sony התערוכה בפריז

מישהו 2

New member
סגור, אני לא מאוד רחוק מאילת רוב הזמן ^^

אני חושב שאתה קצת ממעיט בערכי,
אתה כבר בטח יודע שאני שחקן מגיל צעיר מאוד. יש לי גישה מהירה מאוד להבנה ולמידה של משחקים ובהם גם משחקי מכות.
&nbsp
פער מוחץ של 10:0 קורה כאשר שחקן אחד הצליח לרכוש ניסיון ולמידה שלשחקן השני אין במשחק.
אני יודע מה זה משחקי מכות, אני אמנם שיחקתי הכי הרבה בנארוטו כי זה פשוט בסופו של יום המשחק הכי סימפליסטי וכיפי בשבילי.
אבל שיחקתי הרבה מורטל קומבט ו- injustice ויש לי נסיון עם guilty gear .
אני יודע מה ההבדל בין שחקן שיודע לעשות דברים ושחקן שלא ואיך זה שצריך ללמוד מלא דברים קטנים כדי להגיע לרמות גבוהות, גם אחרי שלמדת את ה- basic.
זה לא חדש לי התחום כשנכנסים אליו בצורה טיפה יותר 'תחרותית'.
למשחק הזה, אני מתכוון להיכנס כבר ביום הראשון שיהיה לי אותו בגישה של למידה. לא בגישה של button mash ומה שיוצא יוצא.
&nbsp
יש לי גם כבר קהילה ישראלית שלמה שהכרתי דרך הסוני ,אנשים תותחים שאני יודע שיקנו את המשחק על בטוח איך שהוא יוצא וחופרים לי עליו כל יום ואנחנו נתאמן ביחד, וכל פעם שמישהו לומד משהו חדש מלמדים אחד את השני וכולנו ביחד נהיים מאוד חזקים במשחק ומאוד מהר.
אז אם כבר אני חושב שדווקא יהיה לי יתרון

&nbsp
אלא אם כן איכשהו היינו קובעים משחק ראשון בהחלט ששנינו חסרי ניסיון לחלוטין במשחק ואז זה שונה, אבל אני לא יכול להבטיח שזה מה שיקרה
&nbsp
&nbsp

ממש לא ממעיט בערכך. אני מוודא

שתבוא למשחקים במצב רוח לנצח.:. :)
לא הכל במשחקי מכות אפשר ללמוד. חלק מזה זה גם קריאת יריב ופה אני רוצה לראות מי משנינו חזק יותר :)

יהיה כייף אל תקח אף פעם את מה שאני אומר כזלזול או המעטה יהיה אדיר אחי.

מחכה כבר לינואר אחי.

מישהו 2

New member
חח סורי לא קראתי אותך נכון

bring it on ;)
בינואר זה אמנם בדיוק התקופת מבחנים של הסמסטר חח אבל האמת שדווקא בגלל זה אני אמצא את הזמן לשחק

ב40 דקות אנחנו מרביצים קרבות מהסרטים.

זה מספיק זמן אבל כמובן שיהיה לך אותי בחברים הקבועים מן הסתם בPSN אז כל פעם שתרצה אחרי המבחנים שלח הודעה אני תמיד אשמח לשחק,

רוקסטדי כנראה עובדים על סופרמן בסופו של דבר.

לא מטריקס, לא צבי הנינג'ה אלא IP שכנראה ישמח את רוב האנשים, סופרמן, זה מה שרובנו רצינו וזה כנראה מה שנקבל.

שמועה חדשה ב4chan טוענת ששבוע הבא ייחשף המשחק של רוקסטדי. לפי המדליף החשיפה תהיה ביום שני הקרוב והמשחק פשוט יעיף לכל מי שאהב משחק של רוקסטדי את הצורה.

יאיייי אני תמיד רציתי משחק של סופרמן ואם יש משהו שלא הפסקתי לבקש שיקרה זה זה, אז אני שמח עד הגג ומעבר לו.

אני מקווה שאחרי סופרמן רוקסטדי תתפנה למטריקס כי גם הוא יכול לצאת משחק בן זונה.
(למרות הסלידה שלי כאמור ממותג המטריקס כשלעצמו)
https://gamerant.com/rocksteady-superman-game-announcement-rumor-820/

evilplate

New member
מאכזב ומססקרן בו זמנית חח

אני לא כזה רציתי סופרמן, אין לי ממש חיבור למותג הזה ואני לא אוהב את הגיבור ואת העולם שלו, סתם גיבור על רדוד מבחינתי.
&nbsp
מה שכן אני סקרן מאוד לראות איך רוקסטדי תתמודד עם האתגרים של הגיימפליי הזה, אם יש מפתחת שמסוגלת זו רק היא, ממש מקווה שהחשיפה לפחות קרובה.

רוקסטדי מכחישים שהם עובדים על זה

אז יש לך קצת תקווה גבר :) אני לא בטוח שאני מאמין להם אבל אם הם דוברי אמת אז יש תקווה למטריקס.

נחשפה דמות שחיקה חדשה בספיידרמן

טוב, אני בטוח שכולנו יכולנו לנחש את זה מהטריילר האחרון, ולכן גם אמרתי שאם מראים לי את מרי ג'ין אני קונה.

מרי ג'ין היא דמות שחיקה בספיידרמן החדש. דאמ :)
אם תשימו לב טוב לטריילר, זה לא מפתיע אפשר לראות שהיא מכינה את עצמה להתגנב וככה נראה לי שיראה רוב הגימפלי שלה, בהתגנבות, אבל אולי יהיו אלמנטים נוספים כמו צילום (כמו שהאתר שהבאתי טוען)

משחק מושלם.
https://gamerant.com/spider-man-ps4-mary-jane-watson/

evilplate

New member
וואו זה ממש מעולה

נשמע שהמשחק יציע המון גיוון, זה לא רק עצם העניין שנשלוט בה, זה פחות גורם להתלהבות, זה יותר הגיוון בגיימפליי שזה יכניס, היא עיתונאית חוקרת וחלשה פיזית ככה שאלו יהיו קטעי התגנבות שבהם בטח נצלם ונתעד דברים.
&nbsp
זה יכול להיות ממש מגניב בנוסף לגיימפליי של פיטר וספיידי, אני מקווה שכל החלקים האלו יהיו טובים וברמה גבוהה ככה שהכל יתחבר בסופו של דבר למשהו טוב. יש פה סיכון מסויים כי ככל שיותר מתפזרים ומתנסים ככה גובר הסיכון ליפול במשהו אבל עדיף שיסתכנו קצת ויצא משחק ספיידי בלתי נשכח מאשר שילכו על הבטוח והצפוי.

כן! אדיר שמשחק את מרי ג'ן

כי כמו שאמרת זה לא רק ההתגנבות. יש פה הזדמנות לגיימפלי של צילום בסגנון bg&e

באמת יש מצב שלהכניס יותר מדי סגנונות יגרמו למשחק להרגיש מישהו מאש של כל מיני סגנונות גיימפלי לא מלוטשים.

אבל למזלנו מדובר באינסומאניק שיש להם ניסיון עם r&c לדחוף 2 דמויות שונות עם גיימפלי שונה למשחק אחד. ובכלל הם מומחים בלהכניס כל מיני סגנונות שונים למשחק אחד. זה יעבוד איתם נראה לי :)

housemarque עוזבת את ז'אנר השוטמאפ בשביל...

אחת ממפתחות הshoot em ups (חלליות) הטובה בעולם עוזבת את הז'אנר לטובת משחקי שירות ומולטיפלייר, לדבריהם אין להם כל כך ברירה המשחקים שלהם לא מביאים רווח.

כמה מהמשחקים שלהם שאתם בטוח מכירים או שמעתם עליהם Nex machina
Alienation רסוגן ועוד מלא.

מה שהיה כל כך מיוחד בהם, זה שהם שמרו על הז'אנר שייך לשנות ה2000
הגרפיקה תמיד היתה מדהימה כאילו שזה משחק AAA.פסי הקול היו הכי טובים בז'אנר. הוכחה, nex machina לא יכול לרוץ בכלל על הסוויץ ויש מצב שעל הONE הוא צריך שינמוך תאמינו או לא :).

ובכללי הם היחידים שלא נפלו מהיפנים באיכות.
אה והיו בלעדיים לפלייסטישן.
מבאס.

http://www.gamesindustry.biz/articl...a-bittersweet-farewell-to-arcade-shoot-em-ups

evilplate

New member
עצוב

קשה להאשים אותם כמובן אבל יותר מדי מסמרים לאחרונה בארון של הסינגל (שוב הלניארי בעיקר), הם באמת היו טובים בסגנון הזה אבל נראה שנועדנו לעתיד של משחקי מולטי אינפנטילים בעיקר :/
&nbsp
אפילו באינדים נהיה מאתגר להציע משהו שונה מהרוב.
&nbsp
אחי כל החדשות האלו לאחרונה ממש לא עושים לי חשק לדור הבא.

יאפ הדור הבא נשמע דפוק רצח.

אולי הוא יהיה טוב למי שאוהב את המשחקים של יובי או משחקים כמו שר הטבעות.

בדור הבא אני אהיה חייב קונסולה של נינטנדו בנוסף לפס5 או אולי אפילו את הבוקס הבאה אם מייק באמת תשקיע בצד א כמו שהיא מבטיחה.

בכל מקרה נראה לי שזה פחות הסוף של משחקי הסינגל ויותר הדור האחרון שאפשר להישאר עם קונסולה אחת ועם הרבה סינגל לשחק.

מישהו 2

New member
אם האונליין היה בחינם

חד משמעית לא הייתי קונה פלוס לעולם. בשביל הרבה מאוד אנשים זאת לא שאלה בכלל.
אם את מתלבטת ההתלבטות שלך נובעת מהדברים האחרים שהמנוי מציע שזה במילים אחרות משחקי החודש.
&nbsp
אין מה לקנות פלוס בשבילם.. עדיף לקנות את המעט משחקי סינגל שכן מעניינים אותך ולחסוך
&nbsp

זה הכל עניין של אם את מרגישה בנוח לקחת סיכון.

אישית אני מאמין עליך ש...
just cause 3
metal gear solid 5
Until dawn

הם 3 משחקים שהיית משחקת בהם בכייף והם חולקו השנה בפלוס.

את יכולה להשיג אותם גם בהנחות זולות ? ברור שכן אבל הפלוס תמיד יכול להפתיע זה המשיכה שלו.

מנגד, איזה משחק באמת שווה אפשר לקנות עכשיו ב40 דולר? עולים לי רק דאוס אקס האחרון וקינגדום הארטס.

אבל רק את יודעת איפה את מעדיפה להשקיע את הכסף שלך.

הנה אורלי סתם לדוגמא לקחתי סיכון היום

וחידשתי את הפלוס לשנה. :) יש מצב שאכלתי אותה בענק ומצפה לנו שנה איומה של אינדים ויש מצב שזו תהיה שנה מלאה בaaa בפלוס.

תחושת הבטן שלי אומרת לי שמחכה לנו שנה פגז בפלוס :)

מקווה שההימור ישתלם.

החלק הכי מפחיד שזה נשמע כאילו גם הסינגל פלייר יהיה מלא בהם

יש מצב שהסינגל פלייר יהיה מלא במיקרו תשלומים ולא רק המולטיפלייר, אני ממש מקוה שלא יהיה לנו מצב כמו עם שאדו 2 כי מילא להרוס משחק כמו שאדו 2 שהוא גם ככה חרא משחק אבל להרוס משחק סינגל מושקע כמו RDR 2 עם החרא הלא קשור הזה, זה כבר חילול הקודש.

למעלה