IGN: 25 המשחקים הכי טובים של הPS4 (מעודכן לאפריל 2017)

זה מאוד תלוי אם סגה תשכיל לעשות לסדרה "מודרניזציה, או אפילו

"מערביזציה" לפי דעתי. אני אישית מאוד אהבתי את יאקוזה 0 (די ברור משחק השנה עד כה)

אבל המשחק צריך מודרניזציה דחוף. כל קטעי העלילה חייבים להיות מדובבים עם ערכי הפקה גבוהים, זה לא יכול להישאר חצי חצי, המערב לא סלחני.

יש להם הרבה מה ללמוד מסליפינג דוגס ובאטמן בפרט, לגבי איך עושים מערכת קרב כייפית באמת.

הנשקים הם חלק שולי מאוד בסדרה הזו, אבל עדיין הזוי שאי אפשר לירות עם כוונת
ולוחצים על כפתור כדי לירות כאילו שאנחנו במגה דרייב.

והכי חשוב הסדרה הזו צריכה להיפרד מהגיבור הראשי. אני מאוד אהבתי אותו
אז אני לא אמור את זה בקלות בכלל.

אבל אני יכולתי להתבר לסדרה כל כך בגלל שזה היה משחק מקדים שכולם יכולים להבין בלי שום בעיה ו1 מגיע בקרוב.

זה עדיין מציג למערב בעיה קשה שהוא רוצה לשחק ב2-6 עלילתית.

בקיצור, סדרה פשוט מעולה ונראה שהם מתחילים בצעדים נכונים.

אבל אם הם יעשו מודרנזציה או מערביזציה קצת הם יעלו על הגל לפי דעתי :)

את היכולת לספר את אחד הסיפורים הכי מענינים של השנים האחרונות יש להם.
את היכולת ליצור עיר/hub יותר סוחפת ואווירתית יותר מכל משחק שראיתי אי פעם במערב, יש להם.

רק חייבים ללמוד קצת מהמערב. ולמערב יש גם כמובן מה ללמוד מהם :)

evilplate

New member
לא שיחקתי בו מן הסתם

אבל זה נשמע הגיוני כל מה שאתה אומר, אין מה לעשות הקהל של הפס4 הוא בעל סטנדרטיים יותר גבוהים כשזה מגיע להפקות של משחקים והם חייבים דיבוב מלא, מכניקות מלוטשות וכל מה שציינת כדי שיתפוס בגדול.
&nbsp
מקווה שבאמת יעשו את זה :)

השדים פלשו לאנגליה, פרסונה 5 מוחץ את המתחרים.

פרסונה 5 הוא הJRPG הראשון שכובש את המקום הראשון באנגליה מאז שני נו קוני עשה את זה ב2013.

והפעם זה מלהיב בהרבה כי פרסונה 5 ראוי בהרבה.

מפתיע קצת שפפ15 לא לקח את המקום הראשון בהשקה שלו באנגליה, לא?
בכל מקרה הנה הטבלה.

1.Persona 5
2.TOM CLANCY'S GHOST RECON: WILDLANDS
3. Lego worlds
4.GTA V
5.מאס אפקט 4
6.פיפא 17.
7. זלדה
8. לגו undercover
9. קול אוף דיוטי האחרון.
10. Overwatch.

איזה מוזר זה, אני תמיד אומר שסגה נפלה מגדולתה כי בקושי היו לה משחקים עם עלילה בדור הPS2 מתי שהם הכי היו צריכים משחקים כאלה.

והיום המשחקים שמחזירים אותם לרלוונטיות זה משחקים כמו פרסונה 5 שהוא האמא של הstory driven.

אני שמח כל כך לראות JRPG מושקע כזה בראש הטבלה הבריטים מוכיחים
שלמרות שהם ממש לא יודעים לשתות תה (איכס תה עם חלב WTF )
טעם במשחקים דווקא יש להם.

אמן, שאטלוס וסגה יעשו פנטזי סטאר 5 לא יהיה מישהו מאושר ממני על כדור הארץ (בערך)
https://ukie.org.uk/news/2017/04/atlus-deep-silvers-persona-5-summons-no1-slot-its-first-week

evilplate

New member
לא כל כך מפתיע, פיינל פנטזי התמודד מול פיפ״א

אז ברור שלא היה לו סיכוי והוא התחיל מהמקום השני, עדיין מן הסתם מבחינת מכירות פרסונה 5 לא יתקרב אליו.
&nbsp
מה שכן עדיין הישג מטורף למשחק כמו פרסונה 5, אנשים אומרים גם שהוא sold out בכל מקום בנוסף לזה ככה שעוד צפוי למכור טוב וכבר עכשיו הוא השאיר עשן לכל המשחקים הקודמים בסדרה, שמח בשבילך ש JRPG מצליחים למכור ככה טוב :)
&nbsp
אגב לא הייתי משבח את הבריטים על טעמם כשהטום קלנסי הזה מוכר שם כל כך טוב :/

כן, אין לפרסונה 5 סיכוי להתקרב לפיינל פנטזי במכירות.

לפיינל פנטזי עדיין יש את הגרפיקה הכי מטורפת בז'אנר את פסי הקול הכי מושקעים בז'אנר, את הסצנות הכי קולנועיות.

אם פפ15 היה משחק אקשן אמיתי של שליטה של 1:1 בין מה שאתה לוחץ למה שקורה על המסך, המכירות שלו בכלל היו חסרות תקדים ברמות אחרות.

לך תשווה את זה למשחק מאוד יפני כמו פרסונה 5 שהוא יפני מאוד ומתגאה בזה.
קרבות בתורות, זימון שדים,מראה מצויר.

אני שמח על ההצלחה של פרסונה 5 כי אני מרגיש שהמפתחים שלו גאים במי שהם בתרבות שלהם ובטעם שלהם, ומבינים שכל אחד יכול להנות ממנה.

המפתחים של פיינל פנטזי עסוקים בלמצוא חן, וזה מקסים הרבה אנשים בגלל ערכי הפקה.

כך או כך אני שמח שסוני בשלטון כי אני די בטוח שאם מייק היתה בשילטון היתה פריחה הפוכה של WRPG כמו בדור הקודם.

לכן לעולם לא אשלים עם מצב שמייק בשלטון, זה לא טוב לי

evilplate

New member
חחח אז אתה אומר שאני צריך להתבאס שסוני שולטת

כי אני הייתי מעדיף פריחה של WRPG

&nbsp
סתם גם אני יודע שסוני שולטת זה הדבר הכי טוב ובריא לתעשייה, ראינו מה קרה בדור שעבר כשמייק שלטה - שירותים ואפליקציות בסיסיות של הקונסולה חסומים בתשלום מאחורי הלייב בלי לתת שום משחקים חינם ושום כלום, שלושה מותגים שהם חולבים למוות, השקעה בקינקט על חשבון הגיימרים וניסיון לקחת את השוק למקום קז׳ואלי.
&nbsp
לא תודה, סוני אומנם לא מושלמים אבל הם הכי טובים לתעשייה הזו והכי קרובים לרצון של הגיימרים יותר מכל המתחרות אז נמשיך להחזיק להם אצבעות שיהיו תמיד כח תחרותי משמעותי :)

עם הוריזון וסייברפאנק אתה מסודר :)

וזה בלי שהעלנו את האגפשרות שיום אחד נוטי דוג תרצה גם היא לנסות את מזלה בז'אנר הזה :).

תסתכל על הRPG האהובים של יושידה מסוני.
Dragon Quest 3, Final Fantasy 7, Final Fantasy Tactics, Demon's Souls, Dark Souls

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=761918

לא פלא שאלה המשחקים שסוני בשלטון :)

evilplate

New member
כן אין תלונות מהצד שלי :)

וידוע שיושידה מעריץ ענק של סדרת סולס, סיכוי טוב שהיה לו bias קטן כשעשה את העסקה על בלאדבורן ;)

amithas190

New member
טומב ריידר מעפן - לא יודע איך דירגו אותו גבוה בכל האתרים

אני גם לא מבין איך טומב ריידר מדורג גבוה כל כך בכל מקום.

מאוד נהנהתי מהרייבוט אז כייף לדעת, אבל עד כדי כך שהוא יכנס לטופ 10 על כל פלטפורמה? זו הגזמה מארץ ההגזמות.

לרמוז שהוא ברמה של הוריזון, Uncharted 4 וכו' זו ממש הגזמה, היטמן יכל לקבל את המקום של טומב ריידר בשקט לדעתי והיה ראוי מאוד לזה, לאור כל השבחים שהוא קיבל, וזה שאנשים קראו לו "כל מה שMGS5 היה צריך להיות"

amithas190

New member
נכון מאוד,גם אני אהבתי את הריבוט אבל המשחק האחרון לא חידש

כלום ויצא שהוא די משעמם כי כבר עשית את כל הדברים האלה בריבוט.
&nbsp
היטמן באמת מעולה, מעניין למה הוא לא נכנס.

האזורים של המזרח התיכון נראים בו מעניינים :)

ובטח יש בו גם כמה set piece מגניבים, בU4 היה קצת חסר :( אבל זה כלום לעומת מה שהם היו צריכים לעשות, אולי היטמן לא נכנס כי הוא משחק מאוד שיטתי איטי, שדורש הרבה מחשבה כדי לשחק ברמות גבוהות ומיצוי של כל

הדברים שיש לעשות, ואני מתאר לעצמי שיש הרבה אנשים שאחרי יום עבודה מפרך
זה הדבר האחרון שבראש שלהם.

אבל עדיין המבקרים לא צריכים לתת רק למיינסטרים לשלוט ברשימה הזו וזה מה שמעצבן אותי, כאילו חסרים משחקים טובים שאתם שמים רק אינדי ומיינסטרים?

Dragon Quest 11 טריילר ומערכת הקרב (באמת יש 2 בסוף)

סקוור הציגו את המשחק באריכות יש קטעי גיימפלי שלא קישרתי אליהם כדי שאנשים כאן לא יקבלו ספוילרים (בעצמי לא ראיתי)

אבל ראיתי את התצוגה של מערכת הקרב בלייב כשסקוור הציגו אותה ושזה יעלה אקשר.

בעיקרון זה בדיוק מה שהרוב חשבו.

יש שתי מערכות קרב במשחק.

מערכת הקרב הרגילה של DQ-2-9 יש לנו שליטה ידנית מלאה על כל חברי הקבוצה בדיוק כמו שזה היה עד היום בכל המשחקים.

דרגון קווסט הישן והטוב ובדיוק המערכת קרב שאני הולך לשחק בה.

מערכת הקרב השניה, מזכירה MMO ופפ12 שולטים רק בדמות הראשית בזמן שיש לו תנועה חופשית במערכת הקרב. והAI שקבענו מראש לחברי הקבוצה.

לא מערכת קרב כייפית בעיני אבל מי שאוהב את זה ואין לו כוח לMicromanagement זה כאן.

כמובן שאפשר גם פשוט לבטל את התנועה החופשית ועדיין לתת לAI לשחק לבד לפי אסטרטגיות כלליות שקבענו להם מראש (הם די בזבזני MP לא ממליץ)

בקיצור, קשה לי לחשוב על מישהו שלא ייצא מרוצה מהמשחק הזה, חוץ מאנשים שרוצים משחק אקשן :)

שישימו את קטע הקרב המורחב אני אשים אותו.

עוד טריילר לDragon quest 11 הפעם רק לPS4.

סקוור גמרתם לי על החיים, פאק.
איך אני אמור לשחק עכשיו במשחקים אחרים עד שזה יוצא? בא לי להיכנס להקפאה עד 2018.

הגיבור נראה קטלני! הם עושים לי הייפ מטורף עם המתקפות שלו.
יש לי הרגשה גם שיהיה עולם מתחת למים כמו בDQ6 (הלוואי)

ועוד לא שמתי כאן את הגיימפלי שהיה בלייב, זה היה נראה פשוט מטורף.
אהבתי גם מאוד איך כל הגיימפלי מלא קטעי פלטפורמה וקפיצות זה יאפשר המון גיוון במבוכים וקטעים מעניינים, עם החקירה במבוכים והפאלים.

גם כל הדמויות נראות מגניבות חוץ מהילדה הקטנה המעצבנת הזו,

אני לא קולט אנשים באינטרנט שאומרים שהמשחק מכוער, חיים בסרט.
במיוחד אחרי הגיימפלי במבוך האש שהראו בלייב.

כדאי להם מאוד שזה יהיה משחק של 130 שעות מנימום :)
דרגון קווסט> זלדה.
גאד איזה דור!

אהבת אה? :)

יהיה גם דמויות נורמליות והכל (לא שמפריע לי ככה או ככה אבל אני יודע שאת וסקי אוהבים שיש דמויות עם אישיות )

בכלל יוג'י הורי אמר שהמפה תהיה הכי גדולה בסדרה וזה אומר המון :)

רק כמו שאמרתי מבאס אש שיש ילדה קטנה, אבל נשרוד.

גיימפלי מורחב של Dragon quest XI כולל קרב מורחב.

תעבירו ל19:15 לראות את הקרב! כל מה שלפני זה, זה חקירה שראינו ממנה מספיק.

פשוט מדהים, אפשר לראות את 2 מערכות הקרב השונות בפעולה.

כאילו בלי להיכנס למלחמת גרסאות ול"למי יש יותר גדול" איך בן אדם נורמלי יכול להעדיף את הגרסה הניידת?
זה נראה כמו שתמיד חלמתי שהסדרה תראה.

גם המבוך עצמו נראה מטריף לא רק הקרב, כל הלבה הזו, ואני מת לחקור כל פינה במבוך.

הפחד הכי גדול שלי היה שסקוור יכפו עלינו מערכת כמו קרב כמו של פפ15 או פפ12
וזה שכל אחד יכול לבחור מה שבא לו זה הכי טוב ואני מקווה שהם ימשיכו ככה.

לדעתי זה גם מה שהם צריכים לעשות בסדרת פפ, אבל אני יודע שלא יסכימו איתי :)
וזהו אחרי ההדגמה הזו, אני לא הולך לצפות יותר בשום דבר שקשור למשחק וגם לא לקשר לשום דבר שכתוב עליו, חוץ מתאריך היציאה המערבי :)

אני רוצה שרוב החוויה עם המשחק תהיה הפתעה בשבילי.

evilplate

New member
ואני שואל איך זה שמשחקים בינוניים כמו פולאאוט 4 ודרגון אייג׳

קיבלו מקום על פני כאלו שיש כלפיהם קונצנזוס ואהבה הרבה יותר גדולים כמו Nier ויאקוזה 0, אפילו בלי המשחקים האלו זו רשימה מכובדת אבל עם המשחקים האלו שהגיע להם להכנס זה עוד יותר היה מודגש כמה בלעדיים טובים יש לפס4.
&nbsp
עם המקום הראשון אין לי בעיה מיוחדת, הוויצ׳ר 3 איכותי מאוד גם אם יש כאלו שחושבים שהגיע יותר למשחק X או Y.

IGN מפחדים לצאת צבועים כי הם נתנו לדרגון אייג' משחק השנה.

ואם הם לא יכנסו אותו, הם מודים בזה שהם יצאו צבועים ב2014 שהם נתנו לו משחק השנה.

IGN יכולים להיות ממש הזויים לפעמים

הם נתנו לDoom 7.1 ופתאום הוא אחד מהמשחקים הכי טובים של האקסבוקס? רק מקום אחד מתחת למשחק השנה שלכם ל2014?

אני משתדל לא לפסול אותם לגמרי כי יש פה ושם מקרים כמו NIer שאני מרגיש שהם קולעים וזה יפה שהם טורחים לעדכן את הרשימה ושרוב המשחקים באמת טובים

אבל הם כל כך הזויים ולפעמים מרגישים לא רק לא עקביים אלא פשוט לא כנים.

אני יודע שאתר ביקורות זה לא בדיוק כוורת דבורים ולכל מבקר יש דעה משלו, אבל עדיין זה הזוי.

כי או שאף אחד בצוות של IGN לא הרגיש שהוא מזדהה עם ה7.1 ואז הזוי שהאתר קיבל ביקורת שכל כך מנוגדת למה ששאר הצוות חושב.

או שכולם הסכימו עם ה7.1 ולא היתה התנגדות אבל עכשיו הם מרגישים שהם חייבים לכלול אותו.

בכל מצב הם יוצאים לא אמינים.

הסיבה שאמרתי שהרשימה מעולה היא בעיקר בגלל שרוב הרשימה חזקה, גם עם הפאשלות המפגרות שלהם, אבל יאקוזה 0 באמת ממש בולט בהיעדרו.

NIoh עוד משחק סופר נישתי ולא מקורי במיוחד לדעתי, הוא לא מוסיף עלילה חזקה או איזה טוייסט חסר תקדים לנוסחא של משחקי הסולס, אני עוד יכול לסלוח אבל באמת איפה יאקוזה 0?

יש למשחק בעיות, יש המון קטעי עלילה שהם בלי דיבוב או סרט ובעיקר קוראים בהם ובנוסף לזה יש גם המון סרטוני עלילה מושקעים עם דיבוב שהם ארוכים מאוד ואולי זה לא לכל אחד, אבל עדיין קשה לי להאמין מישהו שיחשוב שפולאאוט וDA יותר ראויים.

עוד הוכחה שIGN הזויים, עכשיו הם דיברו על DQ11 והם אמרו בשיחה שלהם שDQ9
לא יצא במערב, כאילו כמה הזויים אתם יכולים להיות? יש ביקורת אצלכם באתר.

אם אתם לא מבינים בנושא מסוים למה אתם מדברים עליו בכוח? ואם אתם חייבים למה לא לעשות תחקיר גוגל שלוקח 2 דקות?

ליצנים.הייתי חייב להעמיד אותם במקום על זה.

למעלה