IGN: 25 המשחקים הכי טובים של הPS4 (מעודכן לאפריל 2017)

evilplate

New member
כן רק שזה גם עולה לא מעט- 40$

אבל מגניב זה אורך שמקביל למשחק מלא כמו האורדר למשל רק שפה הוא לא יהיה חרא :)

רמדי עושים פורט למנוע של קוונטום ברייק לPS4.

בשביל משחק המולטיפלטפורום שהם מפתחים לשתי הקונסולות. אין פרטים נוספים אבל זה אומר הכל אם הם משתמשים במנוע המשחק שלו זה 99.9% משחק עם vibe דומה לזה של קוונטום ברייק.

זה כמובן לא Alan wake 2 כי הם אמרו שזה לא, וזה לא משחק מולטיפלייר כי הם כבר עובדים על אחד כזה בנוסף.

יופי רמדי, מגיע לכולם להנות ממכם.
לא יכול לחכות.
https://www.vg247.com/2017/04/11/re...ht-engine-to-ps4-for-new-multiplatform-title/

evilplate

New member
אולי החברה היחידה שהתבאסתי שבלעדית למייק

הגיעה עכשיו גם לסוני, כבר ליטרלי לא נשאר שום דבר שיש למייק שאני רוצה על הפס4 עכשיו, משחקי היילו וגירס הבאים יכולים בכיף להמשיך לצאת שם זה לא מזיז לי :)
&nbsp
מקווה שיצליחו לחזור לימי התהילה של מקס פיין עכשיו שחוזרים לפתח למולטי פלטפורם.

לגמרי.

אני אומר לך אחי, קנו לבן דוד שלי (צוציק בן 14) ONE S בנוסף לפס4 שכבר יש לו.
(איזה ילד שמנת, בגילו הייתי מקבל אולי 2 בוקסים לא 2 קונסולות)

ואחי ישבתי שם כי זה עדיין האווירה של החג ואין מה לשחק על האקסבוקס הזה, התחלתי להוריד KI לפעמים שאני אהיה בסביבה, ואין כלום.

אני שואל את הילד "למה קנו לך גם ONE אם יש לך כבר PS4 ?"
"אני יותר אוהב אקסבוקס"

אין לילד הזה אפילו משחק אקסקלוסיבי שהוא רצה על הONE הוא משחק על זה פיפא, שכבר יש לו בפס4.

חוץ מזה שהשלטים של הONE הרבה יותר נוחים אין לי דבר אחד טוב להגיד.
איזו קונסולה מיותרת חחח.

לא הפסקתי לצחוק על הדודים שלי שקנו לו את זה, אני נותן לONE הזה חודש, לפני שהוא לא נוגע בה.
(אולי ילדים בגילו לא שמים לב שהגרפיקה אשכרה פחות טובה)

evilplate

New member
אם הוא קז׳ואל אז רוב הסיכויים שבקושי מבחין בין פס3 לפס4

אז על אחת כמה וכמה בין הוואן לפס4, יש לי בן דוד שיש לו פס3 וגם פס4 פרו עם טלוויזיית 4K והוא חושב שאין הבדל גדול בגראפיקה בין באטלפילד 1 (למרות שגם אני חייב להודות שבאטלפרונט נראה הרבה יותר טוב לטעמי מהבאטלפילד הזה למרות שיצא שנה לפניו אבל עדיין) לבין קוד שהוא משחק בגרסת הפס3.
&nbsp
ולא תגיד פס4 נגד פס3 שיש חלק שיאמרו שרצו קפיצה יותר גדולה וכו׳ אלא פס4 פרו ב 4K שזו טכנולוגייה שלא היתה קיימת בכלל גם על הפיסי הכי חזק בזמנו כשהוכרז הפס4 לבין הפס3, האם הוא עיוור? יש מצב אבל כנראה שבאמת יש מאסה גדולה של קז׳ואלים פעורים שקונים את הקונסולה בשביל סדרה שניים שהם אוהבים ולא מבדילים.
&nbsp
וכן הוואן אחת הקונסולות המיותרות בהסטוריה לדעתי נכון לרגע זה, ברור שהיו קונסולות הרבה יותר גרועות כן? אבל לא זוכר דור שהקונסולה המתחרה הרגישה כזו מיותרת, אפילו כשסוני שלטה בדור הפס2 ברמה שהיתה מונופול לכל דבר הקיוב והבוקס המקורית היו עם ערך משלהן ולא היית יכול לאמר שהן מיותרות, אם היית קונה אחת מהן היה לזה טעם והיית מרוויח עוד לא מעט משחקים מדהימים לספרייה שלך אבל עם הוואן נכון להיום אני באמת לא מבין את הפואנטה.
&nbsp
עדיין כשאתה פאנבוי אתה פאנבוי אחרת איך תסביר את הת׳רד הבא?
&nbsp
http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1360072&page=1
&nbsp
מבחינת פאנבואים כמוהו זה לא משנה שאין בלעדיים לשחק, זה שמייק מציעה תמיכה לאחור או מאפשרת לו להחליף את שם המשתמש עושה אותה אוטומטית למדהימה ואת סוני מעפנה, לא משנה שהספרייה של סוני עדיפה פי כמה... עכשיו אתה יכול להבין למה בן דוד שלך חושב שהוואן שולט :)

חחחחחח! אחי הכי מצחיק.

שבזמן שדיברנו על הסקר ההוא של הטיינג'רים שמעדיפים וואן, עוד לא ידעתי בכלל שקנו לבן דוד שלי ONE S לא יאמן כמה הסקר הזה מדויק ותופס כללית על נערים, לא רק אמריקאים.

זה מזכיר לי אתמול גם הייתי שם והיינו כל המשפחה כזה, אז גם בעלה של בת דודה שלי (עוד אחד עם ONE ) היה שם.

ואני כזה אומר לו איך יכלת לבחור בONE מה ההגיון חחח.

הוא אומר לי ככה זה "אני לא יכול לבגוד באקסבוקס"

אז אני כזה חכה בוא תראה עכשיו טריילר של ספיידרמן בלעדי.

הוא כזה "אני לא צריך לראות אחי, בשבילי לעבור לפס4 זה כמו שאני אגיד לך לעבור לאקסבוקס כמו שאתה לא מסוגל ככה אני לא מסוגל"

כאילו כמה כוח יש למייק אחי? מה מושך באקסבוקס הזה.

יש מצב שהיא נתפסת יותר כ"קונסולה לגברים גברים" או משהו? חחח

כאילו אני יודע שהמגה דרייב נתפס ככה כשהיינו ילדים, היה לו את המשחקי ספורט הכי טובים ודם במורטאל קומבאט.

אני יודע כמובן שהפס1 נתפס ככה שהיינו ילדים עם רזינדט איוול, וגראן, ומטאל גיר.

אבל לא יודע מה באקסבוקס גורם לתחושה כזו.

ואם כבר הזכרנו אפילו המגה דרייב בתקופה שלו היה מתחרה ראוי לנינטנדו. אמנם היינו ילדים אבל שנינו חשבנו בתקופה ההיא שסוניק מגניב ממריו.

ועכשיו שאתה עובר על הליינאפ של נינטנדו מול המגה דרייב,אז כן
לסופר נינטנדו היתה גרפיקה מרשימה בהרבה והרבה יותר משחקים שהם story driven שזה מרשים לתחילת/אמצע הנינטיז.

אבל עדיין אתה רואה שאפילו המגה דרייב היה לו צי של אקסקלוסיבים
שאף אחד לא יכל להרגיש פרייאר אם היו לו אותו.

מדבר על משחקים שהם "Must play " באותו דור כמו משחקי הספורט וסוניק ועוד מלא.

חחחח אחי בנוגע לפיצרים יש אנשים שזה איכשהו יותר חושב להם מהמשחקים.

זוכר שעטלפוני קנה את הONE בגלל שזה בעיקר גם סטריימר ומערכת בידור ביתית?

אני לא אבין את זה בחיים, איך אפשר להתלהב מפיצ'רים וגימיקים יותר ממשחקים.

קיבלתם מחשב עלוב, עם היצע משחקים של מחשב, ומה שמשאיר אתכם באקסבוקס זה שאפשר להחליף את שם המשתמש או לראות כמה זמן שיחקותם במשחק מסוים?

(אני מודה שזה מגניב בעיני שיש טיימר לכל משחק על הONS S שאתה יודע כמה זמן שרפת עליו, אבל לא ברמה שאני אגיד שאני נשאר אצל מייק אחרי ההיצע של סוני)

מה שמשגע אותי בבן דוד שלי זה שאין לו שום נימוק חחחחח.
הבעל של בת דודה שלי לפחות אומר שרוב האנשים בעבודה אצלו יש להם ONE, והוא באמת כל הדור ההוא היה עם ה360.

אז אני מתאר לעצמי שאו שהם משחקים פיפא או מחליפים משחקים או משהו.

אבל עדיין.

evilplate

New member
חחח לא יכול לבגוד באקסבוקס

עזוב אל תנסה להבין, זה כנראה חלק מהטירוף והקסם של שוק הקונסולות, זה השוק היחיד בערך שבו תשמע משפט כזה, אף אחד לא יאמר במידה ותצא טלוויזיה טובה יותר ממה שמתכוון לקנות ובאותו המחיר ״לא מסוגל לבגוד בסאמסונג״ חחח
&nbsp
רק פה זה לגיטימי לקנות מכשיר פחות טוב באופן כמעט אובייקטיבי כי הבנאדם כבר קשור בכל נימי נפשו למותג הזה כאילו זו קבוצת ספורט שאוהד הרבה שנים.
&nbsp
הפאנבואיות ההזויה הזו קיימת בשוק הזה עוד מדור ה Snes - מגה דרייב, זה כבר חלק מהד.נ.א שלה, ואני בטוח שגם אנחנו חטאנו בה לא מעט בשלבים שונים, ויש מצב שאנחנו גם טיפטיפה לפעמים חוטאים בה גם עכשיו P: (למרות שבחיים לא לרמה שנדבוק בקונסולה עד המוות לא משנה עד כמה התחרות עדיפה כמו במקרה של הוואן כרגע)
&nbsp
אל תנסה להבין יותר מדי :)

חחחחחח זה אשכרה כמו קבוצות כדורגל.

האהדה עיוורת.הם הולכים עם הבוקס באש ובמים.אני מבטויח לך שאפילו אנשים שאומרים "אני לא פאנבוי של הONE כולה קניתי את הקונסולה של מייק"
עמוק בלב הם הפאנבויז הכי גדולים חחחח.
ראיתי לא מעט אנשים כאן שהתבכיינו במשך השנים על זה שתקפו כאן את הליינאפ של הבוקס.

לפחות ממה שאני מכיר את עצמי אם סוני היתה עושה בדור הזה בעיקר גראן טוריסמו על בסיס שנתי קילזון על בסיס שנתי R&C אחד וUncharted 4.
וזה היה הליינאפ.

אז אני 99.9% בטוח שלא היינו על הפס4, אולי היינו על הפס4 בכל מקרה בגלל שהקונסולה חזקה יותר ואנחנו לא מעדיפים PC אבל בתרחיש כזה ממש לא הייתי יכול להגיד שאני לא מבין מה יש באקסבוקס.

אני גם איכשהו עוד יכול להבין את הבעל של בן דודה שלי שיש לו רק קונסולה אחת ויש לו את הסיבות שלו לONE בן דוד שלי שיש לו את שתיהן
את זה אני לא תופס חחחח.

מימלא אחי אם היה משחק היילו אתה מבין? אם היה משחק אפילו פורצה.
אבל הוא משחק פיפא 17 על 2 הקונסולות, גם קנו לו בטעות WD2 לפס4.

אני אומר בטעות כי הוא רצה שיקנו לו את זה לוואן.חחחח.
התבאס על החיים שלו.

אולי אני אעביר סיבוב על העותק שלו בימים ממש משעמים.

דווקא עכשיו הביטול של סקילבאונד כל כך מפריע לי עוד יותר אחי.

יכולתי פשוט להחרים לו את הוואן לאיזה חודש ולשחק בזה.
שמייקרוסופט ילכו לגינהום!!!!

מקווה שיהיה להם אפילו אקסקלוסיבי אחד ששווה יריקה בE3 חחחח
(אני יודע שלא חחח)

evilplate

New member
טוב בן דוד שלך לקח את המושג פאנבואיות לרמה חדשה חח

כאילו הוא מעדיף לשחק במשחק בגרסה הנחותה שלו רק בשביל שזה יהיה על הקונסולה שהוא מעריץ, אין הרבה מה לאמר.
&nbsp
אין לי ספק שאנחנו היינו קוטלים את סוני ברמות בתרחיש דומה שתיארת, ועוד היית לארג׳ איתם כשציינת את אנצ׳רטד 4 כי לוואן אין שום אקסלוסיבי שמתקרב לרמה הזו, אנצ׳רטד 4 זה ה GOTY של שנה שעברה שיושב על ממוצע 93, הלוואי היה לוואן משחק כזה לפחות היית נהנה ממנו עכשיו שיש לך וואן זמין :)
&nbsp
אבל פאק עכשיו שיש לך וואן זמין זה באמת מבאס שביטלו לך את סקיילבאונד, עדיף פי כמה את הסוויץ׳ עם כמה שחלשה כקונסולה שנייה מאשר את הוואן, המצב של הבלעדיים שם כל כך חלש לא סתם אמרתי שזו אחת מהקונסולות המיותרות והחסרות אופי שהכרתי, עכשיו לשם שינוי יש לך אינטרס שלמייק יהיה E3 טוב, למרות שיתמקדו בטח בסקורפיו ויציגו גראפיקה שלא תהיה זמינה עבורך לפחות ניתן לקוות שיטילו כמה פצצות צבחינת בלעדיים אחרת מייק יכולה לסגור את הבאסטה לדור הזה.

כן חחח לא נורמלי הילד.

עוד מחמאה שאני יכול לתת לONE S הזה, היא שהוא שקט לחלוטין, אבל זה לא מציק לי כבר בפס4, התרגלתי לחלוטין לאוזניות כל פעם שאני משחק.

וכן גבר ברור שהייתי מה זה סחבק עם מייק.התכוונתי בתרחיש שלי שקוונטום ברייק הוא לכאורה המשחק המקביל לUncharted 4 (היסחפות פראית)

האמת כמו בשיחה הקודמת שלנו על הנושא, גם עכשיו שיש לי וואן זמין מהבן דוד מתי שארצה, עדיין כמעט שום דבר בליינאפ של מייק לא מפתה אותי.

ORI- אני יכול לשחק על המחשב.
קילר אינסטינקט- מעניין אותי אבל באמת שאין לי זמן להיכנס אליו ולהשקיע בו. מבחינתי זה כאילו הוא לא קיים.מעדיף להשקיע את האנרגיה שלי בSF5 שטוב ממנו בכל בחינה, וזה לא בגלל הבלעדיות 99% שהנייד שלי יכול להריץ אותו ב60FPS.

גירס 4+קוונטום ברייק: אולי יהיה נחמד לשחק אותחם בתקופת יובש ממש קשה, אבל שניהם משחקים של "נו טוב, אם אני אמצא אותם ב40 שקל אז אולי.."

לא משחקים שאני אטרח בשבילם להיסחב עם רכב ווואן רק בשביל לשחק בהם.
הם לא שווים את זה.

היילו 5- נראה בנאלי ומשעמם ואם לא היה אקסקלוסיבי היה מסומן כאחד המשחקים הגנרים של הדור לדעתי.

Cuphead- לדעתי יהיה משחק כישלון הNo man sky של הבוקס, אבל גם אם ארצה לשחק בו מאמין שהנייד שלי יכול להפעיל אותו וגם אם לא, אני בטח יכול לסיים אותו בשניים שלושה ביקורים אצל הבן דוד הזה
סאנסט- לא אשחק בו גם אם אקבל אותו בחינם.

אין לי אפילו מה לקנא בו בתאימות לאחור, יש לי כאן גם פס3 וגם אקסבוקס 360
בבית (מנותקים מהטלווזיה באיזה ארון) אז לא ממש צריך וואן כקונסולת "רטרו"

REcore - אין סיכוי שאגע בו עם מקל.
האוסף של משחקי Rare- אם באמת ארצה כל נייד יכול להפעיל את המשחקים האלה בגרפיקה זהה לרימאסטרים של הONE.
באמת ליינאפ חסר כל ברק.

אני יכול להגיד שהפעם E3 של מייק תעניין אותי יותר מהרגיל.אבל אין לי שום ציפיות מהם.

כי גם בתרחיש הכי אופטימי מה הם כבר יביאו בלעדיות זמנית, לאחד הכותרים החדשים של קפקום ששמענו עליהם?
ן
אני אעדיף לחכות שנה ולשחק בפס4 עם שיפורים גרפיים.
מה עוד, dead rising 5 ? לא תודה, 4 בדרך אלינו ואני לא ממש לחוץ לשחק בו.

מייק מפגרים, דווקא עכשיו אחרי שיוקא- הפלטפורמר של יוצאי רייר -נכשל,דווקא עכשיו זו ההזדמנות פז של מייק לעשות פלטפורמר בתקציב גבוה.
שיפיל את כולם לריצפה.

הם כל כך סתומים שהם לא יעשו את זה.

אני גם יכול להבין למה, משחק כזה יקח מנימום שנתיים לפתח כנראה מייק
לא תעשה אקסקלוסיבי כזה שייצא רק לקראת סוף הדור ולא כזה מדבר לקהל מכורי השוטרים הצבאיים שלה.

הסוויץ עדיפה, לפחות מקבלים מריו זלדה, פיקמין אולי אפילו מטרויד, משחקים שממש מגוונים לך את הגיימינג Life.

אחרי שמריו ייצא אני בטח אקנה אותה.
תלוי כמובן אם נינטנדו לא תאכזב אותנו בE3, אם כל מה שיהיה להם להראות זה
פורטים מהWII U הם יכולים לשכוח ממני.

המדבב של אדם מדאוס אקס כנראה ידבב את וולברין.

במשחק הנוקמים שסקוור מפתחים (אני בעד, חולה על הקול שלו)
אנחנו כבר יודעים שקפטן אמריקה, הענק הירוק איירון מן וכמובן תור.

הסיבה שאנשים חושבים שהשחקן שמדבב את אדם יהיה וולברין היא בגלל תמונה שהוא העלה שלא משאירה מקום לדמיון באינסטגרם שלו, שבו הוא למעשה "מדגמן" את וולברין.
https://www.instagram.com/eliastoufexis1/

כמובן שבגלל הקשרים שלו עם חלק מהמפתחים זה עוד יותר הגיוני שהם ירצו אותו גם למשחקים הבאים.

למעלה