סקוור מתכננת להראות משחקים גדולים בE3.
הגיעה התקופה של הדוחות הכספיים וגם סקוור כמובן מדברים על הביצועים שלהם.
ראשית מכירות.
פיינל פנטזי 15 מכר עד היום: 6.6M יחידות שזה מספר חסר תקדים לשם השוואה הוא מכר יותר מפפ9 או פפ12.
Dragon Quest 11 - עדיין ב3M+ אני מאמין שב2018 הם יגיעו ל4M+
NIer אוטומאטה- ההפתעה הגדולה,אני לא אופתע אם זה הולך להיות אחד מהIP המרכזיים של סקוור מעתה והלאה. מעל 2M.
לדברי סקוור, הם מביאים משחקים "מעולים" ו"חדים" לE3 2018 הם מדגישים שמדובר במשחקים גדולים.
טומב ריידר 3 זה וודאי,אבל לאחרונה שמענו על אפשרות של רייבוט לLegacy of Kain סדרה של איידוס שתרגיש מרעננת מאוד בנוף המשחקים של היום.
גם פפ7 הוא די מאסט בתערוכה, אבל לא יפתיע אותי אם סקוור יראו גם את אחד ממשחקי המארוול או את פיינל פנטזי הבא.
היו שמועות גם על רייבוט שני לthief,אני מאוד מקווה שלא, אלא אם כן הם יעשו רייבוט בגוף שלישי,כמו המשחק השלישי בסדרה, יהיה דפוק לוותר על דאוס אקס ולהישאר עם thief.
אה ודרגון קווסט 11 עם תאריך יציאה מלא זה די חובה.
סקוור אומרים שהם רואים בסוויץ הזדמנות מצוינת למשחקי AA והם לא שוללים שום דבר בפיתוח, מבחינתם הדלת פתוחה גם לכל מיני החייאות של IP שננטשו.
הם ממהרים להדגיש שהרוב המוחלט של ההחיאות האלה ושל הIP האלה יהיו משחקי מולטיפלטפורום אבל הסוויץ היא זו שמאפשרת לזה לקרות לדעתם.
לא יפתיע אותי אם לLegacy of Kain הוא אחד מהישנים האלה שיקבלו החייאה בזכות הסוויץ.
קיצור, אני שמח שהולכת להיות לנו E3 2018 מוצלח לפחות מהם, אבל זה נשמע כאילו הם מדלגים על PSX שזה ממש מבאס לדעתי.