כן חחח לא נורמלי הילד.
עוד מחמאה שאני יכול לתת לONE S הזה, היא שהוא שקט לחלוטין, אבל זה לא מציק לי כבר בפס4, התרגלתי לחלוטין לאוזניות כל פעם שאני משחק.
וכן גבר ברור שהייתי מה זה סחבק עם מייק.התכוונתי בתרחיש שלי שקוונטום ברייק הוא לכאורה המשחק המקביל לUncharted 4 (היסחפות פראית)
האמת כמו בשיחה הקודמת שלנו על הנושא, גם עכשיו שיש לי וואן זמין מהבן דוד מתי שארצה, עדיין כמעט שום דבר בליינאפ של מייק לא מפתה אותי.
ORI- אני יכול לשחק על המחשב.
קילר אינסטינקט- מעניין אותי אבל באמת שאין לי זמן להיכנס אליו ולהשקיע בו. מבחינתי זה כאילו הוא לא קיים.מעדיף להשקיע את האנרגיה שלי בSF5 שטוב ממנו בכל בחינה, וזה לא בגלל הבלעדיות 99% שהנייד שלי יכול להריץ אותו ב60FPS.
גירס 4+קוונטום ברייק: אולי יהיה נחמד לשחק אותחם בתקופת יובש ממש קשה, אבל שניהם משחקים של "נו טוב, אם אני אמצא אותם ב40 שקל אז אולי.."
לא משחקים שאני אטרח בשבילם להיסחב עם רכב ווואן רק בשביל לשחק בהם.
הם לא שווים את זה.
היילו 5- נראה בנאלי ומשעמם ואם לא היה אקסקלוסיבי היה מסומן כאחד המשחקים הגנרים של הדור לדעתי.
Cuphead- לדעתי יהיה משחק כישלון הNo man sky של הבוקס, אבל גם אם ארצה לשחק בו מאמין שהנייד שלי יכול להפעיל אותו וגם אם לא, אני בטח יכול לסיים אותו בשניים שלושה ביקורים אצל הבן דוד הזה
סאנסט- לא אשחק בו גם אם אקבל אותו בחינם.
אין לי אפילו מה לקנא בו בתאימות לאחור, יש לי כאן גם פס3 וגם אקסבוקס 360
בבית (מנותקים מהטלווזיה באיזה ארון) אז לא ממש צריך וואן כקונסולת "רטרו"
REcore - אין סיכוי שאגע בו עם מקל.
האוסף של משחקי Rare- אם באמת ארצה כל נייד יכול להפעיל את המשחקים האלה בגרפיקה זהה לרימאסטרים של הONE.
באמת ליינאפ חסר כל ברק.
אני יכול להגיד שהפעם E3 של מייק תעניין אותי יותר מהרגיל.אבל אין לי שום ציפיות מהם.
כי גם בתרחיש הכי אופטימי מה הם כבר יביאו בלעדיות זמנית, לאחד הכותרים החדשים של קפקום ששמענו עליהם?
ן
אני אעדיף לחכות שנה ולשחק בפס4 עם שיפורים גרפיים.
מה עוד, dead rising 5 ? לא תודה, 4 בדרך אלינו ואני לא ממש לחוץ לשחק בו.
מייק מפגרים, דווקא עכשיו אחרי שיוקא- הפלטפורמר של יוצאי רייר -נכשל,דווקא עכשיו זו ההזדמנות פז של מייק לעשות פלטפורמר בתקציב גבוה.
שיפיל את כולם לריצפה.
הם כל כך סתומים שהם לא יעשו את זה.
אני גם יכול להבין למה, משחק כזה יקח מנימום שנתיים לפתח כנראה מייק
לא תעשה אקסקלוסיבי כזה שייצא רק לקראת סוף הדור ולא כזה מדבר לקהל מכורי השוטרים הצבאיים שלה.
הסוויץ עדיפה, לפחות מקבלים מריו זלדה, פיקמין אולי אפילו מטרויד, משחקים שממש מגוונים לך את הגיימינג Life.
אחרי שמריו ייצא אני בטח אקנה אותה.
תלוי כמובן אם נינטנדו לא תאכזב אותנו בE3, אם כל מה שיהיה להם להראות זה
פורטים מהWII U הם יכולים לשכוח ממני.