IGN: 25 המשחקים הכי טובים של הPS4 (מעודכן לאפריל 2017)

IGN: 25 המשחקים הכי טובים של הPS4 (מעודכן לאפריל 2017)

רשימה מעולה סה'כ, אבל המקום ה10 גרם לי להגיד (איך זה יכול להיות?, אבל אני שמח לשמוע)

אני לא מסכים עם המקום הראשון ברשימה גם לאור הליינאפ המדהים הזה שקיבלנו.

מה דעתכם?

נ.ב אני חייב להגיד שעצוב לי לראות כמה אנשים בGAF פורשים מפרסונה 5 ויאקוזה 0 והוריזון.(מלא אנשים שם פורשים גם מNIER אבל את זה עוד יותר קל לי להבין למה)

כאילו וואט דה פאק? פרסונה 5 רק יצא, למה אנשים קנו אותו אם הם אפילו לא נותנים לו הזדמנות אמיתית? איזה משחק טוב זה.

בנוגע להוריזון אנשים פורשים ממנו כי הקרבות עם המכונות ארוכים להם מדי.
וגם ראיתי לא מעט אנשים בGAF ומלא מקומות אחרים שמהמשחק קשה להם מדי על נורמל ומורידים לאיזי כדי לסיים אותו.

(בשבילי הדברים האלה הם חדשות טובות ומעולות, אז אני רק מצפה להוריזון יותר עכשיו)

קטע משחקיות חדש מHellblade (הויקינגית המשוגעת)

הקרבות עדיין נראים מעפנים אבל וזה אבל גדול.
אני ממש אוהב את זה שהמפתחים מדגישים את זה שזה קודם כל משחק Story driven משחק עלילתי מושקע, והם לא מפחדים לעשות 20 דקות גיימפלי בלי קרבות בשביל הסיפור.

הם גם מרגישים שהם במקום הנכון, שהם יכולים לעשות משחקים שמרגישים כמו AAA אבל מספיק זולים לפיתוח כדי שהם יהיו משחקים ייצירתים ולא איזו שבלונה מעייפת של AAA.

אני ממש מקווה שהגישה הזו תצליח להם ונקבל מהם הרבה משחקים עלילתים שנראים כמו AAA.

הקרבות באמת עדיין נראים מעפנים אבל שאני בא למשחק בגישה שהוא בעיקר story driven אין לי בעיה עם זה כבר.

evilplate

New member
הקרבות לא נראים הכי הכי

ועם כל הכבוד הכסף לא משקר וזו לא נראית הפקת AAA של משחק פס4, כן הייתי נותן לזה AAA של פס3 אבל לא של פס4.
&nbsp
מן הסתם אבל אני מעודד כל יוזמה כזו של משחק סינגל מבוסס סיפור וכיף שהטכנולוגיה מאפשרת להם לקחת סיכונים ללא הוצאות גדולות ומבלי להתפשר מדי מבחינת חזון, הקונספט עצמו נשמע מעניין אבל הגיימפליי עד עכשיו לא מושך, מקווה בכל זאת שיצא טוב ושיראו הצלחה מזה.

טוב נו,אבל גם AAA של פס3 זה טוב! :)

ואני מודה שאני עושה קצת הנחות לסטודיו הזה, ממש אוהב אותם ומקווה שהם יעלו ככה על דרך המלך.

זה נכון שהגיימפלי מאוד לא מפותח ומרגיש מאוד "מקום שני" אבל זה בדיוק הפאונטה, הגיימפלי פה משני בדיוק כמו שהוא משני במשחקים של TT.

זה קודם כל חווית סיפור.

evilplate

New member
גם אני לגמרי בעדם

הם אחלה סטודיו והכוונות שלהם טובות, סכ״ה הם מנסים ליצור אחלה משחקים בז׳אנר הזה, עם קונספטים מקוריים ומבוססי סיפור ולרוב בהצלחה, יש להם נשמה בניגוד להרבה אולפנים אחרים אז אני מקווה שילך להם טוב עם המשחק הזה ושיעלו על נישה כזו של AA שתחזיק אותם להרבה שנים.

25 המשחקים הכי טובים של האקסבוקס ONE (מעודכן לאפריל )

רשימה מוזרה חחח. המשחק שבראש הרשימה כאן לא לקח את ראש הרשימה בפס4. והמשחק שלקח את המקום ה1 בפס4 רק מקום רביעי כאן, למרות שבאקסבוקס יש לו הרבה פחות מתחרים חחח.

הבחירות טובות אבל הסדר הזוי, זה כאילו שהם מסדרים אותם רנדומלית.

בעיקרון רשימה של מולטיפלטפורום.שממחישה שאין מה לחפש על הקונסולה הזו.

evilplate

New member
איזה דירוג הזוי

ברצינות אינסייד מקום ראשון וטומב ריידר נמצא מעל הוויצ׳ר 3?
&nbsp
גם אם יש לי כמה ויכוחים קטנים עם הצוות של IGN פס4 וואלה אפשר לכבד את הדיעה שלהם, פה זה נראה ממש דירוג הזוי ולא קשור לכלום אבל שיהיה.
&nbsp
וכן הליינאפ הבלעדי שם די מעפן ועוד נראה שהתאמצו בכח להכניס כמה בינוניים כמו דד רייזינג 4 שנחשב למאכזב ויושב על ממוצע 72 בניגוד לדירוג של הפס4 שלא הכניסו אליו בלעדיים של 85 ו 88 לדירוג שבדור הזה זה גבוה מאוד (יותר מכל הבלעדיים של הוואן אפילו חוץ מ Ori במקרה של יאקוזה :))

חחח ואם איינסיד הכי טוב על הONE למה הוא לא גם הכי טוב בפס4?

מה עשה אותו למשחק הכי טוב על הONE ? זה שהם יכלו לשחק בו לפני כולם?
איך המכשף 3 הוא המשחק הכי טוב של הפס4, אם NIoh קיבל יותר טוב ממנו אצל IGN
?
nioh קיבל אצלם 96 ופרסונה 5 קיבל 97 למה דאוס אקס החדש בכלל לא ברשימה אם הם נתנו לו יותר מuncharted 4?

מה פרסונה 5 קיבל 9.7 רק בהשוואה לJRPG אבל ה9.3 של המכשף 3, שווה 10 כי זה WRPG?

אני לא חושב שפרסונה 5 או המכשף 3 צריכים להיות במקום הראשון.
אני חושב שהוריזון היה צריך לקחת את המקום הראשו) לפי שעה זו)ן בפס4, כי הוא IP חדש שדחף את הקונסולה שלו למקומות הכי גבוהים, טכנית ויש רבים שאומרים שגם עלילתית הוא לא פרייאר.בעוד שפרסונה 5 קיים טכנית על הדור הקודם.

אבל אם כבר פרסונה 5 קיבל 9.7 אז ראבק למען ההגינות שימו אותו לפחות בטופ 3.
ואם המכשף 3 הוא המשחק הכי טוב בפס4, הוא צריך להיות גם המשחק הכי טוב של הONE.

אתם מבקרים, לכולכם יש את כל הקונסולות גם אם יש לכם העדפה ברורה לאחת מהן.

evilplate

New member
התשובה די פשוטה אחי

מדובר בצוותים שונים לגמרי עם טעם שונה, IGN PS4 מורכב מאנשים שונים מהצוות של הבוקס, אנשים גם עם טעם יותר סביר במקרה אבל שגם טעון שיפור ;)
&nbsp
בעניין הציונים ולמה משחקים שקיבלו גבוה יותר לא נכנסו הם תמיד יכולים לאמר שלדעת שאר חברי הצוות היה קונצנזוס שמשחק X עדיין יותר טוב בניגוד לעמדת המבקר שהביא לו ציון גבוה יותר.
&nbsp
בנוסף יש כאלו שיטענו גם אם לא באופן רשמי שמשחק חצי סביר מז׳אנר RPG יותר משמעותי לספרייה ממשחק מצויין בז׳אנר המירוצים או ההאק אנ׳ סלאש, סתם דוגמא אבל זו עובדה שהרבה רשימות ופרסי GOTY עובדים ככה.

גרילה: להוריזון 2 יהיה סיפור מושקע ויותר מכונות מ1.

גרילה אומרים שהם מתלהבים מהתגובה לסיפור של הוריזון ומהחיבור של השחקנים לALoy ואומרים שלהוריזון 2 יהיה סיפור מושקע באותה מידה כמו של המשחק הראשון, חשוב להם מאוד לא לאכזב אנשים שתמכו במשחק ואהבו אותו.(כמו שאמרתי אני מופתע לגלות כמה אנשים מתלהבים מהסיפור)

הם אומרים שממש כייף להם לעצב את המכונות של המשחק (האויבים) והיו מתים לעצב 100 מכונות אם היה אפשר, אבל המציאות קשה ולא מאפשרת את זה. (והפס4 בטח לא בנוי להתמודד עם כל כך הרבה מכונות חח)

אבל בכל זאת המכונות יהיה שיפור מרכזי שגרילה מבטיחים לשפר במשחק ההמשך (יופי!)

הם אומרים שזה בלתי נמנע שלא כל החלקים במשחק יהיו טובים באותה מידה
בגלל שהסקאלה של המשחק כזו גדולה, אבל הם מבטיחים שהם מקדישים המון תשומת לב לביקורות שלנו כדי לתכנן בדיוק איך לשפר את מה שצריך.

http://wccftech.com/guerrilla-horizon-sequel-deep-story/

amithas190

New member
בלי ספוילרים - הם סיימו את הקמפיין בצורה מאוד פתוחה

ככה שאתה יכול לנחש מה יהיה בהוריזון 2

נשמע טוב :) תגיד עמית מה חשבת על רמת הקושי?

לאור כל האנשים ברשת שנוטשים את הוריזון בגלל הקושי/מורידים לאיזי, מה דעתך?
אני כמובן שמח לשמוע שזה משחק מאתגר לא ציפיתי לזה בכלל ובכלל לא ציפיתי לשמוע גיימרים של 20+ שנה מורידים משחק לאיזי.

אני יודע שלא כל כך נהנהת מהקרבות בגלל החצים וכו' אבל רמת הקושי היתה מספקת או שהם פשוט מגזימים בטירוף וזו רמת קושי ממוצעת?

(אני כבר עכשיו מתלבט אם לשחק על הארד או נורמל לכן השאלה)

amithas190

New member
התחלתי על HARD ,מהר מאוד הורדתי למדיום

אפשר לחלק את הקרבות ל3 סוגים:
מכונות קטנות -קרבות כיפים ומאוזנים
מכונות גדולות- קרבות כיפים ודי קשים
בני אדם- לא כיף בכלל כי אין נעילת מטרות וכשתוקפים אותך מכמה כיוונים אתה חסר אונים.

דאמ, מחכה כל כך למשחק הזה!!

במיוחד לקרבות מול המכונות הגדולות, נשחק על מדיום אם כך.
האויבים האנושים נשמעים באמת מעפנים :(

evilplate

New member
כיף שהם מדברים על הוריזון 2 ככה

עוד מותג גדול התווסף לליינאפ, אני מחכה שיגיע לסייל כבר :)

מתי זה צפוי לקרות חוץ מהקרייסמס.

אני אפילו אקנה באמריקאי יש לי בקלוג מטורף גם ככה.

amithas190

New member
זה לא יקרה כל כך מהר

משחק שהוא גם טוב ,גם עולם פתוח וגם מציג גרפיקה חדשה ישאר במחיר שלו הרבה זמן.

סגה מתכננים עתיד חדש לסדרת יאקוזה (התחילו לעבוד על 7)

“In April, a lot of new things have begun. Today is the beginning kick-off for the studio. We’ll be even stronger. הטיזינג הזה מצטרף למה שסגה אמרו ב2016 שהשנה הם יתחילו לעבוד על "דרך חדשה להנות מסדרת יאקוזה.

בגדול סדרת יאקוזה נמצאת בנקודת מפנה. יאקוזה 6 הוא הסוף של הסדרה המקורית וכנראה שלא נשחק יותר את הגיבור הראשי של הסדרה (קיריו)

בסגה אמרו בעבר שהם רוצים את כל הסדרה על הPS4. לא ברור אם דרך פורטים או ריימיקים (אני מהמר שגם וגם)

הסדרה הזו מתחילה לתפוס חזק בסין ויאקוזה 0 עשה 100 אלף במערב.
(יור מכל המשחקים האחרים)

אז זה טבעי שביאקוזה 7 הם רוצים התחלה חדשה שיותר תדבר למערב וסין.

(אמן שמאג'ימה יהיה הדמות הראשית ב7)
http://www.dualshockers.com/2017/04/08/yakuza-producer-teases-beginning-lot-new-things/

evilplate

New member
100K נשמע ממש מעט

אבל המשחק האחרון הביא למותג הרבה הכרה אז לך תדע יכול להיות שהסדרה החדשה תהפוך לפופלרית יחסית.
&nbsp

למעלה