IGN: 25 המשחקים הכי טובים של הPS4 (מעודכן לאפריל 2017)

evilplate

New member
Ni-Oh דווקא כן נכנס ובדירוג גבוה יחסית

אולי פספסת אותו.
&nbsp
מסכים איתך ש 7.1 לדום זה ציון לא הכי הוגן, ואין בעיה הם זכאים לדעתם אבל לא סביר שפתאום הוא יכנס לרשימה של הטובים למרות הכל.
&nbsp
אני חושב בכלליות שמבקר של אתר מסויים צריך להתאים ל״וייב״ של המקום ולמה שמייצג ואם פתאום הוא יוצא בציון שחורג לרעה כלפי סגנון שהאתר ידוע באהבתו אליו אז צריך להיות איזה וטו מצד השאר או לתת למבקר אחר לבחון אותו או בכלל לשקול אם הוא מתאים לקו שלהם, כמו שלא הגיוני שנגיד יגיע לגיימספוט כתב שנותן עשיריות בקלות, גם זה חורג מהקו הקשוח שהאתר מנסה לדמות לעצמו והוא כנראה לא מותאם לפילוסופייה שלהם.
&nbsp
אז מהבחינה הזו לא בטוח ש 7.1 היה עובר אם הייתי העורך של האתר או לפחות לא הייתי מביך את האתר שלי ומכניס אותו לרשימת המשחקים הכי טובים של הקונסולה אחרי ציון כזה, במינימום הייתי דורש משחקים של 8 ומעלה בשביל להכנס לרשימה הזו.
&nbsp
אני לא חושב שיש הרבה שחושבים שפולאאוט 4 ו DA ראויים יותר מ Nier ויאקוזה להכנס לרשימה הזו, זה מתקשר למה שאמרתי מקודם שיש ז׳אנרים שיותר נחשבים ל״חשובים״ ולכן הם מקבלים עדיפות על פני משחקים מצטיינים יותר בז׳אנרים אחרים.

4 וחצי דקות גיימפלי מShadow of war (לא אהבתי)

הכל נראה מאוד אפור ומגעיל (ואני אוהב אפור אני לא אומר על הצבע הזה מגעיל בדרך כלל) מזכיר לי את AC2 בדרגת הכיעור, אבל מה שהיה קביל ב2010 או פחות לא קביל לי היום.

משחק שאולי אקנה ב70 שקל או פחות? למה לא? משחק לפלוס? מברוק.
לא מעבר לזה.

evilplate

New member
מסכים איתך

חרא של גיימפליי מה שהם הראו פה בניגוד לוידאו הקודם שלפחות היה מרשים מבחינות אחרות.
&nbsp
ולא מעניין אותי כל הקשקושים על הסקייל (כאילו הוריזון זה משחק מסדרון) ועל זה שמערכת הנמסיס זה ה-שיט, לא מוכן לקבל גראפיקה כזו ב 2017 במשחק של 60$, מה זה הכיעור הזה כאילו בקושי התקדמנו מהמשחק הראשון, מילא לא היו יוצאים מאז לא מעט משחקים מטורפים מבחינה גראפית עוד הייתי אומר שאין מה לעשות זה הכח של הקונסולות אבל זה רחוק מלהיות נכון, אין שום תירוץ לדבר הזה.
&nbsp
שיהנו גם אני כמוך אולי אזרוק על זה איזה 50 שקל עוד שנתיים.

כן, נראה פשוט חיקוי AC עם סקין של שר הטבעות.

כבר עדיף לדעתי לחכות ולראות מה יובי מכינה עם הAC במצריים, ואם אמרתי שעדיף לנו לחכות לראות מה יובי עושה, אז כאילו אין יותר נמוך מיב לוורנר חחח.

חבל לראות חברה טובה, כמו המפתחת של שאדו מתבזבזת על המשחק הזה.
כל הזמן הם עשו שוטרים טובים.

דמו של שעה שלמה לPrey רק בPS4/ONE ב27 לחודש.

אם אתם לא ממש יודעים מה לחשוב על Prey (זה ביושוק? זה דד ספייס בגוף ראשון? זה סיסטם שוק? זה שוטר גנרי? זה אחד ממשחקי השנה וכו'"

הדמו הזה יתן לנו לנסות שעה שלמה מהמשחק ולהחליט בעצמנו שבוע לפני היציאה הרשמית שלו אם הוא בשבילנו.

אני כמובן הולך לנסות, מקסימום אם כל כך אוהב את השעה הזו ואת המשחק כמו שאני חושב שאהב, אז אתחיל שמירה חדשה כשאקנה את המשחק כדי לחוות אותם שוב.

הדמו כאמור לא יהיה זמין לPC.

evilplate

New member
מגניב אבל קצת מתבאס בשביל המפתחים

נראה משחק איכותי אבל הם לא מצליחים בכלל ליצור כלפיו הייפ ועניין, לאף אחד לא אכפת ממנו וזה ממש לא מגיע להם, אני מקווה שהדמו יעזור אבל אני פסימי בנוגע לסיכויי ההצלחה שלו גם אם יקבל ציונים טובים.

Yakuza kiwami יעלה 109 שקלים (29.99$ ) יוצא ב29.8.2017

הריימיק של המשחק הראשון, שנחשב לאחד המשחקים הטובים ביותר בסדרה.סגה לא מבזבזים זמן ובחרו באמת מחיר שקשה לסרב לו, אני מתכנן לשחק בהוריזון באותה תקופת זמן אבל אחרי שאסיים איתו? אני ישר חוזר ליפן, לסכסוכי השבטים ביאקוזה.

לריימיק יש מאפיין חדש שנקרא "מאג'ימה בכל מקום"

שבו כל רגע שנשחק במשחק מאג'ימה יוכל לצוץ מכל מקום בדרכים הזויות ומשונות
ולהכריח אותנו להילחם בו.

תקציר וידיאו של של הנינטנדו דירקט (גרוע,) דיסאגה 5

מונופול (אני רציני מונופול המשחק קופסא בטלווזיה) מריו קארט 8, סטריט פייטר 2,
מיינקראפט, JRPG גנרי ולא מזוהה (שיש גם לפס4 כמובן) טטריס של סגה.
פורט של ריימן חחח. (מה הם עושים צחוק? איפה המשך?)
הדבר היחיד שמעניין שהראו זה גיימפלי מArms, אבל נינטנדו עוד לא שיכנעתם אותנו שיהיה מה לשחק אחרי זלדה ומריו.

כן, להדליק את הקונסולה פעם בשבוע בשביל מריו קארט וסמאש זה לא מספיק לרכישה.

רוצים את ההוכחה הכי עצובה שהסוויץ גרוע?

אחד המשחקים של הדירקט Puyo puyo טטריס, יהיה זמין בחינם בפס4 דרך יאקוזה 6 תסתכלו בסרטון אם אתם לא מאמינים חחח :)

evilplate

New member
חחח הצחיק אותי הקטע של המשחק טטריס הזה

נכלל בחינם ביאקוזה 6.
&nbsp
בקיצור ליינאפ די מעפן אבל זה לא מפריע למעריצים של נינטנדו לפתוח בגאף נושאים על כך שהנה נינטנדו למדה את הלקח והם מספקים משחקים לקונסולה כמו שצריך כאילו כרגע חזינו במקבילה של נינטנדו למסיבת העיתונאים של סוני ב E3 2015 ו 2016 :/

כן, גם אני ראיתי את השרשור הזה.

ואולי הייתי יכול ולהסכים איתם אם היה מדובר במריו קארט 9, ואם splatoon 2 לא היה נראה זהה לקודם, ואם שאר הרשימה לא היתה JRPG נישתיים שכבר יש בפס4 :)

למען ההגינות המשחק טטריס הזה יהיה זמין לרכישה בנפרד מיקאוזה 6 גם בפס4 אבל בספרייה של הPS4 המשחק הזה לא ממותג כאיזה highlight.

בעוד שבעלי הסוויץ מוכיחים את מה שאמרנו ואומרים דברים כמו "איזה משחק פנטסטי לסוויץ"

" משחק שממש מתאים לניידות"
"אני לא צריך משחקים אחרים"
"הייתי קונה בהשקה גם בלי הדירקט"

אם זה ההילייט שלהם,אז שאלוהים יעזור להם.
שיהנו לשלם על זה 30 דולר, בזמן שאני אשחק בזה איזה חצי שעה ביקאוזה 6 מתי שבא לי, אם בכלל יבוא לי.

רק אלוהים יודע איך נינטנדו למדה את הלקח בעינהם אם כל מי שהיא מציעה, זה אינדים, משחקים שכבר יש שנים בPS4, ופורטים שאנשים יכלו לשחק כבר שנים בWII U.

אני אוהב את נינטנדו (מי לא, גם מי שיגיד שלא זה רק בגלל שאין גישה אליהם)
אבל עד שהם לא יבינו שהם לא יכולים ולא אמורים להחליף צד ג' אני אמשיך לרדת עליהם.

evilplate

New member
עזוב עכשיו שגם יצאו נתוני המכירות של הסוויץ׳ בארה״ב

(מכירות היסטריות, הקונסולה עם ההשקה הכי טובה של נינטנדו אי פעם) אני בכלל כבר מרגיש כאילו אני באיזור הדמדומים, באמת לא מבין למה כולם מתלהבים ככה ועפים על כל שטות שמוכרזת לקונסולה הזו, כאילו זו פלישת חוטפי הגופות רק שכולם הופכים לפאנבואים של נינטנדו במקום לחייזרים חחח

evilplate

New member
דור של היפסטרים יכול להבין

ברור לי למה נינטנדו תתפס כהיפסטרית יחסית לשאר אבל מה בדיוק רטרו בה? זלדה האחרון משחק עולם פתוח מודרני לכל דבר, גם מריו סביר להניח יהיה הפלטפורמר הכי מודרני שאפשר היום לעשות בערך ואם הוא יצא טוב הוא יקבע סטנדרטים חדשים בז׳אנר, לא בדיוק רטרו.
&nbsp
&nbsp

amithas190

New member
זלדה ומריו אלה אייקונים רטרו

מלא אנשים שלא מתחברים לגיימינג בכלל ובחיים לא יקנו PS4 או מחשב למשחקים -דווקא כן מתלהבים ממריו ומזלדה.
&nbsp
נראה לי שחלק גדול ממי שקנה סוויץ' -זו הקונסולה הראשונה שלו

evilplate

New member
מי שלא מתחבר לגיימינג והולך לשחק בזלדה כמשחק ראשון

הולך לעבור סוג של גיהנום, אולי הם חושבים מריו ונינטנדו הם חושבים משהו כיפי לכל המשפחה אבל זלדה זה משחק מאוד הארדקורי ומתקדם אז למרות החזות התמימה זה לא משהו שמתאים למי שזו הקונסולה הראשונה שלו ושאין לו ניסיון בגיימינג.

המכשיר הזה ללא ספק נתפס כניידת ללא מעט מהאנשים

יותר ממה שחשבתי שהוא ייתפס. אז הרבה אנשים שהיו קונים יורש ל3DS קונים אותו, אבל לדעתי הוא לא ייתפס מספיק כניידת כדי להינצל מהתחזיות העגומות שהיו לנו לגביו.

אין ככה זה הפאנבוים של נינטנדו, הם קודם כל קונים את הסוויץ ואז מנסים להתלהב בכוח מהספרייה במקום קודם לחכות שתהיה ספרייה נורמלית ואז לקנות.

רובם כנראה מרוצים, כי רובם לא אנשים שיכולים לוותר על זלדה וכל השאר בונוס.

הזוי לחלוטין אחי.

עכשיו מריו קארט וספלטון 2 מגיעים אז המומנטום של הסוויץ ימשיך אבל לדעתי עוד לפני החגים ומקסימום אחרי החגים אנחנו כבר נראה את הקונסולה הזו צוללת לאותן תהומות.

שWII U צללה.

תראה למשל כמה בעלי הסוויץ נואשים.

הם מזילים רייר על הטריילרים של DQ11 לפס4 בכל מקום ורושמים "עוד משחק מדהים לסוויץ! )

למרות שברור לכולם שזו בכלל גרפיקת פס4 והסוויץ לא מסוגל להריץ גרפיקה בפירוט כזו.

העולם בכלל בספק אם הסוויץ תקבל את גרסת הPS4 בשנמוך זו עדיין יכולה להיות גרסת ה3DS עם שיפורים גרפיים, אבל אחי זה עדיין לא מונע מבעלי הסוויץ הפתאטים האלה לגמור על גרסת הPS4 להתלהב מהגרפיקה של הפס4 ולחיות באשליה שהקונסולה שלהם זו הגרסה הראשית.

(ובנתיים הסקראים מראים במפתיע שרוב היפנים רוצים לשחק על הפס4 יותר מה3DS אפילן)

אחי אני אומר לך אם בעלי הסוויץ הגיעו למצב שהם רואים גיימפלי של PS4 וחיים בסרט שזה המשחק שלהם אז אין יותר חיים באשליה מזה, אין יותר חיים בהכחשה מזה.

כזה פתאטי אני מרחם עליהם.

evilplate

New member
ל DQ11 יש גראפיקה מרשימה במיוחד?

לא חשבתי ככה, אולי הארט סטייל אחלה אבל זו לא נראית לי גראפיקה שתצטרך לעבור הקרבות קשות בשביל הסוויץ׳ אבל נחיה ונראה.
&nbsp
בכל אופן אני עדיין איתך בתחזיות שהנפילה של הסוויץ׳ מבחינת מכירות עוד תגיע, אבל חייב לציין שההשקה כרגע תפסה אותי עם המכנסיים למטה, לא ציפיתי לכזו היסטריה, אם ההשקה ככה הפתיעה אותי אז לך תדע אולי גם ההמשך יהיה מפתיע ובניגוד לתחזיות שלנו.

גם אני חושב שגרפית הוא לא מרשים בהשוואה לדור הזה.

אבל ביחס לסוויץ? המשחק נראה לי גדול על הסוויץ. אם אנשים יבואו ויגידו שלדעתם זלדה החדש נראה יותר מרשים גרפית מDQ11 אני אוכל לקבל את זה
כי הארט סטייל של זלדה באמת פצצה והרבה בזה מסתכם בטעם.

אבל אני חושב שעובדתית DQ11 משחק כבד יותר, אני לא רואה את הדור הקודם מריץ אותו אז אני תוהה איך זה יהיה לקונסולה שנמצאת באמצע.

נחייה ונראה, יש מצב שאני זה שאאכל את הכובע ולא הפאנבויז של נינטנדו.
אבל אם הם אלה שיאכלו את הכובע ויקבלו גרסה אחרת זה יהיה מצחיק אש חחחח.

ההשקה שלהם באמת מרשימה מאוד אין אפס, יש אנליסטים שאומרים שלדעתם הניידת הבאה של נינטנדו תצא ב2019 כסוג של "סוויץ מיני"

ואם זו באמת תהיה הניידת והיא תחלוק את כל המשחקים והקלטות שלה עם הסוויץ, ונינטנדו תספור את המכירות של שתיהן כקונסולה אחת, אז בתסריט כזה אחי יהיה מצב שאנחנו נאכל כובעים על התחזיות שלנו.

וכלכלית זה גם לא רעיון רע, לעשות סוויץ ממוזער כניידת, זה יהיה איחוד מלא ואמיתי בין הניידות לנייחות.

השאלה שמענינת אותי היא איזה צד יכריע פה את עתיד הסוויץ.

כי אחי למרות כל ההתלהבות מהסוויץ ונתוני המכירות המטורפים, אל תטעה
אחוז האנשים והאנלייסטים שתוהים כמונו "מה לעזאזל משחקים אחרי מריו וזלדה" הוא ענק.

כל שני וחמישי צץ לי סרטון ביוטיוב או מאמר באינטרנט שמתעסק בנושא הזה.
ממה שהבנתי הסוויץ היא קונסולה מאוד מודולרית שנינטנדו מתכננת לה עוד כל מיני אביזרים במהלך החיים.

אם הם יצליחו להביא להיט קאזואלי בעזרת איזה אביזר חדשני אז סבבה אולי הסוויץ תשמור על המומנטום,אבל קשה לי להאמין שזה ככה.

מאז שמיאמוטו לא עושה קונסולות (הווי האחרונה שלו כזכור) אני מרגיש שנינטנדו נמצאים גם בשקיעה יצירתית בנוגע לממשקים.וזה נכון גם לסוויץ.

הממשק שלה משעמם לא מלהיב, ולא מצדיק את השנמוך בכוח.

עצם זה שמיאמוטו לא עשה לסוויץ איזה משחק WII sports או משהו כזה
גורם לי לדאוג שאפילו גאון כמוהו לא יודע מה לעשות איתה ואיך להפוך אותה ללהיט קאזואלי,והוא הבן אדם שהכי יודע להפנט קאזואלים.

זה אותו סיפור כמו הWII U שאמנם הוא לא עיצב אותה אבל הוא הבטיח שיש לו רעיונות מהפכנים לשלט שלה.

וראינו מה יצא, איזה אבטיפוס הזוי על רובוט שדורס בנינים (צירפתי סרטון הדגמה)

לדעתי מיאמוטו נמצא עם אותה בעיה עם הסוויץ ולא יודע איך לנצל את הקונספט החסר מקוריות שלה.

בדור הקיוב אתה עוד יכול ממש להרגיש שמיאמוטו אמר "פאק עם מקוריות"
וכל מה שעניין אותם זה "אנחנו רוצים בחזרה את הארדקור"
ובהתאם מיאמוטו עשה IP חדשים כמו פיקמין במקום קונספט חדש לשליטה.

אבל עם הסוויץ אני לא רואה אותו עושה לא IP חדש ולא מביא חדשנות.
שוב לא באשמתו, אבל עדיין כישלון.

evilplate

New member
הסוויץ׳ מיני הזה באמת נשמע כמו רעיון טוב

שבגללו עוד אנחנו יכולים לאכול את הכובע אם יצא ויצליח כמו שאמרת, זה כאילו נינטנדו תגיד בצורה רשמית שזו הניידת הבאה וזה כבר יחבר בצורה מלאה בין הפלטפורמה הניידת לנייחת יותר.
&nbsp
המשחק רובוטים הזה נראה על הפנים, אני שמח שלפחות בסוויץ׳ נינטנדו לא תכננה קונסולה שתשען על איזה גימיק מטופש שהם כופים על המפתחות שלהם, כן זו עדיין קונסולה חלשה יחסית וזה מאכזב אבל לפחות נראה שהם ינסו להתמקד במשחקים מצויינים בלי יותר מדי שטויות מסביב, הם גם יכולים להיות חדשניים בצורה שתורמת לתעשייה ולגיימרים, לא להציע חדשנות שנשענת על בום של כסף קל דרך הקז׳ואלים עם כל מני משחקים מעפנים שנשענים על גימיק זול, מהבחינה הזו גם על חומרה חלשה יותר זה אפשרי.
&nbsp
חוץ מזה מסכים עם מה שאמרת כולל זה שכמובן הממשק של הסוויץ׳ ממש לא מצדיק את השנמוך בחומרה ושאין להם להיט קז׳ואלי עם הקונסולה סטייל הווי ספורט אבל זה נראה לי לטובה מבחינת הגיימרים לפחות.

יש מצב שUncharted: The Lost Legacy יהיה מעל 10 שעות.

לא רק שההרחבה העצמאית הזו תכלול את השלב הכי גדול בסדרה אי פעם, יש מצב שהיא תהיה מעל 10 שעות, זמן מכובד בהחלט לפרויקט צד נוטי דוג.

ועוד בונוס, מי שיעשה פריאורדר למשחק בחנות הדיגיטלית יקבל את הפורט של ג'ק ודקסטר 1 בחינם לפס4 ביום היציאה של המשחק.
http://www.gamezone.com/news/unchar...orders-come-with-a-copy-of-jak-daxter-3452551

למעלה