sony התערוכה בפריז

מישהו 2

New member
מישהו יכול לומר מהם 7 המשחקים שדיברו עליהם?

תערוכה לא ברורה. התחילה מאוד חלש עם משחקי פח ו- vr. אני לא אתפלא עם מחצית מהאנשים פרשו בערך בשעה וחצי הראשונה , כי זה ממש נראה כאילו זה לא מתקדם לשום מקום.
ואז התחילו התותחים הכבדים. כן היו עוד טריילרים חדשים לכל המשחקים שאנחנו כבר יודעים שיצאו. spider man, the last of us, god of war וכולם היו יחסית קצרים אך טובים מאוד.
היה סוף סוף טריילר למשחק החדש של סאקרפאנץ' (הנה משחק אחד מתוך ה- 7)
והיה טריילר למשחק של מכוניות (אולי 2?)
וטריילר למשחק ממש מגניב בשם Concrete Genie .
וזהו. איפה עוד 4? על מה דובר לא היה מובן בעליל

ה7 הם משחקי הפח.

7 משחקי פח שהיו לפני התערוכה המרכזית (עם התותחים הכבדים) המשחק היחיד שהיה שווה משהו מתוך ה7 שהוצגו היה המשחק טניס (הגרפיקה שלו מאכזבת ברמות חבל)

Ghost of Tsushima התגנבות/עולם פתוח ביפן העתיקה.

נקווה שזה יהיה משחק assassin creed יותר טוב ממשחק assassin creed ושאני אומר את זה, אני מתכוון להתגנבות אמיתית מאתגרת וסיפור טוב.
ולא איזה משחק של סייד קווסטים ו5 מליון אציוומנטים חסרי משמעות.

הגרפיקה נראת פסיכית והגיבור נראה אחד ההכי מגניבים שראיתי עד היום אצל סוני.

נראה לי משחק מטורף.
.בהתחלה נלחצתי שזה איזה משחק בסגנון סולס

טריילר ספיידרמן

אני איש פשוט, מראים לי את מרי ג'יין אני קונה.
נראה מעולה, והמשחק הכי טוב בליינאפ של סוני לדעתי.
הם פשוט לכדו היטב את המהות של ספיידרמן, מפתיעים אותי כל פעם.

The last of us 2 טריילר. (מה זו הגרפיקה הזו!!!)

הגרפיקה הכי טובה שראינו על המכשיר מה זה?!

האלימות קצת גרמה לי להרגיש לא נוח שצפיתי בזה, היה בזה משהו מוחשי מדי, אכזרי מדי בשבילי, לא יודע למה, אולי בגלל שהגרפיקה כזו משכנעת אולי בגלל שהיא הופנתה נגד נשים.

לא יודע. משהו מטריד.

בכל מקרה אני סקרן מאוד לראות עוד ושנגלה מי האנשים שראינו בטריילר, כי גם שאני חושב שאני יודע מי אלה אני לא בטוח שאני באמת יודע.

חוזר בי ממה שאמרתי, חשבתי שנוטי דוג יביאו לנו המשך צפוי, לעוס, שלא יכול להפתיע, וזה נראה הכל חוץ מהדברים האלה.
כבר לא מפריע לי שהם עושים המשך, להפך.

evilplate

New member
אבחנה יפה

מעניין אם הם גם ינסו כמו קוג׳ימה ו GOW ללכת על שוט אחד לאורך כל המשחק או שזה היה פשוט רלוונטי רק לגבי הסצינה הזו.
&nbsp
הימור שלי? הם כן יכניסו קאטים למשחק כשצריך אבל כשזה היה אפשרי הם ינסו לשמור על שוט אחד כמו כאן, בטוח בסצינות אקשן רציפות.

evilplate

New member
זה עדיין סרטון מעבר אל תשכח

וכן יש פער משמעותי בין סרטוני מעבר לבין גיימפליי אצל נוטי דוג, גם כשהם בזמן אמיתי (כמו עם אנצ׳רטד 4) ובמיוחד כשאתה מדבר על מודלים כמו שרואים פה, כמובן שהגראפיקה של הגיימפליי עדיין תהיה מדהימה ואני מצפה שהוא יהיה המשחק הכי יפה כשיצא על כל פלטפורמה כולל ה X (אלא אם מייק תפתיע ותחליט להוציא לו איזה בלעדי שיסחט אותו כמו שצריך, אבל קשה להאמין שתעז)
&nbsp
בנוגע לטריילר עצמו, הוא ממש שונה מכל מה שציפיתי ואני חושב שזו התרשמות שנכונה לגבי רוב האינטרנט, אפילו לא הופיעו בו הגיבורים של המשחק הקודם.
&nbsp
יש כל מני ספקולציות כמו שזו האמא של אלי ומשם אנחנו נלמד במי אלי רוצה כל כך לנקום.
&nbsp
לי אישית האלימות לא הרגישה חריגה ביחס למה שרואים במדיות אחרות, אולי נוטי דוג העלתה קצת רמה מבחינת האינטנסיביות והאווירה הקשה והמדכאת יותר אבל לא הייתי רוצה לרגע שהחזון שלהם יפגע ושהם ישנו משהו.
&nbsp
אני גם חושב שאין בעיה שהנשים שם חוות כזו אלימות, וואלה עולם פוסט אפוקליפטי קשה אתה לא מצפה שיתנו להן איזו סטירה מצלצלת כמו שעושים בדר״כ בסרטים הוליוודיים כשרוצים להכות אישה, שזה דווקא יותר סקסיסטי במובן מסויים כאילו בגלל שהיא אישה עדינה אז לא מתאים לפרק לה את הצורה ולהיות אכזריים כמו שעושים לגבר.
&nbsp
פה מדובר בנשים חזקות ודומיננטיות והיחס אליהן צריך להיות בהתאם כמו שיטפלו בגבר דומיננטי וחזק בסיטואציה דומה.
&nbsp
&nbsp

יש דברים שנשים וגברים לא שקולים בהם.

לדעתי. ואישה לא אמורה לחטוף מכות ממישהו גם אם העולם נהיה קשה וחרא.
בדיוק כמו שלרוב הנשים יש אינטליגנציה רגשית לקריאת מצבים חברתים לרוב טובה בהרבה משל הגברים.כל אחד טוב במשהו אחר.

הם מנצלים את זה שהגוף של האישה לא בנוי להחזיר להם על האלימות וקשה

ליעם זה. אני מסכים שזה ריאליסטי ודברים כאלה כנראה היו קורים

בסיטואציההזו אבל קשה לי לראות דברים כאלה.

בנוגע לגרפיקה אחי אם ככה סרטוני המעבר יראו כמו שאמרת אנחנו עדיין מדברים על המשחק הכי יפה בדור.

evilplate

New member
מה שאתה אומר לדעתי זו התפשרות על החזון האומנותי שלהם

אחן דבר כזה צריכה או לא, זה העולם שהם יצרו, זה בסכ״ה מאוד הגיוני וריאליסטי ויכול לקרות מתוך סאדיזם גם כלפי נשים חלשות וחסרות אונים אז זה בטח יכול לקרות לנשים חזקות ונלחמות כמו בטריילר, לא חושב שיש סיבה שזה יהיה אחרת.
&nbsp
מבין למה זה לא נעים לך, המטרה בסצינה היא לעורר סוג של חוסר נוחות, אבל חלק מהעולם שהם רוצים ליצור ולהעביר הוא עולם של ״חוסר נוחות״ ובעזרת זה הם מקווים לסחוף אותך עוד יותר לתוך זה ולעורר בך תגובות חזקות יותר. נראה לפחות לפי הטריילר הזה שזה הצליח להם :)

אין בי רתיעה מהם כי הם לא..

גרמו לי לשחק דמות שאני לא מסכים עם המעשים שלה. זה לא שג'ול לדוגמא היה אכזרי לנשים ועשה דברים כאלה.
אם הייתי משחק דמות שזה חלק מהגיימפלי שלה ברור שהייתי מפסיק לשחק או לא קונה.

זה מעורר בי אי נעימות ולא כייף לי לראות את זה אבל זה המשחק שלהם וברור שאני בתפקיד האורח שמבקר בעולם שלהם ץ
מרצוני :) אני לא מרחיק לכת כמו

הגיימרים
האלה שרוצים שכל משחק יהיה זהה לעמדה הפוליטית שלהם
.

זה יותר כמו שאני אוהב מאוד למשל את מד מן בסדרת טלוויזיה אבל אני מאוד סולד מדון דרייפר הדמות הראשית כאדם.

ולמרות שתמיד הבעתי את זה לכל מי שראה את הסדרה שאני מתעב תדמית הראשית ברור שהמשכתי לצפות :)

evilplate

New member
נראה מעולה, הטריילר הכי טוב שלהם עד עכשיו לדעתי

כל הקטע של גם לשחק את פיטר פארקר זו זווית שלא הכי נגעו בה במשחקי סופר הירוז אחרים וזה יכול להיות ממש מגניב.
&nbsp
הטריילר הזה הביא לי ממש הייפ כלפי המשחק הזה.

יאפ, בארקהם נייט למשל זה היה חסר ברמות.

או בכל משחק אחר על גיבורי על, אנחנו לא יכולים להרגיש גיבורי על אמייתים
אם אין לנו את כל האלמט של "החיים הכפולים." ברור שבארקהם נייט אתה

מרגיש ממש באטמן לכל דבר אבל תאר לך שהם היו מחליפים את כל הגיימפלי של הבאטמוביל עם גיימפלי שאתה ברוס ווין. והגיימפלי היה משתנה כאילו זה משחק של TT עם בחירות וכאלה. (רק משמעותיות)

ארקהם נייט היה אוטומטית לאחד ממשחקי הדור בעיני.
(לא שהיו צריכים להוריד את הבאטמוביל לגמרי, היו צריכים להשאיר אותה לפאזלים וטיפה נהיגה, אבל להוריד את הקרבות נגד טנקים האלה או מה שזה לא היה ואת קטעי "ההתגנבות" איתה)

evilplate

New member
נכון
והם באמת היו צריכים לשלב בנייט גיימפליי של ברוס

PlayGirl3

New member
רואים את שוקר לחצי שנייה (1:42)

זאת פעם ראשונה לדעתי שמראים נבל נוסף במשחק (חוץ מהקינגפין שכנראה לא יהיה אפשר להילחם בו כי המשחק מתחיל בזה שהוא נעצר).
מקווה לראות עוד כאלה בהמשך כי להילחם רק מול השדים של נגטיב יהיה קצת משעמם.

בגלל דרדוויל אני כל כך שמח שהקינגפין במשחק.

הם הפכו אותו בשבילי מסתם נבל (בעיני עד היום) לנבל שאני הכי מעניין ולנבל שאני הכי רוצה להילחם נגדו.

איזו סדרה מצוינת הדרדוויל הזה בחיי. (בסוף העונה הראשונה)
ככה שאני מקווה שלמרות שהקינגפין נעצר איכשהו יהיו לנו קרבות איתו. אל תשכחי

שגם ראינו אותו בE3 של שנה שעברה, אבל יכול להיות שזה זמן קצר לפני המעצר שלו.

כן, המפתחים אמרו שיהיו עוד נבלים חוץ מהמר נגטיב והסינים שלו.

וזה באמת יהיה משעמם אם נילחם רק נגדם והם הבטיחו שזה לא יהיה ככה, הם בדוק הלכו על המר נגטיב והסינים הזה כי זה קל יותר מודל של אויב סיני 5000 פעם בלי שאנשים ירגישו בזה שהם נלחמים באותו מודל שוב ושוב.

מההרגשה שלי את קשוחה עם המשחק של ספיידרמן הרבה יותר ממה שראיתי אותך מול המשחקים של באטמן, כאילו מראש את בטוחה שיהיה משעמם כזה או שהוא יהיה משחק ילדים :)

אבל אני מבין למה זה, מספיידרמן הציפיות יותר גדולות. ועם ציפיות גדולות יכולה לבוא אכזבה גדולה :)
תראי שזה יהיה משחק מדהים.

evilplate

New member
קצת באיחור אבל וואו נראה קונספט חלומי

איזה כיף שסוני נותנת כזו יד חופשית לצוותים שלה לעשות כמעט מה שבא להם מבחינה קריאטיבית.
&nbsp
משחק סמוראים בעולם פתוח נשמע ממש מסקרן מחברה כמו סאקר פאנץ׳, וזה משהו שהמון מבקשים כבר הרבה זמן שייעשה וסוף סוף זה קורה תחת סוני.
&nbsp
זו ההזדמנות של סאקר להביא משחק AAA ברמות הגבוהות כמו שעשתה גרילה עם הוריזון ולצאת מהאיזור של ההערות סטייל ״סביר״ עד ״נחמד/לא רע״ שלרוב מקבלים המשחקים שלהם לאורך השנים.
&nbsp
אני ממש סקרן לראות גיימפליי של זה, לראות איך המכניקות נראות ועובדות והכל.

הם רק חייבים להיזהר אחי שלא יהיה להם איזה AC.

כאילו זה מה שחסר לנו שהאקסקלוסיבים של סוני יתחילו להרגיש כמו משחקי יוביסופט שכאלה.

אני מאוד מקווה שההתגנבות תהיה must ולא רק "תתגנבו אם בא לכם"
אני רוצה משחק שאם תופסים אותי, ברור לי שאני לא יוצא מזה בחיים.

נמאס לי ממשחקי התגנבות שלא נותנים לך שום הרגשת סכנה שלא מחזיקים אותך דרוך.

ואני מקווה שיהיו גם קרבות סמוראי מושקעים בבוסים שיראו מרהיבים לאללה ומגניבים לאללה כדי לגוון קצת את שגרת ההתגנבות.

אבל אל תדאג אני כבר מכין את עצמי לאפשרות שזה יהיה יותר כמו "משחק AC הכי טוב אי פעם" מאשר מה שאני רוצה.

אני רק מקווה שעל רמות קשות הוא יוכל להיות מה שאני מצפה, ועל רמות אחרות שיהיה משחק האק אנד סלאש למי שרוצה את זה מצדי :)

מאוד שמח שהמפתחים סיימו עם איינפימוס הנורא, להיות תקוע דור וחצי על סדרת משחקים שמרגישה כמו tech demo זה נורא :)

למעלה