sony התערוכה בפריז

מישהו 2

New member
אני אוהב את המעורבות של הילד במשחק

הוא בכלל לא מעצבן, אפילו חמוד. זה מזכיר לי את אלי וגו'ל מ- the last of us.
אני רואה מקילומטרים שהם כנראה הולכים לעשות לנו דרמה ומתח איתם וזה כבר עכשיו משפיע עליי

ובכלל זה קרייטוס שמעולם לא ראינו

כן גם אני. אני מחכה לשיחות שלהם

של אבא ובן ולסיפורים של קרייטוס :)

זה משחק מוזר וממש מעניין מי ציפה מקרייטוס להיות אבא טוב.

אני גם ממש אוהב את זה שיהיה עם מי לפטפט כל המשחק ומקווה שיהיה כפתור שאפשר יהיה להתחיל בינהם שיחות באמצע הגיימפלי.

evilplate

New member
ההערות של הילד לא מתאימות ל GOW

כל ה awesome והמשפטים האלו שנראו כאילו נלקחו מספיידרמן או צבי הנינג׳ה מאשר האווירה הרצינית שמנסים ליצור ב GOW, מקווה שיסדרו את זה או שזה רק לתצוגה פה כי כרגע הוא קצת נונדניק.
&nbsp
חוץ מזה הגיימפלי נראה כיפי מאוד, מהמם כרגיל, אין תלונות :)

ילד מתנהג כמו ילד :)

הילד מתנהג כמו ילד,מה הוא יתנהג כמו איזה בן 30 כזה? :) ילדים מתלהבים מהעולם הרבה יותר מאיתנו,תזכור איך התלהבנו מדברים שהיינו ילדים.

הם בדוק יחתכו את הכמות שהוא מפטפט, ALoy עדיין מדברת לעצמה למשל במשחק המלא, אבל לא קרוב אפילו לכמות שהראו בדמואים, היא מדברת מספיק שתרגיש שהיא בן אדם אמיתי שמדבר לעצמו לפעמים.

אני שמח שיש ת'ילד, להגיד שזה מוצלח כמו עם אלי בTLOU ? ממש לא, לפחות לא כרגע אבל לפחות בעיני הילד הזה יגרום למסע הזה להיות הרבה יותר מעניין
יהיה עם מי לדבר ולקשקש :)

ודווקא אני מחכה לכל הקומיות שהוא מכניס בכל הרצינות המאולצת הזו של GOW שאף פעם לא הרשימה אותי.

evilplate

New member
ילד הוא ילד אבל גם הוא מושפע מתרבות שונה ולכן מתבטא בהתאם

אתה מצפה מילד שאמור להיות שייך לעולם פנטזיה עשיר ועתיק לא לדבר בצורה של AWESOME!!! או TAKE THAT וכל מני משפטי catch phrase כאלו, הוא יכול להתלהב או לצעוק ליריבים בשפה אולי קצת יותר עשירה מזה :)
&nbsp
גם הומור אפשר להעביר בהתאם לתרבות ולאווירה במשחק ולא שזה יראה כמו נער אמריקאי בן 13 של היום שאיכשהו מצא את עצמו בעולם נורדי עתיק ועשיר.
&nbsp
אני באמת מקווה שכמו עם ALOY זה נועד בעיקר לצרכי הדגמה ושהרוב יחתך.

מעדיף את זה על אנגלית שקספירית :)

שאני לא יכול להבין :) הם לא טולקין אני סולח להם גבר :) העיקר שבעיצוב האמנותי אני ארגיש שאני בעולם החרדי עתיק ושהעלילה תהיה נורמלית :)

מישהו 2

New member
משחקי הפלוס לחודש נובמבר - ירידה ברמה

ובכל זאת באופן אישי מדובר בשני משחקים שאני בוודאות אשחק בהם ואני שמח שקיבלנו אותם.
יש לי כמה חברים שהולך להיות גדול לשחק איתם ב- worms. והמשחק השני נראה כמו עוד abzu , עוד משחק של הרפתקה רוחנית עם פאזלים קלילים שזה לגמרי כוס התה שלי.

evilplate

New member
ירידה קשה ברמה

בהתחלה עוד הגבתי לזה באיפוק יחסי בגלל שסוני הביאו תצוגה מעולה בפריז אבל אז הבנתי ש PSX השנה יהיה מעפן אז במאזן הכולל אני עדיין ממורמר על סוני

&nbsp
סתם אבל זה באמת מאכזב שהם שברו את השרשרת של ה AAA שהיתה להם שם, כבר חשבתי שזה יהיה סטנדרט לאורך כל הדור ככה שברגע הראשון שבו יהיה משחק שאני רוצה אני ארשם מחדש אבל עכשיו שוב הביטחון שלי בשירות הזה התערער ואני לא אחדש אותו בזמן הקרוב לא משנה מה יחלקו עד שאני אדע שלא יהיו עוד חודשי נפל קשים כאלו.

מסכים עם כולכם שזו ירידה ברמה יחסית

אבל אני לא יודע כמה זה ראילי מאיתנו לצפות שסוני תמטיר עלינו משחקי AAA כל חודש מאז שהמצב השתנה.

מבחינתי אם זה יהיה חודש אינדי חודש AAA אני אהיה מרוצה לגמרי סתם בתור דוגמא :)

לא שאני מגן על המשחקים האלה אבל גם bound וגם התולעים הם לפחות לא משחקים גרועים.

bound זה משחק צד א' שנחשב אחד הטובים לVR (וכמובן שפחות אם משחקים אותו בלי מציאות מדומה)

והתולעים אמנם לא משהו שמעניין אותנו במיוחד, אבל הוא נחשב במשך דורות
אחד ממשחקי המסיבה האולטימטיבים., כזה שאם יש כמה חברים בבית אחד כולם משחקים בו (שוב, לא אנחנו כנראה)

אבל אלה לפחות לא משחקים איומים :)

Devil May Cry 5 בדרך ונראה אותו בPSX?

המדובב של nero (שהיה אחת מ2 הדמויות הראשיות בDMC4 ) נשאל על DMC5.
אני שם את התגובה שלו בסרטון.

אז כמה זה אמיתי? אנחנו יודעים שitsuno עובד על משחק שהוא מאוד גאה בו ומת להראות לנו אותו, אבל אי אפשר לדעת אם זה DMC, דרגון דוגמה 2 או בכלל IP חדש.

זה יכול להיות כל אחד מהשלושה אבל הכי סביר שזה או DMC חדש או IP חדש.

אני מת לDMC5 אבל האמת? הייתי רוצה לראות את itsuno מנסה לעשות משחק בסגנון סקיילבאונד.

נראה מה יהיה בPSX.

הציפיות שלי מPSX בכל אופן.
המשחק של סאקר פאנץ
דרגון קווסט 11
שנמו 1+2
לוקאליזציה ליאקוזה 2 ריימיק
DMC 5/או רייבוט לdeep down או IP חדש של קפקום עם דרקונים.

בטח גם אתם שמתם לב שטומב ריידר נעדר מהתערוכה בפריז, במצב הזה אני לא מאמין שסקוור כבר יצליחו לקיים את ההבטחה להראות אותו השנה.

אני מקווה מאוד שזה לא אומר שהצוות של דאוס אקס נתקל בקשיים עם המשחק
אבל זה לא יפתיע אותי אחרי כל מה שקרה להם עם דאוס אקס MD לצערי.

evilplate

New member
אולי הוא בדרך אבל לא נראה אותו ב PSX

גם כי השנה זה אירוע דל ללאמסיבה גדולה וגם כי itsuno בעצמו אמר שהמשחק שהוא עובד עליו לא יהיה ב PSX.
&nbsp
מקווה שהורדת את הציפיות שלך מ PSX השנה אחרי החדשות האחרונות.

יאפ הורדתי ציפיות.

זו בטח הולכת להיות תערוכה שתתמקד בכל המשחקים שאנחנו כבר מכירים.

כמו שאמרתי בעבר אני לא רוצה לראות עוד מהמשחקים המוכרים במיוחד אחרי איך שבועי עשתה ספוילרים לאנצרטד 4.

אני אשמח לקבל אישור לשנמו 1+2 תאריך יציאה לדרגון קווסט 11 ואולי אולי גיימפלי של איזה סייד קווסט בספיידרמן כי הוא היחיד שיכול להרוויח מעוד הדגמה

ואני אשמח אם הם יסגרו את התערוכה עם גיימפלי אמיתי מהמשחק של סאקר פאנץ פרטים נוספים וכל מיני כאלה לא יעשו לי את זה. זה משחק בפיתוח מתקדם מהאחרונים שנותרו להם.

בין לאדן אהב סטריט פייטר נארוטו פיינל פנטזי

רזידנט איוול, ובכללי נראה שהיה צופה אדוק באנימות. מסתבר שאפילו היה לו עותק מלא של סטריט פייטר 4 על הארדסיק.

מי שתוהה באיזה פיינל פנטזי מדובר, מדובר בפיינל פנטזי 7.
http://www.pcgamer.com/cia-archive-reveals-that-osama-bin-laden-liked-retro-games-and-anime/

טוב, זה הדבר הכי הזוי ששמעתי מאז הידיעה על סאדם חוסין שבונה מחשבי על מהפלייסטישן 2. הקטע, שהפעם אני בטוח שזה לא fake news.
.

מישהו 2

New member
לדעתי זה שטויות

בן אדם שמשחק וצופה באנימה לא עושה דברים כמו שבן לאדן עשה חח

זה אמיתי ואתה יודע את זה. הבן זונה אהב גם Cars (הסרט)

ובין כל השאר אהב לצפות בסרטי דוקו על ... איך לא... "בין לאדן.
זה מצחיק ודפוק אבל זה כמו שהיטלר אהב כלבים, לצייר, ולהתעסק באדריכלות.

איזה דפוק זה לדמיין אותו צופה בנארוטו הם הרגו אותי.
אני לא מאמין שהCIA יקדיש מזמנו זמן לחרטא כזו לא ייצא להם מזה כלום.

טריילר חדש להרחבה של הוריזון חושף רובוט חדש.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=57&v=MLeRa9Bqm-0
נראה נהדר.

אני ממש מקווה להגיע להרחבה הזו ב2018 היא צריכה להיות משהו כמו 15 שעות גיימפלי.

וזה קשה להגיע לזה כי הנה כל מה שאני רוצה לשחק ב2018:
RDR 2
DQ11
spiderman
(המשחק של סאקר פאנץ)
days gone
god of war 4
nier automata
deus ex MD
detroit.
(אולי ני נו קוני 2 לא החלטתי)
אז אממ כן מקווה להשאיר מקום להרחבה הזו :)

evilplate

New member
קודם תסיים את המשחק הראשי P:

אבל כן יש המון מה לשחק בשנה הבאה וזה בלי להזכיר את הבק לוג

&nbsp
בגלל זה אפשר בכיף לחכות עם הפס5 אם הוא לא יציע איזו תמיכה מאוד משופרת לאחור, אז אולי זה יהיה שווה שדרוג מוקדם.

לסיים את הוריזון עד דצמבר זה הפרויקט

שלי :) צימצמתי את sf5 לחצי שעה ביום בשביל לעשות את זה :).

אני לא הולך להתקרב לפס5 עד שיש לו שנה וחצי בשוק או אקסקלוסיבי שבאמת מעניין אותי.

ועד שאני בודק מה הבעיות הטכניות שלו ההשקה

גם את ה3ds וגם את הפס4 קניתי במה שנקרא חלונות ההשקה והייתי עסוק

בעיקר על לשחק עליהן משחקי דור קודם בזמן שאני מפנטז על הפוטנציאל האמיתי שבהן. לא עוד אחי.

קונה קונסולה חדשה שהספריה בשלה מספיק.

הדירוגים שהתאימות לאחור בפס5 תהיה במקרה הטוב שידרוגי הפרו למשחקי צד ג' ייתכן ששידרוגים ברמה של הסקורפיו לצד אני לא שווה בשבילי.

לא פוסל את המיליונים שזה שווה להם גיליתי שזה לא בשבילי פשוט :)

למעלה