, בE3 המפתחים של באטמן הציגו קטע מדהים מבאטמן במסיבה של סוני, ועם מקשים של PS4 וזו היתה גרסת PC על מחשב מטורף.

לי יש כלל בחיים לחשיפת שקרנים, אם למישהו יש יתרון כלשהו הוא ימהר לנפנף בו ולהשוויץ בו כי זה הטבע של בני האדם, להבליט את ההיתרונות שלהם, משמע שאם זו היתה גרסת הPS4 המפתחים של באטמן לא היו מפסיקים לדבר ולהשוויץ על כמה גרסת הPS4 נראת טוב, כי זה ימקם אותם, כאחת החברות הכי מוכשרות מבחינה טכנית.

היות והם לא השוויצו "בהישג" שלהם אתה יכול לדעת שהם סה'כ קיוו לעבוד על כמה אנשים.

outrigger

New member
למה אתה חושב שיהיה הבדל משמעותי בין ps4 למחשב?

מדובר כמעט באותה חומרה. ועם האופטימזציה של הקונסולות להערכתי זה רק הולך להשתפר. גם בתמונות ההשואתיות של הmgs5 בין ps4 למחשב כמעט וההבדל שאינו מורגש. ולא לחינם חתמו המפתחים של קפקום (מהלינק למטה):

“PlayStation 4 development has been ongoing, but the more I use the system the more it seems there is to uncover,” Takeuchi said. “SCE has made a really incredible system for us.”

evilplate

New member
הפס4 בחיים לא יוכל להתחרות ב IQ של ה PC

וה IQ של הדמו של באטמן נראה כנראה טוב מדי לקונסולות כשמדברים על עולם פתוח גודל ברמה גראפית כזו.
&nbsp
ובלי קשר מתישהו יבוא המשחק שיפיל את הפס4 לקרשים ועל הפיסי יראה הרבה יותר טוב בהפרש ניכר, יכול להיות שגם באטמן משחק כזה, על הוויטצ׳ר 3 למשל אומרים שבאולטרה זה יחסית עולם אחר ממה שיהיה על הקונסולות ומחשבים פחות חזקים שלא יוכלו להריץ אותו על המקסימום, כולל אפקטים נוספים וכו׳
&nbsp
גם MGS5 שבאמת סכ״ה די דומה מכיל על הפיסי יתרון גדול אם יצא לך לשחק בגרסת הפס4 באור יום וזה draw distance הרבה יותר גדול, לא מדובר על משהו קטנוני במקרה הזה, דברים בגרסת הפס4 נוצרים לך ממש מול העיניים בעוד שעל הפיסי זה יותר אמרסיבי וכל הסביבה מרונדרת בשלמותה, משהו שמוסיף לא מעט.
&nbsp

outrigger

New member
גם האנצ'רטד החדש נראה טוב מכדי לרוץ על pc

אבל הוא בהחלט רץ על ps4. משחק כמו quantum break נראה הרבה יותר טוב מכל משחק שיצא עד היום לpc. אין שום משחק מולטי-פלטפורם שיש בו הבדל ניכר בין גרסת pc לps4. לps יש gpu חזק למדי שיכול להתחרות עם אלה של המחשב. ההבדל בין 2 טרה פלופס ל3 לא יורגש. כשמדובר על רזולוציה, גרפיקה חדה יותר אינה יתרון ממשי. אתה יכול להריץ משחקים שנראים מדהים גם עם רזולוציה של 800 על 600.

לגבי ה- draw distance. מהתבוננות פשוטה בתמונות ההשואתיות- נראה שהוא לא רע גם על הps4. ניתן להבחין בעצמים קטנים ממרחק רב. וגם כאן זה לא ממש הבדל איכותי אלא כמותי.

ראשית אף אחד לא ראה את גרסת הUNCHARTED 4 בגיימפלי אמיתי

ונוטי דוג משתמשים בכל מיני מונחים עמומים, שנית, אתה לוקח חברה כמו נוטי דוג, שמתקופת הPS2 מתכנתת המון ממה שהיא עושה בשפת סף, שפה שהיא הכי קרובה שפת התכנות הכי קרובה לשפת מכונה שאנשים יכולים לתכנת בה, ולכן בגלל שהם משתמשים הרבה בתכנות כל כך בסיסי הם מצליחים להגיע
על הקונסולת לגבהים שאחרים יכולים רק לחלום עליהם (סקוור למשל טובים מהם בעיני, אבל זה ממש נדיר)
ף א
אז לקחת את נוטי דוג, ולהגיד שהיא הכלל לכל המפתחות, וגם אחרי שאף אחד לא ראה את UNCHARTED 4 ויש מצב גדול שנוטי דוג משקרים ומגזימים... זה לא רציני גבר.

outrigger

New member
מישהו כבר צפה באנצ'רטד

http://n4g.com/news/1615793/martin-...ing-like-it-almost-scary-real-photo-realistic

אבל זה ממש לא רק אנצ'רטד. קוואנטום בריק כאמור, mgs5 על מנוע fox, הבאטמן החדש, killzone, ויש לפחות עוד משחק אחד (שכחתי את שמו אך ראיתי גיימפליי די מרשים) שמדגים את יכולות הדור הבא. אגב, אנקטודהמעניינת היא שלדברי גרילה גיימס, killzone אמור היה לשקול כמעט 300 ג'יגה.

evilplate

New member
MGS5 עם כל הכבוד לא מדגדג את באטמן

מבחינה גראפית, הוא נראה פיצוץ ובקלות משחק ה 60 פריימים הכי מרשים על הקונסולות וזה רק מראה איזה כישרון טכני ענק יש לצוות של קוג'ימה שאין ספק שאם יבנה משחק לניארי שירוץ ב 30 על המנוע הזה הוא יהיה אחד המרשימים בשוק, אבל ספציפית MGS5 לא שם למרות שקשה קצת להשוות כי גם רץ בפריימרייט כפול.

קילזון אני לא יודע אם אתה צוחק, כי באטמן עולם פתוח ונראה גראפית יותר מרשים מקילזון גם אם תשים את אותה הגראפיקה שלו בשלבים לנארים.

אנצ'רטד 4 כאמור לא ראינו גיימפליי, ואם נוטי דוג אכן מכוונים ל 60 פריימים אז אני פשוט לא קונה מה שראינו ולדעתי הם מתחכמים עם עד כמה שזה מייצג גיימפליי, בכל אופן גם הוא וגם קוואנטום משחקים לניארים מסדרוניים, לא חושב שמישהו התווכח שהם יכולים להראות ממש טוב ולדעתי בז'אנר הזה נראה קפיצת דור ברורה מאוד.

הבעיה יותר בעולם פתוח ברמה של באטמן עם גראפיקה כזו ואיכות תמונה שכזו, החיסרון של הקונסולות זה במעבד שלהן שמקביל למעבד של מחשבי מחברת, משחקי עולם פתוח תובעניים מאוד למעבד ולדעתי הרבה בגלל זה הקונסולות יהיו מוגבלות מאוד יחסית בז'אנר הזה עם הקפיצה הגראפית שיוכלו להציג.
נכון שיובי פישלה ברמות עם יוניטי, אבל לדעתי היא פישלה כי חשבה שהקונסולות הללו יצליחו להתמודד עם עולם פתוח גדול ותובעני עם אלפי אנשים ברמת גראפיקה שכזו והם התבדו, לטעמי אם היתה להם עוד שנת פיתוח זה לא שהיה יוצא פתאום יוניטי שרץ ב 1080P ו 30 פריימים חלקים, זה פשוט שהם היו חותכים חצי מהקהל ומהדברים שחונקים את המעבד והיית מקבל יוניטי פחות שאפתני מהבחינה הזו- שזו אופציה כמובן עדיפה כי יותר טוב משחק שאשכרה עובד כמו שצריך מאשר משחק שאפתני שגדול על החומרה ופוגע בהנאה.
אני חושב שיוניטי 2 בשנה הבאה או עוד שנתיים יראה מצויין אבל פתאום יהיו הרבה פחות אנשים ברחוב ואולי חלק מהאפקטים יעברו קיצוץ קטן...הוא גם יהיה הרבה יותר טוב בזכות זה כמובן.
אבל בגלל דברים כאלו אני קצת סקפטי עד כמה באטמן יראה מדהים כמו בסרטונים על הקונסולות, אבל הלוואי ואתבדה.

בקשר למשפט שלך שאפשר ליצור משחק מדהים שירוץ ב 800*600 אני לא יודע אם אתה רציני, אבל שום דבר לא יראה מדהים ברזולוציה כזו, כל ה DETAILS יהיו עיסה מטושטשת, בקיצור הקונסולות רחוקות מלהתחרות עם PC חזק כמו שטענת.

outrigger

New member
צפית בלכידות מסך של killzone?

הנה שתיים כדוגמא:

http://gaminrealm.com/2013/06/12/killzone-shadow-fall/

מבחינה טכנית נראה שהוא עוקף כל משחק בסיבוב. כולל לpc. וזו רק ההתחלה.

לגבי הרזולוציה- אל תשכח שרזולוציה של טלויזיה ללא hd עומדת על 640 על 480 לערך. שזה מקביל לרזולוציה של ps2. ובכל זאת סרטי cgi נראים מצוין גם על רזולוציה כזו. אפשר לעשות דברים מרשימים גם עם 800 על 600.

וכן, אני חושב שיובי היו צרייכם לקצץ במס' האובייקטים על המסך. איכות עדיפה על כמות.

אני רוצה שתנסה לשחק בGTA4 על המחשב ברזוולוציה 800 על 600

ותגיד לי שהמשחק נראה נורמלי ברזוולוציה הזו (או כל משחק אחר מתקופת הHD) כמו שevil כל הפריטים נראים מטושטים קשה להבחין מה זה מה והכול מטושטש, זה מחריד.

outrigger

New member
אמרתי לך- גם סרט cgi נראה מעולה ב480*640

הרזולוציה היא לא אישיו כשמדובר באיכות. נכון שהכל נראה חד וחלק יותר. אבל אין לכך קשר לרמה הויזואלית הכללית- הmotion capture, איכות הטקסטורות, האפקטים הויזואלים, האנימציה וה-fps. השילוב של כל הנ'ל הוא שעושה את הגרפיקה, ולא רק פיצ'ר כזה או אחר. בטח לא הרזולוציה. אתה יכול לשחק משחק דרימקאסט עם רזולוציה של מחשב. אבל הוא עדיין יותיר את הרושם של משחק דרימקאסט. אם כי קצת יותר חד.

למעלה