Games news

evilplate

New member
עלילה מעניינת יחסית לז'אנר כן

3 היה די מעפן מהבחינה הזו, אבל העלילה בסדרה באופן כללי די מבדרת וכיפית, העלילות של כל המשחקי האק אנ' סלאש היפנים כמו DMC וביונטה די טראש וזה מרגיש שהם אפילו לא מנסים, עם GOW כן יש ניסיון להביא עלילה אפית ומושקעת.
&nbsp
מסכים שהמנועי קרבות של משחקי האק אנ' סלאש היפנים לא רואים את GOW ממטר, אבל כאמור ל GOW יש יתרונות אחרים שעושים אותו שווה יותר בעיני, פרזנטציה וליטוש שאין שני לו בז'אנר, פאזלים מגניבים ופלטפורמה וגם מערכת הקרב שלו כיפית מאוד בפני עצמה גם אם לא עמוקה כמו של היפנים, ובעיקר סצינות ענק (set pieces) שאף אחד לא מצליח להתחרות בהם, להלחם מול הפסל ב GOW2 זה עדיין אחד מרגעי הדור הכי מרשימים של אותה תקופה, ולהלחם מול פוסידון ב GOW3 וגם מול קרונוס זה עדיין הקטע הראשון שאתה כנראה רוצה להראות למישהו כדי להרשים אותו עם הטכנולוגיה של הפס3, מן הסתם יהיה מסקרן לאיזה שיאים יוכלו להגיע עם GOW4 יותר מאשר עוד DMC שבטח יהיה אחלה אבל לא יתקרב ללדחוף את הפס4 כמו GOW חדש ולכן באופן כללי הוא קצת פחות מרגש.

סקוור הודיעה שתחשוף RPG חדש לPS4 בדצמבר.

RPG חדש, שהוא לא ריימיק לPS4, כנראה שגם לONE,

טוב, אז מבחינתי האירוע של סוני כבר הפך לשווה יותר, ברגע זה, כל הכבוד סקוור.אמנם סקוור לא אמרו מפורשות שהם יחשפו את הRPG באירוע של סוני, אבל זה הכי סביר.

אם ככה מה יכול להיות הRPG שלהם? דרגון קווסט 11 זה לא יכול להיות, כי הסדרה גדולה מדי, בשביל חשיפה באירוע של סוני, גם אירוע שחוגג 20 שנה למותג הפלייסטישן הוא לא גדול מספיק, לחשיפה של משחק בסדר גודל כזה, אם ככה אני חושב שזה יכול להיות משחק של Tri Ace, אולי IP חדש, ואולי המשך כמו star ocean 5, יהיה ממש מגניב לקבל משחק סטאר אושן חדש, מוקדם בחיי הPS4, במיוחד שאין כמעט משחקי JRPG על הדור החדש בנתיים.

אבל גם תמיד יש סיכוי שמדובר בהמשך לדאוס אקס, כי טכנית מדובר בסדרת RPG, אני ממש אתלהב אם הם יחשפו את זה, וזה גם אירוע שמתמקד
במערב לא פחות מביפן אז סביר להניח שסקוור ירצו להראות דברים שגם למערב יש עניין בהם.

הדבר הכי טוב? סקור אמרו שלא מדובר בריימיק, ככה שגם רימאסט לFF13 הוא מחוץ לתמונה, (מזלֱֱֱ!!!)

PlayGirl3

New member
סקוור? מוקדם בחיי ה-PS4?

שאני אזכיר לך מתי הם הכריזו על FF15? על KH3?

אני לא אתפלא אם המשחק החדש שהם יכריזו עליו יצא ל-PS7

שכחת את Infinite Undiscovery הוא יצא די מוקדם בחיי ה360

יחסית למשחק של סקוור, והוא של היוצרים של סטאר אושן, לא שאני מקווה שסקוור מכינה לנו משהו כמו Infinite Undiscovery חס וגראס, שלא יבואו עלינו משחקים כאלה לעולם, אבל אני רוצה לדמיין לעצמי שהם עובדים על סטאר אושן נורמלי, כמובן IP חדש מסקוור יהיה עדיף אפילו יותר מסטאר אושן אבל זה לא נשמע לי סביר.

חוץ מזה, איזה משחקים את קונה בחגים חוץ מהמשחק של המתים המהלכים?!@!~ :)

PlayGirl3

New member
גם הוא הוכרז שנתיים לפני שיצא

וגם סטאר אושן 4 הנוראי.
לא הייתי מצפה מסקוור לכלום מתחת למינימום הזה.

בקשר לקניות, הכל תלוי במה יהיה במבצע... אני לא חושבת שיש משחק שאני ממש חמה עליו מהחודשים האחרונים.

וואלה נכון, שכחתי מזה כבר, אבל לפחות כייף לדעת

מה מצפה לנו מהם בשלב הזה :) אם נראה את פרסונה 5 בכלל זה יהיה חודש מדהים.
וכן, בגדול זו שנה מגעילה, הדבר הכי טוב שאת יכולה לקנות זה ריימן לג'נדס לויטה אם זה יהיה במצבע (את לא תתחרטי על זה)
ראיתי שגם המשחק של telltale שהתלהבת מהטריילר שלו זכה לאחלה ציונים, קיוויתי שתקני ותספרי איך זה, אבל זה בטח לא ברשימת הקניות כרגע :)

PlayGirl3

New member
איזה מהם? בכל מקרה עם המשחקים שלהם אני מחכה לסוף העונה

לא משתלם לקנות פרק כל 3-4 חודשים.

וכן, זו הייתה שנה חלשה ביותר. אני מסתכלת על המועמדים למשחק השנה ולא מאמינה איזו נפילה משנה שעברה...

ריימן גם לא ממש בשבילי. אם כבר ויטה אשמח להנחות יפות על המשחקים מסדרת Atelier שחסרים לי ועל שני ה- Danganronpa.

חשבתי שאת אוהבת משחקי פלטפורמה :)

לכן המלצתי על ריימן :) חחח אני מחכה לראות מה יזכה במשחק השנה שלך למרות שהיא כזו נפילה (סביר להניח שאין לך, אבל זה יהיה מצחיק)
את משחקת במשחקי Atelier? עוד מימי הPS2 לא התקרבתי אליהם הם תמיד היו נראים לי כמו משחקי מגה דרייב מבחינת ההשקעה, לא יודע איך הם על הPS3, אבל אחרי היובש לא אתנגד לנסות אותם אם יש לך המלצה עליהם.

בנוגע למשחקים שלהם התכוונתי לborderlands כי למרות שדעתך על המשחק של משחקי הכס מעניינת אותי, אני עדיין רוצה להימנע מספוילרים :)
ראיתי את הפרק הראשון של משחקי הכס, צריך להמשיך זה נראה מטריף, החרא הזה שמוכר את אחותו כדי להשיב לעצמו את המלכות שלו, ובכלל הגמד הזה, (טיריון, קוראים לו אני חושב?) היה נראה badass הכי badass במשפחה שלו.

חייב למצוא זמן לראות את זה זאת נראת לי סדרה גדולה :)

PlayGirl3

New member
Atelier זה אחלה

הגרפיקה לא דוחפת את הקונסולה לקצה אבל השתפרה מאוד מימי ה-ps2.
יש לי שניים מהמשחקים של הדור הקודם בגרסת הויטה, אומרים שגם הגרפיקה בגרסאות של הויטה משופרת, לא יודעת איך זה על ה-ps3.
אני עכשיו באמצע Atelier Meruru וזה ממש ממכר. מערכת הקרב (בתורות אגב, כמו שאתה אוהב) מאוד פשוטה וצריך להשקיע המון באלכימיה כדי להיות טובים באמת. מפריע לי רק שיש הרבה יותר מדי סצנות דיבורים... יש דמויות שאיך שהן מתחילות לדבר אני לוחצת מלא על X שיגמר...
תקועה כרגע בבוס הזה

דאמ אפשר ליצור נשקים? :))

בvagrant story למשל, כל העניין היה שהיית צריכה לבנות נשקים מושלמים נגד כל בוס כמעט, אחרת היית תקועה, או שהיית צריכה להיות חכמה מראש, ולחזות איך לבנות את הנשקים שלך בצורה דינאמית שידעו לחלץ אותך מכל בעיה אפשרית :)

אם זה ככה כאן, אז אני קונה עכשיו :) חבל רק שהסגנון האומנותי נראה כמו איזה פאן ארט זול של מעריצים, אבל נשרוד את זה.
ואם את תקועה בבוס, אז זה משחק מאתגר לאללה :)

PlayGirl3

New member
ברור שאפשר

אתה יוצר שם הכל, החל מנשק ובגדים ועד שיקויי ריפוי וחפצים שונים שזורקים על המפלצות כדי להתקיף.

וליצור נשקים זאת לא בעיה, הבעיה זה ליצור נשקים עם הרבה traits טובים. צריך למצוא חומרי מוצא באיכות גבוהה.
עכשיו אחרי הרבה זמן הצלחתי ליצור איזשהי מתכת שעבדתי המון כדי ליצור אותה מהרבה חומרים עם תכונות ממש נדירות ואני הולכת להכין ממנה כמה נשקים ולשרוף את העץ הזה.

ואני לא מסכימה לגבי הסגנון האומנותי. זה דווקא נראה ממש טוב.

sky121

New member
אטלס הכריזה על משחק נוסף בסדרת Etrian Odyssey

אטלס ממשיכה להרחיב את סדרת המשחקים הותיקה Etrian Odyssey, עם הכותר החמישי ל-3DS.

הסבר קצר על הסדרה: Etrian Odyssey זהו dungeon crawler RPG שיצאו רק לקונסולות הניידות של נינטנדו, DS ו-3DS. בה בונים קבוצה של 5 דמויות, ויוצאים לחקור מבוכים מרובי קומות. הסיפור הוא גורם משני בלבד, תחושת הסיפוק הוא בגילוי ובחקירה של המבוכים, פלוס לאמן את הדמויות ולהפוך את הקבוצה לחזקה. הסדרה נחשבת לקשה במיוחד, האויבים לא יעשו חיים קלים, וצריך לדעת לבנות קבוצה מאוזנת שיכולה להתמודד עם האתגרים.

למשחקים יש מאפין ייחודי בה המפה של המבוך אינה קיימת. הקבוצה שהיא מתקדמת במבוך חושפת כל פעם טפח מהמפה. אנו צריכים לשים סימנים במסך התחתון של ה-3DS כדי לבנות את המפה. וזה הופך את הסדרה הזו לשונה משאר המשחקים באותו ז'אנר: לחקור את המבוך ובנוסף למפות את מפת המבוך.

מי שרוצה לקרוא עוד בנושא, ב-neogaf פרסמו פוסט מאוד מפורט על הסדרה.
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=929794
http://www.joystiq.com/2014/11/24/atlus-crawls-back-into-the-dungeon-with-etrian-odyssey-5/

זו סדרה כזו מעפנה שזה עצוב....

זה ממש לא כייף "לצייר" את המפה, כל המשחק בגוף ראשון ואתה רואה את אותם קירות כל הזמן וזה נורא מבלבל ואם בטעות לא שמת לב שיש דלת קרוב אליך או שכחת לסמן אותה אז אתה בעצם ציירת מפה שמטעה אותך ואתה צריך לחפש כמו משוגע איפה הטעות שלך במפה ולחקור אותו שוב, אהבתי מאוד את מערכת הקרבות ואת האפשרות ליצור חבורה כל כך מגוונת עם כל כך הרבה יכולות, והקרבות הן אתגר מטריף ורציני, רק חבל שהמבוכים האלה הורסים את כל המשחק, לא נהנהתי בכלל.

אם העותק שלי של EO4 לא היה דיגיטלי הייתי נותן לך אותו בחינם (את EO3 כבר נתתי )

PlayGirl3

New member
משחקי פלוס לחודש דצמבר

Injustice: Gods Among Us – Ultimate Edition (PS4)
Secret Ponchos (PS4)
Hitman Trilogy HD (PS3)
Deadly Premonition: The Director’s Cut (PS3)
Final Horizon (PS Vita)
Titan Attacks (PS4/PS3/PS Vita)

הטרילוגיה של היטמן!!!!!!!!!!!! יאיייייייייי

הפעם אי אפשר להגיד שסוני לא שיחקו אותה, אני הולך כל כך לחרוש על המשחקים בפעם המליון ולהשיג דירוג SA בכל משימה (שוב)
תשחקי בזה אורלי, ואז תראי את הקסם של הסדרה לעומת היטמן 5.

PlayGirl3

New member
האמת שרציתי לקנות את זה במבצע מתישהו

אז חסכו לי.
את המשחק השני ל-ps3 כבר יש לי, לא הצלחתי להתקדם בו יותר מדי בגלל שהוא נראה פשוט מכוער.
המשחקים לויטה עדיין זוועה לצערי, אבל באופן כללי שיפור מהותי לעומת החודשים הקודמים (למרות שלא משנה מה היו נותנים, כמעט כל דבר היה עדיף על החודשים האחרונים).

כן, זו בעיה עם משחקי PS2 מעניין איך היטמן המשחקים של היטמן

יחזיקו, בכל זאת המשחק הכי עדכני באוסף הוא היטמן 4 והוא יצא ב2י006, אבל הגיימפלי שווה את זה :) בנוגע לויטה, בפלוס המצב באמת זוועה בעיני, אבל לא חסרים לך משחקים מעולים לקנות אליה בחגים. tactics ogre מהיוצר של פפ12/וגרנט סטורי/פפ טקטיקס, אומרים שהעלילה מדהימה כצפוי ממנו, ושיש הרבה תככים ומזימות ויש לך אפשרויות בחירה לאיזה כיוון לקחת את העלילה והוא אוכל כל משחק טקטיקה אחר, כל שבוע בערך ממש בא לי לקנות ויטה רק בגללו ואז אני פשוט נזכר שאצטרך לחכות המון זמן לכרטיס זיכרון וזה מייאש אותי.

ויש את demon gaze ואת freedom force ואם את יכולה למצוא אותם במבצעים זה יהיה אדיר.

יוביסופט מחלקת DLC בחינם ומשחק בחינם לבעלי AC UNITY

הDLC הוא בחינם לכל בעלי AC UNITY על כל הפלטפורמות, המשחק החינימי ינתן לבחירה לגיימרים שקנו את הseason pass בלבד או גירסת הgold של המשחק, שכוללת אותו.

המשחקים שיוצעו לבחירה הם.
The Crew
Far Cry 4
Watch Dogs
Assassin’s Creed Black Flag
Rayman Legends
Just Dance 2015

אז ככה, יפה מאוד שיוביסופט נותנת DLC בחינם, אבל הם לא רצינים, אם הם רוצים שיסלחו להם על הפאדיחה האיומה הזאת, הם צריכים להציע את המשחק החינמי לכל מי שקנה את AC UNITY, או לפחות לכל מי שקנה את המשחק בגירסה הדיגיטלית שלו, לתת DLC למשחק שלא מתפקד בחינם, זה סתם לזרוק מלח על הפצעים למי שקנה אותו.

המשחקים החינמים של מיקרוסופטמ חודש דצמבר

משחק הXBONE
Worms Battlegrounds
משחקי ה360
SSX (כייף להם, אני מת על SSX סדרה מדהימה, מהיחידות שאני אוהב בספורט, מי שלא משחק בזה פרייאר)
The Raven (מה זה?)

טוב, זה בהחלט שיפור מהחודש הקודם שלהם, אבל הפלוס יותר טוב בהרבה בחודש הזה, עם כל האהבה לSSX היטמן לא רואה אותם ממטר, וכל הטרילוגיה בכלל.

PlayGirl3

New member
the raven זה משחק קווסט סטייל שרלוק הולמס

הסיפור נחמד אבל השליטה נוראית והדמויות זזות כל כך לאט שבא לך למות

למעלה