sony התערוכה בפריז

יופי עכשיו בכלל הם ילכו על זה חזק במשחקים שלהם.

למה הם תמיד לוקחים צעד אחד קדימה ו8 צעדים אחורה?
מעצבנים.

ני נו קוני 2 כנראה נדחה למרץ

מה נסגר עם המשחק הזה ? הוא הולך לצאת אי פעם?. גם ככה אף פעם לא אהבתי משחקים של לבל 5 ועד שאני מעוניין במשחק שלהם הם גורמים לי לאבד עניין?

המון אנשים שעשו הזמנה מוקדמת למשחק מקבלים עכשיו מיילים על דחיה כזו מהחנויות שהם עשו בהן את ההזמנה, ליתר דיוק נראה שהדחיה היא ל9 במרץ, מה הקטע לדחוף את זה לחלון היציאה של God Of War ? מה הם מעשנים שם בלבל 5?

מזל שיש לנו את nier אוטומטאה בשביל למלא לנו את המשבצת של אקשן JRPG.

אני כנראה אלך אליו ואקנה את ני נו קוני במחיר רצפה, זה מה שמגיע ללבל 5.

IO עובדים על משחק היטמן חדש ידברו עליו ב2018.

הCEO של החברה אומר שהמשחק החדש יביא איתו חידושים לסדרה והוא לא יכול לחכות לספר לנו על החידושים האלה אבל זה יהיה חייב לחכות עד מתישהו ב2018.

חברים רק לי זה נשמע כמו מיקרו תשלומים ומולטיפלייר? אני מקווה מאוד שלא.

חידושים בסדרה שאני לא אתנגד לראות למשל? עורך שלבים מתוחכם.

שיתן לנו ליצור שלבים בדקדקנות להעלות אותם לשרת וכמובן להוריד שלבים של אנשים אחרים.

הם התחילו לגעת בתחום הזה בדור הקודם, אבל הם צריכים עורך שלבים אמיתי, שיתן למשחק אורך חיים אינסופי.
https://www.ioi.dk/goty-launch/

אני מהמר שהעונה השניה הפכה

למשחק החדש ושהוא ייצא בשלמותו במקום בפרקים אבל זה רק ההימור שלי.
הכי חשוב לדעתי שיהיה ארוך משמעותי

מהקודםויביא את השיפורים הרגילים של גרפיקה אפילו יותר טובה.

סקוור מתכננת להראות משחקים גדולים בE3.

הגיעה התקופה של הדוחות הכספיים וגם סקוור כמובן מדברים על הביצועים שלהם.
ראשית מכירות.

פיינל פנטזי 15 מכר עד היום: 6.6M יחידות שזה מספר חסר תקדים לשם השוואה הוא מכר יותר מפפ9 או פפ12.

Dragon Quest 11 - עדיין ב3M+ אני מאמין שב2018 הם יגיעו ל4M+
NIer אוטומאטה- ההפתעה הגדולה,אני לא אופתע אם זה הולך להיות אחד מהIP המרכזיים של סקוור מעתה והלאה. מעל 2M.

לדברי סקוור, הם מביאים משחקים "מעולים" ו"חדים" לE3 2018 הם מדגישים שמדובר במשחקים גדולים.

טומב ריידר 3 זה וודאי,אבל לאחרונה שמענו על אפשרות של רייבוט לLegacy of Kain סדרה של איידוס שתרגיש מרעננת מאוד בנוף המשחקים של היום.

גם פפ7 הוא די מאסט בתערוכה, אבל לא יפתיע אותי אם סקוור יראו גם את אחד ממשחקי המארוול או את פיינל פנטזי הבא.
היו שמועות גם על רייבוט שני לthief,אני מאוד מקווה שלא, אלא אם כן הם יעשו רייבוט בגוף שלישי,כמו המשחק השלישי בסדרה, יהיה דפוק לוותר על דאוס אקס ולהישאר עם thief.
אה ודרגון קווסט 11 עם תאריך יציאה מלא זה די חובה.

סקוור אומרים שהם רואים בסוויץ הזדמנות מצוינת למשחקי AA והם לא שוללים שום דבר בפיתוח, מבחינתם הדלת פתוחה גם לכל מיני החייאות של IP שננטשו.

הם ממהרים להדגיש שהרוב המוחלט של ההחיאות האלה ושל הIP האלה יהיו משחקי מולטיפלטפורום אבל הסוויץ היא זו שמאפשרת לזה לקרות לדעתם.

לא יפתיע אותי אם לLegacy of Kain הוא אחד מהישנים האלה שיקבלו החייאה בזכות הסוויץ.

קיצור, אני שמח שהולכת להיות לנו E3 2018 מוצלח לפחות מהם, אבל זה נשמע כאילו הם מדלגים על PSX שזה ממש מבאס לדעתי.

Dragon Quest Rivals הגיע ל7M הורדות בשבוע

ספין אוף של דרגון קווסטו (משחק קלפים בסגנון הארטסטון)
לדעתי, נראה פי מליון יותר טוב מהארטסטון גם בערכי ההפקה כמו גרפיקה ומוזיקה וגם הגיימפלי נראה הרבה יותר מאוזן.

זמין לIOS ולאנדראויד אבל עוד לא הגיע למערב.

בלי הגזמה זה אחד המשחקים שאני הכי רוצה שיגיעו למערב. נראה כל כך טוב.
http://www.siliconera.com/2017/11/07/dragon-quest-rivals-hits-7-million-downloads-just-five-days/

הלוואי וזה יוכרז בE3.

ההמשך לnier אוטומאטה בפיתוח.

אחרי שהמשחק הציל את "פלטיניום גיימס" פשוטו כמשמעו, התחילה העבודה על משחק ההמשך, הם כרגע רק בשלב של תכנון הרקע של המשחק (העולם וכדומה)
אבל זה בטוח לא יקח להם יותר מדי זמן, פלטיניום ידועים במהירות וביעיליות שלהם.

כייף לדעת שיש עוד אחד בדרך, בדוק גם העלו לו את התקציב והוא יהיה יותר מרשים גרפית מהקודם :)
http://www.gamezone.com/news/nier-a...evelopment-on-the-next-game-into-gear-3461075

לא יהיה המכשף 4, משחקים אחרים בעולם המכשף כן.

מפתחי המכשף אמרו שהם לא מתכוונים לעשות המכשף 4. המשחק תוכנן להיות
טרילוגיה בלבד.מה שכן הם אומרים שיש מצב לא רע שהם יעשו משחקים בעולם של המכשף עם דמויות חדשות בעתיד.

https://www.resetera.com/threads/cd-projekt-ceo-reveals-new-details-about-future-games.4889/

amithas190

New member
קשה לי להאמין שיוותרו על משחק כל כך מצליח

בכל מקרה כל הדמויות הראשיות בו יכולות לחיות 400 שנה ואפשר להמשיך לנצח עם הסדרה.
&nbsp
מצד שני HALF LIFE לא המשיך למרות ההצלחה אז אין לי מושג.

מישהו 2

New member
הם לא יוותרו על משחק מצליח

המשחק הזה פשוט לא יהיה המשך לסיפור של גרלד וכאחד ששיחק בשלישי + כל הרחבותיו אני חושב שזה לגמרי מספיק.
אבל המשחק יהיה מצליח כי זה CD PROJECT RED , אני בטוח שהם ילכו וישתבחו עם הזמן

למעלה