Games news

statrix

New member
ממש ממש לא ... ... im living proof beefcake

על בשרי למדתי לא שייך להתקרב למחשבים בדור הזה בכלל ... (אלה אם כן אבא שלך טייקון ותאמת גם אז לא חחח)
קניתי שבוע שעבר תGTX970
&nbsp
הגדרות הכי גבוהות antialiasing 4MSAA 1900X1200
&nbsp
cod ghosts\
advance warfare - עובד עם תקיעות
&nbsp
crysis 3 (2013 נותן בקושי איזה 20 fps ...
&nbsp
worms clan wars - נחנק
&nbsp
למעשה המשחק היחיד מהתקופה האחרונה שעובד כמו שצריך זה ה- BF4 לפחות ממה שניסיתי
וההבדל בין הגרסאת ps4 לpc כל כך לא משמעותי שכבר עדיף לקחת תps4 ולשבת בשקט ...
&nbsp
&nbsp
&nbsp

ממש כן

כמו שלקונסולות מתאמים הכי טוב אופטימיזציה עי משתנים כאילו ואחרים, הית צריך לחכות לדיירקט איקס 12 החדש שיצא ביחד עם הווינדוס 10 ויעשה פלאים למחשב בקרוב, הקונסולות ייראו הרבה מאחורה, יותר מעכשיו.

איזה מעבד יש לך?
סוג הזכרונות ונפח הזיכרון, מהירות הזיכרון?
SSD או HDD?

outrigger

New member
כמדומני שגם הxboxone

עומדת להשתמש בdx12. כך שיהיה ניצול טוב יותר של החומרה.

statrix

New member
דיירקט איקס לא יעזור ...

http://i.imgur.com/yvkX0e8.png
ככה נראה bf4 על מקסימום (res 200 ) והוא נותן לי בין 30 - 15 fps גג רוב הזמן 22 ככה וזה לא שחיק
וזה אחרי overclock

i7
ssd
1600mhz \6

אני מסכים עם כל מילה שאמרת,

אני דיברתי על משחקים קסומים,כשעובדים בPC כמו שצריך, וכשזה קורה, אז הקסם מתרחש,והPC קורע את הקונסולות לגזרים כשזה קורה :)

לא מהיום, כבר לפני שהשיקו הקונסולה בכלל

היו מחשבים חזקים ממנה, ובמיוחד היום מחשב חזק מאוד עם שילוב של מערך גרטיסי מסך ברמה הקיצונית וגם לא מספיק כרטיס מסך אחד חזק, וזה עובר טכנולוגית כל קונסולה שקיימת היום

החומרה חזקה מן התוכנה, תמיד היה ותמיד יישאר כך, יש חומרה חזקה להריץ גם מה שיגיע בעתיד, הרי לא סתם קודם דואגים לדלי שיוכל להכיל את המים, רק אחר כך מביאים את המים, כך גם פה קודם כל טכנולוגיה שתתמוך בעתיד כבר יש, אבל אין התוכנה כרגע, היא עדין בפיתוח, למשל יש מסכי 8K אין שום משחק או סרט שמשדרים בפורמט הזה כרגע, שוב החומרה כבר קיימת, התוכנה תאחר תמיד במספר שנים ביחס לזמן ולההתפתחות הטכנולוגית אותה עת....

בשורה התחתונה מבחינת איכות מחשב חזק עדיף על כל דבר אחר, אבל המחיר בהתאם

זו גרסת PS4

כפי שנראה מעכשיו יותר ויותר המפתחים יילמדו איך לייעל את יכולות הקונסולה עוד ועוד, נגיע לשיא עוד כמה שנים כנראה....

בגלל זה יש היגיון למה לקנות קונסולה אחרי שנתייים או לפחות שנה פלוס, כי רק אז מתחילים לצאת משחקים יותר רצינים ואיכותיים

ניתן לומר שהמצב של סוני 4 טוב יותר עכשיו מאשר בהשקה

אין מקור ככה זה נראה לי

במחשב חזק זה ירוץ טוב יותר
הסוני 4 מריצה FHD 60FPS בלי בעיה, נותרה השאלה האם הם באמת ייעשו זאת, אם לא אז זה באמת לא ירוץ כך

קפקום מבטיחה שהמערב יהיה בהלם מאיכות המשחקים שלה בPS4

בקפקום הם בוחנים כרגע כמה הם יכולים לשפר את המנוע שלהם כדי לסחוט עוד כוח מהPS4,מהניסוח וההתלהבות של קפקום מהPS4 זה נשמע לי שיש לקפקום עוד כמה משחקים בלעדיים, לPS4 וסוני עשתה בחוכמה אם זה ככה, קפקום אמרו שבקרוב יהיה להם מה להראות לנו.

כמו שאני תמיד אומר כל פעם כשקפקום הופכת לטייזרית, זה יכול להיות בעיני אחד מהשלושה.
devil may cry 5
dragon dogma 2
rival schools 3

איזו סדרה של קפקום אתם רוצים לראות על הPS4?
http://gematsu.com/2014/11/capcom-te...nt-coming-soon

evilplate

New member
Dino Crisis חדש!

בסגנון אימה-הישרדות כמובן, גם אונימושה מושקע יכול להיות מצויין, אני מקווה שלא השמות שציינת למרות שהסבירות שלהם גבוהה הרבה יותר.

לא בא לך DMC5 ??

עבורי DMC חדש, שידהים אותנו גרפית כמו DMC1 וDMC4 בכל תחילת דור,יהיה התחלה נהדרת של קפקום, וגם אחלה דרך להשוויץ בPS4 :)
מאז הDMC לא חושב שהיה לנו משחק האק אנד סלאש איכותי, ואצלי התיאבון גדול. חוץ מזה, תמיד אמרת שאם deep down היה משחק שמתמקד בסינגל פלייר אז זה היה יכול לעניין אותך, וDRAGON DOGMA 2 זה בדיוק זה, והוא בטוח יראה יותר טוב מDEEP DOWN בגלל שהוא סינגל.

הייתי מאוד רוצה dino crisis חדש,אבל יש לי תחושה, שמבחינת קפקום משחקי DINO CRISIS דורשים את אותה השקעה תקציבית של רזי, והם בכל זאת
מוכרים פחות טוב, מה שהופך אותם ללא רווחים מספיק עבורם, ונראה שתת הסדרה של רזי, (RESI REV ׁ) היא מעכשיו הסדרה של קפקום שמתמקדת
באימה.

בנוגע לאונימושה, אני אשחק בזה אם זה ייצא אבל זו סדרה משעממת בהשוואה לDMC בעיני.

evilplate

New member
כן ברור לי שהסיכוי של דינו קרייסיס קלוש עד לא קיים

וגם אם היה יוצא בטח היו עושים אותו היום משחק אקשן חללי עם קו-אופ :/
&nbsp
היכולת של DMC להדהים יותר מדי די מוגבלת שהרי הם בטח יכוונו ל 60 פריימים, אני חושב ש 60 יכול להראות נהדר כמו שמטרו ומטאל גיר 5 מוכיחים אבל להדהים? לא בטוח שיש מספיק חומרה בקונסולות בשביל זה ותמיד יצא איזה אורדר שרץ על 30 ויאכל אותו בלי מלח.
&nbsp
בקשר להאק אנ׳ סלאש, זה נחמד אבל לא משהו שאוציא 60$ עבורו, את DMC האחרון שיחקתי רק בפלוס, אני יותר נהנה מ GOW שגם יאכל אותו גראפית וגם יותר מגוון בעיני עם פאזלים ופלטפורמה וגם עלילה הרבה יותר מעניינת עם SET PIECES מטורפים שעד היום הם בין הכי מרשימים בכל דור (קרב הטיטאנים בפתיחה של 3 או הקרב נגד הפסל ב 2 עדיין מהרגעים הכי יפים בכל דור)
&nbsp
מסכים איתך שאונימושה היה די בינוני, אבל היו להנערכי הפקה מטורפים ואפשר לשלב בה פאזלים וסצינות מטורפות של קרב, צריך פשוט ליצור לה מערכת קרב וגיימפליי מעניין יותר, אני פדוט מאמין בפוטנציאל שלה :)

למה לא תוציא 60$ על משחק האק אנד סלאש?

לGOW יש עלילה מענינית? אני פיהקתי בGOW1ּ+2 מבחינה עלילתית ואלא אם כן המשחק השלישי עשה קפיצה קוונטית בתחום, אני מאמין שגם העלילה של GOW3 תעזור לי לישון טוב בלילה. זה נכון שמשחקים כמו GOW קצת יותר מגוונים כי יש פאזלים, אבל בעיני למשחק כמו DMC והאק אנד סלאש יש ערך חוזר מטורף, לשחק אותם על הרמה הקשה, ולשפר את הציון בכל משימה זה כבר יותר מעניין מהעלילה של GOW בעיני. דווקא אם סוני תראה GOW4 באירוע שלה, ולא יהיה DMC אותי זה ירדים

משחקי GOW נראים לא מהעולם הזה מבחינה גרפית אני לא חולק על זה לרגע, אבל עבורי הארט סטייל שקפקום בחרה לDMC הישנים הרבה יותר יפה, וDMC4 הדהים אותי בזמנו גם בגלל ארט סטייל נהדר, ובכלל לראות משחקי האק אנד סלאש ב60FPS זה פשוט eye candy בפני עצמו.

למעלה