Games news

איכס, אולי עדיף כבר לנסות את DP,

מאמינה שרק עכשיו אני יודע שDP זה משחק PS3? הייתי בטוח שמדובר במשחק PS2 כי הוא נראה כל כך מגעיל, שכשאמרת שהוא מכוער בעיניך חשבתי
שזה בגלל שאת מימלא לא אוהבת לחזור למשחקים של דורות קודמים (כאלה שלא שיחקת בהם)
אבל בעע, כמשחק PS3 זה פשוט לא קביל

פתאום מעניין אותי הDP הזה כי שהלכתי לראות את תגובת האינטרנט לפלוס, בכל מקום משבחים את המשחק ואת העלילה שלו, כאילו זה טוב כמו לקרוא את גטסבי הגדול, או סיפורים של צ'כוב או משהו טוב ברמה הזו.

עטלפוני

New member
הם גם חילקו את "לימבו"

למי שקנה את המערכת בתחילת דרך
&nbsp
WORMS נחמד, אבל ציפיתי ל DR3 או RYSE החודש... חגים וכאלה... נו, אולי בינואר או הפתעת חג מולד ?
&nbsp
RAVEN נראה מבטיח, אבל המשחקיות שלו אכן מסורבלת קצת.

JRPG חדש של לבל5 לPS4 יוצג בE3

לבל 5, שהביאה לנו את ני נו קוני, דרגון קווסט 8/9, סדרת דארק קלאוד, ואחרים, תראה לנו משחק חדש מה שאומר שאנחנו 100% נקבל את הJRPG שלהם במערב בלי להתחנן, כי זה אומר שהמשחק הזה מתמקד במערב.
אז... מה זה יכול להיות ? בעיני זה יכול להיות משחק בלעדי בסדרת Yokai Watch לPS4.

למי שלא יודע סדרת YK, היא סדרת משחקים מאוד מצליחה ביפן ל3DS שמתמקדת בתפיסת מפלצות שהן רוחות רפאים, הסדרה כל כך מצליחה ביפן שהיא כבר מתקרבת שם לפופלאריות של פוקימון, ולבל 5 כבר הודיעה שבשנה הבאה היא תביא ל3DS במערב, גם את משחק הRPG וגם את הסדרה לילדים, בתקווה שהיא תהפוך ללהיט היסטרי גם פה.

אז בעיני, לבל 5 הולכים להמר על YW גם על הPS4 ומה שנקבל יכול להיות ריימיק, למשחק ה3DS על הPS4 או המשך, או משחק נפרד.
חוץ WA, הייתי אומר שיש סיכוי שמדובר בדארק קלאוד 3, שזה יהיה לא רע, אבל לא להיט, מקווה שאם זה לא YW, אז IP חדש שנראה מדהים.

צירפתי סרטון של משחק ה3DS שנקבל בשנה הבאה במערב, כמובן שמשחק הPS4 אם הוא קיים, יראה פי 20 יותר טוב, אבל לפחות זה נותן מושג למה לצפות, ני נו קוני התחיל כמשחק DS אז בעיני סביר להניח שגם הפעם לבל5 תבחר לעשות ריימיק לYW, הפעם לPS4 במקום.

PlayGirl3

New member
מקווה שזה לא יהיה Yo-kai Watch

עדיף ני נו קוני 2 או אם הם רוצים להחיות איזה IP ישן אז Rogue Galaxy 2 יכול להיות נהדר.
לדעתי אבל הם יכריזו על IP חדש. אני מאוד אוהבת את הסטודיו הזה ויש להם הרבה משחקים משובחים, אבל הם אלופים בלהוציא משחק-שניים ואז לנטוש את הסדרה.

מה רע בYO KAI WATCH ? :)

כאילו למה זה לא מוצא חן בעיניך? כאילו זה מרגיש לך מיועד "לילדים בלבד" או משהו כזה? בגלל שיש לזה סדרה, והסיפור לכאורה לא נגמר במשחק אחד?
כי לי אישית זה נראה דומה לני נו קוני רק עם מערכת קרב יותר מעניינת ועיצובים יותר יפים (זה מזכיר לי דורימון קצת)

אני לא אהבתי את ROGUE GALAXY, היתה לו גרפיקה מדהימה יותר מרוב המשחקים שעל הפס2 וגם מערכת הקרב היתה לי יותר כייפית מטיילס, אבל הסיפור היה בעיני כל כך קלישאתי ולא נגמר שזה הרגיש לי מדכא שמשחק עם "נתונים" כל כך טובים מתבזבזים על סיפור משעמם כזה.

ודווקא אני אישית אוהב אצלהם שהם מתחילים הרבה IP חדשים, זה נכון שבצורה הזו הסדרות שלהם לא מגיעות לקליימקס שהם יכלו להגיע אליו אם הם היו משחיזים את הסדרות שלהם במשך שנים, אבל אני אישית מרגיש, שיותר מדי חברות יפניות, סקוור נאמקו, אטלוס וכו' נותנות לנו מספיק המשכים
לסדרות שלהם אז זה נחמד שיש סטודיו אחד שמנסה דברים חדשים.

PlayGirl3

New member
אני מעדיפה משהו שלא מושפע מסדרות ילדים

אין לי בעיה עם משחקים יותר לילדים סטייל פוקימון אבל זאת סדרה שמנסה למכור לילדים בצורה מלוכלכת. לדוגמה זה שמוציאים כמה גרסאות לכל דור של פוקימון שבכל אחת חסרים כמה פוקימונים. ואני לא אתחיל בכלל עם זה שכל המשחקים הם אותו דבר עם קצת יותר צבעים ופיקסלים בכל גרסה חדשה. לא רוצה עוד סדרה מהסוג הזה.
לא שיחקתי ביוקאי אבל יש לי תחושה שזה אותו דבר.
אם זה יותר כמו סדרת דיג'ימון וורלד (המשחקים הראשונים, לא החרא שזה הפך להיות) שכל משחק נפרד מהאחרים עם עלילה חדשה, סגורה ונפרדת מהסדרה אז אין לי בעיה עם זה.

ני נו קוני לא נוצר מאותם מניעים וממה שאני רואה אני דווקא מעדיפה את מערכת הקרב והעיצובים שלו.

אני מסכימה לגבי רוג גלקסי אבל יש לי תחושה שאם יוציאו עכשיו המשך הוא יהיה מעולה. יקחו כל מה שהיה טוב במשחק הראשון וילבישו על עלילה ודמויות חדשות.

אחרי שצפיתי קצת ביוקאי 2, נראה לי שהמשחקים קשורים.

אני לא יודע אם אלה הדמויות מסדרת הטלווזיה אבל אני מהמר שכן, ואם זה ככה, אז זה באמת לא משחק בשבילנו, כי אני לא אתחיל לצפות עכשיו באנימה לילדים עם 900 אפיזודות רק כדי להיות מעודכן בעלילה של סדרה אחת, זה מגוחך.

נראה מה יהיה, אולי עדיף לנו באמת שזה יהיה IP חדש וזהו, אבל נקווה שהם ילכו על הסגנון המצויר הקבוע שלהם, ולא ינסו לסטות ממנו כי בפעם האחרונה שהם עשו את זה הם נתנו לנו איזה white knight chronicles לא שיחקתי בו, כי לא היה לי PS3 כשהוא יצא, אבל זה לא חסר לי, הוא נראה לי זוועת עולם.

PlayGirl3

New member
מבצע Black Friday ב-PSN האמריקאי

Borderlands: The Pre-Sequel (PS3) – $39.99, $46.99
Call of Duty: Advanced Warfare Digital Pro Edition (PS4) – $89.99, $98.99
Call of Duty: Advanced Warfare Digital Pro Edition (PS3) – $89.99, $98.99
Destiny Digital Guardian Edition (PS4) – $79.99, $88.99
Destiny Digital Guardian Edition (PS3) – $79.99, $88.99
Diablo III: Reaper of Souls – Ultimate Evil Edition (PS4) – $34.99, $37.99
Diablo III: Reaper of Souls – Ultimate Evil Edition (PS3) – $19.99, $22.49
FIFA 15 (PS4) – $34.99, $40.99
FIFA 15 (PS3) – $23.99, $27.99
inFamous Second Son (PS4) – $19.99, $19.99
Madden NFL 15 (PS4) – $35.99, $40.99
Madden NFL 15 (PS3) – $23.99, $27.99
Middle-earth: Shadow of Mordor (PS4) – $29.99, $34.99
Middle-earth: Shadow of Mordor (PS3) – $29.99, $29.99
MLB 14: The Show (PS4) – $19.99, $23.49
MLB 14: The Show (PS3) – $19.99, $19.99
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution (PS3) – $24.99, $24.99
NHL 15 (PS4) – $35.99, $41.99
NHL 15 (PS3) – $23.99, $27.99
Sniper Elite 3 (PS4) – $24.99, $24.99
Sniper Elite 3 (PS3) – $19.99, $19.99
The Evil Within (PS4) – $29.99, $34.99
The Evil Within (PS3) – $29.99, $34.99
Transistor (PS4) – $7.99, $7.99
WWE 2K15 (PS3) – $39.99, $46.99

בנוסף אם מבזבזים 100 דולר הסופ"ש מקבלים 15 חזרה.

מקווה שבחנות האירופאית יהיו מבצעים על דברים יותר מעניינים...

למעלה